Keskustelu

Juankosken keskustan virallinen ääni Vaalilaki on aikansa elänyt3.4.2023 0.38
Vaalit pitäisi järjestää niin, että jokaisen kunnan voittanut puolue saisi tämän maa-alueen itselleen. Eniten maa-alueita vallannut puolue voittaisi vaalit. Tällä tavalla keskusta voisi olla edelleen ykkönen. Jotenkin pitäisi tästä nykyisestä tilasta päästä eteenpäin.

alan kolmas miesRe: Vaalilaki on aikansa elänyt4.4.2023 1.27
Tämä on ennen kuulumatonta!!!

Virallinen ääni näyttää ehdottavan PAIKALLISTA KOMMUNISMIA.

AKM:llä on tästä omistusasiasta omakohtaista tietoa, kun NEUVOSTOLIITON romahdettua toimin Venäjän yksityistämiskomitean kanssa yhteistyössä Siperiassa olleen Bratskin ison metsäteollisuuskombinaatin kanssa. muutaman vuoden.

Kun toimeksiantoni päättyi annoin kombinaatin johtajalle lahjaksi hienon kultaisella nimikirjoituksella varustetun asiakirjalaukun.

En ole koskaan nähnyt kiitollisempaa ihmistä, kun hän kiitteli siitä minua, kun hän oli vihdoin saanut ihan omaksi tällaisen asiakirjalaukun.

Minua kosketti suuresti, millaisessa kurimuksessa venäläiset olivat olleet 70 vuotta.

Valitettavasti kyseinen pääjohtaja myöhemmin ammuttiin hengiltä, kun oli nähtävästi saanut myös pienen osuuden yksityistettävästä kombinaatista ja omaisuudella oli ollut muitakin tavoittelijoita.

Kuten tunnettua etenkin PUTININ aikana valtion omaisuus jaettiin sopiville KGB:n palveluksessa ollelle liikemiehille, jotka eivät kuitenkaan saaneet osallistua poliittiseen peliin.

On selvää, että KEPULLE tuli nyt valitettava RÖKÄLETAPPIO, kuten AKM oli ennustanutkin, mutta YLE:n poliittisten toimittajien haastattelemat ANNIKA ja politiikasta poistuva HARMAA MATTI ovat molemmat kuitenkin taas tehneet täysin virheellisen ja hätäisen analyysin tilanteesta, kun ovat ilmoittaneet, että nyt KEPU jättäytyy suosiolla oppositioon kasvattamaan kannatustaan.

Tällainen typerä johtopäätös tilanteesta, vahvistaa kuitenkin vain sen, että KEPU entistä vahvemmin haluaa asemoida koko puolueväen vasemmistolaiseksi auringonlaskun puolueeksi.

Hallituksessa ansiotta istuessaan ANNIKA väitti koko ajan oleensa huolissaan Suomen hyvinvointivaltion tilasta, kun istui Suomen vasemmistolaisimman hallituksen tukiplarina, vaikka KEPU oli kokenut murskatappion TERRA SIPILÄN seikkailujen jälkeen yrittäessään väkisin ajaa maahan LEVEIDEN HARTIOIDEN SOTEA.

Nyt kun kansa on antanut tuomionsa KEPUN kaksinaamaisesta hyvinvointivaltion alasajosta SANNA MARININ ÄÄRIVASEMMISTOLAISESSA HALLITUKSESSA, niin tietysti ANNIKA ilmoittaakin RÖKÄLE TAPPION JÄLKEEN, ettei KEPU voikaan olla mukana palauttamassa Suomeen hyvinvointia ja tekemässä toimia, joilla voidaan pelastaa vielä se, mikä pelastettavissa on alkutuottajienkin kohdalla, kun SANNA MARINININ HALLITUKSEN kiilusilmäisen vihersiirtymän tuloksena alkutuottajienkin elämä ajettiin täydelliseen kaaokseen.

Yritysmaailmassa tällaisia tilanteita voi tulla milloin tahansa eteen ja silloin joudutaan tarkistamaan yrityksen liikeidea ja sama koskee myös muita organisaatioita.

ANNIKA voisi vaikka kutsua AKM:n konsultiksi, niin kyllä silloin KEPUN ELÄMÄNLANKA voidaan vielä jollakin tavoin palauttaa.

Jos ei voida pelastaa, niin silloinhan ainoat vaihtoehdot ovat uuden puolueen perustaminen tai liittyminen johonkin toiseen paremmin asiansa hoitaneeseen puolueeseen.

On ilmiselvää, ettei KEPUA enää voida pelastaa vain puheenjohtajaa vaihtamalla.

On puututtava KEPUN LIIKEIDEAAN!!!

AKM on joutunut uransa aikana pelastamaan hyvinkin monia konkurssiin ajautuneita yrityksiä.

Niin kauan kuin henki edes pikkuisen pihiseen, niin aina on toivoa paremmasta.

Alkaa kuitenkin olla kepussakin korkea aika miettiä seuraavia vakavia kysymyksiä:

□ Kenelle?
□ Mitä?
□ Miten?

Muistan hyvin, kun käsistään taitava ideanikkari TERRA SIPILÄ raahasi erääseen puoluekokoukseen VIHREÄN NELIAPILAN, jonka piti olla IKILIIKKUJA, mutta muistelen, että ainakin yksi apilan lehdistä taisi tippua jo ensimmäisessä pyöräytyksessä.

AKM:n mielestä pelkkä mekaaninen NELIAPILA ei ole riittävä liikeidean kuvaaja!!!

SINISETKIN yritti tätä LOGO-temppua, mutta onneksi puolueen nimeksi tuli PERUSSUOMALAISET, joka jo kuvaa hyvin sitä, että PERSUT on jokaisen suomalaisen asialla hyvinvoinnin peruskysymyksissä!!!

TERRA SIPILÄ erehtyi myöskin siinä, että muistaakseni neliapilan pyörittäjällä oli päällään kansallispuku.

Tietysti tulos olisi ollut aivan toinen, jos TERRA SIPILÄ olisi kutsunut vaikka suuriin talousvaikeuksiin ajautuneen hevosyrittäjä ja missinäkin kunnostautuneen RIITTA VÄISÄSEN neliapilan pyörittäjäksi.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: