Keskustelu

PVSavon sanomat Joulukuu 20232.1.2024 20.22
SS:
Etusivu
Savo
Vain tilaajille
Tuo­miot | Kar­ton­ki­teh­taan ex-​johdolle eh­dol­li­set van­keus­tuo­miot ? Kuo­pion kau­pun­gil­la yhä mil­joo­nien saa­ta­vat Pre­mium Boar­din jäl­jil­tä

Kauan kesti, ennen kuin oikeus päätyi asiassa ratkaisuun. Pena-vainaa ja varsinkin sitkeä oikeuden puolustaja, AKM, olivat alusta lähtien tienneet asiasta ja varoittivat yksimielisiä Juankosken kunnallispoliitikkoja asiasta, mutta päälle tuli vain naurua ja vittuilua. Kiitos Pena ja AKM että jaksoitte. Myös kiitos yhdelle Juankosken valtuustoryjhmälle, joka yksimielisesti ei hyväksynyt missään vaiheessa PB tä, vaan oikeuden puolesta jäivät yksin asiassa Juankoskella. Nyt on helppo kertoa, että kuka olikaan oikeassa, mutta Kuopion valtuustossa on edelleenkin valtuutettuja, varavaltuutettuja, jotka olisivat edelleen uskoneet PB : n tehneen oikeita asioita. Voi voitettuja. Juankoski hävisi maailman kartalta juuri tästä syystä ja erittäin heikon talousjohtamisen tuloksena.

alan kolmas miesRe: Savon sanomat Joulukuu 20233.1.2024 3.04
Joskus kaun sitten otin yhteyttä tämän JUANKOSKI SAAGAN osalta elokuvaohjaaja MARKKU PÖLÖSEEN, että nyt meidän pitäisi tehdä tästä rötöstelystä oikein OPETUSELOKUVA, miten Koillis-Savon vaurain kaupunki tuhotaan parissa vuodessa.

MARKKU totesi, ettei silloin ollut aikaa ja sanoi, että asia vaatii SINNIÄ.

Tiettävästi MARKKU on sittemmin selvinnyt omista vaikeuksistaan, niin ehkäpä tässä kohta aletaan kirjoittamaan käsikirjoitusta SAAGAAN.

SINNIÄ on ollut, kun oikeuden puolesta on jotunut taistelemaan.

Oikeus ei kuitenkaan ole vielä täysimääräisesti totetunut ja myös KESKUSTAN VIRALLINEN ÄÄNIKIN alkaa vähitellen osoittaa jo katumuksen merkkejä.

Tällä hetkellä PULLAT ON HYVIN UUNISSA, kun jo KOLMELLE KONNALLE on jo luettu alustavat tuomiot.

Pankkiiri LEHTO sotkeutui ranhanpesuun jne ja VAL SETÄ sekä MOOSBERG tekivät muka vain törkeän kirjanpitorikoksen, mutta kaikkiaanhan ilmeisiä rikoksia on ollut ainakin 20, joissa viranomaiset tai luottamushenkilöt ovat olleet mukana kaiken aikaa aikavälillä 2010-2023.

Suomihan on OIKEUSVALTIO, joten kyllä tässä pikku hiljaa OIKEUSKONEISTO käy, mutta aikaa se ottaa.

Penalle kuuluu iso kunnia siitä, että hän ajoi kaiken aikaa Juankosken etua, kuten tietysti myös Masa, Pekka & AKM.

Kun tähän leikkiin on lähdetty, niin tietysti tämäkin asia tullaan viemään loppuun asti.

Römssyhän on saatava käyntiin uudestaan.

Sitä vartenhan tässä on koko ajan töitä joutunut vuorotta tekemään ja palkkakin on vielä saamatta.

Verlassa ja Äänekoskella on jo paperimuseoita, niin Römssyä ei museoksi kannata vielä havitella.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: