Keskustelu

alan kolmas miesBILE SANNAN ULKOPOLIITTINEN INSTITUUTTI!!!23.1.2023 23.26
BILE SANNALLA RUOKAHALU KASVAA, kun DAVOSin tapahtumassa amerikkalaisen demokraattisen puolueen propaganda osaston eli FAKE NEWS tietotoimisto CNN:n haastattelija kyseli, mitä "maailman nuorimmalla naispääministerilla" liikkuu päässä.

Uuden-Seelannin entinen maailman nuorin vihervasemmistolainen pääministeri olikin juuri ilmoittanut, että vihervasemmistolaisten liberaalien aatteiden ajaminen olikin johtanut syvään masennustilaan - joutui onneton lopettamaan maailman parantamisen, kun kansa nousi barrikaadeilla.

Ei BILE SANNA vielä Davosissa kertonut, että hän aikoo perustaa itselleen ihan oman TURVALLISUUSNEUVOSTON, jonka johtajan spesifikaatiot on laadittu siten, että paikan saa ilmeisesti ILMARI NURMINEN tai MIKA AALTOLA.

Äkkinäinen ei olisi uskonut, että UNILUKKARIN VALTA riisutaan näin nopeasti ja UNILUKKARIN jälkeen FAKE NEWS MEDIAN AVULLA saadaan maahan taatusti demaripresidentti vaikka SUOMEN SUKUISESTA RAVIHEVOSESTA!!!

Näyttää siltä, että BILE SANNA yrittää samaa temppua, jonka USA:ssa Obama teki, kun USA:n toistaiseksi huonoin presidentti teki vielä itseäänkin huonommasta ja SENIILISTÄ BIDENISTA oman SÄTKYNUKKENSA.

Se on ainakin selvää, että molemmat BILE SANNAN ehdokkaat vannovat VIHREÄN SIIRTYMÄN NIMIIN ja ovat ilmoittautuneet jo INKOON VIHREÄN TERÄSTEHTAAN HARJAKAISTEN JUHLAPUHUJIKSI VUONNA 2026!!!

TIETTÄVÄSTI HIPPOS LINTILÄ on jo luvannut myös lainata HARJAVALLASSA vetytehtaan perustusten muurauksessa käytetyn muurauskauhankin sekä ILMARIN että MIKAN käyttöön, kun INKOON IHMEEN VETYTEHTAAN PERUSTUKSET VALETAAN ilmeisesti viimeistään jo vuoden 2024 lopulla.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: