Keskustelu

alan kolmas miesEDUSKUNTA RIKOLLISTEN PESÄ!!!15.10.2022 4:44
Entinen Eduskunnan puheenjohtaja MOOSES LIPPONEN on tehnyt miljoonatilin heittäydyttyään GASPROMIN konsultiksi Nord Stream 2 hankeessa yhteistyössä ENTISEN STASI johtaja ja Nord Stream AG:n toimitusjohtajan MATTIAS WARNIGIN kanssa.

MOOSES laskutti vuosina 2007-2021 palveluistaan yhteensä 3.38 milj. euroa, josta voittoa on tullut 14 vuoden aikana varmaankin 14 X 200 000 = 2 800 000 euroa.

KAASUPUTKIEN avulla PUTLERIN ja SAKSAN ENTISTEN STASIUPSEERIEN ja MOOSEKSEN konsultoidessa on siis saatu aikaan vastaava sopimus, joka allekirjoitettiin 23.08.1939 Moskovassa Saksan silloisen ulkoministeri Ribbentropin ja Venäjän ulkoministerin Molotovin toimesta STALININ valvoessa allekirjoitusta.

Sopimuksen lisäpöytäkirjassa sovittiin Saksan ja Venäjän etupiirijaosta ja myös Suomen tulevista alueluovutuksista.

MOOSEKSEN konsultoima sopimus tulee nousemaan historiankirjoissa suurten pettureiden tekemien sopimusten joukkoon samalla tavalla kuin kävi Ribbentropin ja Molotovin sopimuksenkin kohdalla.

MOOSEKSEN konsultoimassa sopimuksessa päätettiin myös ja taas uudelleen VENÄJÄN ja SAKSAN ETUPIIRIJAOSTA.

MOOSES OLI VISIOINUT, että tämän sopimuksen avulla jo vuonna 1939 haaveltu etupiirijako nyt toteutuu energian avulla.

STASI johtoiset kommunistit saavat ehdottoman päätäntävallan EU:n asioissa ja STASI/KGB agentit ottavat haltuunsa kaikki Venäjän energialähteet, jolloin MOOSES saisi tietysti ikuisen kassavirran kaasuvirtojen luottokonsulttina.

KANNUKSEN KENNEDY taas rokotti PUTLERIN SPERBANKIN konsultointipalveluistaan 2016-2022 eli siis 6 vuoden aikana tiettävästi 500-720 000 euroa.

KANNUKSEN KENNEDY on kiistänyt, että SPERBANK ei muka ole PUTLERIN valvonnassa!!!!

Ei ole ihme, että KANNUKSEN KENNEDY ajoi Suomen jättiläislamaan 1990-luvun alussa ja tietysti vielä KOIVISTON MANUN ohjauksessa.

Tämähän ei hyvältä näytä, kun Suomen entiset pääministerit näyttävät olleen koko ajan konsultoimassa PUTLERIN toimia enrgiamarkkinoilla ja muualla.

Tästä litaniasta ei tietenkään sovi unohtaa myöskään parhaillaan Suomen pankissa korkoa kasvamassa olevaa KIVIHIILI- JA NIKKELI OLLIA, josta innokkaimmat toivovat jopa uutta Presidenttiä Suomeen.

OLLINKIN kuningastie kuitenkin onneksi katkesi, kun OLLI houkutteli lähes kaikki Suomen kunnatkin yhteistyöhön ROSATOMIN ja FENNOVOIMAN hasardihankkeeseen, joka on onneksi vihdoin kuopattu kepuloisena maanpetoksen tunnusmerkit täyttävänä YYA- ajan hankkeena.

Tuoreimpana eduskunnan huijarina on nyt kunnostautunut viherpipertäjien NUNUKA, NUNUKA-LAI-LAI PEKKA, jonka merkittävin näyttelijäsuoritus on ilmeisesti Saamelaisille osoitettu anteeksipyyntö, jonka avulla NUNKA pääsi eduskuntaan, jossa on nyttemmin esiintynyt lähes Suomen johtavimpana luototieteilijänä.

Tietenkään tällaisen NUNUKA PEKAN jauhot eivät ole pussissa puhtaat.

Nyt onkin käynyt sitten ilmi, että NUNUKA PEKKA on jättänyt eduskunnassa kertomatta, kuinka Ahvenamaalta NUNUKA PEKALLE on ohjattu paikallisesta rahapelifirma PAFilta Iltalehden tietojn mukaan jo 182 000 euroa, joista ei ole tehty ilmoituksia Eduskunnassa.

Sairaslomalla oleva NUNUKA PEKKA on jo toiseen kertaan joutunut pyytämään suomalaisilta anteeksi käytöstään!!!!

Kaiken huippu on tietysti taas BILE SANNA, joka ilmoittautui promovoimaan oman miehensä firmaa SLUSH-messuilla.

BILE SANNAN mieshän tuntuu olevankin valtion rahoilla ratsastava SARJAYRITTÄJÄ, jonka edellinen yritys ajautui taannoin kuitenkin konkurssiin.

BILE SANNA kuitenkin tajusi viime hetkellä kysyä OIKEUSKANSLERIN LAUSUNTOA promovointitilaisuuden eettisyyden osalta.

OIKEUSKANSLERI ei suoraan sanonut, että BILE SANNA olisi kurkkuaan myöten kusessa, jos vielä tuon tempun tekisi, vaan jätti asian BILE SANNAN OMAAN HARKINTAAN.

BILE SANNA harkitsi asiaa ja sen jälkeen vetäytyi hankkeesta.

Tässä herää kysymys, kuinka monta kertaa BILE SANNA on joutunut kysymään OIKEUSKANSLERI PÖYSTILTÄ, mitä hän ihan oikeasti saa PÄÄMINISTERINÄ tehdä.

Tästä tullaan sellaiseen johtopäätökseen, että FAKE NEWS MEDIA IKONIKSI NOSTAMA BILE SANNA on vain SÄTKYNUKKE, joka joutuu toimimaan itseänsä viisaampien tai jopa tyhmempien antamien ohjeiden mukaan.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: EDUSKUNTA RIKOLLISTEN PESÄ!!!15.10.2022 19:25
Esko Ahon puolustukseksi voin sanoa muutaman sanan. Spermapankki on Suomessa aina toiminut ei-poliittisena hyväntekeväisyyspankkina. Sieltä lapsettomuutta potevat pariskunnat ovat voineet saada apua lapsettomuuteensa. Esko Aholla oli alkujaan käsitys, että Venäjän Spermpankilla on samat periaatteet. Aho on irtisanoutunut pankin hallinnosta heti kun on ymmärtänyt, että kysymys ei ole ollutkaan samasta pankista.
Kun puhdistamme Ahon nimen eduskunnan rikollisista, voime sanoa, että eduskunta kuvastaa aika hyvin Suomen kansaa ja kysehän onkin kansanedustuslaitoksesta.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: