Keskustelu

alan kolmas miesTUHON ENKELI NOKIAN KIMPUSSA!!!27.2.2023 17.04
PEKKA LUNDMARK otti viime syksynä vastuun FORTUMIN UNIPER kaupoista, joissa suomalaisille aiheutettiin noin 32 miljardin euron suuruinen kansantaloudellinen tappio pitkällä tähtäyksellä.

KULTASORMI LUNDMARK oli siis FORTUMIN JA UNIPERIN kohadalla omaksunut sossujen MOOSEKSEN tavan reagoida omiin megaluokan virheisiinsä: "SO WHAT???"

Nyt KULTASORMI LUNDMARK näyttää hajottaneen jo NOKIAN IKONISEN LOGONKIN.

Voimme vain jäädä odottelemaan sitä, milloin KULTASORMI LUNDMARK tulee pyytämään valtiota apuun, kun NOKIAN strategiset päätökset tulevat ajamaan NOKIANKIN lopullisesti PALAVAKSI ÖLJYNPORAUSLAUTAKSI, kuten taannoin jo NOKIAN pelastajaksi valittu bisnesenkeli Stephen ELOP totesi jo lähes ensimmäisenä työpäivänään astuttuaan NOKIAN PALVELUKSEEN.

ELOP oli saannut samanlaisen koulutuksen yrityskaupoissa kuin KULTASORMI LUNDMARKIN oli saanut ennen FORTUMIN pestiään.

Eli suomeksi sanottuna, kun rahalla ei ole hintaa, niin tietysti on helppo ostaa yrityksiä, mutta nythän rahalle onkin yllättäen tullut kasvava hinta keskuspankkien nostettua korkojaan, kun globaali inflaatio näyttää pistävän liiketoiminnan pitkään jatkuneet kutyymit uusiksi.

KULTASORMI LUNDMARK ei ole osoittanut katumusta UNIPER kauppojen osalta, joten on odotettavissa, että SUUREN VISIONÄÄRIN STRATEGIAT TULEVAT EPÄONNISTUMAAN MYÖS NOKIAN KOHDALLA!!!

Ainakaan vuoden 2022 NOKIA tuloksia ei voi kovin suurella äänellä vielä kehuskella, kuten alta selviää:

□ Liikevaihto, milj. euroa
2022: 23 911
2021: 22 202
muutos: 12.2%

□ Liikevoitto, milj. euroa
2022: 2 318
2021: 2 158
muutos: 7.4%

□ Tulos, milj. euroa
2022: 4 210
2021: 1 654
muutos: 154.5%

Näennäisen hyvin kehittyneen tuloksen taustalla näyttää kuitenkin olevan 2.5 milj. euron suuruiset arvioidut tulevat verohyödyt.

Selvää kuitenkin on, että NOKIAN liikevoitto näyttää kasvaneen vuonna 2022 vain 7.4%:lla, joka ottaen huomioon kansainvälisten markkinoiden nopean paranemisen koronan kurjuuksista ja tietysti kiihtyneestä inflaatiosta viittaa siihen, että KULTASORMI PEKKA LUNDMARKIN käsissä NOKIAN reaalinen liiketoiminta tai voitto näyttää korkeintaan pysyneen ennallaan tai jopa laski vuonna 2022 vuoteen 2021 verrattuna.

Mitään aihetta KULTASORMI LUNDMARKILLA ei siis vielä selvästikään ole henkseleiden paukutteluun varsinkaan, kun NOKIAN perinteinen logokin näyttää jo alkuvaiheessa menneen hajalle!!!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: