Keskustelu

alan kolmas miesUNILUKKARIN OUTO HAASTATTELU???18.9.2023 3.18
Vain "TYÖVÄEN PRESIDENTTI" eli UNILUKKARI jatkaa omituiselle tiedotuslinjallaan!!!

Nyt UNILUKKARI paljastaa the New York Times lehteen antamasaan erikoishaastattelussa, että HÄN ON TOIMINUT SENIILIN JOE BIDENIN viestinviejänä ennen 24.2.2022 aamulla PUTININ käynnistämää aggressiivista UKRAINAN massamurhaa.

Tällainen uutinen on käsittämätön, koska tässä viestissä paljastuu nyt se, että UNILUKKARI on siis jollain tavoin ollut osallisena, kun UNILUKKARI jo USA:n vuoden 2020 USA:n väärennetyn Preidentinvaalin jälkeen ilmoitti julkisuuteen, että hän mielellään odottaa nyt kutsua ns. AIKUISTEN NEUVOTTELUPÖYTIIN, kun TRUMP oli hävinnyt vilpillisen vaalin vuonna 2020.

UNILUKKARIN mukaan TRUMP oli PRESIDENTIKSI tultuaan muka laittanut maailman asiat sekaisin, koska TRUMP nousi yllättäen Presidentiksi tavallisten korruptoituneiden poliitikkojen ulkopuolelta.

TRUMPHAN valittiin vuonna 2016 tapahtuneessa vaalissa suurella äänten enemmistöllä Amerikan 45. Preidentiksi ja hän oli jo heti kohta ottanut kovemman linjan OBAMAN ja SENIILIN BIDENIN aikaan valliinneen myöntyvyyspolitiikkaan nähden.

Trumphan lähes heti vaati, että NATON on vahvistettava Euroopan puolustusta nostamalla liittolaisten jäsenmaksut sovitulle 2%:n tasolle maiden BKT:sta.

Tunnetustihan EU-maat ja samalla NATON liittolaiset olivat vuosikymmenien ajan laiminlyöneet maksusitoutmuksensa NATOLLE, jonka rahoitus oli tullut suurelta osin Amerikasta.

Tässä tilanteessa TRUMP totesi, että mikäli EU-maat luistaa näistä maksuista edelleenkin, niin USA vetäytyy NATO sopimuksesta.

Sinänsä aivan oikeutettu vaatimus, koska ei EU:ssa voida tietenkään olla mitään VAPAAMATKUSTAJIA oman puolustuksen suhteen, jonka rahoituksesta vielä Amerikan veronmaksajien pitäisi muka vastata.

Vasta silloin EU:n byrokraatit huomasivat, että nyt taitaakin olla tosi kysymyksessä ja alkoivat vastentahtoisesti hiljalleen nostelemaan maksujaan NATOLLE.

Kuitenkin välinpitämättömyys oman puolustuksen hoitamisesta oli tullut EU:ssa ns. maan tavaksi, vaikka EU:ssakin on täytynyt tuntea aikoinaan kommunistinen NEUVOSTOLIITTO ja sen jälkeen vielä VENÄJÄKIN erinomaisen hyvin.

Tietysti Suomeessakin UNILUKKARI vielä tuolloin hehkutti koko ajan ikiaikaista pähkähullua ideaansa, että EU:n on kasvatettava omia puolustusvoimiaan, mikä tietysti sotilasjohdollisesti olisi luonut NATON rinnalle vielä toisen puolustusorganisaation.

Tällainen järjestely aivan varmasti olisi johtanut monenlaisiin päällekkäisyyksiin ja mahdollisessa sotatilaneessa olisi todennäköisesti vain heikentänyt EU:nkin puolustusta, kun puolustusasioihin olisi vielä sotkettu 27 EU-maan riitainen sisäpolitiikkakin mukaan lukien vielä EURO-maat ja muut maat.

UNILUKKARIN ajatukset ovat ennenkin olleet vähän niin ja näin mm. KORONANYRKKIÄKIN PERUSTETTAESSA.

UNILUKKARILLA tuntuu siis olevan hyvin herkässä tuo liipasin, kun hän ryhtyy jakelemaan suomalaisille ja nähtävästi vähän muillekin ohjeitaan, joita hänelle on enimmäkseen syötetty YK:n koruptoituneiden virkamiesten ja amerikkalaisten demokraattiglobalistien ja ilmastokiihkoilijoiden toimesta

Kun COVID-viruskin rantautui Suomeen, niin UNILUKKARI ajatteli, että hän nousee nähtävästi suurten valtiomiesten ja ns. "Aikuisten valtiomiesten" sarjaan, jos hän ilman mitään tieteellistä kritiiikkiä ryhtyy kannattamaan Suomen perustuslaissakin mainittujen oikeuksien vakavaa rajoittamista, koska COVID-virus erilaisten ns. asiantuntijoiden ja VALTAMEDIAN tietojen mukaan uhkaa näköjään tappaa suomalaiset lähes sukupuuttoon.

UNILUKKARIN käsityksen mukaan COVID-19 myös muuttaa maailman ihan totaalisti niin, että kansainvälinen matkustelukin loppuu kokonaan.

Nyttemmin nämäkin asiat alkavat kuitenkin pikku hiljaa selvitä ja TILASTOKESKUSKIN on jo julkaissut kuolleisuustilastoja esim. vuodelta 2021.

Kaikkiaan vuonna 2021 Suomessa kuoli 57 600 ihmistä, mikä oli 2100 ihmistä enemmän kuin edellisenä vuonna.

Lisääntynyt kuolleisuus selittynee lähinnä väestön ikääntymisen johdosta, vaikka vuonna 2021 myös "kuumalla kesällä todettiin olleen suuri vaikutus", joka tietysti johtui imastonmuutoksesta.

Ns. Koronakuolleita oli kuitenkin vain 952 kpl ja niidenkin kohdalla oli lisäksi myös muita sairauksia ja ikä oli näissäkin tapauksissa ilmeisesti keskeinen kuolinsyy, vaikka Suomen VALTAMEDIA päivitttäin pelotteli kansalaisia THL:n ja SANNA MARININ hallituksen edustajien toimesta kaikenlaisissa YLE:n erikoislähetyksissä.

Vuonna 2021 Suomessa tehtiin itsemurhia lähes yhtä paljon kuin kuoli koronaan eli 747 ihmistä.

On käsittämätöntä, ettei UNILUKKARI millään tavoin tuolloin käynnistänyt kansallista hätätilaa korkeiden itsemurhauhrien vuoksi, kun täysin turhia itsemurhia kuitenkin tehtiin lähes yhtä paljon kuin oli koronakuolleita, joiden hoitamiseen oli taas valjastettu lähes koko Suomen terveydehoitohenkilöstö mukaan lukien Suomen koko sosiaaliturvajärjestelmä ja sen päälle vielä koko koululaitos päiväkoteja myöten.

ILTALEHDEN julkaistua UNILUKKARIN The New York Timesille antaman haastattelun sisällön perusteella näyttää siltä, UNILUKKARI oli ennen SENIILIN JOEN lähettämää viestiä PUTINILLE selvästikin konsultoinut vaimoansa Helsingin yliopistossa valtiotieteen tohtoriksi väitellyttä JENNI HAUKIOTA, jonka ansiot runouden asiantuntijana on laajasti noteerattu mediassa.

Helsingin yliopistossa HAUKION vastaväittäjänä toimi ÅBO AKADEMIN professori Kim Strandberg.

Jenni Haukion Väitöskirjan otsikko herättää tietysti aiheellisti monia kysymysiä.

"Avoimen vuorovaikutteisuuden ideaalista sisäisen mobilisaation realiteettiin? Puolueiden digitaalisen vaalikampanjoinnin strategiset ulottuvuudet ja dilemmat"

Erityisesti huomio kiinnittyy jo otsikon alussa mainittuun "avoimeen vuorovaikutteisuuden ideaalin sisäisen mobilisaation realiteettiin?"

Kysymys on ilmeisesti ollut jonkinasteisesta pohdiskelusta, koska lauseen perässä on kysymysmerkki.

AKM ei valitettavasti ymmärrä näin korkealentoisesta ajatuksenjuoksusta yhtikäs mitään.

Mutta selvästihän tässä väitöskirjassa näyttää kuitenkin olevan myös vahva runollinen poljento, joten ei ole ihme sitten se, että UNILUKKARI näyttää testanneen PUTUNINKIN runollisia kykyjä, kun UNILUKKARI näyttää kertoneen The New York Timesin toimittajalle, että hän oli kysellyt, mitä PUTIN tietää runoilija Mihail Lermontovista.

UNILUKKARI näytti tässäkin asiassa tehneen täysin virhellisen analyysin MASSAMURHAAJA PUTINISTA, kun paljastuikin yllättäen, että PUTIN myöskin näyttää tykkäävän "kaunokirjalliuudesta ja runoudesta".

Alkaa pikku hiljaa tuntua jo hieman typerältä, kun UNILUKKARI yhä vieläkin jauhaa tuota vanhaa kasakka-ajatustaan, jonka oli näköjään jo joskus vuonna 2014 ensimmäisen kerran jossakin yhteydessä havainnut tai kuullut.

Tosiasiahan näyttää olevan, ettei UNILUKKARIN kasakka vertaus millään tavoin ole kuitenkaan rinnastettavissa PUTININ harjoittamaan imperialistisiin ja panslaavisiin valloitussotiin.

Wikipedissakin todetaan, että alunperin Kasakkayhteisö syntyi viimeistään 1400-luvulla Ukrainan eteläisten arojen raja-alueilla.

Alunperin kasakat tarkoittivat seikkailijoita, jotka menivät kausittain alueelle metsästämään, kalastamaan ja keräämään hunajaa.

Joukko kasvoi jatkuvasti maaorjuutta paenneista talonpojista ja muiden yhteiskuntaluokkien seikkailijoista, jopa aatelisista. He muodostivat sotilaallisia ryhmittymiä suojellakseen toisiaan."

Ei nämä PUTIN KASAKAT mitään hunajankeräilijöitä valitettavasti ole olleet, sillä AKM on havainnut heidän kyllä olevan tappamaan koulutettuja sotilaita ja rikollisia, joiden omalla hengelläkään ei ole mitään arvoa.

Eikä nämä PUTININ KASAKAT ole olleet myöskään mitään aatelisia tai suojelleet toisiaan, koska joissakin tapauksissa hehän ovat ampuneet jopa toisiaan.

UNILUKKARIN The New York Timesille antama lausunto on ILTALEHDEN mukaan siteerattu alla:

"Presidentti Sauli Niinistön New York Times -lehden erikoishaastattelu valottaa Niinistön ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin välisiä keskusteluja vuosien varrelta.

Suomen ja Venäjän yhteisen historian tähden Yhdysvaltain presidentti Joe Biden pyysi Niinistöä yrittämään takoa järkeä Putiniin, jotta tämä ei hyökkäisi Ukrainaan.

Kaikesta huolimatta Venäjä aloitti hyökkäyssodan kuukautta myöhemmin.

Erikoishaastattelussa Niinistö avaa nyt ensimmäistä kertaa keskustelujen sävyä ennen vuoden 2022 helmikuuta.

Haastattelussa Niinistö kertoo Putinin olleen keskittynyt, aggressiivinen, erittäin hyvin perillä ja jopa pakkomielteinen venäläiskulttuurista.

Niinistö kertoo myös testanneensa Putinia kysymällä häneltä Mihail Lermontovin Runoilijan kuolema -runosta ja tämän kirjoittajan kuolemasta.

Niinistö kertoo, että Putin puhui tapauksesta yli puoli tuntia.
- Hän tiesi siitä kaiken - hänelle se on Venäjä, Venäjä ylipäänsä, Niinistö kertoo haastattelussa.

Suomi oli Venäjän vallan alla yli sata vuotta aina vuoteen 1917 saakka.

Presidentin mukaan ajanjakso on jättänyt jälkensä suomalaisiin ja se on "juurtunut selkärankaamme".

Niinistö toisti haastattelussa jo vuonna 2014 julkisuuteen nostaneensa vanhan venäläisen sananlaskun: kasakka ottaa sen, mikä on huonosti kiinni.

Vuonna 2014 Niinistö avasi maanpuolustuskurssin lausumalla: "Eräs opettavainen venäläinen sananlasku kuuluu: "Kazak berjot shto ploho leshit" eli "kasakka ottaa sen, mikä on löyhästi kiinni".

Lehden haastattelussa Niinistö painottaa, että vapaiden maiden on pidettävä huolta puolustuskyvystään."

Tosiasiahan on, että Yhdysvalloissa nykyään HEIKKOA ja SENIILIÄ JOE BIDENIA pidetään keskeisenä syyllisenä siihen, että PUTIN uskalsi hyökätä Ukrainaan, kun SENIILI BIDEN oli surkeasti eponnistunut vetäytyessään Afganistanista ja jättäen jälkeensä kymmenien miljardien dollareiden aseet ja erittäin tärkeän ja suurella rahalla rakennetun tärkeän sotilastukikohdan sekä tietysti vielä ilmeisesti tuhansia amerikkalaisia tulkkeja ja avustustyöntekijöitä, jotka tiettävästi jäivät Taleban sissien armoille.

UNILUKKARIN The New York Times-lehdelle antaman erikoishaastattelu näyttää nyt valitettavsti kykevän UNILUKKARIN harmillisesti SENIILIN BIDENIN sanansaattajaksi.

Kysymyksessä voi hyvinkin olla vielä hankala lausunto, koska USA:n vuoden 2024 Presidentin vaalissa voittaja sattaa hyvinkin olla TRUMP, joten ei ole kovin hyvä, jos UNILUKKARI jättää Suomen tulevalle Presidentille sellaisen perinnön, ettei VALKOISEEN TALOON ole enää asiaa.

Näinhän meillä oli pitkän aikaa tilanne, kun innostuttiin Tarja Halosen aikana vahvasti rauhanaatteeseen ja vuoden 2002 vierailun jälkeen Geoge W. Bush totesi, että nyt pidetään vähän taukoa näissä tapaamisissa ja sen jölkeen vielä Erkki "The Red" taisi päästä kiemurtelemaan rauhan pinssi rintamuksissaan yhden kerran Valkoisen talon sohvalle ja sen jälkeen suhteet olikin sitten poikki aina siihen saakka, kunnes UNILUKKARI saatiin remmiin.

ottoRe: UNILUKKARIN OUTO HAASTATTELU???18.9.2023 9.12
Jos Trumppi olisi voittanut vaalit, ei Ukrainaa enää olisi olemassa.

Eikä myöskään ukrainalaisia.

Kolmannes heistä olisi tapettu heti, toinen kolmannes olisi leireillä ja loput olisivat "venäläisiä".

Tämä on hyvä pitää mielessä kun puhutaan tästä herra Trumpista.

Tehdessään Amerikasta suurta, hän unohtaa ja jättää oman onnensa nojaan muun lännen.

Lännen ja läntisen maailman, joka on ollut esikuvana ja kasvualustana silloin kun USAa aikoinaan luotiin.

Putin haluaa Trumpin voittavan.

Selvähän se.

Johan nämä mennä viikolla toisiaan kehuivat.

Huolissaan tuosta tilanteesta on syytä olla.

Suomessa eritoten.

Trumpin toimintatapoihin näet kuuluu diilien tekeminen.

Voimme joutua sellaisen kohteeksi kuten jouduimme elokuussa 1939.

Kovin on vaan huolestuttava tuo maailman vanhimman demokratian tila.

Amerikkalaiset joutuvat näet valitsemaan hullun ja vanhuuden höperön väliltä.

Meillä taas on enemmän valinnanvaraa.

alan kolmas miesRe: UNILUKKARIN OUTO HAASTATTELU???18.9.2023 12.54
OTUKKA tuntuu ymmärtävän TRUMPIN tavan toimia.

Asiat hoidetaan sopimalla ei sotimalla, johon ryhtyy vain sellaiset ihmiset, joilpa järki ei riitä sovinnollisiin ratkaisuihin.

TRUMP on aina arvostanut myös luottamusta - kaveria ei jätetä. Siksi normaalit demokraatit ja RINO republikaanit Amerikassa, jotka ovat tottuneet mulle, mulle politiikkaan ovat vihaneet miestä, joka ajattelee koko kansan etuja.

Tällaisia Preidenttejä Suomessakin on ollut harvassa.

TRUMP ei ole missään vaiheessa indikoinut, että hän olisi sallinut Putinin miehittää Ukrainaa. Eikä myöskään Putin uskaltanut tätä askelta ottaa TRUMPIN aikana, koska TRUMP olisi sen pystynyt helposti estämään.

TRUMPHAN antoi Ukrainalle heti Patriot ohjuksiakin Presidenttinä, kun taas OBAMA & BIDEN tarjosivat kenttäpatjoja ja humanitaarista apua.

Toisaalta täytyy muistaa, että Amerikassa kongressi päättää noista aseavuistakin ja kuten tunnettua TRUMPIN toimintaahan haittasi se, että vastassa oli korruptoitunut NANCY PELOSIN demokraatti enemmistö ja osittain myös RINO republikaanien Washingtonin korruptioporukka, joiden ainoa agenda oli ajaa RUSSIAN COLLUSION hanketta yhdessä FBI:n ja CIA:n ns. INSURANCE POLICYN avulla, jossa istuva presidentti yritetään syrjäyttää toimestaan valheellisten väitteiden ja lehdistövuodatusten avulla!!!!

ottoRe: UNILUKKARIN OUTO HAASTATTELU???18.9.2023 14.18
Ukraina sai kyllä ensimmäiset Patriot-ohjukset vasta tämän vuoden puolella.

Tässä esimerkki uutislinkistä: https://www.uusisuomi.fi/uutiset/ukraina-sai-ensimmaiset-patriot-ilmatorjuntaohjukset-venajan-havittajille-uusi-riski/78ca31ba-2dfc-4b84-871a-e8e452a5750b

Pysytään tosiasioissa akm.

Edelleen esimerkiksi Iltalehti uutisoi eilen miten Trump ja Putin jatkavat lepertelyään.

Putin kehui tämän asennetta Ukrainan sotaan.

Samaa peliä pelataan. Samalla puolen.

Tämä olisi hyvä amerikkalaisten ymmärtää äänestämään mennessään.

Ja ymmärtää se, ettei diktaattorien kanssa voi tehdä diilejä.

Chamberlain ei aikoinaan sitä ymmärtänyt ja seuraukset tiedetään.

ottoRe: UNILUKKARIN OUTO HAASTATTELU???18.9.2023 14.20
Ja todettakoon vielä:

Hyvä oli, jotta Niinistö kävi jenkeissä kertomassa totuuden siitä, mikä Venäjä on ja mitä se tule aina olemaan.

alan kolmas miesRe: UNILUKKARIN OUTO HAASTATTELU???19.9.2023 1.56
Sorry OTTO,

Myös AKM voi tehdä virheitä. Mainitsin yllä virheellisesti, että TRUMP antoi Ukrainalle Patriot ohjuksia, kun OBAMA ja BIDEN lahjoittivat humanitaarista apua ja lähinnä kenttäpatjoja.

AKM valitettavasti muisti ohjusten nimen väärin.

Kysymyksessähän oli nimenomaan panssarien torjuntaan tarkoitetut olalta ammuttavat JAVELIN ohjukset, joita tietysti tarvittiin, kun kaikkihan oli jo seurannut vuosikausia, kuinka PUTIN oli asemoinut passarivaunuja Ukrainan rajan tuntumaan.

Hyvässä muistissahan kaikilla sotaa ja Venäjän aggressiota seuranneilla valveutuneilla ihmisillä oli ja kuvissakin näytettiin, kuinka panssarivaunukolonnat vyöryivät kohti Kiovaa, mutta tuhottiin sitten ilmeisesti lähes täydellisesti juuri näillä Javelin ohjuksilla.

Alla on vähän lisätietoa tähänkin asiaan esim. yhdestä vähän konservatiivisemmasta amerikkalaisista lähteestä eli Washington Examinerista:

"Obama resisted sending lethal support

Then-president Barack Obama, while providing millions of dollars in aid, resisted sending lethal support, fearing that such a military buildup might provoke Putin to strike.

A 2015 joint report by the Brooking Institution, the Atlantic Council and the Chicago Council on Global Affairs urged the West to bolster deterrence in Ukraine "by raising the risks and costs to Russia of any renewed major offensive."

That would require providing direct military assistance so that Ukraine is better able to defend itself, the report stated.

While it called on NATO members to be part of that strategy, it also said the U.S. government needed to provide Ukraine with $3 billion in military assistance over the next three years.

"Obviously it's difficult to give them enough arms right now, but I think it would have made a difference," said Gen. Charles Wald, a former deputy commander of the United States European Command and one of the authors of the report.

"And who knows, it might have even deterred Putin.... So I think there was a mistake made by not increasing the defensive armament capability and other things for the Ukrainians at that time."

? Trudeau says Canada, NATO need to avoid all-out war with Russia

Townsend, who's now a senior adviser with a number of security think-tanks, said he believes there was too much concern at the time about provoking Putin and that the Russian president may have viewed that as a sign of weakness.

Miles agreed that there certainly was a risk that a military buildup could prompt a response from Putin.

"You also have the risk that a very vulnerable Ukraine - with a very powerful neighbour with a track record of preying on its neighbours - Is very susceptible to threats and coercion and violence from that neighbour," he said. "So the risk cuts both ways."

Yet in 2018, with Donald Trump as president, the U.S. REVERSED COURSE AND AGREED TO PROVIDE UKRAINE WITH $47 MILLION WORTH OF LETHAL WEAPONS, WHICH INCLUDED 210 JAVELIN ANTI-TANK MISSILES AND 37 LAUNCHERS."

Alla vähän NATON STOLTENBERGIN lausunnoista TRUMPIN merkityksestä NATOLLLE:

"NATO Secretary General Jens Stoltenberg, Trump said to applause, ?was amazed, after watching for so many years and said that PRESIDENT TRUMP DID WHAT NO-ONE ELSE WAS ABLE TO DO."

The speech doubled as Trump?s formal acceptance of his re-nomination to serve as president and an argument that he deserves four more years.

In it, he said that other countries had been ?taking advantage? of the United States on foreign policy and national defense before he became president.

Trump also repeated a mischaracterization of NATO members as delinquent in payments to the alliance and enlarged his role in convincing members to increase their defense spending.
Under NATO commitments forged 2014 - two years before Trump took office, and coinciding with Russia?s annexation of Crimea - each ally has until 2024 to reach their goal to spend 2 percent of its gross domestic product on its own defense.

Trump has used those pledges to make a vigorous push for allies to share more of the costs for their own protection.

And Stoltenberg has given Trump some credit for Canada and European allies adding $130 billion to their defense budgets, on the way to $400 billion by 2024.

"President Trump has been very clear," Stoltenberg told Fox News in 2019.

"He is committed to NATO. He stated that clearly just a few days ago and also at the NATO summit in July. BUT AT THE SAME TIME, HE HAS CLEARLY STATED THAT NATO ALLIES NEED TO INVEST MORE. AND THEREFORE AT THE SUMMIT IN JULY LAST YEAR, WE AGREED TO DO MORE TO STEP UP - AND NOW WE SEE THE RESULTS."

"By the end of next year, NATO allies will add hundred - 100 billion extra U.S. dollars toward defense.

So we see some real money and some real results. AND WE SEE THAT THE CLEAR MESSAGE FROM PRESIDENT DONALD TRUMP IS HAVING AN IMPACT."

OTON kannattaisi Amerikan asioiden osalta seurata muitakin lähteitä, kuin suomalaista YLE:n ja muun kotimaisen Valtamedian meille syöttämää disinformaatiota, joka on peräisin lähinnä USA:n demokraattisen puolueen käsissä olevasta mediasta tyyppiä CNN, NBC, CBS, ABC ja The New York Times sekä Washington Post tai englantilaisesta vasemmistolaisesta Guardianista ja liberaalista BBC:stä.

Kiistaton tosiasia valitettavasti on se, että ennen Trumpin aikaa NATON puolustuskyky esim. materiaalien suhteen oli laskenut lähes nollatasolle, kun ainoa todellinen pelote NATOSSA oli 5. artikla ja sen myötä ydinaseuhka.

NATON ydinaseuhkakin on ollut lähinnä USA:n ja Englannin sekä Ranskan käsissä, kun Saksasta oli tehty 2. maailmansodan jälkeen lähinnä paperitiikeri.

Tunnettu tosiasiahan on vielä sekin, että SENIILI BIDEN ja myös isot EU maat Saksan johdolla ovat koko ajan hidastelleet riittävän sotilaallisen tuen antamisessa Ukrainalle ja tämä on tietysti pitkittänyt tarpeettomasti sotaa.

Kestää vuosikausia, kunnes NATOn puolustuskyky konventionaalisilla aseilla on saatettu turvalliselle tasolle, mutta onneksi TRUMP onnistui tässäkin suhteessa ja pakotteidenkin osalta herättämään EU:n piirissä YK:n kokouksissa alvariinsa juoksentelevat ja penkeissään nukkuvat ns. AIKUISET POLIITTISET PÄÄTTÄJÄT PRINSESSA RUUSUSEN UNISTAAN!!!

Viimeinen villityshän nyt on esim. SENIILIN BIDENIN kohdalla se, että hän pitää nyt ILMASTONMUUTOSTA jopa suurempana uhkana kuin YDINSOTAA, mutta Suomen UNILUKKARI taas omissa lausunnoissa pelottelee suomalaisia taas YDINSODAN KAUHUILLA.

Luulisi, että UNILUKKARIKIN kohta jäädessään eläkkeelle jo lopettaisi suomalaisten pelottelun kaikilla uhkakuvilla.

Presidentin tehtävä on olla edes jollain tavoin ARVOJOHTAJA.

AKM:n mielestä jatkuva uhkakuvilla pelottelu, ilmastonmuutos, ydinsota, luontokato, Arktisen luonnon tuhoutuminen, koronanyrkki, tiedon sensurointi ja rasismin nollatoleranssi, puhumattakaan EU:n totalitaarisesta pakkovallasta Suomen itsenäisen päätäntävallan suhteen, ei kuulu ARVOJOHTAJAN työkalupakkiin.

ARVOJOHTAJAN tulisi tietysti omalla esimerkillään luoda kansalaisiin tulevaisuuden uskoa ja toivoa, joka taas ei saa perustua kaiken maailman Münchausenin vihreisiin terästehtaisiin tai epävarmoihin tuulimyllyihin.

MILLOIN UNILUKKARI on kantanut oikeasti huolta esim. Suomen ennätyksellisen alhaisen syntyvyyden osalta?

Ei käsittääkseni milloinkaan!!!

Vanhuksia ja sotaveteraaneja UNILUKKARI on kyllä Itsenäisyysjuhlissakin kestinnyt, mutta ei ole järjestänyt Aaron kanssa ainakaan vielä kunnon avoimien ovien päivää Suomen tulevaisuuden toivoille esim. Presidentin linnassa, vaikka monissa maissa ja Suomessakin lasten päivää vietetään tyypillisesti 20. marraskuuta -yleismaailmallisena lastenpäivänä tai 1. kesäkuuta - kansainvälisenä lasten päivänä.

YLE:llä taas jatkuvasti elämöidään ns. NENÄ PÄIVÄNÄ, jolloin suomalaisia innostetaan suoritamaan lahjoutyksia kehitysmaiden lapsille.

Tätäkin voi tietysti pitää kauniina eleenä, mutta miksi ihmeellä YLE ei ole kyennyt järjestämään vastaavaa tapahtumaa ihan suomalaisille lapsille, joista monet ovat kohdanneet jo ennen näkemättömän köyhyyden ja kaikkien perinteisten hyvien perhearvojen alasajonkin.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: