Keskustelu

alan kolmas miesPRESIDENTIN VAALI8.1.2024 4.32
ILTALEHTI VALITSEE SUOMEEN PRESIDENTTIÄ!!!

AKM on pannut merkille, ettei PAAVOn kadonneita kannatuskortteja POLIISI lähde selvittämään.

Demokraattisessa OIKEUSVALTIOSSA tällainen törkeä vapaisiin vaaleihin liittyvä asia selvitettäisiin tietysti juuriaan myöten, mutta PAAVOn tapauksessa POLIISI ei näe mitään syytä etsiä kadonneita kannatuskortteja tai edes selvittää, miten POSTI lähetti kannatuskortit Viroon.

Suomeen ollaan siis parhaillaan valitsemassa Presidenttiä UNILUKKARIN jälkeen.

Luulisi, että kysymys on tärkeästä vaalista, jossa ainakin kaikki kyvykkäimmät ehdokkaat saisivat osallistua vaaliin.

Luulisi myös, että Alma Median ILTALEHTIKIN tuntisi, jotain mielenkiintoa Suomen Presidentin vaalia kohtaan, mutta ILTALEHTI onkin päättänyt keskittyä Amerikan ensi marraskuussa tapahtuvaan Presidentin vaaliin, jossa kaikkien gallupien mukaan USA:n seuraava eli 47.

Presidentti tulee olemaan DONALD J. TRUMP, ellei paikalliset demokraattisen puolueen korruptoituneet poliitikot, demokraattien käsissä oleva FAKE NEWS MEDIA ja läpeensä korruptoituneet CIA, FBI ja myös demokraattisissa osavaltioissa demokraattien käsissä oleva täysin korruptoitunut oikeuslaitos ja niiden tuomarit saa laitettua DONALDIA 450 vuoden vankilaistunnolle, kun TRUMP on vuodesta 2015 lähtien puolustanut jokaisen amerikkalaisen perustuslaillisia oikeuksia.

Suomessahan Amerikan Colombia yliopistossa kulttuurimarxilaiseen periaatteisiin koulutetun MIKA AALTOLAN johtamaan Ulkopoliittinen Instituuttiin on pesiytynyt iso lauma kaiken maailman tutkijoita, joiden keskeinen tutkimuskenttä on muualla kuin poliittisten ilmiöiden tarkastelussa, jolloin kaikki tavalliset ihmiset (COMMON SENSE) ovat RASISTEJA, FASISTEJA tai SAIRAITA ITSEVALTIATA.

Aina, kun Suomessa halutaan tarkastella Amerikan republikaanisen puolueen Presidenttejä tai Presidenttiehdokkaita, niin kyseiset ns. "ASIANTUNTIJAT? kutsutaan YLE:n A-Studioon luennoimaan, millainen fasisti tai rasisti Donald J. Trump on.

Ja tietysti ILTALEHTI siteeraa näitä ?asiantuntijoita? sitten joka käänteessä, vaikka kyseiset ?asiantuntijat? eivät ole koskaan ilmeisesti nähneet edes Donald J. Trumpia elävältä.

Puhumattakaan siitä, että he olisivat koskaan päässeet miestä edes haastattelemaan.

Kyseisten "asiantuntijoiden" tiedot ja heidä entiset ja tulevat "väitöskirjat" ovat siis täysin kuulopuheiden varassa.

alan kolmas miesRe: PRESIDENTIN VAALI8.1.2024 4.43
Sensuroinnin vuoksi jatkan tästä. Katsotaan miten pitkälle pääsen...

Suomalaisesta yliopistojen käytännöistä saa hyvän kuvan, kun tähän yhteyteen otetaan tarkasteluun myös Lapin Yliopistossa äskettäin hyväksytty elokuvaohjaaja LAURI TÖRHÖSEN väitöskirja, joka ei miellyttänyt tietenkään HESARIN toimitusta, eikä myöskään Lapin yliopiston johtajia ja väitöskirja hyllytettiin Lapin Yliopiston johdon toimesta seuraavasti:

Väitöskirja
Törhönen esitti syksyllä 2023 Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnassa väitöstutkielmansa Elokuvaohjaaja Suomessa. Nyt. Suomalaisen elokuvaohjaajan työn prosessit: etiikka, moraali, tekniikka ja sosiaalisuhteet.

Samuli Tiikkaja ruttasi Helsingin Sanomissa Törhösen väitöskirjan epäakateemisena ja luonnehti Törhösen käytöstä väitöstilaisuudessa: tämä ?kolisteli akateemisen protokollan läpi isännän ottein? kunnioittamatta vastaväittäjää.

Yliopistonlehtori Sanna Ryynäsen mukaan Törhösen väitöskirjasta puuttuvat tutkimuskysymys, tutkimusmenetelmä ja tieto siitä mitä tutkimusperinnettä se edustaa.

Ryynänen ja vararehtori Jaana Erkkilä-Hill pitävät teoksen lähdeviitteitä puutteellisina. Erkkilä-Hillin mukaan taiteelliseen tutkimukseen kuuluva taiteellinen osuus puuttuu Törhösen teoksesta.

Törhönen on epäilemättä varsin ansioitunut elokuvaohjaaja ja moninkertaisesti palkittukin töistään, mutta herää tietysti heti kysymys, onko Törhönen ollut vahingossa väärän puolueen edustajana Helsingissä ja kun vielä Törhönen oli joutunut taannoin myös metoo-aktivitien hampaisiinkin.

Luulisi, että Törhönen tuntee elokuva-alan melkoisen hyvin ja voi hyvin kirjoittaa omakohtaisista kokemuksistaan hyvänkin "väitöskirjan".

"Törhönen valmistui Taideteollisesta korkeakoulusta vuonna 1976.

Törhönen on toiminut elokuvaohjauksen ja -tuotannon opettajana eri oppilaitoksissa vuodesta 1975 lähtien. Vuosina 1995-2006 hän toimi Taideteollisen Korkeakoulun elokuvataiteen professorina.

Törhönen on julkaissut viisi romaania. Vuonna 2010 hänen palkittiin Topelius-palkinnolla nuortenromaanista Sello & Pallo.

Vuosina 1993-2000 Törhönen oli kokoomuksen kaupunginvaltuutettu Helsingissä."

ILTALEHTI JA PRESIDENTTIVAALIT À la TOHTORITUTKIJA MARIA LINDÉN

Tekijän kuva
Magnus Brunnsberg
Eilen klo 6:07

"Tämän vuoden presidentinvaalit voivat aiheuttaa monenlaista kaaosta Yhdysvalloissa, arvioi Iltalehden USA-studion kolmannessa jaksossa vieraana oleva ulkopoliittisen instituutin tutkija Maria Lindén.

Hänen mukaansa vaaleissa voi tapahtua vilppiä, jonka myötä osa kansasta ei hyväksy vaalitulosta. Toisaalta voi olla, ettei vaalivilppiä tapahdu, mutta siitä huolimatta toinen osa kansasta ei vaalitulosta hyväksy.

□ Mitä tapahtuu, jos Euroopan maat eivät pysty hyväksymään vaalivilpin vuoksi Yhdysvaltojen vaalitulosta, mitä se tarkoittaa Yhdysvaltojen ja Euroopan väleille? Siinä on todella isoja asioita, jotka voivat mennä vikaan.

Loppiaisena tulee kuluneeksi kolme vuotta siitä, kun ex-presidentti Donald Trumpin kannattajat hyökkäsivät ja valtasivat Yhdysvaltain kongressin tarkoituksenaan estää Joe Bidenin vaalivoiton vahvistus. Tapaus oli historiallinen.

□ Sen kaikista suurin seuraus on varmasti, että ensimmäistä kertaa Yhdysvaltojen historiassa entinen presidentti on saanut rikossyytteitä siitä, että hänen syytetään lietsoneen poliittista väkivaltaa.

Hyökkäystä, jonka tarkoitus oli väitetysti estää rauhanomainen vallanvaihto, Lindén sanoo.


Viime vuosien aikana tapauksesta on käyty oikeutta laajalti, ja osa loppiaiskapinaan osallistuneista on saanut raskaitakin tuomioita.

Järjestelmä on siis pyrkinyt osoittamaan, että näin ei voi toimia. Lindén kuvailee kuitenkin demokratian tilaa Yhdysvalloissa huolestuttavaksi, vaikka se vielä toimiikin.

□ Demokratian instituutiot toimivat, mutta koko ajan on pelko, että se voi suistua raiteiltaan.

Luultavasti ei suistu, mutta se on sillä tavalla mahdollista, että sen ei haluaisi edes olevan mahdollista.

Kiistakysymys

Yhdysvaltain kongressirakennus joutui Trump-kannattajien valtaamaksi kolme vuotta sitten.

Tutkija pitää USA:n demokratian tilan kannalta kongressivaltauksen merkittävimpänä vaikutuksena sitä, että siitäkin syntyi lopulta puoluepoliittisesti jakautunut kiistakysymys.

Tapahtumat olisivat voineet kääntyä myös demokratiaa korjaavaksi, mutta toisin kävi.

□ Jos se olisi ollut hetki, jossa molemmat puolueet olisivat todenneet, että nyt peli poikki, tähän suuntaan emme halua maan menevän.
Republikaanipuolueen edustajista monet ovat kuitenkin vähätelleet asiaa.

□ Puoluekokous antoi lausuman, jossa viitattiin Capitolin rynnäkön tapahtumiin siten, että se pyritään esittämään niin kuin se olisi ollut ihan tavallista, hyväksyttävää ja kunniallista toimintaa.

Yhdysvaltain politiikka on tutkijan mukaan muuttunut osapuolten (republikaanit ja demokraatit) silmissä absoluuttiseksi hyvän ja pahan taisteluksi.

□ Molempien kannattajat ja poliitikotkin tuntuvat ajattelevan toisen puolueen alkaneen edustaa jonkinlaista pimeyttä ja pahuutta.

Se meihin kaikkiin on iskostettu jo pienestä pitäen saduista ja lastenkirjoista, että jos joku on paha, niin melkein mitä vain voi tehdä, että pysäyttää sen pahuuden. Siihen on nyt niin kuin tultu.

Huolestuttavat vaalilupaukset

Ex-presidentti Donald Trumpin retoriikka on koventunut viime aikoina entisestään.

Kärjistynyttä kielenkäyttöä enemmän Lindén on kuitenkin huolissaan konkreettisista vaalilupauksista, joita Trump on antanut.

□ Hän on luvannut erilaisia kosto- ja poliittisesti motivoituneita oikeusjuttuja hänen sellaisia entisiä liittolaisia kohtaan, jotka kokee nykyään vihollisikseen.

Erityisen huolissaan tutkija on Trumpin lupauksista poistaa valtiohallinnon virkamieskunnasta hänen kanssaan eri mieltä olevia ihmisiä ja korvata nämä itselleen uskollisilla ihmisillä.

□ Virkamieskoneisto on kuitenkin se, mikä takaa pysyvyyden ja asiantuntemuksen. Vaikka poliittiset johtajat vaihtuvat, niin nimenomaan virkamiesten ei ole tarkoitus vaihtua. Se koko systeemi on
rakentunut sille. (Amerikassahan nimenomaan Presidentin vaihtuessa tärkeimmät virkamihet vaihtuvat).

AKM on kohtalaisen tarkasti seurannut Amerikan poliittista keskustelua päivittäin erilähteistä vuodesta 2015 lähtien, kun menestynyt liikemies Donald J. Trump päätti lähteä pyrkimään Amerikan Presidentiksi.

Satuin olemaan Kiinassa Fuzhoussa marraskuussa 2016 puhujana kansainvälisessä IIBCC konferenssissa, kun Trump kaikkien amerikkalaisten mielipidemittausten vastaisesti voitti vaalin ja "Crooked" Hillary Clintonin kannattajat alkoivat itkeä (Mika Aalto tiettävästi myös).

Konferenssin osanottajat nousivat innoissaan seisomaan ja riemuitsivat Trumpin voiton vuoksi.

Jo vuoden 2016 alussa Amerikassa demokraatit ilmoittivat käynnistävänsä juuri nimitetyn TRUMPIN viraltapanotoimenpiteet, kun TRUMP oli muka joku RUSSIAN AGENT.

Näille väitteille ei ole koskaan löytynyt mitään perusteita.

Kysymys on alun pitäen ollut Hillary Clintonin ja FBI:n rahoittamasta Donald J. Trumpin ja hänen kannattajiensa maineen ja jopa koko elämän pilaamisesta ja ajamisesta konkursseihin ja enää on puuttunut vain julkiset- tai salaiset murhat.

OBAMAN ja Seniilin Bidenin johtamilla demokraateilla oli CIA:ssa ja FBI:ssä ns. INSURANCE POLICY, jonka avulla yhdessä demokraattien hallussa olevien Media-yhtiöiden (CNN, ABS, CBS, jne) ja ns. Big Tech-firmojen (Google, Youtube, Facebook & Twitter) käynnistivät TRUMPIIN ja hänen avustajiinsa kohdistettuja hyökkäyksiä ja oikeusjuttuja, jotta TRUMP saataisiin erotettua virastaan.

Tämä ei kuitenkaan onnistunut ja Amerikan talous kehittyi poikkeuksellisen hyvin ja maassa vallitsi täystyöllisyys ja inflaation oli vain noin 1.5% luokassa.

alan kolmas miesRe: PRESIDENTIN VAALI8.1.2024 4.51
Vuonna 2019 käynnistynyt KORONA muutti kuitenkin tilanteen ja samaan aikaan käynnistynyt BLM-riehunta sekä demokraattien toteuttamat vilpilliset vaalioperaatiot, johtivat siihen, että korruptoitunut SENIILI JOE BIDEN voitti vilpilliset vaalit, vaikka TRUMP sai vaalissa ääniä enemmän kuin kukaan aiempi Presidentti oli vaaleissa saanut.

Vuoden 2020 vaalissa mediayhtiöt sensuroivat kaikki korruptoituneeseen Seniiliin Bideniin liittyneet rikolliset toimet, jonka on arvioitu lisänneen Bidenin ääniä, jotka muussa tapauksessa olisivat todennäköisesti tulleet Trumpin hyväksi, jolloin Trump olisi voittanut vaalit.

Vuoden 2021 tammikuun 6. päivänä oli sitten ns. Capitol Hillin valtaus, jossa Trumpin kannattajat marssivat Capitol Hillille mielenosoitukseen vilpillisen vaalituloksen vuoksi.

Demokraattien käsissä oleva Media syötti eetteriin valittua tietoa, jossa väitettiin, että kysymys oli PEARL HARBORin ja SEPTEMER 11, 2001:n tapainen katastrofi, mikä ei kuitenkaan ole missään mitassa pitänyt paikkaansa.

Jan 6. hässäkkä oli viime aikoina julkisuuteen tulleiden vieläkin suuresti sensuroitujen videoiden mukaan käytännössä hyvin rauhanomainen mielenosoitus.

Mielenosoituksessa kuoli ainoastaan yksi ihminen eli Ashley Babbitt-niminen Trumpin kannattaja, jota Capitol Hillin käytävässä lymynnyt poliisi Michael Leroy Byrd ampui suoraan otsaan ja Ashley Babbitt kuoli heti paikan päällä.

Michael Byrdista tehtiin VALTAMEDIASSA sankari ja hänet palkittiin ylennyksellä ja mitaleilla, mutta vasta nyt yli kolmen vuoden päästä Byrdia vastaan on nostettu oikeusjuttu aseettoman Ashley Babbittin murhasta.

Seniilin Bidenin käskyvallassa oleva oikeusministeriö ja FBI ovat pidättäneet tuhansia ihmisiä Capital Hillin hässäkän tiimolta ja ainakin 400 rauhanomaisesti Capitol Hillin käytävillä kävellyttä mielenosoittajaa on ilman mitään oikeudenkäyntejä laitettu Capital Hillin vankilaan, eikä heidän ole sallittu turvautua mihinkään oikeusapuun.

Näiden mielenosoittajien kohteluhan on ollut huomattavasti törkeämpää kuin esim. Putinin harjoittamat oppositiopoliitikkojen kohtelu on ollut Venäjällä.

Muutamille on annettu kymmenien vuosienkin linnatuomioita, vaikka mitään merkittäviä rikoksia ei ollut tehty.

Ketään ei ole syytetty tai tuomittu esim. kapinasta tai sen yrityksestä, koska kenelläkään ei ole ollut mitään aseita, mutta Mediayhtiöt ovat kuitenkin vuosikausia sanasta sanaan toistaneet, että kysymyksessä ole aseellinen kapina ja muutamia poliisejakin kuoli, mutta nämäkin tiedothan ovat olleet täyttä potaskaa.

alan kolmas miesRe: PRESIDENTIN VAALI8.1.2024 12.30
Tähän portaaliin sensuuri ei enää valitettavasti hyväksy mitään Suomen yliopistojen tutkimuksen nykyiseen tilaan liittyvää kommentointia, vaikka kysymys oli AKM:n suora sitaatti Lapin yliopistolehtori ARTO SELKELÄN YLE:llä esittämästä nykyista tutkimuksen tasoa koskevasta täysin asiallisesta kritiikistä.

Tähän samaan sarjaan voidaan nostaa myös Amerikasta Harvardin Yliopiston Presidentti Claudine Gay:n tapaus.

Claudine Gay:hän kongressiin kuulusteluissa puolusti voimakkaasti HAMASIN raakalaismaista iskua Israelilaisia kohtaan, jossa HAMAS tappoi tiettävästi noin 1400 israelilaista ja ulkomaista siviiliä, raiskasi naisia ja lapsia barbaarisella tavalla ja katsoi siviilien päitä julkisesti.

Claudine Gay ei millään tavoin paheksunut tätäkään antiseminististä toimintaa kongressiin kuulusteluissa.

Kuitenkin kuulustelujen jälkeen alkoi paljastua, että Claudine Gay oli myös omissa väitöskirjatöissään syllistynyt toistuvasti plagiointeihin ja selkeästi kaikkinaisen DEI eli diversity, Equity ja Inclusion sanoman levitykseen capuksen sisällä.

Lopulta tilanne meni Claudine Gay osalta siihen pisteeseen, että hänet erotettiin Presidentin tehtävistä.

USA:ssa tätä on pidetty erittäin tärkeänä pääavauksena kultturimarxilaisen WOKE ja CANCEL CULTURE ajatusten kitkemisestä tiedeyhteisöistä.

alan kolmas miesRe: PRESIDENTIN VAALI8.1.2024 12.37
Vapaajuankosken sensuuri ei voinut hyväksyä sitä, että em. ARTO SELKELÄ totesi seuraavasti:

"Jos TÖRHÖSEN väitöskirja hylätään, niin samoilla perusteilla Suomessa pitäisi hylätä kymmeniä väistöskirjoja."

AKM on täysin varma siitä, että kaikki Suomessa väitelleet työelämäprofessorit pannaan samaan syyniin kuin Amerikassa WOKISTINEN Claudine Gay, niin kaikkien väistökirjat jouduttaisiin hylkäämään ja virat perumaan.

alan kolmas miesRe: PRESIDENTIN VAALI8.1.2024 13.23
ILTALEHTI vain jatkaa Suomen tulevien presidentinvaalien seuraamista UPI:n väistökirjatutkijan kanssa seuraavasti:


Magnus Brunnsberg
Tänään klo 9:10

Voiko mikään enää estää istuvan presidentti Joe Bidenin ja ex-presidentti Donald Trumpin ehdokkuuksia tänä vuonna käytävissä Yhdysvaltain presidentinvaaleissa, joiden esivaalit alkavat Iowan osavaltiossa jo 15. tammikuuta?


□ Ainakin jos jompikumpi kuolee tai sairastuu niin vakavasti, ettei ole kykeneväinen hoitamaan virkaansa.


Ne nyt ainakin estäisivät kumman tahansa ehdokkuuden, sanoo Ulkopoliittisen instituutin tutkija Maria Lindén Iltalehden USA-studiossa.

Bidenin kohdalla terveydentilan heikentyminen on todennäköisesti ainoa asia, joka enää voi istuvan presidentin kampanjatielle tulla.

Tämä siitäkin huolimatta, että moni demokraattipuolueessa olisi toivonut, ettei Biden asettuisi lainkaan enää ehdolle.

□ Se oli Bidenin oma päätös, eikä puolue voi sitä estää.

Kun hän päätti asettua ehdolle, puolue päätti hyvin selkeästi ja nopeasti, että nyt on historian valossa tässä huonossa pelissä paras pelata tällä kortilla, mikä on ja tukea kaikin keinoin istuvaa presidenttiä.

Yhdysvaltain istuva presidentti Joe Biden pyrkii jatkokaudelle tämän vuoden presidentinvaaleissa.

Trumpin tilanne

Trumpin osalta tilanne on hieman mutkikkaampi, erityisesti häneen kohdistuneiden lukuisien rikossyytteiden takia.

□ Se, mitä olen tosi paljon miettinyt on, että mitä jos hänet tuomittaisiin vankilaan ja hän ihan konkreettisesti suorittaisi tuomiotaan jossakin rangaistuslaitoksessa.

Mitä republikaanien puoluekoneisto siinä tilanteessa ajattelisi ehdokkuudesta?

Yhdysvaltain lain mukaan vankeustuomio ei estä asettumasta ehdolle presidentinvaaleissa.

On kuitenkin epäselvää, miten republikaanipuolue lopulta suhtautuisi siihen, että Trump todettaisiin syylliseksi ja tuomittaisiin niistä rikoksista, joista häntä on syytetty.

□ Vankeustuomio ei estä voittamasta vaaleja, eikä edes astumasta virkaan.

Ne olisivat kyllä historian mielenkiintoisimmat virkaanastujaiset, Lindén toteaa.

Yhdysvaltain ex-presidentti Donald Trumpia vastaan on nostettu yli 90 rikossyytettä.

Mikäli syytteet johtaisivat tuomioon, olisi republikaaneilla ainakin teoriassa mahdollisuus vielä vaihtaa ehdokkaansa halutessaan.

Sellaisiakin tietoja on liikkunut, ettei moni republikaani välttämättä äänestäisi Trumpia, jos hänet tuomittaisiin tänä vuonna oikeudenkäynnissä.

Kuka voisi nousta tarvittaessa Joe Bidenin tai Donald Trumpin tilalle puolueidensa presidenttiehdokkaiksi, mikäli he syystä tai toisesta eivät kisaan kykenisi osallistumaan?

Yhdysvaltain sisäpolitiikkaan erikoistunut tutkija Lindén käy läpi vaihtoehtoja jutun alussa olevalla videolla.

Koko USA-studion loppiaisviikonloppuna julkaistun jakson löydät puolestaan tästä jutusta.

ILTALEHDEN ANALYYSIT PRESIDENTTIPELEISTÄ voidaan pistää PEPPI PITKÄTOSSU OSASTOLLE.

IOWAN viimeismmässä gallupissa republikaaninen keskuudessa TRUMPIN kannatus oli 49% ja Niki Hayley & Ron De Santes 19% molemmilla ja laskussa.

TRUMPILLAHAN on syytteitä hänen ilmoituksensa mukaan ylivoimaisesti enemmän kuin taannoisella gagsteripomo AL CAPONELLA, jolla oli vain yksi syyte.

TRUMP onkin Amerikan historian syytetyin mies, mutta mitään tuomioita ei ole tullut, eikä syytöntä voida tuomitakaan edes Amerikassa.

Valtakunnalisissa gallupeissa TRUMP johtaa Seniilia Bidenia selvästi kaikissa swing osavaltioissa.

ILTALEHTI on kyllä nyt väärällä asialla, kun meillä pitäisi miettiä vain sitä, kenestä tulee Suomen tuleva Presidentti.

Tällä hetkellä näyttääkin siltä, että ainoa kelvollinen ehdokas on HALLA-AHON JUSSI!!!!

JUSSI puhuu aina asiaa, kun muut pohdiskelee, onko Presidentin soveliasta kuljeksia kesällä shortseissa tai vastaavista pintaliitojutuista.

Jutta Urpilainenkin oli kai kutsuttu ELÄMÄNI BIISIIN ja Katja Ståhl oli hankkinut ilmeisesti jopa SINFONIAORKESTERIN paikalla ja ILTALEHTIKIN raportoi, että ARJA SAIJONMAALLAKIN oli taustalla jokin rikollinen juttu.

Kyllä se vaan niin on, ettei kansa halua JUTASTA Suomelle Presidenttiä, eikä myöskään PEKKA HAAVISTOSTA, joka on kuulema rauhoittunut nuoruuden radikaaliudestaan vihreistä arvoistaan.

Tosiasia kuitenkin on , että Pörssisähkö oli perjantaina huippukallista eikä sähköautolla Espoossakaan päässyt tiettävästi kuin vain 50 km 200 euron latauksella.

JUTTA on parempi hoitamaan noita Afrikan asioita, jossa voisi käydä kertomassa innoikkaille Suomeen tulijoille saman viestin kuin SENIILI BIDEN lähetti KAMALA HARRISIN kertomaan Amerikkaan Gutemalasta, Venezuelasta ja Mexicosta laittomasti tuleville: "Don't come, Don't come!!!!

Mutta kuitenkin Seniilin Bidenin aikana Amerikkaan on tullut ainakin 10 ellei peräti 15 milj. laitonta maahantulijaa yli 150 maasta, joista ainakin 1000 on FBI:n kortistojenkin mukaan terroristeja.

TRUMP on todennut, ettei kaikkien tulijoiden kielistäkään enää saa mitään selkoa!!!!

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: PRESIDENTIN VAALI9.1.2024 1.08
Akm ryöstäytyi laukalle lähtökiihdytyksessä eikä ole päässyt raville vieläkään. Tällainen ravi johtaa hylkäykseen. Jos itse olisin tuomari olisin jo ilmoittanut hylkäyksen merkinnällä liiat laukat.
Mieluummin odottaisin akm:ltä kertomusta New Stromsin alkuvaiheista vuoden 2008 puolella. Tekikö Åbacka tunnusteluja tuolla nimellä perustettavan yhtiön nimiin? Mihin Åbackan hanke kaatui?

alan kolmas miesRe: PRESIDENTIN VAALI9.1.2024 5.21
New Stromsia ei ollut vuoden 2008 puolella olemassakaan.

AKM oli selvittänyt RÖMSSYN asioita konsulttina vuosina 2006-2008 ja näki, miten RÖMSSY voidaan pelastaa, mutta Åbacka oli valitettavasti valinnut väärän ravihevosen ja lähti mukaan Kristerin kelkkaan ja lopputulos tiedetään.

AKM ei lähde näissä asioissa helpolla laukalle, niin ei tule tappioita, mutta ei tule suuria voitojakaan.

Åbacka oli ihan vaudikas veikko, jolla oli liian monta rautaa tulessa yhtä aikaa, joten sen tietää, mitä siitä seuraa.

Mikael oli tuttunut maalaamaan LEVEÄLLÄ PENSSELILLÄ ja siksi yhteistyö loppui.

Vuonna 2017 Åbacka haki Kaskisten kaupunginjohtajan virkaa, mutta ei tullut valituksi.

Kovin hyvin ei ole mennyt myöskään vesibisneksissä (Flocon Teechnologies Oy). Alla liikevaihto ja tilikauden tulos (x 1000 EUR):

2019 Lv 68, tulos -444
2020 Lv 228, tulos -317
2021 Lv 181, tulos -355
2022 Lv 92, tulos -287
Yhteensä Lv 569, tulos -1 403

Eihän tuo kovin hyvältä valitettavsti näytä!!!

RÖMSSYN uudelleen käynnistyksessä tarvitaan SINNIÄ ja sitä harvoilta löytyy.

Millään "TECTA patentilla" RÖMSSYÄ ei saa uudelleen tulille!!!

ottoRe: PRESIDENTIN VAALI9.1.2024 9.51
Niinhän siinä käy kun konsulttien kelkkaan lähtee.

Mutta asiaan.

Akm tässä valitsee presidenttiä USAlle.

On tässä vaalit meilläkin.

Kolmea hevosta on kuultu. Ainakaan tämä viimeinen "ruuna" ei vakuuttanut.

Menisi tekemään diilejä Putinin kanssa.

Rinnasti siinä sivussa Putinin Staliniin.

Aika ontuva oli tuo vertaus. Liekö aukkoja tiedoissa.

Tänään on vuorossa kommunistinainen.

Taitaa olla parempaa tekemistä....

alan kolmas miesRe: PRESIDENTIN VAALI9.1.2024 12.49
Olisi hyvä, jos Suomen mediakin valitsisi meille presidenttiä, mutta nyt Media keskustelee Haaviston Floresin lapsihaaveista, kun Piti suunnittelee, miten saadaan Suomesta sähköt poikki. Toinen toistaan komeempia naistoimittajia ja muita asiantuntijoita haalitaan ruutuun selittämään, mitä ehdokkaat puhuu, vaikka kyllä katsojat sen itsekin näkee. Ehdokkaiden taputusjoukot on kyllä jo täysi pohjanoteeraus. Tulee mieleen Amerikasta Archie Bunker ohjelmat, jossa Archie antoi kyytiä Polakille. Se oli sitä hyvää aikaa, nyt telkkarissa on vain vain vihervassarien kultturimarxilainen WOKE ja DEI, "Oikeusvaltio" sekä jokun vihervassarin ARVOT ja Eurostoliiton komissiossa keksitty Ilmaston muutos ja luontokato, joille presidentin vaimokaan ei voi mitään!!!!



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: