Keskustelu

alan kolmas miesUNILUKKARI NOUSI JO BARRKAADEILLE!!!30.9.2023 3.22
Jo on aikoja eletty.

TYÖVÄEN PRESIDENTIN HARKINTAVALTA PETTI TAAS!!!

11.7.2023 UNILUKKARI avasi PANDORAN LIPPAAN Vilnan kokouksessa ja kiihdytti RASISMIHÖPÖTYKSELLE Valtamediassa ja tietysti myös Eduskunnassa lähes kaksi kuukautta kestäneen REFORMIHALLITUKSEN perusteettoman AJOJAHDIN ja monien perussuomalaisten avoimen mustamaalauskampanjan somessa ja muualla.

Nyt "TYÖVÄEN PRESIDENTTI" eli UNILUKKARI nousi Helsingin Yliopiston vallanneiden vihervassareiden kanssa avoimesti barrikaadeille ja jopa kehonkielen asiantuntijat totesivat, että UNILUKKARIN silmistä näki, että hän mielellään nousi suomalaista yhteiskuntajärjestystä vastaan ja ilman turvamiehiä tepasteli muina miehinä Yliopiston vallanneiden anarkistien joukossa, kun oli tällaiseen KAPINAKESKUKSEEN mennyt pitämään MAANPUOLUSTUKSELLISTA PUHETTA.

Ei UNILUKKARILLA kyllä paljon PÄÄTÄ PAKOTA.

Iltalehtikin raportoi tästä häpeällisesti mielenilmaisusta seuraavasti:

"Sami Sallisen mielestä Niinistöllä oli tilanteessa lempeä ja isällinen ote, vaikka paikalla olikin väkeä ja hässäkkää.

Opiskelijat huusivat "yleislakko nyt" -iskulausetta presidentin saapuessa paikalle.

□ Niinistön puheessa kiinnitin huomiota erityisesti hänen silmiinsä.

Ihmisillä on tapana kiristää silmäkulmia, kun he ovat stressaantuneita.

Niinistöllä silmät olivat erittäin rennot ja lisäksi hän räpytti silmiään hyvin vähän, mikä kertoo matalasta sykkeestä, Sallinen sanoo.

"Oijoi"

Niinistö kysyi hymyillen opiskelijoilta, ovatko he "yötäkin täällä".

Saatuaan myöntävän vastauksen, presidentti totesi, että "oijoi".

Sallisesta vuorovaikutus kertoo, että Niinistö oli aidosti empaattinen opiskelijoita kohtaan.

□ Vastaus tuli häneltä luontevasti, ja se kertoo hänen suhtautumisestaan, joka oli empaattinen.

Helsingin yliopiston päärakennus on ollut vallattuna 10 päivää.

Niinistö ei tapansa mukaan ottanut kantaa valtion budjettiin, mutta hän toivoi opiskelijoiden pärjäävän taloudellisesti sekä heidän opinnoissaan, joiden hän kuvasi olevan "tuiki tärkeitä".

□ Juuri siinä kohtaa hän muuttui vielä rennommaksi, kun hän puhui opiskelijoiden pärjäämisestä.

Tästä välittyy mielikuva, että Niinistö oli aidosti kiinnostunut opiskelijoista ja halusi asettua heidän asemaansa.

Kun siinä tuli vielä hymy ja "oijoi", niin se oli aika hellyyttävä ja isällinen ote, Sallinen toteaa."

Tässä nähdään, mitä ARVOMAAILMAA UNILUKKARI on edustanut.

Jatkuvasti on ravannut Amerikassakin Seniilin Bidenin luona hänen sanansaattajanaan ainakin Ukrainan asioissa ja kaikkihan nykyään tietää senkin, että nämä UNILUKKERIN PUTINILLE kertomat viestit ovat vain kiihdyttäneet PUTININ barbaarista hyökkäyssotaa.

UNILUKKRIN SILMÄT ovat varmaan näitäkin Seniilin Bidenin viestejä kertoessa olleet rennosti sirrillään, kun AIKUISET POLIITIKOT puhuu "aikuisten asioista".

Suomalaisille UNILUKKARI on kuitenkin kertonut, että PUTININ käytös oli hänen viestiensä jälkeen jotenkin muuttunut.

Lienee sekin selvää, että UNILUKKARI oli varmaan käyttänyt PUTININ kanssa keskutsellessaan myös rentoa "ojoi"-tyyliä, kun PUTIN oli ilmeisesti kertonut UNILUKKARILLE, että meidän on tarkoitus puhdistaa Ukraina natseista ja meidän panssarivaunut on jo Ukrainan rajalla.

PUTIN oli varmaa huomauttanut UNILUKKARILLE, että Seniili Biden oli vetäytynyt Afganistanista typerästi siten, että ensiksi oli maasta poistunut Amerikan sotajoukot, joiden aseet oli annettu ilman vastarintaa Talibanin rosvojoukoille ja vasta sen jälkeen oli ryhdytty poistamaan maasta siviiilejä ja NATO-joukkojen paikallisia avustushenkilöitä.

Ei ole sitten mikään ihme, että jopa UNILUKKARIN entinen puoluetoveri Ben Zyskovichkin huomautti äskettäin, että tuota UKRAINAN sotaakaan ei olisi koskaan syntynyt, jos EU ja USA olisi aseistanut UKRAINAA yhtä vahvasti kuin TRUMP teki aseellisesti ja muutoinkin vielä ollessaan Presidenttinä.

Tosiasiahan on, että EU tuli täysin PUTININ yllättämäksi, eikä EU ole vieläkään pystynyt käynnistämään aseteollisuuttaan kunnolla, vaikka
Trump vaati näitäkin toimia jo heti hänen presidenttikautensa alettua vuonna 2016.

Ei ole mikään salaisuus, että UNILUKKARIKIN oli vielä tuolloin täysin entisen kommunisti ANGELA MERKELIN lumoissa ja höpötti vielä jostain EU:n yhteisistä sotavoimista, joka oli tietysti täyttä bull shittia lähes koko UNILUKKARIN TYÖVÄEN PRESIDENTTINÄ olo ajan.

Ainoa asia, joka UNILUKKARIA on kiinnostanut on ollut ravaaminen YK:n ILMASTOKOKOUKSISSA, joissa UNILUKKARI on toistuvasti pitänyt ILMASTON MUUTOSTA MAAILMAN ja SUOMENKIN KANNALTA SUURIMPANA UHKANA.

Samaan aikaan UNILUKKARIN olisi pitänyt kiinnittää huomiota siihenkin, että Suomen BKT ei ole kasvanut 15 vuoteen reaalisesti itse asiassa yhdelläkään sentillä, mutta väestö on ikääntynyt, kustannukset ovat nousseet kovaa vauhtia ja syntyvyyskin on Suomessa vajonnut jo 1800-luvun tasolle.

Suomi on totaalisti pudonnut kehityksen kelkasta ja tässä tilanteessa UNILUKKARI vielä taivastelee elokapinallisten joukoissa Suomen arvostetuimman opinahjon tiloissa ja siten näyttää esimerkkiä, kuinka ULKOPARLAMENTAARISIN KEINOIN PYRITÄÄN KAATAMAAN UNILUKKARIN itsensä 20.6.2023 nimittämä REFORMIHALLITUS.

Onhan tällainen toiminta ihan käsittämätöntä ja vielä hurjemaksi UNILUKKARIN ESIMERKKI menee, kun vielä muistaa senkin, että UNILUKKARI on ollut erittäin hyvää pataa myös Brasilian Presidentiksi nousseen vankilakundi LULAN kanssa.

LULAHAN ei ole elämässään tehnyt mitään muuta hyvää kuin viettänyt ylellistä kommunistista elämää Petro Brasin ja Oderbrechtin öljy- ja infrarakennushankkeiden korruptiorahojen turvin.

Vähää ennen LULAN tapaamistaan UNILUKKARI oli jo ehtinyt vierailla myös Etelä-Afrikassa tapaamassa niin ikään erittäin kiistanalaista kolleegaansa Cyril Ramaphosaa.

Tunnetusti Ramaphosakin on ilmeisesti kaikkein korruptoitunein Presidentti Afrikassa.

"Helmikuussa 2020 Ramaphosa joutui murtovarkauden uhriksi.

Murtomiehet olivat murtautuneet hänen Phala Phalan tilalleen Limpopon maakunnassa ja varastaneet väitteiden mukaan jopa neljä miljoonaa dollaria.

Murtovarkaat saatiin kiinni tilalla ja heidän kuulusteltiin ja maksettiin pysymään hiljaisina tapahtuneesta.

Koska rosvojen saaminen kiinni tapahtui varsin epämääräisissä oloissa, Etelä-Afrikan valtiollisen turvallisuuden päällikkö Arthur Fraser syytti kesäkuussa 2022 Ramaphosaa kidnappauksesta ja rosvojen lahjonnasta.

Ei ole myöskään selvää miksi Ramaphosalla oli miljoonia Yhdysvaltain dollareita tilallaan piilotettuna sohvan sisään, ja nämä voivat olla peräisin korruptiosta ja rikkoa valuuttasäännöstelymääräyksiä.

Ramaphosan mukaan käteistä oli vain 580 000 US-dollaria ja se oli peräisin buffalon myymisestä."

Kyllähän tässäkin asiassa herää helposti kysymys, onkohan UNILUKKARI kenties ollut tuolla Etelä-Afrikassakin varottamassa Ramaphosaa, kun Amerikassa on käynnistetty SENIILIN BIDEN HUNTER BIDENIN rahansiirto-operaatioista republikaanien toimesta ns. impeacment inquiry, kun HUNTER BIDEN on vähän jokaisesta maasta käynyt keräämässä kymmenien miljoonien dollareiden lahjusrahat SENIILIN BIDEN perheelle ja ns. BIG GUY:lle eli Seniilille JOE:lle itselleen sinä aikan, kun JOE oli OBAMAN varapresidenttinä 8 vuotta ja lenteli US AIR FORCE 2 koneella narkomaani poikansa HUNTERIN kanssa ympäri maailmaa ja kalasti lahjusrahoja JOE:lle ja koko suvulle kymmeniä miljoonia taaloja peiteyhtiöhin, joilla ei ollut muuta toimintaa kuin lahjusrahojen vastaanotto.

Mikko MajaniemiRe: UNILUKKARI NOUSI JO BARRKAADEILLE!!!11.10.2023 13.35
neekerin suun sisällä oli ympärileikattu juutalaisen kyrvän nuppi haju ja maku oli sietämättömän pahoja

tiedottaja1Re: UNILUKKARI NOUSI JO BARRKAADEILLE!!!14.10.2023 15.55
^kiva yläpuolella olevan kommenttini kyrpä kommentti hahahahahVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: