Keskustelu

alan kolmas miesKORONA TOTUUS PALJASTUU!!!27.2.2023 6:06
Yli kaksi vuotta KAIKKI SUOMALAISET KORONA-ASIANTUNTIJAT ovat kuitenkin kuuliaisesti seuranneet amerikkalaisten demokraattien hallitsemien yliopiston tutkijoiden ja Washingtonin korruptiotohtori FAUCIN höpötyksiä siitä, kuinka virus karkasi Kiinasta eläinmarkkinoista ihmiseen.

Vielä vuonna 2021 alan johtavassa lääketieteen julkaisussa eli NATURE-lehdessä FAUCIN johdolla leviteltiin seuraavaa tietoa esim. Suomessa Ilta-Sanomien toimesta:

"MAAILMANLAAJUISEN pandemian aiheuttaneen koronavirus sars-cov-2:n alkuperää ei ole vieläkään kyetty selvittämään aukottomasti. Tutkimukset kuitenkin etenevät pikku hiljaa.

Koronavirus saattoi hypätä eläimestä ihmiseen useita kertoja eri villieläintoreilla, raportoi arvostettu Nature-lehti torstaina.

Lehti viittaa vielä vertaisarvioimattomaan tutkimukseen, joka on julkaistu Virological.org-verkkosivustolla.

Jos tiedot useista hyppäyksistä ihmiseen voidaan vahvistaa, menettää teoria koronaviruksen pääsemisestä karkuun Wuhanin virologisen instituutin laboratoriosta uskottavuuttaan."

USA:n hyvin ajan tasalla ollut Presidentti Donald J. Trump kuitenkin tiesi jo vuonna 2020, että tohtori FAUCILLA oli meneillään Wuhanin laboratoriossa ns. gain of function tutkimusohjelma, jonka tuloksena KORONA VIRUKSEN TAPAINEN VIRUSMUUNNOS oli tavoitteena.

Ja ns. kuiskaajien kautta saadun tiedon perusteella oli vahvistanut käsitys, että todennäköisesti virus karkasi laboratoriosta, kun tunnetusti WUHANIN laboratorion varotoimet olivat tunnetusti olleet hyvin puutteellisia.

TRUMP myös tiedotti epäilystään julkisuuteen, mutta FAUCIN demokraattiporukka esti totuuden paljastumisen amerikalaisessa FAKE NEWS MEDIASSA.

Tietojensa avulla TRUMP pystyi kuitenkin myös ennätysajassa polkaisemaan käyntiin ns. WARP SPEED ohjelman, jonka avulla Koronalle kehitettiin ennätysajassa useampikin tehokas rokote.

TRUMPIN hallussa olleiden tietojen varjolla paikallinen DEEP STATE ja FAKE NEWS MEDIA kävi kuitenkin TRUMPIN kimpuun ja järjesti hänelle vilpillisissä vaaleissa niukan tappion Preidentin valleissa 2020, jotta koronan avulla luotua hysteriaa voitiin käyttää hyväksi kaaoksen synnyttämiseen USA:n sisä- ja ulkopolitiikassa.

Kun nyt vuoden 2022 välivaaleissa republikaanit saavuttivat selvän vaalivoiton demokraateista, niin nyt FAUCIN gain of function valeita koskevat tiedot ovat vähitellen alkaneet tulla päivänvaloon jopa siinä määrin, että nyt jopa SENIILIN JOE BIDENIN hallinnon on ollut pakko paljastaa vähitellen se totuus, että korona nähtävästi karkasikin WUHANIN SOTILAS LABORATORIOSTA, jossa FAUCI oli vuosikaudet rahoittanut arkaluontoista virustutkimusta, koska sitä ei voitu sen vaarallisuuden vuoksi suorittaa USA:n laboratorioissa.

Nyt ILTALEHTI alkaa vähitellen paljastaa tätäkin koko koronan hoitohenkilökunnan ja - tutkijoiden huijausyritystä, kun totuus alkaa vähitellen tulla esille amerikkalaisessa suhteellisen luotettavassa mediassa (Wall Street Journal) seuraavasti:

"Yhdysvaltain energiaministeriö toteaa Valkoiselle talolle toimitetussa raportissa, että koronapandemian käynnistänyt virus sai todennäköisesti alkunsa laboratoriovuodosta Kiinassa.

Asiasta uutisoi Wall Street Journal.

Ministeriön havainto poikkeaa sen aiemmasta kannasta.

Aikaisemmin energiaministeriö on sanonut, että viruksen alkuperä on epäselvä.

Uudet tiedustelutiedot ovat kuitenkin antaneet ministeriölle syytä muuttaa kantaansa.

Viranomaiset eivät ole paljastaneet, mihin tiedustelutietoihin energiaministeriö pohjaa väitteensä.

WSJ:n mukaan uusi raportti kuitenkin on tehty "uusien tiedustelutietojen, akateemisen kirjallisuuden lisätutkimuksen ja hallituksen ulkopuolisten asiantuntijoiden kuulemisten valossa".

WSJ:n mukaan energiaministeriön uusi kanta ilmeni Yhdysvaltain kansallisen tiedustelupalvelun johtajan Avril Hainesin toimiston salaisessa raportissa.

Henkilöt, jotka ovat nähneet salaisen raportin, kertovat WSJ:n mukaan, että ministeriö teki johtopäätöksensä "alhaisella luottamuksella", mikä korostaa Yhdysvaltain virastojen erimielisyyttä koronaviruksen alkuperästä.

Yhdysvaltain tiedusteluvirastot ja Valkoinen talo väittivät sunnuntaina, että Yhdysvaltain tiedustelu ei ole yksimielinen energiaministeriön johtopäätöksestä."

On selvää, että tämäkin tieto tullaan kokonaisuudessaan paljastamaan Amerikassa vielä ennen tulevia vuoden 2024 Amerikan Presidentin vaaleja.

FAKE NEWS MEDIA ei siis voi lopullisesti piilottaa totuutta, kun valta vaihtuu, niin myös totuus vaihtuu.

Suomessakin on korkea aika valita uudet päättäjät 2.4.2023 ja tietysti jo sitä ennen alkavassa ennakkoäänestyksessä.

Kun vallanvaihto Suomessakin vaihtuu, niin voidaan ryhtyä selvittämään niitä mielettömyyksiä, joihin Suomessakin ajauduttiin koronan aikana, kun vielä samaan aikaan maahan runnattiin pystyyn vielä ns. HYVINVOINTIALUEIDEN SOTE eli LEVEÄMPIEN HARTIOIDEN SOTE, jossa koko maan terveydenhoito- ja sosiaaliala on ajettu lopullisesti kaaokseen.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: