Keskustelu

alan kolmas miesYLE:n PAKKOSYÖTTÖ17.1.2024 0.21
Viime yönä TRUMP saavutti HISTIRIALLISEN VAALIVOITON IOWAN OSAVALTION Rebublikaaninen esivaalissa.

Trump sai 51.7% annetuista äänistä, kun Ron deSantis sai 21% ja NIKKI HALEY vain 19%.

Ns. Established Media oli odottanut, että KOCH-miljardöörien rahoilla vaaleja käyvä Hayley olisi voittanut TRUMPIN, mutta tulikin raskas häviö vielä Ron de Santisillekin, jonka kampanja on mennyt koko ajan alaspäin kuin lehmän häntä ja vaalirahakin alkaa olla lopussa.

Vivek Ramaswamy sai 8% äänistä ja ilmoitti lopettavansa kampanjansa ja liittoutuvansa TRUMPIN kanssa.

Periaatteessa siis republikaaneista lähes 60% kannatti siis IOWASSA TRUMPIA.

Kaikki paikalliset gallupit ennustavat myös, että TRUMP ilmeisesti voittaa presidentin vaalin marraskuussa ja palaa VALKOISEEN TALOON vuoden 2025 alussa 47. Presidenttinä.

Kuitenkin YLE:n A-Studion vasemmistolainen toimittaja PETRI RAIVIO oli taas koonnut tunnetun piirin arvioimaan IOWAN tuloksia.

Paikaalla oli tietysti TRUMPIN vihaaja Benita Heiskanen ja joku eläkeläinen Amerikasta sekä Markku Ruotsila.

Tapansa mukaan Benita Heiskanen selitteli taas asioita lähinnä siten, että NIKKI Haley menestyi erinomaisen hyvin ja säilytti vielä mahdollisuutensa tulla presidentiksi, kun viikon päästä on New Hampshiressa esivaali ja siellä Haleyn kannatus on korkeampi.

Sitten Heiskanen ja amerikkalainen eläkeukko ottivat esille Trumpia vastaan nostetut oikeudenkäynnit ja alkoivat spekuloida, kuinka paikallinen oikeuslaitos voi estää Trumpin asettumisen ehdokkaaksi jne.

Sitten välillä hypättiin Amerikkaan YLE:n toimittaja IIda Tikan haastatteluun, joka oli hakeutunut TRUMPIN kilpailujoiden leiriin ja oli kysellyt, onko heidän äänestystään estetty.

Kuuleman mukaan eivät olleet uskaltaneet kertoa kannattavansa TRUMPIN kilpailijoita.

Kun Ruotsila alkoi selostaa Amerikan poliittista tilannetta ja ottaa kantaa noihin oikeudenkäynteihinkin, niin hän aivan oikein totesi, että kysymyksessä on vuodesta 2015 lähtien käynnissä ollut TRUMPIN poliittinen noitavaino, jossa demokraattinen puolue, CIA ja FBI sekä Seniilin LOW IQ Bidenin määräysvallassa oleva oikeusministeriö on kaikin mahdollisten tekaistujen syytteiden varjolla pyrkinyt estämään sen, ettei TRUMP saisi edes osallistua vaaleihin.

A-Studion keskustelussa välitettiin suomalaisille viesti, että TRUMP on jollain tavoin rikollinen, joka kuitenkin voidaan valita jopa Preidentiksi.

Ruotsilan pyrkiessä kertomaan, ettei TRUMPIA ole syytetty mistään niistä syytteistä, mitä Benita Heiskanen esitti.

Myöskään ei ole myöskään mistään niistä tuomittu, mutta sen jälkeen TOIMITTAJA RAIVIO vielä totesi, että näitä asiosta ei voida nyt käsitellä.

Vastaavalla tavalla RAIVIO myös keskeytti Ruotsilan selostuksen, kun hän ainoana Amerikan asioiden tuntijana halusi selittää, miksi TRUMP on nykyään niin suosittu Amerikassa.

RUOTSILA ehti kuitenkin tuoda esille ne perussyyt, mihin Trumpin suosio perustuu:

Seniilin LOW IQ Bidenin aikana inflaatio on korkea, laiton maahanmuutto on riistäytynyt käsistä, rikollisuus on kasvanut ennätyksellisiin mittoihin, kouluissa lapsille opetetaan kulttuurimarxilaisia asioista, ulkopoliittikka on sekaisin ja oikeuslatosta käytetään sanavapauden sensuointiin jne...

On täysin käsittämätöntä, ettei YLE pysty järjestämään asianmukaista ja totuuteen persustuvaa analyysiä nykyään Amerikan asioista, vaikka Suomen pitäisi nykyään olla jo NATON jäsenkin ja kun vielä senkin lisäksi Suomella on vielä yhteinen DCA puolustussopimuskin USA:n kanssa.

Tilanne näyttää Amerikassa jo propakada yhtiö CNN:kin mukaan kääntyneen yhden edokkaan kisaksi vaikka esivaalit alkoi vasta eilen.

NIKKI HALEY joutui käyttämään Amerikkaisen rikkaimpien miljardöörien (KOCH-veljekset) rahoja peräti 18 000 dollaria per ääni. Ron de Santis käytti miljatdöörien rahoja yli 17 000 dooaria per ääni.

Trump käytti rahojaan vain 3 300 dollaria per ääni.

Miten onkaan mahdollista, että YLE:een on pytynyt parkkeeraamaan tällainen TYHJÄNTOIMITTAJIEN ja POLIITTISESTI VÄRITTYNEINEN KOMMENTAATTOREIDEN JOUKKO, joista vielä käytetään termiä "ASIANTUNTIJAT".

ottoRe: YLE:n PAKKOSYÖTTÖ17.1.2024 11.07
Tuloshan kertoo sen, että luottamus trumppiin ei ole kuin puolittaista omankaan väen keskuudessa.

Kysymyshän on vielä osavaltiosta, jossa trumpin kannatus on vahvinta.

Mitä sitten trumppia vastustavat republikaanit tekevät varsinaisessa vaalissa?

Sitä kysymystä voisi myös pohtia sikäli kun trumppi on ehdolla.

On totta, jotta yle hehkuilee punavihreää.

On ollut sellainen jo pitkään.

Pahin virhe ylen suhteen tehtiin silloin, kun sen rahoitus muutettiin verovaroin tapahtuvaksi.

Se oli sitä haloskan aikaa se.

Lopetin ylen rahoittamisen enkä katsonut sen lähetyksiä vuosiin heti 2000-luvun alusta aina siihen saakka kun ylevero tuli.

Netin kauttahan oli seurattavissa jo tuolloin keskeinen osa niin sähköistä kuin printattua mediaa.

Maksumuurit alkoivat tulla myöhemmin.

Oli todella ikävää havaita, että ylen rahoitus otettiin myös presidentinvaalien kampanjoinnissa esille.

Eniten älähtivät ne, joihin kalikka kalahti.

Urpilainenkin meni tähän halpaan.

Jaha, taidanpa lähteä tästä äänestämään...



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: