Keskustelu

Juankosken keskustan virallinen ääni Juankosken ongelmat vähäisiä31.10.2023 15.05
Seuraan uutisia vielä tarkasti, vaikka en enää viitsi oikaista esim. Akm:n laskettelemia virheellisiä mielipiteitä.
Kaavilla on ammuttu sarjatuliaseella. Poliisit ovat ampujan perässä. Tällainen ei kuullosta hyvältä. Eihän tuollaisia aseita ole kuin rikollisilla. Ei olisi mukava asua Kaavilla.
Kasvukeskuksissa on lutikoita. Tämä tarkoittaa juuri Vantaata ja Espoota. Juankoski ei ole kasvukeskus, mutta eipä ole näitä pahoja ongelmiakaan.
Jos ihminen saa valita asuinpaikkansa, niin ainakin itse valitsen sellaisen alueen, jossa ei ammuta sarjatuliaseella eikä omassa kodissa ole lutikoita.
Suomi on edelleenkin maa, jossa ainakin hyvinvoivat ihmiset voivat valita asuinkuntansa. Tämä on hyvä asia.

alan kolmas miesRe: Juankosken ongelmat vähäisiä1.11.2023 2.12
Eipä ole AKM mitään virheellisiä mielipitäitä esittänyt. Siitä syystä virallinen ääni onkin ilmeisesti ollut hiljaa.

Omia ovat mielipiteet olleet ja perusteltu faktoilla.

Virallinen ääni ei vain valitettavasti ole pystynyt asiaperustein AKM:n esittämiä asioita kumoamaan.

Virallista ääntä ottaa selvästi kupoliin, kun KEPU on joutunut sivuraiteelle, eikä ANNIKAN hienoa runonlausuntaa enää juuri missään kuulla.

Alkaa ollakin korkea aika ANNIKAN heittää jo pyyhe kehään, kun KIVIHIILI ja NIKKELI OLLINKIN kampanja näyttää etenevän etanan vauhdilla.

OLLIN CV kertoo kaiken. OLLI on ollut elämässään lähes aina väärässä ja AKM:lle tulee mieleen ainostaan yksi asia, jossa OLLI on ollut oikeassa.

Se on se kuuluisa ALPO RUSIN JUTTU, jossa STASI & KGB agentit yrittivät tehdä ALPOSTA vakoilijan, kun ALPO oli päässyt MARTTI AHTISAAREN neuvonantajaksi.

Kyllähän tässäkin asiassa jäljet johtaa turvallisesti SOS. DEM. puolueen sylttytehtaalle ja todennäköisesti SORSA ja TARTZA olivat asialla.

Tässäkin kohtaa mielenkiintoinen kysymys on, mistä KIVIHIILI ja NIKKELI OLLI tiesi, ettei ALPO ollut mikään STASIN AGENTTI???

Jos Kaavilla ammutaan jo sarjatuliaseilla, niin AKM ei ole tästä vastuussa.

Amerikassakin ammutaan demokraattien johtamissa kaupungeissa sekä käsiasein että sarjatuliasein.

Ruotsissahan ampuminen on myös viety jo melkein hurjemmalle tasolla kuin Amerikassa demokraattien johtamissa kaupungeissa.

Amerikassa tähän pisteeseen on päästy, kun Seniilin Joe Bidenin toimesta rajat on avattu siten, että vajaassa kolmessa vuodessa maahan on tullut 8-10 milj. laitonta maahanmuuttajaa, joiden joukossa on sadoittain tunnettuja kansainvälisiä terroristeja, jotka on nykyisen Seniilin Biden hallinnon toimesta lennätetty ympäri Amerikkaa suurkaupunkien hotelleihin ja kaduille telttamajoituksiin (Sanctuary Cities)..

Näissä laittomia siirtolaisia tervetulleiksi toivottavisa kaupungeissa demokraatit ovat keksineet sen, että esim. kauppojen ryöstely on täysin sallittua, koska mitään rangaistuksia ei näissä kaupungeissa tule, jos ryöstösaaliin summa jää ryöstäjän osalta 950 dollarin rajan alapuolelle.

Useimmat näistä ryöstelijöistä kuuluvat mustiin vähemmistöihin tai latinoihin ja toimivat vielä yleensä fentanol-humalassa.

Fentanol-kauppa on taas USA:n ja Meksikon välisellä rajalla täysin meksikolaisten sotilaallisten huumekartellien käsissä, eikä Seniilin Bidenin keskushallinto ole halunnut asiaan puuttua, kun Seniili Biden päätti lakkauttaa ensimmäisenä työpäivänään Donald J. Trumpin erinomaisen ns. Mexican Policyn, jossa 25 000 meksikolaista sotilasta valvoi sopimuksen mukaan laitonta maahanmuutttoa USA:han.

Trump myös rakensi 500 mailia korkeata aitaa/muuria etelärajalle, joka käytännössä lopetti laittoman maahanmuuton siltä osin, mutta valitettavasti viimeinen 200 mailin matka jäi aitaa vielä rakentamatta, kun Biden pysäytti jo valmiiksi rahoitetun hankkeen, mutta on nyt ollut pakotettu hiljallleen käynnstämään muurin rakennusta uudelleen.

AKM ei ole kullut, että Amerikassa olisi lutikoista enemmälti raportoitu, mutta Sanna Marinhan raportoi taannoiselle Pariisin reisullaan pahasta lutikkaongelmasta ja tiettävästi Sannan käsilaukkukin jouduttiin tarkastamaan.

Virallinen ääni on oikeassa, että Espoossa on kyllä selvästi havaittu lutikkaongelma, mutta AKM ei ole vielä onneksi joutunut lutikoiden uhriksi.

Se on kyllä aivan selvää, että mitä enemmän Suomeenkin tulee noita vierasmaalaisia, niin sitä varmemmin, meille kyllä syntyy samat ongelmat, jotka ovat jo pitkälle pesiytyneet esim. Amerikkaan ja tietysti kaikkialle EU:n alueella.

Ruotsissahan näyttää noiden siirtolaisten kanssa kääntyneen täysin kuppi nurin, kun maassa on kirkasotsaisesti yritetty pelastaa koko maailman vähäosaisia perinteisen demariatteen hengessä.

Samassa hengessä svenssonit ehtivät jo lähes lakkauttaa puolustusvoimatkin ja nyt on katujengeillä enemmän käsiaseita ja pommeja kuin konsaan varusmiehillä.

Onneksi Suomessa on nyt vallassa OIKEISTOLAINEN REFORMIHALLITUS, joka tulee laittamaan myös koko Suomen epäonnistuneen maahanmuuttopolitiikankin kuntoon.

Kyllähän tässä Suomenkin orastavassa maahanmuuttokriisissä on jopa Presidentiksi pyrkivällä entisellä ulkomnisteri PEKKA HAAVISTOLLAKIN selittämistä.

Se on ihan selvä, että PEKAN PIIKKIIN menee selvästi sekin, että meillä on niin innolla hyysätty noita ISIS taistelijoitakin ja jostain kumman syystä Helsingissäkin kouluissa ja lastenkodeissa tunnutaan levittävän sharialain oppeja ihan julkisesti.

On ollut ihailtavaa, kuinka PERSUJEN sisäministeri Mari Rantanen ja oikeusministeri Leena Meri ovat selkokielellä kertoneet koko kansalle, miten RUOTSIN TIE voidaan vielä välttää.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Juankosken ongelmat vähäisiä2.11.2023 9.16
Akm:lle elämän merkki on vallasta kilpailu. Näin voi ihmiselle käydä, kun elämän perusarvot hämärtyvät.
Me emme vaimoni kanssa taistella vallasta. Teen lumityöt pihalla ja vaimoni omat askareensa sisällä.
Moukarinheittoharrastukseni on jäänyt vähemmälle. Käytän harjoitusaikani nukkumiseen ja lukemiseen. Joinakin päivinä en tapaa vieraita ihmisiä lainkaan.
Elämääni ei kuulu poliittisten ristiriidat eikä muutkaan kinastelut.
Eilen talomme ohi ajoi vieras auto. En tuntenut kuljettajaa eikä se edes tervehtinyt. En antanut sen häiritä mielenrauhaani. Kaupassa en ole käynyt yli viikkoon.
Juankosken keskustassakin on nyt hiljaisempaa. Uusia purkutyömaita ei ole aloitettu. Joitakin tyhjiä kerrostaloja on ilmaantunut. Itse olisin valmis purkamaan tyhjäksi jääneet kerrostalot, koska sellaiset vain lisäävät masennusta. Nuorison käytös on hillittyä eikä kukaan kivitä edes ikkunoita. Tämä on merkki nuorison terveydestä ja sivistyksestä. Omenat eivät ole tippuneet kauas puista.
Amerikan presidentinvaaleista en ole kuullut kenenkään puhuvan.

alan kolmas miesRe: Juankosken ongelmat vähäisiä3.11.2023 3.45
Voi, voi sentään!!!

Virallisen äänen viestistä voi päätellä, että masennusta pukkaa päälle ja se on kyllä huono merkki.

AKM joutuu sentään päivittäin käymään kaupassa ja se jos mikä virkistää mieltä.

Espoossa ei ole havaittavissa tuota samaa ilmiötä noiden rakennusten osalta, mikä näyttää olevan tyypillistä koko ITÄ-SUOMEN alueellakin.

Meillä rakennetaan koko ajan lisää taloja ihan AKM lähimaastoon ja vuokrien hinnat sen kun jatkaa nousuaan.

Savonlinnassatakin kerrottiin uutisissa, että viime vuonna oli syyskuussa purettavana 700 asuntoa ja nyt on enää 200 purettavaa asuntoa.

YLE:hän oli tehnyt näistä purettavista taloista valtakunnallisen luettelon, joka oli kyllä karmiva.

Tätäkin asiaa täytyy ihan oikeasti alkaa miettimään, mihin tämä kehitys oikein vie.

Näyttää siltä, että koko Suomen maa ollaan panemassa pakettiin ja kohta valittava UUSI PRESIDENTTI sitten sammuttaa valot, kun tehtävä on saatettu loppuun ja maailman ilmasto on täysin vapaa myrkyllisestä hiilidioksidistä.

Nyt ei siis ole oikea aika satsata aurinkopaneleihin tai muihin vastaaviin hömpötyksiin, kun Varmankin toimitusjohtaja MURTO viime lauantaina jo naureskellen totesi, että vihreän siirtymän alalla toimivien yhtiöiden arvot ovat tippuneet 40%:lla, eikä nousua ole odotettavissa lähiaikoina, kun keskuspankit ovat nostaneet korkotasot 4-4.5% tasolle, joilloin näiltä nollan prosentin vihreän siirtymän hankkeilta on pohja pudonnut pois.

Toivottavasti virallinen ääni on varannut riittävästi kynttilöitä tai valopetroolia, jos tulee eteen se tilanne, että UUSI PRESISENTTI todella vetää töpselin irti seinästä.

AKM:llä oli jo tällainen tilanne noin pari viikkoa sitten, kun sähköt katkesi keskellä yötä, jolloin AKM:kin jo epäili, että nyt se PUTIN pamautti ohjuksen johonkin muuntajaan tai voimalaitokseen.

Täytyy sanoa, että tilanne oli aika dramaattinen, kun koko Espoo meni pimeäksi ja kännykän valossa koitin hapuilla sänkyyn.

Sängyssä sitten mietiskelin, mikä nyt edessä, kun kännykässäkin oli virtaa vain noin tunniksi.

Kyllä siinä kaikenlaisia ajatuksia maailmanlopusta tulee helposti mieleen, kun ympärillä on täysi pimeys, eikä äännähdystäkään kuulu.

Olisi kyllä aika karmea juttu, jos tuo aurinko yhtäkkiä sammuisi, mutta onneksi sähköt sitten palautui noin 1.5 tunnin päästä.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Juankosken ongelmat vähäisiä3.11.2023 4.44
Onhan teillä siellä kasvukeskuksissa kuitenkin nuo lutikat. Putinkin oli lukenut samat uutiset kuin minä ja oli ilahtunut lukemastaan kuin minä. Meillä on Putinin kanssa joitakin yhteisiä piirteitä, joten ei maailman tilanteen pitäisi aivan toivoton olla.
Orpo on ilmoittanut pysyvänsä erossa eläkeläisille suotuisasta indeksisidonnaisuùdesta. Parempi on pysyäkin, jos aikoo jatkaa pääministerinä.
Huomenna menenkin Nilsiään kauppaan. Ostan norjalaista lohta ja kenties kukkia vaimolleni. Tai ainakin lohta.
Kalassa on terveellisiä rasvoja. Ne auttavat järjen valon säilymisessä. Siitä on hyötyä sähköttömiinkin hetkiin.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: