Keskustelu

Juankosken keskustan virallinen ääniÄänestän Outia12.3.2023 23:09
Juankoskelta on tällä kertaa vain yksi ehdokas eduskuntaan. Hän on perussuomalainen lääkäri Outi Peltola. Itse olen päättänyt äänestää häntä. Minulla on tuki- ja liikuntaelinten vammoja, jotka juontuvat raskaasta työstä ja moukarinheitosta. Terveyskeskuksessa sanoivat, että paras lääkäri vammoihini olisi psykiatri. Outi Peltola on psykiatri. Tunnen monta viljelijäystävää, jotka kärsivät samanlaisista ongelmista kuin minä. Olisikohan mahdollista, että Outi kertoisi vaikkapa näillä sivuilla, jos kuntoutus ennen vaalipäivää olisi mahdollista. Tehokas ohje voisi johtaa melkoiseen vihreään siirtymään keskustasta persuihin eikä tämä matka niin pitkä olekaan.

alan kolmas miesRe: Äänestän Outia13.3.2023 23:47
On syvästi valitettavaa, että Keskustan Virallinen Ääni on joutunut hakemaan apua tuki- ja liikuntaelinten vammoihinsa tervyskeskuksesta.

AKM on pannut jo vuosia merkille, kun Virallinen Ääni on kehuskellut voimillaan ja moukarinheitto harrastuksellaan.

Kyllä Virallisen Äänen olisi pitänyt tietää se, että raakaa voimaa käyttäen ihmisen fysiikka ei yksinkertaisesti kestä ja seurauksena voi sitten olla myös monenlaiset psyykkisetkin ongelmatkin, jotka tänä talvena on nähty myös Suomen hiihtäjien kohdalla todella surkeissa suorituksissa hiihtoladuilla.

Mäkikisoissakin on selvästi ollut nähtävissä, että suomalaisilta hyppääjiltä näyttää puuttuvan rohkeus hypätä.

Tässäkin on kysymyksessä itseluottamuksen (Herola & Hirvonen ja muut) puutteesta ja sama koskee nähtävästi myös ampumahiihtäjiä kuten Mari Ederiä ja Tero Seppälää.

Selvästi näkee, että hiihtäjätkin on laitettu sellaiseen voimaharjoitteluun, että jalat ovat jopa katkeilleet alta kuten Kerttu Niskaseltakin kävi viime vuonna.

Suomen miesten viestijaoukkuessakin Ristomatti Hakolan vuotuiset julkisetkin epikriisit ovat olleet hirvittävää luettaavaa, kun mies on mitalinkiilto silmissään ruoskinut itseänsä huippukuntoon tunnetuin seurauksin.

Vähän samalla tavalla kävi aikoinaan myös Mikko Vikastukselle eli Mikko Ala-Leppilampilammelle, joka juoksi itsensä valitettavasti lenkillä hengiltä, kun unohti seurata pimeässä liikennettä.

Mikonkin kohtalo surettaa, kun aikoinaan olin Mikonkin kanssa yhtä aikaa Pyhäsalmen kaivoksella harjoitteluhommissa.

Panin merkille, että Mikko suoritti aina tehtävänsä erittäin hyvin ja tarkasti, mutta se herätti huomiota, ettei Mikko kovin sosiaalinen ollut. Oli enemmänkin yksinäinen SUSI.

Kuitenkin erinomainen juoksija ja taannoin sain kannustaa kotikylän miestä, kun MIKKO juoksi voittoon Suomi-Ruotsi maaottelussa Stadionilla.

Nyt Virallinen Äänikin on onneksi havainnut, että raa'an voiman lisäksi aina tarvitaan myös järjen käyttöä, jolloin ollaan tietysti tekemisissä ihmisen herkän psyyken kanssa ja niinpä Virallinen Ääni on vihdoin nyt kääntymässä nähtävästi jopa Perussuomalaisten Psykiatri Outi Peltolan puoleen.

On erinomainen asia, että Virallinen Ääni on viimein huomannut myös sen, ettei Kirman Isäntä Kääriäisen Veret Seisauttava kepulainen "kepu pettää aina" tahtopolitiikka ole ollutkaan psyyken kannalta järkevää.

Virallinen Ääni voi vielä esimerkillään tehdä paljonkin, kun nyt NATON OPTIO- ja KORONA NAAMARITKIN on jo heitetty roskikseen.

AKM on jo pitempään ollut huolissaan Suomen psykiatrisen huollon tilasta, jossa THL:kin tilastojen mukaan Suomessa aikavälillä 2011-2021 psykiatisen erityissairaanhoidon piirissä olevien potilaiden määrä on kasvanut kaikissa ikäryhmissä jo 40%:lla yhteensä jo 224 134 potilaaseen.

Uskoisin, että avohoidon piirissä tai sen ulkopuolella on vielä toinen mokoma onnettomia suomalaisia.

Näiden psykkisten potilaiden oireilun taustalla on tietysti vuosikymmeniä kepunkin harjoittama voima- ja tahtopolitiikka, jossa väkisin viljelijöitäkin on ajettu Valion ja Keskusliikkeiden orjiksi ja YYA sekä EU-nöyristelijöiksi, vaikka sydän on aina sanonut, että KREIKAN TIELLÄ OLLAAN.

Autuaasti on unohdettu alkiolainen PAAVO VÄYRYNENKIN, joka taannoin teki kassakaappisopimuksenkin kokoomuksen ja RKP:n kanssa oikeistolaisesta hallituksesta, mutta sitten KGB agentti Koivisto jyräsi senkin Suomen kansan pelastusyrityksen maan rakoon ja houkutteli Harri Holkerinkin sinipunahallitukseen ja katastrofaalisen vahvan markan sekä euron kirouksiin.

Vielä ei ole liian myöhäistä Virallisen Äänenkään tehdä parannus.

Ääni Outi Peltolalle turvaa SINI-VALKOISEN SIIRTYMÄN, jossa kaikki kotimaiset polttoaineetkin, turve mukaan luettuna, otetaan viisaasti käyttöön, eikä fossiiliautoiluakaan vielä vuosikymmeneniin ole mitään tarvetta lopettaa, koska liikentyeen hiilidioksidipäästötkin vain kiihdyttävät metsien kasvua ja raikastavat ilmaa, kun happeakin ja glokoosiakin (vihreätä ravintoa) syntyy ihmiskunnan ruokapöytiin liikenteen sivuvirtoina.

Positiivista on sekin, että LEIPURIMESTARI SAARIKKOKIN on jo sanonut, että VIHERVASSARIEN GLOBALISTINEN HURLUM HEI POLITIIKKA ei enää käy KEPULLEKAAN.

On pantava merkille myös se, että Kokoomuskin on jo ottanut ohjelmaansa perintöverostakin luopumisen ja näköjään vihdoin myös ovat ottaneet vaarin AKM ehdottamasta jokaiselle suomalaiselle valtion maksamasta kansankapitalismin 500 euron suuruisesta pesämunastakin.

Tietysti tämän pesämunan pitäisi olla huomattavasti suurempi, mutta on hyvä, että ylipäätään tämäkin pesämuna näyttäisi nyt tulevan keskustelun piiriin.

Kansankapitalismillahan on jo pitkään ollut Suomessa kovakin kiire, kun kansainvälisissä varallisuusvertailuissa suomalaiset korkean verotuksen johdosta näyttävät edelleen kuuluvan EU:n köyhimpiin ihmisiin, vaikka tätä kivistä EU-polkua on tuohivirsut jaloissa jo tallattu vuodesta 1995 lähtien eli siis jo lähes 30 vuotta.

LEIPURIMESTARI SAARIKKOKIN teki jo jonkin aikaa sitten erittäin hyödyllisen ehdotuksen, jossa asuntolainojen korkojen vähennysoikeus verotuksessa palautettaisiin, mutta tietysti vihervassarit ja kaiken maailman vihreät globalistit hyökkäsivät heti tämänkin hyvän idean kimppuun, kun globalistien mielestä kansalaisten varat on syytä siirtää valtiokapitalistien ja pankkien käsiin.

Kallis hinta kepuloisille on nyt tullut maksuun, kun hävittyjen eduskuntavaalien jälkeen noustiin TERRA SIPILÄN idioottimaisten ohjeiden mukaisesti vihervassarien VÄÄRÄÄN JUNAAN ja lähdettiin ajamaan hiilineutraalia Suomea maailmanennätysajassa, vaikka kaikilla oli tiedossa, että TERRA SIPILÄ tavoitteli utopioissaan jopa Pohjois-Koreaa vaatimattomampaa elintasoa.

alan kolmas miesRe: Äänestän Outia14.3.2023 14:46
Virallinen ääni näyttää pistävän KEPUN tulevan rököletappion ja Suomen muuttamisen EU:n vasemmistolaisimmaksi ellen sanoisi EU KOMMUNISTISEKSI MAAKSI vain neljässä vuodessa sen piikkiin, ettei Virallinen ääni ole löytänyt tarvittavaa psykiatrista hoitoa terveyskeskuksesta.

Näyttää selvältä, että Virallinen ääni on tapansa mukaan TUPAILLOISSA taas haistanut oikein poliittiset tuulet ja haluaa nyt hypätä VOITTAJIEN joukkoon muka terveydellisten syidenkin varjolla.

Savon Sanomien ja Karjalaisen tuorein gallup paljastaa, minne tulevissa vaaleissa juna on menossa.

Sanna Marin on pistänyt mutkat suoriksi ja siirtänyt demut jo taistolaisiakin syvemmälle äärivasempaan laitaan ja TÄMÄ EI TAATUSTI enää tule kepulaisillekaan enää maistumaan.

KEPULLA on ollut VALITETTAVASTI tässä SUOMEN MUUTTAMISESSA EURO KOMMUNISTISEKSI MAAKSI KESKEINEN ROOLI KULTTIJOHTAJA SANNA MARININ APUPUOLUEENA.

MUTTA NYT KANSA ON SAANUT TARPEEKSEEN KEPUN VERET SEISAUTTAVASTA TAHTOPOLITIIKASTA.

Viljelijän laariin laariin ei ole enää jäänyt jyvän jyvää, eikä maitolitralla pysty ostamaan kuin pari desilitraa bensaa ja dieseliä.

Ja kaiken tämän kurjuuden takana on KIILUSILMÄINEN SOSSUJEN JA KEPUN KEKSIMÄ HIMOVEROTUS JA HIILINEUTRAALI UTOPIA!!!!

"Savon Sanomien ja Karjalaisen Tietoykkösellä teettämässä kyselytutkimuksessa Tietoykkönen Oy teki tuhat puhelinhaastattelua 7.2.-22.2.2023.

Kohderyhmä oli Savo-Karjalan vaalipiirin äänioikeutettu väestö. Puoluekantansa ilmaisi 55,4 prosenttia vastaajista.

Vaalipiirin suurimpien puolueiden kannatusprosentti on kyselyssä (muutos eduskuntavaalien tuloksesta 2019):

PS 22,9 (+4,8)
Keskusta 18,4 (-4,4)
SDP 17,4 (+0,1)
Kokoomus 17,1 (+ 4,6)
Vas 7,9 (+0,7)
Vihreät 6,2 (-3,4)
KD 6,0 (-1,8)

Savon Sanomien luonnehdinnan mukaan vaalipiirin viimeisestä paikasta on menossa "ääritiukka kisa".

Pienetkin muutokset puolueiden kannatuksessa voivat johtaa moniin erilaisiin lopputuloksiin.

Viimeisestä kansanedustajan paikasta vaalipiirissä kamppailevat PS, kokoomus ja SDP. Tällä hetkellä paikka menisi PS:lle. Viimeisestä paikasta käytävässä kisassa saattavat olla puolustustaistelussa myös keskusta sekä vihreiden ja KD:n ainoat edustajat."

psykologiRe: Äänestän Outia17.3.2023 23:54
Jos vammat raskaasta työstä ja moukarinheitosta askarruttavat, paras vaihtoehto lääkäriksi on psykiatri-
Pitää paikkansa.
Outi Peltola on psykiatri.
Hän ohjaa oikeaan hoitoon M1 lähetteellä, kuten suurin osa perussuomalaisista pitää ohjata.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Äänestän Outia18.3.2023 3:13
Torstain Koillis-Savossa oli haastateltu alueemme ehdokkaita. Tulin hieman katumapäälle kannanotostani Outi Peltolan puolesta, koska huomasin, että jo kertaalleen politiikasta luopunut Markku Rossi onkin palannut rivistöön. Rossihan oli äärimmäisen tehokas ja aikaansaava edustaja, joka hankki bussipysäkin Airakselan risteykseen Suonenjoelle. Rossi on nyttemmin muuttanut Riistavedelle ja hän on meidän ehdokkaamme. Harvalla kansanedustajalla on konkreettisia näyttöjä edustajakaudeltaan. Panin merkille Minna Reijosen ajatuksen tiemäärärahojen lisäyksestä. Muuruvedeltä Nilsiään on tosi mutkainen tie, joka olisi hyvä oikaista. Tienparannushankkeita ei kukaan muu ollut esittänytkään. Jos Markku Rossi lämpenisi tälle hankkeelle, voisin aivan hyvin äänestää Rossia, koska hänellä on juuri tämä näyttö tehokkuudestaan. Hieman tietysti harmittaa, ettei Outi Peltola tarttunut tuohon työssään rasittuneiden viljelijöiden kuntoutusesitykseeni.

alan kolmas miesRe: Äänestän Outia18.3.2023 21:58
Niin ei Markku Rossilla ole ollut poliittisesta toiminnasta muita näyttöjä kuin se, että Markku tulee aina kokoustilaisuuksiin siten näyttävästi, että hänet huomataan.

Markku asettuu myös aina kokoustilaisuuksissa istumaan mahdollisimman keskelle eturiviin.

Tällekin toimintatavalle löytyy tietysti psykiatrinen luonnollinen selitys, joka ei johdu samoista syistä kuin keskustan virallisella äänellä.

Markku ei ole koskaan kertonut julkisuuteen esim. moukarin- tai keihäänheiton ennätystäänkän.

Jos AKM muuttaisi Juankoskelle, jota tässä on jo pitkään suunniteltu, niin entisenä maailman ennätysmiehenä paikka Eduskuntaankin olisi täysin varma. Todennäköisesti AKM edustaisi joko kokoomusta tai persuja.

Sitä paitsi olen pannut merkille sekin, että keskustan virallinen äänikin on täysin tipahtanut ajan hermolta, kun näyttää peräänkuuluttavan Minna Reijosenkin tienparannushankkeita.

Kysymyshän on täysin vanhanaikaisesta siltarumpupolitiikasta, koska nykyään kaikki panokset on Suomessa laitettava tunnin juniin ja raideliikenteeseen.

Ainoa oikea investointi Juankoskellakin olisi siis lähijuna Kuopioon ja jos halutaan oikein iso työmaa, niin parasta olisi rakentaa KUOPIO-JUANKOSKI METRO ja Juankoskelle RATIKKAVERKOSTO.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Äänestän Outia19.3.2023 7:26
Olisiko aivan mahdoton ajatus, että muuttaisitkin Kaaville. Meillä on juuri nyt kaikki hyvin eikä ennen niin häiritsevää poliittista turbulenssia enää ole. Kaavi on oma pirteä itsenäinen kunta, jossa juuri tarvittaisiin akm:n kaltaista toimijaa. Kaavilta on myös lyhyt matka ja hyvät yhteydet tänne, jos joskus tekee mieli sivistää itseään. Matkahan on omalla autolla nopeampi kuin on Tapiolasta Jumboon. Kaavilla myös mielellään kiistellään poliittisista tavoitteista, joten sieltä löytyisi helposti elämään sisältöä. Kaavilla tarvitaan myös uusia asukkaita. Aivan äsken tätä kuulutettiin lehdessäkin. Mainoksessa luki, että heitä on jo lähes 3000, vaikka totuus on lähes 2000. Kaavilla on myös oma kunnanvaltuusto, jossa istuu paljon ikätovereita. Kaavilta löytyy myös monia asioita, joihin muualta tulleen on helppo tarttua. Jos itse olisin muuttamassa, muuttaisin ehdottomasti Kaaville.
Kuten huomaat, me osaamme Juankoskella toivoa hyvää myös naapurille. Tämän pienen eron tulisit nopeasti näkemään.

Jokisen.TapsaRe: Äänestän Outia19.3.2023 17:21
http://www.vapaajuankoski.ehdolla.fi/keskustelu.html/283325?p=&c=

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Äänestän Outia20.3.2023 10:28
Olen kuitenkin palaamassa takaisin Outin äänestäjäksi. Syy on hyvin yksinkertainen. Markku Rossi on taitava sanankäyttäjä, mutta laskutaito ei ole riittävä kansanedustajan vaativaan tehtävään. Useimmat heikon matematiikan taitajatkin osaavat laskea oman ikänsä, mutta Markulla on tässä vaikeuksia. Markku ilmoittaa nettimainoksessaan olevansa 66- vuotias, vaikka täyttää seuraavan kerran jo 68 vuotta. Jos kyseessä ei ole laskuvirhe, niin seuraava epäily on rehellisyys ja tästä tuskin keskustalaista edustajaa kukaan epäilee. Joillakin vanhuuden esioireet näkyvät aikaisemmin kuin toisilla. Marķku tekisi viisaasti, kun jättäisi omassa mainoksessaan ikänsä ilmoittamatta, koska tiedotusvälineet kuitenkin ilmoittavat iän oikein.
Outille ei laskuvirheitä tai vääriä tietoja tällaisissa asioissa ole. Markulle löytyy keppeitä hommia hyvinvointialueen tehtävistä varmasti.

alan kolmas miesRe: Äänestän Outia21.3.2023 3:17
Virallinen ääni teki näköjään yhden varteen otettavan ehdotuksen yllä, kun suositti AKM:lle muuttoa Kaaville.

Virallinen ääni näyttää myös lukeneen huolella, kun AKM oli todennut, ettei Markku Rossista ole Eduskuntaan, kun Markulla on vähän samoja taipimuksia kuin demareiden Sanna Marinilla, joka aina pyrkii istumaan kaikissa tilaisuuksissa keskelle eturiviin, jotta hänet huomattaisiin, vaikka Sanna Marinilta puuttuu täydellisesti jopa yhteen ja vähennyslaskutaito puhumattakaan siitä, että Sanna Marin osaisi ratkaista ainuttakaan finanssilaskennan piiriin kuuluvaa yhtälöä tai julkistalouteen liittyvää ongelmaa.

AKM epäilee, ettei Sanna Marin edes tiedä, mitä BRUTTOKANSANTUOTE tarkoittaa, koska tällaisia asioita ei käsitellä S-Markettien asiakaspalvelupisteissä.

Virallinen ääni oli ehkä saanut kuulla senkin, että Kaavilla on kyllä useita AKM:n ystäviä ja AKM:llä olisi tietysti myös syvällistä tietämystä kaivostoiminnastakin, joka valitettavasti näyttää hiipuneen Kaaviltakin, kun Polvijärvellä ollut Polvijärven Kylylahdella sijaitseva Cu-Co-Ni-Zn-Au -esiintymä löydettiin Outokumpu Oy:n toimesta vuonna 1984.

Ensimmäisen aktiivisen etsintävaiheen aikana 1983-1986 malmi onnistuttiin lävistämään kairaamalla, mutta tutkimukset keskeytettiin 1986 Outokumpu Oy:n päätettyä lopettaa koboltin tuottamisen.

Toisen aktiivisen etsintävaiheen aikana 1994-1995 malmille löydettiin jatkeita ja yksittäisiä sulfidisulkeumia, joka johti arvioitujen malmivarojen kasvuun (Loukola-Ruskeeniemi ja Sorjonen-Ward 1997).

Polvijärvellä Kylylahden kaivos ajautui ruotsalainen monimetalliyhtiö Boliden AB:n haltuun kesällä 2014, ja se operoi kaivosta tuotannon päättymiseen saakka vuonna 2020.

Kaavilla taas Luikonlahdessa toimi vuosina 1968?1983 kuparikaivos. Se puolestaan tuotti kuparin ohella myös sinkkiä, kobolttia ja rikkiä.

Luikonlahden kaivos ja rikastamo ajautui muistaakseni vuonna 2014 Boliden-konsernin omistukseen, joka sitten vuonna 2020 päätti lakkauttaa sekä Kylylahden kaivoksen ja lopulta vielä Kaavin Luikonlahdessa olleen rikastamonkin.

Luikonlahden kaivoksestakin malmia louhittiin sen toiminta-aikana 6,87 miljoonaa tonnia.

Malmin pitoisuudet olivat 0,99 prosenttia kuparia, 0,61 % sinkkiä, 0,14 % kobolttia ja 17,22 % rikkiä.

Kaivoksen omisti aikoinaan Myllykoski Oy, jolla ei tietenkään ollut suurempaa innostusta kehitellä kaivannaisteollisuutta muutoin kuin paperiteollisuuden tarpeita silmällä pitäen.

Vertailun vuoksi voidaan mainita, että Kainuun ihmeen eli TERRAFAMEN maailman köyhimmän nikkelikaivoksen malmion metallipitoisuus on seuraava:

□ Ni 0.22%
□ Si 0.50%
□ Cu 0.13%
□ Co 0.02%
□ U 0.0017%

Voidaan siis päätellä, että Kaavin ja Polvijärjen alueiden malmioiden ja todennäköisesti myös Juankosken malmioiden metallipitoisuudet näyttävät olevan selvästi korkeampia kuin Terrafamen kavoskatastrofissa.

AKM on tietenkin seurannut Kaavinkin kaivoshankkeiden kehitystä ja on ilolla pannut merkille, että Kaaville ollaan nyt suunnittelemassa Euroopan ainutta timanttikaivosta.

YLE tiedotti Lahtojoen timanttikaivoshankkeesta seuraavasti vuoden 2022 lopulla:

"Karelian Diamond Resources teki kaivospiirihakemuksen Kaavin Lahtojoelle sijoittuvasta alueesta jo vuonna 2017.

Sitä ennen alueella on tehty koelouhintoja useaan kertaan muiden yhtiöiden toimesta. Timanttikaivos on ollut monine vaiheineen vireillä jo vuodesta 2010 lähtien.

Karelian Diamond Resourcesia koskeva kaivospiiritoimitus on venynyt vuosien mittaiseksi koronapandemian vuoksi.

Yhtiön toimitusjohtaja Richard Conroy kertoo olevansa tyytyväinen, että pitkään kestänyt kaivospiiritoimitus on nyt mahdollisesti valmistumassa ja yhtiö pääsee etenemään suunnitelmissaan.

□ Lahtojoki on hyvin mielenkiintoinen alue, siellä on monenvärisiä, esimerkiksi pinkkejä timantteja. Se olisi myös Euroopan ensimmäinen timanttikaivos Venäjän ulkopuolella, Conroy muistuttaa."

On selvää, että AKM neuvottelutaidoista olisi merkittävästi apua myös Kaavilla, joten kyllä tässä ilman muuta täytyy jotain merkittävää saada aikaiseksi Pohjois-Savossa, kun vielä Premium Boardinkin uusi tuleminen markkinoille täytyy varmistaa.

Virallinen ääni on ihan oikeassa, etteä joillakin henkilöillä vanhuuden esioireet tulee esille jo varsin varhaisessa vaiheessa ja toisilla taas virtaa riittää vähän pitempään.

Amerikassa olemme tämänkin asian karmaisevalla tavalla saaneet selville, kun vilpillisillä vaaleilla Seniili Joe Biden valittiin presidentiksi ja nyt on kaikki maailman kirjat sekaisin.

Se hyvä puoli tässä nykyisesä menossa on, että NATO Naamarit UNILUKKARIKIN uskalsi heittää pois naamaltaan ja siksi UNILUKKARI nyt promovoidaan Helsingin Yliopistossa kunniatohtoriksi, vaikka UNILUKKARIN päättötodistuksen keskiarvo oli 6.6.

UNILUKKARIN merkittävä työ ja promovointi saa kuitenkin merkittävän tahran, kun WOKISTISEEN menoon vihkiytynyt Helsingin yliopisto on päättänyt UNILUKKARIN kanssa samaan aikaan promovoida Ruotsin asperger teini Greta Thunbergin myös KUNNIATOHTORIKSI.

Viimeksihän 16.1.2023 nyt Suomessa kunniatohtorin hatun kohta päähänsä saava Greta Thunberg kunnostautui Saksassa elokapinallisten mielenosoituksessa seuraavasti:

"Myös ruotsalainen ilmastoaktivisti Greta Thunberg osallistui mielenosoituksiin lauantaina ja sunnuntaina.

Thunbergin mukaan päätös laajentaa ruskohiilikaivosta Lützerathissa on petos nykyisiä ja tulevia sukupolvia kohtaan.

□ Saksa on yksi maailman suurimmista saastuttajista ja se on saatava vastuuseen, Thunberg sanoi puhuessaan mielenosoituksissa lauantaina.

Aktivistien mukaan kaivoksen laajentaminen symboloi Saksan epäonnistunutta ilmastopolitiikkaa, ja Saksan pitäisi ruskohiilen louhinnan sijasta keskittyä uusiutuvien energianlähteiden lisäämiseen.

Nordrhein-Westfalenin osavaltion ministeri-presidentti Hendrik Wüst sanoi lauantaina Saksan Deutschlandfunk-radiolle, ettei energiapolitiikka ole "aina kaunista", mutta hiiltä tarvitaan enemmän kuin koskaan Euroopan suurinta taloutta koettelevan energiakriisin vuoksi."

Tämän alemmaksi ei Suomen johtava tiedeyhteisö enää voi mennä!!!!

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Äänestän Outia27.3.2023 0:30
Ei suostunut puolisoni ehdotukseeni. Hän sanoi äänestävänsä ainoastaan keskustalaista miestä ja tällä pitäisi olla todelliset mahdollisuudet tulla valituksi. Olisin ollut valmis vaihtamaan ehdokkaamme nìn, että minä olisin äänestänyt Outia ja puolisoni Markkua. Varmasti tämä vaihto olisi kelvannutkin, mutta eihän noista Markulle asetetuista vaatimuksista olisi täyttynyt kuin toinen enkä halunnut harhauttaa puolisoani edes hyvässä tarkoituksessa. Ennakkoäänestyspäivät käyvät vähiin, joten päätimme siirtää äänestyksen varsinaiseen vaalipäivään.

alan kolmas miesRe: Äänestän Outia27.3.2023 3:13
Pitihän se arvata, että virallisen äänen keittiön pöydän ääressä on tullut mahtava riita siitä, kuka saa äänestää ja ketä.

AKM on itsenäinen päätöksentekijä, joka jo aikaa sitten on äänestänyt oikeaa ehdokasta oikeaan aikaan.

Vaimoltani olen kuitenkin pari kertaa kuitenkin äänestyksen jälkeen jo kysynyt, voisinko minä varmuuden vuoksi vielä äänestää paria muutakin hyvää ehdokasta.

Sen verran AKM asioita seurannut, ettei AKM missään vaiheessa ole erehtynyt avaamaan esim. YLE:n, Hesarin tai muidenkaan FAKE NEWS MEDIODEN vaalikoneita, joissa kaikissa on vain yksi ja ns. MEDIAPPOOLISSA sovittu EU byrokraattien viesti, joka Suomelle kuuluu:

"Maksakaa vaan kiltisti kaikki komission määrrämät maksut, niin omaan lompakkoon ei sitten jääkään mitään, jolloin kaikki maksuhuolet on pois pyykäisty."

Se on vähän sama juttu, kun Vääpeli Körmy lohdutti vartiomies Räikköstä vartiossa.

"Älä sinä Räikkönen noita asioita suotta murehdi, kun armeijassa on suuremmat herrat, jotka noista asioista huolehtii ja päättää sinunkin puolesta."

Merkille pantavaa on sekin, että yksi Suomen huippuekonomisteista eli Helsingin yliopiston kansantaloustieteen dosentti Tuomas Malinen pari päivää sitten jossain podcastissaan ilmoitti äänestäneensä VAPAUDEN LIITTOA.

Samalla Tuomas ilmoitti, että nyt hän on päättänyt jättää Suomen tantereet ja siirtyy vapaampiin maihin valistamaan ihmisiä globalisaation ja EU:n vaaroista.

Kehotan, että virallinen ääni ja hänen viisas vaimonsa kuuntelevat youtubesta myös erinomaisen haastattelun VL:n Ossi Tiihosen ajatuksista, ennen kuin menevät äänestyspaikalle vetämään oikean numeron oikeaan aikaan äänestyslippuihinsa.

https://www.youtube.com/watch?v=Cojc5Hbplko

Näyttää siltä, että EU:n pääkonttorista on tulossa kohtalainen lasku myös Virallisen äänen kotitalon energiaremontista ja tietysti myös virallisen äänen tai koko suvun maiden ennallistamisesta.

Seuraavana on tiedossa WHO:n taholta tulevat jokavuotiset pakko-ohjeet ruokavalioista, rokotusohjelmista ja tietysti myös ilmaston lämpötilan vaikutuksesta ihmisten yöuniin, jotka tietysti selittävät kaikki mielenterveys- ja muut terveydelliset ongelmatkin.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Äänestän Outia30.3.2023 7:29
Pääsin ensimmäisen kerran elämässäni puoluekannatusmittaukseen. Ilmoitin, että sekä minä että puolisoni äänestämme persuja. Kerroin, että äänestämme varmasti ja olemme aikaisemmin äänestäneet keskustaa.
Todellisuudessa olemme jo äänestäneet ja annoimme äänemme kuten ehkä arvaattekin- keskustalle.
Akm ehkä osaa laskea paljonko tällainen ilmoitus vaikutti kyselyn lopputulokseen, kun kysely tehtiin 2000 henkilölle. Ei pidä siis ihmetellä, jos keskustan kannatus onkin lopulta suurempi ja persaukisten pienempi.
Päädyimme siis äänestämään lopulta keskustaa. Vaimoni sanoi, etten saa viikkoon katsoa telkkarista urheilua, jos menen äänestämään persuja. Niinpä sitten päädyimme äänestämään kompromissina keskustalaista naisehdokasta Outokummusta. Tämä on jo nyt kansanedustaja ja on kaavilaisen laulajan ja keskustalaisen kunnanvaltuutetun ystävä vai onko peräti likeisempikin.
Olisin ehkä äänestänyt Rossia, mutta vaimo oli sitä mieltä että meillä äänestetään naista. Yritin viimeiseen asti kammeta häntä Rossin taakse ja sanoin, ettei sukupuolella tässä tapauksessa ole niin isoa merkitystä, mutta hän ei antanut periksi.
Odotan nyt jännityksellä vaalien tulosta ja toivon salaa, että Rossista tulisi kansanedustaja ja Outokummun nainenkin pääsisi läpi.
Tämä lopputulos kertokoon, eþä keskustalaiset ovat Juankoskella avarakatseisia ja kaavilaistenkin ystäviä vaikka toisin luullaan.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Äänestän Outia30.3.2023 8:02
Oho, rupesipa puhelin soimaan. Ystävät lukevat tätä palstaa paremmin kuin Koillis-Savoa tai Savon Sanomia. Ihmettelevät miksi pitää äänestää Pohjois-Karjalan ehdokasta. Sanonpa tässä kaikille puolustuksen. En tietenkään äänestänyt siksi, että vaimoni painosti, vaan aivan muusta syystä.
Tiedän, että valta turmelee. Olen lukenut Lintilästä ja Juhantalosta ja monesta muusta. Jos joku on jo valmiiksi kansanedustaja ja ikäänkuin ihmisenä menetetty, niin eikö ole parempi äänestää tällaista.
Outi Peltola on rakastettu lääkäri ja psykiatri. Ei ole kenenkään etu laskea tällaista ihmistä kansanedustajaksi, ei hänen omakaan etu. Outi on hyvä edustaja Kuopion valtuustossa ja sinne äänestämme hänet vastakin.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Äänestän Outia30.3.2023 13:25
En yhtään ihmettele, vaikka akm pitäisi minua valehtelijana tai satusetänä, kun yhdellä kertaa kerron vaimoni vaativan persun äänestämistä ja toisella kertaa keskustan miesehdokkaan äänestämistä ja sitten äänestämmekin keskustalaista naista Outokummusta. Minustakin kirjoitukseni vaikuttivat oudoilta. Syy ei kuitenkaan ollut minun, vaan puolisoni epävakaassa mielessä. Hän on nimittäin nainen ja itse olen tähän jo tottunut ja osaan antaa sen jo anteeksi. Ainut asia, jossa hieman puhuin palturia oli vastaukseni puolueiden kannatuskyselijälle. Tämä suotanee anteeksi, koska tarkoitukseni oli vilpitön eli tarkoitus oli vaikutta mielipideilmastoon keskustan nostamiseksi. Nyt jään rauhassa ja melko luottavaisena odottamaan sunnuntai-iltaa.

alan kolmas miesRe: Äänestän Outia31.3.2023 2:11
Ei minua mitenkään huoleta, jos virallinen ääni on harjoittanut ailahtelevaisen vaimonsa kohdalla vilpillistäkin vaalivaikuttamista.

Minulla ei ole myöskään oikeutta lähteä arvostelemaan virallisen äänen vaimon epävakaata mielentilaa, koska asiahan on aivan selvä, että RIIKKA PURRA ja SARI ESSAYHAN sekä PETTERIKIN ovat selvästi olleet aivan ehdottoman hyviä noissa VIHERVASSARIJUONTAJIEN vaali kuulusteluissa.

Viimeisimmässä YLE:kin tilaisuudessa jopa RKP:n sosialistien leiriin tiukasta itsensä plaseerannut ANNA-MAJA HENSIKSSONKIN kääntyi keskustelussa PETTERI OPRON, RIIKKA PURRAN ja SARI ESSAYAHIN puoleen ja rukoillen annellen ilmoitti, että RKP:in kuuluu taas oikeistolaisiin puolueisiin.

ANNA-MAJALLEKIN täytyy nyt kylmästi vain todeta, että SORRY VAAN, juna on jo ANNA-MAJANKIN osalta jo mennyt!!!

Moottoriteille yksityisellä autolla ajaessaan AKM on aina koettanut olla tarkkana, ettei vaan tee virheellistä liikettä rampista tielle tullessaan, koska väärän valinnan johdosta voi joutua ajamaan jopa kymmeniä kilometrejä täysin vika suuntaan.

Rautateilla väärään junaan hyppääminen on vieläkin tuhoisampaa.

Jos Helsingista sattuu hyppäämään vaikka KALAKUKKOON, niin kyllä on melkoinen työ tehtävä, jos saattuu olemaankin matkalla vaikka VAASAAN.

Tästäkin syystä ihan ensimmäisenä Suomen pelastuskeinona ei kannata lähteä miljardeilla euroilla LUOTIJUNAYHTEYKSIÄ rakentamaan ihan jokaiseen pikkukylään.

Aikaahan SANNA MARININ hallituksella on ollut jo neljä vuotta vuodesta 2019 alkaen, mutta työ on mennyt pahasti kiville.

SANNA MARIN lupasi hallityuskauden alussa, että Suomi on kokoansa suurempi maa (Ilmeisesti koomassa olleen ideanikkari ANTTI RINTEEN hatusta nostettu kani) ja Suomen BKT kasvaa tasaista 2%:n vuosivauhtia.

Totuus on kuitenkin toinen.

Vuonna 2019 Suomen reaalinen BKT nykyrahassa oli 284.4 miljardia euroa ja viime vuonna reaalinen BKT oli jo pudonnut 264.8 miljardiin euroon.

Kun vuonna Suomessa inflaatiokin jyllää vähintään 10%:n vuosivauhdilla, niin vuoden 2023 reaalinen BKT tulee putoamaan 251.2 miljardiin euroon.

Olemme siis vahvasti ns. KREIKAN TIELLÄ, vaikka SANNA MARININ vihervassariporukka ja heitä tukevat ns. talousasiantuntijat mitä muuta yrittävät epätoivoisesti väittää.

Alkaa olla korkea aika elvyttää Suomen jo kertaalleen kuopattu TURVETEOLLISUUS.

TURVE, METSÄT ja NATO ovat keskeiset Suomen kansantalouden tukipilarit nyt ja pitkälle tulevaisuuteen.

Jonkun verran AKM:kin on ryhtynyt kuuntelemaan ANNIKANKIN virheetöntä julkista lausuntaa televisiossa.

Ajoittain on tullut mieleen todellakin jo keskikoulun aikaan Pyhäsalmella YRJÖ JYRINKOSKEN keinuva poljento.

Minua on jäänyt harmittamaan sekin, ettei kepun kunniapuheenjohtaja PAAVOA ole päästetty televisioon, mutta suurella hartaudella olen seurannut somessa, kun PAAVO on POLARIS TV:ssä kertonut totuuksia mm. EUROSTOLIITOSTA ja siitä, kuinka UNILUKKARI, MOOSES ja KANNUKSEN KENNEDY liittivät Suomen EUROON, joka oli ideoitu TURUN TELAKAN työoloista "väitöskirjan" tehneen MAUNO KOIVISTON talousteesien mukaan.

Tuohon aikaan meillä ei vielä ollut tuota tekoälyäkään, jonka avulla olisi voitu tarkistaa sekin, kuinka pitkiä plagiointeja MANU oli lainannut Karl Marxin vuonna 1867 julkaistusta "Das Kapital" kirjasta.

Venäjän kielen taitoisena MANU on hyvinkin saattanut väitöskirjassaan lainata myös Leninin kirjoja: vuonna 1898 julkaistusta "Kapitalismin kehitys Venäjällä" ja vuosina 1901-1902 aseelliseen kansannousuun kiihottavaa ohjekirjaa "Mitä on tehtävä".

Tunnetustihan MANUN KAIKKI taloudelliset ideat PUNA PÄÄOMA mukaan lukien haihtuivat kuitenkin taivaan tuuliin, kun Suomi liitettiin harkitsemattomasti EU:niin ja erityisesti EUROON.

katkera neekeriympärileikattu kyrvän nuppi31.3.2023 15:56
juutalainen kävi ympärileikkauksessa ja piti haisevaa kyrvän nuppia neekerin suun sisällä siinä tilanteessa kun se vielä haisi kyrvän eritteille kun lääkäri ei ollut muistanut eikä ehtinyt puhdistaa sitä heti ympärileikkauksen jälkeen

Haistelija22myllypuron haistelija31.3.2023 20:09
Nuuh nuuh muistakaapas tulla myllypuroon haistelemaan kyrvännuppia esinahka takana tietenkin jos sellainen teiltä löytyy jos ei juutalainen ole sitä viellä varastanut

alan kolmas miesRe: Äänestän Outia1.4.2023 1:48
Vihervassarit hakkeroivat yllä näköjään jo virallisen äänenkin VAPAASSA käynnistämän vaalisivunkin!!!

Tähän on tultu, kun JAUHO SANNA avasi PANDORAN WOKISTILIPPAAN KESÄRANNAN RUISROCKIN JATKOILLA.

Kovin kauaa suomalaisten ei enää tarvitse kuitenkaan kestää JAUHO SANNAN PUNATULKKU PORUKAN WOKISTISTA ja LAITONTA MENOA, kun lopulliseen vaalipäivään on enää vain yksi vajaa yö jäljellä.

Persuille näyttää olevan tulossa ns. SUPER JYTKY ja PETTERIKIN näyttää selviävän kuivin jaloin.

Amerikassakin demokraatti anarkistien wokistit käynnistivät Donald J. Trumpia koskevan viimeisimmän täysin laittoman banaanivaltion NOITAVAINOERÄN, mutta tässäkin tapauksessa Trumpin valinta vuoden 2024 vaaleissa on vain varmistumassa.

Suomessakin on siis syytä varustautua siihen, että kansainvälisessä politiikassakin SENIILIT "AIKUISET POLIITIKOT" ja TEINI-IÄSSÄ olevat WOKISTIT ja ANARKISTIT siirretään MUSEOIHIN PÖLYTTYMÄÄN HÄMÄHÄKKIEN VERKKOJEN ALLE.

NATO LIITOSKIN pakottaa Suomen korruptoituneen poliittisen eliitin suunnan muutokseen ja se merkitsee tietysti sitä, että JAUHO SANNAN johtama anarkistiporukka ja kiilusilmäiset vihervassarit siirretään lopullisesti sivuraiteelle.

Voisi olettaa, että PERSUT + KOK saavat yksinään ainakin 90 edustajaa Arkadian mäelle huomisessa vaalissa.

Näiden 90 kansanedustajan lisäksi tarvitaan enää vain 11 muuta oikeistolaista kansanedustajaa, niin enemmistöhallituksella on täysi tuki.

Ei ole mitenkään vaikeata löytää näiden 90 kansanedustajan joukosta noin 15-16 ministeriä, jotka korvaavat SANNA MARININ VIHERVASSARIEN miehittämät nykyiset 19 ministeriä.

RIIKKA PURRAHAN on jo todennutkin, että ei ole mitään esteitä sillekään, että ympäristöministeriö yhdistettäisiin maatalous- ja metsäministeriöön.

Vastaavalla tavalla voitaisiin hyvinkin pohtia sitäkin, että sisä- ja puolustusministeriä yhdistettäisiin isommaksi TURVALLISUUSMINISTERIÖKSI, koska NATO-OPTION lunastuksen jälkeen Suomessakin on jo korkea aika ryhtyä ajattelemaan SUOMEN TURVALLISUUTTAKIN KOKONAISVALTAISESTI.

Jos muista oikeistopuolueista ei löydy vaalien jälkeen näiden 90 kansanedustajan lisäksi tarpeeksi kyvykästä porukkaa hallituksen täydennykseksi, niin mikään ei estä nimittämästä valtioneuvostoon täydennykseksi eduskunnan ulkopuolisia asiantuntija ministereitä, jotka yhdessä em. 90 kansanedustajan joukosta valittujen kansanedustajien kanssa laittavat valtakunnan asiat kuntoon.

Olisi täysin typerää ajatella sellaista hallituksen muodostamistakin, jossa esimerkiksi JAUHO SANNA olisi mukana, koska jo vaalitenttien aikana JAUHO SANNA on tehnyt selväksi, että hänen mielestään sekä kokoomuksen että persujen edustajat ovat rasisteja ja näköjään jopa fasisteja.

Tällaista lausuntoahan voidaan pitää täysin idioottimasena, kun JAUHO SANNA saadakseen mahdollisimman suurta kansanvälistä huomiota itselleen, meni kesken kiivainta vaalityötä tapaamaan Ukrainan Presidentti Zelenskyä ja laski vielä seppeleen entisen kiivaan NATSIN haudalle ja meni vielä moneen kertaan lupaamaan jopa Suomen hornetitkin Zelenskylle.

On aivan selvää, että JAUHO SANNA on yrittänyt lausunnoillaan tehdä vaikutuksen USA:n SENILIIN JOE BIDENIIN, koska JAUHO SANNA ei ole päässyt Valkoiseen taloon vierailulle, kun taas demareiden ERKKI "THE RED" onnistui ulkoministerinä ollessaan pääsemään yhdesssä TARJA HALOSEN kanssa 28.4.2000 BILL CLINTONIN johtaman Valkoisen talon OVAL OFFICEN sohvalle kiemurtelemaan nukkavieru samettitakki päällään ja rauhanpinssi rintapielessä.

Sen jälkeen menikin peräti 7 vuotta vuotta, kunnes kokoomuslainen puolustusministeri JYRI HÄKÄMIES oli kutsuttu Washington DC:hen luennoimaan Suomen ulkopolitiikasta ja lausui Center for Strategic International Studies (CSIS) instituution järjestämässä tilaisuudessa kuuluiset sanansa: "Venäjä, Venäjä, Venäjä"!!!

Yllä mainittua JAUHO SANNAN ULKOPOLIITTISTA SEKOILUA ei ole Suomessa ennen pääministeriltä tai keneltäkään muulta ministeriltä nähty!!!!

Mikään ei siis tietenkään estä 2.4.2023 vaalien jälkeen kokoamasta sellaista hallitusta, jossa ainakin osa tai jopa kaikki ministerit ovat eduskunnan ulkopuolisia kansalaisia, koska Perustuslain 60 §:ssä valtioneuvoston jäseneksi voidaan valita lähes kuka tahansa Suomen kansalainen, jotka vain ovat rehellisiä ja, joilla on ministerin tehtävien hoitamiseen tarvittava kansalaiskunto, kuten alta selviää:

"60 §
Valtioneuvosto
Valtioneuvostoon kuuluu pääministeri ja tarvittava määrä muita ministereitä. Ministerien on oltava rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja Suomen kansalaisia.

Ministerit ovat virkatoimistaan vastuunalaisia eduskunnalle."

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Äänestän Outia1.4.2023 11:09
Vastenmielisiä häiriköitä tunkee sivistyneiden ihmisten reviirille. Eikö näitä viestejä voi poistaa. Itse kirjoitin kerran asiallisesti Premium Boardista ja ylläpito poisti sen nopeasti.

kyrvän nuppikyrpä viestitkö? 1.4.2023 12:44
^Mitä viestejä=?!

alan kolmas miesRe: Äänestän Outia1.4.2023 18:03
Suomen perustuslain 12§:ssä on vahvistettu jokaiselle Suomen kansalaiselle sananvapaus, joten on käsittämätöntä, että virallisen äänen asiallinen kirjoitus Premium Boardista poistettiin VAPAAN YLLÄPIDON toimesta.

Vastaavalla tavalla YLLÄPITO poisti lukuisia AKM:n kirjoituksia samaan asiaan ja myös paikalliseen vakavaan korruptioon liittyen, joten totesin, että kriittinen viestintä ei yksinkertaisesti mene VAPAASSA läpi, niin on turhaa tuhlata aikaansa siihen, että keksii ne sanat tai sanonnat, joita ei sensuroida.

Lopetin tiettyjen asioiden käsittelyn kokonaan.

Vastaavalla tavalla USA:ssa lähes kaikki Donald Trumpin julkiset lausunnot on systemaattisesti sensuroitu, jotta tietty poliittiinen (pääasiassa korruptoituneiden demokraattien ja republikaanien ns. RINO eliitin) narratiivi saadaan pidettyä yllä mediassa.

Vapauden liittoa äänestänyt yksi Suomen johtavista kansantalouden asiantuntijoista (Helsingin yliopiston dosentti, Tuomas Malinen) on omassa blokissaan kertonut, kuinka hänenkin viestejä on sensuroitu esim. UUDESSA SUOMESSA.

MALINEN on päättänyt poistua maasta TOTALITARISTISEN SENSUROINNIN JA TIEDEYHTEISÖN PAINOSTUKSEN VUOKSI.

Suomi on pieni maa ja kansa, joten luulisi, että meillä tarvitaan kaikki se kotimainen asiantuntemus, mikä maasta löytyy, eikä me voida luottaa siihen, että maahan jostain Afrikasta tai Aasiasta saataisiin laajassa mitassa sellaista älyllitäskin porukkaa, joka pelastaa koko suomalaisen kansanperimän, kultuurin ja teolliset rakenteet.

Suomeen on jostain kumman syystä MEDIAN TOIMESTA kansan keskuuteen levitetty sellainen käsitys, että ruoho on aina vihreämpää aidan toiselle puolella, vaikka kansan syvät rivit tietävät perinteisen viisauden: "oma maa mansikka, muu maa mustikka".

Niinpä Suomen turvevarat on otettava maksimaaliseen käyttöön ja jatkuva valheellinen vouhotus Suomen metsien huonosta tilasta, hiilinielujen kadosta ja muusta maailmanlopun toitottamisesta on saatava loppumaan vapaan ja sensuroimattoman tiedottamisen avulla.

Viime vuonna tähtitieteelliseksi nousseita energialaskuja ja etenkin sähkön hintaakin media puolusteli muka UKRAINAN SODALLA, kun kysymyksessä on itse asiassa ollut koko ajan kysymys idioottimaisesta kiilusilmäisestä vihreästä siirtymästä, jonka johdosta Suomen reaalinen bruttokansantuote nykyrahassa ei ole kasvanut vuodesta 2008 vuoteen 2023 menessä yhdelläkään ainoalla EUROLLA eli prosenteissa 0%:lla, mutta valtion kustannukset, jotka on katettu veroilla, veroluontoisilla maksuilla ja lainanotolla ovat nouseet reaalisesti kumulatiivisesti 35%:lla.

Kyllä jokaisen suomalaisen tulisi tietää, ettei tällainen kiilisilmäinen maailmanlopun meno ole mahdollista, eikä sillä ole mitään tekemistä UKRAINAN SODAN KANSSA, koska tämä maailmanlopun meno alkoi jo vuonna 2008, kun Amerikassa Lehman Brothersin investointipankin romahdus käynnisti koko maailman finanssimarkkinoiden romahduksen ja keskuspankkien mielettömän nollakorkoisen tukirahoituksen täysin kannattamattoman ns. vihreän siirtymän rakentamisen vain 10 vuodessa, kun tällaiseen siirtymään voidaan reaalimaailmassa päästä vasta mahdollisesti 200 vuoden kuluessa.

Missään ei ole edes sitäkään riidattomasti voitu todistaa, että hiilidioksidi olisi jotenkin ratkaisevasti tekemisissä esim. mm. ilmaston lämpenemisen kanssa.

Sen jokainen kuitenkin jo tietää, että kaikkialla ilma sisältää aina 0.040% hiilidioksidia ja hiilidioksidia on täysin välttämätön kaasu maapallon elämän ylläpitämisen kannalta.

Hiilidioksidin hävittäminen ilmastosta tietää siis täsmälleen samaa, kun sahaisi itse sitä oksaa, jolla istuu ja mitä raskaampi istuja on, sitä nopeammin oksa katkeaa, koska Newtonin Iisakki havaitsi aikoinaan jo vuonna 1666 omenapuun alla maatessaan, kuinka maa vetää puoleensa puusta tippuvia omenoita.

Tilannehan on Suomessa nyt jo aivan uskomaton, kun aikoinaan sentään UUSI SUOMI koettiin oikeistopiireissä jonkinlaisena vastapainona Erkkojen liberaalille ja wokistiselle Helsingin Sanomille.

Amerikassa republikaanien voitettua välivaalit selvästi viime vuonna ja Elon Muskin ostettua Twitterin, nyt on sitten Amerikan kongressissakin alkanut todellinen selvitys, miten laajaa sensurointi on ollut USA:ssa jo siitä lähtien, kun kyvytön OBAMA saatiin ns. demokraattien superdelegaattien sekä korruptoituneiden RINO republikaanien avulla presidentiksi.

Odotettavissa on, että Amerikassa 1990-luvun alkupuolelta peräisin olevaa lainsäädäntöä tullaan muuttamaan ja ainakin ns. BIG TECH COMPANYJEN sensuurivalta mediassa murtuu.

Suomi on pieni lastu maailman laineilla, joten meillä, jos missä on tärkeätä, että meidän käytettävissä on aina reaaliaikaisesti kaikki mahdollinen tieto.

Tiedonvälityksen tulee siis Perustuslain 12 §:n säännöksen mukaan olla vapaata ylhäältä alas ja alhaalta ylös.

Koska näin on, niin Eduskunnassakin ns. arvokkaan esiintymisen säännöt mm. ilmaisun sensuroimisen osalta on syytä ottaa lähempään tarkasteluun.

Jos Eduskunnassa SUORASTA VALEHTELUSTA pitää käyttää esim. kiertoilmaisua MUUNNETTU TOTUUS, niin silloin tiedetään, että asioista ei puhuta niiden oikeilla nimillä ja kysymyksessä on tietysti PIILOSENSUURISTA.

Virallinen ääni on harvinaisen oikeassa, kun hän vaatii YLLÄPIDOLTA RYHTIÄ, että vastenmieliset törkyviestit poistuu VAPAAN hyviltä sivuilta.

Nähtävästi sekä Virallinen Ääni, että AKM toivovat molemmat sitä, että LAUSUJAMESTARI SAARIKKO vihdoin ohjaa kepunkin takinkääntäjät oikeistolaisten leiriin käytännön toimissa, eikä vain vaalilupauksissa ja juhlapuheissa.

Tämä toive toteutuu, jos PERSUT NOUSEVAT SUURIMMAKSI PUOLUEEKSI HUOMISEN VAALEISSA!!!

alan kolmas miesRe: Äänestän Outia3.4.2023 2:11
Suomen poliittinen kartta muuttui yhdessä yössä SINIVALKOISEKSI.

Kokoomus ja persut saivat Eduskuntaan ilmeisesti yhteensä 94 paikkaa ja kepulle näyttää tulevan vain 23 paikkaa.

Vaalit meni siis huomattavasti paremmin kuin odotin, vaikka Hesari, YLE ja MTV tekivät kaikkensa, että kaikkia rajoja rikkova JAUHO SANNA saisi taivastella Suomen pääministerinä vielä seuraavat 4 vuotta putkeen, jonka jälkeen hänestä tulisi sitten EU:n komission puheenjohtaja tai peräti YK:n pääsihteeri, joka voisi valita avustajakseen Helsigin yliopiston kunniatohtoriksi myähemmin tänä keväänä promovoitavan ruotsalaisen ilmastokiihkoilija ja anarkisti Greta Thunbergin.

Meillähän on tapana sanoa: "Sitä saa, mitä tilaa".

Suomen Fake News Media on syöttänyt Suomen kansalle vuodesta 2015 lähtien, että maailman loppu on tulossa ja meidän on lopetettava mm. kotimaisen turpeen käyttö polttoaineena.

Meidän on myös ollut pakko rakentaa TERRA SIPILÄN ideoima isojen hartioiden sote, jossa lähipalvelut ja psykoterapiapalvelut on täysin unohdettu, vaikka maassa on jo lähes 500 000 sellaista henkilöä, jotka ovat masentuneita mm. työttömyyden vuoksi ja selvästi psykiatrisen hoidon tarpeessa.

Katri Kulmuni ja Annikka Raukka pakotettiin mukaan tähän vasemmistolaiseen ja globalistisen vihervasemmistolaisen eliitin hännystelyyn, kun demareiden koomasta noussut Antti Rinne laati hallitusohjelman, jossa Suomen bruttokansantuote muka kasvaa vuosittain "vastasyklisesti tasaista 2%:n vuosivauhtia".

Suomenhan piti olla Antti Rinteen mukaan kokoansa suurempi maa, joka yksinään pystyy esimerkillään pelastamaan koko maailman ilmastokatastrofilta.

Vaaliväittelyssä RKP:n Anna-Maja Henrikssonkin kutsui apuun tässäkin työssä jo NOKIA II:sta.

Nyt vaalitulosten selvittyä samainen vasemmistolaiseksi kääntynyt Anna-Maja kuuluutti jo televisiossakin, että ainakaan PERSUJEN kanssa ruotsalaiset eivät voi mennä hallitukseen.

Aivan samalla tavalla JAUHO SANNA asemoi myös demarit vaalitenteissä ja väitti, että PERSUT ja KOKOOMUS muodostavat fasistisen hallituksen Suomeen, eikä demarit voi olla mukana PERSUJEN kanssa missään hallituksessa.

Se onkin erittäin hyvä, etteivät demarit mene mihinkään hallitukseen, koska sen verran tuhoa JAUHO SANNAN aikana Suomelle on tehty.

Murheen murtamina oli vaalivalvojaisissa myös VASSARIEN Li Andersson ja tietysti lähes koko VIHREIDEN PUOLUEEN tuhonnut köyhyystutkija Maria Ohisalo.

Li kiteytti tuloksen milestäni parhaiten, kun tulos selvisi. Lausui selvällä suomenkielellä:

"Vituttaa kuin pientä eläintä".

Eipä siinä paljon muuta voi sanoa, kun vassarien 16 paikasta hävisi 5 eli lähes 30%.

Ohisalokin sanoi vain kiihdyttänsä maailman pelastamista, vaikka puolue pienee kuin pyy maailman lopun edellä.

Paikkaluku putosi nyt 20:sta 7:lla vain 13:sta eli siis käytännössä merkityksettömäksi marginaali puolueeksi.

Kiilusilmäinen vihreä vouhotus Suomessa sai siis näissä vaaleissa kylmää kyytiä, kun KANSA SANOI: "enough is enough".

Ihmetystä herättää se, että YLE:n vaalistudiossa ikuisesti totuutta etsivän salapoliiisikirjailija Matti Rönkän kanssa vaaleja kommentoimassa olleet asiantuntijat eli Helsingin yliopiston tutkija Jenni Karimäki ja MustRead julkaisun päätoimittaja Erkka Railo höpöttivat selostuksissaan sitäkin, kuinka JAUHO SANNAN puolue sai vaaleissa torjuntavoiton, vaikka totuus on se, että JAUHO SANNAN VIHERVASEMISTOLAINEN HALLITUS kärsi RÖKÄLE TAPPION kautta koko linjan, mutta siitä huolimatta asiantuntijoiden mielestä Suomen kansa äänesti väärin vaaleissa.

Käsittämätöntä on myös se, että ym. ns. poliittiset asiantuntijat totesivat, että hallitusneuvotteluista tulee hankalat ja erityisesti kepun tulee jäädä oppositioon suosiotaan kasvattamaan.

Tällainen analyysihän on näiden ns. asintuntijoiden osalta täysin idioottimainen ajatus, koska kepun jääminen nyt oppositioon tietää varmuudella sitä, että kepu tulee kuihtumaan sille tasolle, jossa agraaripuolueen tulee ollakin modernissa yhteiskunnassa.

Ainoa mahdollisuus KEPUN nostaa suosiotaan, on siis olla mukana siinä työssä, jonka tuleva hallitus joutuu vastenmielisen vihervasemmistolaisen kauden jälkeen tekemään, jotta Suomen kansantalous voidaan ylipäätään enää pelastaa ns. KREIKAN TIELTÄ.

Hämmästyttää, että FAKE NEWS MEDIA ja sen valitsemat ns.asiantuntijat toitottivat sitäkin, että nyt tulee hyvin hankalat ja pitkäkestoiset hallitusneuvotelut.

AKM:n mielestä hallitusneuvottelut voidan hoitaa hyvinkin nopeasti, kun katsoo puoluekarttaa eli ns. Suomen tämän hetkistä mielipideilmastoa.

Oikeistolaisilla puolueilla on tulevassa Eduskunnassa yhteensä vähintään 136 edustajaa, joten enemmistöhallitus voidaan muodostaa yhdessä yössä.

Jos taas enemmistöhallitusta ei synny yhdessä yössä esim. henkilöristiriitojen vuoksi, niin silloin vuodaan tietysti muodostaa vähemmistöhallitus ja sellainenkin voi istua paikallaan kuin TATTI 4 vuotta putkeen, koska hallituksen tulee nauttia vain Eduskunnan luottamusta ja Eduskunnassa on taas koko ajan selvä oikeistoenemmistö 4 vuotta putkeen.

RKP:n vasemmistolainen Anna-Maja Henriksson riensi vaalituloksen selvittyä heti siis kertomaan, ettei hänkään istu samassa hallituksessa persujen kanssa.

Tällainenkin lausunto osoittaa vai sen, millaisilla eväillä Suomen oikeusministerinäkin esiintynyt Anna-Maja oikein on varustettu.

Toivottavasti RKP vaihtaa Anna-Majan mahdollisimman pian uusiin yhteistyökykyisiin voimiin, joka pystyy ajattelemaan koko kansan parasta, eikä vain sitä, istuuko Anna-Maja hallituksessa vai ei.

Vaaleissa kävi siis toisin kuin Suomen FAKE NEWS MEDIA toivoi ja kieli pitkällä myös odotti.

Tulosta ei pidä ihmetellä, kun Suomen reaalinen BKT laski koko ajan kuin lehmän häntä ja siitä huolimatta Annikka Raukkakaan ei tajunnut sitä, että olisi jo aikaa sitten pitänyt hypätä pois niiltä rattailta, jotka veivät KEPUNKIN suoraan hyiseen avantoon.

Se on selvä, että kaikkien puolueiden johdossa on tehtävä aina päätöksiä, mutta tärkeätä on kuitenkin tehdä aina oikea tilanneanalyysi asioiden tilasta.

TERRA SIPILÄ teki taannoin täysin virheellisen tilanneanalyysin, kun alkoi vouhottamaan Suomessa kiilusilmäisestä vihreästä siirtymästä, sen jälkeen KAINUUN IHMEESTÄ ja bioenergiasta sekä kaiken ratkaisevasta DIGI SUOMESTA.

Suomen työttömyysaste on juuri noiden ideoiden johdosta nykyään EU:n korkeimpia ja inflaatio kiilusilmäsen vihersiirtymän vuoksi kestämättömällä tasolla.

Jopa keskustan virallinen äänikin on jo selvästi suosittanut, että on käännyttävä persujen psykiatri Outin puoleen.

Näyttää vahvasti siltä, että virallinen ääni on toteuttanut yllä esittämänsä uhkauksen, kun ainakin YLE:n illalla esittämässä kartassa koko Pohjois-Suomi oli näköjään jo maalattu persujen vaalensinisellä väriilä.

Etelä-Suomi oli taas maalattu Kokoomuksen tummemmalla sinisellä värillä ja Keski-Suomessa oli enää jokunen vaalipiiri värjätty JAUHO SANNAN tulipunaisella vasemmistolaisella värillä.

Kiilisilmäisestä VIHREÄSTÄ SIIRTYMÄSTÄ Suomessa ei siis enää näy vähäisintäkään merkkiä.

SUURI KIITOS SUOMEN KANSALLE, että vihoin päästään aloittamaan RIIKKA PURRAN MARKKINOIMA SINIVALKOINEN SIIRTYMÄ.

RIIKKA oli vaalien ehdoton ÄÄNIKUNINGATAR ja kokoomuksen hienon VAPAUDEN VOITTO KIRJAN taannoin kirjoittanut ELINA tuli kolmanneksi.

Vaikka jopa kansainvälinen Fake News Media oli tehnyt hartiavoimin töitä JAUHO SANNAN puolesta jo 4 vuotta putkeen, niin SANNA joutui taipumaan, kun suomalaiset sanoivat painavan sanansa vaaliuurnilla:

1) RIIKKA PURRA 42 589 ääntä
2) SANNA MARIN 35 623 ääntä
3) ELINA VALTONEN 32406 ääntä

AKM kiittää suomalaisia, että järjen ääni saatiin vihdoin kuuluville!!!

Suomi on sittenkin vapaa maa ja onneksi vielä NATON jäsen.

SatumaaRe: Äänestän Outia27.6.2023 0:53
Tulos on ok, mutta parempaankin olisi pystynyt. Tietysti iso saalis olisi ollut todellinen lottovoitto (kuten https://suomi-lotto.com/)... muistuu mieleen taas toiset vuodet, mutta ei niistä tässä sen enempää.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: