Keskustelu

alan kolmas miesILTALEHTI "tärkeiden asioiden" kimpussa11.9.2023 5.00
Alma Median päätoimittaja Juha Ristimäen johtama Iltalehti oli taas viikonvaihteessa todella tärkeiden asioiden kimpussa.

Lähes puolet lehden sisällöstä kohdistui taas Sanna Marinin ja Vihervassarien toiminnan selostamiseen.

Kun ensimmäisen sivun käänsi, niin tietysti tuli taas koko aukeama otsikolla

"Marin lähtee - mitä seuraavaksi?

Ja totta kai toimittaja TUULI TAHKOKORPI oli ottanut entisestä Tampereen Osuuskaupan kassasta lähes koko sivun kuvan, jossa Sanna on puhujakorokkeella ja edessä on Ilta-Sanomien, YLE:n ja MTV:n mikrofonit.

Sitten TUULI pohdiskelee, miksi Sanna oli vaaleissa ehdolla, mutta sitten pettikin äänestäjät pahemman kerran.

TUULI nyt ihmettelee, että Sanna voi viedä mukanaan tärkeitä valtiosalaisuuksia Tony Blairin korruptiofirmaan, joka puuhastelee mm. Putinin ja Saudi Arabian sekä Brasilian nykyisen presidentti LULAN kanssa.

LULAHAN on entinen korruptiosta 9.5 vuoden linnareissulle pistetty vailla mitään koulutusta ollut kengänkiillottaja ja terroristi, joka juuri valittiin G20 maiden johtoonkin.

LULAHAn on nyt mitä parhain PUTININ kamraatti.

Totesi G20 maiden kokouksessakin, että ensi vuonna PUTIN on erittäin tervetullut Brasiliaan kokoustamaan.

LULA henkilökohtaisesti takaa vielä senkin, ettei PUTINIA pidätetä ja viedä HAAGIIN tuomiolle kansanmurhista, vaikka Brasilia on allekirjoittanut kansainvälistä tuomioistuinta koskevat sopimusetkin.

Tietysti entinen vankilakundi haluaa auttaa hyvää ystäväänsä PUTINIA ja SENIILI JOE BIDENKIN vain taivasteli kyseisessä kokouksessa seppeleet kaulassaan.

Ei tainnut Biden tietää, missä kokouksessa oli mukana.

Ainakin hänet oli heitetty kuvassa aivan laitamieheksi, ettei vaan olisi ilmeisesti paljastunut miehen heikko kunto.

Ainakin lentokoneesta alas astuessaan Seniili Biden taas horjahteli uhkaavasti.

On erinomaisen hyvä asia, että Sanna pääsi konsultiksi noihin korruptiomaihin ja vaaassa varmaan painoi aika lailla ne ansiot, joilla BILE SANNA upotti Suomenkin talouden syvään velkasuohon.

Auta armias, kun käänsit Iltalehdessä toiselle aukeamalle, niin eikös tyhjäntoimittaja KREETA KARVALA pohdiskele vielä BILE SANNAN Perintöä otsikolla:

"Marin antoin tähtimaineensa konsulttiyhtiön käyttöön"

Karvala kirjoittaa mm. seuraavasti:

"Kansainvälisillä vaikutusmarkkinoilla ex-poliitikot ovat kovaa valuuttaa.

Entisiä huippupoliitikkoja on palkattu kovalla rahalla edistämään muun muassa Venäjän etuja."

Karvala vertaa Tampereen entistä Osuuskaupan kassaa jopa Saksan Liittokansleri Gerhard Schröderiin, Mooses Paavo Lipposeen ja Kannuksen Kennedy Ahoon.

Sitten Karvala toteaa senkin, että BILE SANNAN konttori tulee olemaan Lontoossa.

Karvalan pitäisi ymmärtää, ettei BILE SANNALLE Lontoossa ole varattu kuin ehkä korkeintaan 40 neliön konttori, jossa Sannalle on tietysti tarjolla joku sihteeri, joka pystyy kirjoittamaan Sannan puheet sujuvalla englannin kielellä.

Sannan taannoinen puhe New Yorkissahan oli täynnä kielioppivirheitä, vaikka muuten Sanna puhui kyllä ihan sujuvasti, mutta ei Sannan esitelmät ulkomailla ole herättäneet mitään AHAA elämyksiä ihmisissä.

Pahintahan noissa kansainvälisissä hommissa Sannan kohdalla on se, ettei Sanna ymmärrä talousasioista yhtikäs mitään.

Ilmaston muutoksesta, interseksuaalisesta ja feminitisesta tasa-arvosta pystyy kyllä kuka tahansa puhumaan kaikki kuulijat UNTEN MAILLE, kuten aina käy ainakin Amerikan JOE BIDENIN kohdalla.

Veikkaanpa, että ILTALEHTI tulee varmasti raportoimaan SANNAN ensimmäisen puheen TONY BLAIRIN firmassa ihan erikoisnumerossa.

Kun sitten käännät kolmannen aukeaman, niin tietysti sujuvakynäinen ja skuupeista palkittu LAURI NURMI suorittaa täydellisen synninpäästön DEMUISTA ja ARKKIENKELI MIKKELI NÄKKÄLÄJÄRVESTÄ otsikolla:

"Särkynyt ja tekonsa sovittanut"

NURMI tekee koko aukeaman mittaisessa tarinassaan ROMAANI MUMMON kissojen kiduttajasta, raaasta tappajasta ja mummon mökin pilaajasta sekä 1.3 promillen rattijuoposta todellisen UHRIN ja SANKARIN, joka on sovittanut syntinsä, kun on saanut tekosistaan mahdollisesti pienet sakkorangaistukset nuorena henkilönä tehdyistä "töppäyksistä".

Olisi luullut, että NURMI olisi vähintään kertonut yksityiskohtaisesti, mitä oli tapahtunut ja mitkä olivat olleet rangaistukset.

Kuitenkin NURMI vain hehkutti, että ARKKIENKELI MIKKELI on nyt muuttunut mies ja kahden lapsen isä.

Jotta NURMEN sanoma menisi Suomen kansaan perille, niin NURMI päättää ARKKIENKELI MIKKELIN ylistyslaulunsa seuraavaan toiveeseen:

- Tavoitteena on nostaa SDP suurimmaksi puolueeksi eduskuntavaaleissa ja Natsi pippaloissa nuorena elämöinut Antti Lindtman pääministeriksi.

Tehtävä on selvä.

Sisäisesti ARKKIENKELI MIKKELI on saavuttanut rauhan.

Hän haluaa näyttää, mitä Rovaniemen Kirkkoherra kirjoittaa Lapin Kansassa.

"Armolle on tarvetta nykyäänkin.

Se kuuluu jokaiselle katuvalle puoluekannasta ja mistään muusta ominaisuudesta riippumatta, kirkkoherra Ilari Kinnunen kirjoittaa"

Kyllähän tässä toimittaja LAURI NURMI syyllistyy taas todella outoon synninpäästöön, kun hän ei mainitse edes sitä, onko ARKKIENKELI MIKKELI käynyt pyytämässä romaanimummolta anteeksi ja saanut käsittämättömän epäinhimilliset, sadistiset ja rasistiset tekonsa vanhalta romaani mummolta anteeksi.

On selvää, ettei mikään Rovaniemen kirkkoherra voi myöntää anteeksiantoa tai mitenkään palauttaa mummolle nuotiossa ARKKIENKELI MIKKELIN kiduttamat ja polttamat vanhan mummon kotikissat ja niiden pennut monen vuoden ajalta.

Jotta ILTALEHTI saisi lukijoillen tuhdin VIHERVASSARI LUKUPAKETIN viikonlopuksi, niin eikös seuraavalla aukeamalla KREETA KARVALA kirjoita vielä entisestä vihreiden ulkoministeri Pekka Haavistosta, joka oli syytettynä työpaikkakiusaamisesta al-Holin ISIS pakolaisten palauttamisesta Suomeen.

Nyt KARVALA pelottelee Suomalaisia otsikolla:

"Suursodan uhka on aina olemassa"

Varmuuden vuoksi KARVALA kertoo tarinansa aluksi, että presidenttigalluppien kärkipaikkaa pitävä Haavisto (vihr) on huolissaan EU:n vaikutusvallasta suurvaltapolitiikassa.

Haaviston mukaan eurooppalaista ulko- ja turvallisuuspolitiikka on pikaisesti uudistettava.

- Eurooppa ei saa väsyä sotaan.

On tärkeätä, että EU säilyttää yhtenäisyytensä ja halunsa auttaa Ukrainaa.

Haaviston mielestä sota loppuu, jos EU yksimielisesti sijoittaa rahaa johonkin rauhan rahastoon ja Ukrainan pitää päästä joskus tulevaisuudessa EU:n jäseneksi.

Sekin jo tiedetään, ettei läpeensä korruptoitunut Ukraina ihan vähällä EU:n jäseneksi pääse ja portit on NATOONKIN kiinni.

Joten tästä Haaviston strategiasta seuraa vain pitkittynyt SOTA ja viattomien ihmisten tappaminen.

Haavisto unohtaa kokonaan sen, että neuvotteluyhteydet PUTINIIN on pistetty poikki ja, että EU on riitainen porukka, jonka sotilaallinen voima on täysin USA:n käsissä, eikä Seniilillä Joe Bidemilla ole mitään valttikortteja käsissään, kun Eurooppa tarvitsee fossiilista energiaa, jota se taas tuo Venäjältä kiertoteitse Euroopaan.

JOE BIDEN on taas ajanut USA:n energiahuollon alas ja alkanut ostaa erittäin rikkipitoista öljyäkin kommunistisesta Venezuelastakin, kun on ajanut Trumpin halvalla hinnalla keräämät Amerikan omat hätätilan varalta kerätyt ölyvarastot lähes tyhjiksi ja myynyt öljyt Kiinalle.

Ääliömäisen toimenpiteen tarkoituksena on ollut hillitä bensan hintojen nousua Yhdysvalloissa, mutta Seniili Joe ei ole tässä onnistunut.

Trumpin aikana bensan hinta oli keskimäärin 1.92 $/gallona ja nyt monilla alueilla se on 4.50$/gallona.

Kaliforniassa tuntuu olevan korkein 5.15-5.60$/gallona ja osittain nousussa.

Tunnetustihan Seniili Biden ajaa omaa New Green Dealiään, vaikka Euroopassa olisi täysin mahdollista korvata tarvittavat fossiiliset polttoaineet Amerikan runsailla kaasu- ja ölyvaroilla.

Ehkä näin tuleekin tapahtumaan vuoden 2024 Amerikan presidentin vaalien jälkeen, kun Seniili Biden mitä ilmeisimmin tulee saamaan kenkää.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: ILTALEHTI "tärkeiden asioiden" kimpussa11.9.2023 7.26
Erdogan, Orban, Akm ja Trump ovat yhteisessä rintamassa tärkeiden asioiden rintamassa. Kaksi viimeiseksi mainittua ovat heikoilla omassa maassaan ainakin vielä tällä hetkellä. Saapas nähdä mikä näiden näkijöiden tulevaisuus on.

alan kolmas miesRe: ILTALEHTI "tärkeiden asioiden" kimpussa11.9.2023 23.28
Oh-hoh pääsipä AKM kovaan sakkiin!!!

AKM ei ole kuitenkaan vielä noussut valtiomiessarjaan, kuten ei ole myöskään Juankosken keskustan virallinen ääni, vaikka on aina asemoinut itsensä valtuustosalissakin Kekkkosen kuvan alle.

AKM taas ei ole tottunut kuvia kumartelemaan, mutta on kyllä tottunut seuraamaan isojenkin tappien touhuja.

Mitä taas tulee VÄ:n mainitsemaan kahteen viimeiseen henkilöön, niin ainakin TRUMPISTA voi sanoa, että hänellä menee nykyään paremmin kuin koskaan ennen.

Johtaa gallupeissakin Seniiliä Bidenia kaikkien galluppien mukaan ja hänestä nähtävästi leivotaankin Amerikaan seuraava Presidentti Lanslide-äänivyöryn perusteella vuonna 2024.

AKM ei ole vielä ilmoittautunut Suomen Presidentin vaaleihin ja tuskin tulee sitä tekemäänkään, vaikka Reformihallituskin on ilmeisesti nostamassa Presidentin liksoja.

Kyllä AKM voisi Presidentiksi lähteä pienemmilläkin liksoilla, kun nykyinen veroton palkkakin taitaa olla 126 000 euroa vuodessa ja kaikki muut edut päälle.

Vuonna 2023 Presidentin kanslian kuluthan ovat UNILUKKARILLAKIN kaikkiaan peräti 39.9 milj. euroa.

Kyllähän noilla euroilla reippaampikin rahankäyttäjä selviää yhden vuoden.

BILE SANNAN verollset liksathan jää Lontoon 40 neliön Tony Blairin konsulttibyroossa Lontoossa vain noin 20 000 euroon kuussa.

Se riittää ihan hyvin AKM:lle, että AKM:n suhteet TRUMPIIN ovat kunnossa, kun tulevaisuudessa on keskityttävä mm. Venäjän suhteiden uudelleen käynnistämiseen.

Mitä taas tule Erdoganiin ja Orbaniin, niin eihän Suomessa ole pitkiin aikoihin puhuttu rehellisesti Erdoganin tai Orbanin touhuista yhtikäs mitään.

YLE, Hesari, Iltalehti ja Ilta-Sanomat sekä EU:n komissio ovat tietysti vuosikausien ajan morkanneet Erdogania ja Orbania ainakin oikeusvaltioperiaatteen unohtamisesta.

Eihän EU nykyisiltä periaatteiltaan juurikaan poikkea NEUVOSTOLIITON taannoisesta PAKKOVALLASTA.

Jopa ALEXI STUPUKKA on globalisaatioinnossaan puhunut sen puolesta, että EU:sta pitäisi muodostaa liittovaltio, jolloin voi hyvin arvata millainen kokoansa suurempi rooli Suomessa voi olla, kun Suomen väestö on vain vähän yli prosentti EU:n koko väestöstä.

Täytyy muistaa sekin, että sekä Orban että Erdogan hoitivat asiat NATO:nkin suhteen poikkeuksellisen lyhyessä ajassa Suomen kanssa mallikkaasti, vaikka Suomessa UNILUKKARI järjesti tästäkin asiasta Mediassa ison vouhotuksen ihan samalla tavalla, kun Vilnan kokouksessa avasi Suomeen Rasismi keskusteluun PANDORAN LIPPAAN.

Kyseinen LIPPAAN AVAUS käynnisti sitten lähes sisällissodan tapaisen pitkäkestoisen vallankaappausyrityksen eduskunnassa, jossa 2.4.2023 vaalitulos haluttiin julistaa laittomaksi ja lakkauttaa perusuomalaisten puolue (n. 620 000 suomalaista) laittomana, kun ei äänestä VIHERVASSARIEN PILLIN MUKAAN.

Vihervassarit jopa keskellä Helsinkiä 2.9.2023 mielenosoituksessa jo uhkasivat leikata RIIKKA PURRAN ja PETTERI ORPONKIN päät, kun valta oli laillisessa vaalissa vaihtunut.

Siis, millä tavalla Erdogan tai Orban poikeavat esim. Vihervassarien kiihkoilija Fatim Diarrasta, demujen Arkkienkeli Mikkelistä ja Natsitalon Antti Isännästä, jotka henkeen ja vereen ovat valmiita puolustamaan sellaista sanavapautta, joka vain globalisteille ja vihervassareille kuuluu.

AKM:llä ei ole muuta kuin positiivista sanottavaa turkkilaisistakin. Entinen inttikaverikin oli Suomen-Turkin suurlähettilään poika. Oikein mukava kaveri, mutta hiihdossa ei kyllä pärjännyt.

Nyttenkin lähes parhaat eväät saa Suomessa kohtuuhintaan turkkilaisten kebab ravintoloista. Täytyy sanoa, että kyllä palvelu noissa ravintoloissa pelaa. Ei sieltä potsari ulos heitä.

Unkarilaisiakin on tullut opastettua noissa paperiteollisuus asioissa ja paikalliseen ruoka- ja juomakultuuriin on tullut myös tutustuttua.

Eihän meillä Suomessa tavallisilla ihmisillä Unkaristakaan ole mitään tietoa, vaikka kysymyksessä on sentään sukulaiskansa, joka oli pitkään kommunistisen komennon alla.

AKM aloitti Unkarinkin seurannan jo vuonna 1956, kun NEUVOSTOLIITTO tukahdutti väkivalloin Stalinin jälkeen alkaneen kansannousun väkivaltaisesti.

VÄ:lle voi ystävällisti huomauttaa Ahti Karjalaisen tapaan, että tulevaisuutta ei voi ennustaa ja historiankin ennustaminen on vaikeaa.

Mutta sen tietää, että KEPU pettää aina!!!

alan kolmas miesRe: ILTALEHTI "tärkeiden asioiden" kimpussa12.9.2023 5.19
Tulipa tuossa kuunneltua, mitä PAAVO I SUURI ajattelee tulevista Presidentin vaalista.

PAAVOLLA ei tällä kertaa ole Jalasmökkiä vaaliaseenaan tai vaalimukia, mutta kyllä PAAVO varmasti jotain hyvää taas keksii.

PAAVOLLA on kannatusyhdistyksen nimien keräys kovassa käynnissä ja PAAVO uskoo saavansa nimet kasaan joulukuuhun mennessä, joka on ilmeisesti määräaika.

PAAVON jutustelua oli taas mukava kuulla, kun PAAVO puhui ALKIOLAISUUDESTA, jonka henki on KEPUSTA kuollut vuonna 2010.

PAAVO mainitsi ALKIOLAISUUDEN TUHON PÄÄARKKITEHDIKSI KIVIHIILI & ja NIKKELI OLLIN, joka sai vuonna 2011 valtaa puolueessa ja oli tuhonnut kepuloisen alkiolaisen aatteen palon globalistisilla ja liberaaleilla teeseillään.

PAAVO on huomannut, että Suomessa kansanvalta ei ole pitkiin aikoihin toteutunut juuri KIVIHIILI & NIKKELI OLLIN tapaisten globalistien toimesta.

PAAVO mainitsi tuhoisista päätöksistä seuraavat:

- vahva markka
- EU:n täysjäsenyys
- EUROOn liittyminen
- NATO sopimus

Monissa PAAVON ajatuksissa on järkeä ja selvästi PAAVO on syvällisesti ajatellut asioita.

Ehkä juuri siksi kepuloiset haluavat estääkin sen, ettei PAAVO pääsisi edes presidenttiehdokkkaaksi, koska PAAVO uskoo voittavansa ainakin KIVIHIILI & NIKKELI OLLIN.

Merkille pantavaa on, että KEPULOISILLA tuntuu olevan nykyään samat periaatteet kuin on Amerikassa Seniilin Joe Bidenin demokraateilla, jotka eivät voi hyväksyä, että Seniilille Joelle tulisi kunnollista demokraattien edustajaa vaaliin, vaikka nytkin Aasian matkallaan Seniili Joe munasi itsensä ja koko Amerikankin, kun Vietnamissa piti taas suurelle yleisölle puheen, jonka sihteeri Karine Jean-Pierre joutui kekseyttämään, kun Seniili Joe alkoi höpöttämään vanhoista John Waynyn intiaanileffoista, sitten Tyynen meren yli menevistä rautatiejunista ja ilmastonmuutoksesta ja lopuksi vielä totesi, että hänen on syytä lähteä tästä pian sänkyynsä.

Tässä vaiheessa Seniilin Joen lesbo musta sihteeri Karine Jean-Pierre siis katkaisi mikrofonin johdot, kun samalla Joe sekoili bodiumilla ja selaili lunttilappuja epätoivoisesti siinä onnistumatta.

JOe uhkasi vastata vielä viiteen kysymykseen, mutta sitten sihteeri ohjasi Joen verhojen taakse ja alettiin soittamaan jotain rauhoittavaa musiikkia.

Suomessa ei Urkkikaan pystynyt loppuaikoina tällaisiin suorituksiin.

Vertailun vuoksi TRUMP viikonvaihteessa piti 1 tunnin ja 47 minuutin puheen North Dakotassa ilman lunttilappuja ja porukkaa olin katsomossa varmaan 20 000 ainakin.

Näitä puheita ei Amerikan Valtamedia (CBS, NBC, ABC FOX ja CNN) näytä. Niillähän on kuitenkin vain 22.4 milj. katsojaa Amerikan 333.4 miljoonasta asukkaasta.

Samalla tavalla kepuloiset ovat heittäneet PAAVOLLE märän rätin naamalle, kun PAAVO on sitkeästi ollut ALKIOLAISELLA LINJALLA.

Päästyään valtaan vilpillisillä vaaleilla korruptoitunut Seniili Joe voi lennellä US AIR FORCE 1:llä ympäri mailmaa ja satuilla mitä tahansa ilmastonmuutoksesta.

Taisi NEUVOSTONLIITON BREZNEV olla loppuvaiheessa paremmassa kunnossa kuin SENIILI JOE, jonka UNILUKKARI ja VÄ näyttää ottaneen "aikuiseksi ihanteekseen".

Eletään vaarallisia aikoja, koska SENIILILLÄ JOELLA on kuitenkin ydinaseiden napit käytössään, joten ei sitä tiedä, mitä sekopäinen vanha ukko voi saada päähänsä.

Tosi asiahan kuitenkin on, että SENIILI JOE ei Amerikan politiikasta vastaa, kun naruja vetelee koruptoitunut OBAMA ja muu demokraattien koneisto sekä CIA ja FBI, joiden käsissä on myös Seniilin Bidenin oikeusministeriö, joka kehittelee perättömiä syytteitä Trumpista ja muista republikaaneista, koska Trump on luvannut putsata Washingtonin korruptoituneen DEEP STATE porukan.

On merkkejä, että Suomeenkin on rantautunut tämä korruptoitunut oikeuslaitos, vaikka meikäläinen DEEP STATE joka yhteydessä väittää, että meillä oikeuslaitos on riiippumaton, mutta sehän on ISO VALE!!!

ottoRe: ILTALEHTI "tärkeiden asioiden" kimpussa12.9.2023 7.25
Iltalehti nosti erään tosi tärkeän asian pintaan.

Emil Kastehelmen juttu jalkaväkimiinojen kieltämisestä liittymällä Ottawan sopimukseen kannatta lukea.

Senkin hölmöyden ja suoranaisen maanpetoksen takasi kepu.

Kannattaa lukea.

alan kolmas miesRe: ILTALEHTI "tärkeiden asioiden" kimpussa12.9.2023 12.45
Tuossa tuli kuunneltua SEB TYNKKYSEN "VIHA" puheenvuoro Eduskunnassa, kun SEB kertoi tosiasiat siitä, kuinka Reformihallitus toteuttaa Eduskunnssa alkiolaista keskustan politiikkaa ja pitää Suomen joka kolkan asuttuna, mutta SAARIKON kaksissa vaaleissa rököletappion saavuttanut NYKY KEPU istuu OPPOSITIOSSA kädet ristissä, eikä osaa painaa muuta nappia kuin TYHJÄÄ ja arvostelee REFORMIHALLITUKSEN hyvää maaseutulähtöistä politiikkaa.

OLISIKOHAN aika SAARIKON EROTA ja LOIKATA kaupunkivihreisiin tai perustaa Suomen Uusi kommunistinen puolue???

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: ILTALEHTI "tärkeiden asioiden" kimpussa12.9.2023 19.29
Akm:llä ja Putinilla on samat huolet. Heitä yhdistää Trumpin kannatuksen nostaminen. Aikaisemmin ilmoittamaani voimanelikkoon löytyi näin viideskin jäsen. Enää puutuu Kim Jong-Un, mutta ei ehkä kauan.
Suomen kansan siirtyminen tähän rintamaan ei ehkä ratkea vielä akm:n ilmoituksella.

eeroRe: ILTALEHTI "tärkeiden asioiden" kimpussa14.9.2023 0.34
Kun iltalehteä tässä kritisoidaan, sanonpa sanaseni toimittajien tekstien sanojen asettelemisesta.

Jokunen päivä taapäin iltalehden toimittaja Jatta Lapinkangas kertoi aiemmin alkuvuodessa Helsingin huopalahdessa tapahtuneen ampumisjutun oikeudenkäynnin tuomiosta.

Toimittajan teksti;
Uhri löydettiin parkkihallista vakavasti loukkaantuneena.
Uhri kuoli..... myöhemmin.....
sairaalassa saamiinsa vammoihin

Sairaalassa saamiinsa vammoihin ???

ottoRe: ILTALEHTI "tärkeiden asioiden" kimpussa14.9.2023 11.20
Katkelma hallitusohjelmta:

"Sairausajan palkkaa muutetaan siten, että ensimmäinen sairauspoissaolopäivä on omavastuupäivä, ellei työehto- tai työsopimuksessa ole toisin sovittu."

Iltalehti otti mm. Tehyn nostaman kohun pääkirjoitukseensa.

Myös muut liitot ovat itkeneet kuorossa tämän "krapulapäivän" menetystä.

Ei hän se niin ole.

90% työehtosopimuksista sisältää tämän em. ehdon.

Myös Tehy, joka nyt on alkanut puolestaan syyttämään puoluevirkailija Putkosta valehtelusta.

Iltalehti, kerrankin, otti asiaan kantaa ollen todella tärkeän asian kimpussa.

Kun tyhjästä nyhjätyllä rasismikohulla ei saatu hallitusta kaatumaan aletaan vetää päälle yleislakkoa vieläpä valheellisin perustein.

Ulkoparlamentaarinen toiminta hallituksen kaatamiseksi siis jatkuu.

Demokratia ja kansanvalta ui syvällä edelleen.

Tässä maassa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: