Keskustelu

alan kolmas miesREDACTED AFFIDAVIT27.8.2022 2:00
Amerikassa Seniilin Joe Bidenin ja hänen vainoharhainen apurinsa eli oikeusministeri MERRIC GARLAND ovat käynnistäneet amerikkalaissa kouluissa ns. CRT-ohjelman (CRITICAL RACE THEORY), jossa jo jopa 4-5 vuotiaille lapsille aloitetaan kouluissa transseksuaalinen opetus.

Valtion kouluissa opettajien ammattiliitto ja kouluihin valitut koulujen johtokunnat ovat katsoneet, että tämä on ainoa oikea tapa kasvattaa lapsia mm. täysin vapaamieliseen seksuaaliseen käyttäytymiseen, jossa mitään rajoja ei tarvitse tuntea.

Jos äiti sanoo, että 4-vuotiaan tytön on parempi olla poika tai 4-vuotiaan pjan on parempi olla tyttö, niin silloin koulun johtokunta on suosittanut CRT-ohjelman mukaisesti sukupuolen vaihtoa.

Kun vanhemmat ovat alkaneet nousta näitä koulujen johtokuntien WOKISTISIA ajatuksia vastaan, niin MERRIC GARLAND on puolestaan käynnistänyt FBI johtoisen ohjelman, jossa lasten vahempia on alettu syyttää TERRORISMISTA, kun vahemmat ovat vaatineet tämän demokraattien ajaman aivopesun lopettamista.

Samainen MERRIC GARLAND ja demokraattien koneisto on valjastanut myös koko FBI johtoportaan ja erikoisagentit Donald J. Trumpin kimppuun jo ennen presidentin vaaleja vuonna 2016.

TRUMP on kuulema Veneäjän agentti, jolla oli Mar-a-Lagon kassakaapissa FAKE NEWS MEDIAN mukaan mm. Venäjän passi.

Passit on sittemmin palautettu Donaldille, mutta Venäjän passia ei Donaldilla ollut, mutta oli kuitenkin diplomaattipassi, joka annetaan kaikille presidenteille.

Yli 6 vuotta putkeen FAKE NEWS MEDIA ja demokraatit ovat esittäneet täysin perättömiä väitteitä siitä, että TRUMP on venäläisten AGENTTI ja laittomasti vjuonna 2016 valittu Presidentti.

Demokraattien mielestä vaalit voitti Hillary Clinton- ainakin piti voittaa, mutta toisin kuitenkin kävi ja siitäkös se vihanpito alkoi.

Nyt demokraatit siis Seniilin Bidenin johdolla ja MERRIC GARLANDIN sekä FBI:n avulla hyökkäsivät Trumpin kotiin 30 agentin voimin konetuliaseet käsissään ja lähtivät hakemaan Mar-a-Lagon residenssistä ERITTÄIN SALAISIA ASIAKIRJOJA, jotka kuuluu KANSALLISARKISTOON.

FBI:llä on ollut jo lähes 2 vuotta aikaa hakea nuo salaiset asiakirjat, joten ei tässä mitään kiirettä voinut olla, koska Trumpin lakimiehet oli jo kuukausikaupalle neuvotelleet arkistonhoitajien kanssa esim. siitä, mitkä lehtileikkeet ovat salaisia ja mitkä julkisia.

Aikaisemminhan FAKE NEWS MEDIA on kertonut, ettei TRUMP juurikaan papereita lueskellut, koska hän katseli vain Valkoisessa talossa televisiota päivät pitkät - The New York Timesin PULITZER-palkitut tähtitoimittajat ainakin niin ovat kertoneet.

Noiden asiakirjojen joukossa oli siis mm. erilaisia sanomalehtiä ja ajankohtaisia julkisia tiedotteita aikaväliltä 2017-2020.

Mitään ydinasekoodeja asiakirjojen joukossa ei ollut, eikä Trump ole niitä voinut lähettää Pohjois-Korean ROCKET MANILLE, koska koodit on Seniilin JOEN hallussa ja Seniili JOE on taas viettänyt viime aikoina 45% ajastaan pyöräillen kesälomallaan korruptiorahoilla hankitulla Delawaren huvilallaan.

Tänään MERRIC GARLAND julkaisi sitten lopulta ns.REDACTED AFFIDAVIT:in, jonka perusteella TRUMPIN halluussa olleet paperit haettiin asevoimin Mar-a-Lagon residenssistä 8 tunnin operaatiossa.

Julkaistussa dokumentissä on 21 täysin mustattua sivua ja sitten todetaan, että aineistossa on 174 sivua salaisia asiakirjoja, mutta mitään mainintaa ydinkoodesta ei ole, vaikka näistä koodesta FBI on jo kauan sitten vuodattanut tietoja mm. Washington Postiin ja The New York Timesiin, jotka on Valkoisen talon suosikki tietovuotokanavia.

Trumpin ratsian oikeuttamasta ns. REDACTED AFFIDAVITISTA tulee mieleen huomattavasti meitä lähempänä oleva REDACTED AFFIDAVIT, kun New Stroms Oy suoritti virallisen asiakirjapyynnön Suomen KHO:lle, jolla oli hallussaan PETTERI KANGASVEIJARIN tilaaman Juankosken Biovoimalaa koskeva arviokirja, jonka oli laatinut Kuntaliiton Finnish Consulting Groupin erityisasiantuntija RIITTA EKURI,

KHO toimittikin ystävällisesti NS:lle kyseisen asiakirjan, mutta sekin oli englanninkielistä termiä käyttäen "HEAVILY REDACTED".

Toisin sanon siinäkin asiakirjassa, joka ilmeisesti on julkinen luonteeltaan, kaikki voimalan arvoa koskevat taulukot ja selittävät tekstit oli pelkkiä valkoisia sivuja, mutta asiakirjan viimeinen lause oli, että VOIMALA ON ARVOTON.

Kuitenkin biovoimalan konkurssin jälkeen biovoimala myytiin ilmeisille rahanpesijöille seisovana 1.19 milj. EUR:lla.

NS on jo vuosikaupalla ihmetellyt, miten 1,19 milj. euroa voi olla arvoton ja kun voimala olisi ollut toiminnassa, niin sen arvo oli jopa 10 milj. euroa.

Nyt PUTININ aloittaman sodan jälkeen arvo saattaisi olla tulevana talvena jo 20 milj. euroa, kun kaikki kotimainen sähkö- ja lämpökapasiteetti on otettava käyttöön jopa BILE SANNAN hallituksen erityismääräyksellä!!!

alan kolmas miesRe: REDACTED AFFIDAVIT31.8.2022 19:31
Seniilin JOE BIDENIN oikeusministeri MERRIC GARLAND määräsi FBI:n agentit Donald Trumpin residenssiin etimään Donaldilta USA:n Valtion turvallisuuden kannalta erittäin salaisia ja todennäköisesti ydinaseiden laukaisuun liittyviä laukaisukoodeja, jotka Donald oli "varastanut" Valkoisesta talosta lähdettyään tai Presidenttinä ollessaan aikavälillä 2017-2020.

Donaldilla on tunnetusti erinomainen muisti, joten ei hän mitään koodipaperia ydinpomminkaan koodien osalta tarvitse. Kaikki tarvittavat koodit on Donaldilla ollut aina päässään.

Nyt FBI on kuulema jo tarkistanut asiakirjat, jotka oli ollut säilytyksessä Trumpin residenssissä lukittuina laatikoissa ja turvallisuusviranomaisten koko ajan vielä vartioidessa asiakirjoja.

FBI:n tarkistuksessa on jo selvinnyt, että yksi näistä asiakirjoista oli selvitys, joka Trumpille oli toimitettu Ranskan presidentti Macronin seksielämästä Macronia itseään vanhemman entisen opettajan ja nykyisen vaimonsa kanssa.

Kyllähän tässä on selvästi kysymys ydinsotaa vastaavasta turvallisuusriskistä.

Saa nähdä, tuoko FBI huippuagentit kohta Donaldin kierrätetyt vessapaperitkin FAKE NEWS MEDIA kautta kaikelle kansalle ihmeteltäväksi.

Olisi korkea aika erottaa selvästi VANHUUDEN HÖPERÖ BIDEN, joka Pensylvanian vaalikiertueellaankin taas jäi eilen pitkäksi aikaa kättelemään ILMAA, kun jopa "TOHTORI JILL" jo marssi helikopteriin, eikä saanut HÖPERÖÄ BIDENIA nousemaan kopteriin perässään.

Tätäkin ennen HÖPERÖ BIDEN esittely senaattoriehdokkana puoluetoverinsa, joka pyrkii kuvernööriksi ja kuvernooriksi pyrkivän puoluetoverinsa HÖPERÖ BIDEN esitteli taas senaattoriehdokkaana.

Nykyään ei enää tiedä, mitä HÖPERÖ BIDEN esittelee ja ilmeisesti tästä syystä UNILUKKARIKIN pitää HÖPERÖÄ BIDENIA "AIKUISENA", kun kaikki tietää, millaisessa saattohoitokunnossa Suomesakin URKKI oli viimeiset vuotensa, mutta DEEP STATE piti kynsin hampain URKIN kuitenkin vallan kahvassa kiinni aina Islannin kalaretkelle saakka.

Siellähän muistaakseni URKKI pääsi jopa uiskentelemaan, mutta Islannin urhea naispresidentti Vigdis Finnbogadottir onneksi nosti URKIN rantaan ja saatteli lentokentälle luottoadjutannttiensa huostaan.

Kalareissun jälkeen kerrottiin presidentin kansliasta Suomen kansalle, että URKILLA on lievä flunssa.

VANHUUDEN HÖPERÖ BIDEN on toimikautensa aikana ollut lomalla 45% työajastaan, joten raskaaksi on käynyt "AIKUISELLE" työtehtävät näinä viimeisinä vaikeina aikoina.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: