Keskustelu

alan kolmas miesVale, Emävale, Tilasto, Media12.5.2022 16:29
Kun KORONA iski Suomeen pari vuotta sitten jossain Lapin erämaassa, niin koko Suomi meni sekaisin ja LUONTOILLAN lähetyksiä Aaron kanssa seuraileva UNILUKKARI alkoi vaatia KORONANYRKKIÄ näkymätöntä vihollista vastaan.

AKM selvitti jo silloin moneen kertaan, ettei korona suomalasiin kummemmin tartu, koska meillä on erittäin korkea luontainen immuniteetti ja lisäksi 1956-57 Aasialainen ilmeisesti teki lähes kaikista iäkkäämmistä ihmisistä immuuneja koronaa vastaan.

Nythän on jo sekin todettu, että korona tarttuu vaikka ihminen olisi ainakin kolmeen kertaan rokotettu. Näin on käynyt jopa nuorelle tyttärellenikin, joka toimii noissa terveydenhuoltotehtävissä, joissa rokotukset ovat pakollisia ainakin Espoossa.

AKM:n mieestä Maito on ollut suomalaisten täsmäase koronaakin vastaan. Tästä lankeaa suuri kiitos Artturi Iivari Virtaselle ja hänen kavereilleen Valion laboratoriossa.

Tänään FAKE NEWS HESARI joutui raportoimaan taas jälkikäteen, kuinka Suomessa ja ympäri maailmaa on selvästi arvostetussa LANCET tiedejulkaisussa kirjoitettu muka tieteen nimissä koronakuolemista TÄYTTÄ POTASKAA.

Tämän POTASKAN LEVITTELYYN SUOMESSA etenkin demujen johtama sos. - ja terveysministeriö sekä THL ovat antaneet oman ehdottoman siunauksensa ja tunnista toiseen esitelleet koronakauhuja YLE:n uutislähetyksissä ja ennen kaikkea myös FAKE NEWS HESARIN sivuilla ja tilastoissa.

Koronaan liittyen myös entinen Suomen Pankin pääjohtaja denujen ERKKI LIIKANEN selitti YLE:n ohjelmassa, kuinka hänelle jäi pysyvät henkiset vauriot, kun hän ei päässyt istumaan ISOISÄN polvelle.

Tästä syystä minä olenkin kovasti yrittänyt istuttaa nuorimman pojan poikaani polvellani, ettei hän vain joutuisi töihin poliittiseen Suomen Pankkiin ja sieltä vielä EU:n komissaariksi.

Vaalejakin on siirretty, kun THL KORONA SALMINEN esitteli taannoin koronan leviämismalliensa tuloksia, vaikka polkupyörällä töihin kulkevalla ja RAP:iä kuuntelevalla SALMISELLA ei ollut mittään todellista näyttöä simulointimallinsa parametreista.

THL entinen johtaja VOI PEKKA pääsi jopa YLE musiikkiohjelmaan kertomaan, kuinka hän oli aikoinaan Pohjois-Karjalan Projektin aikana ihastunut LEVOTTOMIIN JALKOIHINSA, kun ei ollut tajunnut sitä, että Pohjois-Karjalassa jääkaappien yleistyminen oli joihtanut merkittävään laskuun sydän ja verisuonitautien kuolinsyiden selittäjänä.

VOI PEKKA päätyi kieltämään voin syönnin ja suositteli PAASIVAARAN SIAN SORKISTA TEHDYN MARGARIININ syöntiä.

Nyt FAKE NES HESARI raportoi, että LANCETIN erittämät kuolinsyytilastot ovat täysin tuulesta temmattuja.

LANCET oli arvioinut, että Suomessa vuonna 2020-2021 koronakuolleita on ollut 8 780 kpl, kun taas THL:n mukaan oikeampi luku on vain 1 740.

Lääketieteen ja sosiologian prof. TEA LALLUKKA Helsingin Yliopistosta, joka on selvittänyt näitä tietoja hieman tarkemmin ja oli "yllättäen havainnut", että valtaosa koronakuolleista oli ollut hyvin iäkästä porukkaa, joka nähtävästi ilman koronaakin olisi kuollut luonnostaan.

THL:n ylilääkäri TUIJA LEINO tietysti virkansa puolesta heti kiisti LALLUKAN selvitykset ja totesi seuraavasti:

"En halua vähätellä pelkoa enkä lietsoa sitä. Tässä kohtaa on mahdoton sanoa pääkuolinsyytä, enkä halua arvailla sitä."

Tilastokeskus taas kertoi, että vasta vuoden 2022 lopulla julkaistaan vuoden 2021 kuolleisuusluvut.

Vuoden 2020 osalta koronakuolleita oli yhteensä vain 558 ihmistä. Lisäksi tauti myötävaikutti 72 ihmisen kuolemaan.

THL:n LEINON mukaan todellisuudessa vain osassa kuolemista koronatauti on perimmäinen kuolinsyy.

"Osassa tauti on osavaikutus, pienessä osassa ei sitäkään".

LEINO myös totesi, että tällä hetkellä erikoissairaanhoidossa koronapositiivisista potilaista 40% on hoidossa koronatartunnan kanssa, EIVÄT SEN VUOKSI.

"Jos joku heistä kuolee hoidossa, se kirjataan koronakuolemaksi."

Lukuja ei siis tule tulkita siten kuin TILASTOKESKUS meille ilmoittaa.

Myös LALLUKKA toteaa, ettei kuolemien määrän kasvusta kertovista käyristä voi vetää johtopäätöksiä.

Miksi sitten Suomessa UNILUKKARI ja BILE SANNA, KORONA NYRKKI KUU KIURUSTA KESÄÄN ja jopa oikeusministeri ANNA-MAJA HENRIKSSON ovat kuitenkin menneet tällaisia johtopäätöksiä tekemään.

Näiden täysin perusteettomien johtopäätösten kautta suomalaisille on aiheutettu massiiviset mielenterveys- ja muut terveydelliset sekä taloudelliset ongelmat, jotka tulevat aiheuttamaan monin kymmenien kertaiset kuolleisuusluvut tulevina vuosina, kun aiheetta muita pitkäaikaishoitoja on jouduttu siirtämään tai rajoittamaan jatkuvasti YLE:n ja FAKE NEWS HESARIN ja muiden medioiden kautta rummuttaessa yötä paivää kansalaisille täysin virheellistä tietoa.

KORONA HYSTERIAN osalta suomalainen FAKE NEWS MEDIA ei millään tavalla ole poikennut Venäjän Massamurhaaja PUTININ harjoittamasta sensuroidusta viestinnästä.

SAMAA HYSTERIAA meille on syötetty myös, kun FAKE NEWS MEDIA on raportinut meille ILMASTOKAUHUISTA ja viiden vuoden päästä koittavasta MAILMAN LOPUSTA!!!!

GIVE ME A BREAK!!!!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: