Keskustelu

Juankosken keskustan virallinen ääniTaas Premium Board Savon Sanomien hampaissa3.3.2022 8.04
Rikospoliisi on kiinnostunut Premium Boardin, Faroconin, Revestorin ja Samoritzin toimista. Onneksi Juankosken kunta ja keskusta eivät ole tutkimusten ja epäilysten kohteina. Mehän toimimme vilpittömästi ja olemme tässä asiassa pikemminkin uhreja kuin rikoskumppaneita.
Toivon, että oikeustoimet johtavat rahojen palautukseen Juankoskella, tehtaan uudelleen käynnistämiseen ja poliittisten toimijoiden kunnian palautukseen.

Ulkopuolinen tarkkailijaRe: Taas Premium Board Savon Sanomien hampaissa3.3.2022 15.07
Pitääkö ao. tiedot paikkansa?

□ Silloinen Juankosken älymystö kuitenkin aktiivisesti varoitti päättäjiä asiasta huijareista kerättyjen kirjallisten todisteiden kanssa!
□ Silloinen virallinen keskusta kuitenkin ylenkatsoi johtajan kanssa faktatiedot ja ummisti ylimielisenä silmänsä niistä.
□ Katse suunnattiin hyvityksenä 5M eur omavelkaisesta takauksesta johtajalle luovutettuun konjakkipulloon.

Ps. Mikäli edelliset tiedot pitävät paikkansa, niin voidaanko vilpillistä tyhmyyttä pitää aidon lisäksi osittain lieventävänä asianhaarana?

alan kolmas miesRe: Taas Premium Board Savon Sanomien hampaissa3.3.2022 17.56
New Stroms Oy tervehtii ilolla, että Juankosken kaupungin pitkään harjoittama laiton toiminta tulee nyt lopulta tutkimuksen kohteeksi.

Keskustan virallinen ääni ei valitettavasti ottanut aikanaan onkeensa, kun NS ehdotti sovinnollista ratkaisua ja Römssyn "liiketoiminnan päivitystä" ja tehtaan käynnistystä.

Nyt alkaa näyttää siltä, että mahdollisimman monen Juankosken päättäjän täytyy pikavauhtia mennä maakunnallisen Aluehallintoviraston YHDEN PYSÄHDYKSEN LUUKULLE, josta myönnetään SYYNTAKEETTOMAN PAPEREITA.

Taannehtivastihan tällaisia papereita ei kuitenkaan voi tietysti antaa. Sitä paitsi jo ajokorttia uudestettaessa moni on jo saattanut kirjautua täysin terveeksi kuskiksi.

Kysymykseen saattaa siis ainoastaan tulla tilapäinen manian tapainen mielenhäiriö tai muu sekavuustila, johon voi liittyä vielä jopa alkoholin liiallista käyttöä.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: