Keskustelu

ottoSiitä pitää lähteä jotta tähän on tultu14.3.2022 16.18
Tähän todellakin on tultu.

Mainio historioitsija Keskisarja kysyy mitä Suomi voi tehdä tässä ja nyt.

Kevään korvalla.

Ensin tuli tauti. Sitten tuli sota.

Ja sotaa on historiassa aina seurannut nälkä.

Tuskin näemme nytkään poikkeusta tästä.

MT (luetaan maaseudun menneisyys) oli kovasi huolissaan viljan vähyydestä.

Ja sen hinnasta eritoten.

Ja onhan ne käppyrät pysäyttävää luettavaa. Eikä ainoastaan viljan kohdalla.

Vaan kaikkien elintarpeiden. Sähkö ja polttoaineet mukaan lukien.

Kaiken pahin, kiitos takavuosien "pekkaroinnin", on kuitenkin se, että viljelijät, nuo viimeiset mohikaanit, eivät saa enää lannoitteita mistään.

Turha siinä on sitten veisata jotta jokainen maatilkku pitää laittaa tuottamaan.

Miten? Kysynpä vaan.

Meillä kun ei ole sitä mustaa multaa joka kasvattaa parimetristä heinää vaikkei mitään tekisi.

Köyhiä ovat maamme pellot.

Ennen oli Kemira. Muisto vain.

Lintilä, tuo kaiken puhtaaksi selittäjä, arvelee hintojen tuplaantuvan.

Tuskinpa riittää.

Pienituloista tässä koetellaan eniten.

Ensi talvena kun voi käydä niin, jotta jokainen syö omia eväitään.

Syö kenellä jotain on.

alan kolmas miesRe: Siitä pitää lähteä jotta tähän on tultu15.3.2022 4.06
PETTULEIPÄÄ PUKKAA!!!!

UNILUKKARIKIN on jo todennut, että naamiot on syytä jo pudottaa.

SUOMESSA KEISARIN ASEMAAN NOSTETTU UNILUKKARI menetti näköjään naamion lisäksi myös kaikki vaatteensa.

Herättää ihmetystä, että UNILUKKARI on nyt lähtenyt antamaan PUTININ UKRAINAN tavoitteiden (ei muka halua vaihtaa hallitusta) osalta lausuntoja maailman ehkä kaikkein eniten suosiotaan ja luottamustaan menettäneelle CNN:n FAKE NEWS KANAVALLE.

Suomalaisille on vuosikymmenet jauhettu, että on LOTTO VOITTO, kun on syntynyt Suomeen, koska Suomi on maailman onnellisin maa.

Suomessa koulujärjestelmä on paras maailmassa.

Suomen julkiseen teveydenhuoltoon perustuva järjestelmä on myös maailman paras.

Suomessa ei ole korruptiota ja Suomen oikeusjärjestelmä on ilman muuta maailman paras, kun meillä on PERUSTUSLAKIVALIOKUNTA.

Suomi on puolueeton maa ja me olemme EU:n jäsen

Suomi on maailman demokraattisin maa, jossa herran pelko ja sananvapaus on viety YLE:n toimesta huipuunsa.

Koska Suomi on maailman paras maa, niin meitä ei uhkaa kukaan ja oikeastaan ainoa ongelma on se, että meillä on liian vähän työvoimaa oikeastaan kaikilla elämän alueilla.

Kuitenkin Suomessa on menty vuosikymmenet kriisistä kriisiin.

EU:n piti olla meille demokraatiinen siunaus, mutta nyt on käynyt selväksi, ettei mikään olekaan muuttunut parempaan päin.

EU:han piti turvata Suomen turvallisuuskin, mutta näinhän ei ole käynyt.

Eikä se ole mikään ihme, koska EU:ssa on samat piirteet kuin on ollut jo manan maille menneessä NEUVOSTOLIITOSSA - KESKUSJOHTOISUUS.

EU:n byrokraatit eivät tule jättämään mitään elämän aluetta rauhaan ja UNIONIN kehittämisessäkin on apinoitu vain NEUVOSTOLIITON 5-vuotissuunnitelmatalos.

Vuosille 2019-2024 kärkihankkeiksi on asetettu seuraavat FOLIOHATTUJEN UTOPIAT:

 A European Green Deal
 An economy that works for people
 A Europe fit for the digital age
 Protecting our European way of life
 A stronger Europe in the world
 A new push for European democracy

Siis kuusi KÄRKIHANKETTA, jotka kaikki menivät kuitenkin uusiksi, kun NEUVOSTOLIITON OPEIN PUTIN HYÖKKÄSI UKRAINAAN 24.2.2022 klo 5:30.

Kärkihankkeiden taustallahan Suomessa on sitten otettu käyttöön kaikkein kunnianhimoisimmat UTOPIAT, jotka ovat nyt jo alkaneet uhkaamaan suurinta osaa Kokoansa Suuremman Pienen Suomen kansalaisia vähän joka sektorilla.

EKP:n nollakorkoisen rahan voimalla asumisen kustannukset ovat nousseet meillä taivaisiin ja tavallisten ihmisten asunnot ovat muuttuneet arvotomiksi.

Monopolistuneen päivittäistavarakaupan takia elintarvikkeiden hinnat on nostettu pilviin.

Maataloudesta on tehty kannattamatonta liiketoimintaa huolimatta runsaista maataloustuista, kun lähes monopoliasemassa oleva VALIO ja muu elintarviketeollisuus määrittää maidolle ja muille tuotteille hinnan, jolla alkutuottajan elo on mahdotonta.

Polttoaineista on tehty Suomessa lähes EU:n kallempia, vaikka pitkät kuljetusketjut tietysti edellyttäisivät kohtuullista polttoaineiden verotustakin.

Eikä meillä tietenkään ole mikään pakko ottaa käyttöön EU:n kunnianhimoisinta uusiutuvien polttoaineiden jakelu pakotteitakaan.

Polttoaineiden hinnoittelussakin on jo nähty, kuinka Ruotsissa ollaan jo muuttamassa polttoainesiin liittyvää verotusta ja näköjään myös puututaan uusiutuvien polttoaineiden jakeluvelvoitteeseenkin ja vielä lisäbonuksia annetaan autoilijoille.

Suomessa tällaista vastaantuloa ei tietenkään voi harkita kustannuskriisissä, kun valtiolla on pohjaton rahan tarve mm. uuden maakunnallisen SOTE mallin pystytyksessä. Meillä kuljetusyrittäjät ja yksityisautoja töissään tarvitsevia lyödäänkin vain kuin vierasta sikaa.

Vuodesta 2015 lähtien turveyrittäjät ovat olleet Suomessa vihatuimpia energialan toimijoita, joiden elinkeinosta tehtiin VIHERVASSARIEN toimesta entisiä yrittäjiä ja VALTIO jopa maksoi siitä, että Suomen huoltovarmuuden kannalta täysin välttämätön liiketoiminta saatiin lähes täysin ajettua alas.

Nyt, kun PUTIN hyökkäsi Ukrainaan, niin taas TURVEYRITTÄJÄT ovatkin tarpeen ja tietysti VALTIO joutuu tämänkin rahalla taas varmistaman.

Fortum ja Fennovoima näyttävät tulevan vielä Suomen veronmaksajille kalliiksi ja HIPPOS LINTILÄ vain perusteetta jauhaa ilmaan minkäänlaista analyysiä tuulivoiman ihanuudesta, kun koko EU:n utopistinen ENERGIAPOLITIIKKA on ajautunut raiteiltaan.

Heikon kilpailukyvyn johdosta jo lähes kaikki paperitehtaatkin on saatu ajettua alas. Tavalllinen kuluttaja huomasi tämänkin eilen esim. PRISMASSA, jossa myytiin PRINTTERIPAPERINKIN KOHDALLA vain EI OOTA.

Tänään tuli taas YLE UUTISISTA "erittäinen positiivista viestiä" METSÄNOMISTAJILLEKIN, kun EU on nyt kehittänyt idean siitä, että Suomen pinta-alastakin peräti 30% joudutaan ennallistamaan.

Tietysti joku PARTAJEESUS oli taas otettu YLE:n uutisiin luennoimaan tästäkin innovatiivisesta hankkeesta, josta mäjähtää laki muistaakseni jo maaliskuun loppuun mennessä.

Taannoinhan valtiovarainministeriksi LUONNONKAUNIIN KATRIN JÄLKEEN nostettu kepuloisten AJATUSHAUTOMON PRIMUS MOTOR eli HARMAA MATTI sanoi tiedotustilaisuudessa tarkistaneensa Suomen tärkeimmät vientimaatkin.

Tietenkin HARMAA MATTI syötti julkisesti silloin suurimman mahdollisen EMÄVALEEN, kun Suomen harjoittamasta kansainvälisestä kaupasta puhuessaan tietoisesti tietenkin "unohti" tarkastella Suomen ulkomaankauppaa kokonaisuudessaan.

HARMAAN MATIN olisi tullut tarkistaa edes Suomen kauppataseet EU-maiden kohdalla. Niinpä ajattelin nyt vilkaista esim. Saksan ja USA:n ulkomaan tuoreiden kauppa (kauppatase) tilastojen valossa:

Saksa kauppatase (x milj. EUR):
□ 2011 : -1 903
□ 2012: -2 082
□ 2013: -1 936
□ 2014: -1 116
□ 2015: -784
□ 2016: -1 361
□ 2017: -1 171
□ 2018: -746
□ 2019: -893
□ 2020: -1 494
□ 2021: -1 348 (9 kk)
□ 2011-2021: -14 874

USA:n kauppatase (x milj. EUR):
□ 2012: 1 609
□ 2013: 1 509
□ 2014: 1 626
□ 2015: 1 731
□ 2016: 1 809
□ 2017: 2 110
□ 2018: 2 108
□ 2019: 2 558
□ 2020: 2 808
□ 2021: 1 019 (6 kk)
□ 2011-2021: 18 977

Jos tähän tarkasteluun otetaan vielä mukaan muitakin tärkeitä EU-maita, niin EU:ta ei voi pitää Suomen kannalta missään nimessä edullisena kauppakumppanina!!!!

NATO OPTION PELIKIRJAKIN MENI NÄKÖJÄÄN KOKONAAN UUSIKSI.

NYT NATON KANNATUSKIN NOUSI JO 62%:iin, kun kansa on jo tehnyt KYLMÄPÄISEN JA HUOLELLISEN ANALYYSIN.

Vihaksi pistää, että Suomen johtavat poliitikot ovat sahanneet koko Suomen kansaa silmään jo kymmeniä vuosia putkeen höpöttämällä jostain NATO OPTIOSTA, jota koskaan ei ole ollut, kun NATON OVET ovat Suomelle olleet avoinna jo vuosikymmenet, mutta UNILUKKARI, HARMAA MATTI ja ERKKI "THE RED" TUOMIOJA ovat saaneet leipänsä siitä, että ovat pitäneet yllä NATO OPTION ILLUUSIOTA.

ottoRe: Siitä pitää lähteä jotta tähän on tultu15.3.2022 8.17
Nyt on paha paikka.

Jopa niin paha, jotta kepulaiset alkavat pitää natotupailtoja.

Ei odotettu kesän puoluekokousta, ei.

Saapa nähdä miten depulit homman hoitavat.

Sanoihan U. Hämäläinen eilen, jotta äänestyslukujen on oltava selvät. Tuollainen 140-145 puolesta olisi vähintään saatava riviin.

Merkittävin luku oli tuossa viimeisessä natobarometrissä kuitenkin se, että jokaisen puolueen kannattajien enemmistö sanoo jotta JAA.

Kiintoisaa seurattavaa siis piisaa.

Asiassa, jonka noin lähtökohtaisesti tulisi kirkas kuin pläkki:

Olemmeko osa itää vai länttä?

Tulevassa eritoten.

Ukrainalaiset taistelevat talvisotaansa kuten me joskus taisteltiin. Ja kestettiin.

Kestettiin kunnes saatiin edes siedettävät rauhanehdot. Tätä hakee nyt Ukraina.

Siunausta ja voimia heille.

Maailma ei palaa lähtöruutuun. Taudin ja sodan jälkeen.

Tässä valossa oli suorastaan järkyttävää kuulla, jotta kuuro, mykkä ja sokea EU on päättänyt pistää kolmanneksen Suomen maapinta-alasta
luonnontilaan.

Se on sitten se imperiumi, joka seuraavaksi romahtaa.

alan kolmas miesRe: Siitä pitää lähteä jotta tähän on tultu15.3.2022 17.45
Tulee mieleen noin viisi vuotta sitten pidetty luokkakokous, kun helsinkiläisessä ravintolassa muisteltiin silloin 50 vuotista yo-juhlaa.

Silloin oli Amerikkaan valittu juuri Presidentiksi Donald J. Trump vastoin kaikkia FAKE NEWS tietotoimistojen veikkauksia.

Yksi luokkatovereistamme oli juuri tullut juhlia varten Amerikasta ja ilmoitti ensi sanoinaan, että on käynnistettävä välittömästi Donald J. Trumpin viraltapano.

Totesin, että mihin tuollainen omituinen käsitys perustuu, kun Donald J. Trumpin tilannekuva ja arvio maailmankuvasta on mielestäni täysin oikea.

Seuraavaksi toinen luokkatoverini otti esille Unto Hämäläisen HESARIIN laatimansa 20 kohdan luettelon, jolla Unto perusteli, että Suomi on maailman onnellisin valtio ja meillä oikeus aina toteutuu.

Minä taas totesin luennoitsijalle, että olenpa tuosta Unto Hämäläisen listastakin täysin toista mieltä.

Ei tarvinnut mainita oikeusvaltioperiaatteestakin muuta kuin Juankosken RÖMSSYN TAPAUS, jossa ei löydy sellaista kohtaa, jossa oikeusvaltioperiaatteita tai perustuslain säädöksiä on noudatettu.

Sovittiin, että jätetään UNTO HÄMÄLÄISEN 20 kohdan listan käsittely vähemmälle ja keskitytään oleelliseen eli siihen, että ollaan hengissä hyvässsä seurassa ja vielä ravintolassa.

Suomessa ollaan vieläkin onneksi olemassa, mutta me emme ole koko maailma.

Meitä on kaikkiaan vain noin 5.5 miljoonaa ja päätöksiä (lakeja) on tekemässä tälläkin hetkellä vain enintään 200 ihmistä eduskunnassa.

Koko maailman väestö on nykyään jo yli 7.9 miljardia ihmistä ja joka päivä syntyy uusia ihmisiä maailmaan suunnilleen 273 500 kappaletta.

Se merkitsee sitä, että vain noin 20 päivässä maailmaan syntyy koko Suomen suuruinen väestö, joista suurin osa voi hyvin kuulua ns. terroristien, pomminheittäjien ja kommunistien leireihin.

SUOMI EI SIIS OLE MILLÄÄN MUOTOA MAAILMAN NAPA, joten meidän ei kannata ryhtyä koko maailman LÄÄKÄRIKSI tai PELASTAJAKSI.

Tärkeitä päätöksiä kuitenkin meillä tekee tällä hetkellä vain seuraavat henkilöt:

NATO OPTION AJAJAT:

□ UNILUKKARI (täysin varma)
□ BILE SANNA (täysin varma)
□ RUUNEPERI SAARIKKO (täysin varma)
□ KANKI KAIKKONEN (varauksella)
□ OPETUSNEUVOS LI (täysin varma)
□ HARMAA MATTI (täysin varma)
□ PAAVO I SUURI (täysin varma)
□ ERKKI "THE RED" (täysin varma)
□ KIVIHIILI JA NIKKELI OLLI (täysin varma)
□ KIRMAN ISÄNTÄ (täysin varma)
□ KANNUKSEN KENNEDY
□ NORDSTREAM MOOSES (täysin varma)

NATOON LUOTTAVAT:

□ PETTERI ORPOPOIKA (varma)
□ ELINA VALTONEN (varma)
□ JUSSI HALLA-AHO (varma)
□ ATTE HARJULA (varma)
□ SARI ESSAYAH (varma)
□ ANNA-MAJA HENRIKSSON (varma)

Suomessa on siis ollut käynnissä vuonna 1991 tapahtuneesta NEUVOSTOLIITON romahduksesta lähtien sisäpoliittinen peli, jossa NATO OPTIO HENKILÖT eli korkeintaan vain noin 20 päättäjää ovat pitäneet yllä NATO OPTIO ILLUUSIOTA, vaikka kaikkien olisi tullut tiedostaa Suomen historia.

PAASIKIVIKIN totesi aikoinaan, että tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku.

NATO OPTIO PÄÄTTÄJÄT eivät koskaan ole tunnustaneet sitä, mitä tapahtui aikoinaan RAATTEEN TIELLÄ.

AGGRESSIIVINEN NEUVOSTOLIITTO HYÖKKÄSI ITSENÄISTÄ SUOMEA VASTAAN, MUTTA HYÖKKÄÄJÄ MURSKATTIIN KAINUUN KORPEEN.

UKRAINASSA ON NYT KÄYMÄSSÄ SAMOIN. ON VAIN AJAN KYSYMYS, KUN VENÄJÄLLÄKIN TAJUTAAN, MITÄ ON TAPAHTUMASSA.

RAATTEEN TIETÄKN aikaisemmin VENÄJÄ oli käynyt sotaa Suomea vastaan kautta koko Suomen historian mm. seuraavasti:

"Venäjän joukot ylittivät Suomen rajan 21. helmikuuta 1808. Venäläiset tunkeutuivat Helsinkiin 2. maaliskuuta ja valtasivat Hämeenlinnan neljä päivää myöhemmin. Armeija vetäytyi vihollisen tieltä.

Aleksanteri I ilmoitti 28. maaliskuuta kaikille Euroopan valtioille yhdistävänsä valloitetun Suomen valtakuntaansa. Sodan ensimmäinen varsinainen taistelu käytiin 18. huhtikuuta Siikajoella.

Venäjän ulkoministeri Nikolai Rumjantsev ilmoitti 20. huhtikuuta Suomen asukkaille, että Suomi on liitetty Venäjään."

Suomella on siis NEUVOSTOLIITON tai VENÄJÄN kanssa aina ollut lähes 1300 km mittainen itäraja, jonka takaa vihollinen on aina hyökännyt ja tulee aina hyökkäämään niin kauan kuin Venäjä ei noudata mitään kansainvälisiä sopimuksia.

Nykypäivän maailmassa ainostaan NATO pystyy tällaisen VENÄJÄN MUODOSTAMAN UHKAN ESTÄMÄÄN myös PUTININ JÄLKEISEN ajan ilmeisissä levottomuuksissa.

Nähtävissä on, että VENÄJÄLLÄ muhii jo PUTININ JÄLKEISEN AJAN kehitys, joka ei voi olla rauhanomainen, kun noin 140 miljoonaa ihmistä on pidetty lähes täydessä pimeydessä nyt jo yli 100 vuotta vuonna 1918 tapahtuneesta vallankumouksesta lähtien.

Voi hyvin olla, että PUTININ jälkeisestä Venäjästä Suomeen vyöryy vaikka 6 miljoonan ihmisen laiton pakolaisvirta.

Se on koko lailla eri luokan asia kuin aikoinaan 500 000 karjalaisevakko parkojen asuttamien Veikko Vennamon johdolla Suomeen.

Sinälläänhän minulla ei ole mitään rehellisiä venäläisiä vastaan, mutta jos maassa on enemmän venäläisiä kuin suomalaisia, niin mitenhän se päätöksenteko silloin oikein menee ja kenelle mm. metsät ja maat kuuluu???

Minusta suomalaisten maat ja mannut kuuluu suomalaisille, joten NATO OPTIO AJATTELIJOIDEN ja EU:N ILMASTO- ja LUONTOAKTIVISTIEN SAMPON RYÖSTÖRETKILLE ON KERTA KAIKKIAAN LAITETTAVA LOPPU.

Jos Suomeen kohdistuu massiivinen maahanmuutto tai muu aggresssiivien hyökkäys, niin ensimmäisenä tulee tietysti kysymykseen edesmenneen ANTERO JYRÄNKIN PERUSTUSLAIN UUDELLEENKIRJOITUS.

Diplomatia on tietysti tärkeä rauhanturvaajana, mutta valitettavasti aggressiivista sotakoneistoa ei voi pysäyttää muulla tavalla kuin riittävällä vastavoimalla.

NATO ON PUOLUSTUSJÄRJESTÖ ja se on hyvä tiedostaa myös huolellisessa mutta ertittäin ripeässä päätöksenteossa.

Joka tapauksessa suuri kansanenemmistö on jo galluppien mukaan analyysinsä ja myös päätöksensä tehnyt, joten NATO OPTION syöttäminen suomalaisille ei enää millään tule onnistumaan, kun jokainen suomalainen pelkää jo henkensä ja omaisuutensa puolesta.

Luulenpa vaan, että tällä hetkellä suomalaisilla pelko omasta hengestä ja omasta omaisuudestakin on jo aivan toisissa sfääreissä verrattuna UNILUKKARIN KEKSIMÄÄN "NYRKKIAJAN" COVID 19 ja ILMASTOKAUHUIHIN.

Hakupaperit NATOON onkin syytä laittaa välittömästi, kun NATON entinen pääsihteeri Rasmussenkin on jo todennut, että Suomi hyväksytään NATON jäseneksi yhdessä yössä ja vitkuttelu voi sulkea avoimen oven hyvinkin nopeasti.

Suomen NATON jäsenyys on nähtävä myös EU:n turvallisuuden vahvistajana, mutta sitäkin tärkeämpi asia on se, että NATON jäsenyys varmistaa myös EU:n riitaisten jäsenmaiden turvallisuuden, kun EU:lle voi hyvin utopistisen ja sinisilmäisen VIHREÄN KEHITYKSEN JOHDOSTA käydä samoin kuin KOMMUNISTISELLE NEUVOSTOLIITOLLE kävi 70 vuotisen marxilaisen kokeilun jälkeen vuonna 1991.

ottoRe: Siitä pitää lähteä jotta tähän on tultu16.3.2022 9.35
Hyviä näkökohtia AKM!

Hetki on käsillä.

Tilaisuus, joka ei toistu.

Erityisen ilahduttavaa oli kuulla Riikka Pakarisen (kesk) kannanottoa.

Eritoten kun hänen tausta on jossain pohjantähti-opistossa.

Kepun nuorempi polvi alkaa ymmärtää tätä aikaa ja tulevaa.
Depuilla ei mene yhtä hyvin.

Näiden poliittiset muumiot kun voivat tehdä tyhjäksi käsillä olevan ainutkertaisen mahdollisuuden.

Tämänkin.

Aloitetaanko vaikka muistelulla Ottawan sopimuksesta?

Tahallista vihollisen auttamista, sanoi viimeinen todellinen kenraalimme.

Suomen ja Ruotsin (ehkä) jäsenyys läntisessä puolustusjärjestössä todellakin vaikuttavat koko Euroopan lujittumiseen.

Asiat tätä kautta voivat saavuttaa todellisen tärkeysjärjestyksen.

Höpöpuheet ilmastosta kun ovat kärpäsen surinaa verrattuna siihen, että sinun perusoikeutesi ovat uhattuina.

Tärkein niistä on oikeus elämään.

Sitä voi kysyä vaikkapa Ukrainasta tänne paenneilta.

alan kolmas miesRe: Siitä pitää lähteä jotta tähän on tultu17.3.2022 0.39
Suomen Perustuslain mukaan Presidentin pitäisi johtaa Suomen ulkopolitiikkaa seuraavasti:

Suomen perustuslain (PL, 731/1999) 93.1 §:n ensimmäinen lause kuuluu:

"Suomen ulkopolitiikkaa johtaa tasavallan presidentti yhteistoiminnassa valtioneuvoston kanssa."

Tämä lause on jättänyt melko avoimeksi, miten ulkopolitiikkaa käytännössä tai edes periaatteessa johdetaan tai hoidetaan.

Mikä on tasavallan presidentin, pääministerin ja ulkoministerin rooli?

Perustuslain 128 §:n mukaan Suomen Presidentti on taas myös Suomen puolustusvoimien ylipäällikkö.

Tasavallan Presidentin tehtäviä on myös selkeytetty seuraavasti:

"Tasavallan Presidentti johtaa Suomen ulkopolitiikkaa yhteistoiminnassa valtioneuvoston kanssa.

Presidentti tekee kaikki merkittävät ulkopoliittiset ratkaisunsa yhteistoiminnassa valtioneuvoston kanssa ja valtioneuvoston valmistelusta.

Presidentti päättää Suomen ulkopoliittisesta toimintalinjasta, aloitteista ja Suomen edustajien toimintaohjeista kaikissa periaatteellisesti tai muuten merkittävissä kysymyksissä:
valtioiden tunnustamisesta, diplomaattisuhteiden solmimisesta tai katkaisemisesta, diplomaattisista edustustoista, kansainvälisiin järjestöihin liittymisestä tai niistä eroamisesta sekä valtuuskunnista kansainvälisiin neuvotteluihin."

UNILUKKARI on valittu Suomen Presidentiksi kaksi kertaa seuraavasti:

"Sauli Väinämö Niinistö on Suomen tasavallan 12. presidentti. Hän ryhtyi toimeen 1. maaliskuuta 2012 ja hänet valittiin uudelleen tasavallan presidentiksi tammikuussa 2018. Toinen kausi alkoi 1.2.2018."

Iltalehden äskettäin julkaisemassa tiedotteessa kerrotaan UNILUKKARIN ja PUTININ välisestä yhteydenpidosta seuraavasti:

"Tasavallan presidentti Sauli Niinistöllä on jo pitkään ollut erityisen tiiviit välit Venäjän presidentti Vladimir Putiniin.

Puhelinkeskusteluja valtionjohtajien välillä on perjantainen soitto mukaan lukien yhteensä 27, kasvotusten Niinistö ja Putin ovat tavanneet 16 kertaa, ilmenee tasavallan presidentin kanslian MTV Uutisille toimittamista tiedoista.

Ensimmäisen puhelinkeskustelun Niinistö kävi Putinin kanssa maaliskuussa 2012 ja ensimmäinen tapaaminen oli 20.-22. kesäkuuta samana vuonna Pietarissa.

Hyvistä suhteista presidenttien välillä kertoo se, että kaverukset käyttävät toisistaan tuttavallisesti vain etunimiä."

Huolimatta siitä, että UNILUKKARI on kaveerannut selkeisiin kansanmurhiin syyllistyneen PUTININ kanssa jo kymmenen vuotta, niin UNILUKKARI ei ole pystynyt muodostamaan käsitystä, millaisen henkilön kanssa hän on mm. jääkiekkoa pelannut.

Pelatessaan jääkiekkoa UNILUKKARI on muina miehinä kuitenkin koko ajan pitänyt yllä NATO OPTIO illuusiota, joka nyt näyttää haihtuneen savuna ilmaan, kun PUTIN hyökkäsikin UKRAINALAISTEN kimppuun 24.2.2022 aamulla klo 5:30.

UNILUKKARI ei reagoinut PUTININ hänelle jo viime elokuussa lähettämiin kirjeisiinkään mitenkään, vaan selitteli lausunnoissaan YLE:lle, ettei Suomeen kohdistu mitään sotilaallista uhkaa, vaikka jo muutama vuosi sitten venäläinen kenraali oli käynyt UNILUKKARILLE karttojen kanssa kertomassa, että Venäjän etupiiri kattaa koko Pohjolan Ruotsia myöten.

UNILUKKARI silloin vain naureskeli tuolissaan ja totesi julkisuuteen, että naapurimaan kenraali oli tehnyt "virheellisen analyysin".

PUTININ hyökättyä UKRAINAN kimppuun UNILUKKARI kertoi julkisuuteen, että joulun alla PUTININ käytöksessä oli tapahtunut yllättävä muutos.

Tällaista UNILUKKARIN ilmoitusta sopii ihmetellä, kun kaikilla vähänkään PUTININ touhuja seuranneille on jo ollut tiedossa, mikä PUTININ pelikirja on kaiken aikaa ollut jo hänen virkaanastumisesta lähtien.

Kyllähän PUTININ taustojen on täyttynyt olla myös UNILUKKARIN tiedossa.

Viimeistään PUTININ vuonna 2014 toteuttaman KRIMIN valtauksen jälkeen UNILUKKARILLE olisi joka tapauksessa pitänyt selvitä, millainen JÄÄKIEKKOKAVERI hänellä on ollut jo kymmenen vuotta.

UNILUKKARI on kuitenkin pyrkinyt luomaan mielikuvaa, että hänellä on hyvin läheiset suhteen PUTINIIN ja niiden suhteen hän pystyy kertomaan muille länsimaiden johtajille, mitä PUTININ päässä liikkuu.

Eikä tietenkään Suomeen kohdistu mitään uhkakuvia Venäjän taholta.

Nyt kaikelta tältä TEATTERILTA on pudonnut pohja pois.

PUTININ hyökättyä UKRAINAAN UNILUKKARI kuitenkin totesi heti, ettei hän ole mikään PUTININ ajatusten lukija.

PUTININ hyökättyä nyt sitten UKRAINAAN kaikille siis selvisi, ettei UNILUKKARI itse asiassa ole ollut lainkaan kartalla PUTININ kanssa.

Vaikka PUTININ PELIKIRJA on nyt toivottavasti selvinnyt myös UNILUKKARILLEKIN, niin sopii kyllä ihmetellä UNILUKKARIN ulostuloja vielä entistäkin enemmän.

Nyt UNILUKKARI lähti levittämään Venäjää ja PUTINIA koskevaa informaatiota maailman ehkä suurimman FAKE NEWS televisiokanavan eli CNN:n kautta.

CNN haastattelun UNILUKKARI antoi jostain kummasta syystä CHRISTINE AMANPOURILLE, jota Suomen korruptoitunut media näyttää kutsuvan jopa "Tähtitoimittajaksi".

Tätäkin haastattelua sopii ihmetellä, kun CNN tuntuu nykyään olevan kaikkein epäluotettavin korruptoitunut uutiskanava USA:ssa.

UNILUKKARI kertoi toimittaja AMANPOURILLE, että hän oli puhunut PUTININ kanssa ja kertoi nyt suurena paljastuksena, ettei PUTIN olekaan missään vaiheessa aikonut vaihtaa UKRAINAN HALLITUSTA.

Tämäkin viesti on syytä laittaa omaan arvoonsa, kun PUTIN oli lähettänyt Tsetseenien kommandojoukkoja Kieviin tarkoituksella tappaa UKRAINAN PRESIDENTTI ZELENSKYI.

UNILUKKARI selosti nyt AMANPOURILLE myös, mikä on PUTININ lista UKRAINAN suhteen.

Ainakin KRIMIN niemimaa pitäisi tunnustaa osaksi Venäjää ja Itä-Ukrainan alueet on luovutettava separatistien hallintaan.

Nyt PUTIN lopetti puhelunsa toteamalla, että hän on aina UNILUKKARILLE saatavilla.

UNILUKKARI väitti AMANPOURILLE puhuneensa myös ydinaseilla uhkailusta, jolloin PUTIN oli todennut, että hirveitä voi tapahtua, jos NATO-maat osallistuvat sotaan.

Käytyään puhelinkeskustelun PUTININ kanssa UNILUKKARI suunnisti Englantiin ja tapasi jostain kumman syystä Prinssi Charlesin ja muitakin Englannin poliitikkoja.

Näiden tapaamisten jälkeen UNILUKKARI piti taas epämääräisen tiedotustilaisuuden, jossa selosti UKRAINAN sotatilannetta ja Suomessa käynnistynyttä NATO keskustelua.

Olisi olettanut, että UNILUKKARI Suomen Perustuslaissa määrättyjen Presidentin velvollisuuksien nojalla olisi vastannut toimittajien esittämiin kysymyksiin asiallisesti, mutta ei.

Iltalehden toimittaja Greta Karvalan tekemän analyysin mukaan Lontoossa pidetyssä tiedotustilaisuudessa toimittajat olivat esittäneet UNILUKKARILLE kuusi kysymystä, joissa eri tavoin haluttiin saada selvyys, millä tavoin NATO JÄSENYYDEN kannatuksen huima nousu Suomessa on vaikuttanut UNILUKKARIN nykyiseen ajatteluun.

Karvala totesi, että esimerkiksi Financial Times lehden haastattelun aikana 4.6.2018 UNILUKKARI oli todennut, että suomalaiset eivät kannata NATOON liittymistä ja hän on myös suomalainen.

Kun nyt suomalaisten NATO JÄSENYYDEN kannatus on jo 62%, niin UNILUKKARI totesi Lontoossa lakonisesti:

"Se on gallup tulos. Eihän siitä muuta lausuttavaa ole. Kovassa nousussa."

Moinen mielipiteen ilmaisu ei kovin suurta luottamusta voi peloissaan olevissa suomalaisissa herättää.

UNILUKKARI on kyllä ollut toimessaan aktiivinen keskustelija ja vallan käyttäjä ainakin silloin, kun on puhuttu HIILIDIOKSIDI PÄÄSTÖISTÄ ja KORONA NYRKISTÄ.

Kun taas kysymyksessä on selvästi koko Suomen itsenäisyydestä ja sitä selvästi uhkaavasta sotilaallisesta aggressiosta, niin UNILUKKARI näyttää työntäneen päänsä pensaaseen ja sillä tavoin kuvittelee, ettei hänen tarvitse näyttää suomalaisille suuntaa, miten meitä kohtaavaan selvään sotilaalliseen uhkaan tulee suhtautua.

UNILUKKARIN lähes 10 vuotta pelaama NATO OPTIO PELI tulee jäämään historian kirjoihin jopa pahempana virheenä kuin URKIN ja MANUN aikainen pitkä suomettumiskausi.

UNILUKKARIN korkea kansansuosio ei näytä perustuvan ansioihin vaan siihen, että UNILUKKARI on nostettu median myötävaikutuksella lähes jumalolennon asemaan, jonka sanomisia valtamedia ei ole tottunut asettamaan kyseenalaiseksi.

Tässä suhteessa Suomi ei valitettavasti suuresti poikkea itäisen naapurimaamme tilanteesta.

Herran pelko tuntuu olevan edelleen Suomessa viisauden alku!!!

ottoRe: Siitä pitää lähteä jotta tähän on tultu17.3.2022 13.59
Historiassa, kuten tunnettua, ei enää tapahdu mitään.

Tämä hetki ja tuleva ovat ainoita, missä tapahtuu.

Se, mitä nyt teemme tai jätämme tekemättä, vaikuttaa tulevaan.

Joskus tekemättä jättäminen on enemmän kuin tekeminen.

Sellainen hetki on nyt käsillä.

Olemme tulleet tilanteeseen, joka on uusi. Peruutuspeilistä toki voi katsella miten vastaavista on selvitty.

Siinäkin on riskinsä. Useimmat peräänajot nimittäin tapahtuvat silloin kun peiliin katsotaan hetki liian pitkään.

Painotus sanalla hetki.

Kukaan, ei kukaan näet voi varmuudella sanoa milloin ovi potkaistaan kiinni.

Ja laitetaan lukkoon. Vuosiksi, vuosikymmeniksi.

Ovi voi olla myös härkävaunun ovi.

Ja juna vie Katyn metsään, jonne meille oli varattu tilaa talvisodan päivinä.

Sen verran toki taakse voi vilkaista.

Meidän eritoten.

Hetki on käsillä eikä kukaan tiedä tarkalleen milloin se lyö.

Sumussa kun on vaikea suunnistaa.

Punavihreässä erityisesti.

alan kolmas miesRe: Siitä pitää lähteä jotta tähän on tultu17.3.2022 17.34
Pitää katsoa TOTUUTTA SILMIIN.

USA:n entinen epäonnistunut Presidentti BUSH NUOREMPI, jonka ansioihin kuului nuoruuden ryyppyputket, katsoi taannoin Moskovassa PUTININ silmiin ja väitti julkisuuteen nähneensä syvälle PUTININ sieluun.

Eipä valitettavasti nähnyt BUSH NUOREMPI PAHOLAISEN sieluun ja se on kyllä tullut maailmalle kalliiksi.

Vielä vähemmän CROOKED HILLARY ymmärsi paholaisen sielunelämästä, kun HILLARY OBAMAN ja SENIILIN JOEN lähettämänä meni Moskovaan painamaan RESET näppäintä.

AKM on sitä mieltä, että CLINTONIN KORRUPTOITUNEEN KLAANIN CROOKED HILLARY olisi saattanut Moskovassa painaa vaikka New Yorkiin suunnatun ydinohjuksen laukaisu näppäintä, niin syvällä korruption suossa Amerikan liberaali demokraattinen HOLLYWOOD ELIITTI on vuosikymmenet vaeltanut.

Turussa taas eläköitynyt arkkipiispa JOHN VIKSTRÖM ei taas katsonut PUTININ SILMIIN, vaan tiettävästi taklasi PUTININ jalkapallomatsissa niin, että PUTININ solisluu meni poikki.

Siitä lähtien PUTIN näyttää kantaneenkin kaunaa Suomeakin kohtaan, vaikka muuten on viihtynytkin jopa Suomen Lapissa.

AKM:n mielestä historian tunteminen on tärkeätä, mutta vielä tärkempää on osata katsoa ajan merkit ja suunnistaa niiden mukaan oikein.

Nyt on siis syytä tunnustaa nöyrästi, että UNILUKKARIA myöten ollaan oltu täysin sinisilmäisiä PAHOLAISEN edessä ja siitä syystä nyt on historiallisen korkea aika korjata kurssi.

UKRAINAN sota näyttää joka tapauksessa päättyvän VENÄJÄN katastrofaaliseen tappioon ennen pitkää.

Menee aikansa, kun VENÄJÄ kuitenkin taas kokoaa voimansa uudelleen ja sen jälkeen alkaa uusi naapurimaiden määräily.

Ennen Talvisotaa Suomen asia Kansainliitossa ei ollut täkeä meidän itsenäisyyden eikä myöskään turvallisuuden kannalta.

Samalla tavalla pienen Suomen asia ei ole nytkään YK:n piirissä mitenkään tärkeä, joten Suomen ainoaksi turvaksi näyttää jäävän 2. maailmansodan jälkeen perustettu 30 valtion NATON puolustusjärjestön täysjäsenyys.

Sotilaallista voimaa vastaan voidaan valitettavsti puolustautua vain riittävällä sotilaallisella voimalla.

Puolustusvoimien komentaja Kenraali TIMO KIVINEN totesi eilen kuivasti jo A-studiossa, että kyllä he näkevät, että Suomen puolustuskykyä tulee lisätä ja tulevat myös oman sotilaallisen näkemyksensä poliitikoille kertomaan.

KIVINEN ei puhunut mistään analyysistä, koska KIVINEN tietää virakavastuulla ilman KAIKEN MAAILMAN ANALYYSEJÄKIN, mikä tilanne on.

UNILUKKARI on sotilasarvoltaan vain reservin kapteeni, joten AKM on sitä mieltä, että Kenraali KIVINEN on todennäköisesti enemmän perillä näistä puolustusasioista, koska hän toimii työssään virkavastuulla.

UNILUKKARI on taas puolustusvoimien ylipäällikön tittelin saanut vain POLIITTISTEN ANSIOIDENSA PERUSTEELLA ja POLIITIKKOHAN on tottunut muuttamaan mielipidettään TUULIVIIRIN TAVOIN.

UNILUKKARIN epämääräiset lausunnot esim. Lontoon palaverien jälkeen herättää kyllä epäilyksen UNILUKKARIN kyvystä tunnistaa ajan merkkejä ja katsoa TOTUUTTA SILMIIN.

Tänäänkin Eduskunnan kyselytunnilla Kokoomuksen ANTTI HÄKKÄNEN esitti kysymyksen VIHERVASSARI PEKKA HAAVISTOLLE, miksi NATO selvitykseen on nyt liitetty kaikki mahdolliset asiat jopa luonnon vieraslajeja myöten, jolloin voi hyvin olla, että NATO LAPSI saattaa mennä pesuveden mukana viemäriin, kun EDUSKUNNASSA aletaan keskustella AIDAN SIJASTA AIDAN SEIPÄÄSTÄ.

Tätä AIDAN SEIVÄSTÄ koskevaa keskustelua Suomen johtavat poliitikot ovat valitettavasti harrastaneet siitä lähtien, kun NEUVOSTOLIITTO pakotti Suomen allekirjoittamaan sen viheliäisen YYA sopimuksen vuonna 1948.

ottoRe: Siitä pitää lähteä jotta tähän on tultu18.3.2022 9.53
Närelenkkejä tässä näperrellään.

Itse aita ja sen kestävyys ei huoleta näitä.

Vaikka se on tässä pääasia.

Hyvin yksinkertainen ja selvä.

Kyllä tuon kyselytunnin anti oli, jota ne kepuloisten tupaillatkin jäävät pitämättä.

No nato, no, no. Aikaa pelataan ja vetkuillaan toivossa, jotta voitaisiin palata johonkin jota ei ole eikä tule.

Järjenvastaisinta tässä on, että ne joilla on eniten menetettävä haluavatkin sen menettää.

Kuten tuo ylioppilas Haavisto.

Jäikö Moskovan ja koko Venäjän patriarkan viesti kuulematta?

Kysynpä taas.

ottoRe: Siitä pitää lähteä jotta tähän on tultu30.3.2022 12.32
Olipa hauska seurata aamuteeveestä "kyllä, mutta/ehkä -kiljusen" kiemurtelua.

Siis se Kiljunen, joka esitti joskus yleisestä asevelvollisuudesta luopumista.

Meni tässä haloskaa ja kirmanrannan isäntääkin pidemmälle.

Hupaisin episodi tältä oli kuitenkin takavuosina käynti Ala-Kurtissa paikan päällä katsastelemassa niitä koptereita.

Nämä kopterit kun olivat jo olleet laskettavissa vaikkapa kuukkelin maapallo-ohjelmalla jo vuosia aiemmin.

Kepun Könttä niittaili mallikkaasti tämän jahkailuja.

Nuorissa on tulevaisuutta. Jopa kepulaisissa.

Aikaa siis pelataan. Viivytellään eli sotilastermein viivytetään.

Asiassa, joka voi koitua kansamme kohtaloksi.

Me emme ole Ruotsi ja Ruotsilla on oma intressinsä tässä.

Samoin puheet ensi-iskun kohteeksi joutumisesta ovat pelkkää utopiaa.

Jopa Kreml myönsi eilen tämän.

Onhan jäsenyys läntisessä puolustusliitossa nimenomaan ennaltaehkäisevä toimenpide.

Miten joudumme ensi-iskun kohteeksi jos isku on ehkäsisty jo ennalta jäsenyydellä?

Kysynpä taas, arvoisa kansanedustaja Kiljunen & muu zetroriosasto.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: