Keskustelu

alan kolmas miesPositiivisia uutisia Amerikasta7.11.2023 2.40
Viimeisimpien gallupien mukaan Donald J. Trumpilla on pullat hyvin uunissa, vaikka tänäänkin meni koko päivä New Yorkin siviilioikeudessa, jossa BANAANIVALTION tai VENÄJÄN OIKEUSLAITOKSEN käytäntöjä noudattaen Donaldille ollaan asettamassa 280 milj. dollarin sakot, kun Donald on etuajassa maksanut kaikkien kiinteistöjensä lainat ja vakuutukset etuajassa lainoittajille ja rahoittajille.

Näyttää siltä, että mitä enemmän paikalliset demokraatit Donaldia kiusaavat TEATTERIOIKEUDEN KÄYNNEISSÄ, sitä varmemmin Donaldista tulee vuoden 2025 alussa USA:n 47. Presidentti.

Kannatus on juuri julkaistun gallupin mukaan ratkaisevissa s. Swing osavaltioissa yhtä lukuun ottamatta kirkkaasti Trumpille kallellaan, kuten alla olevista kannatusluvuista käy ilmi:

□ Nevada
Trump 52%
Biden 41%

□ Georgia
Trump 49%
Biden 43%

□ Arizona
Trump 49%
Biden 44%

□ Michican
Trump 48%
Biden 43%

□ Pensylvania
Trump 48%
Biden 44%

□ Wisconsin
Trump 45%
Biden 47%

Kysyttäessä, miltä maailma näyttää, jos Trump tai Biden voittaa vastattiin seuraavasti:

□ Paraneeko talous, jos jompikumpi voittaa?

Trump voittaa 45% uskoo näin
Biden voittaa 18% uskoo näin

□ Heikkeneekö talous, jos jompikumpi voittaa?

Trump voittaa 32% uskoo näin
Biden voittaa 48% uskoo näin

□ Pysyykö talous samana, jos jompikumpi voittaa?

Trump voittaa 23% uskoo näin
Biden voittaa 34% uskoo näin

Kysyttäessä ns. Swing osavaltioissa Bidenin iän vaikutuksesta vastattiin seuraavasti:

□ Onko Biden liian vanha toimiakseen tehokkaasti presidenttinä:

72% pitää Bidenin liian vanhana
27% ei pidä liian vanhana

□ Onko Biden kognitiivinen taso riittävä toimiakseen tehokkaasti presidenttinä:

35% pitää Bidenin kognitiivista tasoa riittävänä
62% pitää Bidenin kognitiivista tasoa riittämättömänä

□ Onko ehdokkaan henkilökohtainen käyttäytyminen tai temperamentti edullista presidenttinä toimittaessa

46% pitää Trumpia näiltä ominaisuuksiltaan hyvänä
51% pitää Bidenia näiltä ominaisuuksiltaan hyvänä

Luvut näyttää toistaiseksi aika selviltä, joten ei ole ihme, että Iltalehden ripeäotteinen toimittaja Lauri NURMIKIN jo viime viikolla kirjoitti analyysiinsä, että ei se TRUMP taidakaan olla sellainen tuleva USA:n Presidentti, jota Suomessa VALTAMEDIAN TOIMESTA on totuttu vuodesta 2016 lähtien kaikin mahdollisin keinoin mollaamaan, kun samalla on pyritty suomalaisille syöttämään täydellistä puppua Seniilistä JOE BIDENISTA.

Bidenin osaltahan meneillään on USA:n kongressissa ns. viraltapanotutkinta, jossa on kerätty yli 20 000 dokumenttia erilaisista tilisiirroista ja varjoyrityksistä, joiden avulla JOE BIDENIN MAFIAPERHEEN ja JOEN viraltapanon edellyttämä kiinalaisten, ukrainalaisten, venäläisten ja muiden ulkomaisten ja kotimaisten korruptiorahoittajien toimet tullaan lähiviikkoina paljastamaan.

Näyttää siltä, että Seniili Biden on uppoamassa korruption suohon ja demokraateilla on kiire saada joku tolkullinen preidenttiehdokas vuoden 2024 vaaleihin.

Meneillään onkin jo parhaillaan operaatio, jossa demokraatit pyrkivät antiseministisen ja BLM liikkeen avulla taas toteuttamaan vuoden 2020 koronavaalien tapaisen vilpillisen vaalioperaation, jossa laittomilla postiäänillä Seniilista JOE BIDENISTA tehtiin Presidentti käyttäen hyväksi myös FBI:n ja CIA:n johtoportaille soluttautuneita demokraattien korruptiovirkamiehiä ja VALTAMEDIA DEMOKRAATTIEN AGITAATTOREITA.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: