Keskustelu

alan kolmas miesVoi sitä itkun määrää!!!28.4.2023 17.56
Petteri, Riikka ja Sari johtivat oikeistovoimat selvään vaalivoittoon, kun peräti 64.5% annetuista hyväksytyistä äänistä oli laskettu.

Nyt Petteri järjesti sitten Eduskuntatalolla lyhyen tiedotustilaisuuden, jossa Petteri kertoi YLE:n kanavilla ja Suomen valtamedialle, että nyt Suomeen aletaan pystyttämään OIKEISTOHALLITUSTA, kuten äänestäjät ovat vaalissa myös suuren enemmistön voimalla toivoneet.

Kun Petteri, Rikka, Anna-Maja ja Sari olivat lyhyesti kommentoineet hallitusohjleman valmistelun alkamisesta, niin YLE:n ja HESARIN sekä muiden Valtamedioiden "tyhjäntoimittajat" puhkesivat itkuun aivan samalla tavalla kuin Amerikassa vuoden 2016 Presidentin vaalissa Donald J. Trump voitti kirkkaasti ympäri Yhdysvaltoja Crooked Hillary Clintonin, joka gallupeissa johti Trumpia ainin 15% äänimarginaalilla.

Kansa oli kuitenkin kyllästynyt demokraattien ja VALTAMEDIAN syöttämiin valheisiin, joten tietysti siinä
tulee ISO ITKU, kun totuus paljastuu.

Petterin lyhyen ja ytimekkään tiedotustilaisuuden jälkeen YLE:n koko Poliittisten Tyhjäntoimittajien armeija säntäsi ympäri Eduskunnan käytäviä haastattelemaan ensimmäisenä tietysti Sanna Marinia ja Antti Lindmania ja kaikkia muitakin nolosti hävinneitä poliittisia agitaattoreita.

Oli suorastaan nautinnollista, kuinka Annika Damströmkin aloitti jo Maria Stenroos kanssa ennen Petterin tiedotustilaisuutta ja sen jälkeen vielä kiihtyvässä tahdissa Eduskunnassa Pekka Kinnusen johdolla Sanna Marinin, Antti Lindamanin, Saarikon ja kaikkien muiden tulevan hallituksen ulkopuolle jäävien haastattelut.

Olisi luullut, että YLE:n ja Hesarin ja muiden Fake News Valtamedian edustajia olisi kiinnostanut nimenomaan tulevaan haallitukseen valittavien puolueiden edustajien haastatatelut, mutta ei.

Kyllä sen näkee, että YLE:ssä ja muun Suomen Valtamedia palveluksessa ei ole ainuttakaan toimittajaa, jota voidaan kutsua oikeaksi journalistiksi.

Kysymys vihervasemistolaisista "tyhjäntoimittajista", joiden pääasillinen tehtävä on syöttää valeinformaatiota Suomen kansalle pääasiassa veronmaksajien rahoilla ja lehdistötukien avulla.

alan kolmas miesRe: Voi sitä itkun määrää!!!1.5.2023 22.27
ANTTI LINDMAN lähti jo VAPPUNA kertomaan, miten OIKEISTOHALLITUKSEN SUOMEN PELSTUSOHJELMA pitää rakentaa.

ILTALEHDEN TIEDOTE ASIASTA:

"SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman kertoo, miten hallitusneuvottelut tiistaina aloittava porvarihallitus voi välttää yhteenotot.

□ Toivon, että oikeistohallitus muistaa, että pienen maan etu on vahva kansainvälisen asema. Se että kansainvälinen yhteistyö ja avoimuus nähdään voimavarana ja menestystekijänä, Lindtman sanoo.

Toinen koskee ilmastoa eli Suomen hiilineutraalisuutta vuoteen 2035 mennessä.

□ Jos tästä tavoitteesta lipsutaan, silloin on riskinä, että menetämme investoinnit, jotka Suomeen olisivat tulossa.

Lindtmanin listan kolmas neuvo koskee säästöjä.

□ Vaikka kaikki tiedämme, että edessä on säästöjä ja sopeutuksia, silti hallituksen pitäisi pyrkiä tekemään ne niin oikeudenmukaisesti kuin mahdollista, eikä yhteiskunnan heikoimmassa asemassa olevilta saa leikata.

□ Neljäntenä kohtana totean, että vaikka hallituksella on enemmistövalta, silti viisas hallitus pyrkii hakemaan linjalleen hyväksyntää myös laajemmin kuin vain hallituspuolueilta, muun muassa työmarkkinoilta ja laajemminkin suomalaisesta kansalaisyhteiskunnasta, koska silloin yleensä tulee kestävämpiä ratkaisuja, Lindtman sanoo.

Lindtmanin mukaan SDP tulee arvioimaan oikeistohallitusta sen ohjelman ja linjan kautta."

Normaalisti nämä asiat ratkaistaan kuitenkin hallituksen toimesta, eikä ANTTI ole nyt kutsuttu TÄYSJÄRKISTEN NEUVOTTELYPÖYTIIN.

Kyllä nyt ANTTIAKIN itkettää!!!

AKM kyllä symppaan ANTTIA, koska KUU KIURUSTA KESÄÄN on pyrkimässä Demujen johtoon.

Kun NATO OPTIO meni lunastukseen, niin samalla KRISTA KIURUN EVÄÄT tuli syödyksi ja kaikkihan muistaa senkin, että KRISTA KIURU oli se henkilö, joka teki veronmaksajien rahoilla YLE:stä amerikkalaisen propagandayhtiö CNN:n GLOBALISTIEN ja OBAMAN JUOKSUPOJAN!!!!

ottoRe: Voi sitä itkun määrää!!!2.5.2023 7.07
Jospa seurataan aivan kaikessa rauhassa noiden neuvotteluiden etenemistä.

RKP:hän julisti jo hyvissä ajoin ennen vaaleja, jottei se mene hallitukseen, jossa toteutetaan perussuomalaista politiikkaa.

Siis PS voi olla hallituksessa edellyttäen, että se tanssii rasistisen kielipuolueen (lyhennetään rkp) pillin tahdissa!

Enpä todellakaan usko tähän.

Tuskin persuille riittää se, että hallituskauden aikana he tulisivat saamaan muutamia keskushallinnon virkapaikkoja tahi muita poliittisia pestejä.

Muistelen juuri PS:n vastustavan tätä!

Jussin eilinen puhe rahan lapioimisesta "mustiin aukkoihin" sekä viittaus siitä, että vain yli 50 % kannatuksella saadaan aikaan todellisia muutoksia tukevat oppositioon jäämistä.

Näinhän asia onkin.

Persujen kannalta parasta onkin jäädä kehittämään puolueensa ruohonjuuritasoa.

Kuntavaalien tulos ja eduskuntavaalien tulos ovat aivan liian kaukana toisistaan.

Selvästi kauempana kuin millään toisella puolueella.

Huolimatta siitä, että persuja löytyy lähes kaikista kunnanvaltuustoista läpi maan.

Totta on, että media käytännössä täysin punikkitoimittajien hallussa.

Saarnaavat ilmastonmuutoksesta mutta seuraavan päivän sää jää ennustamatta.

Liian usein.

Jäädään seuraamaan....Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: