Keskustelu

alan kolmas miesYLE:n Vapun Kattaus2.5.2023 3.19
YLE:n viehättävä kuuluttaja oli taas VAPPUTUNNELMISSA ja sattumalta korvaani särähti, kun Riikka Suikkari eli ent. Warras, ent. Schmidt, o.s. Suikkari), siis Yle TV1:n kuuluttaja kuuluutti alkuillasta, että Vappupäivän iltaan onkin meille sitten taas tulosssa kaikille niin tuttua ILMASTO ja LUOTO asiaa.

Asia ei muuten olisi korvaani särähtänyt, mutta RIIKKA hymyssä suin kertoi Suomen kansalle, kuinka "IHMISTEN AIHEUTTAMA" ILMASTON MUUTOS aiheuttaa meille kaikenlaisia kauheuksia.

Nämä YLE:n joka päiväiset ILMASTO- ja LUONTO-OHJELMAT ovat alkaneet jo ottaa AKM:ääkin jo päähän.

Kysymys on nähtävästi suurella rahalla ostetuista CNN taustaisten mediayhtiöiden laatimista propaganda ohjelmista, joiden ohjauksessa Suomessa Antti Rinteenkin hallitus kirjasi hallitusohjelmaansa, että Suomi on kokoansa suurempi maa näissä ILMASTOASIOISSA ja me voidaan pysäyttää koko maapallon ilmaston lämpeneminen, kun vain muistetaan olla HIILINEUTRAALI viimeistään vuoteen 2035 menessä.

Ilmastopanelin puh. johtaja Markku Ollikainen on meille tämän moneen kertaan esittänyt kaikissa YLE:n lähetyksissä, joissa on tarvittu ns. "ASIANTUNTIJAN" lausunto ilmastoasioista, luontokadosta sekä sähköautoista.

Nyt ei kuitenkaan kukaan ole enää halukas edes VIHREIDEN PUHEENJOHTAJAKSI, kun on alkanut näyttää siltä, ettei MAAILMAN LOPPU tulekaan vielä vuonna 2035, koska se oli jo ainakin 20 vuotta sitten.

RIIKKA on muuten koulutukseltaan teologian maisteri, joten en ollenkaan ihmettele, että RIIKKA on ruvennut uskomaan näitä MAAILMAN LOPUN ENNUSEUKKOJA JA - UKKOJA.

Olisi ollut hyvä, jos RIIKKA olisi ollut aikoinaan AHTI KARJALAISEN erityisavustajana, koska AHTI jo aikoinaan tiesi, että tulevaisuuden ennustaminen on mahdoton tehtävä ja AHTI ei pystynyt ennustamaan edes menneisyyttä, kun joutui aina kysymään URKILTA, mistä päin nyt tuulee!!!

Siinä määrin tuon viehättävän RIIKAN pieni lausahdus jäi askarruttamaan, että tarkistin, millaisen VAPPUKATTAUKSEN YLE oli meille järjestänyt.

Jo heti aamulla meille oli tarjolla Luontoretki aiheena AISTIT. Siinä tuli 40 min tuhtia tavaraa aisteista.

Varmaan joku oli lähtenyt jo aamutuimaan tepastelemaan luontopolulle ja mahdollisesti keräämään roskia, kun tavoitteena YLE:n toimittajilla taitaa olla miljoonan roskan keräyskilpailu.

Klo 14:45 YLE lähetti tietysti KOM Teatterin 50-vuotisjuhlakonsertin uusintana. Kysymys oli 2h 25 min mittaisesta nostalgionnista.

AKM mielestä tämäkin uusinta vastasi jo Itsenäisyyspäivän Väinö Linnan Edwin Laineen ohjaamaa "Tuntematon Sotilas" klassikkoa.

Iltaa kohti luontoaiheet sen kuin vakavoituivat.

Klo 22:30 Pläjähti ruutuun Prisman "Tappavat tulvat".

Tätä jauhantaa tuli sitten putkeen 55 minuuttia ja tietysti kaikki karmeimmat tulvat Saksasta näytettiin haastattelujen kera. Kysymys oli tässäkin uusinnasta.

Klo 23.35 Alkoi sitten opetusohjelma "Kun vesi Loppuu".

Tämäkin opetusohjelma kesti sopivasti 55 minuuttia ja jäi tietysti mietityttämään kaikkia ohjelman katsojia, kun menivät sitten yöpuulle ja varmasti moni heikompi hermoinen tietysti menetti yöunensakin ja mahdollisesti soitti jo hätäpuhelimeenkin.

Kysymyksessä oli siis VAPPUPÄIVÄN ohjelma, jonka pitäisi olla jotenkin kaunis ja orastavan kevään täyttävä ilon juhla, mutta ei.

YLE oli päättänyt, että VAPPU on nimenomaan SURUN JUHLA, kun maapallo tuhotuu jo viimesitään 10 vuoden päästä, eikä poliitikot tee mitään tuhon estämiseksi.

Tampereellakin teekkareita vain kastettiin Tammerkoskessa ja Helsingissä myö teekkarit kävi lakittamassa Havis Amandan patsaan, joka kuuleman mukaan siirretäänkin nyt "restauroitavaksi" johonkin varastoon.

AKM epäilee, että tämän Manta Patsaan restaurointi muistuttaa Amerikassa Black Lives Matter terroristien patsaiden tuhoamisvimmaa, kun New Yorkissakin BLM anarkistit tuhosivat Kristoffer Kolumbuksenkin patsaan ja monet muut historialliset patsaat.

Onneksi Presidentti Donald J. Trump antoi määräyksen, että se on sitten 10 vuoden linnareissu, jos patsas tuhotaan, niin siihenpä päättyi vandaalien työ kuin seinään.

Mitä noihin ilmoihin oikein tulee ja maapallon lämpenemiseen, niin pääkaupunkiseudullahan meiilä on taas ollut todella viileä ilma ja Pohjois-Suomessakin on satanut lunta.

AKM muistelee, että 1960-luvun loppupuolella ja 1970-luvun alussa mentiin Mantaa ihmettelemään pelkästää T-paita päällä.

Sitten muistan taas eräänkin Vapun (muistaakseni 1982), kun kävimme Linnanmäellä vaimoni ja poikani kanssa, kun seuraavana päivä taas suunnistin pelastaan erästä belgialaista paperifirmaa (pelastu onnistui hienosti), mutta Vappuna satoi Linnanmäellä räntää!!!

Siis ilmasto on jatkuvassa liikkeessä ja muutoksessa, eikä kukaan ihminen tai valtio pysty globaalille ilmastolle tekemään yhtään mitään.

YLE voi täyttää näillä ilmasto-ohjelmillaan vaikka kaikki kanavansa aamusta illtaan, niin se ei myöskään millään tavoin pelasta maailmaa, mutta suurin osa YLE veron maksajista alkaa olla kurkkua myöten täynnä näiden YLE:n ilmastotoimittajien höpötyksiä.

Kauniit ja hyvät sääennustajat ovat sitten tietenkin ihan asia erikseen, mutta eihän esim. Kerttu Kotakorpikaan puhumattakaan Elias Paakkasesta ole koskaan ennustaneet säitäkään 100 vuoden päähän.

Miten sitten kuuluuttajat voi tällaisia ennustuksia ja vihjauksia maapallaon tilasta ennustella jopa 100 vuoden päähän.

ottoRe: YLE:n Vapun Kattaus2.5.2023 6.46
Lupamaksut takaisin!

Noin aluksi.

ottoRe: YLE:n Vapun Kattaus6.5.2023 8.59
Iimoja vuan pitelöö.

Rannat jiässä tuas.

Hyvä, jotten katiskoeta jo vieny!

pistää hiljaiseksi ja miettimään=?! liittyi kyrpä kommentteihini tai ei=?! 13.5.2023 19.53
en tiedä onko se sattumaa vai eikö se liity minun tekoihin mitenkään=?! mutta törkeiden kyrvän nupin imemis ja haistelu kommenttieni jälkeen olen huomannut että tämä sivusto on kovin hiljentynyt

alan kolmas miesRe: YLE:n Vapun Kattaus16.5.2023 4.52
Tulipa katsastettua nuo valtion tilitkin aikaväliltä 2000-2023 momentti momentilta.

Lyhyesti lopputulos reaalirahassa alla:

- BKT:n vuotuinen kasvu 0.7% (2000-2023)
- BKT:n vuotuinen kasvu 0.3% (2008-2023)

Kansantalouden kakku ei ole siis kasvanut 23 vuoden aikana käytännössä lainkaan.

Valtion menojen reaalinen kasvu vuosittain:

- aikavälillä 2000-2023 1.3%
- STM:n menot 1.53%

Valtion menot ovat siis kasvaneet 1.78 kertaista vauhtia kuin BKT.

Hyvinvointi on siis koko ajan pienentynyt kuin pyy maailmanlopun edellä.

Kun hyvinvointikakku ei ole kasvanut juurikaan mihinkään yli 20 vuoteen, niin veroja sekä lainanottoa on jouduttu koko ajan lisäämään.

Verojen kertymä on kasvanut reaalisesti vuosittain 1.33%:lla!!!

Liikevaihtoon perustuvat verot ovat nousseet realisesti 1.92%:vauhtia.

TVL & Varallisuusverojen on myös kerätty lähes kaksinkertaista vauhtia verrattuna BKT:n kehitykseen.

Keskimääräinen TVL & Varallisuusverokertymä on kasvanut keskimäärin 1.46%:n vauhdilla.

KREIKAN TIELLÄ OLLAAN!!!!

Täytyy toivoa, että reformihallitus vielä pystyy Suomen pelastamaan, ettei meitä laiteta IMF:n taholta saattohoitoon, kun Sanna Marinin aikana laiva lähti täysin tuuliajolle ja kyllä se noissa pankkipiireissä on huomattu, ettei Osuuskaupan kassasta ole pääministerin tehtäviin!!!!

Suomen tilannetta ei valitettavasti mitenkän auta se, että EUROVIISUISSA KÄÄRIJÄ sai eniten yleisöääniä, mutta fakta on sekin, että Leijonat hävisi USA:lle 1-4 ja tänäkin iltana Ruotsikin tietysti voitti MEIDÄN PELIN PELAAJAT 2-1.

Taannoin hiihtokisoistakin tuli vain yksi onneton mitali - miesten viestistä.

Nykyisin näyttää kaikki menevän Suomessa päin PEETÄ!!!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: