Keskustelu

alan kolmas miesHOLOKAUST 2 KÄYNNISTETTIIN16.10.2023 4.07
Barbaarinen ISLAMISTINEN PALESTIINALAINEN TERRORISTIJÄRJESTÖ HAMAS aloitti Gazan alueelta HOLOKAUST 2:n, kun viime lauantaina 260 nuorta israelilaista ja ulkomaista Supernova musiikkitapahtuman osanottajaa murhattiin barbaarisella tavalla, kun Gazasta aidan läpi murtautuneet massamurhaajat iskivät musiikkitapahtumaan osallistuneiden kimppuun lähellä Re?im Kibbutzia keskellä hiekka-aavikkoa.

Hamasin barbaariset iskut jatkuivat sitten vielä useissa Israelin kibbutseissa ja kaikkiaan israelilaisia murhattiin kylmästi yli 1500, naisia ja lapsia raiskattiin ja otettiin vangeiksi ainakin 150. Amerikkalaisiakin tapettiin tiettävästi ainakin 27.

Nopeasti maailman poliittiset johtajat tuomitsivat teot, mutta ei mennyt edes kokonaista viikkoa, kun ympäri maailmaa etenkin liberaalit vihervasemmistolaiset tahot ovat yhdessä rintamassa hyökänneet israelilaisia vastaan, kun Israel on joutunut turvautumaan armeijansa apuun Hamas terroristien hävittämiseksi Gazassa.

Suomessakin mm. vasemmistolaisten puolelta esim. Li Andersson ja Jussi Saramo sekä monet muut vihervasemmistolaiset ja jopa oikean laidan poliitikotkin ovat osoittaneet enimmäkseen myötätuntoa lähinnä palestiinalaisia kohtaan, jotka nyt ovat joutuneet vaaraan, kun Israel on ryhtynyt täysin oikeutetusti vastatoimiin.

Hamasin barbaariset hyökkäykset eivät kuitenkaan ole olleet sattumaa, vaan liittyvät läheisesti Lähi-Idän historialliseen problemaattiseen tilanteeseen ja juutalaisiin kohdistuneeseen yli 2000 vuotiseen vainoon, jossa kuitenkin Donald Trumpin kaudella Lähi-Idässä saavutettiin merkittävää rauhanomaista kehitystä Israelin ja arabivaltioiden kesken tehdyn ns. Abraham-sopimuksen kautta.

Jo ennen Abraham-sopimuksen neuvotteluja ja sopimusta TRUMP oli kiristänyt Lähi-Idän politiikkaa ja lakkautti OBAMAN ja BIDENIN neuvotteleman IRANININ YDINSULKUSOPIMUKSEN, joka oli osoittautunut tehottomaksi, kun Iranista oli tullut Lähi-Idän tärkein palestiinalaisten terroristijärjestöjen tukija Irakissa, Syyriassa ja muualla Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa.

SENIILI BIDEN päästyään vilpillisten vaalien kautta Presidentiksi, BIDEN ryhtyi välittömästi purkamaan Abraham-sopimuksen kautta saavutettuja tuloksia ja aloitti uudelleen OBAMAN kaudella neuvotellun IRANIN YDINSULKUSOPIMUKSEN palauttamisen sekä aloitti jäädytettyjen rahavarojen jakamisen terroristeja tukevalle IRANILLE.

Vain viikkoa ennen HAMASIN tekemää iskua SENIILI BIDEN vapautti 6 miljardia dollaria Iranin Etelä-Koreassa jäädytettyjä öljyvaroja ja vastaavaa rahoitusta oli jo jatkettu koko ajan BIDENIN tultua valituksi Presidentiksi.

BIDENIN kädenojennus IRANILLE tehtiin tarkoituksellisesti World Trade Centerin tuhon 11.9.2001 muistopäivänä, jolloin kaikille arabiterroristeille annettiin selkeä merkki, että HAMASIN kaltainen terroristinen toiminta on täysin hyväksyttävää.

Kuuden miljardin dollarin vapautuksessa kysymys oli lunnasrahoista, joissa IRANIN Ajatollah Ali Khamenei vastapalveluna Seniilin Bidenin 6 miljardin taalan lunnasrahoja vastaan vapauttaa 6 Iranissa vangittuna olevaa amerikkalaista, joiden hinnaksi tuli 1.2 miljardia dollaria per vanki.

Trumpin aikana mitään lunnasrahoja ei koskaan maksettu, mutta silti IRAN vapautti pidättämiään amerikkalaisia vaihtokauppoina, joissa Amerikassa pidätettyjä iranilaisia vapautettiin vaihtovuoroisesti.

Tulos BIDENIN terroristien tukitoimista on nyt käsissä.

Lähi-Itä on taas täydessä tulessa ja koko Israelin n. 9.8 miljoonan ihmisen kansa keskellä arabimaailmaa on nyt näköjään joutumassa jopa kansainvälisen HOLOKAUST 2:n uhriksi.

Tilanne on täysin käsittämätön. EU:n tahollakin vielä viimekesäisen Suomessa riehuneen RASISMI VOUHOTUKSEN aikana ja Suomen Eduskunnassakin ja etenkin VALTAMEDIASSA vaadittiin, että Suomessakin on säädettävä HOLOKAUSTIN KIELTÄMINEN RIKOLLISEKSI TEOKSI.

Mutta nyt, kun radikalisoituneet islamistiset palestiinalaiset ovat taas aloittaneet vielä Israelissa jäljellä olevan juutalaisväestön HOLOKAUST 2:n, niin ympäri maailmaa palestiinalaisten terroristijärjestöjen kannattavat huutavat kurkku suorina Iranin muslimien rahoittamina, että Israelissa vielä jäljellä oleva juutalaisten valtio on hävitettävä maan tasalle.

Tietenkin naapurimaassamme Venäjällä massamurhaaja PUTIN on tässäkin tilanteessa taas onnensa kukkuloilla, kun Venäjä Iranin suurena ystävänä on myös osaltaan tukemassa Syyriassa ja ympäri Lähi-Itää palestiinalaisterroristien toimintaa.

On oletettavaa, että Venäjän massamurhaaja Putinilla on myös ollut taas tässäkin sormensa pelissä, kun HAMAS käynnisti juutalaisväestön HOLOKAUST 2:n ym. Supernova massamurhassa, kun tiedetään, että palestiinalaisten Presidentti Mahmud Abbasilla on ollut hyvin läheiset suhteet Syyriaan, jossa taas Venäjä on tiukasti tukenut paikallaista tyrannia eli Ba?ar al-Assadia.

Tiettävästi Basar al-Assad on taas ollut tukemassa Libanonissa palestiinalaisterrorijärjestö Hizbollahia. Väitetään, että Basar-al Assadin veli Mahir al-Assad osallistui Libanonin pääministeri Rafik Haririn autopommimurhaan vuonna 2005.

Ääri-islamistinen Hizbollah on taas tehnyt pommi-iskuja Israelin vuoden 1967 Syyrian sodassa miehittämälle Golanin alueella ja äskettäin Israel näytti suorittaneen näiden iskujen johdosta vastaiskun Aleppon lentokentälle.

Tunnettu tosiasiahan on, että vuodesta 2003 lähtien Palestiinan alueen ja siis Gazan nykyisellä vuonna 2005 valitulla presidentti Muhammad Abbasilla on aina ollut tiukasti sormensa pelissä kaikissa palestiinalaisten terroristien suorittamissa operaatioissa hänen oltuaan ikään kuin kakkosmies Jasser Arafatin johtamassa Fatahin (palestiinalaisten keskustavasemmistolainen puolue) ja PLO:n toiminnassa.

Hän lähti Palestiinasta Syyriaan pakolaisena Israelin itsenäisyyssodan jälkeen vuonna 1948 ja työskenteli myöhemmin kansakoulunopettajana. Hän suoritti oikeustieteen kandidaatin tutkinnon Damaskon yliopistossa ja väitteli tohtoriksi historiasta Moskovan Oriental Collegessa (Patrice Lumumba University). Hänen väitöskirjansa vuonna 1982 valmistunut väitöskirjansa julkaistiin uudelleen vuonna 2011 aiheena oli "The Other Side: the Secret Relationship Between Nazism and Zionism" (Toinen puoli: natsismin ja sionismin salainen suhde). Abbas työskenteli henkilöstöjohtajana ja alkoi johtaa ja organisoida palestiinalaisryhmiä.

Ei ole siis mitään epäselvyyttä siitä, että Mahmud Abbasin esikuvana palestiinalaisten vapaustaistelijana on ollut Demokraattisen Kongon taannoinen Belgian siirtomaavallan päättymiseen johtaneen Patrice Lumumban esimerkki, joka joutui maksamaan hengellään sen, että Demokraattinen Kongo vapautui Belgian ikeestä, mutta sittemmin sortui kuitenkin väkivaltaisiin vallankaappauksiin ja sekasortoon vuosikymmeniksi.

Nähtävästi Abbasin suhteet Putinin johtamaan Venäjään ovat myös olleet hyvät hänen Moskovan opiskelujensa vuoksi ja Abbasin Syyriassa viettämänsä ajan vuoksi.

1950-luvun puolivälissä Abbas aktivoitui palestiinalaisessa politiikassa ja liittyi salaisiin maanalaisiin ryhmiin Qatarissa, ja vuonna 1961 Jasser Arafat värväsi hänet Fatahiin.
Vaikka Abbasia on pidetty "maltillisena", niin hänen lausuntonsa ovat kuitenkin olleet kaukana rauhanmiehen lausunnoista:

"Abbas on esimerkiksi väittänyt, että natsit tappoivat "vain muutamia satoja tuhansia juutalaisia", ei kuutta miljoonaa.

Huhtikuun 30. päivänä 2018 hän piti puheen, jossa hän väitti, että holokaustia ei aiheuttanut antisemitismi vaan juutalaisten "sosiaalinen käyttäytyminen", mukaan lukien rahan lainaaminen.

Vaikka Abbas neuvottelee Israelin kanssa, hän torjuu sen perustan juutalaisvaltiona.

Puhuessaan palestiinalaisten nuorisoparlamentille vuonna 2009 Abbas ilmoitti kieltäytyvänsä tunnustamasta Israelin juutalaisuutta sanoen: "Kutsukaa itseänne miksi haluatte, mutta minä en hyväksy sitä... "Juutalaisvaltiota"... minä en hyväksy sitä."

Abbas tuki tätä lausumaa uudelleen syyskuussa 2010, kun hän sanoi Hadash-puolueen jäsenille, että oli "mahdoton hyväksyä vaatimusta" tunnustaa Israel juutalaisvaltioksi.

Vuonna 1964 perustettu PLO (Palestine Liberation Organization) on järjestö, joka perustettiin yhdistämään Israelin valtion perustamisen ja Lähi-idän sotien jälkeen syntyneitä Palestiinan pakolais- ja sissiryhmiä.

PLO:n peruskirjassa vuonna 1968 järjestö linjasi tärkeimmät tavoitteensa, jotka olivat oikeus itsenäiseen Palestiinan valtioon, Palestiinan täydellinen vapauttaminen sekä Israelin valtion tuhoaminen.

Näistä tavoitteistaan PLO ei ole vieläkään sanoutunut irti.

Arafatin kuoleman jälkeen Abbasista tuli siis Palestiinan hallintoalueen 2. presidentti ja samalla PLO:n puheenjohtaja.

HAMASIN voitettua Palestiinan hallintoalueen riitaisat vaalit FATAHILTA vuonna 2006, Abbas joutui säilyttääkseen valtansa presidenttinä tekemään yhteistyötä HAMASIN kanssa.

Toimittuaan palestiinalaisjärjestöissä ympäri Lähi-Itää ja Pohjois-Afrikkaa Abbasilla on siis ollut läheiset suhteet kaikkiin väkivaltaisiin palestiinalaisjärjestöihin, vaikka alkuvaiheessa hänen suhteensa Gazassa Hamasiin olivat heikot, mutta presidenttinä hän kuitenkin joutui tekemään yhteistyötä Hamasin kanssa, kun PLO ei ole onnistunut järjestämään lupauksista huolimatta presidentinvaaleja vuoden 2005 jälkeen.

Israelhan taas perustettiin YK:n päätöksellä Palestiinan alueelle vuonna 1948.

Ennen Israelin perustamista Palestiina oli osa Osmanivaltiota 1500-luvulta alkaen. Vuonna 1918 Iso-Britannia valtasi alueen. Britannia sitoutui tukemaan juutalaisten kansallisen kodin perustamista Palestiinaan.

Vuonna 1947 Yhdistyneeet kansakunnat päätti, että Palestiinan alue oli jaettava Israeliksi ja Palestiinan arabien maaksi. Arabit eivät hyväksyneet maan osittamista.

Egyptiin siirtynyt vuonna 1929 syntynyt entisen palestiinalaisen kauppiaan poika JASSER ARAFAT ryhtyi palestiinalaiseksi nationalistiksi vuonna 1946 ja hän hankki aseita Kairossa toimitettavaksi Palestiinaan arabipuolelle Gazaan.

Vuonna 1948 Israelin itsenäisyyden alkaessa Arafat lähti Egyptistä Kairon yliopistosta ja pyrki Palestiinaan.

Egyptin joukot eivät kuitenkaan sallineet huonosti varustettujen partisaanien pääsyä sota-alueelle ja joukko riisuttiin aseista ja käännytettiin takaisin. Yliopistossa Arafat liittyi muslimien veljesjärjestöön ja toimi palestiinalaisopiskelijoiden järjestön johdossa 1952-1956.

Palestiinasta karkotetut, etupäässä Persianlahden valtioissa työskentelevät, koulutetut ihmiset perustivat Fatahin vuonna 1959.

Heistä merkittävin oli Jasser Arafat. Fatah liittyi PLO:hon ja sai vuonna 1969 johtoaseman PLO:ssa.

Järjestö järjesti hyökkäyksiä Israeliin aluksi Jordaniasta käsin, ja sai aseita Neuvostoliitosta ja Kiinasta.

Sen johtajat karkotettiin väkivalloin Jordaniasta 1970-1971 (ns. MUSTA SYYSKUU 1970). Islamistit siirtyivät myös Libanoniin, jonne perustettiin HIZBOLLAH terroristijärjestö, joka teki jatkuvasti attentaatteja Israelin alueelle.
Israelilaisten valloitus Libanonissa (Operaatio Litani) johti Fatah-järjestön siirtymiseen Tunisiaan, Jemeniin, Algeriaan ja Irakiin. Israel teki 1. lokakuuta 1985 ilmaiskun Tunisiaan Fatahin päämajaan.

Israel on siis perustamisestaan lähtien joutunut jatkuvalla syötöllä ympäröivien arabimaiden hyökkäyksen kohteeksi vuosina 1948, 1967 ja 1973.

Israel solmi kuitenkin rauhan Egyptin ja Jordanian kanssa, mutta Israelin-Palestiinan konflikti on kuitenkin jatkunut Israelin valtion perustamisesta lähtien.

Israelin miehittämillä alueilla asuu noin kolme miljoonaa palestiinalaista. Israel on perustanut Länsirannalle siirtokuntia, joissa asuu 200 000 juutalaista.

Vuonna 1993 Bill Clintonin johdolla laaditussa OSLON sopimuksessa sovittiin, että viiden vuoden kuluessa perustettaisiin palestiinalaisten itsehallinto Länsirannalle ja Gazaan.

Jasser Arafatista tuli palestiinalaisten presidentti. Seuraavana vuonna Arafat sai Nobelin rauhanpalkinnon Israelin Shimon Peresin ja Jitzhak Rabinin kanssa.

Yksi Norjan Nobel-komitean jäsen kuitenkin erosi vastalauseena Arafatin palkitsemiselle, koska hän piti Arafatia terroristijohtajana.

Vuonna 1994 Arafat muutti palestiinalaisten hallintoalueelle, näin palaten Palestiinaan ensimmäistä kertaa 26 vuoteen. Vuonna 1996 Jasser Arafat valittiin palestiinalaisalueiden presidentiksi 87%:n ääniosuudella.

Vuonna 2003 Yhdysvallat ja Israel kieltäytyivät neuvottelemasta terroristi Jasser Arafatin kanssa, jolloin PLO:n johtajaksi nousi Mahmud Abbas, josta Arafatin kuoleman jälkeen tuli palestiinalaisten presidentti vuonna 2005.

Hyvässä muistissahan kaikilla on sekin, kuinka Münchenin Olympialaisten aikaan Lasse Viren ja Pekka Vasala voittivat juoksuradalla kultaa vuonna 1972, mutta samojen kisojen aikana JASSER ARAFATIN ja MAHMUD ABBASIN ohjauksessa palestiinalaisterroristeihin kuulunut Mustan Syyskuun terroristiryhmä surmasi 11 Israelin 12 jäsenen olympiajoukkueesta keskellä yötä.

Tammikuussa 2006 islamistinen Hamas voitti Gazassa järjestetyt vaalit ja vei suurimman puolueen aseman Abbasin Fatahilta.

Fatahin pääministeri Ahmad Qurai? joutui luovuttamaan paikkansa Hamasin Isma?il Haniyyalle, joka johti kansainväliseen tuomioon Israelin, Yhdysvaltain ja Euroopan Unionin luokiteltua Hamasin terroristijärjestöksi.

Israel jäädytti palestiinalaishallinnolle menevät tulli- ja verotulot ja Euroopan Unioni ja Yhdysvallat palestiinalaishallinnon palkkamenoiksi tarkoitetut avustukset.

Gazaa johtaa siis nykyään islamistinen äärijärjestö Hamas.

Syksyllä 2023 Hamas hyökkäsi em. barbaarisella tavalla Israeliin, jonka seurauksena Israel on taas ilmoittanut olevansa sodassa Hamasin kanssa ja luvannut hävittävänsä Hamasin maailman kartalta.

Israel on taas valtiomuodoltaan parlamentaarinen demokratia, mutta toisaalta juutalainen valtio, mikä on kirjattu sen peruslakeihin. Väestöltään Israel on kuitenkin monikansallinen ja uskontopohjaltaan moninainen.

Palestiinalaisten hyysäämistähän ns. poliittinen eliitti näyttää harrastaneen siitä lähtien, kun Israelin valtio perustettiin YK:n päätöksellä vuonna 1948.

Onkin suorastaan irvokasta, että Norjassakin joku Rauhan NOBEL-palkinto voidaan luovuttaa palestiinalaistaustaiselle terroristi JASSER ARAFATILLE.

AKM muistelee, että 2. maailmansodan aikaan juutalaisia tapettiin Hitlerin ja natsien toimesta tiettävästi n. 6 miljoonaa ja Neuvostoliitossa Stalinin puhdistuksissa ainakin 1.3 milj. juutalaista ja vähintään 7 miljoonaa muuta vähänkään juutalaista muistuttavaa henkilöä pääsi hengestään.

Eipä ole mikään kansainvälinen järjestö puuttunut NEUVOSTOLIITONKAAN tai VENÄJÄN järjestämiin kansanmurhiin. Ne ovat olleet vain ison maan sisäisiä asioita.

Nykyään Yhdysvalloissakin asuu tiettävästi juutalaisia ainakin 6-7 milj. ja kaikkiaan arvioidaan, että juutalaisia on maailmassa nykyään jäljellä vielä noin 15-16 milj.

Tuntuu käsittämättömältä, että maailmassa voidaan kohdistaa vihaa Israelia ja juutalaisia kohtaan tällä tavalla, että ilmeisesti 2. maailmansodassa peräti noin 50% koko kansasta päätettiin "kansainvälisten sopimusten" mukaan murhata.

Nyt vaikuttaa siltä, että tässä Seniilin Bidenin islamistisen IRANININ ja mahdollisesti myös VENÄJÄN rahoittamassa HOLOKAUST 2:ssa on tarkoitus saattaa loppuun koko Israelin kansan ja siten myös juutalaisten taru.

Amerikassahan nykyään Seniilin Bidenin koko hallinto ja hyvinkin suuri osa progressiivisista demokraateista ovat ryhtyneet yhdessä BLACK LIVES MATTER (BLM) liikkeen kanssa protestoimaan nimenomaan Israelin puolustustoimia vastaan, vaikka HAMAS näyttää tappaneen barbaariselle tavalla jo varmaan ainakin 1500 israelilaista ja amerikkalaisiakin on jo tapettu ainakin 30.

Ei lainkaan huvita se, että vuonna 2020 Covid viruksen levittyä Kiinasta ympäri maailmaa ja Amerikassa samaan aikaan tapahtuneen narkomaani ja taparikollisen George Floydin pidätystilanteessa tapahtuneiden virheiden johdosta Floyd kuoli, mikä käynnisti välittömästi koko Amerikan sekaisen laittaneen väkivaltaisen ja anarkistisen BLM terrorismiaallon, jota välittömästi myös EU:n piirissä alettiin ylistää jotenkin demokraattisena harmittomana mustien mielenosoitusliikkeenä, vaikka BLM järjestö on osoittautunut olevansa kaikkea muuta kuin rauhanomainen demokraattinen protestiliike.

Nyt samaiset vasemmistolaiset BLM terroristit ovat sitten ottaneet maalitaulukseen HAMASIN barbaarisen Israelia vastaan suunnatun iskun jälkeen maaliksi tietysti koko ISRAELIN JUUTALAISYHTEISÖN ja ISRAELIN KANSAN.

Tällaistahan se kansainvälinen KAKSINAISMORAALI on aina JUUTALAISIA KOHTAAN ollut.

Suomenkin Valtamedia taas vaati koko viime kesän, että PETTERI ORPON REFORMIHALLITUKSEN on ehdottomasti tuomittava kaikki rasistiset puheet.

Tietysti näiden tuomitsijoiden kärkijoukoissa myös UNILUKKARI oli vaatinut NATON Vilnan kokouksessa 11.7.2023 RASISMIN kitkemistä viimeistä juurta myöten Suomen maaperästä, jolloin PETTERI ORPO tietenkin kovassa poliittisessa paineessa joutuikin laatimaan työohjelman, jossa RASISMISTA päästään eroon kertakaikkisesti Suomessa ja myös meillä HOLOKAUSTIN KIELTÄMISESTÄ tehdään rikosoikeudellisesti rangaistava ilmaus.

Nyt kuitenkin Suomenkin vihervassarit ovat jo heti ensimmäisenä marssimassa palestiinalaislippujen perässä ja vaativat nyt BARBAARISTEN HAMASIN MASSAMURHAAJIEN tapaan, että Israelilaiset on pysäytettävä, kun he käyvät henkiinjäämistaisteluaan globaalia islamistiterrorismia ja jo ympäri maailmaa levinnyttä antisemitismiä vastaan.

Helsingin Sanomien ja YLE:n sekä tietysti sensaatioaviisi ILTALEHDEN tilaamissa tulevana tammikuuna valittavaa Presidenttiä koskevissa Gallupeissa näyttää kärkipaikalla olevan PEKKA HAAVISTO, joka tunnetusti on ollut mitä suurin "sorrettujen palestiinalaisterroristien" ja ISIS taistelijoiden vaimojen ystävä ja ULKOMINISTERIÖN vanhempien virkamiesten kiusaaja.

Globalistit ovat taas tässäkin KAKSINAISMORAALISSA asialla, vai mitä muuta voi päätellä rikollisen BLM liikkeen tukijoista:

Kuten muistamme, BLM-liikkeen rahoittajia ovat:

? Bank of America: 18,5 miljoonaa dollaria
? BlackRock: 810 miljoonaa dollaria.
? Adidas: 120 miljoonaa dollaria.
? Amazon: 169,5 miljoonaa dollaria.
? American Express: 50 miljoonaa dollaria.
? Apple: 100 miljoonaa dollaria.
? IBM: 252 miljoonaa dollaria.
? Kellogg: 91 miljoonaa dollaria.
? Microsoft: 244,6 miljoonaa dollaria.
? PGA Tour: 100 miljoonaa dollaria.
? Warner Bros. Discovery: 115 miljoonaa dollaria.
? jne?

Ja Norjan Nobel komitealle on myös ehdotettu, että vuoden 2021 Rauhan NOBEL Palkinto myönnettäisiin anarkistiselle BLM-liikkeelle, joka HAMASIN tekemän Supernova juutalaisten massamurhan jälkeen nyt näyttää lyöneet hynttyyt yhteen HAMASIN kanssa ja näin ovat ilmeisesti siis yhdessä palestiinalaisten terroristien ja heidän Presidentti Mahmud Abbasin pitkäaikaisen vision myötä päättäneet käynnistää Israelin valtion ja juutalaisten lopullisen tuhon.

RUOTSISSAKIN myönnettiin PALMEN RAUHANPALKINTO anarkistiselle BLM-liikkeelle jo vuonna 2020!!!

Ei ole sitten mikään ihme, että Ruotsissa on nykyään pääasiassa maahan muuttaneita aseistettuja katujengiläisiä jo 30 000, mikä ylittää sekä paikallisten poliisien että myös koko armeijan vahvuuden.

SUOMEN PRESIDENTIKSI ei kuitenkaan sovi henkilö, joka ajaa BLM-liikkeen kaltaisia anarkistisia toimia, tai henkilö, joka "humanitäärisistä syistä" antaa tukensa HAMASIN tai muiden palestiinalaistaustaisten terroristijärjestöjen toteuttamille hirmuteoille.

alan kolmas miesRe: HOLOKAUST 2 KÄYNNISTETTIIN19.10.2023 3.57
Vasemmistolaiset BBC & The New York Times & CNN ovat laittaneet ison remmin päälle ja alkaneet taas levittää juutalaisvastaista narratiivia.

Gazassa Hamasis ja Jihadisti massamurhaajien raketit harhautui tai lähetettiin tahallaan sairaalaan, jossa kuolleita tuli tiettävästi 500.

Ym. FAKE NEWS UUTISTOIMISTOT ja näköjään BBC:n toimittaja (joka oli tuhoutuneesta sairaalasta 50 km:n päässä) etunenässä lähetti heti eetteriin sensaatiotiedotteen, että kysymyksessä oli ISRAELIN tekemästä iskusta.

Välittömästi tämän tiedotteen jälkeen vasemmistoliberaali The New York Times tiedotti kolmeen kertaa, että Israelin ohjukset tuhosivat palestiinalaisten sairaalan Gazassa ja 500 ihmistä kuoli.

Kuitenkin riidattomien todisteiden mukaan kysymyksessä on ollut Hamasin & Jihadistien srapnelli-tyyppisistä raketeista (kts. alla):

"Earlier today, Israel released drone footage and a wiretapped phone call between two Hamas terrorists as part of their efforts to "prove" the deadly Gaza hospital explosion was caused by a misfired Islamic Jihad rocket.

Israel released its evidence after vehemently denying responsibility for the devastating explosion and said the fatal blast was the result of a failed rocket launched by Palestinian terrorists.

Two Hamas operatives were allegedly recorded saying the rocket was fired by another Palestinian terror group, Islamic Jihad."

Amerikassa juutalaisiksi pukeutuneet palestiinalaiset mielenosoittajat ovat myös tunkeutuneet Capitol Hillin sisään ja ovat ryhtyneet vaatimaan tulitaukoa.

Samalla myös pari kappaletta tunnettuja Amerikan kongressin demokraattien muslimijäsenistä näyttää jo lentäneen Israeliin ja siellä kiihottavan kansaa Israelia ja myös USA:ta vastaan.

Nyt äänekkäimpinä on heiluneet alla olevasta ns. Squad-listasta seuraavat vasemmistolaiset agitaattorit:

□ Alexandria Ocasio-Cortez of New York

□ Rashida Tlaib of Michigan

"The Squad is an informal group of eight Democratic members of the U.S. House of Representatives.

It was initially composed of four women elected in the 2018 United States House of Representatives elections: Alexandria Ocasio-Cortez of New York, Ilhan Omar of Minnesota, Ayanna Pressley of Massachusetts, and Rashida Tlaib of Michigan.

They have since been joined by Jamaal Bowman of New York and Cori Bush of Missouri following the 2020 United States House of Representatives elections, and Greg Casar of Texas and Summer Lee of Pennsylvania following the 2022 elections.

The Squad is well known for being among the most progressive and left-wing members of the United States Congress."

HAMASIN järjestämien pommitusten jäljiltä paljastuneiden rakettien perusteellla näyttää autenttisten kuvien mukaan myös selvältä, että jäljet johtaa tässäkin HOLOKAUST 2:n käynnistyksessä seuraaviin maihin:

□ IRAN
□ VENÄJÄ
□ Pohjois-Korea
□ Kiina

Kuten tunnettua SENIILI BIDEN on vapauttanut kaudellaan Iranille kaikkiaan ilmeisesti jo noin 10 miljardin USA:n dollarin edestä Iranin öljyvaroja ja nytkin Israeliin tullessaan taas ilmoitti antavansa lisää humanitaarista apua palestiinalaisille, vaikka yleisesti on tiedossa, että kyseinen apu menee selvästi HAMASIN terroristeille (suunnilleen 30 000 GAZASSA), jotka kuitenkin kontroloivat GAZAN noin 2. milj. arabia, palestiinalaista ja kristittyjä.

Vahvasti näyttää siltä, että HAMASIN toteuttama GAZAN operaatio on hyvinkin suunniteltu pitkällä Kremlin pääkonttorissa yhdessä Iranin, Kiinan, Pohjois-Korean sekä palestiinalaisten kanssa ja tällä operaatiolla sadaan Amerikan sotilaallista kapasiteettia sidottua Israelin avuksi, josta tietysti seuraa se, että Ameriakn tuki UKRAINALLE vaikeutuu, mikä voi pitemmän päälle aiheuttaa merkittävää hajaantumista myös EU:n piirissä Ukrainen tukijoiden joukossa.

Amerikkalaisille näyttää kehittyvän kolmen rintaman sota: Ukraina, Lähi-Itä ja Taiwan ja samaan aikaan vielä BRICS kehittelijöillä eli Lulalla, Putinilla, Modilla, Xillä ja Ramaphosalla on yhteisenä tavoitteena korvata USA:n dollari kansainvälisen kaupan keskeisenä valuuttana, jolla olisi arvaamattomat seuraukset myös Suomen kaltaiselle syrjäiselle LILLIPUTTI MAALLE:

Luulisi, että globaali media edes jollain tavoin pykisi riippumattomaan, tarkkaan ja vakautta tukevaan tiedonvälitykseen, mutta nyt näyttää siltä, että globaali media jostain kummasta syystä näyttää joka puolillla maailmaa itse asiassa vain lietsovan väkivaltaa ja kaaosta.

Valitettavasti ANTISEMINISMISTÄ on jostain syystä tullut vasemmistolaisessa ja liberaalissa mediassa TOIVOTTU TILA samaan malliin kuin saatiin todistaa 2. maailmansodan aikaan Hitlerin johdolla Saksassa ja Stalinin johdolla NEUVOSTOLIITOSSA.

Täytyy toivoa, että läntiseen maailmaan saadaan USA:n vuoden 2014 Presidentin valissa maahan taas kunnon johtaja.

Seniilin Bidenin valinta väärennetyissä vuoden 2020 Presidentin valeissa voi vielä käytännössä johtaa kolmanteen maailman sotaan.

Sytyyslanka palaa jo ihan komealla liekillä.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: