Keskustelu

alan kolmas miesOlli Rehn ei sovi presidentiksi24.4.2023 0.21
KIVIHIILI- ja NIKKELI OLLI kyykytti EU:n komisaarina ollessaan 2004-2014 kaikkia Etelä-Euroopan maita ja siinä sivussa tietysti myös Suomea ja koko EU:n rahoitusjärjestelmä ajettiin täyteen kaaokseen.

KIVIHIILI- ja NIKKELI OLLI junaili vuonna 2015 Suomeen ROSATOMIN ydinvoimalan Pyhäjoelle tuttujen kepuloisten veivaustensa kautta.

Vuonna 2015 elinkeinoministerinä ollessaan KIVIHIILI- ja NIKKELI OLLI siis runnoi väkisin Pyhäjoelle FENNOVOIMAN hankkeen, kun seinä näytti nouseen hankkeen eteen seuraavasti:

"Pelastajaksi ilmaantui kroatialainen Migrit Solarna Energija. Eri mediat alkoivat kuitenkin nopeasti epäillä, että kyseessä on venäläisten bulvaani.

Yhtiöltä ei löytynyt Kroatiasta edes kunnollisia tiloja, minkä lisäksi firmalla oli minimaalisesti työntekijöitä ja pääomaa.

Rehn kertoo, että noin vuorokaudessa yhtiön todellinen rahoittaja oli selvillä. Se oli Sberbank Europe, joka oli venäläisen emoyhtiönsä omistama.

Ei ollut tietenkään mikään ihme, kun kepuloisten Esko Ahokin hivuttauttui Sperbankin hallituksen jäseneksi alkuvuodesta 2016.

□ Kroatian firmassa kyse oli bulvaanista, jonka takana oli venäläisiä oligarkkeja ja pääomapiirejä. Vihelsin pelin poikki, Rehn sanoo.

TYÖ- JA ELINKEINOMINISTERIÖ hankki Fennovoimalta lisäselvitystä ja tuli siihen tulokseen, että se ei voinut varmistua todellisesta määräysvallasta Migrit Solarna Energijassa.

Olisiko hanke pitänyt pysäyttää turvallisuuspoliittisista syistä täysin, kun venäläisomistuksen lisäksi omistajaksi pyrki hämärä kroatialaisfirma?

Rehn kertoo ministeriönsä konsultoineen Oikeuskanslerinvirastoa, jonka kannan mukaan Fennovoiman omistajilla oli aikaa täydentää kotimaista omistusta seuraavaan valtioneuvoston istuntoon saakka.

Rehnin mukaan eduskunnan periaatepäätös sitoi hallitusta ja hallituksessa ei ollut halua lähteä sitä purkamaan.

Ovi mahdollisten uusien omistajien hankkimiseksi oli auki kolme viikkoa.

Viime hetkillä Outokumpu, SRV ja Fortum lupautuivat hankkeeseen niin, että kotimaista omistusta tuli vaadittu määrä.

Ennen sitä Rehn oli käynyt poliittisia neuvotteluja myös Moskovassa."

12.7.2018 KIVIHIILI- ja NIKKELI OLLI pantiin Suomen Pankiin kasvamaan korkoa, kun UNILUKKARI NIINISTÖ nimitti OLLIN Suomen Pankin Pääjohtajaksi kasvamaan KORKOA KORKOLLE.

Tultuaan valituksi SP:n pääjohtajan tehtävään KIVIHIILI- ja NIKKELI OLLI piti lyhyen kiitospuheen, jossa OLLI kiitti SP:n valtuuston jäseniä ja valtioneuston edustajia, jotka olivat yksimielisesti valinneet OLLIN PÄÄJOHTAJAKSI.

OLLIA oli tentattu neljässä työhaastattelussa ja kaikissa OLLI oli selvitynyt hyvin.

Sen jälkeen kiitospuheessaan KIVIHIILI-ja NIKKELI OLLI ilmoitti, että tästä lähtien vanhaa tapaa noudattaen RAHAPOLIITTISIA LAUSUNTOJA ANTAA VAIN SP:N PÄÄJOHTAJA eli KIVIHIILI - ja NIKKELI OLLI.

KIVIHIILI- ja NIKKELI OLLI:lla on hänen mukaansa ollut huomattava vaikutus EKP:n rahapoliittiseen päätöksentekoon.

Niinpä KIVIHIILI- ja NIKKELI OLLIN aikainen koron kasvaminen Suomen Pankissa ja EKP:n jäsenenä on onnistunit erinomaisen hyvin.

Vuonna 2018 EKP laskikin korot pitkäksi aikaa jopa negatiiviseksi, mutta sittemmin, kun KIVIHIILI- ja NIKKELI OLLIN teesit ovat alkaneet kunnolla purra EU:n alueella, niin EKP:han on nostanut euriborit jo lähelle 5% ja lisää on tulossa.

Se nyt ainakin tiedetään, että KIVIHIILI- ja NIKKELI OLLILLA on "veriset kädet" tuon FENNOVOIMAN junailukin osalta.

KIVIHIILI- ja NIKKELI OLLI lähetti hakupaperit myös vuonna 2019 IMF:n pääjohtajan tehtäviin ja samoihin aikoihin Suomen FAKE NEWS MEDIA kävi myös kyselemässä KIVIHIILI- ja NIKKELI OLLIN valmiutta jopa EKP:n pääjohtajan tehtävään.

Kuten tunnettua KIVIHIILI- ja NIKKELI OLLIA ei kuitenkaan valittu IMF:n johtoon, eikä valittu myöskään EKP:n johtoon.

Ainakin siinä mielessä KIVIHIILI- ja NIKKELI OLLIN hakupaprit pankkialelle oli heikosti laadittu, kun OLLI oli maninnut merkittävimpinä lisäansioinaan olevansa autojen varaosien kauppias, joka vielä harrastaa jalkapallon pelluuta ja hän on myös ansioitunut sotilashenkilö ja innokas rockin ja jazzin harrastaja kuten alta selviää:

- European politics: Vice-President of the Liberal Group in the EP 1995-95;
Chairman of the Finnish Delegation to the Council of Europe 1991-95;
Vice-President of the European Movement of Finland 1996-98.
- Several books and articles. The latest one on European issues:
The Comeback of History: Rebounds of Liberalism in Europe since 1989,
in Lex Corijn - Thomas Krings (eds.), Liberalism in the European Union.
The Way Forward, Berliner Wissenschafts-Verlag, Berlin 2004.
- Columnist in several newspapers or magazines since 1985.
- Language skills: Active: Finnish (mother tongue), English (primary working
language), French, Swedish. Passive: German.
- Military service: Savon Prikaati & the Reserve Officer School, class 168,
1981-82. Lieutenant (reserves) in 1990.
- Salesman (spare parts; during holidays), Mikkelin Autotarvike 1975-82.
- Chairman of the Football League of Finland 1996-97.
- Associated football since 1968 in several clubs, including FC Mikkelin
Palloilijat (youth teams 1968-78, first team 1979-82), FC Finnish
Parliament (1991-) and CS Eurocommission II (1998-2002).
Special interests: Political economy. Rock and jazz. Reading.

IMF:n johtoon kuitenkin haettiin pankkialan ammattilaista.

IMF:n johtoon valittiinkin sitten 1.10.2019 Wold Bankin bulgarilainen eläköitynyt pääjohtaja Kristalina Georgieva, joka siis on selvästi pankkialan asiantuntija.

EKP:n johtoon taas valittiin ranskalainen juristi Christien Lagarde 1.11.2019,

KIVIHIILI. ja NIKKELI OLLIN pankkiura on siis kyllä kasvanut korkoa korolle reippaasti ja viime vuonna Suomen Pankki pyöräytti tilinpäätöksessään tulokseksi jo pyöreän nollan ja korkojen yhä vain noustessa näyttää siltä, että Suomen Pankin pääomiakin joudutaan kohta puoliin korottamaan veronmaksajien rahoilla.

Tilanne on siis käytännössä Suomessakin lähes sama, joka meillä oli taannoin 1990-luvun lamassa, mutta tällä kertaa EU:n pankkijärjestelmään luodut puskurit vielä pitävät kuitenkin Suomen vuotavaa venettä toistaiseksi pinnalla.

Maailmalla on kuitenkin kova halu ns. BRICS maiden taholla, johin siis kuuluvat Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka, syrjäyttää USA:n dollarin määräävä valta-asema globaalina reservivaluuttana.

Viime aikaisen kehityksen johdosta tähän kapinallisten valuuttakenoittelijoihin on vielä liittynyt Saudi-Arabiakin ja myös Iran.

Onnistuessaan tama kapinallisten porukka voi hyvinkin romauttaa koko läntisen valuuttajärjestelmän ja silloin kyllä on Suomessakin piru irti vanhaan hyvään malliin.

KIVIHIILI- ja NIKKELI OLLI on kyntensä näyttänyt jo talouspoliittiena päätäjänä, eikä jäljet ole olleet hyviä.

OLLIN esiintymistä on myös värittänyt yksisilmäisyys ja selvästi ylimielinen globalistinen ote, joista tietysti seuraa se, ettei KIVIHIILI- ja NIKKELI OLLI ole sovelias pienen kansan presidentiksi.

ILTALEHTI näyttää jo raportoineen KEPUN SUURESTA HÄDÄSTÄ myös presidenttivaaleja ajatellen.

Tarkoituksena näyttää olevan se, että PAAVO VÄYRYNEN halutaan pullauttaa kokonaan vaalin ulkopuolelle ja KIVIHIILI-ja NIKKELI OLLILLE näköjään jo valmistellaan kuningastietä presidenttiehdokuuteen aivan samalla tavalla kuin aikoinaan tehtiin poikkseuslaki SENIILIÄ KEKKOSTA varten vuonna 1973.

Alla ILTALEHDEN tiedote asiasta:

"Keskustan puoluevaltuusto on päättänyt nostaa vaatimuksia puolueen presidenttiehdokkaan esittämisessä.

Sunnuntaina puolueen esivaalisääntöä muutettiin niin, että puolueen tulevaa presidenttiehdokasta pitää esittää kolme piirijärjestöä tai 20 puolueen yhdistystä, jotta ehdokkaalla on mahdollisuus nousta esivaaliin.

Aiemmin puoleen presidenttiehdokkaan esittämiseksi on riittänyt yhden piirijärjestön tai 10 yhdistyksen esitys.

Suomen pankin pääjohtaja Olli Rehn ei ole julkisesti ilmoittanut olevansa käytettävissä keskustan presidenttiehdokkaaksi.

Sääntömuutos käytännössä torppaa Paavo Väyrysen pääsyn kilpailemaan keskustan presidenttiehdokkuudesta.

Väyrynen johtaa keskustan ruotsinkielistä piiriä ja voisi halutessaan päästä oman piirinsä päätöksellä mukaan esivaaliin.

On kuitenkin äärimmäisen epätodennäköistä, että Väyrynen saisi taakseen kolme piirijärjestöä tai 20 puolueyhdistystä.

Keskustan kärkiehdokkaana on tähän asti pidetty Suomen pankin pääjohtajaa ja pitkään presidenttigallupin kärkikahinoissa mukana ollutta Olli Rehniä.

Rehn on taustakeskusteluissa antanut ymmärtää, että jos hän haluaa lähteä keskustan presidenttiehdokkaaksi, SE PITÄISI TAPAHTUA ILMAN ESIVAALIA. Näin hänellä olisi puolueen yksimielinen tuki takanaan."

ottoRe: Olli Rehn ei sovi presidentiksi27.6.2023 9.32
Enemmän on kysymys siitä, kykeneekö kuin siitä, jotta sopiiko.

Rehnin ainoa pluskortti on juankoskelainen vaimo...

alan kolmas miesRe: Olli Rehn ei sovi presidentiksi28.6.2023 4.36
No nyt tuli OTOLTA Kivihiili ja Nikkeli Ollille isot plussat!!!!

Jokohan OLLI nousee gallupeissa jo kohta UNILUKKARIN tasolle.

OLLILTA tässä odotetan vielä järkiperäistä lausuntoa esim. VENÄJÄN kaoottisesta tilanteesta ja siitä, ryhtyykö KIVIHIILI JA NIKELI OLLI mahdollisesti pelaamaan JALKAPALLOA PUTININ tai hänen seuraajansa kanssa, jos tulee sattumalta valituksi UNILUKKARIN tehtävien jatkajaksi.

Minä tuossa ihmettelin heti Juhannuksen jälkeen sitäkin, kun Ilta-Sanomien kepulaisia ihannoiva toimittaja IIDA HALLIKAINEN oli ilmeisesti saanut ERKKOJEN ja HERLININ mahtisuvuilta määräyksen kirjoittaa "MEGALUOKAN ONGELMASTA" peräti kokonainen aukeama 26.6.2023 Ilta-Sanomiin.

Lähes koko sivun kuvassa ELOVENA ANNIKA SAARIKKO on kuvattuna juhannussaunan raikkaana punahuulisena viekottelevan NAISENA.

Kuvassa ANNIKAN suuhun on pantu lauseet:

"Suomessa on olemassa tolkullisten, maltillisten ja järkevien ihmisten suuri enemmistö. Se ei ole sama joukko, joka somessa meuhkaa, vaan mielessään miettii (käsi nyrkissäkö?).

Semmoisten ihmisten asialla me olemme."

ANNIKA jatkaa lurituksiaan vielä seuraavasti:

" Tietysti keskellä olemisen tila pitää raivata, koska ajan henki vie voimakkaasti ääripäihin. Onko sille tilausta, niin aivan valtavasti, koska moni suomalainen kavahtaa ääripäitä."

ANNIKA muistutti IIDA HALLIKAISEN syvähaastattelussa 21.6.2023 A-Studion lähetyksestä, jossa RIIKKA PURRAA muistutettiin hänen lausunnostaan maaliskuussa:

Kokoomus haluaa leikata pienituloisten etuuksista - se ei meille käy."

Sitten kuitenkin ELOVENA SAARIKKO paljataa suuren salaisuuden, että hän on lähettänyt RIIKKA PURRALLE salaisen kirjeen, jossa ELOVENA ANNIKA sanoo "Rohkaiseensa RIIKKAA olemaan oma itsensä."

IIDA HALLIKAISEN rohkaiseva JUHANNUKSEN JÄLKEINEN ELOVANA ANNIKAN ylistyslaulu päättyy juhlallisena lähes jumalallisena ohjeena seuraavasti:

" Kirjeessä rohkaisen häntä olemaan oma itsensä. Päättäväinen. Käyttämään täysimääräisesti sitä valtaa, jossa on kaiken keskellä."

"Kerrron kirjeessä myös siitä, miten aika muutti minua ja miten suurena kunniana tehtävää pidin, sekä toivotan voimia sen hoitamiseen, Saarikko jatkaa"

Kyllä tässä herää kyymys, miksi ELOVANA ANNIKA toivoo RIIKALTA voimia sen hoitamiseen, että ELOVENA ANNIKA oli muuttunut sosialisti hallituksessa ja oli pitänyt muutostaan suurena kunniana.

Ja nyt suoraselkäisen RIIKAN pitäisi muka löytää vielä voimia, jolla ELOVENA ANNIKAN kirjessään antamia "hyviä vinkkejä" Suomen kansantalouden tuhoamisesta pitäisi vielä lähteä seurailemaan.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: