Keskustelu

Juankosken keskustan virallinen ääniÄänestän Outia12.3.2023 23:09
Juankoskelta on tällä kertaa vain yksi ehdokas eduskuntaan. Hän on perussuomalainen lääkäri Outi Peltola. Itse olen päättänyt äänestää häntä. Minulla on tuki- ja liikuntaelinten vammoja, jotka juontuvat raskaasta työstä ja moukarinheitosta. Terveyskeskuksessa sanoivat, että paras lääkäri vammoihini olisi psykiatri. Outi Peltola on psykiatri. Tunnen monta viljelijäystävää, jotka kärsivät samanlaisista ongelmista kuin minä. Olisikohan mahdollista, että Outi kertoisi vaikkapa näillä sivuilla, jos kuntoutus ennen vaalipäivää olisi mahdollista. Tehokas ohje voisi johtaa melkoiseen vihreään siirtymään keskustasta persuihin eikä tämä matka niin pitkä olekaan.

alan kolmas miesRe: Äänestän Outia13.3.2023 23:47
On syvästi valitettavaa, että Keskustan Virallinen Ääni on joutunut hakemaan apua tuki- ja liikuntaelinten vammoihinsa tervyskeskuksesta.

AKM on pannut jo vuosia merkille, kun Virallinen Ääni on kehuskellut voimillaan ja moukarinheitto harrastuksellaan.

Kyllä Virallisen Äänen olisi pitänyt tietää se, että raakaa voimaa käyttäen ihmisen fysiikka ei yksinkertaisesti kestä ja seurauksena voi sitten olla myös monenlaiset psyykkisetkin ongelmatkin, jotka tänä talvena on nähty myös Suomen hiihtäjien kohdalla todella surkeissa suorituksissa hiihtoladuilla.

Mäkikisoissakin on selvästi ollut nähtävissä, että suomalaisilta hyppääjiltä näyttää puuttuvan rohkeus hypätä.

Tässäkin on kysymyksessä itseluottamuksen (Herola & Hirvonen ja muut) puutteesta ja sama koskee nähtävästi myös ampumahiihtäjiä kuten Mari Ederiä ja Tero Seppälää.

Selvästi näkee, että hiihtäjätkin on laitettu sellaiseen voimaharjoitteluun, että jalat ovat jopa katkeilleet alta kuten Kerttu Niskaseltakin kävi viime vuonna.

Suomen miesten viestijaoukkuessakin Ristomatti Hakolan vuotuiset julkisetkin epikriisit ovat olleet hirvittävää luettaavaa, kun mies on mitalinkiilto silmissään ruoskinut itseänsä huippukuntoon tunnetuin seurauksin.

Vähän samalla tavalla kävi aikoinaan myös Mikko Vikastukselle eli Mikko Ala-Leppilampilammelle, joka juoksi itsensä valitettavasti lenkillä hengiltä, kun unohti seurata pimeässä liikennettä.

Mikonkin kohtalo surettaa, kun aikoinaan olin Mikonkin kanssa yhtä aikaa Pyhäsalmen kaivoksella harjoitteluhommissa.

Panin merkille, että Mikko suoritti aina tehtävänsä erittäin hyvin ja tarkasti, mutta se herätti huomiota, ettei Mikko kovin sosiaalinen ollut. Oli enemmänkin yksinäinen SUSI.

Kuitenkin erinomainen juoksija ja taannoin sain kannustaa kotikylän miestä, kun MIKKO juoksi voittoon Suomi-Ruotsi maaottelussa Stadionilla.

Nyt Virallinen Äänikin on onneksi havainnut, että raa'an voiman lisäksi aina tarvitaan myös järjen käyttöä, jolloin ollaan tietysti tekemisissä ihmisen herkän psyyken kanssa ja niinpä Virallinen Ääni on vihdoin nyt kääntymässä nähtävästi jopa Perussuomalaisten Psykiatri Outi Peltolan puoleen.

On erinomainen asia, että Virallinen Ääni on viimein huomannut myös sen, ettei Kirman Isäntä Kääriäisen Veret Seisauttava kepulainen "kepu pettää aina" tahtopolitiikka ole ollutkaan psyyken kannalta järkevää.

Virallinen Ääni voi vielä esimerkillään tehdä paljonkin, kun nyt NATON OPTIO- ja KORONA NAAMARITKIN on jo heitetty roskikseen.

AKM on jo pitempään ollut huolissaan Suomen psykiatrisen huollon tilasta, jossa THL:kin tilastojen mukaan Suomessa aikavälillä 2011-2021 psykiatisen erityissairaanhoidon piirissä olevien potilaiden määrä on kasvanut kaikissa ikäryhmissä jo 40%:lla yhteensä jo 224 134 potilaaseen.

Uskoisin, että avohoidon piirissä tai sen ulkopuolella on vielä toinen mokoma onnettomia suomalaisia.

Näiden psykkisten potilaiden oireilun taustalla on tietysti vuosikymmeniä kepunkin harjoittama voima- ja tahtopolitiikka, jossa väkisin viljelijöitäkin on ajettu Valion ja Keskusliikkeiden orjiksi ja YYA sekä EU-nöyristelijöiksi, vaikka sydän on aina sanonut, että KREIKAN TIELLÄ OLLAAN.

Autuaasti on unohdettu alkiolainen PAAVO VÄYRYNENKIN, joka taannoin teki kassakaappisopimuksenkin kokoomuksen ja RKP:n kanssa oikeistolaisesta hallituksesta, mutta sitten KGB agentti Koivisto jyräsi senkin Suomen kansan pelastusyrityksen maan rakoon ja houkutteli Harri Holkerinkin sinipunahallitukseen ja katastrofaalisen vahvan markan sekä euron kirouksiin.

Vielä ei ole liian myöhäistä Virallisen Äänenkään tehdä parannus.

Ääni Outi Peltolalle turvaa SINI-VALKOISEN SIIRTYMÄN, jossa kaikki kotimaiset polttoaineetkin, turve mukaan luettuna, otetaan viisaasti käyttöön, eikä fossiiliautoiluakaan vielä vuosikymmeneniin ole mitään tarvetta lopettaa, koska liikentyeen hiilidioksidipäästötkin vain kiihdyttävät metsien kasvua ja raikastavat ilmaa, kun happeakin ja glokoosiakin (vihreätä ravintoa) syntyy ihmiskunnan ruokapöytiin liikenteen sivuvirtoina.

Positiivista on sekin, että LEIPURIMESTARI SAARIKKOKIN on jo sanonut, että VIHERVASSARIEN GLOBALISTINEN HURLUM HEI POLITIIKKA ei enää käy KEPULLEKAAN.

On pantava merkille myös se, että Kokoomuskin on jo ottanut ohjelmaansa perintöverostakin luopumisen ja näköjään vihdoin myös ovat ottaneet vaarin AKM ehdottamasta jokaiselle suomalaiselle valtion maksamasta kansankapitalismin 500 euron suuruisesta pesämunastakin.

Tietysti tämän pesämunan pitäisi olla huomattavasti suurempi, mutta on hyvä, että ylipäätään tämäkin pesämuna näyttäisi nyt tulevan keskustelun piiriin.

Kansankapitalismillahan on jo pitkään ollut Suomessa kovakin kiire, kun kansainvälisissä varallisuusvertailuissa suomalaiset korkean verotuksen johdosta näyttävät edelleen kuuluvan EU:n köyhimpiin ihmisiin, vaikka tätä kivistä EU-polkua on tuohivirsut jaloissa jo tallattu vuodesta 1995 lähtien eli siis jo lähes 30 vuotta.

LEIPURIMESTARI SAARIKKOKIN teki jo jonkin aikaa sitten erittäin hyödyllisen ehdotuksen, jossa asuntolainojen korkojen vähennysoikeus verotuksessa palautettaisiin, mutta tietysti vihervassarit ja kaiken maailman vihreät globalistit hyökkäsivät heti tämänkin hyvän idean kimppuun, kun globalistien mielestä kansalaisten varat on syytä siirtää valtiokapitalistien ja pankkien käsiin.

Kallis hinta kepuloisille on nyt tullut maksuun, kun hävittyjen eduskuntavaalien jälkeen noustiin TERRA SIPILÄN idioottimaisten ohjeiden mukaisesti vihervassarien VÄÄRÄÄN JUNAAN ja lähdettiin ajamaan hiilineutraalia Suomea maailmanennätysajassa, vaikka kaikilla oli tiedossa, että TERRA SIPILÄ tavoitteli utopioissaan jopa Pohjois-Koreaa vaatimattomampaa elintasoa.

alan kolmas miesRe: Äänestän Outia14.3.2023 14:46
Virallinen ääni näyttää pistävän KEPUN tulevan rököletappion ja Suomen muuttamisen EU:n vasemmistolaisimmaksi ellen sanoisi EU KOMMUNISTISEKSI MAAKSI vain neljässä vuodessa sen piikkiin, ettei Virallinen ääni ole löytänyt tarvittavaa psykiatrista hoitoa terveyskeskuksesta.

Näyttää selvältä, että Virallinen ääni on tapansa mukaan TUPAILLOISSA taas haistanut oikein poliittiset tuulet ja haluaa nyt hypätä VOITTAJIEN joukkoon muka terveydellisten syidenkin varjolla.

Savon Sanomien ja Karjalaisen tuorein gallup paljastaa, minne tulevissa vaaleissa juna on menossa.

Sanna Marin on pistänyt mutkat suoriksi ja siirtänyt demut jo taistolaisiakin syvemmälle äärivasempaan laitaan ja TÄMÄ EI TAATUSTI enää tule kepulaisillekaan enää maistumaan.

KEPULLA on ollut VALITETTAVASTI tässä SUOMEN MUUTTAMISESSA EURO KOMMUNISTISEKSI MAAKSI KESKEINEN ROOLI KULTTIJOHTAJA SANNA MARININ APUPUOLUEENA.

MUTTA NYT KANSA ON SAANUT TARPEEKSEEN KEPUN VERET SEISAUTTAVASTA TAHTOPOLITIIKASTA.

Viljelijän laariin laariin ei ole enää jäänyt jyvän jyvää, eikä maitolitralla pysty ostamaan kuin pari desilitraa bensaa ja dieseliä.

Ja kaiken tämän kurjuuden takana on KIILUSILMÄINEN SOSSUJEN JA KEPUN KEKSIMÄ HIMOVEROTUS JA HIILINEUTRAALI UTOPIA!!!!

"Savon Sanomien ja Karjalaisen Tietoykkösellä teettämässä kyselytutkimuksessa Tietoykkönen Oy teki tuhat puhelinhaastattelua 7.2.-22.2.2023.

Kohderyhmä oli Savo-Karjalan vaalipiirin äänioikeutettu väestö. Puoluekantansa ilmaisi 55,4 prosenttia vastaajista.

Vaalipiirin suurimpien puolueiden kannatusprosentti on kyselyssä (muutos eduskuntavaalien tuloksesta 2019):

PS 22,9 (+4,8)
Keskusta 18,4 (-4,4)
SDP 17,4 (+0,1)
Kokoomus 17,1 (+ 4,6)
Vas 7,9 (+0,7)
Vihreät 6,2 (-3,4)
KD 6,0 (-1,8)

Savon Sanomien luonnehdinnan mukaan vaalipiirin viimeisestä paikasta on menossa "ääritiukka kisa".

Pienetkin muutokset puolueiden kannatuksessa voivat johtaa moniin erilaisiin lopputuloksiin.

Viimeisestä kansanedustajan paikasta vaalipiirissä kamppailevat PS, kokoomus ja SDP. Tällä hetkellä paikka menisi PS:lle. Viimeisestä paikasta käytävässä kisassa saattavat olla puolustustaistelussa myös keskusta sekä vihreiden ja KD:n ainoat edustajat."

psykologiRe: Äänestän Outia17.3.2023 23:54
Jos vammat raskaasta työstä ja moukarinheitosta askarruttavat, paras vaihtoehto lääkäriksi on psykiatri-
Pitää paikkansa.
Outi Peltola on psykiatri.
Hän ohjaa oikeaan hoitoon M1 lähetteellä, kuten suurin osa perussuomalaisista pitää ohjata.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Äänestän Outia18.3.2023 3:13
Torstain Koillis-Savossa oli haastateltu alueemme ehdokkaita. Tulin hieman katumapäälle kannanotostani Outi Peltolan puolesta, koska huomasin, että jo kertaalleen politiikasta luopunut Markku Rossi onkin palannut rivistöön. Rossihan oli äärimmäisen tehokas ja aikaansaava edustaja, joka hankki bussipysäkin Airakselan risteykseen Suonenjoelle. Rossi on nyttemmin muuttanut Riistavedelle ja hän on meidän ehdokkaamme. Harvalla kansanedustajalla on konkreettisia näyttöjä edustajakaudeltaan. Panin merkille Minna Reijosen ajatuksen tiemäärärahojen lisäyksestä. Muuruvedeltä Nilsiään on tosi mutkainen tie, joka olisi hyvä oikaista. Tienparannushankkeita ei kukaan muu ollut esittänytkään. Jos Markku Rossi lämpenisi tälle hankkeelle, voisin aivan hyvin äänestää Rossia, koska hänellä on juuri tämä näyttö tehokkuudestaan. Hieman tietysti harmittaa, ettei Outi Peltola tarttunut tuohon työssään rasittuneiden viljelijöiden kuntoutusesitykseeni.

alan kolmas miesRe: Äänestän Outia18.3.2023 21:58
Niin ei Markku Rossilla ole ollut poliittisesta toiminnasta muita näyttöjä kuin se, että Markku tulee aina kokoustilaisuuksiin siten näyttävästi, että hänet huomataan.

Markku asettuu myös aina kokoustilaisuuksissa istumaan mahdollisimman keskelle eturiviin.

Tällekin toimintatavalle löytyy tietysti psykiatrinen luonnollinen selitys, joka ei johdu samoista syistä kuin keskustan virallisella äänellä.

Markku ei ole koskaan kertonut julkisuuteen esim. moukarin- tai keihäänheiton ennätystäänkän.

Jos AKM muuttaisi Juankoskelle, jota tässä on jo pitkään suunniteltu, niin entisenä maailman ennätysmiehenä paikka Eduskuntaankin olisi täysin varma. Todennäköisesti AKM edustaisi joko kokoomusta tai persuja.

Sitä paitsi olen pannut merkille sekin, että keskustan virallinen äänikin on täysin tipahtanut ajan hermolta, kun näyttää peräänkuuluttavan Minna Reijosenkin tienparannushankkeita.

Kysymyshän on täysin vanhanaikaisesta siltarumpupolitiikasta, koska nykyään kaikki panokset on Suomessa laitettava tunnin juniin ja raideliikenteeseen.

Ainoa oikea investointi Juankoskellakin olisi siis lähijuna Kuopioon ja jos halutaan oikein iso työmaa, niin parasta olisi rakentaa KUOPIO-JUANKOSKI METRO ja Juankoskelle RATIKKAVERKOSTO.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Äänestän Outia19.3.2023 7:26
Olisiko aivan mahdoton ajatus, että muuttaisitkin Kaaville. Meillä on juuri nyt kaikki hyvin eikä ennen niin häiritsevää poliittista turbulenssia enää ole. Kaavi on oma pirteä itsenäinen kunta, jossa juuri tarvittaisiin akm:n kaltaista toimijaa. Kaavilta on myös lyhyt matka ja hyvät yhteydet tänne, jos joskus tekee mieli sivistää itseään. Matkahan on omalla autolla nopeampi kuin on Tapiolasta Jumboon. Kaavilla myös mielellään kiistellään poliittisista tavoitteista, joten sieltä löytyisi helposti elämään sisältöä. Kaavilla tarvitaan myös uusia asukkaita. Aivan äsken tätä kuulutettiin lehdessäkin. Mainoksessa luki, että heitä on jo lähes 3000, vaikka totuus on lähes 2000. Kaavilla on myös oma kunnanvaltuusto, jossa istuu paljon ikätovereita. Kaavilta löytyy myös monia asioita, joihin muualta tulleen on helppo tarttua. Jos itse olisin muuttamassa, muuttaisin ehdottomasti Kaaville.
Kuten huomaat, me osaamme Juankoskella toivoa hyvää myös naapurille. Tämän pienen eron tulisit nopeasti näkemään.

Jokisen.TapsaRe: Äänestän Outia19.3.2023 17:21
http://www.vapaajuankoski.ehdolla.fi/keskustelu.html/283325?p=&c=

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Äänestän Outia20.3.2023 10:28
Olen kuitenkin palaamassa takaisin Outin äänestäjäksi. Syy on hyvin yksinkertainen. Markku Rossi on taitava sanankäyttäjä, mutta laskutaito ei ole riittävä kansanedustajan vaativaan tehtävään. Useimmat heikon matematiikan taitajatkin osaavat laskea oman ikänsä, mutta Markulla on tässä vaikeuksia. Markku ilmoittaa nettimainoksessaan olevansa 66- vuotias, vaikka täyttää seuraavan kerran jo 68 vuotta. Jos kyseessä ei ole laskuvirhe, niin seuraava epäily on rehellisyys ja tästä tuskin keskustalaista edustajaa kukaan epäilee. Joillakin vanhuuden esioireet näkyvät aikaisemmin kuin toisilla. Marķku tekisi viisaasti, kun jättäisi omassa mainoksessaan ikänsä ilmoittamatta, koska tiedotusvälineet kuitenkin ilmoittavat iän oikein.
Outille ei laskuvirheitä tai vääriä tietoja tällaisissa asioissa ole. Markulle löytyy keppeitä hommia hyvinvointialueen tehtävistä varmasti.

alan kolmas miesRe: Äänestän Outia21.3.2023 3:17
Virallinen ääni teki näköjään yhden varteen otettavan ehdotuksen yllä, kun suositti AKM:lle muuttoa Kaaville.

Virallinen ääni näyttää myös lukeneen huolella, kun AKM oli todennut, ettei Markku Rossista ole Eduskuntaan, kun Markulla on vähän samoja taipimuksia kuin demareiden Sanna Marinilla, joka aina pyrkii istumaan kaikissa tilaisuuksissa keskelle eturiviin, jotta hänet huomattaisiin, vaikka Sanna Marinilta puuttuu täydellisesti jopa yhteen ja vähennyslaskutaito puhumattakaan siitä, että Sanna Marin osaisi ratkaista ainuttakaan finanssilaskennan piiriin kuuluvaa yhtälöä tai julkistalouteen liittyvää ongelmaa.

AKM epäilee, ettei Sanna Marin edes tiedä, mitä BRUTTOKANSANTUOTE tarkoittaa, koska tällaisia asioita ei käsitellä S-Markettien asiakaspalvelupisteissä.

Virallinen ääni oli ehkä saanut kuulla senkin, että Kaavilla on kyllä useita AKM:n ystäviä ja AKM:llä olisi tietysti myös syvällistä tietämystä kaivostoiminnastakin, joka valitettavasti näyttää hiipuneen Kaaviltakin, kun Polvijärvellä ollut Polvijärven Kylylahdella sijaitseva Cu-Co-Ni-Zn-Au -esiintymä löydettiin Outokumpu Oy:n toimesta vuonna 1984.

Ensimmäisen aktiivisen etsintävaiheen aikana 1983-1986 malmi onnistuttiin lävistämään kairaamalla, mutta tutkimukset keskeytettiin 1986 Outokumpu Oy:n päätettyä lopettaa koboltin tuottamisen.

Toisen aktiivisen etsintävaiheen aikana 1994-1995 malmille löydettiin jatkeita ja yksittäisiä sulfidisulkeumia, joka johti arvioitujen malmivarojen kasvuun (Loukola-Ruskeeniemi ja Sorjonen-Ward 1997).

Polvijärvellä Kylylahden kaivos ajautui ruotsalainen monimetalliyhtiö Boliden AB:n haltuun kesällä 2014, ja se operoi kaivosta tuotannon päättymiseen saakka vuonna 2020.

Kaavilla taas Luikonlahdessa toimi vuosina 1968?1983 kuparikaivos. Se puolestaan tuotti kuparin ohella myös sinkkiä, kobolttia ja rikkiä.

Luikonlahden kaivos ja rikastamo ajautui muistaakseni vuonna 2014 Boliden-konsernin omistukseen, joka sitten vuonna 2020 päätti lakkauttaa sekä Kylylahden kaivoksen ja lopulta vielä Kaavin Luikonlahdessa olleen rikastamonkin.

Luikonlahden kaivoksestakin malmia louhittiin sen toiminta-aikana 6,87 miljoonaa tonnia.

Malmin pitoisuudet olivat 0,99 prosenttia kuparia, 0,61 % sinkkiä, 0,14 % kobolttia ja 17,22 % rikkiä.

Kaivoksen omisti aikoinaan Myllykoski Oy, jolla ei tietenkään ollut suurempaa innostusta kehitellä kaivannaisteollisuutta muutoin kuin paperiteollisuuden tarpeita silmällä pitäen.

Vertailun vuoksi voidaan mainita, että Kainuun ihmeen eli TERRAFAMEN maailman köyhimmän nikkelikaivoksen malmion metallipitoisuus on seuraava:

□ Ni 0.22%
□ Si 0.50%
□ Cu 0.13%
□ Co 0.02%
□ U 0.0017%

Voidaan siis päätellä, että Kaavin ja Polvijärjen alueiden malmioiden ja todennäköisesti myös Juankosken malmioiden metallipitoisuudet näyttävät olevan selvästi korkeampia kuin Terrafamen kavoskatastrofissa.

AKM on tietenkin seurannut Kaavinkin kaivoshankkeiden kehitystä ja on ilolla pannut merkille, että Kaaville ollaan nyt suunnittelemassa Euroopan ainutta timanttikaivosta.

YLE tiedotti Lahtojoen timanttikaivoshankkeesta seuraavasti vuoden 2022 lopulla:

"Karelian Diamond Resources teki kaivospiirihakemuksen Kaavin Lahtojoelle sijoittuvasta alueesta jo vuonna 2017.

Sitä ennen alueella on tehty koelouhintoja useaan kertaan muiden yhtiöiden toimesta. Timanttikaivos on ollut monine vaiheineen vireillä jo vuodesta 2010 lähtien.

Karelian Diamond Resourcesia koskeva kaivospiiritoimitus on venynyt vuosien mittaiseksi koronapandemian vuoksi.

Yhtiön toimitusjohtaja Richard Conroy kertoo olevansa tyytyväinen, että pitkään kestänyt kaivospiiritoimitus on nyt mahdollisesti valmistumassa ja yhtiö pääsee etenemään suunnitelmissaan.

□ Lahtojoki on hyvin mielenkiintoinen alue, siellä on monenvärisiä, esimerkiksi pinkkejä timantteja. Se olisi myös Euroopan ensimmäinen timanttikaivos Venäjän ulkopuolella, Conroy muistuttaa."

On selvää, että AKM neuvottelutaidoista olisi merkittävästi apua myös Kaavilla, joten kyllä tässä ilman muuta täytyy jotain merkittävää saada aikaiseksi Pohjois-Savossa, kun vielä Premium Boardinkin uusi tuleminen markkinoille täytyy varmistaa.

Virallinen ääni on ihan oikeassa, etteä joillakin henkilöillä vanhuuden esioireet tulee esille jo varsin varhaisessa vaiheessa ja toisilla taas virtaa riittää vähän pitempään.

Amerikassa olemme tämänkin asian karmaisevalla tavalla saaneet selville, kun vilpillisillä vaaleilla Seniili Joe Biden valittiin presidentiksi ja nyt on kaikki maailman kirjat sekaisin.

Se hyvä puoli tässä nykyisesä menossa on, että NATO Naamarit UNILUKKARIKIN uskalsi heittää pois naamaltaan ja siksi UNILUKKARI nyt promovoidaan Helsingin Yliopistossa kunniatohtoriksi, vaikka UNILUKKARIN päättötodistuksen keskiarvo oli 6.6.

UNILUKKARIN merkittävä työ ja promovointi saa kuitenkin merkittävän tahran, kun WOKISTISEEN menoon vihkiytynyt Helsingin yliopisto on päättänyt UNILUKKARIN kanssa samaan aikaan promovoida Ruotsin asperger teini Greta Thunbergin myös KUNNIATOHTORIKSI.

Viimeksihän 16.1.2023 nyt Suomessa kunniatohtorin hatun kohta päähänsä saava Greta Thunberg kunnostautui Saksassa elokapinallisten mielenosoituksessa seuraavasti:

"Myös ruotsalainen ilmastoaktivisti Greta Thunberg osallistui mielenosoituksiin lauantaina ja sunnuntaina.

Thunbergin mukaan päätös laajentaa ruskohiilikaivosta Lützerathissa on petos nykyisiä ja tulevia sukupolvia kohtaan.

□ Saksa on yksi maailman suurimmista saastuttajista ja se on saatava vastuuseen, Thunberg sanoi puhuessaan mielenosoituksissa lauantaina.

Aktivistien mukaan kaivoksen laajentaminen symboloi Saksan epäonnistunutta ilmastopolitiikkaa, ja Saksan pitäisi ruskohiilen louhinnan sijasta keskittyä uusiutuvien energianlähteiden lisäämiseen.

Nordrhein-Westfalenin osavaltion ministeri-presidentti Hendrik Wüst sanoi lauantaina Saksan Deutschlandfunk-radiolle, ettei energiapolitiikka ole "aina kaunista", mutta hiiltä tarvitaan enemmän kuin koskaan Euroopan suurinta taloutta koettelevan energiakriisin vuoksi."

Tämän alemmaksi ei Suomen johtava tiedeyhteisö enää voi mennä!!!!

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Äänestän Outia27.3.2023 0:30
Ei suostunut puolisoni ehdotukseeni. Hän sanoi äänestävänsä ainoastaan keskustalaista miestä ja tällä pitäisi olla todelliset mahdollisuudet tulla valituksi. Olisin ollut valmis vaihtamaan ehdokkaamme nìn, että minä olisin äänestänyt Outia ja puolisoni Markkua. Varmasti tämä vaihto olisi kelvannutkin, mutta eihän noista Markulle asetetuista vaatimuksista olisi täyttynyt kuin toinen enkä halunnut harhauttaa puolisoani edes hyvässä tarkoituksessa. Ennakkoäänestyspäivät käyvät vähiin, joten päätimme siirtää äänestyksen varsinaiseen vaalipäivään.

alan kolmas miesRe: Äänestän Outia27.3.2023 3:13
Pitihän se arvata, että virallisen äänen keittiön pöydän ääressä on tullut mahtava riita siitä, kuka saa äänestää ja ketä.

AKM on itsenäinen päätöksentekijä, joka jo aikaa sitten on äänestänyt oikeaa ehdokasta oikeaan aikaan.

Vaimoltani olen kuitenkin pari kertaa kuitenkin äänestyksen jälkeen jo kysynyt, voisinko minä varmuuden vuoksi vielä äänestää paria muutakin hyvää ehdokasta.

Sen verran AKM asioita seurannut, ettei AKM missään vaiheessa ole erehtynyt avaamaan esim. YLE:n, Hesarin tai muidenkaan FAKE NEWS MEDIODEN vaalikoneita, joissa kaikissa on vain yksi ja ns. MEDIAPPOOLISSA sovittu EU byrokraattien viesti, joka Suomelle kuuluu:

"Maksakaa vaan kiltisti kaikki komission määrrämät maksut, niin omaan lompakkoon ei sitten jääkään mitään, jolloin kaikki maksuhuolet on pois pyykäisty."

Se on vähän sama juttu, kun Vääpeli Körmy lohdutti vartiomies Räikköstä vartiossa.

"Älä sinä Räikkönen noita asioita suotta murehdi, kun armeijassa on suuremmat herrat, jotka noista asioista huolehtii ja päättää sinunkin puolesta."

Merkille pantavaa on sekin, että yksi Suomen huippuekonomisteista eli Helsingin yliopiston kansantaloustieteen dosentti Tuomas Malinen pari päivää sitten jossain podcastissaan ilmoitti äänestäneensä VAPAUDEN LIITTOA.

Samalla Tuomas ilmoitti, että nyt hän on päättänyt jättää Suomen tantereet ja siirtyy vapaampiin maihin valistamaan ihmisiä globalisaation ja EU:n vaaroista.

Kehotan, että virallinen ääni ja hänen viisas vaimonsa kuuntelevat youtubesta myös erinomaisen haastattelun VL:n Ossi Tiihosen ajatuksista, ennen kuin menevät äänestyspaikalle vetämään oikean numeron oikeaan aikaan äänestyslippuihinsa.

https://www.youtube.com/watch?v=Cojc5Hbplko

Näyttää siltä, että EU:n pääkonttorista on tulossa kohtalainen lasku myös Virallisen äänen kotitalon energiaremontista ja tietysti myös virallisen äänen tai koko suvun maiden ennallistamisesta.

Seuraavana on tiedossa WHO:n taholta tulevat jokavuotiset pakko-ohjeet ruokavalioista, rokotusohjelmista ja tietysti myös ilmaston lämpötilan vaikutuksesta ihmisten yöuniin, jotka tietysti selittävät kaikki mielenterveys- ja muut terveydelliset ongelmatkin.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Äänestän Outia30.3.2023 7:29
Pääsin ensimmäisen kerran elämässäni puoluekannatusmittaukseen. Ilmoitin, että sekä minä että puolisoni äänestämme persuja. Kerroin, että äänestämme varmasti ja olemme aikaisemmin äänestäneet keskustaa.
Todellisuudessa olemme jo äänestäneet ja annoimme äänemme kuten ehkä arvaattekin- keskustalle.
Akm ehkä osaa laskea paljonko tällainen ilmoitus vaikutti kyselyn lopputulokseen, kun kysely tehtiin 2000 henkilölle. Ei pidä siis ihmetellä, jos keskustan kannatus onkin lopulta suurempi ja persaukisten pienempi.
Päädyimme siis äänestämään lopulta keskustaa. Vaimoni sanoi, etten saa viikkoon katsoa telkkarista urheilua, jos menen äänestämään persuja. Niinpä sitten päädyimme äänestämään kompromissina keskustalaista naisehdokasta Outokummusta. Tämä on jo nyt kansanedustaja ja on kaavilaisen laulajan ja keskustalaisen kunnanvaltuutetun ystävä vai onko peräti likeisempikin.
Olisin ehkä äänestänyt Rossia, mutta vaimo oli sitä mieltä että meillä äänestetään naista. Yritin viimeiseen asti kammeta häntä Rossin taakse ja sanoin, ettei sukupuolella tässä tapauksessa ole niin isoa merkitystä, mutta hän ei antanut periksi.
Odotan nyt jännityksellä vaalien tulosta ja toivon salaa, että Rossista tulisi kansanedustaja ja Outokummun nainenkin pääsisi läpi.
Tämä lopputulos kertokoon, eþä keskustalaiset ovat Juankoskella avarakatseisia ja kaavilaistenkin ystäviä vaikka toisin luullaan.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Äänestän Outia30.3.2023 8:02
Oho, rupesipa puhelin soimaan. Ystävät lukevat tätä palstaa paremmin kuin Koillis-Savoa tai Savon Sanomia. Ihmettelevät miksi pitää äänestää Pohjois-Karjalan ehdokasta. Sanonpa tässä kaikille puolustuksen. En tietenkään äänestänyt siksi, että vaimoni painosti, vaan aivan muusta syystä.
Tiedän, että valta turmelee. Olen lukenut Lintilästä ja Juhantalosta ja monesta muusta. Jos joku on jo valmiiksi kansanedustaja ja ikäänkuin ihmisenä menetetty, niin eikö ole parempi äänestää tällaista.
Outi Peltola on rakastettu lääkäri ja psykiatri. Ei ole kenenkään etu laskea tällaista ihmistä kansanedustajaksi, ei hänen omakaan etu. Outi on hyvä edustaja Kuopion valtuustossa ja sinne äänestämme hänet vastakin.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Äänestän Outia30.3.2023 13:25
En yhtään ihmettele, vaikka akm pitäisi minua valehtelijana tai satusetänä, kun yhdellä kertaa kerron vaimoni vaativan persun äänestämistä ja toisella kertaa keskustan miesehdokkaan äänestämistä ja sitten äänestämmekin keskustalaista naista Outokummusta. Minustakin kirjoitukseni vaikuttivat oudoilta. Syy ei kuitenkaan ollut minun, vaan puolisoni epävakaassa mielessä. Hän on nimittäin nainen ja itse olen tähän jo tottunut ja osaan antaa sen jo anteeksi. Ainut asia, jossa hieman puhuin palturia oli vastaukseni puolueiden kannatuskyselijälle. Tämä suotanee anteeksi, koska tarkoitukseni oli vilpitön eli tarkoitus oli vaikutta mielipideilmastoon keskustan nostamiseksi. Nyt jään rauhassa ja melko luottavaisena odottamaan sunnuntai-iltaa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: