Keskustelu

Antti KSticks and stones- Atkinsonin projektin rahoitus tarkkaan syyniin30.3.2015 16.49
Juankosken kaupunginhallitus ei vieläkään hyväksynyt varavaltuutettujen Atkinsonin ja Karjalaisen projektirahoituksen selvitystä, jota ei edes löytynyt. Nyt kaupunginhallitus vaatii tarkat selvitykset alkuselvityksestä ja loppuraportin asiassa.
"

Päätös

Hallitus päätti yksimielisesti, että asia jätetään pöydälle ja projektin kaikista kustannuksista mm. matkakuluista henkilöittäin pyydetään lisäselvitys. Lisäksi pyydetään selvitys, miksi projektia ei keskeytetty, kun tuloarviot olivat alittumassa. Selvitys on tehtävä seuraavaan hallituksen kokoukseen mennessä.



Merkittiin, että Maarit Riekkinen poistui kokouksesta klo 15.20 tämän pykälän käsittelyn aikana.



Mika Wallius poistui kokouksesta klo 15.28- 15.32 väliseksi ajaksi.



-----



Kh § 79


Elinkeinoasiamiehen lisäselvitys liiteaineistona.



Kaupunginjohtajan

Päätösehdotus

Kaupunginhallitus hyväksyy esitetyn lisäselvityksen ja elinkeinoasiamiehen esityksen.



Päätös

Tämä asia käsiteltiin §:n 75 käsittelyn jälkeen.



Jarmo Nykänen esitti, että hankkeen loppuraportti on saatava nähtäväksi.



Maarit Riekkinen ja Aurora Hansen kannattivat Jarmo Nykäsen tekemää esitystä.



Esittelijä esitti, että asia jätetään pöydälle ja seuraavaaan kokoukseen hankitaan hankkesuunnitelma, loppuraportti ja hallituksen ja yhdistysten tekemät päätökset hankkeeseen osallistumisesta.



Esittelijä esitys hyväksyttiin yksimielisesti. "

Voiko epäselvemmin asian esittää. Kuka maksaa Juankosken kaupungin maksaman lisämäärärahan. Onko maksumiehenä projektipäällikkö Andy Atkinson tai virkamies elinkeinoasiamies. Tälläisiin projekteihin menevät "sakkomaksut" viedään suoraan vanhus- ja lastenpalveluista, sillä ne ovat lisätalousarviossa.
Kun tunareita ja kyvöttömiä päästetään päälliköiksi jans. vastuunkantajiksi, niin maksumiehiksi joutuu kuntalaiset.

alan miesRe: Sticks and stones- Atkinsonin projektin rahoitus tarkkaan syyniin30.3.2015 16.59
Kun minä olin aikoinaan julkispuolella töissä, niin matkoista piti ensin tehdä matkasuunnitelma, joka hyväksytettiin esimiehellä Miten lie tänä päivänä.

reviisoriRe: Sticks and stones- Atkinsonin projektin rahoitus tarkkaan syyniin30.3.2015 18.19
Onko kaupunginhallituksen pj. tai koko hallitus hyväksynyt kertaakaan kaupunginjohtajan matkasuunnitelmia, raportteja ja laskuja?
Niissä olisi yksi erityistilintarkastuksen osa-alue.
Vai onko kaupungin kassa Kangasperkon henkilökohtainen rahapussi?

MKRe: Sticks and stones- Atkinsonin projektin rahoitus tarkkaan syyniin14.4.2015 17.36
Nyt saivat kirjallisen moitteen "projektijohtaja" Angry Atkinson, joka ei edes allekirjoittanut projektin loppuraporttia ja myös hallinnollinen virkamies, elinkeinojen kehittäjä Jokela.

Kannattaa lukea kaupunginhallituksen päätös: "

Päätös

Elinkeinoasiamies Liisa Jokela selvitti asiaa hallituksen jäsenille.



Mika Wallius esitti, että emme hyväksy päätösesitystä, koska hankeraporttia ei ole tuotu kaupunginhallituksen tietoon eikä käsiteltäväksi, on hankkeessa vastuussa oleva virkamies vastuussa hankkeissa tapahtuneista ylityksistä, esitys on liitteenä nro 23.

Eeva Konttinen kannatti Mika Walliuksen tekemää esitystä.



Aurora Hansen esitti, että esittelijän esitystä täydennetään siten, kaupunginhallitus katsoo, että hankkeessa ei ole elinkeinoasiamies ja projektipäällikkö noudattanut riittävää tarkkuutta ja hallitus edellyttää, että jatkossa toimintaa parannetaan tämän suhteen.



Veijo Tirkkonen kannatti Aurora Hansenin tekemää esitystä.



Puheenjohtaja totesi, että koska on tehty esittelijän esityksestä poikkeava kannatettu esitys, suoritetaan nimenhuutoäänestys siten, että ne, jotka kannattavat esittelijän tekemää esitystä äänestävät "jaa" ja ne, jotka kannattavat Mika Walliuksen tekemää esitystä äänestävät "ei". Suoritetussa nimenhuutoäänestyksessä annettiin seitsemän "jaa" ääntä ja kaksi "ei" ääntä. Äänestyslista on liitteenä nro 24.



Puheenjohtaja totesi, että koska on tehty esittelijän esityksestä poikkeava kannatettu esitys, suoritetaan nimenhuutoäänestys siten, että ne, jotka kannattavat esittelijän tekemää esitystä äänestävät "jaa" ja ne, jotka kannattavat Aurora Hansenin tekemää esitystä äänestävät "ei". Suoritetussa nimenhuutoäänestyksessä annettiin kolme "jaa" ääntä, neljä "ei" ääntä ja kaksi äänesti tyhjää. Äänestyslista on liitteenä nro 25.



Puheenjohtaja totesi, että esittelijän esitys Aurora Hansenin tekemällä täydennyksellä hyväksyttiin."

On säälittävää antaa näinkin suuria projekteja täysin tumpeloiden johdettavaksi. Toivottavasti hallitus kieltäytyy maksamasta enään tunaroinnille ja töppäilyille. Ja loppujen lopuksi nämäkin varat otettiin lasten koulutuksesta esimerkiksi.



-----

VirtanenRe: Sticks and stones- Atkinsonin projektin rahoitus tarkkaan syyniin14.4.2015 18.50
Tyypillistä KEPU-Demu akselivaltaa.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: