Keskustelu

ottoNoutaja tuli24.8.2023 6.37
Ihmeen pitkään "kokki" sai lisäaikaa.

Kremlin kostava käsi on pitkä ja moneen mukautuva.

Aina lopulta.

alan kolmas miesRe: Noutaja tuli26.8.2023 19.45
Kyllä KOKIN LÄHTÖ kertoo, missä naapurissa mennään.

Historian kirjoista voidaan lukea, kuinka TSAAREINA vallassa oli usein alaikäiset ja jopa vähälahjaiset nukkehallitsijat samaan tapaan, kun nykyään Amerikassa "nimellisessä vallassa" on demokraattien valitsema SENIILI korruptoitunut AVERAGE JOE ja hänen TALOUDELLINEN NEUVONNTAJANSA narkomaani pedofiilipoika HUNTER.

Venäjälla ja Amerikassa todellista valtaa kuitenkin on aina pyörittänyt ns. DEEP STATE eli turvallisuusneuvosto (KGB, FSB, CIA ja FBI) ja ns. viranomaiset.

Venäjällähän ei ole sitten JELTSININ ajan ollut lainkaan perinteisen Tsaarin tapaista hallitsijaa, vaan PUTIN JOHTAMA DEEP STATEN valtakunnallinen kaikkkin federaation oblasteihin ulottuva korruptoitunut koneisto.

PUTININ KOKKI toteutti Venäjän DEEP STATEN eli Putinin haluamia ohjelmia ja Wagnerin toimintaa rahoitettiin ensin Afrikassa, Syyriassa ja Ukrainassa.

KOKKI tuli tietoiseksi Venäjän DEEP STATEN heikosta korruptoituneesta tilasta ja ylitti ns. PUNAISEN VIIVAN kesäkuun vallankaappaus yrityksessään, joten DEEP STATE päätti lopettaa KOKIN kukkoilun.

Venäjän DEEP STATEN johtaja PUTIN pahotteli KOKIN LÄHEISIÄ KOKKIA kohdanneesta ONNETTOMUUDESTA.

On todella valitettavaa, että KOKIN käyttämään maailman ehkä kaikkein luotettavimpaa brasialialaiseen lentokoneeseen tuli juuri nyt MOOTTORIVIKA, vaikka Brasiliakin on mukana ns. BRICS-ryhmässä, jonka tarkoituksena on tuhota Amerikan dollariin nojautuva maailmanjärjestys.

Amerikassa DEEP STATE ei ole vielä mennyt yhtä pitkälle kuin Venäjällä, mutta sielläkin DEEP STATE aikoo lopulta TAPPAA Amerikan ehkä kaikkien aikojen parhaan ja vielä laillisesti valitun Presidentin.

Amerikassa aiemmin tapana oli salamurhata ns. hankalat DEEP STATEN toimintaa kritisoivat Presidentit kuten John F. Kennedy ja Ronald Reagan, mutta nykyään Amerikan DEEP STATE toimii hienovaraisemmin ja käyttää hyväkseen korruptoitunutta mediaa ja läpeensä korruptoitunutta OIKEUSLAITOSTA, jossa tavallisia amerikkalaisia henkeen ja vereen puolustanutta TRUMPIA on jo ainakin 8 vuotta syytetty DEEP STATE virkamiesten ja demokraatti poliitikkojen toimesta kaiken maailman syytteillä, joilla ei ole ollut kuitenkaan mitään juridisia perusteita.

Kaikissa tutkimuksissa on jo selvitetty, että Amerikassa demokraatit ja DEEP STATE ovat keksineet keskenään kaikki ne perusteettomat syytteet, kun ovat niiden avulla kuitenkin vain pyrkineet peittämään omat rikolliset toimensa, joihin ovat itse korviaan myöten vuosikymmenien aikana sekaantuneet.

Amerikka on kuitenkin lopulta demokratia, joten siellä korruptoituneen median ja DEEP STATEN sekä Seniilin BIDENIN kampanja TRUMPIA vastaan onkin johtamassa massiiviseen vastareaktioon, kun Georgian Fulton County MUSTIIN PANTTERIHIN kuuluva demokraatti syyttäjä FANNY WILLIS järjesti oikeuden käynnin, jossa TRUMPISTA otettiin ns. MUC SHOT kuva, josta on nyt tulossa kansainvälisesti jopa kuuluisampi kuin MONA LISA.

Kaikki kynnelle kykenevät haluavat nyt hankkia itselleen Donaldin MUC SHOT kuvan, joka paljastaa kaikessa karmeudessaan, mihin DEEP STATE voi eri puolilla maailmaa päästä.

TRUMPIN MUC SHOT näyttää nostaneen Trumpin kannatuksen huippulukemiin ja tästä syystä on olemassa todellinen uhka, että Amerikan DEEP STATE saattaa vielä järjestää myös TRUMPIN salamurhan joko oikeudessa tai jollain attentaatilla, josta seurauksena tulee olemaan sisällissota Yhdysvalloissa.

Brasialiassakin äskettäin presidentiksi valittiin 9 vuoden vankeustuomiota korruptiosta istumassa ollut entinen kommunisti ja terroristi kengänkiillottaja LULA ja heti sen jälkeen käynnistettiin oikeustoimet entistä presidentti BOLSONAROA vastaan, jota myös väärennettyjen vaalien edellä vaalikampanjan aikana tietysti puukotettiin, kun sosialistit eivät voineet hyväksyä oikeistolaista presidenttiä, joka vastusti Brasilissa ja läpi koko Etelä-Amerikan levinnyttä korruptiota.

Huomattavaa on, että Suomen UNILUKKARILLA on ollut koko hänen Presidenttikautensa aikana erittäin lämpimät suhteet kaikkiin maailman korruptoituneimpiin Presidentteihin kuten PUTIN, XI, LULA ja SENIILI "aikuinen päättäjä" AVERAGE JOE.

Viimeksi UNILUKKARI avasi hyvät suhteet myös Etelä-Afrikan kooruptoituneen "TYÖVÄEN PRESISENTTI CYRIL RAMAPHOSAAN vierailleensa Etelä-Afrikassa 25.-26.4.2023.

Alle olen laittanut hieman lisätietoa Wikipediasta, miten Etelä-Afrikan TYÖVÄEN PRESIDENTTI on rikkautensa hankkinut.

Huomiota herättää, että RAMAPHOSA on ollut mukana monissa yhtiöissä, joilla on vahvat lonkerot mm. metsä- ja kaivosteollisuuteen, joista ainakin kaivosteollisuudesta Suomessa tunnetaan monia poliittisesti kyseenalaisia hankkeita kuten TERRAFAME.

"Ramaphosa was elected as the first general secretary of the union, a position he held until he resigned in June 1991,following his election as secretary-general of the African National Congress (ANC).

Under his leadership, union membership grew from 6,000 in 1982 to 300,000 in 1992, giving it control of nearly half of the total black workforce in the South African mining industry.

As general secretary, he, James Motlatsi (president of NUM), and Elijah Barayi (vice-president of NUM) also led the mineworkers in one of the biggest strikes ever in South African history.

In December 1988, Ramaphosa and other prominent members of the Soweto community met Soweto's mayor to discuss the rent boycott crisis.

In 1985, the NUM broke away from CUSA and helped to establish the Congress of South African Trade Unions (COSATU). When COSATU joined forces with the United Democratic Front (UDF) political movement against the National Party government of P. W. Botha, Ramaphosa took a leading role in what became known as the Mass Democratic Movement (MDM).

Ramaphosa has claimed that he is a committed socialist.

Ramaphosa was also a chairman of Bidvest, MTN, and from March 2007, Mondi, a leading international paper and packaging group.

His other non-executive directorships included Macsteel Holdings, Alexander Forbes, SABMiller, Lonmin, Anglo American, and Standard Bank.

In 2011, Ramaphosa paid for a 20-year master franchise agreement to run 145 McDonald's restaurants in South Africa.

He also belonged to the Coca-Cola Company International Advisory Board and the Unilever Africa Advisory Council.

Ramaphosa's various shareholdings made him one of South Africa's richest men. According to the Sunday Times, his estimated net worth of R2.22 billion made him the 13th richest person in South Africa in 2011, and that figure jumped to R3.1 billion in 2012.

Both estimates, moreover, excluded his unlisted investments through Shanduka, including the McDonald's franchise agreement and a coal-mining partnership with Glencore."

ottoRe: Noutaja tuli28.8.2023 7.07
Noutaja tuli ja lähtö valkeni tosin täyttä varmuutta ei ole jotta kenelle.

Ja tuskinpa sitä tulee jatkossakaan.

Viimeinen uutinen näyttää olevan, jotta palkkasoturit ovat käyneet hakemassa kokin ruumiin ja vieneet sen Pietariin.

Hautajaiset lienevät tiedossa.

Sitä, että ruumis olisi tunnistettu, en ole havainnut uutisvirrasta.

Venäjä on tunnettu siitä, että siellä voi tapahtua mitä tahansa.

Aivan mitä tahansa.

Sekin on mahdollista, että kokki napautettiin hengiltä heti juhannusajojen jälkeen.

Koneessa tipahti sitten kokin kopio.

Venäjällähän nämä 3-dee tulostimet ovat olleet käytössä läpi vuosisatojen.

Mahdollista sekin, jotta kokki jatkaa eloaan jossain uudella henkilöllisyydellä.

Aika näyttää tai on näyttämättä.

ottoRe: Noutaja tuli28.8.2023 9.44
Virallinen Venäjä ilmoitti geenitestien osoittaneen, jotta kokki oli koneessa.

Samoin muut, jotka luetteloon oli merkitty.

Spekulaatiot näiltä osin lienevät olleen tässä.

Venäjän sisäinen tilanne jatkuu "tuhruisena".

Sinivalkoinen Vapaan Venäjän legioona jatkaa iskujaan, maanrakoon poljettu oppositio ei ole kadonnut, vankiloissa viruu toisinajattelijoita vanhaan malliin.

Itärajaa on syytä pitää silmällä.

Tarkalla silmällä...

Ulkopuolinen tarkkailijaRe: Noutaja tuli28.8.2023 11.11
Ei tullut koneeseen moottorivika, vaan viimehetken huoltotoimenpiteenä piti venäläisen erikoishuollon asentaa oikeasta telinetilasta puuttuva siiven irrottava lisäosa paikoilleen.

alan kolmas miesRe: Noutaja tuli28.8.2023 14.59
Kun AKM oli NEUVOSTOLIITON hajottua avustamassa Jeltsinin määräyksestä Siperiassa BRATSKIN ison puunjalotuskombinaatin yksityistämisessä, niin nuo epävarmat venäläiset lentokoneet tuli kyllä tutuiksi.

Yhdelläkin reissulla Bratskin kentälle oli pudonnut kaksi samanlaista Aeroflotin konetta, jolla AKM:kin lenteli. Toinen niistä savusi vielä terminaalin edessä, kun AKM astui koneesta kentälle.

Kiittelin luojaani, että olin onnellisesti maassa elävänä.

Venäläiset kyllä silloin osasi nauraa itselleenkin mm. noista lentokoneista.

Tosin tällä kertaa PUTININ KOKKI käytti brasilialaista laatu lentokonetta.

Noista venäläisten omista koneistaan AKM:lle jäi mieleen yksi hyvä tarina, jolla minun lentopelkoja lievennettiin.

Oli nimittäin taas Aeroflotin kone matkalla suurissa korkeuksissa, kun oli vaivoin päässyt kentältä nousemaan puiden latvojen yläpuolelle.

Kapteeni ilmoitti matkustajille, että siipi on valitettavasti irtoamassa.

Silloin yksi matkustajista otti porakoneen laukustaan ja alkoi ryömiä irtoavan siiven sisään.

Muut matkustajat huusivat kauhuissaan, että mitä helvettiä sinä oikein teet, kun poraat siiven ja rungon väliseen liitoskohtaan reikiä tasaisin välein.

Porari vain jatkoi työtään ja tuli sitten istumaan paikalleen tyytyväisenä.

Muut matkustajat sitten kysyivät, mitä helvettiä sinä menit tuonkin tekemään, kun siipi on jo melkein irti.

Porari sanoi rauhallisena, että eihän meillä nyt enää mitään hätää voi olla, kun siipi on tuolla tavalla varmuuden vuoksi reijitetty.

Porari oli nimittäin havainnut sen, että NEUVOSTOLIITOSSA tehty vessapaperi ei koskaan repeä siitä kohtaa, josta se on perferoitu.

Tämä vitsi kyllä hyvinkin osoittaa sen, että Venäjällä on runsain mitoin kaikenlaista innovatiivista ajattelua, jota voidaan käyttää sekä hyvässä että pahassa.

AKM ei tykkää siitä, että UNULUKKARI joka välissä haukkuu KASAKOITA, jotka muka varastaa kaiken irrallaan olevan.

AKM:n mielestä se on eräänlaista "neulanpistopolitiikkaa", jota ei pitäisi naapurimaita vastaan käyttää.

Karhu saattaa käydä tällaisten lausuntojen johdosta meidänkin kimppuun.

Pitäisi vähän harkita, mikä on oikeata diplomatiaa.

Onneksi UNILUKKARIN pesti onkin kohta päättymässä.

Kristilliset valitsi sitten SARIN Presidenttiehdokkaaksi. Siinäpä meillä olisikin ryvettymätön ja edustava Presidentti, joka ajaa tinkimättä Suomen etua!!!

SARI on maailmanmestari eikä mikään isoleukainen suulas LINSSILUDE tai joku TYÖPAIKKAKIUSAJA ja ENTINEN INTERRAIL MATKAOPAS!!!

ottoRe: Noutaja tuli29.8.2023 6.49
Eräiden tietojen mukaan kokin maalliset jäänteet ovat hänen soturiensa hallussa toisaalta kerrotaan, jotta ne olisivat edelleen Tverissä.

Hautajaisista tullee varsin erikoiset.

Saapa nähdä, millaisen seppeleen Putin laskee...

Samalla kansallismielisille venäläisille tarjoutuu tilaisuus hiljaiseen mielenilmaukseen.

Ja venäläisethän ovat kansallismielisiä.

Väkeä voi olla kuin ennenwanhaan Leninin vahanuken äärellä.

Samalla tavoin, ainakin lähes samalla tavoin Lenin tuli murhatuksi.

Saapa nähdä saako myös kokki muistomerkin?

Sillekin riittää kävijöitä ja seppeleen laskijoita sitten aikanaan.

Niin se käy,

Tuolla itäisessä maassa.

ottoRe: Noutaja tuli29.8.2023 6.54
Laitanpa edellisen korjattuna, kiitos vaan Pietarin trollit, hyvä yritys!

Eräiden tietojen mukaan kokin maalliset jäänteet ovat hänen soturiensa hallussa, toisaalta kerrotaan, jotta ne olisivat edelleen Tverissä.

Hautajaisista tullee varsin erikoiset.

Saapa nähdä, millaisen seppeleen Putin laskee...

Samalla kansallismielisille venäläisille tarjoutuu tilaisuus hiljaiseen mielenilmaukseen.

Ja venäläisethän ovat kansallismielisiä.

Väkeä voi olla kuin ennenwanhaan Leninin vahanuken äärellä.

Samalla tavallahan Lenin tuli murhatuksi.

Saapa nähdä saako myös kokki muistomerkin?

Sillekin riittää kävijöitä ja seppeleen laskijoita sitten aikanaan.

Niin se käy.

Tuolla itäisessä maassa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: