Keskustelu

YPHuikeat selausluvut12.2.2015 11.46
Ylläpito ylpeänä vertailee Keskisuomalainen konsernin ja Vapaa Juankoski-sivustoon selauslukuja:
"Keskisuomalaisen verkkolehdet

Konserni Keskisuomalaisen verkkopalveluiden kävijämäärä ylitti miljoonan eri selaimen rajan viime viikolla. Rajapyykki ylittyi viime viikolla ensimmäistä kertaa yrityksen historiassa.

Tieto käy ilmi suomalaisia verkkopalveluita mittaavan TNS Metrixin viikkotilastosta.

Kasvu johtuu maakuntalehtien verkkopalveluiden, KSML.fi:n ja Savonsanomat.fi:n, kävijämäärien kasvusta. Lisäksi konserniin vastikään hankittu valtakunnallinen viihdesivusto Iltamakasiini.fi vaikutti ennätyksen syntymiseen.

--Tämä vuosi on maakuntalehdissä omistettu erityisesti digitaaliselle sisällölle, ja sisältöön satsaaminen näkyy jo tilastoissa, sanoo digitaalisen liiketoiminnan johtaja Kirsi Hakaniemi.

Verkkosivustojen kävijämääriä mitataan yleisesti eri selainten lukumäärällä. Kun lukija käy esimerkiksi KSML.fi-sivustolla työkoneella, älypuhelimella ja kotikoneella, se tuo sivustolle kolme eri selainta.

Kun lukija käy palvelussa useita kertoja samalla koneella, hän

kirjautuu tilastoihin vain kerran."

Vapaa Juankoski sivustolla on selaajia vuodessa n. 700000-800000 selailijaa ja yhteensä on eri koneita ollut 734822 käyntiä. Olemme varmasti luetuimmat ja selaillutuimmat "yksityiset" sivut Suomessa.

YPRe: Huikeat selausluvut12.2.2015 20.57
iNiin muuten katselukertoja yhteensä n. 2500000. Kiitos teille kaikille. Varsinkin häiriköille, jotka lisäävät katselukertoja.

Pena T.Re: Huikeat selausluvut12.2.2015 22.17
Heikkiä kritisoivat vain kateelliset ja pelkurit, jotka eivät henkisiltä mitoiltaan yllä lähellekään Heikkiä. Sen voi havaita kirjoituksista ikävän usein.
Juankoskella ei ole talousasioissa monia yhtä kiistattomia asiantuntijoita kuin Heikki.
Ei ole ihme, että lukijoita on kauempaakin. Pääkaupunkiseudulla kysellään johtavien juankoskelaisten poliitikkojen ja virkamiesten mahdollisia korvausten maksuja ym...



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: