Keskustelu

alan kolmas miesVOI, VOI KEPU RAUKKAA!!!5.11.2023 3.27
YLE:n puolueiden gallup oli taas kylmää kyytiä aina pettävälle KEPULLE!!!

Kannatuksessa oli taas laskua -0.3% yksikköä ja kannatus oli vain 10.4%.

Gallupissa haastateltiin 2 395 henkilöä, joista vain 1801 eli 75% vastasi ja näistä vastanneista ainoastaan 187 haastateltua valitsi AINA PETTÄVÄN KEPU-KORTIN.

Tässä tilanteessa KEPUN PUOLUEHALLITUS on valtuuttanut KEPUN tietokirjailija JUHA KUISMAN laatimaan raportin KEPUN TULEVAISUUDEN VAIHTOEHDOISTA.

Alla KUISMAN raportin lopputulos:

Raportin mukaan keskustalta on hukassa identiteetti ja olemassaolon tarkoitus.

□ Keskustalta puuttuu selkeä näkemys Suomesta ja maailmasta sellaisena kuin sen haluaisimme olevan, ja mitä meidän olisi tehtävä sen saavuttamiseksi.

Keskustan puoluehallituksen tilaamassa raportissa arvioidaan keskustan kannatuksen romahduksen syitä ja mitä keskustan pitäisi tehdä, jotta tilanne muuttuisi.

Työryhmän puheenjohtajana toimi keskustalainen tietokirjailija Juha Kuisma.

KEPUN NELJÄ VAIHTOEHTOA

Raportti huomauttaa, että yleispuolueesta on nyt tullut eläkeläisten, matalasti koulutettujen ja pienten paikkakuntien puolue.

□ Keskusta tuleekin menettämään pelkästään kuoleman ja terveydentilan heikentymisen vuoksi tulevan neljän vuoden aikana arviolta 30 000-50 000 vakiintunutta äänestäjää.

Trendi jatkuu suurten ikäluokkien ikääntyessä, raportissa todetaan.

Raportti listaa neljä vaihtoehtoa keskustalle.

Ensimmäinen on kutistuminen kuuden prosentin pienpuolueeksi, jos mitään ei tehdä.

Jos keskusta päättää uudistua joka tasolla, se voisi olla raportin mukaan 15 prosentin merkittävä ja vaikutusvaltainen puolue.

Raportti pitää tätä tavoitetta järkevänä ja saavutettavissa olevana.

Jos kaikki maailman tapahtumissa suosisi keskustaa, siitä voisi tulla raportin mukaan 23 prosentin puolue, vaikkakin tätä raportti pitää erittäin epätodennäköisenä.

Neljäs vaihtoehto on, että keskustasta tulee Itä- ja Pohjois-Suomen aluepuolue.

Keskustan raportti ei ole tutkimus. Raporttia varten on kuultu muun muassa keskustan entisiä puheenjohtajia, politiikan tutkijoita ja neuvonantajia sekä käytetty tutkimustietoa ja vaalianalyyseja.

Keskustan raportista uutisoivat aiemmin Suomenmaa ja Helsingin Sanomat.

Hämmästyttää, ettei KUISMA pystynyt raporttinsa pohjalta selkokielellä kertomaan tarkemmin syitä, miksi tähän on tultu ja suosituksia miten epätoivoista taivalta jatketaan.

Eteen on siis KEPULLA tullut HAMLETIN KYSYMYS: ollako vai eikö olla??

KEPU voi ensin kirkastaa sen, onko kysymyksessä vasemmistolainen kulttuurimarxismia kannattava puolue, vai on KEPU vielä luettavissa oikeistolaisiin puolueisiin?

Tulee mieleen, kuinka TERRA SIPILÄ aikoinaan kalasteli ääniä puoluekokouksessa mm. itse suunnittelemansa vihreän neliapilan avulla, joka tietenkään ei ratkaisevalla hetkellä toiminut.

TERRA SIPILÄ oli varmasti neliapilassaan tavoitellut tuulivoimalan tapaista kannatusmoottoria, mutta muistaakseni viikko sitten lauantaina eläkeyhtiö VARMAN toimitusjohtaja RISTO MURTO totesi, että ns. vihreän siirtymän härpäkkeitä valmistavien ja myyvien yritysten arvot ovat romahtaneet 40%, kun globaali korkotaso on nousut ja nollakorkoisesta subventiorahasta on päästy eroon.

Rahalle on siis tullut hinta, eli tappiollinen lainarahaan perustuva toiminta ei olekaan järkevää.

Vihreä siirtymä siis siirtyy hamaan tulevaisuuteen.

Amerikassakin autovalmistaja FORD ilmoitti jo, että 12 miljardin taalan valtion tukiin perustuva EV autojen valmistusohjelma laitetaan jäihin, kun Amerikassa ihmisillä ei ole varaa ostaa sähköautoja ja sähköautoja ostettaessa suuri osa autojen valmistuskustannuksista valuu vielä KIINAAN.

Tiedotteen mukaan EV autoihin liittyvä tukirahan kokonaistarve on peräti 50 000 dollaria per auto.

Todennäköisesti järki tulee vielä myös EU:n byrokraattien päähän ennen pitkää.

Jos KEPU olisi tilannut tällaisen puolueanalyysin AKM:ltä, niin AKM olisi tietysti kirjoittanut raporttiin myös suositukset.

Aivan ilmeinen johtopäätös ja suositus on: KEPULLA on johdossa vika, kun suksi ei luista.

Siis parasta mahdollista vauhtia on syytä erottaa puheenjohtaja ANNIKA SAARIKKO, kaikki varapuheenjohtajat ja ilmeisesti myös koko hallitus.

ottoRe: VOI, VOI KEPU RAUKKAA!!!5.11.2023 8.33
Jos nyt kuitenkin annettaisiin Annikalle työrauha.

Pitäähän noin tarmokkaan nuoren naisen antaa yrittää.

Tunnettuahan on, että keskustan kannattajakunta on varsin ikääntynyttä.

Se tulee kannatuksen säilyttämiseksi korvata jostain muualta.

Puolueuskollisuus on varsin vahvaa joten helpoin tie kannatuksen nostoon on aktivoida nukkuvat.

Sehän on vaalista toiseen suurin puolue.

Perussuomalaiset ovat tässä onnistuneet, onnistuneet samalla viemään ääniä myös muilta.

Johdon vaihto olisi tässä tilanteessa typerintä mitä tehdä voi.

Vaihtopenkillä kun on tilaa...

alan kolmas miesRe: VOI, VOI KEPU RAUKKAA!!!6.11.2023 2.27
UNILUKKARI meni Vilnan kokouksessa 11.7.2023 avaamaan Suomeen ja myös ulkomaille RASISMIN PANDORAN LIPPAAN huonosti harkitulla lausunnoillaan kts. alla):

"Minun mielestä Suomen hallituksen olisi viisasta ottaa selkeä nollatoleranssin kanta rasimiin. Se olisi hyvä signaali maailmalle", Niinistö sanoi.

"Täytyy myös muistaa, että rasismi ja ongelmat maahanmuuton suhteen ovat kaksi täysin eri asiaa", presidentti jatkoi.

Ne kysymykset, joihin UNILUKKARI epäonnistuneesti vastasi olivat tietysti kotimaisen VALTAMEDIAN toimittajien tarkasti miettimiä, joilla RASISMIN PANDORA LIPAS saadaan avattua tehokkaimmin ja voidaan aloittaa kaikkien persujen ja erityisesti hienon äänikuningatar RIIKKA PURRAN täysimittainen maalitus YLE:ssä ja HESARISSA sekä tietysti myös SOMESSA.

Tämä kaikki, vaikka juuri vihervassarit ovat puhuneet siitä, että maalitus ja vihapuhe on rikollistettava.

RASISMIKOHUN ainoa tavoite olikin vain perustuslain vastaisesti kaataa UNILUKKARIN 20.6.2023 nimittämä hallitus.

Kuten tunnettua, niin ILTALEHDEN TOIMITTAJA MARKO-OSKARI LEHTONEN välittömästi heti REFORMIHALLITUKSEN nimittämisen jälkeen eli siis 20.6.2023 jo klo 15:18 alkoi levittää aviisissaan Wilhelm Junnilaan liittyviä RASISMIJUTTUJAAN ja sen jälkeen RASISMIKOHU alkoi karata jo maata kiertävälle radalle.

Jos hallitus olisi kaatunut, niin sen jälkeen olisi ollut selvää, ettei eduskuntavaaleilla enää olisi tässä maassa mitään merkitystä.

Tilannehan on jo sikälikin demokratian vastainen, kun 2.4.2023 järjestetyssä vaalissa 4 277 497 äänioikeutetusta vain 3 079 791 eli 72% äänesti ja nukkuvien puolueessa oli jo 1 197 686 henkilöä.

Vuoden 1970 eduskuntavaalissa äänioikeutettuja oli 3 094 359 henkilöä ja nukkuvien puolueessa vain 550 796 henkilöä.

Nukkuvien puolue on siis kasvanut aikavälillä 1970-2023 peräti 117.4%:lla.

Syykin tähän on tietysti selvä. Samat naamat ja puolueet ovat istuneet eduskunnassa vuosikymmenet ja YLE:n A-studion toimittajat ovat aina vaalien jälkeen päättäneet, miten sopiva enemmistöhallitus pannaan kasaan sillä tavalla, ettei mitään reformeja tarvitse tehdä missään asiassa.

Verenvaihtoa ei siis ole ollut ja maan tapaan liittynyt korruptio on rehoittanut valtoimenaan.

Eipä ole nyt UNILUKKARILTA kuulunut oikeastaan minkäänlaista kannanottoa GAZAN KRIISINKÄÄN osalta.

YK:ssa Suomen edustajat äänestivät onneksi aivan oikein, mutta olisivat voineet ottaa vieläkin radikaalimman linjan, jossa HAMASIN ja MUIDEN MUSLIMI TERRORISTIEN toiminta olisi selkokielellä tuomittu.

Luulisi, että UNILUKKARILLAKIN voisi olla joku mielipide Suomeenkin Amerikasta levinneestä HOLOKAUST 2:sta, kun YLE:kin Pyöreän Pöydässä OLAVIN tapaiset rokkarit ylistävät HOLOKAUST 2:sta menoa, kun PALESTIINALAISTEN HAMAS ja HIZBOLLACH TERRORISTIJÄRJESTÖT ovat Iranin, Pohjois-Korean ja Venäjän sekä Kiinan rahoittamina toteuttaneet muistaakseni noin 1500 israelilaisen ja muiden ulkomaisten sivilien massamurhan ja siihen liittyneet naisten ja lasten raiskaukset ja täysin syyttömien siviilien panttivangeiksi ottamisen.

Eduskuntaankin on jo kokoontunut isot VIHERVASEMMISTON JOUKOT AGITAATTOREITA, jotka ovat hyvin sisäistäneet sen, miten HOLOKAUST 2 on nyt käynnistettävä Israelissa ja muualla maailmassa vielä asuvien juutalaisten lopullisesti tuhoamiseksi maan päältä.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: