Keskustelu

alan kolmas miesILTALEHDEN PALLO HUKASSSA17.4.2023 0:10
Iltalehden toimittajakunnassa ainoastaan Jarno Liski näyttää täyttävän journalistin tunnusmerkit.

"Tyhjäntoimittaja" ONNI KARI näyttää ihan ILTALEHDEN oman otsikonkin mukaan olevan "IHAN KUJALLA".

"Tyhjäntoimittaja" KARI oli katsonut YLE:n A-Talkin ohjelman, jossa "Tyhjäntoimittaja KARIN mukaan keskusteluun oli kutsuttu seuraavat henkilöt:

"A-talkissa olivat keskustelemassa tulevan hallituskauden haasteista Huhtasaaren lisäksi mahdollisten hallituspuolueiden edustajat Ben Zyskowicz (kok), Anders Adlercreutz (r) ja Timo Harakka (sd)."

Aivan kuten KARIKIN totesi, niin tilaisuudessa oli tarkoitus keskustella tulevasta hallitusohjelmasta.

Kokoomus ja Persut saivat vaalissa yhdessä peräti 40.9% kaikista annetuista äänistä, joten he tietysti edustivat selvästi suurta enemmistöä tilaisuuteen kutsuttuihin RKP:n ja DEMUJEN yhteenlaskettuihin 33.2%:n ääniosuuteen verrattuna.

Jostain kumman syystä keskustelua johtanut toinen YLE:N "TYHJÄNTOIMITTAJA" SAKARI SIRKKANEN aloitti ohjelman kajauttamalla eetteriin, että kokoomus ajaa 6 miljardin menoleikkauksia, vaikka KOKOOMUS on ilmoittanut ajavansa 6 miljardin euron sopeutustoimia.

BEN joutui korjamaan "TYHJÄNTOIMITTAJA" SIRKKASEN innokkaan keskustelun avauksen.

Kun sitten persujen LAURA HUHTASAARELTA kysyttiin työllistämistoimista, niin LAURA aivan oikein totesi, että ensisijaisesti pitäisi työllistää työttömyyskortistoissa ja kaikenlaisessa piilokoulutuksessa olevat suomalaiset työmarkkinnoille, niin tietysti RKP:n ja DEMUJEN ADLERCREUTZ ja TIMO HARAKKA alkoivat selittää jo historiaan jäävän hallituksen ohjelmaa, jonka uusi hallitus nyt kuitenkin joutuu tietysti korjaamaan, koska maa on ajettu ADLERCREUTZIN ja HARAKAN toimesta perikatoon.

Sirkkanen totesi sitten LAURALLE, ettei näin pitkiä puheita YLE:n studiossa saa käyttää, jonka jälkeen Sirkkanen antoi puheenvuoron HARAKALLE, joka totesi, että epäonnistunut SANNA MARININ HALLITUS on onnistunut aivan eririnomaisella tavalla ihan koko maailmakin huomioiden.

A-Talk ohjelman jälkeen "TYHJÄNTOIMITTAJA" ONNI KARI piipahti vielä tarkistamaan Twitteristä kommenteja käydystä keskustelusta ja löysi sieltä "runsasti kritiikkiä" nimenomaan erinomaisesti onnistuneen LAURA HUHTASAAREN esiintymisen johdosta.

LAURA toimi erittäin viisaasti, kun ei lähtenyt "TYHJÄNTOIMITTAJA" SIRKKASEN heittämiin tulevissa hallitusneuvotteluissa käytäviin yksityiskohtaisiin keskusteluihin.

LAURALLA ja BENILLÄ oli keskustelussa erinomainen taktiikka.

FAKE NEWS MEDIALLE ei pidä antaa senttiäkään siimaa, koska "TYHJÄNTOIMITTAJAKUNTA" on niin vahavasti sitoutunut globalistien vihervassaristein narratiiveihin, että jokainen asiatieto tietysti käännettään ylösalaisin ja Twitteristä käydään hakemaan kaikenlaisten muiden tyhjäntoimittajien tai ns. ASIANTUNTIJOIDEN MIELIPITEET tiedtenkin vain oikeistoa edustavista henkilöistä, koska totuudelliseen informaation välitykseen pystyy ainoastaan Suomen vihervasemmistolainen media sekä Venäjän ja Kiinan valtiolliset uutistoimistot.

Hyvänä esimerkkinä LAURA toi esille senkin, että Suomessa on tällä hetkellä vain 20 rekisteröityä sähkökuorma-autoa, joten ainakaan kuorma-autoja sähköistämällä SUOMI ei tule pelastumaan, vaikka se tehtäisiin vuoteen 2035 mennessä.

Vouhotus hiilineutraalista Suomesta vuoteen 2035 mennessä on syytä lopettaa, koska tällainen tavoite merkitsee vain sitä, että Suomen reaalinen bruttokansantuote ei tule nykymenolla kasvamaan nykyisestä senttiäkään tulevan 10:n vuoden kuluessa.

Mutta kun valtion ja yksityisten kustannukset kuitenkin tulevat kiilusilmäisen vihersiirtymän johdosta kasvamaan ehkä peräti 6% per vuosi, niin tässä ollaan todellisessa kusessa, kun valtiolle tulee menoja kumulatiivisesti 10 vuodessa peräti 79.1%:a nykyisten päälle.

Näiden lisäksi tulee tietysti vielä myös muun julkistalouden nousevat kustannukset, jotka eivät tietenkään kehity valtion kustannuksia hitaammin.

Kyllä me valitettavasti ollaan kaikki samassa vuotavassa RUUHESSA, eikä RUUHELLA OLE OLLUT KAPTEENIA SEN JÄLKEEN; KUN SUOMI LIITTYI EU:IIN ja TYHMYYTTÄÄN SENKIN JÄLKEEN VIELÄ EUROON!!!

Persuissa on nykyään hienoja kansanedustajia ja ensi vaaleissa PERSUT tulevat olemaan ylivoimaisesti suurin puolue Suomessa!!!

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: ILTALEHDEN PALLO HUKASSSA17.4.2023 7:34
Katsoin ohjelman. Laura Huhtasaari oli sitä mieltä, että työttömät pitäisi saada töihin. Hän varmaankin ajatteli, että työttömyyskorvauksia on pienennettävä, jotta työhönmeno olisi kannattavaa. Me ajattelemme samalla tavalla. Itse olen huomannut, että työttömät ovat meillä päin persuja. Oikeat viljelijät tekevät työtä vuorokaudet ympäri. Suomessa syödään halpaa ruokaa vain siksi, että me olemme ns. työhulluja. Laura Huhtasaari voisi hyvin olla keskustalainen. Ei Saarikkokaan pysty samaan puhuessaan työttömistä.

alan kolmas miesRe: ILTALEHDEN PALLO HUKASSSA17.4.2023 23:24
Ei Laura ajatellut kuten virallinen ääni tietysti totuutta vääristellen näyttää selittävän.

Hallituskysymystä käsiteltäessä DEMUT, VIHERVASSARIT, VASEMMISOLIITTO ja KEPU ovat sitä mieltä, että vaaleilla ei saa vaikuttaa millään tavoin päätöksentekoon, jolloin vaaleista voidaan kokonaan luopua ns. demokratian nimissä.

Mitä pienempi on demokraattista järjestelmää vastuva puolue, kuten esim. rasistinen RKP on, niin sitä törkeämpää on, että tällaiset yläluokkaiset MAAILMAN PARANTAJAT saavat Suomessa määrätä, missä ja miten tavalliset suomalaiset laitetaan kyykkyyn.

Taisi olla taas joku ILTALEHDEN VAPAA "TYHJÄNTOIMITTAJA" SUVI SILTAMÄKI, joka jo kehitti somessa vihapuheketjunkin, jossa keskiluokkaisia ihmisiä alettiin morkkaamaan siitäkin, että he maksamillaan korkeilla veroilla pitävät yllä koko yhteiskunnan hyvinvointia.

AKM suosittaa koko ILTALEHDEN "TYHJÄNTOIMITTAJA PORUKALLE" AIKAMATKAA vuonna 1991 omaan mahdotttomuuteensa luhistuneeseen kommunistien kehittämään unelma yhteiskuntaan eli NEUVOSTOLIITTOON.

Voi että siellä oli ihanaa, kun AKM:kin kävi tutustumassa eri puolilla NEUVOSTOLIITTOA ja keskellä Moskovaa hienossa konttorissakin tammikuussa joutui täydet talvitamineet päällään ja karvalakki korvilla viettämään yhdenkin helkkarin kylmän yön sohvalla pyöriskellen, kun jalkopäätä lämmitti pieni tukankuivaajaa muistuttava lämpöpuhallin.

IKÄNI MÄ MUISTAN SEN!!!!

On aivan selvää, että ANNIKA SAARIKKO on demujen MYYRÄ, koska ANNIKA ei tietenkään tee mitään toisin, mitä ERKKI yöllä korvaan kuiskuttaa.

Virallisen äänen olisi hyvä tarkkaan seuratä, mitä kepussakin ETEENPÄIN ajattelu tarkoittaa.

Viime yönä tuli seurattua taas noita Ameriakn uutiskanavia, joissa otettiin esille, kuinka globalistit ja viherpiertäjät ovat hyökänneet perinteissä EU:n vahvassa maatalousmaassa eli HOLLANNISSAKIN maatalouselinkeinon kimppuun.

Hollanti on perinteisesti ollut maailman toiseksi suurin elintarvikkeiden viejämaa ja hyvin tunnettua on tietenkin Hollannin vahva juusto- ja olutteollisuus.

Alla agrituotteiden ientiluvut johtavista vientimaista, miljardia USA:n taalaa:

Maa 2015 2019 2020
USA 134,91 136,91 145,68
NET 81,99 90,08 82,8
GER 75,8 80,14 78,17
BRA 69,76 79,15 90,4
FRA 62,93 68,44 64,99
CHN 65,51 69,65 64,83
Ed.yht. 490,9 524,37 526,87
NET:in os. 16,7 % 17,2 % 15,7 %

Newsmaxin ja Fox News tiedotteissa kuitenkin todettiin, että valitettavasti globalistit ovat Hollannissa ryhtyneet ajamaan alas perinteistä maatalouselinkeinoa.

Vihervasemmistolaiset ovat alkaneet korvikkeeksi pystyttämään maahan sirkka- ja kovakuoriaistehtaita, joilla on tarkoitus pelastaa koko maapallon elintarvikehuolto.

Kuten tunnettua myös meillä Suomessa YLE on ollut jo innolla mukana tässäkin sirkkavillityksessä ja kansan valistustyössä, kun huippukokki Henry Alenkin on jo useampaan kertaan kutsuttu YLE:n ohjelmiin maistelemaan sirkkapihvejä sekä VTT:n laboratoriossa että myös varmaan Palecen ravintolassakin erikoismenusta tilaamiaan sirkkaherkkuja.

Parasta siis on, että virallinen äänikin lopettaa HK:n Sinisen lenkin grillamisen ja laittaa grillitikun nokkaan 3 kesällä keräämäänsä kuivanutta hepokattia ja huuhtoo hiiltyneet hepokatit alas Olvin Sandels oluella.

AKM on aina ollut erittäin innokas Olvin olueiden kannattaja, mutta Amerikasta meille on jo kantautunut tältäkin alalta huolestuttavia uutisia.

Nimittäin Seniilin Joe Bidenin hallituksen TRANSUOHJELMAN kiihottamana Amerikan suurin oluen valmistaja eli Anheuser-Busch innostui kehittämään oikein TRANSU OLUENKIN, jonka piti kuvastaa kaikkein cooleimpaa demokrattista menoa Amerikassa.

Oluelle laitettiin nimeksi BUD LIGHT ja TikTokiin laitettiin juomaa mainostamaan joku langanlaiha TRANSU BIMBO.

Ei mennyt kuin yksi yö, kun tämä BIMBOJEN olut lanseerattiin markkinoille, kun Anheuser-Buschin osakkeen arvo tipahti 5.0 miljardilla USA:n taalalla.

Toivotaan, ettei Suomessa ainakaan OLVi innostu näistä TRANSU OLUISTA.

Vuosi 2022 oli Olvillekin jo vaarallisen suuntainen:
- liikevaihto kyllä kasvoi mukavasti mukavasi 1 254 milj. euroon, mutta verot ja kustannukset kasvoivat sitäkin enemmän
- valmisteverot: +63 milj. euroa
- raaka-aineet: + 94.5 milj. euroa
- logistiikka: + 21.3 milj. euroa
- Konsernin tulos: pudotusta 48.4 milj. eurosta vain 7.5 milj. euroon.

On selvää, ettei Olvi kestä Anheuser-Buschin kaltaista TRANSU LIGHT oluen lanseerausta Suomessa tai muuallakaan.

Sen sijaan UKRAINA EXTRA STRONG voisi olla kova sana olutmarkkinoilla.

Meillähän on toisaalta hyvässä muistissa myös 1960-luvun taannoin poliittinen jupakka, kun NEUVOSTOLIITON suurlähettiläs KOVALEV puuttui marginaaliseen markkinamasemaan joutuneen Karjala Oluen etikettiin.

Vuonna 1968 KOVALEVIN möläytys johti siihen, että esim. Otaniemen kaljakellarissa ei myyty mitään muuta kuin Karjala olutta.

Ja kun Keppana vapautui myyntiin ympäri maata, niin Karjala Oluen markkinaosuus nousi 30%:iin.

alan kolmas miesRe: ILTALEHDEN PALLO HUKASSSA21.4.2023 23:48
Globalistien ja vihervasemmistolaisten ILTALEHDEN "TYHJÄN TOIMITTAJA" JARI HANSKALLA meni taas vellit ja jauhot sekaisin, kun Persujen Teuvo Hakkarainen ja Pirkko Lerner-Ruohonen äänesti tyhjää UGANDAN HOMOLAEISTA, joista eivät ymmärtäneet mittään.

Aivan oikein tehty. Sellaisista laeista ei pidä äänestää, joista kukaan ei tiedä mitään taustoista.

ILTALEHDEN "TYHJÄNTOIMITTAJAT" ovat olleet erittäin huolissaan myös siitä, että Persujen Suomen ehkä paras historioitsija ja uusi kansanedustaja TEEMU KESKISARJA on ilmoittanut, ettei hän kotona tiskaa, imuroi, eikä pese pyykkiä.

ILTALEHTI on joutunut selvittämään tätäkin asiaa ihan TEEMUN vaimolta, joka on todennut, että TEEMU aivan erinomainen aviomies ja ISÄ.

AKM on lähes varmaa, että suomalaiset saisivat UGANDANKIN HOMOLAEISTA oikeamman käsityksen, jos TEEMU vääntäisi RAUTALANGASTA pienen sepustuksen, miten tähän on tultu, kun UGANDAAKIN on historian saatossa pakkosyötetty eurooppalaista imperialistista kulttuuria oikein urakalla.

Alla on AKM:n vaatimaton Ugandan historian katsaus WIKIPEDIASTA, joka selittää kyllä lähes kaiken:

"Eurooppalaisten ja arabien saapuessa Ugandaan 1800-luvulla alueella oli joukko kuningaskuntia, joiden historian sanotaan ulottuvan 1500-luvulle. Suurin ja tärkein näistä oli Buganda.

Arabialaiset kauppiaat saapuivat maan itärannikolle 1830-luvulla.

Heitä seurasivat 1860-luvulla brittiläiset valloittajat, jotka etsivät Niiliä.

Protestanttiset lähetyssaarnaajat saapuivat maan itäosiin vuonna 1877 ja katoliset lähetyssaarnaajat vuonna 1879.

Iso-Britannia otti maan itäosat haltuunsa ja liitti ne Itä-Afrikan kauppakomppaniaansa vuonna 1888 ja hallitsi niitä protektoraattinaan vuodesta 1894 eteenpäin.

Vuonna 1914 britit ottivat haltuun loputkin nykyisen Ugandan alueesta, ja siitä tuli lopullisesti Ison-Britannian siirtomaa.

Maa itsenäistyi vuonna 1962 ja sen johtoon nousi Apollo Milton Obote, joka hallitsi maata poikkeustilalailla vuodesta 1966.

Vuonna 1971 maassa kaappasi vallan armeijan komentaja Idi Amin, joka perusti verisen sotilasdiktatuurin.

Lähes 50 000 Ugandan aasialaista karkotettiin maasta syyskuussa 1972 ja heidän omaisuutensa takavarikoitiin.

Tuhansia Idi Aminin vastustajiksi epäiltyjä kidutettiin ja murhattiin. Epäilyttäväksi koettuja etnisiä ryhmiä vastaan käynnistettiin suoranainen kansanmurha.

CIA:n arvion mukaan Amin oli vastuussa noin 300 000 vastustajansa kuolemasta.

Marraskuussa 1978 Idi Amin aloitti rajasodan Tansaniaa vastaan, mutta sota kääntyi nopeasti tappiolliseksi ja huhtikuussa 1979 Tansanian joukot marssivat Kampalaan pakottaen Aminin maanpakoon.

Tansanian avustuksella valtaan nousi jälleen Apollo Milton Obote, jonka UPC-puolue voitti joulukuussa 1980 vaalit vaalivilppisyytösten saattelemana.

Yoweri Musevenin johtama National Resistance Army (NRA) aloitti sisällissodan hallitusta vastaan helmikuussa 1981.

Oboten hallitus vastasi verisellä tukahduttamispolitiikalla, väestönsiirroilla ja NRA:n kannattajiksi epäiltyjen joukkomurhilla.

Musevenin hallituksen arvioiden mukaan Oboten terrori ja sisällissota vaati jopa 500 000 ugandalaisen hengen.

Heinäkuussa 1985 vallan kaappasi kenraali Tito Lutwa Okello ja Obote pakeni jälleen ulkomaille.

Ugandan armeija, jonka sotilaat oli rekrytoitu paljolti Pohjois-Ugandasta, vetäytyi kuitenkin NRA:n joukkojen tieltä pohjoiseen ja tammikuussa 1986 Museveni saattoi julistautua presidentiksi.

Musevenin johtaman NRM-liikkeen valtakaudella Ugandan talous ja ihmisoikeustilanne on kohentunut aikaisempaan verrattuna.

Vuoden 2005 kansanäänestyksellä maahan hyväksyttiin monipuoluejärjestelmä ja vuonna 2006 pidettiin suhteellisen rehelliset vaalit, joissa opposition ehdokas Kizza Besigye sai 37,4 prosenttia äänistä. Presidentti Museveni valittiin jatkokaudelle.

LRA:n toimialueena olevat piirikunnat.
Pohjois-Ugandassa toimi vuodesta 1986 Joseph Konyn johtama kapinaliike Lord?s Resistance Army (LRA), jonka yhteiskuntapoliittinen agenda on hyvin häilyvä.

Yhtäältä sen väitetään pyrkivän luomaan Raamatun kymmenelle käskylle pohjautuvan valtion Pohjois-Ugandaan, toisaalta se taistelee myös Musevenin hallintoa, etelän baganda-väestön ylivaltaa ja muita etnisiä ryhmiä vastaan.

LRA:n tärkein kantava voima on kuitenkin silmitön väkivalta, tappaminen, raiskaukset, ryöstely ja siviilien terrorisointi. Järjestössä on uskonnollisen kultin piirteitä, ja sen johtaja on kertonut, miten henget puhuvat hänelle.

LRA joutui poistumaan Ugandasta vuosina 2005 ja 2006.

Sen jälkeen LRA on toiminut Kongon demokraattisen tasavallan, Etelä-Sudanin ja Keski-Afrikan tasavallan alueilla. Loppuvuodesta 2013 Joseph Kony oleskeli Keski-Afrikan tasavallassa.

Vuoden 2014 alussa vahvistettiin homoseksuaalisuuden kriminalisoiva laki."

Kuten tunnettua Kongon demokraattisessa kansantasavallassa vallitsee kommunistinen komento ja tämän hallinnon hirmutöistä AKM on tietysti onnistunut samaan ihan autenttista tietoa omien kanaviensa kautta ja joutunut jopa avustamaan näitä Suomeen paenneita ihmisraukkoja, joiden elämän kommunismi on lähes tuhonnut.

ottoRe: ILTALEHDEN PALLO HUKASSSA22.4.2023 8:08
Ei tämä ole pelkästään yhden IL:n ongelma tahi ominaispiirre.

Media kun kauttaaltaan on kulttuurimarxistien käsissä.

Tässä maassa.

Näin kivestä tulee sämpylä ja sämpylästä kivi.

Ei enää riitä, jotta puurot vellit menee sekaisin.

Käsitteistön sisältöjä näet muokataan tarkoitushakuisesti aina tarpeen mukaan.

Onko meillä enää ensimmäistäkään ns. vapaata journalistia, journalistia, joka kykenee ja myös haluaa tarkastella maailmaa ja sen ilmiötä "kirkkain ja vääristämättömin" silmälasein?

Epäilen.

Onko sitten ihme, että yle, hesari, iltikset, maakuntalehdet kaupunki- ja kylälehtineen toitottavat yhtä ja samaa?

Pikkuruisen poikkeuksen tähän tekee Ilta-Sanomat ja Ulla Appelsin.

Hänhän ei olekaan käynyt Tampereen yliopiston toimittajakoulua!

Kansalla on siis vapaus valita saman, lähes saman ja lähes täysin saman välillä.

Yksi totalitärismin muoto tämäkin on.

Ei siinä vapautta ja liikumatilaa ole juuri sen enempää kuin Kongossa tahi P-Koreassa.

Sanoppa vain yksikin poikkipuolinen sana vaikkapa ilmastonmuutoksesta, homoudesta tahi maahanmuuttopolitiikan ns. oikeasta linjasta, niin kusessa olet.

Kekkosslovakian aikaan tällaisia sanoja
ei oikeastaan ollut kuin yksi.

Ryssä.

Sama pätee journalismin ohella myös taiteeseen.

Vapaata taidetta ei ole.

Siis taidetta ilman "niinkuttelua"

Niinku, niinku, niinku...

Senhän Turkka, tuo maailmanvallankumoustaan saarnaava profeetta jälkeensä jätti, jätti parastaan niinku jätkä, joka kannolle paskansi.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: