Keskustelu

alan kolmas miesSUPO NYT PERSUJEN KIMPUSSA5.9.2023 22.33
Suomessa on nyt ihan oikeasti menossa ulkoparlamentaarinen VALLANKAAPAUS, jota johdetaan tällä kertaa USA:n demokraattisen puolueen pääkonttorista, jossa tavoitteena on estää se, että republikaaninen Donald J. Trumpista tulee seuraava presidentti.

Amerikassa kulttuurimarxilaista globalistien vallankumousta johtaa Seniili Joe Biden ja hänen valitsemansa oikeusministeriö yhdessä CIA:n ja FBI:n kanssa.

Seniili Joe ei ole pitkiin aikoihin enää tiennyt missä virassa hän on ja kuka mitäkin asioista maassa johtaa, niinpä byrokraatit ovat voineet tehdä aivan mitä haluavat ja kansainvälisesti tulos on kaikkialla ollut nähtävissä.

Amerikan arvovallan romahtaminen alkoi Afganistanin täysin pieleen menneestä vetäytymisoperaatiosta, jota Seniili Joe johti vastoin Pentagonin ohjeita.

Afganistanin vetäytyminen oli VIHREÄ VALO PUTINILLE, että nyt voidaan hyökätä rauhassa UKRAINAAN, kun Seniili JOE ei sitä tule millään tavoin estämään.

Näin tapahtui 24.2.2022 ja JOE määräsi jo silloin amerikkalaisetkin poistumaan Ukrainasta.

Tunnetusti tämä on johtanut satojen tuhansien ihmisten tappamiseen ja käsittämättömään venäläisten tuhotyöhön ja sotarikoksiin UKRAINASSA.

Suomessa SUPO näyttää nyt ottaneen erityiseen syyniin PERUSSUOMALAISET ja hämmästyttävästi RIIKKA PURRAN ja LULU RANTEEN valitsemat avustajatkin on todettu kelvottomiksi toimimaan tehtävissään, kun RIIKAN valitseman erityisasintuntijan avovaimo sattui olemaan kiinalainen.

RIIKAN erityisavustajaehdokas torpattiin, kun kävi ilmi, että Jari Kuikanmäki oli ollut konkurssiin menneen ALFA-TV:n joku tiedotusjohtaja ja hänen avovaimonsa oli muistaakseni lähes 20 vuotta Suomessa asunut kiinalainen nainen.

Onkohan tässäkin SUPON sensuroinnissa jotenkin löydettävissä kykentä YLEEKIN, koska ALFA TV:n eräät keksuteluohjelmatkin olivat selvästi puolueettomampia kuin esim. YLE:n A-studio.

Oli siis pakko tappaa ALFAKIN heti alkumetriellä, koska sitä rahoitti ilmeisesti varovaisuussyistä vain vaatimaton lähinnä oikeisto- ja uskonnollisuuspiireistä peräisin oleva kotimainen pääoma, ettei vain olisi syntynyt vakavaa kilpailua YLE:n interseksuaaliselle globalistien pakkosyötölle tai Telian ja Sanoma-konsernin MTV:n ja TV4:n globalistisille ja viihteellisille lähetyksille.

Liikenne - ja viestintäministeri LULU RANTEEN valtiosihteeriehdokkaan KARI ILKKALAN taas SUPO torppasi, kun kävi ilmi, että ILKKALALLA oli 73 000 euroa ulosottovelkoja ja hän oli aiemmin vastustanut Lulu Ranteen kanssa Hämeenlinnassa kohua aiheuttanutta selvästi rikollista Sunny-Car-Center hanketta ja oli siitä vuodattanut valtuuston "salattua tietoa" muka lain vastaisesti johon tietovälineeseen.

Eihän ulosottokaan voi olla mikään rikos Suomessa, koska lähes jokaisella kansanedistajallakin taitaa olla ulosottorekisteri milloin mistäkin asiasta.

Ulosottorekisteriinhän voi päästä kuka tahansa Suomen kansalainen vaikka jättiläismäisen sähkölaskun vuoksi tai verottajan tekemän laittomastikin arvioman ennakkoveropäätöksenkin vuoksi.

Näyttää vahvasti siltä, että jostain kumman syystä nyt SUPO on jo ottanut PERSUT samanlaiseen syyniin, jota USA:ssa demokrattien käsissä olevat CIA ja FBI ovat kohdistaneet kaikkiin Trumpin lähipiirin jäseniin ja hänen hallintonsa ministereihin sekä republikaaneihin yleensäkin, joita demokraatit ovat väittäneet jatkuvasti Venäjän agenteiksi, rasiteiksi ja yhteiskunnan hylkijöiksi sekä äärioikeustolaisiksi ilman mitään todellisia perusteita.

Nykymenolla yli puolet amerikkalaista äänestäjistä on SENIILIN JOE aikana kuitenkin maalitettu valtamediassa ÄÄRIOIKEISTOLAISIKSI, mikä on tietysti täyttä puppua.

Kyseisen ajojahdin tarkoituksena on vain peitellä SENIILIN JOEN kymmeniin miljooniin taaloihin nouseet korruptio- ja lahjusrahat lähinnä korruptoituneista maista kuten Ukrainasta, Kiinasta, Venäjältä, monista Itä- Euroopan maista ja muualta sekä muu rikollinen rötöstely ja rikkaiden liikemiesten ja naisten harjoittama vapaamielinen huume- ja seksikultturi jopa pedofilaa myöten.

Nyt olisi vähintäänkin kohtuullista, että Suomessa SUPON kassakaapissa oleva TIITISEN LISTAKIN julkistetaan pikaisesti ja SUPON roolikin selvitetaan perusteellisesti, kun on selvää näyttöä siitäkin, että SUPON toiminnassa on ollut varsin kyseenalaista ja selvästi valikoivaa tutkintaa ja diskriminointia.

Ehkä kaikken räikein tapaus on tietysti PAAVO LIPPOSEN erittäin kyseenalainen toiminta etenkin GASPROMIN ja Saksan välisessä NORDSTREAM putkihankeessa, josta PAAVO on tehnyt mahtavan tilin.

Eipä SUPON taholla näistä rahoista ole oltu ainakaan julkisesti millään tavoin huolissaan, mitä rahoja on oikein pyöritetty ja millä tarkoituksella.

Toinen korkean profiilin tapaus on tietysti Kannuksen Kennedyn eli ESKO AHON pitkät pankkisuhteet venäläisen Sberbankin johtokunnassa ja nyttemmin sitten amerikkalaisen JP Morganin neuvonantajana.

Ei kai ole mitään epäselvyytttä siitäkään, että ESKOLLEKIN on tullut melkoiset ulkoparlamentaariset tulot, kun on osannut hakeutua oikeisiin rahahommiin, kuten alla olevasta selvityksestä käy ilmi:

"Aho oli suomalaisten yritysten idänkauppaa edistävän East Officen johtokunnan puheenjohtaja 2013?2019

Aho oli myös Suomalais-Venäläisen kauppakamarin hallituksen puheenjohtaja 2013?2019.

Sberbank

Aho valittiin Sberbankin hallintoneuvostoon vuonna 2016.

Tapaus on herättänyt epäilyksiä siksi, että Sberbankilla on suora yhteys Venäjän hallitukseen ja että pankki oli asetettu EU:n ja Yhdysvaltain pakotelistalle.

Pertti Salolaisen mukaan asetelma oli "erikoinen", "hieman ongelmallinen" ja se "herättää kysymyksiä".

Tutkija Erkka Railo arvioi, että Ahon nimitys olisi Venäjän yritys vaikuttaa pakotteiden purkamiseen, mutta hän näki myös, että suomalaiset poliitikot ovat perinteisesti pyrkineet ylläpitämään hyviä suhteita Venäjään.

Keskustalainen pääministeri Juha Sipilä ei nähnyt asiassa mitään ongelmaa, vaan piti sitä Ahon henkilökohtaisena ratkaisuna.

Euroopan parlamentin erityisvaliokunnan mietinnössä Aho nostettiin esimerkiksi niistä eurooppalaisista poliitikoista, jotka Venäjä oli "kaapannut" edistämään etujaan.

Kun Helsingin Sanomien toimittaja Tommi Nieminen haastatteli Ahoa Sberbankin hallituksen jäsenyydestä, Aho yritti estää jutun julkaisun.

Sberbank maksaa Aholle 10,8 miljoonaa ruplaa palkkioita vuonna 2022.

Venäjä hyökkäsi Ukrainaan 24.2.2022, jolloin Aho ilmoitti, että hän pidättäytyy pankin hallituksen työskentelystä.

Ahon mukaan hän ei halunnut prostestoida pankkia vastaan, mutta pakotteet vaikeuttavat hallitustyöskentelyä.

JPMorgan

Aho nimitettiin helmikuussa 2019 yhdysvaltalaisen suurpankin JPMorgan Chasen Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan alueiden neuvonantajaryhmän jäseneksi."

On aivan selvää, etteivät MOOSES ja AHO ole mitään HYVÄNTEKEVÄISYYSHOMMIA OLLEET vuosikymmeniä tekemässä.

Kuitenkin kyseiset herrat ja heidän lakeijansa ovat ollet jatkuvasti mukana Suomen poliittisessa elämässä, SITRANKIN ansiantuntijoina ja yritystoiminnassa eräänlaisina yritysmaailman superkonsultteina, joilla on ollut suhteet nähtävästi lähes kaikkiin johtaviin suomalaisiin tärkeimpiin yhtiöihin ja myös valtion virkamiehiin kuten esim. FINNVERAN asiantuntijoihin ja eri tason poliitikkoihin.

Kuitenkaan SUPO ei ole näissä verkostoissa mukana olleiden henkilöiden suhteita vastaavalla tavalla ilmeisestikään selvittänyt, kun nyt näyttää tapahtuneen, kun PERSUT ovat saaneet 2.4.2023 äänivyöryn laillisesti järjestetyssä vaaleissa, eikä heitä ole enää voitu syrjäyttää hallitusvastuussa samalla tavalla kuin vielä tapahtui ns. JYTKY VAALIEN jälkeen.

Se on nyt joka tapuksessa aivan selvää, että PERSUJEN PAPERIT ovat kyllä puhtaat, mitä tulee siihen korruptioon, mitä Suomessa on harrastettu valtapuolueiden toimesta siitä lähtien, kun keksittiin, että Suomen hallituksessa täytyy aina istua kommunistien, taistolaisten, sosiaalidemokaraattien, keskustalaisten ja ruotsalaisten, mutta kokoomus tuli hallitushelpoiseksi vasta Mauno Koiviston aikaan, kun Ilkka Suominen oli epätoivoisena ehdottanut sitä, että YYA sopimusta jatkettasiin vielä 10 vuodella juuri siinä vaiheessa, kun NEUVOSTOLIITTO oli jo romahduksen partaalla.

Nyt ei sitten PERSUISTA tahdo millään tulla hallituskelpoista puoluetta JÄLKISUOMETTUNEESEEN SUOMEEN, vaikka PERSUT saisi vaalissa 51%:n kannatuksen, kun SUPO ei voi hyväksyä sitä, että Suomi on demokraattinen LÄNSIMAA, jossa vaaleilla valitaan kulloinenkin hallitus riippumatta siitä, mitä mieltä Jouko Jokinen YLE:n vastaavana päätoimittajana ja Herlinin sekä Erkkojen suvun Sanoma-konsernin eli Hesarin vastavalittu uusi pätoimittaja Erja Yläjärvi mahdollisesti ovat kulloinkin esille tulleista ajankohtaisista asioista kuten esim. turkistarhauksen alasajosta tai turvetuotannon lakkauttamisesta.

Kansa on Suomessa puhunut 2.4.2023, joten PULINAT POIS MYÖS SUPON PIIRISSÄ tai muuten on vaihdettava miehitystä.

ottoRe: SUPO NYT PERSUJEN KIMPUSSA6.9.2023 9.31
Sanotaan, että politiikassa mikään ei tapahdu sattumalta.

Sattumaa ei ole sekään, että kaksi samasta puolueesta tulevaa avustajaa joutuu suojelupoliisin syyniin vieläpä sopivasti ennen hallituksen luottamuksesta äänestystä.

Jotain uutta ennen huomista nousee pintaan vielä...

Yle jatkaa näin raivoisaa kamppailuaan hallituksen kaatamiseksi.

Tänään oli valjastettu mukaan muuan Iltalehden Nurmi räksyttämään ja levittämään väärää tietoa.

Mies, joka ei osaa edes pukea vaatteita päällensä.

Nurmi oli juuri se, joka oli tietävinään kesän 2017 tapahtumista kaiken.

Ollen täysin ulkona.

On totta, jotta kulttuurimarxismi vyöryttää USAn demareita.

Siinä missä se ui kaikkien läntisten organisaatioiden sisälle.

Wokismi on yksi sen ilmentymistä.

Karl Marxin tie sosialismiin ja edelleen kommunismiin kulki pääoman ja tuotantovälineiden yhteiskunnan haltuun kaappaamisen kautta.

Kun tällä tiellä ei edetty työväenluokan diktatuuria pidemmälle missään vallankumouksen kohteeksi joutuneessa maassa, jouduttiin miettimään uusia konsteja.

Sellaisen hahmotteli ns. Frankfurtin koulukunta.

Ja tätä myyräntyötä on sittemmin piisannut.

Pääoman sijaan pyrkimyksenä on ottaa haltuun oma pää.

Jokaiselta.

Ja jollei se onnistu, niin leikataan pää irti kuten Ylen masinoimassa mielenosoituksessa julki tuotiin.

Se oli selvää pelottelua väkivallalla.

Juuri sitä, mitä tuo aatesuunta edustaa ja on aina edustanut.

Valtaahan tässä ollaan kaappaamassa.

Valtaa, jonka laillisilla vaaleilla valittu hallitus on kansalta saanut.

Uuttahan tämä ei ole tässäkään maassa.

Pietarin maailmanvallankumoukselliset yrittivät tätä Suomessa vuosina 1917-18 ajaen maan kaaokseen ja lopulta sotilaalliseen selkkaukseen.

Ja mikä pahinta. Onnistuivat kääntämään silloisen nuoren työväenpuolueen käsikarrakseen.

Sitä ei pitkä Anttikaan ole vielä tajunnut saati ymmärtänyt.

Näin luotiin pohja kansan kahtia jaolle.

Jaolle, jota kulttuurimarxistit edelleen ylläpitävät ja syventävät.

Joka ikinen päivä ulottaen lonkeroitaan
kaikkiin yhteiskunnallisiin instituutioihin ja laitoksiin.

Vapaata tieteellistä tutkimusta ei tässä maassa ole ollut sitten 50-luvun.

Taiteesta nyt puhumattakaan.

Kirkko lienee surullisin esimerkki tämän mädätyksen etenemisestä.

Supo näyttää olevan viimeisin nurkanvaltaus.

Mutta tuollainenhan sille tosin on tuttua jo YYA-kaudelta.

Kansanvalta ja demokratia ui syvällä.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: SUPO NYT PERSUJEN KIMPUSSA6.9.2023 11.54
Otto höpöttää irrallisia totuuksia perustelematta yhtäkään lausetta.

ottoRe: SUPO NYT PERSUJEN KIMPUSSA6.9.2023 12.29
Josko VÄ todistaisit ensin jonkin väitteeni vääräksi ennen kuin alat mollaamaan väitteen esittäjää.

alan kolmas miesRe: SUPO NYT PERSUJEN KIMPUSSA7.9.2023 18.07
AKM:n mielestä OTTO latelee totuuksia aivan samalla tavalla kuin ALEXI STUPUKKA laittaa tehokkaasti POWER POINT esitykseensä vain kolme kohtaa.

Se on tehokasta, mutta STUPUKKA voisi syventyä asioihin vähän syvällisemmin, kuten OTTO on pitemmässä OTON LISTASSA ansiokkasti tehnyt.

Meillä on siis käsissä OTON LISTA ja TIITISEN LISTA. Asiathan alkaa vähitellen selvitä.

OTON jokainen kohta on täyttä totta ja sen vuoksi virallisella äänellä on nyt todellakin todistamisen paikka perättömille väitteilleen.

AKM epäilee, että virallinen ääni on ollut niin pitkään ALKIOLAISELLA LINJALLA, että on kokonaan unohtunut, että KEISARILLA ei ole vaatteita.

ROTAT näyttää jättävän HUKKUVAN LAIVAN - BILE SANNAKIN yllätti taas ja lähti nyt käsittääkseni johonkin englantilaisen entisen Labor pääministerin Tony Blairin firmaan.
PALOPUHUJAKSI!!!

BILE SANNALLE ei näköjään ollut PALOPUHUJAN paikkaa tarjolla enää MOOSEKSEN NORDSTREAM hankkeiden uudelleen käynnistysprojektissa!!!

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: SUPO NYT PERSUJEN KIMPUSSA7.9.2023 20.27
Otto sanoo kulttuurimarxistien mädättävien lonkeroiden ottanen valtaansa suomalaisen yhteiskunnan ja tästä mädänneisyydestä pahin esimerkki on kirkko.
Kirkossa päättäjät valitaan demokraattisissa vaaleissa, joissa ehdokkaat ovat kuta kuinkin kunnissa valtaa käyttävien poliittisten puolueiden edustajia. Kuitenkin niin, että vasemmistopuolueet ovat aina aliedustettuina jo ehdokasasettelussa ja vielä enemmän valituissa edustajissa.
Näin on kaikkialla Suomessa. Juankoskella keskusta on aina ollut vahva myös kirkon vaaleissa.
Otto väittää, että nämä keskustalaiset ja porvarit muuttuvat valtaa käyttäessään marxilaisiksi ja ovat marxilaisen kulttuurimädätyksen surullisin esimerkki.
Seurakunnat yleensä elävät ja toimivat taloudenpidossa vastuullisesti eivätkä velkaannu kuten kunnat. Tässäkin suhteessa ovat porvarillisempia kuin kunnat.
Kirkossa valtaa käyttää ylätasolla kirkolliskokous, jossa vallankäyttäjät ovat samoista piireistä kuin on seurakunnissa.
Vasemmistolaiset ovat yleensä kritisoineet kirkkoa oikeistolaisuudesta, mutta Ottopa tietää totuuden.
En viitsi Oton koko höpinää oikaista. Alkio-opistoa suosittelen molemmille teille. Kyllä siellä löytyy kursseja hieman varttuneemmillekin.

ottoRe: SUPO NYT PERSUJEN KIMPUSSA8.9.2023 8.41
Alkuun todettakoon, etten ole väittänyt vaan todennut, jotta kirkko lienee surullisin esimerkki tämän mädätyksen etenemisestä.

Ilmaus on potentiaalissa.

En tosin tiedä, sisältyykö tämä mahtotapa Alkio-opiston koulutusohjelmiin.

Kirkon ja uskonnon roolin olen mieltänyt tässä alati muuttuvassa ajassa edustavan jotain pysyvää ja muuttumatonta, sellaista joka siirtyy sellaisenaan sukupolvelta toiselle antaen jokaisen henkilökohtaiseen elämään suuntaa ja pohjaa.

Sanalla sanoen ikuista viisautta.

Ikuisuusasiat, kuten tunnettua eivät ole tässä ajassa kovin suuressa huudossa.

Kuolema, tuo henkilökohtainen maailmaloppu halutaan piilottaa ja verhota mahdollisimman tarkasti piiloon.

Toisin oli ennen.

Juankoskella, kuten tässä maassa yleisesti, oli tapana yhteisöllisesti kokoontua kuolleen ympärille.

Vielä ennen sotia oli tavallista sellaiset valokuvat, joissa arkku oli auki ja saattoväki sen takana.

Näin pienestä pitäen opittiin, jotta kuolema on luonnollinen osa elämää.

Mutta tämä nyt ei oikeastaan kuulu tähän.

En tosin tiedä, kun en alkio-opistoa käynyt, miten tarkkaan frankfurtilaisen koulukunnan ajattelutavat siellä opetetaan.

Vai opetetaanko siellä jotain muutakin.

Raittiusvalistusta kaiketi, olihan Alkio itse näitä kieltolakimiehiä.

Nythän ei ole miehiä eikä liioin naisiakaan.

Ja sukupuolia on x-määrä.

Kirkko on tämän ilonsanoman jakamisessa mukana sateenkaarilippuineen mukana, vieläpä eräänlaisessa avntagaardena.

Eikä tässä vielä kaikki.

Joten onko sitten ihme, jotta joutuu toteamaan kuten totesin.

ottoRe: SUPO NYT PERSUJEN KIMPUSSA8.9.2023 11.59
Korjaanpa hieman tuon viimeisen viestin
loppua. Liekö taas tekstiä sekoittanut Pietarin trollit vai reuman runtelemat sormeni.

Piti mennä näin:

Kirkko on tämän ilonsanoman jakamisessa mukana sateenkaarilippuineen vieläpä eräänlaisena avantgardeena.
(käsite tulee taiteesta ja tarkoittaa etujoukkoa)

Eikä tässä vielä kaikki.

Joten onko sitten ihme, jotta joutuu toteamaan kuten totesin.

Tällaista se on meno tässäkin maassa.

Odotin viralliselta ääneltä, kenen ääni sitten liekään, jonkin teesini kumoamista perusteluineen.

Kirkon päätöksenteko on tuttua.

Kokonaan toinen asia on se, mistä kulloisetkin virtaukset kirkkoon tulevat ja kenen toimesta.

Erich Fromm oli tunnetuin kristillisen taustan omaava kulttuurimarxisti.

Tuli luettua joskus hänen tuotantonsa keskeisimmät kirjat.

Sormensa pelissä lienee hänelläkin.

On valitettavaa ja huolestuttavaa miten SUPO puuhastelee pikkujuttujen parissa nykyään.

Jos avustajakaartin sukulaisista löytyy kiinalaisia, se ei todellaan suoraan tarkoita sitä, että tätä kautta olisi yhteyksiä tuohon kommunistiseen hirmuhallintoon.

Hirmuhallintoon, joka pyörittää orjatyövoimin eurooppalaisten ja muidenkin länkkäreiden jokapäiväisten hyödykkeiden tavaratehtaita.

Eikä siinä vielä kaikki.

Kiina on ulottanut vaikutusvaltansa Afrikkaan, josta se riistää vielä siellä olevien luonnonvarojen rippeitä.

Orjatyövoimalla sielläkin.

Kongon akkumineraalit ja vihreä siirtymä...

Sanna Marinin uusi työnantaja muuten saa rahoitusta Saudi-Arabiasta ja Venäjältä.

Se ei nyt kuulu tähän mutta tuli mieleen tuosta vihreästä siirtymästä, jota ei saa vastustaa kuten ex-pääministeri sanoi.

Toivoisin, että toinen vihreä siirtymä kepusta persuille loppuisi.

Olisi molempien etu.

VÄ voinee vaikuttaa asiaan...

alan kolmas miesRe: SUPO NYT PERSUJEN KIMPUSSA8.9.2023 15.23
VALTAMEDIAN, SUPON ja VIHERVASSARIEN virittämä INFO MIINA PERSUJA ja REFORMIHALLITUSTA vastaan tussahti omiin käsiin ja AKM voi muiden täysjärkisten kanssa ryhtyä rauhallisin mielin taas viikonlopun viettoon.

Äänestyksen tulos:

- Hallitus (Petteri Orpo)
-- jaa 106, ei 65, tyhjä 21, poissa 7

- RIIKKA
-- jaa 104, ei 65, tyhjä 23, poissa 7

- WILLE
-- jaa 106, ei 65, tyhjä 21, poissa 7

Huvittaa, että jokaisessa äänestyksessä tyhjää painoi sama 21-23 porukka ja 7 ilmeisesti keskusteli kiivaasti äänestyksen aikanan Eduskunnan kuppilassa milloin lähdetään STORYVILLEEN kaljoille viettämään laatuaikaa ja haukkumaan PERSUJA ja KOKOOMUSTA, jotka tekivät ovelan RASISMI ja SYRJINTÄ tiedonannon, josta kukaan ei voinut sanoa poikkipuolista sanaa.

Muistaakseni SANNA UKKOLAN podcastissa Sari Essayah paljasti, että KD:llä oli tärkeä rooli kyseisen tiedonannon laatimisessa.

AKM onkin aina tiennyt, että SARI on yksi Eduskunnan viisaimpia ihmisiä ja vielä Savosta kotoisin mutta maahanmuuttajataustainen.

Asia on nyt siis ratkaistu ja Valtamedian nostama VIHAPUHE ja KANSANKIIHOTUS PERSUJA VASTAAN on näin myös saanut ratkaisunsa, kun näköjään jopa Eduskunnassa tällainen KANSANKIIHOTUS on siis todettu PERUSTUSLAIN vastaiseksi, koska Eduskunta on ainoa lainsäädäntöelin Suomen maassa EU:n komission jälkeen.

Suomalaiseen perinteiseen tapaan JUSSI VIROLAISEN ilmausta käyttääkseni totean, että

"äänestys on pidetty, tulos on selvä, joten RASISMI PULINAT POIS".

Persuille ja Reformihallitukselle on siis annettava TYÖRAUHA.

Yhdenkään suomalaisen tai Hesarin ja Iltalehden tyhjäntoimittajan ei ole siis enää syytä lähteä kaivelemaan esim. sitä, millaisen RAIVELIN Vilhelm Junnilan vaimo on ostanut Vilhelmille lahjaksi.

Eiköhän se ole ihan perhepiirin asia, millaista RAIVELIA Vilhelmikin käyttää.

Ei kai Eduskunnssa sentään mitään hautajaiskuteita tarvitse käyttää, vaikka BILE SANNAN viettelevät kuteet Eduskunnassa eivät osoita millään tavoin hyvää makua, puhumattakaan niistä kuteista ja pinsseistä, joita aikoinaan vihreiden ROSA MERILÄINENKIN käytti julkeasti EDUSKUNNASSA ja siten häpäisi arvokasta INSTITUUTIOTA.

Persujen Jani Mäkelän puheesta voi myös päätellä, että mihinkään suureen rasitiseen tekoon ei kukaan suomalainen syyllisty, vaikka perhepiirissä ja kavereiden kanssa pelaa jopa lapsetkin mukana Afrikan tähteä ja siinä sivussa napostelee perunalastuja (vieras laji) ja naukkailee Coca Colaa.

Mitähän Suomessa tapahtuisi, jos sota syttyisi Putinin kanssa vehkeiltäessä, jos valtakunnan suurimman Mediakonsernin eli Sanoman ja YLE tyhjäntoimittajat tässäkin tilanteessa kävisivät keskustelua siitä, millainen kokardi pitää olla naispuolisen, miespuolisen tai homo ja transu sotilaan lippalakissa.

Samat Tampereen yliopistossa väitöskirjaa tekevät sosialistit ja vihervassarit ja muut tyhjäntoimittajat sekä ns."asiantuntijat" aloittaisivat varmaan myös keskustelun sotatoimien aiheuttamasta luontokadosta ja panssarivaunujen ilmastopäästöistä, kun ajetaan vaikka päästöistä ei ole asianmukaista sertifikaattia.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: