Keskustelu

alan kolmas miesHUH, HUH MIKÄ VAALITENTTI!!!26.1.2024 13.49
YLE ilmoitti klo 17:00 uutisissa eilen iltapäivällä, että YLE:n uutisiin luotetaan 80%:sti!!!

Sitten todettiin, että erityisesti suuret tapahtumat kuten urheilukilpailut ja ilmeisesti myös YLE:n Euroviisukilpailut keräävät miljoonien ihmisten katsojaluvut, kun koko Suomen kansa kerääntyy yhdessä katsomaan televisiota suurten tapahtumien ääreen.

Varmaan YLE viittasi tässä myös Itsenäisyyspäivän vastaanottolähetyksiin ja UNILUKKARIN SOTAVETERANIEN HAASTATTELUIHIN JENNIN KANSSA!!!

MTV:n edustaja taisi myös mainita, että jossakin ohjelmassa olisi ollut peräti 3.5 miljoonaa suomalaista tuijottamassa sohvaperunoina televisiota ja siten viettämässä laatuaikaa.

Tietysti YLE:n uutislähetyksessä haastateltiin myös myhäilevää YLE:n vastaavaa päätoimittaja JOUKO JOKISTA, joka vahvisti, että YLE on suomalaisten taholla aina katsottu ehdottoman luotettavaksi mediakanavaksi.

Yleisestikin jo koko Suomen kansa kuitenkin tietää, että nimenomaan PERSUT ja JUSSI HALLA-AHO ovat jo vuosikymmenet olleet YLE:n vihervasemmistolaisten toimittajien hampaissa, eikä vähiten siksi, että PERSUT ja JUSSI ovat lämpimästi kannattaneet YLE:n jatkuvasti kasvaneen budjetin leikkaamista noin 20%:lla.

PERSUJEN taholta on myös samalla tuotu esille sekin, kuinka yksipuolista ja suorastaan vihamieleistä YLE:n uutisointi on jo pitempään ollut PERSUJEN ja erityisesti HALLA-AHOn ja myös RIIKKA PURRAN osalta.

Tietysti YLE on myös tehnyt kaikkensa mollatakseen viime vuoden eduskuntavaaleissa valitun ja 20.6.2023 nimitetyn oikeistolaisen REFORMIHALLITUKSEN SUOMEN KANSANTALOUDEN PEASTUSLINJAA.

Kun tämä YLE:n pohjustava TIETOISKU oli lähetetty eetteriin ja, kun jo yli 40% suomalaisista oli jo antanut äänensä valtakunnan ehkä tärkeimmän instituutin eli PRESIDENTIN VAALISSA, niin YLE vähää ennen tärkeää tulevaa illan PRESIDENTTIVAALIN TENTTIÄ armollisesti paljastaa presidenttiehdokkaiden suosiosta kertovan tärkeän gallup tuloksen, joka varmaan on ollut YLE:n tiedossa jo hyvän aikaa.

Herää tietysti kysymys, miksi tämä perinteinen gallup nyt tahallisesti siirrettiin vasta ennakkoäänestyksen jälkeen, kun kansasta jo yli 40% oli antanut äänensä???

YLE:n gallupin tuloskin oli outo, kun sitä vertasi Helsingin Sanomien muutama päivä sitten julkistaman gallupin tuloksiin.

Hesarin gallupissa kolmen kärkiehdokkaan tulokset olivat hyvinkin lähellä toisiaan seuraavasti:

□ STUBB 24%
□ HAAVISTO 22%
□ HALLA-AHO 18%

Hesarin gallupissa huomiota herätti se, että sekä STUBBIN ja HAAVISTON kannatus oli laskenut kuukauden takaisesta, mutta HALLA-AHON kannatus oli noussut rakettimaisesti 80% kuukauden takaisesta.

Jopa poliittisen historian prof. MARKKU JOKISIPILÄ piti mahdollisena, että HALLA-AHON kasvanut kannatus voi pudottaa jomman kumman kahdesta johtavasta ehdokkaasta ja ainakin HAAVISTO saattaa pudota toiselta kierrokselta.

YLE:n gallupissa tilanne oli taas seuraava:

□ STUBB 27%
□ HAAVISTO 24%
□ HALLA-AHO 18%
□ REHN 14%

Tässäkin mittauksessa HALLA-AHON suosio oli kasvanut voimakkaimmin.

Kuitenkin merkille pantavaa on, että YLE oli saanut STUBBILLE ja HAAVISTOLLE melko selvästi korkeampia kannatuslukuja kuin HESARI.

Kun sitten vihdoin ja viimein koitti viimeinen presidenttiehdokkaiden tentti ennen sunnuntaina järjestettävää varsinaista vaalipäivää, niin YLE oli kaikessa "viisaudessaan" päättänyt käyttää yhden kokonaisen tunnin Suomen viime keväänä 20.6.2023 nimitetyn REFORMIHALLITUKSEN talouspoliittisen ohjelman analysointiin, vaikka TULEVALLA PRESIDENTILLÄ ei ole sanan sijaa tässä asiassa.

Tyhjäntoimittaja ANNIKKA DAMSTRÖMIN ensimmäinen kysymys oli jo IDIOTISMISSAAN AIVAN HUIPPULUOKKAA, kun DAMSTRÖM kysyi, onko julkisten menojen leikkaaminen 2 miljardilla eurolla oikea taso???

Muistaakseni SARI ESSAYAH ja JUSSI HALLA-AHO pitivät leikkauksia välttämättöminä, mutta muut olivat suunnilleen sitä mieltä, ettei mitään leikkauksia voi tehdä.

OLLI REHN sentään uskalsi sanoa, että jotain täytyy tehdä, kun hallituskaudella täytyy ottaa uutta velkaa 46-47 miljardia euroa.

Jossain vaiheessa SARI ESSAYAH ehti jo huomauttaa LI ANDERSSONILLE, että edellinen hallitus otti velkaa jo 40 miljardia euroa ja nekin jaettiin kaiken maailma "hyviin hankkeisiin".

URPILAINEN keksi RAKKIKOIRAN TAVOIN lääkkeeksi leikkausten sijasta suurituloisten VEROJEN KIRISTYKSEN.

Vasemmistolaisia JUTTA URPILAISTA ja LI ANDERSSONIA hirvitti, kun REFORMIHALLITUKSEN säästötoimet ovat mahdollisesti laskemassa Suomen lähes maailman korkeinta ja eritäin haitalliseksi koettua veroprosenttiosuutta BKT:sta!!!!

Sitten DAMSTRÖM kysyi, pitäisikö presidentin puuttua REFORMIHASLLITUKSEN ja AMMATTIYHDISTYKSEN välillä käynnissä olevaan työmarkkinakeskusteluun ja helmikuun alussa ammattiyhdistyksen käynnistämään lakkoaaltoon.

Presidenttiehdokkaista HALLA-AHON JUSSI, ALEX STUBB ja SARI ESSAYAH katsoivat, ettei nämä työmarkkina-asiat oikein kuulu presidentin tehtäviin edes perustuslain mukaan.

OLLI REHN kuitenkin totesi, ettei hän voisi seistä TUMPUT SUORINA, jos maa ajautuu kaaokseen.

Kun DAMSTRÖM sai YLE:n munattua näillä idioottimaisilla kysymyksillään, jotka eivät oikeastaan millään tavoin kuulu edes perustuslain mukaan presidentin rootelliin, niin STUBB totesi, että tässähän meni jo tunti tästä tentistä näiden talousasioiden käsittelyyn ja nyt päästään sitten vihdoin puhumaan presidentin tehtävistä.

Valitettavasti DAMSTRÖM vei tämänkin keskustelun ihan maata kiertävälle radalle, kun

□ mm. HALLA-AHO totesi, että rajakysymys edellyttää sitä, että historialliset kansainväliset sopimukset ja Suomen lainsäädäntö maahanmuuton osalta vaatii lainsäädännölliset muutokset ja käytännöt, joiden avulla laiton maahanmuutto ja etenkin hybridioperaatiot saadaan hallintaan.

Kunnon keskustelua asiasta ei saatu aikaiseksi, koska mm. ANDERSSON, URPILAINEN ja HAAVISTO katsoivat, ettei näitä sopimuksia saada muutettua, mutta siitä huolimatta DAMSTRÖM ei pystynyt millään tavoin ohjamaan keskustelua siten, että maahanmuuttoon liittyvistä kysymyksistä olisi käyty asiallinen keskustelu esim. maahanmuuttoon liittyvien yhteiskunnallisten ongelmien ja myös kansantaloudellisten kustannusten osalta.

Tietysti ehkä pahimpana rakkikoirana esiintynyt LI ANDERSSON ei nähnyt mitään vikaa edes MAAHANMUUTTAJIEN aiheuttamissa rikostilastoissa ja muussa gettoutumisessa pääkaupunkiseudun syrjäalueille, eikä imaaminen terrorismikoulutukissa kaiken maailman moskeijossa.

Sitten käytiin keskustelua myös Suomen kehitysavusta, jossa Reformihallitus on päätynyt leikkaamaan ja suuntaamaan kehitysapua järkevällä tavalla siten, ettei ainakaan Afganistanin TALEBAN sisseille ja MYANMARIN sotilasjuntalle enää kehitysapua suunnata.

Tietenkään kehitysavun leikkaaminen ei sopinut HAAVISTOLLE, kun Suomen täytyy pyrkiä YK:n turvallisuusneuvoston jäseneksi.

Eikä sopinut myöskään URPILAISELLE ja ANDERSSONILLE, kun URPILAINEN oli EU komissaarina päässyt matkailemaan ympäri Afrikkaa, jossa asuu nykyään 1.2 miljardia ihmistä ja YK:n ennusteiden mukaan vuonna 2050 jo 2.4 milj. ihmistä.

Erityisesti ILMASTONMUUTOS ajaa URPILAISEN ja monen muun mielestä afrikkalaiset Suomeen ja jopa STUBB esitti uhkakuvia, että juuri ilmaston muutos johtaa näihin miljoonien ihmisten kansanliikkeisiin, kun todellisuudessa kysymys on lähinnä paikallisesta korruptioista, heimosodista ja epävakaista poliittisesta oloista, joita hämmennetään koko ajan mm. globaalien toimijoiden kuten esim. Venäjän, Kiinan ja monen muunkin maan ja vielä jopa isojen kansainvälisten ja globaalien korruptiota hyväksi käyttävien yritysten toimesta.

Kukaan keskustelijoista ei ymmärtänyt ottaa esille sitä yksinkertaista asiaa, että Suomen nykyinen väestö on suuruudeltaan vain 5.6 milj. ihmistä, joten on sula mahdottomuus, että Suomi voisi lähemmän 20-30 vuoden aikana ottaa vastaan kuin korkeintaan noin 300 000 maahanmuuttajaa, joten Suomi ei siis voi mitenkään ratkaista Afrikan tai minkään muunkaan globaalin etelän ongelmia samalla tavalla kuin me ei voida ratkaista myöskään maailman ILMASTONMUUTOKSEEN liittyviä mahdollisia uhkakuvia, koska meillä ei valitettavasti ole tällaisia resursseja käytössä, vaikka Suomen verotusaste nostettaisiin 500%:iin BKT:sta.

Huvitti, kun SARI ESSAYAH otti aivan oikein esille YK:ssä vallitsevan laajamittaisen korruption, josta YLIOPPILAS HAAVISTO heti nosti sormensa pystyyn, ettei YK:ssä tietenkään ole mitään korruptioita, vaikka tämäkin on kaikkien tiedossa oleva tosiasia jopa äskettäisen KORONAPANDEMIAN ajalta.

Sitten käytiin rapsakka keskustelu tietysti rasismista ja sen jälkeen vielä kaksoiskansalaisuudesta ja lopuksi vielä sanan vapaudesta.

Näissä kaikissa teemoissa haiskahti pahasti se asenne, että YLE oli valinnut teemat siten, että lähes kaikissa HALLA-AHO ja etenkin PERSUT ovat esittäneet käsityksiä, jotka ovat aiheuttaneet voimakasta vastustusta etenkin vihervasemmistolaisten taholla jo pitempään ja etenkin siitä lähtien, kun PERSUT saivat erinomaisen tuloksen viimekeväisessä eduskuntavaalissa ja REFORMIHALLITUS nimitettiin 20.6.2023.

Vaikutti siltä, että YLE:n vaalitentissä pyrittiin tietoisesti käymään PERSUJEN ja HALLA-AHON esille ottamien asioiden kimppuun, joiden selkeä tavoite näytti olevan keskustelun ohjaaminen siten, että HALLA-AHO ei pääsisi toiselle kierrokselle.

Kuitenkin HALLA-AHO tapansa mukaan selvisi hyökkäyksistä loistavasti ja totesi talouspolitiikastakin, että Tasavallan Presidentti ei ole työmarkkinoiden osapuoli, mutta Presidentti voi arvovallallaan muistuttaa, että työantajilla ja työntekijöillä on yhteinen intressi.

Työnantajien intressi on se, että heillä on työtekijöitä ja he saavat palkkaa, jolla voi tulla toimeen ja samalla viihtyvät työssään ja on työtekijöiden etu, että heillä on kilpailukykyinen ympäristö, että yritykset voivat työllistää ihmisiä.

HALLA-AHON mielestä Presidentin ei tule kuitenkaan asettua osapuoleksi työmarkkinoiden ja hallituksen eikä myöskään opposition välisiin kiistoihin tai muuten Presidentti menettää arvojohtajan asemansa ja statuksensa.

Tällä tavoin HALLA-AHO voisi asettua puoluepolitiikan ja päivänpolitiikan yläpuolelta ja vaikuttaa näihinkin kiistoihin.

Hieno Presidentillinen ilmaus!!!!

JUSSI HALLA-AHO NÄYTTÄÄ SIIS OLEVAN PARASTA MAHDOLLISTA AINESTA SUOMEN TASAVALLAN KOKO KANSAN PRESIDENTIKSI!!!!

Nyt kaikki vaan innolla äänestämään JUSSISTA SUOMELLE TOLKULLINEN PRESODENTTI.

Jossain somen podcastissa JUSSI näyttää vielä olevan huipputason kitaransoittaja ja kepittää varmaan mennen tullen myös KÄÄRIJÄN, jos joutuu kilpasille!!!!!

alan kolmas miesRe: HUH, HUH MIKÄ VAALITENTTI!!!29.1.2024 0.03
Kyllä YLE hoiti tehokkaasti HALLA-AHON JUSSIN ulos toiselta kierrokselta, mutta JUSSI sai tästä huolimatta 19% annetuista äänistä.

Nyt on sitten keskityttävä siihen, että ALEXISTA tehdään Suomeen PRESIDENTTI!!!

Uskoisin, että suuri osa JUSSIA äänestäneistä asettaa ALEXIN nyt etusijalle.

HAAVISTO onkin nähtävä PUNAVIHREÄN PORUKAN LIPUNKANTAJANA, mikä varsin huonosti istuu nykyään SUOMALAISTEN PIRTAAN.

Viime eduskuntavaaleissa jo nähtiin, kuinka suomalsiet olivat saaneet tarpeekseen PUNAVIHREÄSTÄ PIPERRYKSESTÄ, MIKÄ VEI KOKO SUOMEN KANSANTALOUDEN KAAOKSEEN BILE SANNAN aikaan.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: