Keskustelu

alan kolmas miesNyt kaikki PAAVON tueksi!!26.11.2023 18.09
Unilukkari teki näköjään PAAVOLLE vihon viimeisen tempun, kun jätti PAAVON kutsumatta LINNAN juhliin.

AKM on seurannut tarkalla silmällä ja korvalla PAAVON toimintaa ja tullut siihen tuloksen, että PAAVO PUHUU ENIMMÄKSEEN ASIAA ja on nimenomaan aina ollut alkiolaiselle ja Suomen ensimmäisen presidentti K.J. Ståhlbergin linjoilla: Suomen tasavallan ensimmäinen presidentti (1919?1925).

Ståhlberg puhui aikoinaan itsenäisestä tasavallasta, joka on todettu myös nykyisessä perustuslaissa, mutta nimenomaan UNILUKKARIN aikana näistä itsenäisen Suomen periaatteista on valitettavasti luovuttu lähes jatkuvalla syötöllä.

UNILUKKARILLA on lähes aina ollut sormensa pelissä, kun näitä itsenäisen Suomen asioita on murennettu ja viety keskustelua siihen suuntaan, että meillä on vain Kultarannassa ylistetty UNILUKKARIN TOTUUS, jolloin koko kansan syvät rivit on kuitenkin täydellisesti unohdettu.

Tämä kehitys alkoi jo ns. VAHVAN MARKAN aikaan, joka vei Suomen syvään lamaan, joka on sittemmin jatkunut, kun EU:n perussopimuksen säännöksistä on jatkuvasti lipsuttu ja Suomi ajettiin vastoin kaikkea järjen käyttöä vain ilmoitusasiana vahingolliseen EUROON.

Näissä EU-päätöksissä on sitten aina käynyt niin, että Suomelle on tullut käteen lopulta MUSTA PEKKA.

Ainutkertaisen elvytysrahastonkin piti maksaa meille 6 miljardia ja tuottaa 2.4 miljardia, mutta toisin kävi.

Hintalappu on nyt siitäkin ainakin 8 miljardia ellei enämmän ja tuotto vähän yli 1 miljardin.

Muutama päivä sitten meille on jo esitetty seurava 3.5 miljardin euron lasku, kun meillä on liian puhdasta juomavettä ja metisistäkin taitaa olla tulossa 10 miljardin lasku, kun EU:n byrokraatit ovat aikoinaan hakanneet omat metsänsä maan tasalle.

Jossain vaiheessa KAMELIN SELKÄ KUITENKIN KATKEAA!!!

Mutta siinä vaiheessa UNILUKKARI on jo poistunut takavasemmalle.

PAAVON KOHTELUSTA UNILUKKARILLE JÄÄ SIIS PAHA TAHRA HISTORIAN KIRJOIHIN.

Nyt kaikki joukolla JÄÄTÄ SÄRKEMÄÄN ja keräämään PAAVOLLE kortteja, jotta saadaan pystyyn TOTUUSKOMISSIO ennen tulevia presidentin vaaleja.

PAAVON KUNNIA on palautettava.

PAAVO voi vielä pelastaa koko KEPUNKIN, koska ANNIKAN PALLI AIVAN TAATUSTI HEILUU JA PAHASTI.

PAAVO jos kuka on myös todellinen yrittäjä, jota ei voi kaikista ehdolla olevista presidenttivaalin kellokkaista todellakaan sanoa!!!

UNILUKKARIKIN tuli valituksi, kun ilmoitti olevansa vain TYÖVÄEN PRESIDENTTI ja se on kyllä nähty moneen kertaan.

UNILUKKARIHAN teki hartijavoimin töitä mm. siinä, että UUSIMAAKIN saatiin karanteeniin KORONAN aikana, jolloin suomalaisten perustuslaisia oikeuksia loukattiin ihan joka käänteessä.

UNILUKKARI on myös meille syöttänyt yksisilmäistä ilmastohysteriaa, jolle ei löydy mitään tieteellistä näyttöä!!!

Peräti lähes 40% Suomen nuorista on tämän pelottelun johdosta nykyään psykiatrisen hoidon tarpeessa ja mm. lasten hankkimista on alettu pitää pahimpana mahdollisena ilmastotekona.

Ei ole sitten mikään ihme, että Suomessa syntyvyys on laskenut nälkävuosien tasolle ja puolet kansasta on ajettu vanhainkoteihin ja eläkkeelle YLE ohjelmien peloteltavaksi.

ottoRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!4.12.2023 11.09
Kyllä Pate tarvitsee tukea.

Kannattajakortteja on raakasti liian vähän.

Pate tarvitaan kisaan mukaan, onhan Harkimokin siellä jo.

alan kolmas miesRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!4.12.2023 14.42
PAAVO on itse asiassa kaikkein kokenein nykyisistä pressaehdokkaista ja PAAVO on myös suurimman osan elämäänsä ollut politiikassa ainakin lähes oikeassa.

En ole huomannut PAAVON kääntäneen takkiaan edes 1968 Vanhan Valtauksen jälkeenkään.

EUROSTA ja Ilmastonmuutoksesta PAAVOLLA on aina ollut kirkkaat ajatukset ja aikoinaan PAAVO yritti laittaa kokoon myös oikeistohallituksen, kun PAAVOLLE oli selvinnyt, että MAUNO KOIVISTO oli NEUVOSTOLIITTON MYYRÄ:

"Näin syntyi yksi Suomen poliittisen historian tunnetuimmista sopimuksista 28 vuotta sitten.

Keskusta, kokoomus ja Rkp aloittivat porvarihallituksen pohjustelut kesällä 1986.

Paavo Väyrysen (kesk) johdolla junailtiin niin sanottu kassakaappisopimus, joka tuli presidentti Mauno Koiviston tietoon ja

Koivisto runnoi maaliskuun 1987 vaalien jälkeen sinipunahallituksen Väyrysen suureksi harmiksi.

Mika Lehto
20.10.2014 14:19

Ensimmäiseen tapaamiseen heinäkuussa 1986 Rauma-Repolan tiloissa osallistuivat puheenjohtajat Paavo Väyrynen (kesk), Ilkka Suominen (kok), Christoffer Taxell (r) sekä toimitusjohtajat Kari Kairamo Nokiasta, Antti Potila Rauma-Repolasta, Krister Ahlström Ahlströmistä ja kauppaneuvos Heikki Bachman.

Jarmo Korhosella on uutta tietoa kassakaappisopimuksesta kirjassaan Väyrysen valtakunta.

Porvarihallituksesta ei siis tullut mitään, kokoomus lipesi riveistä, ja Harri Holkerista (kok) tuli sinipunahallituksen pääministeri.


Kokoomuksen silloinen puheenjohtaja ja porvarisopimuksen allekirjoittaja Ilkka Suominen oli Linnanmäellä eläkejuhlissa, kun kokoomus päätti porvarisopimuksen vastaisesti lähteä hallitukseen.

Ilkkahan ehdotti myös ensimmäisenä YYA sopimuksen jatkamistakin 10 vuodella, vaikka NEUVOSTOLIITTO oli jo hajoamispisteessä.

Oli selvästi oma lehmä ojassa.

Korhosen mukaan sopimusta ei allekirjoitettu yhdessä, vaan lähetti vei sen puoluejohtajien allekirjoitettavaksi ja sopimus pantiin Kymi-Strömbergin varatoimitusjohtaja Vesa Vainion kassakaappiin.

Kymin toimitusjohtaja Casimir Ehrnrooth oli myös keskeisiä tekijöitä porvarisopimuksessa."

UNILUKKARIN SEURUSTELU PUTININ kanssa on myös oma lukunsa tulevissa historian kirjoissa.

Ihmetyttää, miksi UNILUKKARIN kannatus (TYÖVÄEN PRESIDENTIN) kannatus on aina ollut lähes 100%, vaikka UNILUKKARI on viivytellyt esim. NATO OPTIONKIN kanssa PUTININ Münchenissä 2007 pitämän puheeen jälkeen.

alan kolmas miesRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!8.12.2023 1.24
Paavon Itsenäisyyspäivän vastaanotolla näytti olevan heikko kannatus - vain satakunta juhlijaa.

Luultavasti jonkun verran PAAVON JUHLIEN kävijämäärää pudotti NUUKAN PAAVON järjestämä heikko tarjoilu.

UNILUKKARI oli taas kutsunut kaikki JULKIMOT LINNAANANSA runsaiden lihapatojen ja tavanomaisten ruokajuomien ääreen ja UNILUKKARIN PALATSIIN oli tullut noin 1700 JULKIMOA ja ELIITIN EDUSTAJIA.

Se on tietysti selvää, että jokaisen kaapista ulos tulleen henkilön piti ainakin olla paikalla ja asettua YLE:n ja MTV:n televisiokameroiden eteen.

Joukkoon oli kuitenkin silmänlumeeksi kutsuttu pari vanhaa LOTTAA ja SOTAVETERAANIA, joiden kanssa UNILUKKARI ja JENNI VAIMO sitten hörppäsivät kahvit ja kuulosstelivat, millaista oli elämä ollut sotien aikaan Suomessa.

Tietysti UNILUKKARI jäi vielä ennen tanssia vielä kuuntelemaan veteraanien lauluesitystä, kun pari sotiemme veteraania (100 v, ja 98 v) muistelivat laulullaan, kun aikoinan Äänisen rannalla aallot rantaan löivät.

Siinäpä oli siis eilen kaksi täysin ristiriitaista ITSENÄISYYSPÄIVÄN juhlatilaisuutta.

Ei ollut YLE:n tai MTV:n toimittajat paikalla Paavon tilaisuudessa, mutta toisin oli siis UNILUKKARIN VIIMEISISSÄ BILEISSÄ.

Paavo puhui tilaisuudessa Suomen menetetystä itsenäisyydestä.

UNILUKKARI taas kätteli JULKIMOITA ja ELIITIN EDUSTAJIA, mutta Suomen menetettyä itsenäisyyttä mm. vesittyneen EU-sompimuksen vuoksi UNILUKKARI ei murehtinut tai sanallakkan kommentoinut, vaikka samaan aikaan HURSTIN PORUKKA kertoi jopa YLE:n uutislähetyksessä, että RUOKAJONOT ovat pidentyneet ja eväät ovat vähentyneet, vaikka EU:n piti luoda meille hyvinvointia ja NATO-OPTION turvallisuutta.

YLE:ltä oli UNILUKKARIN LINNAN JUHLIIN paikalle kutsuttu raportoimaan tähtitoimittaja JUSSI-PEKKA RANTANEN, joka oli aikoinaan opiskellut Amerikassa ja oli sikäläisessä opinahjossaan kunnostautunut lähinnä siinä, ettei osallistunut mihinkään koulutukseen.

Nyt kuitenkin YLE:n tähtitoimittaja näytti muistavan lähes jokaisen 1700 kutsuvieraan nimen ja suuret ansiot maan hyväksi.

JUSSI-PEKKAA avusti MILLA MADETOJA ja muotikommentaattori SAMI SYKKÖ.

AKM ihmetteli TÄHTITOIMITTAJA RANTASEN KYKYÄ TUNNISTAA KAIKKI JULKIMOT.

YLE:n välittämissä UNILUKKARIN järjestämästä juhlasta otetuissa kuvissa ja SAMI SYKÖN kommenteissa oli keskitytty lähinnä VIHREIDEN, VASSARIEN ja TIETYSTI KÄÄRIJÄN ESITTELYYN.

Kaikki VIHREÄT ja VASSARI NAISET tuntuivat SÄDEHTIVÄN UNILUKKARIN BILEISSÄ, mutta oikeistolaiset jäivät tietysti harmaiksi varpusiksi.

AKM ei huomannut mitään kommenttia esim. PETTERI ORPOLTA tai RIIKKA PURRALTA, mutta tanssin pyösteissä YLE tietysti ZOOMASI lähes jatkuvalla syöröllä WANNABE presidenttiehdokkaisiin kuten MIKA AALTOLAAN ja PUHELIAASEEN JUTTA URPILAISEEN, joka on jo luvannut, ettei kenellekään jätetä mitään, jos hänet valitaan presidentiksi.

Tietysti UNILUKKARI oli kutsunut paikalle myös SAAMELAISAKTIVISTI PETRA LAITIN, joka taatusti strereotyyppisessä saamelaisasussaan otettiin myös YLE:n erikoishaastatteluun, jossa LAITI esiintyi kuin konsanaan saamelaiskäräjien ylituomari.

PETRA oli jo ehtinyt haukkumaan Suomen valtamediassa eli YLE:n ohjelmissa ja Hesarin julkaisuissa Katariina Sourinkin taitelijana, jonka SAAMMELAISIA kuvaava valotaideteos ei aktivistin mielestä sovi lainkaan LUX Helsinki näyttelyssä esitettäväksi.

Onkin odotettavissa, että Suomen VALTAMEDIA tulee huolehtimaan siitä, ettei SOURIN taidetta voida esittää LUX HELSINKI näyttelyssä.

On myös odotettavissa, että seuraavaksi PETRA LAITI tekee tutkimusmatkan Ateneiumiin, Gallen-Kallelan Tarvaspään museoon ja Aleksis Kiven Kotiin sekä Taaborinvuoren museoon, jossa LAITI varmasti löytää aimo annoksen sekä kirjallisia että kuvataiteellisia teoksia, joiden julkaisemiseen ei ole saatu PETRA LAITIN lupaa niiden stereotyyppisten luonteiden vuoksi.

Näyttääkin siltä, että mitä vanhemmaksi UNILUKKARI on tullut, niin sitä oudompien ihmisten kanssa UNILUKKARI on alkanut kaveerata.

Täytyy kiittää Jumalaa siitä, että UNILUKKARIN aika maapallon ilmaston ja suomalaisten arvojen vaalijana päättyy toivottavasti vuoden 2024 alkupuolelella.

UNILUKKARIN suosio on lähennellyt 90-100% koko hänen kahden presidenttikautensa ajan, mutta historian kirjoittajat tulevat muistamaan myös seuraavat vähemmän mairittelevat seikat, joissa UNILUKKARILLA on ollut sormensa pelissä

Jäljelle jää siis epämääräinen historia:

- Suomen kytkentä EUROON (kansantalouden kannalta turmiollinen vahvan markan politiikka ja perustuslain vastainen EUROON liittyminen - kunnollinen vaikutusarviointi jätetttiin tekemättä MOOSES LIPPOSEN ja MAUNO KOIVISTON MÄÄRÄYKSESTÄ)

- Jääkiekko-ottelut Putinin kanssa ja sitten äkkinäinen välirikko

- Ilmastovouhotus (mustan hiilen soihdutus Venäjällä)

- Globalismin ja EU:n korruptoituneen oikeusjärjestelmän ylistys

- koronavouhotus (korona nyrkki, Uudenmaan perustuslain vastainen sulkeminen)

- NATO-OPTION lunastuksen viivyttäminen

- Seniiliksi todetun KORUPTIO JOE BIDENIN hännystely

- Amerikan presidentti Donald J. Trumpin "neuvominen"

- kyseenalainen suhteiden kehittely vasemmistolaisten presidenttien kanssa kuten esim.

- Kiinan XI, Ähtärin Panda Puiston laittomuudet (kielletyn valtiontuen promovointi)

- Etelä-Afrikan Matemela Cyril Ramaphosa (korruptoitunut ammattiyhdistysjohtaja ja presidentti)

- Brasilian presidentti Lula (9 vuoden vankilatuomio korruptiosta, ent. kengänkiillottaja ja terroristi)

- Rasismin Pandoran Lippaan avaus 11.7.2023 NATON Vilnan kokouksessa (Lausunto:

"Minun mielestä Suomen hallituksen olisi viisasta ottaa nollatoleranssin kanta rasismiin, Se olisi hyvä signaali maailmalle",

Niinistö sanoi ja RASISMI PIRU oli monta kuukautta irti Suomen sisäpolitiikassa.)

UNILUKKARI on näköjään tehnyt LINNAN JUHLISTA jonkun SIRKUSTAPAHTUMAN, jossa keskeisenä on koko ajan ollut amerikkalaisen WOKE kulttuurin levitys kansan syviin riveihin.

UNILUKKARI on siinä suhteessa kuitenkin ollut oikeassa, että hänelle olisi riittänyt Presidenttinä oloa 2x4 vuotta.

Onkin ilmeistä, että Presidentin lyhyemmät kaudet olisivat saattaneet hillitä UNILUKKARINKIN suosion nousuakin lähelle 100%.

100%:han tuntuu olevan tavanomaista niissä maissa, joissa tavallisilta ihmisiltä on viety aito oikeus sananvapauteen, mikä valitettavasti monessa totalitarisesti johdetussa massa tuntuu nykyään olevan VALTAMEDIAN ja kulttuurimarxilaisten suosima suuntaus.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!9.12.2023 1.00
Akm moittii presidentti Niinistöä vähän joka asiasta, ilmaston lämpenemisen vastustamisestakin. Kuluva vuosi on mittaushistorian lämpimin, mutta ei Suomessa. Niinistö on pystynyt pitämään Suomen tässäkin suhteessa esimerkillisen viileänä. Maailman onnellisimman maan presidentin aikakausi jää muistiin ainutlaatuisena poikkeuksena maailmassa.
Harva maa voi olla samana vuonna ykkösenä useassa asiassa. Ehkä heikko menestyminen Pisa-mittarilla Suomen koululaitoksessa on se hinta, joka on täytynyt maksaa tästä.
Meitä Koillis-Savolaisia harmittaa eilen televisiouutisissa toistettu Rautavaaran, Kaavin ja Tuusniemen sairaaloisùus ja heikko menestys työelämässä. Ongelmiakin siis Suomessakin on ja vielä näin lähellä. Onneksi me olemme kuopiolaisia eikä tämä huono-osaisuus ole tarttuvaa.
Paavo Väyrynen on hyvä osoitus siitä, miten katkeruus on ehtymätön luonnonvara. Toivottavasti hän ei saa riittävästi kannatuskortteja ja vie Olli Rehniltä toisen kierroksen paikkaa. Olemme ladanneet Ollin presidenttikaudelle aika paljon odotuksia Juankoskella ja hän itsekin esiintyy mielellään omana vävypoikanamme.

alan kolmas miesRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!10.12.2023 5.23
Suomi ei valitettavasti ole maailman onnellisin valtio niiden kannalta, jotka joutuvat kantamaan niitä raskaita virheitä, joissa UNILUKKARIKIN on valitettavasti ollut osallisena.

Suomen VALTAMEDIASSA laajalti huomiota herättänyt ja täysin virheellisiin onnellisuutta koskeviin johtopäätöksiin johtanut indeksi ei edes mittaa absoluuttista ONNELLISUUTTA.

Gallup yhtiön YK:lle laatima ONNELLISUUSINDEKSI sisältää kuusi epämääräistä osaindeksiä, joiden perusteella onnellisuutta on mitattu.
Maittain oli haastateltu vain 1000 henkilöä ja tilastoluvut eri indikaattorien kohdalla koskivat vuoden 2023 raportissa vuosien keskimääräisiä 2020-2022 tuloksia.

Suomen ONNELLISUUDEN kokonnaispisteet saivat raportissa arvon 7.804, kun muutamat kiinnostavat maat saivat seuraavat indeksin kokonaisarvot:

□ 1. Suomi 7.804
□ 6. Ruotsi 7.395
□ 15. USA 6.894
□ 25. Singapore 6.587
□ 31. Viro 6.455
□ 70. Venäjä 5.661

Monilla "kärkimailla" erot ovat kokonaispisteissä vain muutaman prosenttiyksikön luokkaa.

Kun onnellisuus ei ole 100 m kilpailu, niin tällaiset ONNELLISUUSMITTAUKSET ovatkin suurelta osin huuhaata jo subjektiivisten arvioiden vuoksi!!!

Suomen kokonaispisteet koostuivat seuraavista osaindekseistä:

□ GDP per capita (USD ostovoimapohjainen) 1.888
□ Sosiaalinen tuki 1.585 (perustuu verbaaliseen arvioon välillä 0-1)
□ Elinaika odottama 0.535
□ Valinnan mahdollisuudet 0.772
□ Hyväntekevyys 0.126
□ Korruptio 0.535 (suullinen arvio)
□ Dystopia (selittämättömät tekijät) 2.363

Heti voidaan todeta, että esim. Suomen kohdalla GDP pohjaiset luvut eivät ole olleet oikeita mm. siitä syystä, että Suomen todelliset lopulliset GDP luvut kyseisille vuosille eivät edes vieläkään ole käytettävissä kyseiselle aikajaksolle.
Kysymys on ennusteista.

Toiseksi GDP:n osalta voidaan todeta, ettei GDP välttämättä mittaa mitään onnellisuutta, jos ja kun Suomessa esim. reaalinen GDP ei ole 15 vuoteen kasvanut lainkaan ja toisaalta nykyinenkin GDP-taso on saavutettu velkaantumalla.

Tiedossa on sekin, että EU:n piirissä Suomen suhteellisen korkean GDP-tason perusteella suuri osa Suomen GDP:sta on siirretty Suomesta muihin EU-maihin ja etenkin Saksaan ja Ruotsiin.

AKM ei usko, että kovin moni Suomenkin terveydenhuoltoonkaan jonottava sairas ja/tai eläkeläinen on kovinkaan ONNELLINEN, jos tietäisi, että suuri osa hänenkin hyvinvoinnistaan ohjataan ihan muihin käsiin.

Korruptiosta on sen verran todettava, ettei Suomessa tietenkään tunneta lainkaan käsitettä korruptio, koska Suomi on ns. OIKEUSVALTIO, jossa tuomioistuimissa samasta asiasta voidaan antaa viikon välein täysin vastakkaisia tuomioita.

Viimeksi kaksi oikeuskansleria päätyi täysin vastakkaisiin tuloksiin ITÄRAJAN sulkemisen osalta.

Eihän Suomessa esim. terveydenhuollossa ole myöskään mitään korruptiota, mitä nyt entinen kommunisti ja nykyinen demu HUS:in toimitusjohtaja LINDENKIN hankki HUS:n laskuun muistaakseni kymmenen vuoden aikana ainakin 200 milj. EUROlla sairaalatarvikkeita ilmeisesti kilpailuttamatta.

Olihan meillä se Koronamaskien katastrofaalinen hankintajupakkakin ja sitten vielä nuo Fortumin Uniper-kaupat ja monet muut kalliit sotkut.

Meillä ei siis tunneta lainkaan käsitettä korruptio, mutta MEILLÄ ON IHAN OMA TAPA LISÄTÄ ONNELLISUUTTA ja se tapahtuu TIETYSTI HYVÄKSI HAVAITTUA MAAN TAPAA NOUDATTAMALLA.

MAAN TAPA pitää sisällään sosialismiin liittyvän hyvän periaatteen, että KAVERILLE EI JÄTETÄ.

Tuosta YK:n ONNELLISUSINDIKAATTORISTA puuttuu myös kokonaan KATEELLISUUS INDIKAATTORI.

Missään muussa maailman maassa ei esim. VALTAMEDIASSA vuosittain kytätä, kuinka paljon tuloja naapurilla oli ja kuinka paljon se oli onnistunut kiertämään veroja.

Tällainenkin negatiivinen indikaattori varmasti aika lailla vähentäisi SUOMALAISTEN TODELLISTA ONNELLISUUDEN MÄÄRÄÄ.

Jos YK:n onnellisuusindikaattoriin vielä lisätäisiin VEROINDIKAATTORI, niin SUOMI olisi varmasti maailman tappiin kaikkein innokkain verojen maksajakin.

Meillähän jo peruskouluissa opetetaan rakastamaan maksimaalista verojen maksuakin, joka vastaa samaa asiaa kuin oman oksan sahaaminen.

Harva on pitänyt oman oksan sahaamista jotenkin suurena onnen hetkenä ainakin siinä vaiheessa, kun oksa katkeaa.

Suomen korkeassa kokonaisindeksissä dystopian eli selittämättömien tekijöiden osuus on peräti 30.3%.

Dystopialla kuvataan hypoteettista yhteiskuntaa, joka on epätoivottava tai suorastaan pelottava.

Tällaisia uhkaavia asioista voi olla yhteiskunnan stressitilat, hallitusten tyrannian pelko, ympäristökatastrofit, kapitalismin, sosialismin tai fasismin pelko.

Onkin ilmeistä, että Suomen korkeat onnellisuuspisteet selittyvät suureksi osaksi sillä, että Suomen koko VALTAMEDIA on jäykistynyt kauhusta, kun persut ja kokoomus ovat vihdoin löytäneet toisensa ja alkaneet panna maan asioita kuntoon pitkän ja ONNELLISEN VASEMMISTOKAUDEN jälkeen.

Aikoinaanhan kommunismiakin pidettiin ÄÄRIMMÄISEN ONNEN TYYSSIJANA, mutta nykyään takkeja on tässäkin suhteessa jo vähitellen alettu kääntää.


Viimeinen rypistys tässäkin asiassa meillä taisi olla viime kesänä, kun koko SUOMI OLI UNILUKKARIN SUOSITUKSESTA päättänyt painaa SUOMEN RASISMIN TOLERANSSINKIN NOLLAAN.

NOLLATOLERANSSI on siis meillä otettu käyttöön jo laajasti:

□ Hiilidioksidi nollaan
□ Turvetuotanto nollaan
□ Luontokato nollaan
□ Fossiiliautot nollaan
□ Hakkuut mielellään nollaan
□ Kalastus nollaan
□ Turkistarhaus nollaan
□ Syntyvyys nollaan
□ Sananvapaus nollaan
□ Rasismi nollaan

MISSÄHÄN VAIHEESSA KOKO SUOMI PANNAAN NOLLAAN OSANA EU:TA???

Hyvä esimerkki Suomen sukuisten kansojen nollauksesta meillä on jo tietysti NEUVOSTOLIITON/VENÄJÄN kehityksessä, jossa mordvalaisillekin on käynyt heikosti ja koko kansasta on jäljellä tänä päivänä enää suunnilleen 250 000 henkeä, kun vielä esim. vuonna 1926 mordvalaisia oli vielä noin 1 300 000.

UNILUKKARIN jatkuva ILMASTOSOTA ei valitettavasti perustu tieteellisiin faktoihin, joten UNILUKKARIN harjoittaman Suomen nuorison ja vanhempienkin ihmisten pelottelu onkin yksi UNILUKKARIN suurimmista virheistä.

Toisella palstalla AKM on kuvannut konkreettisesti, mihin tämä ILMASTOVOUHOTUS on Suomessa valitettavasti johtanut.

Suomen nuoriso on maksanut järkyttävän korkean hinnan tästä yksipuolisesta vouhotuksesta.

Tiettävästi noin 40% Suomen nuorisosta onkin nykyään jo psykiatrisen hoidon tarpeessa ja Suomessa syntyvyyskin on laskenut hälyttävästi:

□ 1950: 98 065 lasta
□ 2022: 44 951 lasta

Tällainen tulos ei kovin OPTIMISTISEEN ja ONNELLISEEN MAAHAN viittaa!!!

Kyllä jokainen täysjärkinen haluaa, että Suomessa on hyvin hoidetut metsät, pellot ja järvet sekä meret, mutta kyllä UNILUKKARINKIN olisi pitänyt näissäkin asioissa säilyttää jalat maassa, eikä lähteä kaikkien WOKE vouhotusten perään ja YK:n yleiskokouksiinkin jonkinlaiseksi ilmastoasiantuntijaksi, vaikka UNILUKKARILLA ei ole ympäristöasioissakaan ollut mitään henkilökohtaista koulutusta tai osaamista.

UNILUKKARIN LUENNOILLA ei ole voitu vaikuttaa Suomenkaan ilmaston lämpötilaan edes asteen miljoonasosaa, eikä maapallon lämpenemiseen sitäkään vähää.

Suomessa voimme olla kiitollisia siitä, että meillä on aina ollut hienot metsät, joita on osattu huolella hoitaa, jolloin fotosynteesi eli siis auringonvalo ja ilmaston hiilidioksidi sekä kasvien lehtivihreä ovat pitäneet huolen siitä, että metsienkin kasvu näyttää vain kiihtyneen, kun niitä on hoidettu ja käytetty vastuullisesti.

Toissa päivänä Suomen Luontopaneeli ilmoitti YLE;n kanavilla taas läpi vuorokauden, että Suomen luonto on täysin tuhoutunut ja etenkin TUNTURIT ja METSÄT ja VESITÖT on pikaisesti ennallistettava ja tästäkin tulee nyt MAAILMAN ONNELLISIMMALLE MAALLE VÄHINTÄÄN 9.5 MILJARDIN EURON LASKU.

Taisi olla vasta viikko sitten, kun YLE tiedotti vähintään 3.5 miljardin euron lasku, kun putkiremontit on käynnistettävä kaikissa asunnoissa muistaakseni 3-5 vuoden välein.

Mutta kuitenkin jatkuvasti metsistämmekin on voitu kehittää uusiutuvia tuotteita ilman mitään kalliita ns. vihreitä uusia energiamuotoja, joten näissä uusissa teknologioissa on turha hötkyillä ja ehdoin tahdoin ajaa koko yhteiskunta ja kansantalous kriisiin.

Kun nyt rahallekin on tullut korko, niin on käynyt selväksi sekin, ettei näille hurjimmille vihreän energian muodoille olekaan enää tilausta.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!10.12.2023 7.53
"Menes ilmoittamaan, että olet onnellinen, niin sitten etees lyödään sellainen rätinki, joka todistaa, ettet voi olla onnellinen". Ihailen akm:n tarmoa ja kykyä väittää musta valkoiseksi ja tarvittaessa päinvastoin.
Nälkä, jano ja onni ovat subjektiivisia kokemuksia. Jokaisella ihmisellä on auinpaikastaan tai asemastaan huolimatta oikeus subjektiiviseen kokemukseen ja sen oikeellisuuteen. Toivotan ystävälleni oikein hyvää loppuvuotta, vaikka sitä tuskin on olemassakaan.

alan kolmas miesRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!10.12.2023 18.54
Taas joutuu jakamaan tietoa paloina kuin elefantin syönnissä, kun koko ajan on sensuuri Suomen perustuslain 12 §: vastaisesti AKM:n kimpussa:

"12 §
Sananvapaus ja julkisuus
Jokaisella on sananvapaus.

Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä.

Tarkempia säännöksiä sananvapauden käyttämisestä annetaan lailla. Lailla voidaan säätää kuvaohjelmia koskevia lasten suojelemiseksi välttämättömiä rajoituksia.

Viranomaisen hallussa olevat asiakirjat ja muut tallenteet ovat julkisia, jollei niiden julkisuutta ole välttämättömien syiden vuoksi lailla erikseen rajoitettu.

Jokaisella on oikeus saada tieto julkisesta asiakirjasta ja tallenteesta."

Pari kymmentä vuotta sitten ydinvoimaakin vastustettiin vihervasemmistolaisten, ilmastopanelistien ja EU:n byrokraattien toimesta henkeen ja vereen, mutta nyt Dubain ilmastokokouksessa takki oli jo käännetty ja nyt ydinenergian kapasiteetti halutaankin nostaa vuoteen 2050 mennessä jopa kolminkertaiseksi seuraavissa maissa:

"the Declaration to Triple Nuclear Energy. The Declaration recognizes the key role of nuclear energy in achieving global net-zero greenhouse gas emissions by 2050 and keeping the 1.5-degree goal within reach.

Core elements of the declaration include working together to advance a goal of tripling nuclear energy capacity globally by 2050 and inviting shareholders of international financial institutions to encourage the inclusion of nuclear energy in energy lending policies.

Endorsing countries include the United States, Bulgaria, Canada, Czech Republic, Finland, France, Ghana, Hungary, Japan, Republic of Korea, Moldova, Mongolia, Morocco, Netherlands, Poland, Romania, Slovakia, Slovenia, Sweden, Ukraine, United Arab Emirates, and United Kingdom."

AKM olisi mielellään nähnyt senkin, että UNILUKKARI olisi kävellyt edes yhden kerran Presidentin Linnasta Pitkän Sillan yli Hakaniemeen SAK pääkonttoriin ja juonut vaikka kahvit Jarkko Elorannan, Riku Aallon ja Päivi Niemi-Laineen kanssa, niin eiköhän olisi voinut joku järjellinen ratkaisu löytyä siihenkin, että Tammikuun kihlauksestakin (23.1.1940) olisi päästy jo kymmenien vuosien harkinta-ajan jälkeen naimisiin.

Mutta ei YLIMIELINEN UNILUKKARI edes tällaista ystävällistä kädenojennusta ole halunnut tehdä, vaikka maassa oli työttömiä lokakuussa 2023 jo 256100 henkilöä eli 9.7%:ia työvoimasta ja työttömyys oli kasvanut edellisestä vuodesta 0.9%:lla.

Onhan siinä UNILUKKARIN käytöksessä ja arvoissa jotain huomauttamista selvästi nähtävissä, kun URHO KEKKONENKIN julisti vuonna 1975 maahan hätätilan, kun maassa oli vain 60 000 työtöntä.

URKILLA oli silloin tietysti nykyistä enemmän papua hihassa, mutta kyllähän UNILUKKARI saattoi järjestää NATO OPTION lunastuksenkin vain puolessa vuodessa, kun ilmoitti YLE:lle ja muulle Valtamedialle, että nyt kannattaa tehdä GALLUP NATON kannatuksesta.

Tätäkin ilmoitusta UNILUKKARI viivytteli ainakin 15 vuotta ja jakeli mm. kokoomuksen ja muidenkin puolueiden johtavien poliitikkojen mielipiteitä haluamaansa järjestykseen.

Kaikki tämä, vaikka UNILUKKARI oli ilmoittanut olevansa muka TYÖVÄEN PRESIDENTTI.

Ei UNILUKKARI siis valitettavasti MIKÄÄN TYÖVÄEN PRESIDENTTI OLE OLLUT, vaan on selvästi ollut EU:n komission ja korruptoituneen JOE BIDENIN, Kiinan XI:n sekä Venäjän Putinin ja globalistien talutusnuorassa.

AKM on syvästi pahoillaan siitä, että uutisissa Koillis-Savon on ikävästi noussut tapetille heikkojen terveystietojen ja työelämän suoritusten osalta, mutta syyhän ei tietenkään ole AKM:n, joka nimenomaan on taistellut kynsin ja hampain sen puolesta, ettei Koillis-Savon kunnissa KETÄÄN JÄTETÄ OMAN ONNENSA NOJAAN, mutta vastavoimat ovat valitettavasti olleet suuret ja niinpä aikoinaan Koillis-Savon vaurain kunta Juankoskikin piti väkisin lakkauttaa ja myös Säyneisen erinomainen koulukin sulkea.

Tietysti PREMIUM BOARDKIN on seissyt jo ainakin 10 vuotta kuin aikoinaan ne kuuluisat Saksasta ostetut KALLAVEDEN SILLAT.

Kaiken huipuksi VIRALLINEN ÄÄNIKIN on vain mainostanut sitä, miten hyvä työllisyystilanne Juankoskellakin on, kun lähes joka toinen työllistetty purkaa tyhjäksi jääneitä hyviä taloja.

AKM käsityksen mukaan tällainen toiminta muistuttaa sitä holmöläisten hommaa, jossa riiheen ei saatu puintia varten riittävästi valoa muulla keinolla kuin purkamalla riihen seinät!!!

AKM voi taas kertoa Amerikasta positiivisia uutisia, kun Seniilin Korruptio Presidentti JOE BIDENIN narkomaani poika HUNTER on nyt vihdoin saanut raskauttavat syytteet, joista on tulossa vähintään 17 vuoden linnareissu.

Nyt arvioidaan, että LOPPULASKENTA on alkanut vihdoin myös BIG GUY:n eli SENIILIN JOEN osalta.

Suomen valtamedia ei näistäkään asioista tietenkään kerro mitään, joten tästä syystä VIRALLINEN ÄÄNIKIN on vain lueskellut OBAMAN ja KAMALAN elämäkertoja ja siten on pudonnut kansainvälisissä asioissa kelkasta kuin konsanaan ENO VENEESTÄ.

Kyllä varmasti PAAVOLLA on monta syytä olla katkera, mutta miehekkäästi PAAVO on ITSENÄISEN SUOMEN ASIALLA OLLUT.

Aiemmin AKM:kin oli hieman kriittinen PAAVOA kohtaan, mutta mieli on muuttunut, kun on tullut tarkemmin seurattua PAAVON HYVIÄ LUENTOJA.

PAAVOSSA on se hyvää, että PAAVO PYSTYY ITSENÄISEEN AJATTELUUN ja se on itse asiassa kaikkein tärkein ominaisuus ihmisessä.

On ymmärrettävää, jos PAAVO on hieman katkera KEPUN nykyiselle johdolla, kun näyttää siltä, että KEPU on menettänyt ALKIOLAISEN AJATUSMAAILMAN ja valitettavasti otti likaiset keinot käyttöön mm. NUORISOSÄÄTIÖN ASIOISSA, eikä senkään osalta tuhka ehtinyt vielä laskeutua, kun TERRA SIPILÄN aikana mopo karkasi kokonaan käsistä ja alettiin ajamaan sitä kuuluisaa LEVEÄHARTEISTA SOTEA, joka on nyt kaikin puolin osoittautunut sellaiseksi hankkeeksi, että se näyttää upottavan koko Suomen kansantalouden suohon.

Ei KEPU kolttoset tietenkään pelkästään tähän LEVEÄHARTEISEEN SOTEEN ole jääneet.

Onhan siellä tietysti kaikki KAIVOSTEOLLISUUTEEN, ns. vihreään energiaan ja tuulivoimaan sekä myös atomivoimaan, siirtoverkkoihin, FORTUMIIN ja näköjään vielä NOKIAANKIN liittyvät seikkailut, joissa kaikissa KEPUN johtavilla poliitikoilla on ollut sormensa pelissä, mutta nimiä tässä ei tarvitse lähteä erikseen luettelemaan.

alan kolmas miesRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!10.12.2023 20.52
Olisi ollut tietysti hieno asia, jos KIVIHIILI & NIKKELI OLLI olisi ollut kyvykkäämpi ja itsenäisempi talousasioissa, niin hänestä olisi voinut tulla joskus Suomen Presidentti.

OLLILLE on ehdottomasti annettava reilusti pisteitä siitä, että OLLI tuki ALPO RUSIA, jota SUPON ja muiden suomettuneiden kaksinaamaisten poliitikkojen voimin yritettiin lavastaa kansan petturiksi.

Ilman OLLIN apua tällainen vääryys olisi voinut tapahtua ja ALPO olisi saatettu vuosiksi tiilenpäitä lukemaan, vaikka Stasin Tiitiselle antamassa TIITISEN LISTASSA oli samaan aikaan ilmeisesti iso joukko demarien johtavia poliitikkoja, mahdollisesti jopa Mauno Koivistosta, Kalevi Sorsasta ja Tarja Halosesta lähtien.

Nyt kuitenkin näyttää siltä, ettei OLLILLA ole asiaa toiselle kierrokselle ja tämä on tietysti nyt paha takaisku myös Juankoskelle, koska kyllä AKM mielellään soisi senkin, että OLLI voisi ottaa Patruunanmäen kartanonkin hallintaansa ja ehkäpä sitten vihdoin saataisiin RÖMSSYKIN vielä porukalla kunnolla tulille.

OLLIN eväät taitaa valitettavasti noissa pankkipiireissä jo olla syötynä, kun OLLIN hakupaperit todettiin vielä keveiksi vuonna 2019, kun IMF:n johtajaksi valittiin entinen World Bankin pääjohtaja bulgarialainen Kristalina Georgieva ja EKP:n johtajaksi valittiin ranskalainen Christine Lagarde, jonka pestin on määrä päättyä vasta 2027.

OLLIN olisikin nyt jo viisasta lähteä etsimään uusia haasteita, kun tiettävästi OLLI oli nuoruudessaan menestynyt hyvin mm. vanhempiensa varaosaliikkeessä.

Toiminta normaalin liiketoiminnan parissa saattaisi sopia OLLILLE pankkiasioista paremmin, kun AKM on kuullut sellaistakin, että noiden EKP:n alaisten keskuspankkien asiat tuntuvat olevan vähän huonolla kannalla.

Äskettäin on käynyt ilmi, että Luottoluokittajatkin olivat taas tehneet vähän vastaavan virheen, minkä Norjan sähkönmyyjät tekivät Nord Poolin sähkömarkkinoiden kanssa, kun päättivät myydä sähköä miinusmerkkisellä hinnalla.

Italiassa taas Moody?s oli jo pudottamassa Italian bondit roskalaina luokaan, mutta pääministeri Giorgia Melonin painostuksesta luokitus vielä pidettiin vakaana, jossa myös muut luokittajat eli S&P Global, DBRS ja Fitch vielä pitivät luokituksen.

Historian kirjoitus ei ilmeisesti tule olemaan UNILUKKARILLE myönteinen.

Suomen tuleva UUSI PRESIDENTTI ei tule olemaan pelkästään ns. TYÖVÄEN PRESIDENTTI, vaan toivottavasti KOKO KANSAN PRESIDENTTI, joka ajaa HERKEÄMÄTTÖMÄSTI ITSENÄISEN SUOMEN ETUJA RIIPPUMATTA GLOBALISTIEN KULTTUURIMARXILAISISTA HAAVEISTA!!!

ottoRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!12.12.2023 12.33
Tiukalle menee.

Klo 14.00 saakka on vielä aikaa.

Koettakaa nyt kiriä kortit kasaan.

Suomen rauhanpuolustajatkin ovat hiljaa.

Samoin rauhanyhdistykset kautta maan.

Sota vai rauha? Näin mm. Järviradio pauhasi eilen tasatunnein.

Pate ja Trumppi pelastavat meidät varmalta tuholta.

Mutta aikaa on vähän.

ottoRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!12.12.2023 13.10
Anteeksi Akm.

Siis Pate, Trumppi ja akm yhdessä meidät voi vielä pelastaa...

alan kolmas miesRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!12.12.2023 21.54
Valtamedia yrittää VAALIKONEIDEN eli siis TEKOÄLYN avulla ohjailla suomalaisten mielipidettä VIHERVASEMMISTOLAISEEN ja myös ARVOLIBERAALIIN TUULIVIIRI SUUNTAAN.

Suomen 11.6.1999 perustuslaissa Presidentin toimenkuvasta tuli kommunisti Antero Jyränkin ohjauksessa heikko, melkein maatalousnäyttelyjen nauhojen leikkaaja ja lähes sirkuspelle.

Tällainen tehtävä sopii tietysti jopa Haaviston kaltaiselle interrailaajalle, jonka "puoliso" eli Antonio Floreskin on jo ilmoittanut ottavansa asiat omiin käsiinsä.

Vastaamon tietomurrossa kuitenkin paljastui, että "puolisolla" on ollut synkkä nuoruus.

Tällainen ei tiedä hyvää, jos Haaviston kaltainen, tiettävästi kuumakalle itsekin ainakin alaisiaan kohtaan, pääsisi valtakunnan tärkeimmäksi arvojohtajaksi.

Kovin vähiin näyttää karsituvan ehdokkaat tulevissa vaaleissa.

Kun nykyisen Perustuslain mukaan Presidentti johtaa Suomen ulkopolitiikkaa yhdessä valtioneuvoston kanssa, niin tästä seuraa, että seuraavan Presidentin täytyy olla nykyisistä hallituspuolueista tai muutoin meillä on HETI keväällä paha PERUSTUSLAILLINENKIN KRIISI jo päällä ja kriisiä voi jatkua ainakin kolme vuotta putkeen.

Tästä voidaan vetää se johtopätös, että uudeksi Presidentiksi tullaan valitsemaan joka Halla-Ahon Jussi tai Aleksi Stupukka.

Näistä kahdesta vain JUSSI näyttää asettavan Suomen edun muiden maiden ja EU:n etujenkin edelle.

Aleksilla on muuten hyvät kortit, mutta Aleksi ei ole valitettavasti päässyt irti liiallisesta globalismin innostaan.

Onneksi Dubain Ilmastokokouksessa näyttää kuitenkin käyvän jo niin, ettei EU:n idioottimainen FULL STOP fossiilisille polttoaineille näytä saavan enää yksimielistä tukea.

Kyllähän tämänkin ymmärtää, kun katsoo tilastoja ja globaalia kansantalouden kehitystä normaalikorkoisessa ajassa, jolloin suurelle osalle ns. vihreitä investointeja ei enää löydykään kannattavuutta ja siis perusteita.

Aleksin tukiporukka on myös jatkuvasti jankuttanut OIKEUSVALTIO PERIAATTEESTA, kun sellaista ei valitettavasti oikeasti Suomessa eikä myöskään EU:ssa kuitenkaan ole.

Paavolla riittäisi kyllä kykyä itsenäiseen ajatteluun ja varmasti päätöksentekoonkin, mutta VALTAMEDIA on tehnyt kaikkensa sen eteen, että Paavo ei saisi kortteja kasaan.

HS:n gallupissa kokoomuksen ja persujen kannatus oli taas vahvassa nousussa.

Kivihiili & Nikkeli Ollillakin olisi ollut vaalissa sanansa sanottavana, koska Olli on ainoa, jolla on ihan oikeata näyttöä sotilasasioistakin, mutta ANNIKA SAARIKON venkoilu kultuurimarxilaisten peesissä on johtanut siihen, että HS gallupissakin KEPUN kannatus tipahti jo vesirajan 10% alapuolelle eli vain 9.9%:iin.

Ei kai Suomelle voida valita Preidenttiä, jolla on vain alle 10%:n kannatus.

alan kolmas miesRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!12.12.2023 22.06
Nyt huomasin, että PAAVOLLE löytyi vielä VIITOSVAIHDE.

Ehdokashakemus on laitettu sisään ajallaan ja loppukirivaihe kestää vaalipäällikön mukaan 20.12. 2023 saakka!!!!

Onkohan POSTILAKKO suunniteltu sitä varten, ettei PAAVON kannattavakoerit ehdi ajoissa???

Taitaa mennä kannatuskorttien keräilykin kokonaan uusiksi, jos tällainen perustuslaillinen MOKA on päästetty syntymään.

Tällaista sitkeyttä tarvitaan Presidentiltä!!!

Eikös sitä TUNTEMATTOMASSAKIN HUUDETTU, ettei saa jäädä TULEEN MAKAAMAAN!!!

ottoRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!20.12.2023 15.27
Ei auttanut vitonenkaan.

Paavo on ulkona.

Ollut jo sitä pitkään.

Kovin ovat kummalliset nuo kepun säännöt.

Mies joka ensin jätti puolueensa ovet paukkuen ja sitten perusti kaksi uutta puoluetta onnistui luikertelemaan takaisin kepuun, vieläpä puoluehallitukseen saakka.

Ei auttanut tällä kertaa akm, trumppi tai putin.

alan kolmas miesRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!22.12.2023 1.46
Viimeiseen asti pidin PAAVOLLE peukkuja, mutta olihan se nähtävissä, että VALTAMEDIA ei halua puhua niistä asioista, joista pitäisi puhua myös PRESIDENTTIÄ valittaessa.

PAAVON olisin halunnut väittelyihin mukaan, koska PAAVO on monissa liemissä keitetty, mutta noissa EU-asioissa PAAVO olisi ollut tiedoiltaan aivan kärkiluokkaa.

PAAVOLLA on myös ollut realistinen ote SUOMEN ILMASTOVOUHOTUKSEEN.

Ketkä siis syrjäyttivät PAAVON?

Tästä olisi hyvä saada myös VIRALLISEN ÄÄNEN SELKOKIELINEN SELVITYS!!!

Se on joka tapauksessa selvinnyt AKM:lle, että UNILUKKARI lienee yksi näistä PAAVON kampittajista, mutta on siellä omiakin koiria, jotka ovat olleet PAAVON kimpussa:

□ 1999: Paavo hävisi ESKO AHOLLE presidentin esivaalissa.

□ 2007: Matti Vanhanen nimitti yllättäen PAAVON ulkomaankauppaministeriksi, mutta PAAVOLLE oli alkanut selvitä, että EURO-kytkentä ei ollutkaan hyvä idea.

Pääministeri MATTI VANHANEN siis valitsi yllättäen PAAVON toisen hallituksensa ulkomaankauppaministeriksi.

Hänen ministeriydestään äänestettiin keskustan puoluehallituksen ja eduskuntaryhmän kokouksessa, jossa hän voitti vastaehdokkaansa kansanedustaja ANTTI KAIKKOSEN äänin 41?36.

PAAVOSTA tuli uuden hallituksen kokenein ministeri.

EU-vastainen PAAVO vastusti ministerinä EUROA.
Hänen mielestään Suomen ei olisi pitänyt liittyä EUROON.

EU-asiantuntija, valtiotieteen tohtori ESKO ANTOLA kommentoi vuonna 2009, ettei PAAVON EU-vastaisia kommentteja ministerinä voi sivuuttaa ja PAAVO on Suomelle poliittinen riski.

□ 2010: PAAVO hävisi KEPUN puheenjohtajakisan MARI KIVINIEMELLE.

□ 2012: PAAVO valittiin KEPUn presidenttiehdokkaaksi, mutta PAAVO sai 17.5% äänistä ja sijoittui kolmanneksi. Vaalitulos:

- UNILUKKARI 1 131 254 ääntä 36.96%
- Haavisto 574 275 ääntä 18.76%
- PAAVO 536 555 ääntä 17.53%

Pian presidentinvaalien jälkeen PAAVO ilmoitti pyrkivänsä keskustan puheenjohtajaksi kesän puoluekokouksessa.

Hän sijoittui puheenjohtajavaalissa kolmanneksi kun puheenjohtajaksi valittiin JUHA "TERRA" SIPILÄ .

□ 2016: Tammikuussa 2016 PAAVO ilmoitti jättäytyvänsä keskustan puoluevaltuuston, puoluehallituksen ja sen työvaliokunnan työstä petyttyään puolueen liberaaliin linjaan.

Hän ei kuitenkaan luovu keskustan jäsenkirjasta ja jatkaa kauden loppuun europarlamentissa.

Ilmoituksen yhteydessä PAAVO julkaisi uuden teoksen Eihän tässä näin pitänyt käydä, joka käsittelee TERRA SIPILÄN hallituksen muodostamista sekä PAAVON ja SIPILÄN välistä sähköpostikirjeenvaihtoa sen taustalla.

□ 2016: ?PAAVO ilmoitti 4. helmikuuta 2016 uuden puolueen, Kansalaispuolueen, perustamisesta.

Kansalaispuolue merkittiin yhdistysrekisteriin maaliskuussa 2016 ja puoluerekisteriin joulukuussa 2016.

Puolue ajaa Suomen eroa euroalueesta ja omaan kelluvaan valuuttaan siirtymistä sekä vastustaa keskittävää metropolipolitiikkaa.

PAAVON päätös perustaa uusi puolue herätti paljon kommentteja. Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja MATTI VANHANEN kertoi ottaneensa PAAVON päätöksen raskaasti ja ARVIOI PAAVON LIIKKEEN PÄÄSYYKSI TÄMÄN VAATIMUKSET EUROSTA EROAMISESTA.

Keskustan entinen puoluesihteeri JARMO KORHONEN luonnehti puoluehanketta "historian vakavimpana uhkana keskustalle" ja ennakoi sen johtavan useisiin sisäisiin konflikteihin ennen vuoden 2019 eduskuntavaaleja."

□ 2018: PAAVO pyrki presidentiksi valitsijayhdistyksen kautta. Keräsi kannattajakortteja 27 000 kpl ja tuli vaalissa neljänneksi:
- UNILUKKARI 1 875 342 ääntä 62.6%
- HAAVISTO 371 254 ääntä 12.4%
- LAURA HUHTASAARI 207 337 ääntä 6.9%
- PAAVO 185 305 ääntä 6.2%
- MATTI VANHANEN 122 383 ääntä 4.1%

Presidentinvaalien jälkeen, 1. helmikuuta, PAAVO ilmoitti lähtevänsä ehdolle keskustan puheenjohtajaksi ja eroavansa puolueesta, jos häntä ei valita...

25. huhtikuuta PAAVO ilmoitti eroavansa keskustasta.

□ 2018: 25. huhtikuuta 2018 PAAVO kertoi ottavansa kansanedustajanpaikkansa vastaan kesäkuussa 2018. Tämä tarkoitti varapaikalta eduskunnassa toimineen MIKKO KÄRNÄN putoamista eduskunnasta.

PAAVO kertoi paluustaan ilmoittaessaan, ettei hänellä ole "enää mitään syytä edesauttaa sote- ja maakuntauudistuksen hyväksymistä". PAAVO palasi eduskuntaan 12. kesäkuuta 2018.

Paluupäivänään hän kertoi olevansa oppositiossa sekä hallitusta että oppositiota vastaan. Lisäksi PAAVO sanoi kuuluvansa eduskunnan "vasemmistopuolelle".

□ 2019: PAAVO pyrki ehdolle eduskuntavaalissa ja sai ääniä vain 1235 kpl eikä tullut valituksi. EU-vaalissa PAAVO sai 13 671 ääntä eikä tullut valituksi.

PAAVO ilmoitti 2. toukokuuta 2019, että hän pyrkii presidentiksi 2024 presidentinvaaleissa ja on ehdokkaana vuoden 2023 eduskuntavaaleissa.

□ 2020: PAAVO palasi keskustan jäseneksi ja pyrki KEPUN puheenjohtajaksi vuonna 2022.

PAAVO sai ääniä 151 kpl, kun puheenjohtajaksi valittu ANNIKA SAARIKKO sai 1 341 ääntä.

□ 2023: PAAVO ei saanut vuoden 2024 PRESIDENTIN VAALIIN kasaan 20 000 kannattaja korttia ja Ilta-Sanomat raportoi asiasta seuraavasti:

"KONKARIPOLIITIKKO Paavo Väyrynen aikoo lopettaa toimintansa puoluepolitiikassa.

□ Toiminta jatkuu, mutta sen luonne muuttuu. Puoluepoliittisen vaikuttamisen aika on ohi.

Olen päättänyt luopua lopullisesti jäsenyydestäni Suomen Keskustassa, Väyrynen kertoi blogissaan.

Kokonaan PAAVO ei aio politiikasta luopua. PAAVON kannattajat ovat ryhtyneet elvyttämään Seitsemän tähden liikettä.

□ Sääntöjensä ja ohjelmansa mukaan Tähtiliike toteuttaa sitä poliittista linjaa, jota olen koko urani ajan noudattanut.

□Itse en Tähtiliikkeen jäseneksi ryhdy. Tässäkin suhteessa pysyttäydyn puoluepolitiikan ulkopuolella, Väyrynen kirjoitti blogissaan.

PAAVO kertoo jatkavansa yhteiskunnallista vaikuttamista muun muassa Pohjantähti-opiston kannatusyhdistyksen hallituksen puheenjohtajana ja on valmis myös muihin töihin."

VIIME KÄDESSÄ VALTAMEDIA SIIS KAATOI PAAVON.

On sääli, että PAAVON kokemuksella varustettu valtiomies jätetään kokonaan PRESIDENTTIKISAN ULKOPUOLELLE.

VALTAMEDIA ja Suomen POLIITTINEN ELIITTI ei salli sitä, että YHTEISTÄ EU-VENETTÄ lähdetään keikuttamaan.

YLEN, HESARIN, MTV:N TV 4:n, ILTALEHDEN JA ILTA-SANOMIEN mukaan kaikkien Presidentinvaalitentteihin osallistuvien täytyy nyökkäillä toisilleen, olla yhtä mieltä NATOSTA, TURVALLISUUDESTA, PERUSKOULUSTA, LEVEÄHARTEISESTA SOTESTA ja SUOMEN HYVINVOINTIVALTOSTA OLLAAN KAIKKI SAMAA MIELTÄ.

VIHREÄ SIIRTYMÄ MYÖS PELASTAA SUOMEN, kun MAAILMANLOPPU TULEE VIIMEISTÄÄN 10 VUODEN PÄÄSTÄ.

VENÄJÄN KANSSA EI SAA HARRASTAA MITÄÄN YHTEISTYÖTÄ, KOSKA VENÄJÄ ON ROISTOVALTIO ja BRYSSELISSÄ ISTUU SELLAISET POLIITTISET JOTAJAT, JOITA SUOMESSA ON NYKYÄÄN KUUNNELTAVA PILKUN TARKASTI, KOSKA SUOMI ON JO ETUAJASSA HIILIVAPAA OIKEUSVALTIO.

SUOMI ON SIIS OIKEUSVALTIO, JOSSA KAVERIA EI JÄTETÄ ja SIKSI SUOMALAINEN LUOTTAA AINA VIRANOMAISIIN, KOSKA VIRANOMAINEN EI JÄTÄ KOSKAAN TOISTA VIRANOMAISTA.

TILASTOTOIMISTON MUKAAN VUONNA 2022 SUOMESSA ONKIN TYÖTÄ TEKEVIÄ KANSALAISIA YHTEENSÄ 2 619 000 hlöä, joista YKSITYISELLÄ SEKTORILLA työskenteli 1 957 000 hlö, ja JULKISELLA SEKTORILLA oli VIRANOMAISIA 642 000 hlöä.

Siis jokaista 100 työssä käyvää 15-74 vuotiasta suomalaista tarvitaan vähintään 33 VIRANOMAISTA VALVOMAAN, että elämä Suomessa menee tarkalleen EU:n komission antamien direktiivien ja säännösten mukaisesti.

Suomalaiset eivät valitettavasti itse tiedä, miten Suomen hyvinvointi syntyy ja miten sitä voi lisätä.

Valitettavasti Suomen HYVINVOINTI EI OLEKAAN LISÄÄNTYNYT 15 VUOTEEN, joten tältä yhteisesti sovitulta HYVÄLTÄ HYVINVOINTILINJALTA ei missään nimessä saakaan POIKETA, koska Suomi on moderni demokratia.

Koska Suomi on siis OIKEUSVALTIO ja huippuunsa hiottu DEMOKRATIA, niin Suomessa kukaan ei saa asettaa kyseenalaiseksi sitä, mitä EU:n komissiossa ja parlamentissa on päätetty tai tullaan joskus tulevaisuudessa päättämään.

Kun PAAVO halusi näistä asioista keskustella tulevissa Presidentin vaalin väittelyissä, niin VALTAMEDIA ja POLIITTINEN ELIITTI katsoi, että PAAVON AJATUKSET on ilmeisesti vanhentuneinan syytä heittää roskakoriin.

KUITENKIN NALLE WAHLROOS on promovoidessaan tuoretta "SATEENTEKIJÄT" kirjaansa todennut, että hänen mielestään EU tulee hajoamaan viimeistään 30 vuoden kuluttua.

AKM pitää suurena vahinkona ja demokratian häpäisynä sitä, että KEPU on näin häpeällisellä tavalla heittänyt PAAVON ROSKAKORIIN ja lähtenyt promovoimaan KIVIHIILI & NIKKELI OLLIA, jonka tärkeimmät

Avut Presidentiksi ovat:

□ Juankosken kaupungin vävy
□ Albiinotukka
□ Alpo Rusin puolustus, kun Suomen poliittinen eliitti hyökkäsi laittomasti SUPON DEMARI kätyrien avustuksella Alpon kimppuun
□ Suoritettu RUK koulutus Haminassa ja Luutnantin natsat

Haittapuolena OLLILLA on lähinnä:

□ Lukenut väärät kansantalouden oppikirjat Oxfordin yliopistossa
□ Moni AKM tuntema ystävä/henkilö näyttää ryhtyneen OLLIN tukijoukkoihin, mutta valtaosa heistä on valitettavasti saanut urallaan rahoituksen lähinnä poliittisten nimitysten kautta (poliittisen eliitin edustaja, kaikki EKP:n ennustukset ovat kuitenkin menneet raskaasti pieleen)
□ EU uskovainen
□ Fennovoima sekoilu (ei puhtaat paperit)
□ Pankkiura katkesi EKP:n ja IMF:n osalta. Paperit riittämättömät

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!22.12.2023 12.29
Voinhan toki vastata kysymykseesi, jos todella haluat. Olemme siirtyneet uuteen aikaan. Tämä aika ei tarvitse Paavoja eikä trumppeja. Tästä voit lukea, että seuraava järkytys on piankin edessäsi. On turha lisätä kierroksia.
Mihin sinä Paavoa tarvitset? Kannatuskorttien määrästä voit laskea, ettei kenenkään kannatus olisi heilahtanut desimaaliakaan Paavon ehdokkuuden vuoksi.
Välillä kannattaa akm:nkin tarkistaa kantojaan, ettei käy kuin Paavolle.
En olisi tätä sanonut muuten, mutta itse pyysit.

ottoRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!22.12.2023 13.10
Sitähän yleensä saa mitä tilaa.

Näin kävi Paavollekin.

Elämme näet aivan uutta aikaa, VÄ sanoi.
Eikä siinä ajassa ole vara nukkua yli yön.

Jokseenkin surullista, jotta pitkän uran tehneelle käy näin.

Olisi pitänyt lopettaa ajoissa.

Viimeistään viimeiseen ministerin pestiin.

Sitähän kaiketi Paavolle koetettiin sanoa kun vielä ministeriksi kutsuttiin.

Nyt jäi jäljelle vain pohjan tähteet.

ottoRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!25.12.2023 18.30
Paavo pyytää nyt Postia selvittämään miten Keminmaalta lähtenyt kannattajakorttien lähetys päätyikin Viroon!

"Saattoi ratkaisevasti vaikuttaa vaalin tulokseen", sanoo Paavo

Olemme siis saaneet ikioman trumppimme!

alan kolmas miesRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!26.12.2023 20.36
AKM on itsekin mietiskellyt, mikä on juridinen tilanne, jos käy ilmi, että POSTI lähetti PAAVON kannatuskortit TALLINNAN POSTIIN "VAHINGOSSA".

Sehän on jo ilman muuta selvää, että POSTILAKKO VIIVÄSTYTTI kannatuskorttien lähetystä ja vastaanottoa.

Oleellinen asia on, kuinka monta korttia PAAVOLLE oli lähetetty ennen postilakkoa.

Jos käy ilmi, että PAAVOLLA oli jo kannatuskortteja ennen postilakkoa esim. 19 000 kpl ja postilakon jälkeen postiin unohtui lajittelukeskukseen tai oli virheellisesti lähetetty 1000 korttia Viroon, niin silloin ollaan tekemisissä Perustuslain säännösten kanssa mm.:

"6 §
Yhdenvertaisuus
Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.

Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella."

Voidaanko siis PAAVON PERSUSTUSLAILLISET OIKEUDET NÄIN KYLMÄSTI SIVUUTTAA?

Jos PAAVON OIKEUDET VOIDAAN NÄIN KYLMÄSTI SIVUUTTAA, niin kohta voidaan kuka tahansa kriittinen ihminen vaientaa VALTAMEDIAN AVULLA tässäkin LILLIPUTTI YHTEISKUNNASSA, jonka johtavat POLIITIKOT kuitenkin jatkuvasti pyrkivät jauhamaan VALTAMEDIASSA, että "SUOMI ON OIKEUSVALTIO!!!"

Herääkin kysymys, miksi tätä OIKEUSVALTIOTA TÄYTYY JOKA IKINEN PÄIVÄ JAUHAA esim. YLESSÄ, HESARISSA tai ILTALEHDESSÄ???

OTTO yrittää nyt verrata PAAVOA jotenkin TRUMPPIIN, josta on tullut näköjään myös OTOLLE TRUMP SYNDROOMA.

AKM vain kysyy, mitä pahaa TRUMPPI on OTOLLE tehnyt, jos TRUMPPI on käyttänyt PERUSTUSLAILLISIA OIKEUKSIAAN AMERIKASSA ja vielä ISTUVANA PRESIDENTTINÄ???

USA:ssa on selvät perustuslain säännökset, missä järjestyksessä vaalitulos voidaan varmistaa.

Näin ovat kaikki demokraattien aiemmat presidentit ja ehdokkaatkin tehneet.

Vaalien jälkeisessä tulosten kongressin tarkistustilanteessa tulos voidaan haastaa, jos on epäilyksiä siitä, että tulos ei ole oikea.

Jos tarkistusta esittänyt kongressin esittäjä saa jonkun toisen edustajan esittämään kirjallisen selvityksen epäselvästä tuloksesta, niin äänet joudutaan laskemaan uudestaan ? palauttamaan osavaltiolle tarkistusta varten.

Demokraatit ovat perinteisesti aina haastaneet vaalituloksen, jos ovat hävinneet vaalit, mutta haastoihin ei ole löytynyt kirjallisia selvityksiä mahdollisista virheistä.

Demokraattien AL GOREhan haastoi GEORGE W. BUSHIN vaalituloksen Floridassa, mutta koneellinen laskenta ei muuttanut tulosta AL GOREn hyväksi, kun AL GORE määräsi uudelleenlaskennan vain neljässä demokraattienemmistöisessä vaalipirisissä ja äänieroksi jäi vain 1784 BUSHIN hyväksi, jonka jälkeen Korkein oikeus vahvisti BUSHin vaalivoiton.

Epäselväksi on jäänyt, mikä olisi ollut vaalien lopputulos, jos kaikki äänet olisi laskettu käsin uudestaan, mutta niitä ei olisi ehditty laskemaan Floridan osavaltion säännöissä olleen 12 päivän aikaan.

Toisaalta, kun tarkistuslaskentaa olisi tehty myös republikaanien hallitsemissa vaalipiireissä, niin todennäköisesti myös sielläkin olisi ollut epämääräisiä ääniä, joten missään myöhemmässäkään selvityksessä ei ole kyetty selvittämään, että korkeimman oikeuden vahvistama tulos olisi ollut virheellinen.

Tammikuun 6., 2020 TRUMPIN JA BIDENIN välisessä vaalissa oli parhaillaan käynnissä tällainen tiukan äänestystuloksen tarkistus ja haasteelle oli olemassa jo ensimmäisen osavaltion kohdalla kirjallinen selvitys epäillystä vilpistä, mutta tarkistustilaisuus päättyi siihen, kun nähtävästi FBI:n toimesta oli järjestetty Capitol Hillille Jan 6, 2021 hässäkkä, jolloin äänten tarkastuslaskenta lopetettiin ja ilman tarkistusta korruptoituneesta LOW IQ BIDENISTA tuli sitten Presidentti tunnetuin seurauksin.

Vaalipäivän iltanahan marraskuussa 2020 TRUMP ilmoitti voittaneensa vaalin, kun tulokset vaalipäivän tuloksista olivat suunnilleen tiedossa, mutta kaikkia postiääniä ei ollut laskettu.

Lopullisessa laskennassa TRUMP ja BIDEN saivat seuraavasti ääniä:

□ Trump 74 223 936 ääntä
□ Biden 81 283 501 ääntä

Vaalitulos ratkesi Bidenin hyväksi vain noin 25 000 äänen erolla ns. vaa?ankieliosavaltioissa, joissa tunnetusti korruptio on vaaleissa perinteisesti ollut korkealla tasolla.

Nyttemminhän mm. pelkästään Pennsylvanian oikeuslaitos on todennut vuonna 2022, että vaalissa annettiin 2.5 milj. laitonta postiääntä

Ennustelaitos PEW:n selvitysten mukaan vuoden 2020 Presidentin vaalissa Koronan seurauksena postiäänien määrä nousi keskimäärin 43%:iin annetuista äänistä.

PEW:n selvitysten mukaan republikaaneista 33% äänesti postiäänillä, kun taas demokraateista peräti 65% äänesti postiäänin.

Yleisestikin on tiedossa, että postiäänien kohdalla oli todella merkittäviä puutteita vaalilipukkeiden laillisuuden kanssa, koska mitään valvontaa postiäänien toimittamisessa ei ollut, vaan ns. VOTE HARVESTERIT (yleensä vähävaraisia mustia keräsi ääniä korvausta vastaan ja pudotteli niitä yksityisten miljardöörien kuten Mark Zuckerbergin (demokraattien tukija, 450 milj. dollaria pelkästään Drop Boxeihin) rahoittamiin DROP BOXEIHIN ilman mitään valvontaa.

Presidentin vaalissa vuonna 2020 äänestettiin siis seuraavasti:

□ Henkilökohtaiset äänet:
Trump 49 730 037 ääntä
Biden 28 449 225 ääntä

□ Postiäänet:
Trump 24 493 899 ääntä
Biden 52 834 276 ääntä

Jos postiäänissä oletetaan, että esim. tyypillinen virheprosentti postiäänissä olisi ollut vain 5%, niin virheellisiä postiääniä Trump ja Biden saivat silloin seuraavasti:

□ Virheelliset postiäänet:
Trump 1 224 695 ääntä
Biden 2 641 714 ääntä

Biden sai siis 1 417 019 virheellistä ääntä enemmän kuin Trump.

Kun Trump olisi tarvinnut vain noin 25 000 ääntä lisää, niin hän olisi siis voittanut vaalit noin 1 400 000 äänellä ja itse asiassa paljon suuremmalla erolla, koska postiäänissä virheprosentti oli demokraattienemistöisissä osavaltioissa selvästi suurempi kuin 5%.


Välittömästi marraskuun vaalinen 2020 jälkeen Trumpin hallinnon oikeusministeri BILL BARR totesi julkisuuteen, että koronavaali oli USA:n historian kaikkein rehellisin vaali, jossa vaalivilppiä ei ollut, koska hyljättyjä ääniä ei ollut.

Nyttemmin yli kolme vuoden päästä samainen BILL BARR on todennut, että kyllä noissa vaaleissa oli paljon epämääräisyyksiä, koska osavaltioissa muutettiin lakeja perusteettomasti, jotta vaalilipukkeita saattoi kuka tahansa toimittaa vaalivirkailijoille ja DROP BOXEIHIN.

Kuolleetkin pystyivät äänestämään, kun äänestäjiltä ei edellytetty esim. ns. VOTER ID:ta eli HENKILÖKORTTIA, kuten Suomessa on tapana tehdä.

ÄÄNESTÄJIÄ oli ns. VAA?AKIELIOSAVALTIOISSA ENEMMÄN KUIN OLI ÄÄNIOIKEUTETTUJA, niin kai se jostain vaalivilpistä kertoo, vaikka VALTAMEDIA MITÄ MUUTA HÖPÖTTÄÄ.

VIIMEKSI ARIZONASSAKIN (yksi vaa?ankieliosavaltioista) välivaalissa 2022 äänestyskoneet meni yllättäen rikki vaalipäivänä, jolloin muistaakseni ainakin 400 000 ei pystynyt vaalissa äänestämään, kun äänestyshuoneet suljettiin.

Seuraus oli se, että Arizonan kuvernööriksi valittiin demokraattien KATIE HOBBS, joka entisenä kuvernöörinä oli vastuussa vaalin suorittamisesta ja senaattorin vaalissa tietysti demokraattien ehdokas valittiin, kun taas Trumpin kannattama senaattoriehdokas jätettiin ulkopuolelle.

Vaalien jälkeen Amerikan ns. ESTABLISHED MEDIA toisti lähes sanasta sanaan, että minkäänlaista vaalivilppiä ei siis vuonna 2020 ja 2022 ollut ja Suomessa myöskin nämä väitteet uskottiin sinisilmäisesti, koska demokraattien Propagandatoimisto CNN oli jo vuoden 2016 vaalien jälkeen heti todennut, että TRUMP on laittomasti valittu Presidentti, vaikka TRUMP voitti silloin Hillary Clintonin vaalissa selvästi.

Koska TRUMP oli siis MEDIAN mielestä laiton Presidentti, niin hänet piti savustaa keinolla millä hyvänsä ulos Valkoisesta Talosta.
Tämän hankkeenhan käynnisti sitten tietysti CNN, joka kotisivuilleen perusti portaalin 45, jossa alettiin 24/7 syöttää ns. Fact Checked tietoa Donald J. Trumpista ja The New York Times alkoi sitten levittämään täysin perusteetonta narratiivia, että Trump on RUSSIAN AGENT!!!!

Tämän CROSSFIRE HURRICANE vallankumoushankeen rahoittajina oli HILLARY CLINTON, demokraattinen puolue ja FBI ja CIA.

Tämä hanke päätyi kuitenkin vesiperään. TRUMP ei ollut mikään RUSSIAN AGENT.

On huomattava, ettei FBI tai CIA ole Amerikan kansan demokraattisesti valittuja vallankäyttäjiä, vaan poliittisesti suuntautuneita VIRKAMIEHIÄ.

Suomen kansaan tämä CNN:n viesti upposi kuitenkin kuin kuuma veitsi voihin ja tätä valheellista stooria Suomen lähes kaikki johtavat poliittiset tutkijat kuten esim. Turun Yliopiston BENITA HEISKANEN on sitten YLE:n haastattelutilaisuuksissa levitellyt mielin määrin, muka Amerikan liittovaltion tai 50 osavaltion asiantuntijana tai amerikkalaisen demokratian eritysasiantuntijana, vaikka tällaisesta asiantuntemuksesta ei löydy mitään muuta näyttöä kuin, että BENITA on merikapteenin "rasavilli tytär".

"OLIN ENERGINEN rasavilli. Taisin välillä istua jälki-istunnossakin. Kukaan ei varmasti olisi uskonut, että minusta tulee professori, Benita Heiskanen kuvailee alakouluikäistä itseään.

Benita kasvoi merikapteenina työskennelleen yksinhuoltajaisän hoteissa ja tunsi itsensä koulussa hieman ulkopuoliseksi.

□ Opettajat pitivät minua ja taustaani kummallisena. Itse koin koko peruskoulun jotenkin lannistavana ja tasapäistävänä. Olin kuin Peppi Tommien ja Annikoiden joukossa.
POIKKEUKSIAKIN opettajissa oli. Benita muistelee lämmöllä Turussa Jäkärlän ala-asteella englantia opettanutta Dennis Katroa ja yläasteella huumorintajullaan valloittanutta ruotsinopettajaa Ritva Nuotiota.

Benita viihtyi kielten ja musiikin tunneilla. Sen sijaan käsityö ja silloinen kuvaamataito olivat yhtä tuskaa.

□ Pidin aineista, joihin minulla oli lahjoja. Toisaalta en halunnut edes yrittää, jos joku ei sujunut.

LUKION BENITA aikoi jättää väliin, mutta isä sai hänet ylipuhuttua kokeilemaan Turun iltalukiota.

□ Sehän olikin mahtava paikka. Lukiossa oli eri-ikäisiä ja erilaisista taustoista tulevia ihmisiä. Siellä sai olla oma itsensä. Sain onnistumisen kokemuksia ja aloin ajatella, että kaikki on mahdollista.

Benita kirjoitti laudaturin paperit ja lähti maailmanympärysmatkalle. Välivuoden jälkeen hän aloitti englantilaisen filologian opinnot Tampereen yliopistossa.

Varsinainen ura löytyi sivuaineesta Yhdysvaltain tutkimuksesta.

□ Opiskelin sitä, mikä kiinnosti. En miettinyt uraa ja tulevaisuutta. Edelleen ajattelen, että Yhdysvaltain tutkimus on minulle oikea ala."

Benita tutkiikin parhaillaan KONE SÄÄTIÖN piikkiin näköjään Kuuban "hissimarkkinoita":

"I currently direct a research project funded by the Kone Foundation, which examines processes of urban transformation in Havana in the period after the U.S.-Cuba rapprochement on December 17, 2014, with a particular focus on spatial and visual aspects.
Conducted by an international team of scholars, the project makes connections between policy-making, everyday experiences, and cultural expressions, demonstrating various parallel discourses that result from changes in Cuba.

By way of original fieldwork data and cutting-edge transdisciplinary analysis, we seek to understand how Cuba is experiencing, negotiating and representing urban transformation presently.

The project includes a documentary by Cuban filmmakers.

In 2021, I completed a four-year study funded by the Academy of Finland, which studied the implications of the Texas state "Campus Carry" gun legislation (SB 11) that came into effect on August 1, 2016.

Through qualitative and quantitative research, the transdisciplinary project focused on campus communities? experiences of the law.

To do this, the research team gathered a wide array of data, comprising a survey, focus group interviews, personal interviews, ethnographic fieldwork, and participant-created materials."

EIPÄ ole BENITA Amerikan yliopistojen CAMPUS TUTKIMUKSISSA millään tavoin kiinnitetty huomiota siihen, kuinka Amerikan johtavissa yliopistoissa kulttuurimarxilainen WOKE opetus, sananvapauden rajoitus ja yllytys juutalaisten kansanmurhaan on viety viimeisen 20-30 vuoden aikana huippuunsa sillä seurauksella, että yliopistojen presidenttejä on nyt alettu irtisanoa tehtävistään ja hallitus sekä yksittäiset rahoittajat ovat ryhtyneet vähentämään rahoitustaan.

Pari kertaa YLE on myös sallinut Amerikan asioista hyvin perillä olevan filosofian tohtori MARKKU RUOTSILAN esiintyä Amerikkaa koskevissa haastatteluissa, mutta hillityn MARKUN puheet on kuitenkin VALTAMEDIAN toimesta suureksi osaksi hiljennetty lähinnä siksi, että MARKKU sattuu olemaan

"Pohjois-Amerikan kirkkohistorian dosentti Helsingin yliopiston teologisessa tiedekunnassa ja Yhdysvaltain ja Ison-Britannian historian dosentti Tampereen yliopistossa.

Hän on ennen muuta yhdysvaltalaiseen aate-, kirkko- ja poliittiseen historiaan erikoistunut historioitsija, joka on julkaissut laajalti varsinkin angloamerikkalaisen antikommunismin, konservatismin ja fundamentalismin historiasta."

Asiaperustein Markun esittämiä tosiasioita ei ole kuitenkaan pystytty kumoamaan.

BENITA HEISKASEN "AMERIKAN ASIOIDEN ASIANTUNTIJAN" tietämyksestä antaa hyvän referenssin, kun BENITA on toimittanut Turun yliopiston tutkijoiden kanssa kirjan MATTI NYKÄSESTÄ.

Asiaa on käsitelty SEURA lehdessä, kun MATTI täytti 50 vuotta.

"Miksi Matti Nykänen herättää tunteita jokaisessa suomalaisessa? Miksi hän meitä kiinnostaa?

Matin 50-vuotispäivän kunniaksi julkaistu Mitä Matti tarkoittaa? Esseitä Matti Nykäsestä (Savukeidas) pohtii, millaisia merkityksiä liitämme "kaikkien tuntemaan" mäkikotkaan.

Matin elämää käydään läpi niin urheilun, alkoholinkäytön, popmusiikin, koomisuuden, rakkaussuhteiden, suurmieheyden kuin yleisösuhteenkin kautta.

Seitsemän Turun yliopiston kulttuurintutkijaa on paneutunut huolella Nykäsen vaiheisiin, ja lopputuloksena on mielenkiintoinen analyysi sankarista, johon on mahdollista liittää täysin vastakkaisia piirteitä.

Suurin voittajuus ja suurin häviäjyys yhdistyvät Matti Nykäsessä ainutlaatuisella tavalla.

"Kaikessa ristiriitaisuudessaan Matti Nykänen on legenda eläessään, osa suomalaista populaarikulttuuria ja urbaania kansanperinnettä", teoksen toimittanut Benita Heiskanen kirjoittaa esipuheessa."

Mennäänpäs sitten taas takaisin PAAVOON!!!
PAAVO on joutunut olemaan monessa asiassa tavallaan oman tiensä kulkija, mutta PAAVON näytöt nykyisiin jäljellä oleviin presidenttiehdokkaisiin ovat ylivoimaisia ja PAAVON virkavuodet kansanedustajana ja valtioneuvoston jäsenyydessä ovat myös ylivoimaiset:

□ Kansanedustajana
23.3.1970-3.4.1995
24.-30.3.1999
21.3.2007-19.4.2011
22.-29.4.2015
12.6.2018-16.4.2019

□ Valtioneuvoton jäsenyys
Vanhasen II hallitus 19.4.2007-22.8.2010
Mari Kiviniemen hallitus 22.6.2010-22.6.2011
Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri

Sorsan II hallitus
15.5.1977-26.5.1979
Koiviston II hallitus
26.5.1979-19.2.1982
Sorsan IV hallitus
6.5.1983-30.4.1987
Esko Ahon hallitus
26.4.1991-5.5.1993
Suomen ulkoasiainministeri

Miettusen III hallitus
29.9.1976-15.5.1977
Suomen työvoimaministeri

Miettusen II hallitus
30.11.1975-29.9.1976
Suomen opetusministeri

Sorsan IV hallitus
Pääministerin sijainen
6.5.1983-30.4.1987

□ Euroopan parlamentin jäsen
1.1.1995-18.4.2007
1.7.2014-12.6.2018

Koulutus:
Valtiotieteen tohtori 1988

Sotilasarvo:
Reservin kapteeni

Tärkeimmät kunniamerkit:
Suomen Leijonan suurristi (1987)
Suomen Valkoisen ruusun komentajamerkki (1984)
Sotilasansiomitali (1984)

Kun PAAVON substanssiosaamista ja kokemusta verrataan kehenkä tahansa muuhun nykyiseen Presidenttiehdokkaaseen, niin ero on PAAVON HYVÄKSI ILMEINEN (HS gallup 20.21.12.2023)

□ Aleksander Stubb 24%
□ Pekka Haavisto 22%
□ Jussi Halla-aho 13%
□ Olli Rehn 9%
□ Li Andersson 7%
□ Jutta Urpilainen 5%
□ Mika Aaltola 4%
□ Sari Essayah 2%
□ Hjallis Harkimo 1%

On järkyttävää, että "MTV Katsomon ohjelmassa Ehdokkaat vs. Google esimerkiksi STUPUKKA nostaa esiin pääministerikautensa pukeutumiseen liittyneen kohun seuraavasti:

□ Oltiin SANNA MARININ kanssa Davosissa talousfoorumissa. SANNALLA oli CNN:n livehaastattelu. Fareed Zakarias haastatteli ja näki mut yleisössä, kun he puhuivat kohuista: Alex sullakin oli ne shortsikohut, Stubb muistelee.

□ Heti siltä istumalta SANNA sanoi, joo, joo, mutta mun shortsit oli lyhyemmät presidenttiehdokas jatkaa."

PAAVOON verrattuna kukaan ym. ehdokkaista ei AKM:n mielestä yllä lähellekään PAAVON ANSIOITA.

Maahan ollaan siis jälleen kerran valitsemassa VALTAMEDIAN TOIMESTA PRESIDENTTIÄ, jolloin SUOMI ei oikeasti ole enää demokratia, eikä myöskään OIKEUSVALTIO!!!

ottoRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!27.12.2023 17.31
Uusiksi näyttää menevän nämä vaalit.

Olihan jo pelkästään Keminmaalta koossa ne 20.000 korttia, jotka menivät Viroon postin töppäyksen takia.

Kuten trumppikin menetti vallan postin takia.

Akm varmaan haastaa vaalin tuloksen olipa se mikä tahansa kun Paavo ei ollut mukana,

Sota vai rauha?

Näin "kepoisasti" Paavo masinoi korttikeräystään.

Rauhan saa nyt unohtaa.

Trumppikin lupasi Ukrainalle rauha jopa 24 tunnissa jos olisi tullut valituksi.

Kovat on puheet näillä miehillä.

Akm mukaanlukien.

Sitä vaan ihmettelen, miksi pian 250 vuotta ei ole riittänyt siihen, ettei vieläkään maailman vanhimmassa demokratiassa ole yleistä ja yhtäläistä käytäntöä tässä liittovaltion presidentin valinnassa.

Rekisteri äänioikeutetuista taitaa olla enemmän tai vähemmän tuulen ja hännän välissä.

Meilllähän jokaiseen postilaatikkoon, joilla sellainen on, tipahtaa ilmoitus siitä, että olet oikeutettu äänestämään ja tieto siitä, missä on äänestyspaikkasi.

Ja jos paikka ja aika ei sovi, voit äänestää ennakkoon.

Ja hyvinhän ne vaalit ovat sujuneet.

Aina tähän saakka.

Kerran tosin vaaleja siirrettiin.

Ja siitähän ei ole pitkä aikakaan.

Mutta uusiksi ei ole mennyt.

Sota-aikahan tietysti oli oma lukunsa. Mutta silloin oltiin hyvin yksimielisiä.

Kuten Nato-asiassa mennä keväänä.

Ei tämä hyvältä nyt näytä.

Tässäkään maassa.

alan kolmas miesRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!28.12.2023 2.44
OTTO ei ehkä ole vielä oivaltanut sitä, että Yhdysvallat on aito DEMOKRATIA ja OIKEUSVALTIO, jossa 50 osavaltiota ovat sopineet tietyistä säännöistä myös Presidentin vaalissa ja niinpä nyt näyttää siltä, että 47. USA:n Presidentti tuntuu olevan DONALD J. TRUMP, jota näköjään JUSSI HALLA-AHO pitää hyvänä Presidenttinä.

Korruptoituneiden OBAMAN ja LOW IQ JOE BIDENIN aikana nämä satoja vuosia voimassa olleet sopimukset on kuitenkin haluttu tuhota ja tästä syystä Amerikasta on tullut tavallaan BANAANIVALTIO, jossa vallassa olevat demokraatit ovat halunneet särkeä kaikki Amerikan hyvät perinteiset arvot sairaalla kulttuurimarxilaisilla LGBT ja BLM aatemaailmalla.

VALITETTAVASTI TÄMÄ YHTEISKUNNALLINEN HAJOITUSTYÖ ON APINOITU TÄYDESSÄ MITASSAAN MYÖS SUOMEN VALTAMEDIAAN KUTEN YLE:en, MTV:hen, Helsingin Sanomiin ja tietysti ILTALEHTEEN ja ILTA-SANOMIIN, joita myydään lähes yksinomaan KOHU SKUUPPIEN PERUSTEELLA.

Kuitenkin vielä nykypäivänä LGBT ja BLM aktivistit ovat Amerikassakin vain murto osa kansasta ILMEISEN HUUMEHÖYRYISIÄ POLIITTISIA HÄIRIKÖITÄ, joiden tehtävänä on tuhota kaikki demokraattisesti johdetut ja hallitut kansat maan päältä.

AMERIKASSA, josta tätä LGBT ja BLM vyörytystä on levitetty ympäri maailmaa, vuonna 2022 tehdyn selvityksen mukaan em. KAAPISSA ELÄVIEN IHMISTEN osuus on kuitenkin vain korkeintaan muutaman prosentin luokkaa riippuen tutkintatavasta:

"Seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuoli-identiteetin demografisia tietoja Yhdysvalloissa on tutkittu yhteiskuntatieteissä viime vuosikymmeninä.

Vuoden 2022 Gallup-kyselyssä todettiin, että 7.1% aikuisista amerikkalaisista tunnisti itsensä LGBT: ksi.

Williams-instituutin vuonna 2016 tekemässä toisessa tutkimuksessa arvioitiin, että 0,6% Yhdysvaltain aikuisista tunnistaa transsukupuolisiksi.

Vuodesta 2022 lähtien arviot transsukupuolisten tai ei-binääristen yhdysvaltalaisten aikuisten kokonaisosuudesta vaihtelevat 0,5 prosentista 1,6 prosenttiin.

Williams-instituutin vuonna 2023 tekemän tutkimuksen mukaan Amerikan aikuisväestöstä noin 5.5% eli 13.9 milj. on ilmoittautunut kuuluvansa LGBT-ihmisiin.

Lisäksi Pew Research -tutkimuksessa vuodelta 2022 havaittiin, että noin 5% nuorista aikuisista Yhdysvalloissa sanoo, että heidän sukupuolensa eroaa syntymässä määritetystä sukupuolesta.

Useiden maiden, myös Yhdysvaltojen, eri ajanjaksoina tekemät tutkimukset ovat tuottaneet tilastollisen vaihteluvälin 1,2 - 6,8 prosenttia aikuisväestöstä, joka tunnistaa itsensä LGBT: ksi.

Verkkokyselyt tuottavat yleensä korkeampia lukuja kuin muut menetelmät, mikä on todennäköinen tulos Internet-kyselyjen korkeammasta nimettömyydestä ja verkkoalustoja käyttävien väestörakenteesta, mikä vähentää sosiaalisesti toivottavien vastausten tasoa.

Vuodesta 2010 lähtien Yhdysvaltain väestönlaskentatoimisto ei kysynyt sinkuilta seksuaalisesta suuntautumisesta Yhdysvaltain väestönlaskennassa.

Yhdysvaltain vuoden 2020 väestönlaskennassa samaa sukupuolta olevien avioparien osuus kaikista Yhdysvaltain kotitalouksista oli 0,5% ja naimattomien samaa sukupuolta olevien parien osuus oli 0,4% kaikista Yhdysvaltain kotitalouksista.

JOHTOPÄÄTÖS siis on, että nämä LGBT ihmisen ovat nykyään varsin vaatimaton osuus Amerikan väestöstä ja arvattavasti Suomessa LGBT väestön osuus on siis vielä Amerikan lukujakin selvästi alempi.

Käsittääkseni Suomessa ei ole edes selvitetty ihmisten seksuaalista orientoitumista, joten meillähän tässäkin asiassa mennään sitten lähinnä muutaman juristiaktivistin ja Eduskunnassa olevan suuriäänisen kansanedustajan älämölön pohjalta.

LUULTAVASTI vain suunnilleen 1-2% SUOMEN KANSASTA KULUU TÄHÄN KAAPISSA ELÄVIEN IHMISRYHMÄÄN.

Tästä syystä onkin ihmeellistä, että joka ikinen päivä YLE ja muu VALTAMEDIA syöttää meille tätä täysin vierasta kulttuuria sen kaikissa muodoissaan.

ILTALEHDEN PALKITTU TOIMITTAJA KRETA KARVALA osoitti taas suuren tyhmyytensä ja kysyi tietysti HALLA-AHON JUSSILTA Presidenttiehdokkaan haastattelussa, mitä JUSSI VASTAISI POJALLEEN, jos tämä ilmoittaisi HALUAVANSA VAIHTAA SUKUPUOLTA.

Tämän typerämpää haastattelijaa ei voi olla, jos PUHUTAAN SUOMEN TULEVAN PRESIDENTIN ARVOMAAILMASTA tai MAHDOLLISESTA TULEVASTA TEHTÄVIENSA HOITOTAVASTA ja PÄÄTÖKSENTEOSTA.

Ei ole sitten ihme, että KARVALA myös kysyi, että onko JUSSI valmis uhraamaan henkensä Suomen itsenäisyyden puolesta tai tappamaan jonkun ihmisen suojellaksesi rakastamaasi henkilöä (ilmeisesti siis vaimoa).

KARVALA PYRKI SIIS SELVITTÄMÄÄN, ONKO TULEVA PRESIDENTTI VALMIS JOSSAKIN TILANTEESSA TEKEMÄÄN TAPON TAI MURHAN.

Täytyypä sanoa, että KARVALAN kysymykset olivat todella tahdittomia, eivätkä millään tavoin pyrkineetkään valaisemaan sitä, millainen JUSSI HALLA-AHO olisi Presidenttinä.

KARVALA pyrkikin lähinnä arvostelemaan PERSUJEN MAAHANMUUTTO- ja TALOUSPOLITIIKKAA, kun olisi pitänyt kysyä, miten JUSSI hoitaisi hänelle PERUSTUSLAIN MUKAAN KUULUVIA TEHTÄVIÄ.

KARVALALLA oli myös selvästi päällä TRUMP SYNDROOMA, kun KARVALA vieläkin yritti todistaa, että VENÄJÄ HAKKEROI TRUMPIN PRESIDENTIKSI, kun tuokin asia on jo vuosikausia sitten todettu perättömäksi väitteeksi.

Tapansa mukaan TYHJÄNTOIMITTAJA KARVALA oli taas suorittanut sosiaalidemokraattien arkeologisia kaivauksia JUSSIN nuoruusvuosilta, mutta ei JUSSISTA irronnut vastaavaa KISSAN KIDUTUSHISTORIAA kuin demujen MIKKEL NÄKKÄLÄJÄRVESTÄ äskettäin paljastui.

ALLA LYHYT KURSSI TYHJÄNTOIMITTAJA KARVALAN ILMEISEEN VAPAAMIELISEEN LGBT AATEMAAILMAAN LAINAUKSENA WIKIPEDIASTA.

"LGBT is an initialism that stands for "lesbian, gay, bisexual, and transgender".

"In use since the late 1980s, the initialism, as well as some of its common variants, functions as an umbrella term for marginalized sexualities and gender identities.

LGBT is an adaptation of LGB, which in the mid-to-late 1980s began to replace the term gay (or gay and lesbian) in reference to the broader LGBT community.
When not inclusive of transgender people, the shorter LGB is still used.

It may refer to anyone who is non-heterosexual or non-cisgender, instead of exclusively to people who are lesbian, gay, bisexual, or transgender.

A popular variant, LGBTQ, adds the letter Q for those who identify as queer or are questioning their sexual or gender identity.

Another popular variation, LGBTQ+, adds a plus sign in order to represent other identities not perceived to be included in LGBTQ.

Many further variations of the acronym exist, such as LGBT+ (simplified to encompass the Q concept within the plus sign), LGBTQIA+ (adding intersex, and asexual/aromantic), and 2SLGBTQ+ (adding two-spirit for a term specific to Indigenous North Americans).

The LGBT label is not universally agreed to by everyone that it is generally intended to include.

Lesbians who held the essentialist view that they had been born homosexual and used the descriptor lesbian to define sexual attraction often considered the separatist opinions of lesbian-feminists to be detrimental to the cause of gay rights.

Bisexual and transgender people also sought recognition as legitimate categories within the larger minority community.

In the late 1970s and the early 1980s, after the elation of change following group action in the 1969 Stonewall riots in New York City, some gays and lesbians became less accepting of bisexual or transgender people.

Critics said that transgender people were acting out stereotypes, and bisexuals were simply gay men or lesbian women who were afraid to come out and be honest about their identity.

Each community has struggled to develop its own identity including whether, and how, to align with other gender and sexuality-based communities, at times excluding other subgroups; these conflicts continue to this day.

LGBTQ activists and artists have created posters to raise consciousness about the issue since the movement began.

From about 1988, activists began to use the initialism LGBT in the United States.

Not until the 1990s within the movement did gay, lesbian, bisexual, and transgender people gain equal respect.

This spurred some organizations to adopt new names, as the GLBT Historical Society did in 1999.

Although the LGBT community has seen much controversy regarding universal acceptance of different member groups (bisexual and transgender individuals, in particular, have sometimes been marginalized by the larger LGBT community), the term LGBT has been a positive symbol of inclusion.

Despite the fact that LGBT does not nominally encompass all individuals in smaller communities (see Variants below), the term is generally accepted to include those not specifically identified in the four-letter initialism.

Overall, the use of the term LGBT has, over time, largely aided in bringing otherwise marginalized individuals into the general community.

Transgender actress Candis Cayne, in 2009, described the LGBT community as "the last great minority", noting that "we can still be harassed openly" and be "called out on television".

In 2016, GLAAD's Media Reference Guide states that LGBTQ is the preferred initialism, being more inclusive of younger members of the communities who embrace queer as a self-descriptor.

Some people consider QUEER (vrt. YLE:n nykyiset päivittäiset ohjelmat) to be a derogatory term originating in hate speech and reject it, especially among older members of the community.

Variants

2010 pride parade in Plaza de Mayo, Buenos Aires, which used the LGBTIQ initialism.

People gathering at the Senate Square, Helsinki, right before the 2011 Helsinki Pride parade started.
Many variants exist, such as the more inclusive LGBT+ and variations that change the order of the letters or include additional letters.

At least some of the components of sexuality (regarding hetero, bi, straight), and also gender are stated to be on different spectrums of sexuality.

Other common variants also exist, such as LGBTQIA, with the I standing for intersex and the A standing for asexual, aromantic, or agender, and LGBTQIA+, where "[t]he '+' represents those who are part of the community, but for whom LGBTQ does not accurately capture or reflect their identity".

Longer initialisms have been criticized as confusing or unwieldy, sometimes being referred to as "alphabet soup", and mocked with labels such as LGBTQWERTY, LGBTQXYZ, and alphabet mafia.

The implication that the initialism refers to a single community is also controversial.

Although identical in meaning, LGBT may have a more feminist connotation than GLBT as it places the "L" (for "lesbian") first.

LGBT may also include additional Qs for "QUEER" or "questioning" (sometimes abbreviated with a question mark and sometimes used to mean anybody not literally L, G, B or T) producing the variants LGBTQ and LGBTQQ.

The order of the letters has not been standardized; in addition to the variations between the positions of the initial "L" or "G", the mentioned, less common letters, if used, may appear in almost any order.

In Spain, LGTB is used, that is, reversing the letters "B" and "T".

Variant terms do not typically represent political differences within the community, but arise simply from the preferences of individuals and groups.

The terms pansexual, omnisexual, fluid and queer-identified are regarded as falling under the umbrella term bisexual (and therefore are considered a part of the bisexual community).

Some use LGBT+ to mean "LGBT and related communities".

Other variants may have a "U" for "unsure"; a "C" for "curious"; another "T" for "transvestite"; a "TS", "2S", or "2" for "two-spirit" persons; or an "SA" for "straight allies".

The inclusion of straight allies in the LGBT initialism has proven controversial, as many straight allies have been accused of using LGBT advocacy to gain popularity and status in recent years, and various LGBT activists have criticised the heteronormative worldview of certain straight allies.

Some may also add a "P" for "polyamorous", an "H" for "HIV-affected", or an "O" for "other".

The initialism LGBTIH has seen use in India to encompass the hijra third gender identity and the related subculture.

Adding the term allies to the initialism has sparked controversy, with some seeing the inclusion of ally in place of asexual/aromantic/agender as a form of LGBT erasure.

There is also the acronym QUILTBAG (queer and questioning, unsure, intersex, lesbian, transgender and two-spirit, bisexual, asexual and aromantic, and gay and genderqueer).

Similarly LGBTIQA+ stands for lesbian, gay, bisexual, transgender, intersex, queer/questioning, asexual and many other terms (such as non-binary and pansexual)".

In Canada, the community is sometimes identified as LGBTQ2 (lesbian, gay, bisexual, transgender, queer and two spirit).

Depending on which organization is using the abbreviation, the choice of initialism changes.

Businesses and the CBC often simply employ LGBT as a proxy for any longer abbreviation, private activist groups often employ LGBTQ+,[63] whereas public health providers favour the more inclusive LGBT2Q+ to accommodate twin spirited indigenous peoples.

For a time, the Pride Toronto organization used the much lengthier initialism LGBTTIQQ2SA, but appears to have dropped this in favour of simpler wording.

Prime Minister Justin Trudeau was also criticized for using the 2SLGBTQQIA+ initialism.[66][67] As of July 2023, the Government of Canada's official term is 2SLGBTQI+.

Trudeau's new acronym was criticized by some social media users.

Transgender inclusion

The term trans* has been adopted by some groups as a more inclusive alternative to "transgender", where trans (without the asterisk) has been used to describe trans men and trans women, while trans* covers all non-cisgender (genderqueer) identities, including transgender, transsexual, transvestite, genderqueer, genderfluid, non-binary, genderfuck, genderless, agender, non-gendered, third gender, two-spirit, bigender, and trans man and trans woman.
Likewise, the term transsexual commonly falls under the umbrella term transgender, but some transsexual people object to this.

Intersex inclusion (PERUSKOULUN PERUSPRINSIIPPI, PISA TULOKSISSA)

Main article: Intersex and LGBT

Those who add intersex people to LGBT groups or organizations may use the extended initialism LGBTI, or LGBTIQ.

The relationship of intersex to lesbian, gay, bisexual and trans, and queer communities is complex, but intersex people are often added to the LGBT category to create an LGBTI community.

Some intersex people prefer the initialism LGBTI, while others would rather that they not be included as part of the term.

Emi Koyama describes how inclusion of intersex in LGBTI can fail to address intersex-specific human rights issues, including creating false impressions "that intersex people's rights are protected" by laws protecting LGBT people, and failing to acknowledge that many intersex people are not LGBT.

Organisation Intersex International Australia states that some intersex individuals are same-sex attracted, and some are heterosexual, but "LGBTI activism has fought for the rights of people who fall outside of expected binary sex and gender norms".

Julius Kaggwa of SIPD Uganda has written that, while the gay community "offers us a place of relative safety, it is also oblivious to our specific needs".

Numerous studies have shown higher rates of same-sex attraction in intersex people, with a recent Australian study of people born with atypical sex characteristics finding that 52% of respondents were non-heterosexual; thus, research on intersex subjects has been used to explore means of preventing homosexuality.

As an experience of being born with sex characteristics that do not fit social norms, intersex can be distinguished from transgender, while some intersex people are both intersex and transgender.

Asexual, aromantic and agender inclusion

Main articles: Asexuality, Aromanticism, and Agender
In the early 2010s, asexuality and aromanticism started gaining wider recognition.

Around 2015, they were included in the expanded initialism LGBTQIA, with the A standing for asexual, aromantic, commonly grouped together as a-spec along with agender.

Asexual individuals experience minimal to no sexual attraction to others, and it is crucial to acknowledge that asexuality is a legitimate sexual orientation, not a deficiency or a temporary state.

Similarly, aromantic individuals lack romantic attraction to others, yet they can still forge profound emotional connections and strong bonds with people without the romantic component.

Furthermore, agender individuals either have no gender identity or possess a neutral or genderless gender identity.

Some people have mistakenly claimed the A stands for ally, but allies are not a marginalized group and mentions of A for ally have regularly sparked controversy as a form of LGBT erasure."

NÄYTTÄÄ SIIS VAHVASTI SILTÄ, että näitä KAAPISSA ELÄVIÄ on nykyään jo joka lähtöön, mutta SUOMESSA PRESIDENTIKSI EI KUITENKAAN SOVI HENKILÖ, JOKA EDUSTAA VAIN 1-2% SUOMEN KANSASTA.

SUOMEEN TARVITAAN PRESIDENTTI, JOKA EDUSTAA KOKO KANSAA!!!

ottoRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!28.12.2023 10.37
Voin toki olla väärässä, (harvoin olen) mutta olen kyllä ymmärtänyt jotta jokaisessa osavaltiossa tuolla Pohjois-Ameriikan Yhdysvalloissa on omat säädöksensä mitä äänestämiseen tulee.

"Mitä tulee", kuten Paavokin sanoi tuon tuosta.

Erikoisin säädös koskee äänestäjän rekisteröitymistä.

Jos aiot äänestää, sinun tulee erikseen hankkiutua rekisteriin siinä osavaltiossa, jossa olet kirjoilla.

Monien äänestys tyssää jo tähän.

Oma lukunsa on sitten osavaltiokohtainen enemmistövaali.

Tämä takaa sen, että yhdelläkin äänellä hävinneen ehdokkaan äänestäjäkunnan äänet menevät tavallaan hukkaan.

Tämä ilmenee siten, että varsin yleisesti valitun yhteisäänimäärä on pienempi kuin hävinneen.

Kun valitaan koko liittovaltiolle yhteistä presidenttiä, niin tuntuisi oikealta se, että eniten ääniä saanut valitaan.

Ainakin pari sataa vuotta vanhoja pelisääntöjä olisi syytä päivittää ainakin tältä osin.

Mitä taas tulee ihmisen seksuaalisuuteen, niin pitäisin sen jokaisen yksityiseen kuuluvana, kuten Paavokin sanoisi.

ottoRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!28.12.2023 12.53
Postilta on tullut nyt uutta tietoa.

Kyllä se lähetys perille meni.

Ainoastaan seurantiedoissa oli vikaa.

Kyllä nyt Paavo tarvitsee trumpin ja akm:n tuen

Tarkalle menee.

alan kolmas miesRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!28.12.2023 16.05
AKM tilasi muutama vuosi sitten Stora Enson Oulun tehtailta Espooseen laatikollisen sellunäytteitä toimitettavaksi edelleen mahdolliselle investorille.

Lähetys oli tarkoin numeroitu ja Postin seurantasysteemissä, mutta lähetys ei koskaa saapunut perille.

Soitin vielä SE Ouluun ja kysyin, pantiinko lähetys postiin asianmjukaisesti.

Sieltä kerrtottiin, että kyllä laitettiin ja vielä seurantajärjestelmään.

Kun kadonnutta ähetystä lähdettiin sitten selvittämään POSTISSA, niin siellä todetttiin, että lähetys on kadonnut.

Sitten kysyin, mitäs nyt tehdään. Minulle todettiin, että voin tehdä asiasta selvityspyynnön. Tein sellaisen. Sitten ilmoitettiin, että valitettavasti ei tiedetä, missä lähetys on.

Sitten totesimme, että asialle ei varmaan enää voi mitään. Hävinnyt, mikä hävinnyt.

Sitten kului suunnilleen kuukausi ja minulle soitettiin POSTISTA, että lähetys on nyt löytynyt.

Menin sitten postiin ja hain paketin. Kysyin sitten, miten tämä on mahdollista?

Minulle todettiin, että meillä sattui tuiolle jakelijalle (oli joku palkattu ulkopuolinen yrittäjä), joka oli toimittanut paketin vahingossa johonkin silloista postia lähellä olevaan hoitolaitokseen, jossa oli varmaan lähes kuukausi ihmetelty, että mikähän ihmeen lähetys heille on Stora Ensosta tullut.

Minulla on kyllä postin kanssa olllut useitakin virheellisiä lähetyksiä, mutta entisenä postin sunnuntaikantajankin työskenneltyäni nuorena poikana jo näin, missä jakeluvirhe voi sattua.

Postihan toimii vähän niin kuin pikajuna tai moottoritie. Kun kyytiin hyppää, niin kyllä se eteenpäin menee vaikka maailman tappiin, mutta korjausta ei voi tapahtua, jos joku tekee virheen missä tahansa vaiheessa.

Jos PAAVO sanoo, että iso paketti kannatuskortteja on Keminmaalta lähtenyt ja olihan siinä AKM:kin kannatuslippu mukana, niin pakkohan asia on selvittää vaikka poliisin avulla.

AKM:llä on ainakin todistaja, että kannatuskortti pantiin postilaatikkoon, joten kyllähän tässä melko vahvoilla ollaan, jos PAAVON kortit jäi yhtä vaille 20000.

KUN asia on saattunut VALTAMEDIAN VIHAAMALLE PAAVOLLE ja KIVIHIILI & NIKKELI OLLIN KANNATUS on varsin vaatimatonta lähinnä siitä syystä, että ANNIKA SAARIKKO ja hänen häännystelijänsä ovat pyrkineet itse asiassa ajamaan ilmeisesti ANNIKAN demari miehen suosituksen mukaisesti UNELMÄHÖTTÖ JUTTA URPILAISTA PRESIDENTIKSI, niin AKM ei ollenkaan ihmettele, että PAAVON kannatuskortit on jossain vaiheessa laitettu Helsingin päätepisteen sijasta VIROON menvään laivaan.

alan kolmas miesRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!28.12.2023 16.20
PAAVO on tunnetusti tarkka rahoistaan, mutta nyt PAAVON kannattais varmaan tilata KANTARILTA pikaisesi Presidentti galluppi vähän samaan tyyliin, kun UNILUKKARI joutui hätäpäissään tekemään ainakin 15 vuotta pimennossa pitämänsä NATO hankkeen osalta.

KANTARHAN totesi helmikuussa 2022 tekemässään puhelinkyselyssä, että nyt jo 53% Suomen kansasta on jo kääntynyt NATON kannalle.

Olisihan tämä selvästi antiikkista kannatuslippujen keräämistä tehokkampi tapa saada asiasta puolueeton lausunto.

Ainakaan CV:n mukaan nykyisistä ehdokkaista kenelläkään muulla ei ole vastaavia ansioita kuin PAAVOLLA.

Mielipiteiltään PAAVON luokkaan näyttää nousevan vain HALLA-AHON JUSSI, jota VIHERVASEMMISTOLAINEN VALTAMEDIA EI PYSTY JÄRKYTTÄMÄÄN, KOSKA JUSSI KUULUU ns. HIGH IQ HENKILÖIHIN, joihin myös TRUMP SELVÄSTI LUKEUTUU.

ottoRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!28.12.2023 19.33
Minulla ei ole koskaan ollut ongelmia Postin kanssa.

Perille on tullut ja perille on mennyt.

Etenkin verottajan kirjeet ovat perillä aikaisemmin kuin vaikkapa vaimolleni osoitetut.

Hyvin siis posti kulkee vaikka on viime vuosina ollut siellä kaikenlaista.

Ministereitäkin on niiden töppäysten takia joutunut eroamaan.

Sanna Marin saa kiittää niistä saavuttamaansa asemaa vaikka tuskin on kiitollinen, enää.

Toisin on Paavon, trumpin ja akm:n laita.

Salaliiton tahi hybrriidi-iskun uhreja ovat.

Paavo tarvitsee nyt erityistä tukea.

Tulisikohan viimein Annikan tai Katrin aktivoitua?

Kepulta menee selvä presidentin pesti sivu suun.

Ollikin on pudonnut ulos mitalisijoilta jo...

ottoRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!10.1.2024 9.32
Jokohan vihdoin pantiin piste tämän kestojäpikkään touhuiluun.

Vielä ennen joulua Paavo myönsi, jotta kauas jäätiin siitä 20.000 kortin määrästä.

Sitten jostain ilmaantui lisää kortteja, jotka posti hukkasi.

Jopa niin paljon, että se olisi vaikuttanut vaalitulokseen.

Poliisi oli kyllä tehnyt rikosilmoituksen suhteen voitavansa ja todennut, ettei mitään rikollista ole tapahtunut.

Saapa nähdä mikä on seuraava siirto.

Marssiiko Paavo satapäisen kannattajajoukkonsa kanssa eduskuntaan mitätöimään vaalin tulosta
trumpin tapaan?

Jotain hänen tapansa tuntien tapahtuu.

alan kolmas miesRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!10.1.2024 14.21
OTON on turha levitellä TRUMPISTA virheellistä tietoa.

AKM:n tietojen mukaan USA:ssa kaikki demokraattisen puolueen edustajat ovat perinteisesti aina kieltäneet vaalituloksen, jos ovat hävinneet.

Demokraattijohtoisissa osavaltioissa henkilöt, joilla ei ole suomalaisittain ns. SOTUA tai HETUA, voivat huoletta äänestää, vaikka heillä ei olisi edes USA:n kansallisuutta.

Tämä on valitettava tilanne esim. New Yorkissa ja Kaliforniassa, Pensylvaniassa, Georgiassa sekä Arizonassa ja tärkeimmissä suurkaupungeissa kuten Los Angeles, Seattle, Atlanta, Pittsburgh, Detroit, Chicago, Baltimore ja Washington jne...

Sitten demokraatit myös muuttelevat vaalilakeja siten, että äänestysalueet muutellaan siten, että demokraateille tulee aina sopiva äänestäjäkunta.

Sitten äänestysajat vielä muuutetaan demokraattien toimesta jokaiseen vaaliin millaisiksi huvittaa, jotta kaikki ilman äänestys ID-tunnusta olevat äänestyskaavakkeet voidaan neekerikuskien kerääminä toimittaa FACEBOOK demokraatti MARK ZUCKERBRGIN DROP BOXEIHIN, joissa tunnetusti SENIILIN JOE BIDENIN ääniä oli 99%, kun vielä ääntenlaskijoille ZUCKERBERG antoi kovat ylityökorvaukset, että ääniä voitiin laskea suljetuissa tiloissa keskellä yötä ja tietysti yöllä meni kaikki Dominionin äänestyskoneetkin rikki, eikä saatu korjaajia paikalle.

PAAVO on ollut oikealla asialla ja jopa Hesarin emeritustoimittaja UNTO HÄMÄLÄINEN pitää isona vahinkona sitä, ettei PAAVO päässyt kisoihin, kun POLIISI ei suostunut tutkimaan, oliko äänilippuja hävinnyt postissa.

Eihän PAAVO voinut joulun alla tietää, kuinka paljon lakon aikana lippuja tuli, mutta se on ainakin varmaa, että AKM lähetti lipun Keminmaalle ajoissa. Sekin jäi lakkureiden kynsiin.

En laittanut kuitenkaan kannatuslippua kirjattuna. Siihenhän olisi mennyt monta kuukautta.

Postihan oli lakossa. Luulen, että iso osa PAAVON äänistä olikin Helsingissä jakelukeskuksessa, jossa AKM:kin on jo 1990-luvun alussa joutunut etsimään henkilökohtaisesti kadonneita kirjeitä keskellä yötä, eikä kukaan tullut avaamaan ovia, kun oli vielä vasta perjantai-ilta noin klo 19:00.

Silloinkin piti odottaa maanantaiaamuun asti ja soittaa POSTIN JAKELIJOILLE henkilökohtaisesti aamu 5:ltä, että jakelu SEIS!!!

Sihteeri oli vahingossa laittanut kirjeet väärille henkilöille!!!

AKM enisenä valtion viranomaisen poikana ja myös entisenä postin sunnuntaikantajana on KOKEMUSASIANTUNTIJA samalla tavalla kuin näyttelijä TIMO LAATIKAINEN, joka tuntee kaatopaikka alaakin laajasti, tietää, että VALTIONHALLINNOSSA voi tapahtua mitä tahansa.

Tässäkin tilanteessa täytyy muistaa se, kuinka SUPO laittoi MANUN ja TIITISEN SEPON yhteisellä päätöksellä TIITISEN LISTAN vuosikymmeniksi SUPON KASSAKAAPIIN vai oliko se PAKASTIMEEN.

Jostain kumman syystä suomalaiset uskoo POLIISIIN kuin JOULUPUKKIIN.

PUKKIHAN on sellainen VALTION VIRKAMIES, että PUKKI tuo perinteisesti lahjoja vain kilteille lapsille.

TUNNETUSTIHAN PAAVOA ei koeta KEPUN PIIRISSÄ ns. KILTTINÄ LAPSENA, vaikka Virolaisen Jussi taisi aikoinaan todeta, että "kansa on puhunut, pulinat pois."

Jussi oli sentään rehellinen karjalaispoika eli ihan toista maata kuin Mikkelistä kotoisin oleva Kivihiili & Nikkeli OLLI, joka on kyllä selvästi tutkinut noita TIITISEN LISTOJA, koska eihän OLLI muuten olisi ALPO RUSIA pystynyt puolustamaan niin voimallisesti.

Kyllä tämä PAAVON JUTTU haisee ja pahasti. On melkein keväisen sikalan lantatunkion haju.

Siis alun alkaen, onko se juuri POLIISI, joka päättää, mitä lähdetään tutkimaan, vai olisiko se mahdollisesti joku ISOMPI viskaali esim. UNILUKKARI, joka MANUN tapaan sanoisi, että PAAVON kannattajakortit pöytään välittömästi, että PAAVON ennakkoäänet voidaan ottaa huomioon 17.1.2024 lähtien, ettei PAAVO taas joudu takamatkalle!!!!

Rakennusalallahan on tiettävästi nykyään hyvinkin heikko tilanne, niin nyt PAAVON kannattajat ehtisivät vielä JUKKATALON konkurssipesän kanssa sopia joka kylän PAAVON ekologisen jalaksilla liikuteltavan äänestyskopin pystyttämisestä ympäri Suomen nimen.

Jos PAAVO toimii tässä nyt aktiivisesti, niin samassa jalaskopissa voisi sitten harkita sitäkin, että HALLA-AHON JUSSILLE saadaan myös virallinen DROP BOXI keräilylupa joka kylään.

Perinteisestihän on aina äänestetty kouluissa, mutta miten nykyään kouluissa voi enää äänestää, kun koko perinteinen KYLÄKOULUJÄRJESTELMÄKIN on VIHERPIPERTÄJIEN aikana kepuloisten toimesta tuhottu .

Viherpipertäjien LUURANKO HAAVISTOHAN se on koko ajan vouhottanut siitäkin, että se on tuo ILMASTONMUUTOS ja LUONTOKATO, jotka ovat johtanut siihen, että vaaleissa äänestysaktiviteetti maalla on laskenut samalla tavalla kuin lehmän häntä siitä lähtien, kun havaittiin, että se on ihminen, joka tämän ilmastonmuutoksen on aiheuttanut.

Nyt kaikki joukolla ÄÄNESTÄMÄÄN HALLA-AHON JUSSISTA PRESIDENTTI!!!!

Ainoa ehdokas, joka uskaltaa puhua siitäkin, että Karjalan varastaminen NEUVOSTOLIITON taholta oli kansainvälisen oikeuden vastainen teko, joka täytyy jossakin vaiheessa oikaista ja Karjala sekä Petsamot sun muut alueet palauttaa Suomelle tietysti korvausten kera.

Sama koskee noita Sakemannien Lapin tuhoja.

Kun Sakemannit ryösti meiltä SANNA MARININ avustuksella FORTUMIN UNIPER-voimalat, niin ei muuta kuin lasku Lapin tuhoista Ursula von der Leyenille ja sikäläisten demujen Olof Scholzille.

AKM epäilee, että tässä ollaan vielä aika paljon saamapuolella tuolta Saksastakin päin.

Seppo Rätykin totesi aikoinaan, että Saksa on Paska Maa. Siihen ei voi luottaa.

Saksa on siis kuin KEPU, joka pettää aina!!!

UNILUKKARKIN on sanonut, että KASAKKA OTTAA kaiken, mikä irti on, mutta onhan Suomi allekirjoittanut kaikki kansainväliset sopimuksetkin, joten kyllä tässä oikealla asialla ollaan, vaikka JEES MIEHET ja NAISET ovat jo moneen kertaan todenneett, että "antaa asioiden olla. Maito on katunut maahan"!!!!

ottoRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!10.1.2024 19.39
Paavon jäädessä ns. kartanolle akm suosittaa äänestämään Jussia!

Aika paljon eri linjoilla on nämä miehet.

Paavo oli juuri se, joka totesi jotta Natoon liittymisessä ei ole mitään järkeä.

Euhun liittymisestä hän oli milloin mitäkin mieltä.

Kannatti ensin mutta sitten vastusti.

Jussilla on kyllä selvät mielipiteet olipa kysymys mistä tahansa.

Eikä hän tarvitse nukkua yli yön.

Mitä Paavon rikosilmoitukseen tulee, niin krp on kyllä tehnyt siinä tarvittavat toimet.

Ja todennut, jotta enemmille toimille ei ole tarvetta.

Tässä on otettava esiin Paavon joulukuinen lausunto, jossa hän julkisesti totesi pelinsä tulleen pelatuksi.

Kortteja kun oli raakasti liian vähän.

Mutta Paavo on Paavo ja trumppi on trumppi.

Nukuttuaan muutaman yön yli mieli muuttuu.

Mitä taas USAn vaalijärjestelmään ja niihin liittyviin säädöksiin tulee, niin ei voi todeta muuta kuin sen, että kokonaisuudistus olisi tarpeen.

Vähän samaan tapaan kuin meillä Suomessa on nämä asiat säädetty.

Mullekin posti toi hyvissä ajoin kirjeen, jossa kerrottiin äänestyspaikka ja aika.

Ja ohjeet ennakkoäänestyksestä.

Näin lienee myös akm:n laita?

Näköjään viikon kuluttua pääsee äänestämään ennakkoon.

Numerokin on tiedossa niin ensimmäiselle kuin toiselle kierrokselle...

alan kolmas miesRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!11.1.2024 0.52
Ei AKM olisi PAAVOA äänestänyt, mutta olisi kuitenkin halunnut PAAVON tentteihin mukaan.

PAAVO on puhunut oikeista asioista EU:n osalta ja myös ilmaston muutoksesta.

Aikoinaan, kun AKM oli JAAKKO PÖYRYN neuvonantaja, muistan, kuinka JAAKKOKIN totesi, että PAAVO vaikuttaa luonnossa ihan fiksulta mieheltä.

Tuolloinhan PÖYRYLTÄ laadittiin SORSALLEKIN KORPILAHDEN kuuluisaan seminaariinkin vähän selvityksiä maan teollisuuden tilasta.

AKM oli silloinkin asialla!!!

Meillähän oli taannoin hyvät suhteet ja yhteistyötä mm. PENTTI KOURIIN ja NALLE WAHLROOSIIN, joka oli jo silloin kääntänyt takkinsa ja innostui kovasti metsäteollisuudestakin.

PAAVOHAN oli aikoinaan ihan hyvällä asialla, kun teki kassakaappisopimuksenkin prorvarihallituksesta (PAAVO, ILKKA SUOMINEN ja Kristoffer TAXELL), mutta MANU tuo onneton NEUVOSTOLIITON KGB:n agentin Victor Vladimirovin hyvä ystävä torppasi PAAVON hyvät aikeet porvarihallituksesta (KEPU, KOKOOMUS, RKP) vuonna 1987 ja teki HARRI HOLKERISTA (KOK) pääministerin ja ERKKI LIIKKASESTA (SDP) valtiovarainministerin. PEKKA VENNAMOSTA tuli liikenneministeri (SMP).

MANU, HARRI ja ERKKI käynnistivät siis SINIPUNA LINJAN ja varmistivat myös Suomen Pankin ns. VAHVAN MARKAN POLITIIKAN epäonnistuneen politiikan jatkumisen, joka johti Suomen historian pahimpaan lamaan 1990-luvun alussa.

MANU, HARRI ja ERKKI eivät ymmärtäneet rahan käytöstä mitään ja sitähän jaettiin, kun jakovaraa oli.

Tunnetustihan VAHVAN MARKAN politiikka hyödytti tietysti ennen kaikkea bilateraalista kauppaa NEUVOTOLIITON kanssa.

Toisin sanoen, mitä vahvempi markka, sitä enemmän esim. öljyä voitiin ostaa Venäjältä NESTEELLE ja myydä kalliiseen hintaan kuluttajille.

Vahva markka taas haittasi etenkin Suomen vientisektoria, mikä sitten lopulta johti markan devalvoitumiseen ja siihen, että 35% suomalaisten omaisuuksista siirtyi pankkien ja valtion käsiin.

Vieläkään tuosta katastrofista ei ole toivuttu.

Suositan OTOLLE iltalukemiseksi Pekka VIRKIN tuoretta kirjaa "Jälkisuomettumisen Ruumiinavaus":

352 sivua valaisevaa anlyysiä Suomen poliittisesta kähminnästä, kun maan asioita johdettiin hallitusten muodostamisesta lähtien Moskovasta käsin.

MANUN, HARRIN & ERKIN PUNAMULTA syöksykierre käynnistettiin Moskovasta Felix KARASEVIN ohjauksessa.

MANUN hallituksesta suomettunut ILKKA SUOMINEN syrjäytettiin, vaikka kokoomus sai ison vaalivoiton, mutta HARRI valittiin pääministeriksi ja asiasta vain kerrottiin KARASEVIN kautta ILKALLE, että tällainen hallitus nyt Suomeen tulee.

HARRIHAN ei koskaan ollut mikään talousnero ja vielä vähemmin sitä oli tietysti ERKKI, jolla oli se traumakin, ettei ERKKI ollut koskaan istunut isoisänsä polvella (ilmoitti jossain Korona-ohjelmassa)!!!

Mutta niin vain ERKISTÄKIN tuli Suomen Pankin Pääjohtaja vuosiksi 2004-2018!!!

ottoRe: Nyt kaikki PAAVON tueksi!!12.1.2024 10.59
Mennyt on mennyttä.

Ratkaisevaa on tämä hetki ja teot siinä.

Ne määrittävät tulevan.

"Malttia Balttia" tai "raitti on täynnä ryssää ja japsia"

Nämä erään runonlaulajan säkeet kertovat enemmän kuin monisatasivuinen historiiikki.

Ja historiassahan ei tapahdu enää mitään.

Ja Paavo on pelinsä pelannut.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: