Keskustelu

ottoLindtmannin nuoruuden natsitervehdykset huomattu3.8.2023 9.03
Tämän ainakin voi todeta ylen ja maikkarin aamurummutuksesta.

Kannattaa näköjään tuulettaa kainaloitaan sikäli kun aikoo ison demaripolitikoksi.

neekerin imettäjä kyrvälläRe: Lindtmannin nuoruuden natsitervehdykset huomattu persereijän sisällä12.8.2023 18.23
eräs neekeri haistoi kyrpäni nuppia kun vedin esinahkanintaakse hirveä haju

nuuhkamuikkuRe: Lindtmannin nuoruuden natsitervehdykset huomattu14.8.2023 18.28
Tulkaahan myllypuroon haistelemaan aromiaksta kyrvännuppia!

Homo.joka.ottaa.kyrpää.suuhun.ja.perseeseenRe: Lindtmannin nuoruuden natsitervehdykset huomattu6.9.2023 16.27
joo tehkää niin kuten joku muu kuin minä sanoo yläpuolella olevassa kommentissa vaikka yläpuolella olevan kommentin yläpuolella oleva kommentti on minun kirjoittama

ottoRe: Lindtmannin nuoruuden natsitervehdykset huomattu14.9.2023 11.25
Hyvin on Lindtman huomattu.

Saksassa eritoten aina USAa myöten.

Myös tämän kissantappaja-puoluesihteeri on saanut huomioita osakseen.

Näin omaa pesää liataan.

Kannattiko vuodattaa perussuomalaisten ympärille synnytetyt kohut ulkomaille?

Kysynpä vaan.

alan kolmas miesRe: Lindtmannin nuoruuden natsitervehdykset huomattu15.9.2023 1.34
UNILUKKARI tämän Suomen Rasimin PANDORAN LIPPAAN avasi NATOn Vilnan kokouksessa 11.7.2023, kun hän syötti Demujen, Vassarien ja Kepuloisten sekä VALTAMEDIAN lapaan seuraavasti:

□ "Minun mielestä Suomen hallituksen olisi viisasta ottaa selkeä nollatoleranssin kanta rasismiin. Se olisi hyvä signaali maailmalle", Niinistö sanoi.

□ "Täytyy myös muistaa, että rasismi ja ongelmat maahanmuuton suhteen ovat kaksi täysin eri asiaa", presidentti jatkoi.

Tätä ennehän UNULUKKARI oli jo 20.6.2023 nimittänyt REFORMIHALLITUKSEN nostamaan Suomen SANNA MARININ VELKAVIISIKON aiheuttamasta katastrofaalisesta suosta ja mielettömästä ilmastotalkoosta, jotka olivat vieneet tuhkatkin tavallisen suomalaisen pesästä.

Ei UNILUKKARI vielä 20.6.2023 nimittäessään REFORMIHALLITUSTA nähnyt mitään vikaa persujen VILHELM JUNNILASSA.

Mutta maan tavan mukaan UNILUKKARILLE oli ilmeisesti yksityisesti käyty kuiskuttelemassa, että Vilhelmissä on jotain vikaa, kun Vilhelm pitää vaimonsa antamasta luontoaiheisesta kravatista ja nyt sinunkin täytyy antaa joku lausunto Vilhelmin kravatista, jonka Vilhelmin vaimo oli ostanut Vilhelmille lahjaksi.

UNILUKKARI oli nähtävästi mennyt lähes pois tolaltaan, kun hänelle oli kerrottu, että Vilhelm tykkää vieraslajeista ja kravatissakin on pesukarhu kuviointi.

Pesukarhuhan ei ole VIHERVASSARIEN ja ARKKIENKELI MIKKELIN mielestä kantasuomalainen laji, vaan aivan selvästi EU:n komissionkin mukaan ns. Suomeen laittomasti levinnyt vaarallinen VIERASLAJI, joka on keinolla millä hyvänsä hävitettävä samalla tavalla, jolla ARKKIENKELI MIKKELI kävi raaasti kiduttamassa ja tappamassa romaanimummon kotikissan ja poltti vielä sen pentuineen nuotiossa.

On selvä, että tämä havainto on ollut UNILUKKARILLE aivan liikaa ja pestäkseen oman "tahrattoman Työväen Presidentin" maineensa, hän päättikin sitten Vilnan kokouksessa antaa ym. monipiippuisen RASISMI LAUSUNNON, joka ei juurikaan poikkea UNILUKKARIN aiemmista ILMASTON ja KORONA NYRKIN NOLLATOLERANSSIN LAUSUNNOISTA.

Kun UNILUKARI oli nimittänyt 20.6.2023 Petteri ORPON VAHVA ja VÄLITTÄVÄ Hallitusohjelman toteutuksesta vastaavat ministerit tehtäviinsä, niin samana päivänä klo 15:18 ILTALEHDEN tyhjäntoimittaja MARKO-OSKARI LEHTONEN alkaa levittää ILTALEHDESSÄ uusnatseihin viittaavia kuvia uudesta persujen elinkeinoministeri Vilhelm Junnilasta.

YLE alkoi sitten toitottaa seuraavana yönä läpi koko yön puolen tunnin välein maailmalle eetteriin, että Vilhelm Junnila on muka joku uusnatsi ja vähintään hirvittävä rasisti.

Junnila sai kuitenkin eduskunnassa luottamuksen äänestyksessä, mutta YLE laittoi sen jälkeen vielä lisää vettä myllyyn ja kotimaiset tyhjäntoimittajat menivät kysymään Junnilan "uusnatsitouhuista" Vilnan kokoukseen UNILUKKARILTA, joka selvästi yllättyneenä möhli tilanteen ja avasi ym. RASISMIN PANDORAN LIPPAAN, johon Petteri Orponkin oli sitten pakko yhtyä, koska VALTAMEDIA alkoi vaatia jo kaikkien persujen päitä pölkylle ja siinä sivussa myös monen kokoomuksen ja kristillistenkin edustajien maineet pilattiin median toimesta.

Tietysti, kun JUNNILA oli saatu savustettua ulos hallituksesta, niin seuraavaksi käyttiin 2.4.2023 suoritetun vaalin ehdottoman äänikuningattaren eli loistavan RIIKKA PURRAN ja myös Eduskunnan vasta valitun Puhemies JUSSI HALLA-AHON kimppuun Valtamedian kaikella tarmolla ja pääasiassa levittämällä pahinta laatua olevaa VIHAPUHETTU Suomessa ja ULKOMAILLA.

Vihervassarien käsissä olevassa VALTAMEDIASSA tyhjäntoimittajat siis kusivat omaan pesään niin paljon kuin ikinä ilkesivät, jotta hallitus olisi saatu kaadettua.

Kysymyshän on ollut Rikoslaissa mainitusta VIHERVASSARIEN ja VALTAMEDIAN vallankaappausyrityksestä, joka kuitenkin epäonnistui surkeasti.

Onneksi PETTERI ORPOLLA säilyi pää kylmänä ja ORPO päätti 18.7.2023, että nyt Eduskunnalle laaditaankin RASISMIA ja SYRJINTÄÄ koskeva tiedonanto.

Kyseinen tiedonanto julkistettiin sitten 31.8.2023 ja hallitus sai tiedonantoa koskevassa äänestyksessä eduskunnan hyväksynnän äänin 106-65.

21 äänesti tyhjää (näistä 19 oli tietysti KEPUN edustajia) ja 7 oli Eduskunnan kahviossa virittäytymässä tulevaan jatsi iltaan Eduskunnan vieressä olevassa Storyvillessä.

ottoRe: Lindtmannin nuoruuden natsitervehdykset huomattu15.9.2023 7.53
Tuskinpa elinkeinoministeri olisi oma-aloitteisesti eronnut ilman presidentin lausahdusta.

Se todellakin avasi Pandoran lippaan.

Mieleen tulee kesä 2017 ja operaatio "sininen tulevaisuus"

Sen tulevaisuus oli yhtä lyhyt kuin skypin pettureiden tie 70-luvulla.

Ei kiveä kiven päälle jäänyt.

Yhteistä molemmille oli ns. "manuaalinen ohjaus"

Parlamentarismin pelisääntöihin ei todellakaan kuulu se, että toinen valtioelin puuttuu toisen sisäiseen toimintaan.

Puhumattakaan, että jokin valtioelin puuttuu jonkin poliittisen puolueen, kansanvallan ja demokratiain toteuttajan,
sisäiseen toimintaan.

En ole havainnut, että "natsi-Antin" nuoruuden toilailut olisivat muodostuneet "kiusallisiksi" kenellekään.

Yhtä vähän kuin pakkovalinnan kautta puoluesihteeriksi nousseen kissantapot.

Maailmalla niistä kyllä kohistaan.

Mutta sehän ei ole kiusallista.

Ei niin.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Lindtmannin nuoruuden natsitervehdykset huomattu15.9.2023 8.58
Anttihan on iloinnut eilen Anatevkan valtauksesta. Tämä kertoo, että Antti ei ole oikeasti natsi eikä tänään enää leikistikään. Eihän tällaiset nuoruuden tai pikemminkin lapsuuden ymmärtämättömyydessä tai poikamaisuuden uhmassa tehdyt teot saa ihmisen loppuelämää järkyttää.
Muistan, että hakaristin piirtäminen oli omassa lapsuudessa kielletty. Joku oli kussut hakaristin luistiradan jäälle ja tekoa käsiteltiin lehdessä. Eihän helpommalla voinut päästä lehteen.
Miten tämän palstan korkeasti sivistyneet kirjoittajat jaksavatkin muistella toistensa lapsuuden hairahduksia. Luulin, että nämä nousevat vain omaan mieleeni.

alan kolmas miesRe: Lindtmannin nuoruuden natsitervehdykset huomattu15.9.2023 16.58
OTTO näyttää heti ymmärtäneen, mistä tässä RASISMI HÖPÖTYKSESSÄ on ollut kysymys.

Poliittinen eliitti on halunnut väkisin ja käyttäen ULKOPARLAMENTAARISIA MEDIAKEINOJA vaikuttaa Suomen hallituspolitiikaan ja myös tuleviin presidentinvaaleihin site, että ns. KELLOKKAIDEN PAIKALLE tulee valituksi sellaiset henkilöt, jotka hyväksyvät vain ja ainoastaan USA:n demokraattisen puolueen ja Seniilin Bidenin ajaman järjettömän globaalin ilmasto- ja sotapolitiikan, joka tunnetusti on ajanut koko maailman suuureen epävarmuuden tilaan, ennätykselliseen inflaatioon, nouseviin korkoihin ja hyvinvoinnin laskuun monilla alueilla, kuten esim. Suomessa.

Keskustan virallinen ääni väheksyy nuoruuden töppäyksiä, joita kaikilla varmaan jossakin määrin on ollut.

Kyllä AKM:kin on omenavarkaissa käynyt, mutta ei ollut kuitenkaan omenapuuta kaatanut.

Kerättiin vaan maahan pudonneet omenat talteen, jotka muuten olisi jäänyt etanoiden ja muiden elikoiden syötäviksi.

Mutta ei kyllä tullut mieleen lähteä romaanimummon kotikissaa kiduttamaan.

Olin kyllä todistamassa yhden kerran, kun Pyhäsalmessa 1950-luvulla muuan mies lupsi kirveellä muistaakseni noin viideltä kissanpennulta päät poikki ns. saunan takana halonhakkuu pölkyn päälllä.

Oli todella aika karmeeta katseltavaa, kun kissanpentujen päät katkesi ja kaveri heitti "jätteet" johonkin likasankkoon.

Se oli mielestäni yksi järkyttävimpiä tilaisuuksia, joihin elämässä voi joutua. Ikäähän minulla oli kai 7 vuotta.

Puolangalla taas noin vuosi aikaisemmin jouduin taas katselemaan nykyisen Pessimistikylän silloisen "kauppakeskuksen" takapihalla, kuinka sika teurastettiin ja paloiteltiin lihoiksi ihan julkisesti ilman mitään häveliäisyyttä.

Ajattelin, että tämähän näyttää olevan ihan normaalia. Normaalia oli myös myöhemmin Pyhäsalmen asemalla, kun seurattiin mullien ajamista härkävaunuihin teurastettavaksi sähkölamauttimien avulla.

Kyllähän tässä kaikenlaista on tullut nähtyä, mutta minkään eläimen tappaminen lukuun ottamatta kyykäärmettä, rottaa ja hiirtä ei ole koskaan viehättänyt AKM:ää.

AKM on virallisen äänen kanssa samaa mieltä, että lapsuuden aikaiset töppäykset yleeensä eivät saisi pilata ihmisen koko elämää, mutta töppäyksiäkin on eri asteisia.

Minulla oli kyllä kasvatus, että tuli aika rankasti ns. KOIVUNIEMEN HERRAA, jos töppäsi vanhempien mielestä pahasti.

Eikä minuun mitään henkistä vammaa jäänyt, koska tiesin tehneeni virheen ja sillä tavalla ihmistä pitää kasvattaakin.

Joka kuritta kasvaa, se kunniatta kuolee!!!

AKM on valitettavasti sitä mieltä, että ARKKIENKELI MIKKELIN tapauksessa, hän on ilmeiseti kasvanut kuritta ja nähtävästi isä on saattanut olla porojen hoitaja tunturissa tai tukkitöissä ja kotona on sitten puuttunut kunnon komento.

ARKKIENKELIN käytös kissojen kiduttamisen osalta viittaa myös äärettömään julmuuteen ja sadismiin eli siis tunnekylmyyteen, joka voi johtua luonnehäiriöstä, josta ei välttämättä koskaan voi vapautua.

Virallinen ääni ei näköjään tunnista sitäkään, että nuorisorikollisuus Suomessa on kasvanut merkittävästi sekä kouluissa että koulujen ulkopuolella ja jopa nuorten tekemistä murhista näyttää nykyään vapautuvan jopa kahden vuoden arestin jälkeen, kuten nyt tuli juuri esille ns. Koskelan murhassa, jossa kolme nuorta kundia murhasi kaverinsa pitkään jatkuneen kiusaamisen jälkeen.

Tuomiot kavereille oli 8-10 vuotta linnaa, mutta nyt murhakopla on alkanut marssia arestista yksi toisensa jälkeen muurin ulkopuolelle ehdonalaiseen.

Eihän ehdonalainen ole mikään rangaistus. Sehän on lähinnä palkinto hyvin suoritetusta arestirangastuksesta.

Virallinen ääni pyrkii näköjään valkopesemään ISONTALON ANTTI KAKKOSEN nuoruuden aikaiset natsihommat ja vertaa niitä jonkun JÄÄKIEKKOILIJAN ALUN (ei tainnut olla kuitenkaan JERE KARALAHTI) kusemalla jäälle piirrettyn hakaristiin.

On totta, että Koillis-Savoon on ilmeisesti voinut päästä tällaisenkin "UROTYÖN" perusteella, mutta ketähän tuokin on kiinnostanut.

Toivottavasti virallinen ääni ei ollut ottanut kantaa tällaiseen provokaatioon, jolla on saatettu lähettää viestiä kunnanisille siitäkin, että jää on jäänyt auraamatta, niin kuin aina esim. Pyhäsalmellakin jäi ja jouduttiin sitten itse hoitamaan tuokin kunnalle kuulunut tehtävä.

Ei kyllä koskaan kustu jäälle, vaikka Urheilukentällä ei ollut edes kusiputkaa.

Anba-sariRe: Lindtmannin nuoruuden natsitervehdykset huomattu16.9.2023 18.50
Lindtman on asuntosijoittaja, joka hyötyy asunto tuista. Lindtman omistaa 3 ja puoli sijoitus asuntoaVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: