Keskustelu

alan kolmas miesSAARIKOLLA hapan ilme!!!9.9.2023 1.43
Ei tarvittu, kun yhden sekunnin vilaus MTV:n uutislähetyksessä, kun ZOOMI osui ANNIKKA SAARIKKOON ja kyllä oli Eduskunnan lausujamestarilla HAPAN ilme, kun "onnitteli" PETTERI ORPOA KEPUNKIN kannattaman kolmen epäonnistuneen hallituksen kaatoyrityksen äänestysten jälkeen.

Selvähän se on, että SAARIKKO PELASI VENÄLÄISTÄ RULETTIA tyypilliseen KEPU TYYLIIN.

KEPU on oppinut tämän suurten panosten Intiaani pokerin peluun Kannuksen Kennedyltä.

REFORMIHALLITUKSESSA on kuitenkin nyt Kokoomuksella Shakkimestari ARTO SATONEN, joka oli jo kesällä käynyt Seinäjoelle taas treenaamassa ja oli ilmeisesti voittanut kyseisen kilpailun.

UNILUKKARIKIN on painajaisunissaan toivonut, että hän joskus voisi voittaa Satosen shakkikisassa.

Siihen ei UNILUKKARI valitettavasti koskaan pysty.

Nytkin UNILUKKARI taas on ryhtynyt pelottelemaan suomalaisia ATOMIPOMMEILLA.

Ei ole montaa vuotta siitä, kun UNILUKKARI pelasi jääkiekkoa PUTININ kanssa, eikä nähnyt minkäänlaisia merkkejä PUTININ touhuista, vaikka PUTIN oli selkokielellä käynyt aikeistaan puhumassa jo vuonna 2007.

Ja olihan PUTIN lähettänyt jonkun kenraalinkin UNILUKKARIA gapaamaan ja kenraali näytti UNILUKKARILLE jopa karttaa, jonne Venäjän etupiiri ulottuu.

Tähänkin UNILUKKARI vain totesi, että kenraali on tehnyt virheellisen analyysin ja UNILUKKARI keskittyi sen jälkeen pesaamaan ruotsalaisen ADHD aktivisti Greta Thunbergin maailmanlopun ennustuksia.

Olisihan UNILUKKARIN pitänyt sekin nähdä, että Saksan Angela Merkelin ja PUTININ keskinäinen sopimus Venäjän fossiilisten polttonaineiden tuonnista Saksaan oli jyrkässä ristiriidassa UNILUKKARINKIN hehkuttaman hiilineutraalius tavoitteen kanssa.

Arto on Eduskunnan moninkertainen shakkimestari. Kyllä tällaiset poliitikot pitkässä juoksussa kaikki demujen ja vihervassarien RASISTIT voittaa - puhumattakaan kepuloisten pokerin pelaajista.

Nytkin ANNUKKA muutti taas yön yli mielensä. Luottamusäänestyksessä määräsi kepuloiset äänestämään tyhjää, kun 6.9.2023 täysistunnossa ANNIKKA vielä ilmoitti, että KEPU tukee yksimielisesti Reformihallitusta.

Kuinka ollakaan nyt äänestyksessä KEPU itse asiassa kolme kertaa äänesti hallituksen kaatamisen puolesta, kun ANNIKKA oli laskenut, että RKP tulee äänestämään ainakin RIIKAN ja WILLEN epäluottamuksen puolesta.

Tapansa mukaan ANNIKKA laski taas väärin, kuten hän on tehdyt jo kaksissa vaaleissa peräjälkeen.

ANNIKKA on siis täystunari, joka KEPUN olisi syytä vaihtaa välittömästi johonkin täysjärkiseen kunnon kepuloiseen.

Ainoa ongelma kepulla vain on se, ettei kepulla taida enää olla täysjärkisiä edustajia nykyisessä Eduskunnassa jäljellä.

Kanki Kaikkonen ja Anna Kalmarikin äänestivät WILLEN puolesta muka vahingossa, mutta AKM epäilee, että kaksikko suunnittelee jo loikkausta PERSUIHIN tai KOKOOMUKSEEN, koska Kankihan on jo aikaa sitten ottanut pesäeron demujen häilyväisestä SATU TAIVEAHOSTA ja tulosta on ruvennut heti syntymään.

Sehän onkin aivan selvää, ettei kukaan enää halua kuulua NYKY KEPUUN, josta on tullut SAARIKON johdolla demujen katastrofi ja WOKE kulttuurin tärkein aisankannattaja eli siis ns. APUPUOLUE.

KEPUA ei voi enää kutsua millään tavoin vastuunkantajaksi, koska se on siis aisankannattaja, eikä maaseudulla enää tarvita aisankannattajia, kun hevoset on korvattu monen sadan tuhannen euron traktoreilla ja leikkuupuimureilla.

Tällaisten masiinoiden käyttäminen vaatii isoja peltoja ja karjatiloja, joissa viljan ja maidon hinta painetaan hyvin lähelle maan pintaa.

Kepuloiset eivät valitettavasti ole koskaan ymmärtäneet sitä, että mitä suurempin on tuotantolaitos, navetta tai viljapelto, sitä pienemmät on yksikkökustannukset ja tietysti myöskin hinta, koska kilpailu painaa hinnan aina vain alemmaksi.

Maatalouteen sopii toisenlainen strategia, ns. pienuuden strategia, jossa tuotetaan vähän, mutta mahdollisimman kallista tavaraa.

AKM on havainnut tämänkin monta kertaa esim. metsäteollisuudessa, jossa Suomessakin on jouduttu sulkemaan kymmenittäin paperikoneita ja sellutehtaita, kun ne on tehty mahdollimman suuriksi.

Ympäri Eurooppaa ja muualla maailmassa on kuitenkin tuhansittain ikivanhoja jopa satoja vuosia vanhoja erikoispaperi- ja kartonkitehtaita, joilla ei ole mitään muita ongelmia kuin se, että minne toiminnasta kertyneet voitot sijoitetaan.

ottoRe: SAARIKOLLA hapan ilme!!!9.9.2023 6.46
Ei voi sanoa, että kepu olisi yllättänyt.

Tätähän se heidän touhunsa on, on ollut ja tulee olemaan.

Jotain kaupankäyntiä varmaan oli sen varalta, jos rkp olisi rakoillut enemmän.

Kun ennakolta tiedettiin ettei Eevabiodee saa seuraa, kääntyi kepun kelkka yhdessä yössä.

Ehkäpä tekivät oikein ottaessaan etäisyyttä vassareiden naurettavaan yritykseen.

Hallituksen tukeminen taas ei olisi sopinut oppositiorooliin.

Ja oppositiossa kepu nyt haluaa olla itseään lihottamassa.

Ja mikäpä on ollessa, tietäähän Saarikko miten katastrofaalisessa tilassa maan talous on.

Kukapa paremmin sotkunsa tuntee kuin se, joka on ne aiheuttanut.

Tai sallinut niin tapahtuvan

Kepuhan oli takuumiehenä punavihreälle äärivasemmistolaiselle hallitukselle, joka nosti valtion menot 60.000 miljoonan tasolta yli 80.000 miljoonaan.

Ja tietäähän kepu senkin, miten alkutekijöissään on heidän soteksi lässähtänyt unelma maakunnallsesta itsehallinosta.

Hv-aluehan on itsellisen maakunnan irvikuva. Pelkkä ministeriön etäpääte.

Orpon hallitukselle jää toivoton yritys saada tuo kone edes jollain tavoin toimimaan.

Helpointahan tuota ponnistelua on sivusta seurata.

alan kolmas miesRe: SAARIKOLLA hapan ilme!!!9.9.2023 20.20
Saarikon valvoessa Valtion rahakirstua valtion kassan kautta siirtyä valtion taholta vero- ja lainarahoja kuntiin aikavälillä 2019-2023 nykyrahassa kaikkiaan 152.3 miljardia euroa ja kunnissa rahankäyttöä on valvonut koko ajan Audiatorin tai BDO Audiatorin kaltainen tilintarkastusporukka.

Otto selvästi yllä sanoo saman asian yksinkertaisesti. Kun SAARIKON aikana valtion vuotuiset menot nousivat suunnilleen 60 miljardista 80 miljardiin, niin vuotuiset kustannukset siis kasvoivat 20 miljardilla eurolla.

30 vuoden pitoajalla ja eri korkokannolla tästä on siis syntynyt alla oleva lasku valtion veronmaksajille:

- korko 4% p.a. : 345.8 miljardia euroa
- korko 2.5% p.a.: 418.6 miljardia euroa
- korko 0.5% p.a.: 555.8 miljardia euroa
- korko 0.0% pa.a.: 600.0 miljardia euroa

Ei ole siis epäilystäkään, että Osuuskaupan entinen kassa eli BILE SANNA ja SAARIKKO ajoivat Suomen talouden käsittämättömään suohon, kun höpöttivät jostain koronakriisistä (maailma ei enää palaudu ennalleen) ja sen päälle vielä jo 10 vuoden päästä edessä olevasta ilmaston lämpenemisestä johtuvasta maailman lopusta ja kaiken maailman Inkoon Münchausenin vihreän teräksen tehtaista.

On eletty kuin pellossa ja karttaa katsomalla näkee, että maakunnissa kartta on ollut ikiajat KEPUN VIHREÄ.

Asutuskeskuksissa taas on ollut samanlainen meno, mutta rahanjakajat ovat olleet kokkareita, demuja ja yhä enenevässä määrin vihervassareita.

Käsitykseni mukaan lähes puolet noista korruptiorahoista olisi voitu ohjata yksityiselle sektorille, jolloin tuottavaa työtä maassa olisi ollut ainakin 600 000 ihmiselle tarjolla.

Tämä kaikki on vieläkin mahdollista, kun tehdään vero- ja sos. lainsäädäntöön pienet muutokset (parin päivän homma kunnon juristeille), jonka jälkeen valtion talous on tasapainossa, lainoja ei tarvita, palkkoja voidaan nostaa heti 20%:lla, työttömyys on pois pyyhkäisty, eikä mitään massiivista ulkomaalaisvyöryä maahan tarvita koulutettavaksi ja maan tavoille opetettavaksi valtion ja kuntien piikkiin.

On selvää, että kyvykästä porukkaa tietysti kannattaa Suomeen ottaa ulkomailtakin mukaan yhteisiin talkoisiin, kun maan asioita pannaan kuntoon, mutta PANKOLLA MAKKAAVIEN YHTEISKUNTAA SUOMESTA EI KANNATA KEHITTÄÄ ainkaan ulkomaalaisten toimesta.

Kyllä suomalaisetkin lisääntyä vielä osaa ainakin Juhannuksena ja Joululomilla, jos se valtion taholta ja Presidentin sekä Pääministerinkin taholtakin todetaan parhaaksi ILMASTOTEOKSI!!!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: