Keskustelu

alan kolmas miesNUMERO VALITTU!!!18.1.2024 0.10
Espoon Olarin Primassa kävin numeron pyöräyttämässä äänestyslippuun.

Historiallinen hetki oli 20:00 ja valvoja hyväksyi vielä yhden äänestäjän minunkin jälkeen. Klo oli silloin 20:01

Hyvin on nyt PULLAT UUNISSA. Kaksi tulee pääsemään 2. kierrokselle ja AKM:n ehdokas on siellä mukana!!!

ottoRe: NUMERO VALITTU!!!18.1.2024 11.23
Minä taas olin jonossa aamulla ensimmäisenä.

Pari iäkästä rouvaa laskin kuitenkin edelleni.

Pullat on mullakin uunissa ja toiselle kierrokselle menee tämäkin.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: NUMERO VALITTU!!!18.1.2024 11.54
Alkio-opiston filosofian opettaja sanoi, että virallinen äänihän on kympin poika. Imarteluahan se oli, mutta ihminen on heikko ja taipuvainen uskomaan ottamaan tällaiset totuudet totena. Eli Olli Rehn, numero 10.

alan kolmas miesRe: NUMERO VALITTU!!!19.1.2024 5.00
Tulipa tuo OLLIN tentti YLE:llä katsottua ja kylläpä siitä jäi käteen vähän hyssyttelyn maku, kun tenttiä seuranneet kommentaattoritkin totesivat, että toimittajat syöttivät selvästi kysymyksillään suoraan OLLIN LAPAAN.

OLLI esiintyi lähinnä PANKINJOHTAJANA ja EU KOMISSAARINA, joka pani koko Etelä-Euroopan ruotuun EU:n säännöksillä.

Maksumieheksi OLLI oli komissariaikoinaan tietysti valinnut PIKKURIIKKISEN SUOMEN!!!

Tunnetustihan OLLIA voidaan pitää täysin korruptoituneen FENNOVOIMA hankeen ÄITINÄ, vaikka tentissä OLLI taitavasti luikerteli nyt JYRKI BOYn hallituksen tekemän ydinvoimapäätöksen taakse.

OLLIHAN näyttäisi siirtyvän Presidentille perustuslaissa määritellyistä tehtävistä ainakin TALOUSPOLITIIKASSA koko pikkuriikkisen SUOMEN UNILUKKARIKSI.

Suuressa UNILUKKARIN INNOSSAAN OLLI heittäytyi jo lähes samalle KOLMIKANTA TASOLLE kuin aikoinaan demareiden ANTTI RINNE, joka pääministerinäkin ryhtyi lähinnä SAK:n työmarkkinaneuvottelijaksi mm. POSTIN TYÖPAIKKAKIISTOISSA.

Tässä roolissa OLLI muistutti kaikkia suomalaisia siitä, että hänellä ja hänen suvussaan on RISTIINAN SEURAKUNNASSA ollut jo peräti neljä REHNIÄ SUNTIONA heristelemässä etusormeaan kuuliaisille kansalaisille, miten kunkin tulee elää HERRAN NUHTEESSA.

HERRAN NUHTEEN säännöt OLLI hakisi tietysti KESKUSTA LIBERAALIEN MANIFESTISTA, jonka sisältöä YLEn toimittaja ei nyt kuitenkaan sallinut lähemmin tarkastella.

jatkuu, jos sensuuri sallii!!!

alan kolmas miesRe: NUMERO VALITTU!!!19.1.2024 5.04
Valitettava tosiasia kuitenkin on, että näitä KESKUSTALAISIA MANIFESTEJA on jo kuultu Suomessakin yli 100 vuoden ajan ja tunnetusti OLLINKIN mukaan nykyinen "HYVINVOINTIVALTION" HALLITUSKIN joutuu tällä hallituskaudella ottamaan 47 milj. euroa velkaa, jos suuntaa ei muuteta.

OLLI EI KUITENKAAN SANONUNUT, mihin suuntaan kurssia pitää siirtää.

OLLI VARMAAN olisi reivaamassa kurssi taas HEINÄLUOMAN TAPAAN varmaan nyt jopa 4 piirua vasempaan.

OLLAKSEEN todellinen uskottava UNILUKKARI OLLIN olisi pitänyt pystyä kertomaan nyt myös ne syyt, miksi Suomen talous on ajautunut kaaokseen.

Tätähän OLLI ei tietenkään voinut ottaa esille, koska syyhän löytyy tietysti siitä, että SUOMI liittyi aikoinaan tuhoisaan EUROON, joka ei jousta.

OLLI näytti nyt perään kuuluttavan jotakin nykyisen talouspolitiikan kokonaisarviota, joka vain vajaa vuoden kuluttua viime kevään eduskuntavaaleista kuulostaa aika utopistiselta ja suorastaan oudolta, kun äänestäjät ovat mielipiteensä jo lausuneet SANNA MARININ ja ANNIKA SAARIKON käsittämättömän vihervasemmistolaisesta menosta ja, kun vaalien jälkeen 20.6.2023 perustettu hallitus oli jo kuullut ainakin 1000 Suomen huippuasiantuntijaa, miten KESKUSTA VASEMMISTON SANNA MARININ hallituksen katastrofaalinen talouspolitiikka saataisiin jollain tavoin reivattua oikealle kurssille.

OLLIN olisi hyvä näissä KESKUSTA LIBERAALEISSA MANIFESTEISSA muistaa myös, miten MAUNO KOIVISTON ollessa Suomen Pankissa SUOMI ajatettiin ns. VAHVAN MARKAN POLITIIKALLA historiamme syvimpään lamaan vuoden 1990-alussa, jossa 35% suomalaisten varallisuudesta siirtyi pankkien ja valtion käsiin.

SP:n ja EKP:n toimissa ja Suomen kannalta kiinteäkurssisessa EUROSSA on tietysti nähtävissä nyt täysin samoja piirteitä, joihin Suomessa ajauduttiin härkäpäisellä VAHVAN MARKAN KAUDELLA 1980-luvun lopulla ja 1990-luvun alkupuolella tuhoisin seurauksin.

OLLIN KESKUSTA LIBERAALI MANIFESTI näyttää vaativan ILMASTOPOLITIIKASSA ja -diplomatiassa vielä nykyistäkin aktiivisempaa KIMMO TIILIKAISELTA perittyä pyrkimystä pois ALISUORITTAJAN ROOLISTA.

alan kolmas miesRe: NUMERO VALITTU!!!19.1.2024 5.07
Merkille pantavaa oli tentissä, että OLLILTA kyllä kyseltiin ajatuksista PUTININ ja Kiinan suuntaan, mutta oikeastaan sanallakaan ei viitattu siihen, kuinka tärkeäksi muodostuvat Yhdysvaltojen ja Suomen väliset suhteet, jos Presidentteinä saman neuvottelupöydän ympärille asettuvat vastakkain Yhdysvaltojen DONALD J. TRUMP ja Suomen OLLI REHN.

Muistelen, että OLLI SANOI kriisin yllättäessä ensimmäisenä olevansa yhteydessä puolustusvoimiin, utvaan ja NATON päämajaan.

Eiköhän kannattaisi jo hyvissä ajoin ennen kriisiäkin ainakin yrittää kertoa Amerikan Presidentti Trumpille, että nyt Suomessa on sellainen SUNTIO, että hän haluaa istua myös "VÄHEMMÄN AIKUISTEN" poliitikkojen kanssa samaan neuvottelupöytään, kun meillä itärajankin pituus on 1300 km ja me voitaisiin saada joitakin vinkkejä siitäkin, miten tosipaikan tullen tarvittava muuri itärajalla kannattaa rakentaa.

OLLI on perinyt kotoaan myös periaatteen, että kaikkia pitää kastoa samalta silmien tasolta toisia silmiin, mikä jäi nyt tentissä kuitenkin hieman epäselväksi, miten eri pituiset ihmiset voivat katsoa toisiaan silmiin aina samalta tasolta.

Esim. taannoisen ELÄMÄNI BIISIN yhteiskuvasta havaitaan, että OLLI on pituudeltaan hieman lyhyempi kuin juontaja Katja Ståhl.

Katjan pituudesta ei ole löytynyt mediassa tietoja, mutta samassa kuvassa esiintyneistä Alex Stubbista ja Halla-ahon Jussista tiedetään, että ALEXIN pituus on 189 cm ja JUSSIN pituus on samaa luokkaa kuin AKM:llä eli siis 185 cm.

Yhteiskuvasta voi päätellä, että OLLIN pituus on selvästi lyhyempi kuin JUSSIN 185 cm ja silmät näyttävät asettuvan hieman jopa Katja Ståhlin silmien alle.

Katja Ståhlin pituus lienee hieman alempi kuin 180 cm nähtävästi korkokengät jalassa.

OLLIN kanssa on siis vaarana se, että OLLI joutuu selvästi katsomaan esim. Donald J. Trumpia ylöspäin, kun Trumpin pituus on tiettävästi ainakin 185 cm.

Myös Kanadan pääministeri Justin Trudeaun silmät on OLLIN silmiä korkeammalla tasoalla. Trudeaun pituus on 188 cm.

OLLI kertoi olevansa valmis myös katsomaan PUTINIA silmiin, jos muut Suomen liittolaiset niin katsovat aiheelliseksi.

PUTININ pituus on kuitenkin vain 170 cm, joten OLLI joutuu katsomaan PUTINIA hieman alaviistoon, joka kuitenkin saattaa olla vaarallinen merkki, kun pikkuruisen Suomen mahdollinen Presidentti katsoo SUURVALTA VENÄJÄN PUTINIA siis alaspäin.

Tämä voidaan hyvinkin katsoa aggressiiviseksi kehon kieleksi.

Jonkun verran tässä silmiin tuijottelussa OLLI joutuu kyllä katsomaan myös Kiinan Presidentti Xitäkin alaspäin, kun Xin pituus on vain 175 cm.

Tämäkään ei välttämättä ole mitenkään positiivinen lähtökohta, kun OLLI innostui haastattelussa puhumaan ILMASTOHYSTERIAN ja ILMASTODIPLOMATIAN ALISUORITTAMISESTA, joka vaivaa OLLIN mielestä myös jopa ILMASTOKIIHTO SUOMEA ja nähtävästi vielä enemmän kommunistista KIINAA!!!

alan kolmas miesRe: NUMERO VALITTU!!!19.1.2024 5.08
jatkuu!!!!

PUTININ kanssa mahdollisesti käytävissä keskusteluissa ongelmaksi voi nousta myös se, että PUTINILLAKIN saattaa vielä olla lähivuosina PALLO JALASSA tuon UKRAINAN BRUTAALIN OPERAATION jälkeen.

OLLIHAN totesi, että hänelläkin on jo nyt PALLO JALASSA, koska jalkapallo tuntuu olevan OLLILLA ELÄMÄNTAPA.

Tämäkään ei välttämättä ole PUTININ suhteen hyvä asia, kun se voi niin selvästi tuoda mieleen PUTINILLE tuon mahdollisen pallon jalassa.

Tunnetustihan PUTIN onkin pelannut UNILUKKARI NIINISTÖN kanssa jalkapallon sijasta pelkästään jääkiekkoa.

Muutoin voidaan kuitenkin todeta, että OLLI olisi saanut puhua enemmän TIITISEN LISTASTA ja siitä, kuinka OLLI puolusti kuin KALLIO ystäväänsä ALPO RUSIA.

Yleisesti OLLI olisi saanut AKM:ltä paremmat pisteet, jos olisi jättänyt nuo SUNTIO ja UNILUKKARI puheet vähemmälle.

Kymmentä pistettä en valitettavasti OLLILLE voinut antaa, mutta selvästi OLLI esiintyi tentissä paremmin kuin gallupien luvut ovat antaneet odottaa.

Joka tapauksessa on selvää, että OLLI on aivan toisen kaliperin mies kuin esim. haavan lehtimäinen ylioppilas HAAVISTO.

Ylioppilas HAAVISTON peli näyttääkin siis olevan jo pelattu!!!!!

alan kolmas miesRe: NUMERO VALITTU!!!1.2.2024 1.01
Nyt vaihdoin numero 5:n numeroksi 8.

Äänestyspaikka oli taas sama eli Espoon Olarin Prisma klo 16:00.

Panin merkille, että muitakin 8:n pyöräyttäjiä ole liikkeellä.

YLIOPPILAS PEKKA ehti jo munaamaan itsensä, kun sanoi siivoojista ÄÄNEEN, mitä ajatteli.

Näin saattaa muka vakavasti otettava presidenttiehdokas yhdellä harkitsemattomalla lauseella vetäistä maton jalkojensa alta.

Tämä siivoojien mollaus valottaa mukavasti myös YLIOPPILAS PEKAN taannoista Ulkoministeriön häntä selvästi kokeneemman konsultipäällikkö PASI TUOMISEN työpaikkakiusaamisesta:

"Päätös vuoden kestäneelle prosessille
Perustuslakivaliokunnassa on puurrettu asian parissa lähes vuoden verran.

Valiokunta aloitti Haaviston ministerivastuuasian käsittelyn viime vuonna joulun alla opposition kansanedustajien pyynnöstä.

Kymmenen oppositiopuolueen kansanedustajaa teki muistutuksen, jossa perustuslakivaliokuntaa pyydettiin selvittämään, toimiko Haavisto lainmukaisesti al-Holin leirin suomalaisten kotiuttamissuunnitelmiin liittyen.

Perustuslakivaliokunta on selvittänyt, rikkoiko Haavisto velvollisuuksiaan ministerinä tai menetteli muulla tavalla lainvastaisesti, kun hän halusi siirtää ulkoministeriön konsulipäällikön Pasi Tuomisen uusiin tehtäviin.

Haaviston ja Tuomisen välillä oli erimielisyyttä siitä, miten al-Holin leirillä olleita autettaisiin takaisin Suomeen.

Myös HS:n tietojen mukaan enemmistö perustuslakivaliokunnan jäsenistä katsoo, että Haavisto olisi rikkonut virkavelvollisuuttaan, mutta Haavistoa vastaan ei ole syytä nostaa syytettä."

Normaalitapauksessa YLIOPPILAS PEKKA olisi ollut vietävä VALTAKUNNANOIKEUTEEN TUTKITTAVAKSI JA HUTKITTAVAKSI, mutta PEKALLE järjestettiinkin vapautus, kun tunnetusti Suomessa on ns. MAAN TAPA, ettei VIHERVASEMMISTOLAISIA MINISTEREITÄ nykyaikana voida syyttää mistään.

Toista oli ennen, kun Suomi oli vielä ihan OIKEA OIKEUSVALTIO eikä mikään EU:n kaksinaismoralistien korruptiopesäke.

Tuleepa tässä mieleen seuraavat ministerien töppäykset, jotka olivat vieneet valtakunnanoikeuteen:

"Ministerien lainvastaisen toiminnan tutkinta eduskunnassa on keskitetty perustuslakivaliokuntaan.

Tutkinnan voi saada vireille oikeuskansleri, oikeusasiamies, vähintään kymmenen kansanedustajaa tai muu valiokunta.

Syytteestä päättää täysistunto perustuslakivaliokunnan kannanoton pohjalta.

Ministerivastuuta koskevia syytteitä on käsitelty valtakunnanoikeudessa vain neljä kertaa aiemmin.

Vuonna 1933 ministeri Juho Niukkasen väitettiin tehneen väärän merkinnän valtioneuvoston pöytäkirjaan.

Oikeus katsoi, ettei rikokselle ollut riittävää näyttöä.

Vuonna 1952 neljän ministerin syytettiin järjestäneen valtionapua lainvastaisesti niin sanotussa salaputkijutussa.

Ministereistä Jussi Raatikainen ja Matti Lepistö tuomittiin virkarikoksesta sakkoihin.

Ministerit Aarre Simonen ja Vilho Väyrynen tuomittiin puolestaan virkavirheestä niin kutsutussa Kätilöopiston jutussa vuonna 1959.

Tuorein tapaus oli Kauko Juhantalon tuomitseminen virkavelvollisuuden rikkomisesta ja lahjuksen ottamisesta vuonna 1993."

YLE ei ole uskaltanut puhua myöskään YLIOPPILAS PEKAN seksuaalisista viehtymyksistä, joten ei YLIOPPILLAAN arvomaailmasta kukaan voi olla selvillä.

Se kuitenkin tiedetään, että YLIOPPILAS PEKKA on ottanut jo nuorena poikana USKONNOKSEEN KULTTUURIMARXILAISEN VALLANKUMOUKSEN, jota ainakin 80% suomalaisista on aina vastustanut.

Voidaan siis todeta, ettei YLIOPPILAS PEKKA sovi presidentin tehtäviin, jolta edellytettään viileätä harkintaa, analyyttistä kykyä ja Suomen kansan enemmistön arvojen kunnioittamista ja perinteitä.

YLIOPPILAS PEKKA edustaa vain korkeintaan 1-2% vähemmistöön kuuluvien ihmisten näkemyksiä.

ottoRe: NUMERO VALITTU!!!1.2.2024 14.01
Joutuu toteamaan, jotta täysin samaa mieltä, akm:n kanssa, tällä kertaa.

alan kolmas miesRe: NUMERO VALITTU!!!5.2.2024 4.23
JO ON AIKOJA ELETTY!!!

ILTALEHDEN HUPPUTOIMITTAJA LAURI NURMEN tiedotteen mukaan YLIOPPILAS HAAVISTO LAULOI JO VIRSIÄ ja ilmoitti liittyneensä kirkkoon, kun YLIVIESKAN KIRKKO POLTETTIIN!!!

TÄMÄN PAREMPAA VAALIMAINOSTA ei voi enää keksiä.

Alla tarkempi ILTALEHDEN toimittajan analyysi tästä äkillisesti heränneestä HARTAASTA LESTADIOLAISESTA HOMPPELISTA:

"Lestadiolaisia käännyttämässä

Kovaa taistoa käydään esimerkiksi herätysliikkeisiin kuuluvista äänestäjistä.

Kerroit, että sinulla on vanhoillislestadiolaisia tukijoita. Onko näin?

□ Olen käynyt pari kertaa Suviseuroilla tässä vuosien mittaan, ensin Porissa ja sitten Lopella.

Olen keskustellut nuoremman polven vanhoillislestadiolaisten kanssa monista asioista, kuten elämänarvoista. Ennen kaikkea he ovat nostaneet lapsiperheiden tilannetta esille.

Stubbia kannattava Sipilä kuuluu rauhansanalaisiin, joka on yksi lestadiolaisuuden haaroista.

Haavisto luottaa siihen, että hänellekin löytyy kannatusta uskonnollisiin herätysliikkeisiin kuuluvien äänestäjien parista.

□ Meillä oli Pohjois-Pohjanmaalla nimenomaan vaalitilaisuus, jossa oli vanhoillislestadiolaisia perheitä.

Siellä veisattiin virsiä ja puhuttiin lapsiperheiden tilanteesta, ja sitten veisattiin vähän lisää virsiä.

Se oli yksi sydämellisimpiä vaalitilaisuuksia, missä olen ollut.

Onnistuuko ehdokas Haavistolta virren veisuu?

□ Sanat eivät olleet itselleni niin tuttuja, mutta kyllä virsikirjoja siellä jaettiin.
Tunnelma oli lämmin.

Kuulutko kirkkoon?

□ Kuulun kirkkoon.

Kun Ylivieskan kirkko paloi, liityin uudestaan kirkkoon.

Sanoin, että jos on minun roposistani kiinni, että sinne saadaan uusi kirkko, niin mielelläni olen mukana.

Olin silloin jo ollut Kirkon ulkomaanavun hallituksessa.

Nyt on Ylivieskassa uusi kirkko, Haavisto sanoo."

AKM:n milestä ei pitäisi sentään uskonlahojen ja herätysliikkeiden avulla yrittää levittä VIHERVASARIEN KULTTUURIMARXILAISTA ILOSANOMAA ja siten kalastella ääniä, kun YLIOPPILAS PEKAN ajatusmaailma sotii kaikkian SUOMALAISIA ARVOJA VASTAAN.

Kirkon polttajahan oli nähtävästi hermostunut lestadiolaisten virren veisaamieen ja milenhäiriössä tuikkasi kirkon tuleen, kuten alta selviää:

Alla selvitys Ylivieskan kirkon polttajasta:

"Yli­vies­kan kirkon polt­ta­ja pak­ko­hoi­toon

Ylivieskan kirkon polttanut mies on määrätty pakkohoitoon.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen lausunnon mukaan mies on tahdosta riippumattoman hoidon tarpeessa.

Susanna Kemppainen

29.12.2016 14:54
YLIVIESKAN KIRKKOPALO

Ylivieskan kirkon raunioille rakennettu alttari.

Sen risti on tehty palaneen kirkon hirsistä ja penkit kirkon kivijalasta siirretyistä kivistä.

Alttarin päällä olevat kukkatelineet on tehty palaneista urkupilleistä.

Ylivieskan kirkon poltosta syytetty ja hänen asianajajansa Ritva Tolonen.

Ylivieskan kirkon raunioille rakennettu alttari.

Sen risti on tehty palaneen kirkon hirsistä ja penkit kirkon kivijalasta siirretyistä kivistä.

Alttarin päällä olevat kukkatelineet on tehty palaneista urkupilleistä.

Ylivieskan kirkon raunioille rakennettu alttari.

Sen risti on tehty palaneen kirkon hirsistä ja penkit kirkon kivijalasta siirretyistä kivistä.

Alttarin päällä olevat kukkatelineet on tehty palaneista urkupilleistä.

Ylivieskan kirkon viime pääsiäisenä polttanut mies on passitettu pakkohoitoon.

Ylivieska-Raahen käräjäoikeus katsoo, että vuonna 1989 syntynyt pohjoispohjalaismies on syyllistynyt syyntakeettomana tehtyyn törkeään vahingontekoon.

Oikeuden mukaan mies sytytti Ylivieskan seurakunnan omistaman kirkon palamaan pääsiäislauantaina.

Palo tuhosi sekä kirkon että sen irtaimiston ja vaurioitti läheisiä hautakiviä.

"Vahingonteko on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä ottaen huomioon, että hän on tekoa varten varustautunut palavilla nesteillä varmistaakseen tulen syttymisen", oikeus toteaa.

Ei ymmärtänyt tekonsa tosiasiallista luonnetta

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos päätyi pitämään miestä syyntakeettomana hänelle tänä syksynä tehdyssä mielentilatutkimuksessa.

Syyntakeettomalla tarkoitetaan muun muassa sellaista henkilöä, joka ei mielisairauden tai vakavan mielenterveyden häiriön vuoksi kykene ymmärtämään tekonsa tosiasiallista luonnetta tai oikeudenvastaisuutta."

KYLLÄ SUOMESSA LIIKUTAAN VAARALLISILLA VESILLÄ, JOS TULEVA PRESIDENTTI VEISAA LESTADIOLAISTEN KANSSA VIRSIÄ SUVISEUROISSA ja ITÄ-RAJAN TOISELLA PUOLELLA ON KIIHKO ORTODOKSI SOTAPÄÄLLIKKÖNÄ!!!

SE VIELÄ PUUTTUU, ETTÄ VATIKAANISTA PAAVI ILMOITTAA TUKEVANSA YLIOPPILAS PEKKAA SUOMEN PRESIDENTIKSI!!!

alan kolmas miesRe: NUMERO VALITTU!!!5.2.2024 14.52
YLIOPPILAS PEKKAA ajetaan väkisin PRESIDENTIKSI YLE:N JA MUUN VALTAMEDIAN TOIMESTA!!!

ILTALEHTI:

HS-gallup: Haaviston ero Stubbiin kaventunut

Helsingin Sanomat julkaisi tuoreen kannatuskyselynsä tulokset maanantaina.

Pekka Haaviston ja Alexander Stubbin välinen ero on kaventunut, kertoo Helsingin Sanomien tuore gallup.

Pekka Haaviston ja Alexander Stubbin välinen ero on kaventunut, kertoo Helsingin Sanomien tuore gallup.

Siiri Siikarla
12:24 | Päivitetty 12:59

KOKOOMUKSEN Alexander Stubb johtaa edelleen presidenttikilpaa, selviää Helsingin Sanomien tuoreesta kannatuskyselystä.

Jos vaalien toinen kierros järjestettäisiin nyt, Stubb saisi HS:n gallupin mukaan äänistä 54 prosenttia, kun taas valitsijayhdistyksen, Vihreiden tukeman Pekka Haaviston potti olisi 46 prosenttia.

Kaksikon välinen ero on siis kaventunut verrattuna Helsingin Sanomien edelliseen, tammikuun lopussa julkaistuun kannatuskyselyyn, jossa Stubbin kannatus oli 57 prosenttia ja Haaviston 43 prosenttia.

Tuoreen kannatuskyselyn teki HS:n tutkimuslaitos Verian. Kyselyä varten haastateltiin 1 154 ihmistä 2.-4. helmikuuta. Kyselyn virhemarginaali on 2,9 prosenttiyksikköä suuntaansa.

HS:n kannatuskyselyissä ei ole huomioitu heitä, jotka eivät tiedä, kumpaa ehdokkaista äänestäisivät.

PRESIDENTINVAALIEN toisen kierroksen ennakkoäänestys alkoi keskiviikkona 31. tammikuuta, ja se jatkuu tiistaihin 6. helmikuuta saakka. Toisen kierroksen vaalipäivä on sunnuntaina 11. helmikuuta.

Juttua korjattu 5.2.2024 kello 12.57. Jutussa kerrottiin virheellisesti, että kyselyyn olisi haastateltu 1 161 henkilöä. Todellisuudessa haastateltavia yli 1 154."

OTSIKOINTI ON SELVÄSTI TEHTY YLIOPPILASTA SUOSIVAKSI.

OIKEA OTSIKOINTI OLISI OLLUT: STUBB KIRKKAASSA JOHDOSSA 54-43%- PEKAN PELI ON JO PELATTU!!!

Asiasta puuttuu vielä SANNA MARIN TUKILAUSUNTO ja SAK:n JARKKO ELORANNAN ilmoitus, että LAKKOILEVA SAK tukee yksimielisesti YLIOPPILAS PEKKAA,
koska PEKKA on luvannut asettua kaikkien KÖYHIEN JA SORRETTUJEN PUOLELLE

Tunnetut vasemmistolaiset eli teiniliiton ERKKI LIIKANEN ja 1991-93 laman arkkitehti ja naisten lehtien kansikuvapoika SIXTEN KORKMAN sekä KOOMA ANTTI ovat jo kaikki ilmoittautuneet YLIOPPILAS PEKAN TUKIRYHMÄÄN.

Teiniliittohan intoutui taannoin noihin taistolaisiin aatteisiin ja ajautui sitten konkurssiin.

Harvasta järjestöstä on noussut politiikan huipulle Suomessa niin monta vaikuttajaa, mutta hyvin monet on sittemmin ottanut OHRALEIPÄ.

Teiniliitto oli 60- ja 70-lukujen koulunuorison merkittävin vaikutuskanava.

Moni tämän päivän vaikuttaja otti yhteiskunnallisen uransa ensiaskeleet järjestön riveissä.

Teiniliitosta tuli yhden sukupolven vallankäytön oppikoulu.

Tämän päivän päättäjistä entisiä teiniliittolaisia ovat mm. Erkki Liikanen, Ilkka Kanerva, Erkki Tuomioja, Jaakko Laakso, Esko Aho, Ben Zyskowicz, Kimmo Sasi, Matti Viialainen, Satu Hassi, Anders Blom ja Timo Laaninen."

PEKKA VIRKIN tuoreessa AKM:n itselleen joululahjaksi ostamassa kirjassa JÄLKISUOMETTUMISEN RUUMIINAVAUS, 352 sivua kuitenkin suurin osa tuosta porukasta saa perusteellisen läpivalaisun siitä, miten YYA Suomessa poliittisille johtopaikoille pääsi.

Nyt olisi jo KORKEA AIKA JULKAISTA TIITISEN LISTAKIN, jotta YLIOPPILAS PEKAN TUKIJOIDEN TAUSTAT SELVIÄISIVÄT ENNEN KUIN ON LIIAN MYÖHÄISTÄ.

alan kolmas miesRe: NUMERO VALITTU!!!11.2.2024 12.51
Suuret KIITOKSET JUSSILLE!!!

JUSSI RATKAISI HYVISSÄ AJOIN VOITON ALEXILLE!!!

ILTALEHTIKIN on jo heittänyt pyyhkeen kehään.

Kaikein lisäksi YLIOPPILAS HAAVISTO lähti vaalikiertueelle mm. KOUVOLAAN ja maalle, kun SUURET MASSAT on tietysti HELSINGIN JA ESPOON OSTOSKESKUKSISSA, joissa 80%:sti äänestetään ALEXIA!!!

ALEXI ehtii viimeisenä päivänä ottaa ainakin 50 000 selfietä raamien kanssa noissa ostoskekuksissa!!!

Savon klapikauppiaita on selvästi vähemmän, vaikka paikkastakin ITÄ-SUOMESSA on ihan riittävästi.

alan kolmas miesRe: NUMERO VALITTU!!!11.2.2024 12.53
ILTALEHDEN loppuanalyysi tilanteesta alla:

"Tuoreimman Ylen Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan Stubb johtaa toisen kierroksen kisaa prosentein 54?46.

Eroa kaksikolla on 8 prosenttiyksikköä, mikä tarkoittaa noin 260 000 ääntä.

Ylen kyselyn tausta-aineiston perusteella molemmat ehdokkaat näyttävät onnistuneen säilyttämään laajasti omat ydinkannattajansa vaalien toiselle kierrokselle.

Haavisto on kyselyn tausta-aineiston perusteella naisten suosikki seuraavaksi presidentiksi, kun taas Stubb kerää enemmän miesten ääniä.

Molemmat ehdokkaat saavat kannatusta kaikista ikäluokista, mutta Stubbilla on vahvempi kannatus etenkin eläkeikäisten keskuudessa, kun taas Haaviston kannattajaprofiili on hieman nuorempaa.

Sunnuntain ratkaisun avaimena pidetään sitä, kumpi ehdokkaista saa isomman potin perussuomalaisten presidentinvaaliehdokkaalta, Jussi Halla-aholta, vapautuneesta yli 600 000 äänestä sekä keskustan Olli Rehnin lähes 500 000 äänestä.

Haavistolle menee suurin osa vasemmistoblokin (35%) äänistä, mutta ne eivät yksin riitä siivittämään Haavistoa voittoon.

Haastaja Haavisto tarvitsee voittaakseen ison siivun myös keskustalaisten äänistä sekä jonkin verran perussuomalaisten ääniä."



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: