Keskustelu

eeroDonald Trumpetti16.2.2024 23.19
Viisi minuuttia taapäin glöbaaliin tiedotukseen välitetty uutinen kertoo, et Amerikoissa ex presidentti on tuomittu
355 milj. dollarin korvauksiin yritystensä tilinpäätöstietojen ja omaisuuksiensa liioittelusta.
Samalla hän sai kolmen vuoden liiketoimintakiellon.

Samassa yhteydessä hänen kahdelle pojalleen määrättiin kahden vuoden liiketoimintakielto.

HYVÄ NÄIN !!!

Vaikkakin AKM ihannoi Trumpettia, kyllähän maalaisjärjelläkin katsottuna, edellisellä presidenttikaudellaan tekemät ratkaisut ja varsinkin kielelliset ulostulot ovat suoraan sanoen "perseestä" ei lähelläkään presidentillistä arvokäyttäytymistä.

ottoRe: Donald Trumpetti17.2.2024 7.14
Korvaukset tuntuvat olevan samaa suuruusluokkaa kuin Suomen maksamat ns. sotakorvaukset ryssälle.

Puolenkymmentä muuta oikeuskeissiä tuntuu olevan vireillä vielä, joten voi hyvin käydä, jotta trumppi hoitaa virkaansa kalteriyksiöstä käsin.

Jos huonosti käy. Niissä vaaleissa.

Kovan paikan edessä ovat amerikkalaiset nyt.

Pitää valita joko hullun tahi höperön väliltä.

Se kertoo ennen muuta poliittisen järjestelmän kriisistä.

Kaksipuoluejärjestelmä hoipertelee puujaloin.

Monipuoluejärjestelmään tukeutuva edustuksellinen demokratia on haavekuva niin jenkeissä kuin briteissä.

Siis järjestelmä, joka on vähiten huono.

Ei hyvin mene meilläkään kuten viimeiset vaalit karusti kertovat.

Kansa saatiin jaettua kahtia toisiaan kyräileviin leireihin.

Jo kolmannes on taas tykkänään tympiintynyt tähän menoon.

Mutta.

Odotellaan seuraava möläytystä eli päivän trumppia.

Kyllä se pian sieltä tulee...

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti18.2.2024 1.15
Luulisi, että Eerokin olisi ottanut vähän selvää tästä Trumpille New Yorkissa annetusta tuomiosta.

Tässäkään tuomiossa mitään rikollista Trumpin taholta tai hänen yrityksensä taholta ei ole kuitenkaan osoitettu tai tapahtunut.

Amerikasta kerrotaan maan johtavien oikeusoppineiden suulla, että näin on asianlaita.

Kyllä näiden oikeusoppineiden lausunnot löytyy netistä, jos vaivautuu ottamaan selvää.

Kaikki Trump Organizationia rahoittaneet pankit ja vakuutuslaitokset ovat saaneet kaikki sovitut maksut korkoineen ajallaan ja olisivat olleet valmiita rahoittamaan lisääkin.

New Yorkin kaupungille Trump maksoi verojakin 350 milj. taalaa ja on työllistänyt noin 40 vuoden aikana tuhansia ihmisiä New Yorkissa ja rakentanut keskelle kaupunkia vielä tunnetun suositun luistinradankin paikalle, johon kaupunki ei vuosikymmeniin saanut rakennettua yhtään mitään.

Palkkioksi tuli nyt lähes 360 milj. taalan korvaus/tai sakko ja kolmen vuoden liiketoimintakielto New Yorkissa, kun neekerisyyttääjä nainen LETITIA JAMES oli syyttäjän toimeen hakiessaan kertonut rahoittajilleen ("demokraattisia" oligarki rahoittajia), että hänen ainoa tavoitteensa on saada Donald J. Trump tuomittua, koska hänen mielestään Donald on ollut ns. LAITON PRESIDENTTI voitettuaan laillisen PRESIDENTIN vaalin vuonna 2016.

Tämä noitavaino Trumpia vastaan alkoi jo vuonna 2015, kun koruptoituneille "demokraateille" (OBAMA + BIDEN + CLINTONIT) oli selvinnyt, että TRUMP oli tehnyt pesäeron korruptoituneisiin "demokraatteihin" ja oli ryhrynyt republikaaninen presidentiehdokkaaksi ja oli luvannut myös kuivattaa Washingtoniin syntyneen "demokraattien" ja ns. RINO Rebuplikaanien korruptiosuon.

Näitä perusteettomia tuomiota TRUMPIN osalta on todennäköisesti tulossa vielä pari kolme lisääkin, mutta ne eivät tule muuttamaan sitä tilannetta, että TRUMP valittaneen USA:n 47. Presidentiksi tulevana marraskuuna selvällä äänten enemmistöllä.

Amerikassa syytteitä voidaan nykyään korruptoituneen SENIILIN JOE BIDENIN aikana laatia ja nostaa kaikista noin 75 miljoonasta TRUMPIN kannattajasta, mutta kyllähän Amerikassakin lopulta kansa päättää, kenestä tulee Presidentti.

Suomessa ei kannattaisi tietoisesti levitellä perättömiä juttuja tämän hetken maailman johtavasta valtiosta, koska kyllähän tällainen vihamielisyys tietenkin Amerikassakin pannaan merkille.

Meitä suomalaisia on vain 5.5 milj. ja poliittisesti tai muutoin merkittäviä henkilöitä ehkä vain joku 500 henkeä korkeintaan (journalisteja ehkä noin 50 merkille pantavaa), niin ei näillä reursseille kannata hirveästi lähteä koko maailman TUOMARIKSI.

Eerokin tuntuu tuomitsevan TRUMPIN, vaikka ei todellisuudessa liene juurikaan perehtynyt niihin saavutuksiin, joita Trump sai aikaan vain neljässä vuodessa.

Luulisi, että Eerokin jo oman vaimonsakin opastamana näkisi, millainen meno tänä päivänä on esim. PUTININ johtamassa sinänsä ihan hyvässä naapurimaassamme Venäjällä.

Luulisi, että Eero näkisi edes ALEKSEI NAVALNYIN kohtalossa jotain yhtäläisyksiä SENIILIN JOE BIDENIN Amerikassa oikeusministeri MERRIC GARLANDIN johdolla ajamassa TRUMPIN NOITAVAINOSSA, mutta ei.

Sen verran AKM on tullut Amerikan asioita seuranneeksi, että on jo pitempään ollut sellainen tunne, että TRUMPIN henki saatetaan vielä ottaa samalla tavalla kuin kävi Venäjällä Navalnyille.

Kyllä Amerikassa on aikaisemminkin jopa Presidenteistä tehty selvää, jos ovat asettuneet rikollisten rahavirojen päälle/esteeksi.

AKM ei ala näitä TRUMPIN hyviä saavutuksia nyt luettelemaan, koska historia tulee ne aikanaan todistamaan.

Se on selvää, ettei TRUMPKAAN mikään hiirulainen ole elämässään ollut, mutta valitettava totuus kuitenkin on, ettei johtaville paikoille voi oikein missään maassa tai organisaatiossa nousta, jos ainoa harrastus on vain runokirjojen luku ja haaveilu.

Sen vain Eerollekin totean, että miltähän Eerostakin tuntuisi, jos hänelle pamautettaisiin suomalaisessa oikeudessa sonotaan nyt vaikka 50 milj. euron sakot siitä, että Eeron pankki on hyväksynyt Eeron omakotitalon vakuusarvon 70%:iin lainaa haettaessa ja Eero on hoitanut kaikki lainaan liittyneet maksut pankille etuajassa.

Ainakaan AKM ei hyväksyisi tässäkään tapauksessa sitä, että Eerolle tulisi tuollainen perusteeton sakko maksettavaksi ja vielä liiketoimintakieltokin päälle.

Unohtamatta vielä sitäkin, että myös Eeron perillisetkin laitettaisiin parin mljoonan euron perusteettomaan vastuuseen.

Mutta jokaisella meillähän on oma oikeustajunsa ja mielipiteen ilmasun vapaus pitäisi myös olla.

Nykypäivän maailmassa vain mielipiteen vapautta ei Suomessa valitettavasti enää tahdo ole.

Meillähän kukaan ei tietenkään saa asettua puolustamaan esim. Trumpia, koska Suomessa täytyy ehdottomasti olla samaa mieltä, mitä Amerikan "demokraattien" käsissä oleva media tai SUOMEN VALTAMEDIA meille syöttää.

Kaikkien kuuluu nykyään myös vannoa BRYSSELIN ja YK:N KORROPTIOPOLIITIKKOJEN nimiin ja ehdottomasti ennen hautaan menoa kuolinvuoteellakin vielä varmuuden vuoksi jokaisen tulee tuomita Israelin iskut HAMASIN TERRRORISTEJA vastaan, koska jokainen suomalainen on tietysti aina kannattanut VIHREÄTÄ SIIRTYMÄÄ ja tavoitellut herkeämättä HIILIDIOKSIDILLE NOLLA TOLERANSSIA koko elämänsä ajan!!!

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti18.2.2024 3.18
OTTO tuomitsee kaksipuoluejärjestelmän jostain kummasta syystä ja asettaa monipuoluejärjestelmän kaksipuoluejärjestelmän edelle.

Eipä taida olla maailmassa sellaista tutkimusta, jossa monipuoluejärjestelmä olisi ehdottomasti paras valtiomuoto.

Ainakin Suomen kohdalla monipuoluejärjestelmä on johtanut täysin halvaantuneeseen tilanteeseen.

Kaksipuoluejärjestelmässä luulisin, että järjestelmä korjaa nopeammin itseään, kun tilannetta voidaan tarkastella aina uudelleen esim. 4 vuoden välein.

Monipuoluejärjestelmässä ongelmaksi tulee se, että etenkin enemmistöhallituksia muodostettaessa, kuten Suomessa on ollut tapana, hyvin vaatimattoman kannatuksen saaneet puolueet voivat olla sotkemassa päätöksentekoa, kun tavoitteena on aina kuitenkin ns. KONSENSUS - ei siis hyväksi kenellekään.

Monipuoluejärjestelmä, jossa hallitus perustuisi vähemmistöhallituksiin saattaisi olla hyvä.

Joka tapauksessa puolueilla pitäisi olla joku minimi kannatus vaatimus tai voisihan olla esim. Sveitsin tapainen systeemi, jota WIKIPEDIASSA kuvataan seuraavasti:

"Suora demokratia

Landsgemeinde on vanha suoran demokratian muoto. Sitä harjoitetaan vielä kahdessa kantonissa.

Sveitsin kansalaiset elävät kolmen toimivallan eli kunnan, kantonin ja valaliiton lainsäädännön vaikutuksessa.

Jo valaliiton perustuslaissa vuonna 1848 määriteltiin suoran demokratian järjestelmä (jota kutsutaan joskus vain puolittain suoraksi tai edustukselliseksi suoraksi demokratiaksi, koska sitä täydentävät tavallisemmat parlamentaarisen demokratian instituutiot).

Suoran demokratian välineet (kansalaisoikeudet, Volksrechte, droits civiques) ovat valaliiton tasolla oikeus tehdä perustuslakialoite ja oikeus kansanäänestykseen (referendum).

Molemmilla voidaan kumota parlamentin tekemiä päätöksiä.

Vastaavat menetelmät ovat käytössä myös kantonien ja kuntien tasolla.

Vaatimalla lain valaliiton laajuiseen kansanäänestykseen ryhmä kansalaisia voi kyseenalaistaa parlamentin jo hyväksymän lain, jos se saa kerättyä lakia vastaan vähintään 50 000 allekirjoitusta 100 päivän aikana.

Tällöin sovitaan maanlaajuinen äänestyspäivä, jolloin äänioikeutetut päättävät lain lopullisesta hyväksymisestä määräenemmistöllä.

Äänestys voidaan toteuttaa myös kahdeksan kantonin yhteisestä vaatimuksesta.

Samoin perustuslakialoite sallii kansalaisten äänestää valaliiton tasolla lisäyksestä perustuslakiin, jos he saavat kerättyä 18 kuukauden sisällä 100 000 äänioikeutetun allekirjoitukset lisäyksen puolesta.

Parlamentti voi tehdä ehdotetulle lisäykselle vastaehdotuksen, jolloin äänestäjien täytyy vaalipäivänä merkitä äänestyslippuun sekä ehdotuksen että vastaehdotuksen kohdalle, kannattavatko he niitä ja lisäksi merkitä, kumpaa ehdotusta he kannattavat, jos molemmat hyväksytään.

Perustuslain lisäykset täytyy hyväksyä kaksinkertaisella enemmistöllä (valaliiton laajuinen kansanäänestys ja enemmistö eri kantonien äänestystuloksista).

Kantonien ja kuntien tasolla voidaan vastaavalla tavalla äänestää muutoksista lakeihin ja lisäksi myös muun muassa taloudellisista päätöksistä, kuten muutoksista verotukseen tai suurista julkisista rakennusprojekteista.

Äänestykseen vaadittavien allekirjoitusten määrä vaihtelee paikallisesti.

Ulkosuhteet ja kansainväliset instituutiot

Käänteisestä Sveitsin lipusta tuli Punaisen Ristin symboli. Liikkeen perusti Henri Dunant Genevessä vuonna 1864.

Sveitsi on pitkään välttänyt joutumasta liittoihin, jotka voisivat vaatia suoria sotilaallisia, poliittisia tai taloudellisia toimia.

Maa on ollut käytännössä puolueeton vuodesta 1515. Muut eurooppalaiset suurvallat tunnustivat sen puolueettomuuden jo Napoleonin sotien jälkeen vuonna 1815.

Sveitsistä tuli Yhdistyneiden kansakuntien jäsen vasta 10. syyskuuta 2002. Maaliskuussa 2002 järjestetyssä kansanäänestyksessä 54 prosenttia kansalaisista oli äänestänyt liittymisen puolesta.

Sveitsillä on diplomaattisuhteet lähes kaikkien valtioiden kanssa, ja historiallisesti maa onkin toiminut usein välittäjänä kansainvälisissä kiistoissa.

Maa ei kuulu Euroopan unioniin; sveitsiläiset ovat hylänneet liittouman jäsenyyden aiheeseen liittyvissä kansanäänestyksissä.

Sveitsi on kuitenkin tehnyt EU:n kanssa useita alakohtaisia kahdenvälisiä sopimuksia.

Helmikuussa 2022 Sveitsi luopui puolueettomuudestaan ja asetti pakotteita Venäjälle.

Näihin sisältyi kaupan rajoitteita, venäläisten varojen jäädytystä ja pankkisektorin pakotteita, sekä maahantulon rajoituksia ja ilmatilan sulkeminen.

Sveitsin pankeissa jäädytettiin 7,5 miljardia frangia varoja.

Pakotteet asetettiin Yhdysvaltain ja EU:n painostuksesta ja oman kansalaismielipiteen vuoksi.

Useat ulkomaalaiset asiakkaat ovat huolestuneet kehityksestä ja siirtäneet varmuuden vuoksi varojaan Hongkongiin, Singaporeen ja Dubaihin.

Epätavallisen suuri määrä kansainvälisiä järjestöjä on perustanut tukikohtansa Sveitsiin, osittain maan puolueettomuuden vuoksi.

Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun kansainvälinen liike on syntynyt Genevessä, ja vaikka Sveitsi on yksi Yhdistyneiden kansakuntien uusimmista jäsenvaltioista, Geneven Kansojen palatsi on järjestön toiseksi merkittävin toimipaikka New Yorkin päämajan jälkeen.

Se toimi alun perin Kansainliiton päämajana.

Euroopan-päämajan lisäksi Sveitsissä on monia muitakin YK:n järjestöjä, kuten Maailman terveysjärjestö (WHO) ja Kansainvälinen televiestintäliitto (ITU) - yhteensä Genevessä toimii noin 200 kansainvälistä järjestöä.

Kaupungissa sijaitsevat Euroopan yleisradiounionin päämaja ja Maailman talousfoorumi, joka tunnetaan parhaiten vuosittaisesta Davosissa järjestettävästä konferenssista, jossa poliitikot ja talousjohtajat keskustelevat maailman ongelmista.

Eri puolella Sveitsiä toimii lisäksi useita urheilujärjestöjä. FIBA-koripalloliiton pääpaikka on Genevessä, UEFA:n (Union of European Football Associations) päämaja Nyonissa, FIFAn (Fédération Internationale de Football Association) ja IIHF:n (International Ice Hockey Federation) päämajat Zürichissä, Union Cycliste Internationale sijaitsee Aiglessa, Kansainvälinen olympiakomitea toimii Lausannessa ja niin edelleen.

Armeija ja asevelvollisuus

Sveitsin asevoimat muodostuvat maavoimista ja ilmavoimista (Schweizer Luftwaffe).

Vuodesta 2005 Sveitsin asevoimat on tukenut EU:n rauhanturvaajien EUFOR-missiota Bosnia-Herzegovinassa Cougar-helikoptereillaan.

Syyskuussa 2014 järjestetyssä kansanäänestyksessä yli 73 prosenttia äänestäjistä kannatti asevelvollisuuden säilyttämistä."

Jopa UNILUKKARI uskalsi muistaakseni noin viikko sitten kautensa loppuessa todeta, että 16 vuoteen SUOMESSA ei ole saatu tehtyä korjausliikettä edes taloudessa ja nyt SUOMI NEITO on jo kurkkuaan myöten jäisessä AVANNOSSA, mutta silti Helsisingin Sanomat on selvittänyt eilisessä LAKKO GALLUPISSAAN, että lähes koko Suomen "VIISAS KANSA" KANNATTAA EHDOTTOMASTI AMMATTIYHDISTYSTEN YLLÄPITÄMÄÄ LAKKOAALTOA - tavoitellen ainostaan perustuslain vastaista ilmeisen väkivaltaista vallankumousta ja siis hallituksen kaatamista.

TÄMÄKÖ on hyvä ja progressiivinen monipuoluejärjestelmä???

Ajatlle, jos Suomikin olisi itsenäinen LIITTOVALTIO, jossa osavaltiot noudattaisivat perinteisiä lääni-tai maakuntarajoja, joissa kaikissa olisi omat verotusoikeutensa jne...

Silloin meillä voisi olla esim. ITÄ-SUOMEN oma osavaltio, jossa noudatettaisiin paikalliset eritysolosuhteet huomioon ottavia lakeja ja sopimuksia.

Tietenkään ei puhuttaisi mistään koko liittovaltiota koskevista yleissitovista työehtosopimuksista, ei myöskään ns. "HYVINVOINTIALUEIDEN" YLILEVEÄHARTEISESTA SOTESTA vaan paikallisista lähipalveluista, jotka perutuvat paikallisen väestön tarpeisiin ja toiveisiin - ei HELSINGIN TAI BRYSSELIN HERROJEN KOMMUNISTISIIN VALTAPYRKIMYKSIIN!!!

ottoRe: Donald Trumpetti18.2.2024 8.02
Monipuoluejärjestelmään tukeutuva edustuksellinen demokratia on vähiten huono poliittinen järjestelmä.

Tämä on väitteeni.

Perustelen aina kannanottoni. En pidä mitään huonompana tahi parempana mistään ihmeellisestä syystä.

Kaksipuoluejärjestelmässä politiikan suunta poukkoille äärilaidasta toiseen jyrkemmin kuin maissa, joissa on mahdollisuus koota hallitus erilaisista koalitioista.

Jopa oikeisto-vasemmisto akselin yli.

Aina kansalaisten vaaleissa antaman mandaatin mukaisesti.

Samalla kansalaisten vastakkainasettelu on vähäisempää ja erilaisille mielipiteille jää enemmän tilaa.

USA on peruuttamattomasti kahtia jakautunut maa. Suurin syy tähän on trumppilainen politiikka, joka ei anna mitään arvoa eikä tilaa toisille.

Iso-Britanniassa taas niin konservatiivit kuin työväenpuolue ovat sisäisesti jakaantuneet mitä erilaisimpiin suuntauksiin. Ollen osittain toistensa kanssa päällekkäin.

Tavalliselle äänestäjälle onkin siellä vaikea hahmottaa sitä, mille kannalle hän äänensä antaa.

Meillä taas puolueiden ohjelmat eroavat varsin selkeästi toisistaan.

Näillä perusteilla järjestelmämme sekä muut vastaavat ovat vähemmän huonoja.

Mitä suoraan demokratiaan tulee, niin se soveltuu jonkin yksittäisen, tarkasti rajatun asian ratkaisemiseen.

Yleinen yhteiskuntapolitiikka on taas monipuoluejärjestelmän heiniä.

Trumppi ja Putin ovat tämän ajan Hitler ja Stalin.

He voivat keskenään tehdä aivan mitä diilejä tahansa.

Kuten tekivät Stalin ja Hitlerkin.

Meillä suomalaisilla on niistä diileistä erittäin huonoja kokemuksia.

Vai väittääkö joku muuta?

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti18.2.2024 22.57
OTTOHAN saa väittää ihan, mitä haluaa, mutta jätä TRUMPPI tuosta Hitler Stalin luettelosta pois, kun nähtävästi joudut vielä kääntämään takkisi

TRUMPIN toimissa ei ole mitään sellaisia piirteitä, joita voidaan verrata HITLERIN, STALININ taannoisiin tai PUTININ ja SENIILIN JOE BIDENIN nykyisiin tekosiin.

Jos maan kansanvaltaisesti valittu Presidentti ajaa edustamansa maan etuja, niin ainakaan AKM ei näe siinä mitään vikaa.

Suomi on Euroopan pienimpiä maita, joten on tärkeätä, että pidämme huolta itsenäisestä päätöksenteosta ja hyvistä kaupallisista ja poliittisista suhteista liittolaisiimme.

Meilläkin vasta valittu UUSI PRESIDENTTI on todennut, että hän asettaa Suomen edun muiden edelle.

AKM ei näe siinäkään mitään pahaa.

Suomihan ei ole valitettavasti enää vuosikymmeniin ollut itsenäinen valtio ja se jos mikä on meillä isoin ongelma.

Tämän asian on mm. RIIKKA PURRA varsin selvästi EDUSKUNNASSAKIN kertonut moneen kertaan.

Mutta VIHERVASEMMISTOLAISET ovat VAATINEET RIIKKAA ja PETTERI ORPOAKIN HIRTETTÄVÄKSI.

Toisin sanoen Suomen poliittinen ELIITTI ja VALTAMEDIA ratkovat vain muiden maiden ongelmia, mutta kotoiset asiat on jätetty retuperälle.

Jos OTTO tarkoittaa diileillä seuraavia diilejä, niin diilien tekijät eivät ole siis olleet kovinkaan kyvykkäitä meillä:

- Tammikuun kihlaus 29.1.1940
- Moskovan rauhansopimus 12.3.1940
- Risto Rytin kirje Hitlerille kesäkuun lopussa 1944, kun Neuvostoliitto oli vaatinut 22.6.1944 Viipurin 20.6.1944 tapahtuneen valtaamisen jälkeen Suomen ehdotonta antautumista
- Pariisin rauhansopimus 10.2.1947
- YYA sopimus 6.4.1948
- Suomi hyväksyttiin turvallisuusneuvostossa YK:n jäseneksi 14.12.1955
- EU:n jäsenyys 1.1.1995
- EMU:n rahaliitos 3. vaihe 1.1.1999
- HYVINVOINTIALUEIDEN SOTE 1.1.2023
- NATO sopimus 4.4.2024 lippu salkoon Brysselissä (täysjäsenyys)

Tästäkin sopimusten luettelosta nähdään, että Suomessa on kyllä oltu ahkeria solmimaan kaikenlaisia ulkomaisia ja kansainvälisiä sopimuksia, mutta kotimaiset sopimukset ovat jääneet vain kahteen sopimukseen, jotka molemmat näyttävät kuitenkin epäonnistuneen pahasti.

Siis kysynpä OTOLTA, mitkä näistä ulkomaisista/kansainvälisisitä sopimuksista ovat menneeet pieleen ja onko neuvotteluissa ollut mukana parhaat DIILIN TEKIJÄT, kun ainakin nyt meillä SUOMALAISILLA TUNTUU OLEVAN VAIN LUU KÄDESSÄ???

Ja lopuksi vielä kysyn, onko TRUMPPI syyllinen siihenkin, että meillä Suomessa asiat menee päin seiniä???

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti18.2.2024 23.01
Korjaan tuoreeltaan.

Niin tuo NATO lippu taisi tulla salkoon 4.4.2023!!!

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti19.2.2024 1.04
EEROLLE tiedote!!!

Kaikki Amerikkalaiset REKKAKUSKIT ovat todenneet, että 24 tuntiin ei REKKOJA AJETA NEW YORKIIN, kun siellä on tuolla tavalla KOHDELTU LAITTOMASTI TRUMMPIA!!!!

Amerikassa siis ryohonjuuritasollakin tajutaan, mitä korruptoitunut SENIILI ns. LOW IQ BIDEN on saanut aikaiseksi.

Tulipa myös katsottua NEWSMAXISTA eilen TRUMPIN 1h ja 24 minuutin mittainen puhe Michicanista, Watrfordin Townshipistä.

Halli oli taas täynnä ja tunnelma koskealla, pitkät jonot ulkopuolella!!!

Eipä mies tarvinnut TELEPROMPTERIA hyvässä puheessaan.

Autotyöntekijöiden edustajakin kävi vielä erikseen TRUMPIA kiittämässä, kun TRUMP lupasi pitää huolen siitä, että Amerikassa ajetaan tulevaisuudessakin polttomoottoriautoilla, mutta valinnan vapaus sähköautoiluunkin säilyy.

Sähköautoissa ongelmana niiden kohdalla on se, ettei niillä voi ajaa pitkiä matkoja ja autot ovat kalliita. Järkipuhetta siis!!!!

Pelkkää asiaa vain sai kuulla senkin jälkeen, kun miehelle oli New Yorkissa isketty käteen lähes 360 milj. taalan lasku.

TRUMP totesi, että nämä "demokraattien" perusteettomat poliittiset syytteet ovat tulleet maksamaan hänelle 1000-2000 miljoonan dollarin menetykset, mutta sillä ei ole väliä, kun Amerikka saadaan pian taas nousuun.

Samaan aikaan esim. Seniili LOW IQ JOE Biden on ottanut vastaan noin 40 miljoonan dollarin lahjukset Ukrainasta, Kiinasta, Venäjältä ja Kazahkstanista.

Seniili Joehan aloitti korruptiohommat jo 27 vuotiaana senaattorina ja on nyt jo täyttänyt 80-vuotias.

Kuten tunnettua LOW IQ BIDEN on vapauttanut 200 miljardia taalaa Iranin öljyvaroja ja 6 miljardia taalaa muutamasta Iranin ottamasta vangista lunnaita ja näitä rahavaroja on nyt sitten käytetty Israelia vastaan HAMASIN ja HIZBOLLAHIN sekä HUTHIEN terroristi-iskuissa ympäri LÄHI-ITÄÄ!!!!

Trump mainitsi puheessaan myös, kuinka Nancy Pelosi veti "demokraattien" ja kongressin puheenjohtajana 143 milj. taalan tulot sisäpiiririkoksena ja hänen miehensä Paul vastaavat summat pari vuotta sitten.

Tällainen on amerikkalainen oikeusjärjestelmä tällä hetekellä.

Ei paljon poikkea PUTININ MAFIAKONTTRISTA, vai Mitä????

ottoRe: Donald Trumpetti19.2.2024 9.51
Trumppi on trumppi vaikka voissa paistas.

Kultainen lusikka suussa syntynyt, täysin tavallisen ihmisen arkitodellisuuden ulkopuolella ikänsä elänyt, puhuu ja tekee kuten vain sellainen osaa.

Tämä ei sinänsä tavisten elämää hetkauta
onhan näitä miljonääripellejä ollut olemassa maailman sivun.

Mutta kun tällainen pelle saa päähänsä ryhtyä maan presidentiksi, on syytä huolestua ja ainakin pitää tarkasti silmällä tämän tekosia.

Pikkulapsesta lähtien nämä "trumpit" ovat saaneet toteuttaa kaikki mielihalunsa ääriään myöten.

Saaneet kaiken, mitä mieleen on juolahtanut.

Ja näillähän juolahtaa.

Lähdetäänpä vaikka moikkaamaan p-korean diktaattoria.

Tahi uutta isä aurinkoista.

Välillä heristellään sormea jos joku nostaa esiin pienenkin varoittavan ääneen.

Ja sormeillaan vaalituloksia jos tarkalle menee.

Väitätkö akm, ettei trumppi soittanut ja pyytänyt laskemaan lisää ääniä plakkariinsa eräässä osavaltiossa?

Tapahtuiko vai eikö näin tapahtunut?

Ja tämähän on vasta sitä jäävuoren huippua.

Tultuaan valituksi hän ensi töikseen "saneerasi" oman avustajakuntansa pariin kolmeen kertaan jottei minkäänlaisia soraääniä kuuluisi.

Nämä eivät pudonneet avoimista ikkunoista vaan virkapalleiltaan mutta putosivat kuitenkin.

En rinnasta putinia ja trumppia perusteetta.

Yksi ja sama ilmiö.

Tyyli vaan vaihtelee.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti19.2.2024 14.20
OTTO mainitsi yllä Georgian Fulton Countyn Fani Willisin syytteen muka vaalivilpistä, kun Donald oli kysynyt puhelimessa, että tarkistakaa äänet.

Amerikassa ei ole mitenkään rikollista kysyä äänten tarkistusta, koska siellä vaalivilppi on jokapäivästä elämää, kun äänestää voi kuka tahansa, eikä postiäänestyksissä ole mitään kontrollia.

Näin oli etenkin COVID äänestysten aikaan, jolloin demokraatit käyttivät tilaisuutta hyväkseen ja laativat suunnitelman, miten vaali voitetaan vilpillisin keinoin yhdessä ns. BIG TECH COMPANYJEN avulla (etenkin Twitter, Facebook, Google sekä FBI).

Vuoden 2016 hävityssä vaalissahan Hillary Clinton on jo 8 vuotta väittänyt, että Donald Trump varasti häneltä vaalit ja on siis ollut laiton Presidentti.

Amerikassahan tapana on aina ollut, että nimenomaan "demokraatit" ovat aina kyseenalaistaneet vaalituloksen (myös esim. ILMASTOAKTIVISTIKSI RYHTYNYT AL GORE), kun ovat hävinneet minkä tahansa vaalin.

Kuitenkaan näitä haastoja ei ole koskaan aikaisemmin alettu käsittelemään RIKOLLISENA toimintana, kuten nyt SENIILIN JOE BIDEN AIKANA on ryhdytty yhdessä FBI:n ja CIA:n toimesta laittomasti tekemään ja kohdistettu tämä toiminta nimenomaan TRUMPIIN ja MAGA liikkeeseen, joka pyrkii hävittämään Amerikasta korruption ja rikollisen toiminnan, joka on pesitynyt kaikkialle hallintokoneistoihin.

Georgian osavaltiossakin ääniä oli annettu enemmän kuin oli äänestäjiä ja TRUMP olisi tarvinnut 11 000 lisä-ääntä voittaakseen tiukan kisan ja kun ääniä vielä laskettiin salatuissa huoneissa keskellä yötä.....ilman vaalitarkkailijoita.

Varmasti oli aihetta kysyä, miten äänet on laskettu, kun niitä kuskattiin kuorma-autoilla laskentakeskuksiin viikkotolkulla vaalien jälkeen???

Kun New Yorkin legendaarinen Pormestari juristi Rudi Giuliani oli avustanut TRUMPIA tässä perättömässä oikeustapauksessa, niin Rudin juristioikeudet vietiin New Yorkissa pois ja Rudille määrättiin 157 milj. dollarin sakot, kun oli lähtenyt Donaldia puolustamaan. Rudi on nyttemmin joutunut hakeutumaan konkurssiin!!!

Rudi tunnetaan siitä, että hän puhdisti New Yorkin rikollsista mafiosoista ja sankarillisesti toimi ns. September 11 tapauksen yhteydessä, jossa saudi-arabiterroristit tuhosivat Wold Trade Centerin kaksi pilvenpiirtäjää ja tässä yhteydessä kuoli muistaakseni n. 3000 ihmistä New Yorkissa ja Pentagonissa Pensylvanian iskussa, jonka lisäksi vielä 18 000 new yorkilaisella on todettu pölystä aiheutuneet vajavat haitat.

Tunnetustihan BUSH NUOREMPI käynnisti tästä sitten surullisen kuuluisan Afganistanin sodan, jonka SENIILI BIDEN sitten käsittämättömällä tavalla yhdessä Obaman neuvonantajien kanssa lopetti täysin typerästi siten, että veti ensimmäisenä sotilaat pois Afganistanista ja jätti amerikkalaisten avustajat ja amerikkalaiset virkailijat TALEBANIN kynsiin.

Afganistanin katastrofi käynnisti sitten mukavasti UKRAINAN sodan, kun PUTIN havaitsi, että SENIILISTÄ JOE BIDENISTA ei ole hänelle vastustajaa!!!!

Koko maailmaa hämmästyttäneessä Afganistanin äkkilähdössä keskellä yötä kuoli 13 amerikkalaista sotilasta ja 38 sotilasta silpoutui raajarikoiksi ja palaneiksi ihmisraunioiksi.

Seniili BIDEN jätti jälkeensä 87 miljardin dollarin edestä huippuluokan aseistusta TALEBANEILLE ja Aasian suurimman USA:n Bagramin lentotukikohdan laitteineen vain tunnin lentomatkan päästä Kiinasta.

Tukikohdan rakensi aikoinaan Neuvostoliitto, mutta jenkit ovat satsanneet siihen ilmeisesti satoja miljoonia taaloja.

Kun on tullut seurattua Fani Willisin oikeudenkäyntiä, niin tilanne on se, että koko Amerikka nauraa tälle FAKE NEWS OIKEUDENKÄYNNILLE, jolle ei ole mitään muita perusteita kuin SENIILIN JOE BIDENIN oikeusministeri Merric Garlandin ohjeet, että TRUMPIN pääsy Presidentiksi pitää estää keinolla millä hyvänsä.

Tilannehan on se, että täysin kokematon demokraatti syyttäjä Fani Willis oli joutunut palkkaamaan neekeriasianaja RAKASTAJANSA (Nathan Wade) avustamaan häntä tässä asiassa ja he olivat sitten yhteisillä Caribian lomareissuillaan ja Fani Willisin kämpällä ja sekä Washingtonissa juonineet, miten TRUMP saataisiin vankilaan tuon puhelinsoiton perusteella.

Jopa Fani Willisin isä oli haastettu oikeuteen todistamaan, että Fani Wilis maksoi yli 600 000 taalaa rakastajalleen Nathan Wadelle käteisellä noista juristipalveluista ja Caribian reissuista (joilla juotiin skumppaa, syötiin rapuja ja pidettiin muutenkin hauskaa uima-alatailla, tietenkin Nathan Wade oli vielä naimisissa toisen kanssa, joka taas todisti oikeudessa, että Nathan oli hypppinyt vuosikausia Faninin kanssa vieraissa), jotka Wade oli taas pistänyt veronmaksajien piikkiin.

Isä oli oikeudessa siinä kunnossa, että joutui tutkimaan papereita jopa SUURENNUSLASILLA, mutta kuitenkin todisti, että hän on aina neuvonut, että Fanilla pitää olla vähintään puolen vuoden käteiskassa kotonaan!!!!

Yksikään juristi ei oikeudessa tietenkään tällaista "käteiskassatarinaa" uskonut!!!!

Fani Willisin puolisokea neekeri-isä FLOYD WILLIS on taas entinn MUSTIEN PANTTERIEN johtaja ja aikoinaan seurusteli myös entisen Kommunistin ja ihmisoikeusaktivisti ANGELA DAVISIN kanssa.

Kyllä täytyy sanoa, että Suomen VALTAMEDIA näyttää vievän OTTOA ja EEROAKIN kuin pässiä teuraaalle tuon "TRUMPIN VIHAN" KANSSA!!!

Oikeussalissa tämäkin juttu näyttää kääntyvän sille kannalle, että FANI WILLIS löytää vielä itsenä vankilasta valehtelusta ja väärien todisteiden esittämisestä, kun hän jo kiljui oikeussalissakin, että onko asia niin, että hän onkin tässä itse asiassa nyt syytettynä, kun hän luuli, että asia olikin toisin päin.

Yksikään Amerikan vakavasti otettavista oikeusoppineista ei usko, että FANI WILLISIN tapaus tulee kestämään missään ylemmässä oikeusasteessa, joten OTON ei kannata tätä asiaa kovin vakavasti pohdiskella.

Joka tapauksessa jopa demokraattien propaganda tietotoimistó CNN:n juristit ovat todenneet, ettei FANI WILLIS enää tule ristikuulusteluun, kun tietää, että hänellä ei ole puhtaat jauhot pussissaan:

"CNN legal analysts Elie Honig and Karen Friedman Agnifilo discuss why Fani Willis will not return to the stand. Willis was expected to be cross-examined but a lawyer for the district attorney said she did not have additional questions. It's not clear who will be called to testify next, if anyone."

Sanonpa vaan, että kyllä sinä OTTO PARKA hyvinkin rinnastat TRUMPIN PUTINIIN, vaikka tosiasissa sinun tulisi rinnastaa SENIILI JOE BIDEN PUTINIIN, koska tästä tässä TRUMPIN AJOJAHDISSA ON KUITENKIN LOPULTA KYSYMYS!!!!

TOSIASIA ON: JOE EI OLE ELÄMÄSSÄÄN KOSKAAN PUHUNUT TOTTA JA SIKSI HÄN ON ONNISTUNUT VALTION VIRKAMIEHENÄ HAALIMAAN ITSELLEEN JA PERHEELLEEN NÄHTÄVÄSTI AINAKIN 100 MILJ. TAALAN OMAISUUDEN - näköjään myös laittomasti!!!!

AKM uskoo, että AMERIKKA ON KUITENKIN LÄHEMPÄNÄ OIKEUSVALTIOTA KUIN SUOMI ja LOPULTA OIKEUS VOITTAA, niin ihmeellistä kuin se onkin.

ottoRe: Donald Trumpetti19.2.2024 16.04
Akm lienee hankkinut jo trumpin kultaiset lenkkarit.

Niitä saa tuollaiseen 400 euron hintaan.

Kultainen lusikka suussa syntynyt julkistaa koko kullitetun lenkkarimalliston.

Noin päältäpäin näyttävät kyllä tavan lenkkareilta, joiden pintaan on sivelty jotain kullan väristä maalia.

Mahtaako olla joka sään jalkineet?

No, akm kertonee käyttökokemuksestaan.

Ihan hauska oli tuo tämän päivän trumppi.

Kepuloiset saivat mainetta aikoinaan myymällä tauluja.

Ennen vaaleja. Sopivasti, sopuhintaan.

Trumppi myy kullitettuja lenkkareita. Ilmesesti sarjaan kuuluu vielä kullitettu lippis ja kumikäsineet.

Mutta asiaan eli tuohon painostukseen etsiä lisää ääniä.

Oikeudessa tultaneen näyttämään toteen sen ääninauhan aitous, jonka perusteella trumppi todellakin vaati etsimään lisää ääniä itselleen.

Nauhallahan Trump vaatii osavaltiosihteeriä ?löytämään? tarpeeksi ääniä, jotta hän voittaisi äänienemmistön Georgiassa.

EIkä pelkästään vaatinut vaan painosti virkailijaa epämääräisillä syytteillä.

"? Kaikki, mitä haluan, on tämä. Haluan vain löytää 11 780 ääntä, joka on yksi enemmän kuin mitä meillä on. Koska me voitimme tässä osavaltiossa, Trump sanoo puhelussa."

Niinpä niin. Koska me voitimme.

Putin taas raivasi kaikki vähänkään ääniä mahdollisesti saavat ennakolta tieltään.

Koska me voitamme.

Yhdestä puusta ovat nämä veljekset.

eeroRe: Donald Trumpetti19.2.2024 17.33
Aiemmin yllä AKM kehoitti eeroa tutustumaan tarkemmin, ettei Trumpetti saanut sakkotuomiota mistään rikkomuksista.

Kyllä AKMmmän ylistysveisuu Trumpetin ylivertaisuudesta ylittää jo kärsimykseni rajan.

Ei suomessa, eikä amerikoissakaan ylleensä jaeta tuomioita, sakkotuomioitakaan, ellei jotain lakien ja asetusten vastaista toimintaa olisi tapahtunu.

Ylimielinen, käsittämätön varallisuuden, tulojen, ym. varallisuuden pimittäminen, verojen kiertäminen, yhteiskunnan sääntöjen, lakien mukaisia velvollisuuksia kiertäen, osoittaa Trumpetin välinpitämättömyyden häntäkin kohtaan koskevien lakien noudattamisen kiertämisestä..

En aloitusosiossa maininnut sanallakaan trumpetin syyllistymisestä rikosoikeudellisiin menettelytapoihin.

Jatkuva oman itsensä ylistäminen ja varallisuutensa ylikorostaminen ei mitenkään ole presidentin ulkoisen edustuskuvan vakauttamista.

Olemattomilla suurilla rahoilla ei rakenneta suurta tulevaisuutta.

Hänen esiintymisensä, jo ennen presidenttikauttaan oli räikeää ylimielisyyttä.

Onhan tämä Trumpetti ollut julkisuudessa aiemmin ameriikan diiliohjelmassa.
Mut jostakin syystä amerikkailaiset sekosivat ja äänestivät tämän idiootin presidentiksi.

Kun jo männäviikolla EU:n Ursula von der Layen ja naton pääsihteeri Jens Stolterberg totesivat, Trumpetin puheet ovat suureksi vaaraksi EU:lle ja koko Natolle.

Aivan käsittämättömiä puheenparsia presidentiksi pyrkivältä.

Toivottavasti meidän eurooppalaisten näkökulmasta katsoen, amerikkalaiset osaisivat valita äänestyksessä globaalia maailmaa vähimmän vahingollisesti vaikuttavimman valinnan.

ottoRe: Donald Trumpetti20.2.2024 6.24
Toivoo aina soppii...

Vaihtoehdot siellä vaan ovat vähissä.

On valittava joko höperön tai hullun väliltä.

Sikäläisen poliittisen järjestelmän kriisiä kuvaa hyvin syntynyt tilanne.

Kumpikaan mahtipuolue ei kykene hoitamaan ehdokasasetteluaan. Jos kykenisi, eihän olisi puhettakaan, että ehdolla on selvästi dementoituva vanhus ja suuruudenhullu öykkäri, joka aikaisempien sukupolvien rahoilla raivaa tietään maan ykkösvirkaan.

Ne rahat vaan näyttävät olevan hupenemassa.

Eihän muutoin olisi tarjolla vaalilenkkareita 400 euron hintaan.

Köyhät punaniskat saavat ne 200 eurolla.

Uhkaus jättää ne NATOn jäsenmaat, jotka eivät ylitä kahden prosentin bkt-osuutta ilman puolustusta, on täysin idioottimainen.

Se kertoo täydellisestä piittaamattomuudesta kansainvälisistä sopimuksista.

Putinin siloviikkimafia toimii samoin. Niillä ei ole kuin yksi sääntö:

Mitään sääntöjä ei ole.

Eikä Venäjällä ole rajaa.

Trumppilaiset päättäjät aiheuttivat sen. että Ukrainan oli pakko vetäytyä Avdijivkan kaupungista pari päivää sitten.

Juuri trumppilaiset estivät Ukrainaa saamasta lisää tykistön ja ilmatorjunnan ammuksia.

Venäjä on taas saanut sotatavaraa jatkuvana virtana Kiinasta ja Pohjois-Koreasta.

Maista, joiden kanssa trumppi aikanaan teki diilejään.

Tämä kertoo karulla tavalla sen, että trumppi on kremlin vasalli.

Akm pelaa samassa joukkueessa.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti20.2.2024 17.17
EERO näyttää olevan SYVÄSSÄ TRUMP HATERIEN USKOSSA.

Suomessa on onneksi uskonapaus, joten EERO voi rauhassa olla omassa uskossaan.

Meillähän on oltu milloin missäkin USKOSSA.

Ei ole kovin kauaa siitäkään, kuinka SUOMESTA LÄHTI NEUVOSTOLIITTOON PORUKKAA RAKENTAMAAN KOMMUNISTISTA UTOPIAA, mutta pettyivät myöhemmin.

OTTO näyttää noteeranneet TRUMPIN lanseeraamat KULTAISET SNEAKERIT.

Loistava idea!. Hinta oli toisaan 399 taalaa pari.

Kun SENIILIN BIDENIN Amerikkaan kuskaamille 10 000 0000 laittomalle siirtolaiselle laitetaan jokaiselle 400 taalan lenkkarit jalkaan valtion piikkiin, niin sehän tietää noin 4 000 miljoonaa taalaa vaalikassaan ja silloin NYKIn korruptiotuomari Tuomari Engoronin määräämä tähtitieteellin lähes 360 milj. taalan sakko jää varsin vähäiseksi.

Koskaan New Yorkin historiassa ei ole annettu kenellekään tuomiota tällaisin perustein.

En tiedä ovat EERO ja OTTO seuranneet joskus Leijoninen Luola ohjelmaa, jossa yksi nerokkaimpia sijoittajia on ollut kanadalainen Mr. Wonderful eli Kevin O'Leary.

Mr- Wonderful totesi eilen FOX News haastattelussa, ettei TRUMP ole tehnyt mitään väärää ja kaikki kiinteistökehittelijät ympäri maailmaa toimivat aina näin.

Sehän onkin vanha totuus, että esim. Ostoskekukset ja kaupunkikiinteistöt saavuttavat arvonsa vasta sijoitusten seurauksena.

Rakentamattomat tontit keskellä maailman metropoleja ovat periaatteessa arvottomia, mutta kun joku keksii niille rahakasta käyttöä, niin eihän se voi olla mikään rikos.

Mr. Wonderful totesi, ettei hän tule sijoittamaan New Yorkiin enää senttiäkään ja tästä syystähän asukkaat ja sijoittajat ovatkin paenneet New Yorkista jo vuosia esim. Floridaan.

Arthur Engoron totesi Trumpin syyllistyneen valheellisten tilinpäätöstietojen antamiseen, yritystietojen väärentämiseen sekä salaliittoon.

Jo ennen nyt päättynyttä oikeudenkäyntiä Engoron oli todennut Trumpin ja hänen kanssasyytettyjensä syyllistyneen jatkuviin ja toistuviin petoksiin.

Engoronin vilpilliset väitteet tilinpäätöksistä ovat olleet täysin mielettömiä.

Kyllä nuo TRUMPIA rahoittaneet pankit ovat taatusti tutkineet TRUMPIN ORGASNISAATION tilit satojen asiantuntijoiden toimesta, koska eihän kukaan rahoittaja lähde rahaoittamaan hankkeita, jos ne eivät ole varmalla pohjalla ja TRUMPIN tapauksessa esim. Deutche Bank on todennut, että asiat on aina hoidettu sovitusti ja mallikkaasti.

Engoronin NEEKERISYYTTÄJÄ LETITIA JAMES oli esittänyt myös, että TRUMPIN Floridan Mar-a-Lagon residensssin arvo on vapailla markkinoilla 18 milj. taalaa, kun viereinen pieni tontti maksaa 39 milj. taalaa ja kiinteistojen arvioitsijoiden arvot Mar-a-Lagon arvosta ovat useista sadoista milj. taaloista aina 1000 milj. taalaan asti.

AKM veikkaa, että tässä EERON ja OTON TRUMPPIVIHASSA kysymys on siitä suomalaisten perisynnistä eli KATEUDESTA, joka vie kalatkin vesistä.

Suomessa näitä TRUMPIN oikeusjuttuja käsittelee tyypillisesti YLE:n toimittaja Annika Damström ja lukuisat kohuotsikoita kirjoittelevat nuoret ILTAPÄIÄLEHTIEN ja HESARIN toimittajat, joilla ei ole alkeellisintakaan tietoa edes kotimaisesta juridiikasta puhumattakaan, että he olisivat joitakin Amerikan oikeusjärjestelmän asiantuntijoita, niin näille suomalaisen median TRUMPIA koskeville uutisille ei paljon kannata korvaansa loksauttaa.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti20.2.2024 18.08
Luulisi, että EERO ja OTTO näkisivät jotain yhtäläisyyksiä Seniilin JOEN harjoittamassa TRUMPIN ajojahdissa ja PUTININ harjoittamassa NAVALNYIN ja HODORKOVKIN ajojahdeissa, mutta ei veljet vain sulkee uskossaan silmät ulkomaailman tapahtumille.

Tuli tuossa aamulla kuunneltya, mitä HODORKOVSKI totesi NAVALNYIN kohtalosta.

HODORKOVSKI, aikoinaan Venäjä n rikkainen mies, selvisi 10 vuoden linnatuomiolla, kun lähti haastamaan GANGSTERI POMOA, mutta onnistui muuttamaan Englantiin vapauduttuaan vankilasta.

NAVALNYI taas teki ison virheen, kun myrkytyksen jälkeen palasi takaisin Venäjälle, kun hänen on täytynyt tietää, että hänet tullaan tavalla tai toisella tappamaan.

Syitä tähän Navalnyin tyhmyyteen on vaikea ymmärtää!!!

ottoRe: Donald Trumpetti20.2.2024 18.27
Akm näyttää hurahtaneen "trumpismiin" kuten muslimi islamiin tahi kommunisti kommunismiin.

Jo koulupoikana Otto otti etäisyyttä niin uskoviin kuin ateisteihin.

Tasapuolisesti.

Ja perustelen edelleen, että lauseet, joiden totuusarvoa ei voida todeta, ovat mielettömiä tahi ainakin järkeä vailla.

Näin väite "Jumala on olemassa" tai vastaväite "Jumalaa ei ole olemassa"
päätyvät samalle viivalle.

Niiden totuusarvo on pyöreä nolla.

Tottta on, että on olemassa Jumalaan uskovia ja Jumalan kieltäviä ihmisiä.

Valitettavasti.

Onko siten ihme, että meno maailmassa on järkeä vailla?

Ameriikka on uskontojen (kin) luvattu maa.

Nyt sieltä on alkanut levitä uususkonto, jota voi nimittää "trumpismiksi".

Sen kantava ajatus, sikäli kun olen ymmärtänyt, on jotta tehdään USAsta suuri jälleen.

Sitähän tämä kultainen lusikka suussa syntynyt hoki ja hokee alinomaa.

USA on ainoa todellinen suurvalta sen kaikilla rintamilla - taloudellisella, sotilaallisella ja psyykkisellä.

On ollut ja on edelleen. Ei USA ole tätä asemaa menettänyt eikä menetä vaikka Kiina koettaa sitä haastaa kaikin tavoin.

Siksi lause, "tehdään Ameriikasta suuri jälleen" on mieletön.

Suuruudenhullun hullua puhetta.

Ainoat, jotka ovat asemansa siellä menettäneet, ovat valkoihoiset punaniskaöykkärit. Heidän korviinsahan trumpismin sanoma uppoaa kuin kuuma veitsi voihin.

Äänestä trumppia niin saat palautettua valkoisen ylivallan.

Otto on myös ymmärtänyt jo pienestä pitäen, että ihmiset eivät ole minkään toiseuden perusteella eriarvoisia.

Kaikilla meillä on jakamaton ihmisarvo ja me lähtökohtaisesti olemme samalla lähtöviivalla.

Tämän perusteella ns. intersektionaalinen feminismi on täysin mieletön ajatusrakennelma.

Sehän lähtee siitä, että tiettyjen toiseuksien perusteella pitää antaa joillekin etumatkaa.

Ja toiset pannaan lähtemään takamatkalta.

Samanlaista uskonsekaista ideologiaa kuten trumpismikin on.

En todellakaan ole minkäänlaisten uutisten vietävissä. Vähiten ylen sossujen.

Uutinenhan on vain uutinen ja vain harvoin sillä on tiedon kanssa mitään tekemistä.

Harmittaa vaan pirusti (anteeksi) ettei yleveron vastineeksi löydy esim. siltä ylen areenaltakaan mitään muuta kuin pelkkää "homorummutusta".

Kalliilla rahalla ostettavat sarjatkin valitaan sillä perusteella, että niissä pitää olla ainakin yksi homo- tai lesbopari.

Se on muuten asia, joka kuuluu jokaisen syvimpään yksityisyyteen - vähiten vaalikampanjoiden välineeksi millään tapaa.

Yhtä vähän trumpistien kuin näiden "sektionalilstienkin."

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti25.2.2024 4.53
OTOLLE ja EEROLLE tuore tiedote AMERIKASTA!!!

HYVIÄ UUTISIA TAAS DONALD J. TRUMPISTA!!!

South Carolinan Primary äänestys menee taas suunnitelmien mukaan. Kun ääniä laskettu n. 70%, niin tulos seuraava:

- Donald J. Trump: 61%
- Nikki Haley: 39%

Kysmyksessä on NIkki Haleyn kotiosavaltio, jonka kuvernöörinä hän on ollut kaksi kautta, mutta kotijoukot sanoi: nyt riittää kaksinaamainen NIKKI!!!

Haley vaalikampanjaa on rahoittanut lähinnä demokraattien globalisti miljardöörit, jotka haluaa jatkaa kaien maailman sotia ympäri maailmaa ja tietysti ajaa herkeämättä ÄLYTÖNTÄ VIHREÄTÄ SIIRTYMÄÄ, joka tuhoaa yheiskunnat ympäri maailmaa.

Näyttää yhä varmemmalta, että USA:n seuraava presidentti on Donald J. Trump.

Nyt tuli myös uutta tietoa, miksi Senaatissa kehitelty demokraattien ja RINO republikaanien 95 miljardin taalan apupaketti torpattiin kongressissa.

Korruptoituneet senaattoit olivat tietysti RINO republikaani Mitch McDonnellin johdolla kehitelleet lakiluonnokseen "myrkkypillerin", jonka avulla TRUMPIA vastaan voitaisiin nostaa viraltapanosyyte, jos hän puuttuisi jostain syystä nyt ns. establishmentin eli virkamiesten laatimiin avustussuunnitelmiin, jotka rajoittaisivat tulevan Presidentin toimintavaltuuksia useita vuosia eteenpäin.

Tämä laiton menettelyhän on Amerikassa ollut käytössä jo ainakin OBAMAN ajoista lähtien ja kiihtynyt SENIILIN BIDENIN aikana, kun CIA ja FBB on valjastettu yhdessä BIG TECH firmojen kanssa vakoilemaan noin 50% amerikan kansalaisista.

Kyseisen menettelyn avulla yksittäisiä ihmisiä on jo voitu syyttää tai cacelloida Ameriassa samalla tavalla kuin Venäjällä Putin näyttää tehneen viimeksi myös äskettäin tapetun Aleksei Navalnyin kohdalla, kun hän rohkaistui nousemaan totalitaristista ESTABLISHMENTIA vastaan.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti26.2.2024 4.18
Tässä on tulos Nikki Haleyn "SOVIET TYPE" höpinöistä TRUMPISTA ja RINO Republikaanien sekä demokraattien kanssa puuhastellusta TRUMPIN maineen systemaattisesta mustamaalaamisesta.

Itsekäs ja pelkästään TRUMPIN mollaamisella ratsastellut on hävinnyt kaikki vaalit toistaiseksi, vaikka miljardööri demokraatti- ja RINO republikaani rahoittajat sekä Amerikan valtamedia oli ajatellut, että TRUMPIN mollaamisella ja Seniilin Bidenin käynnistämillä perusteettomilla oikeusjutuilla voidaan estää kansan ääni demokraattisessa maassa.

Itsekäs NIKKI HALEY petti TRUMPIN luottamuksen ja samalla tuhosi myös oman poliittisen uransa.

Ahneen loppu on aina ollut paskanen!!!!

Nyt NIKKIN rahoittajatkin ovat pistäneet rahanat kiinni. Viimeksi rikkaiden RINO KOCH- veljesten raoitus päättyi nyt South Carolinan raskaaseen vaalitappioon seuraavasti:

"The billionaire Koch family?s libertarian policy advocacy group "Americans for Prosperity Action" has said that it is pulling back its financial backing of GOP presidential candidate Nikki Haley.

Following the former South Carolina governor?s performance in her home state?s primary on Saturday, in which she trailed former President Donald Trump, the Republican frontrunner, by about 20 percent of the vote, Americans For Prosperity (AFP) CEO Emily Seidel said on Sunday that the group?s policy arm had decided it was time to "take stock" of its campaign spending.

President Trump received 47 of South Carolina?s delegates, while Ms. Haley got three."

Näin ne rotat hyppää laivasta!!!!

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti28.2.2024 16.38
Taas Donald J. Trumpille komea voitto Michicanin Primary vaalissa.!!!!

Michicanissa Donald kävi puhumassa autonvalmistajien edustajian kanssa ja sieltä todettiin, että tukena ollaan, vaikka AY-liiton korruptoituneet pomot ovat käyneet esiintymässä SENIILIN BIDENIN vaalitilaisuuksissa, joissa ei ole ollut kuin muutama samanlainen "seniili sosialisti".

Toista on Donaldin RALLYSSA, joissa tuhannet innokkaat kannattajat täysissä saleissa elää innokkaina muutoksen mukana ja vähintään 10000 on jäänyt tilan puutteessa ulkopuolelle.

Seniili Biden pystyy vaivoin nousemaan puhujalavalle ja lukemaan lunttilapusta korkeintaan pari lausetta, jossa haukkuu Donaldia FASISTIKSI.

Donald pitää yleensä 1 h ja 30 minuutin puheen ilman mitään papereita tai telepromptereita ja kertoo, kuinka hän ensimmäisenä päivänä kumoaa Seniilin Bidenin sähköautomandaatin, koska sähköautot eivät kulje kaus ja sähköautot on myös liian liian kalliita, kolmanneksi, koska sähköautojen akut valmistetaan Kiinassa ja neljänneksi, koska Kiinalla ei ole öljyvaroja, mutta Amerikassa öljyä on eniten maailmassa jalkojen alla.

Ja kyllähän kansaan uppoaa, kun Donald toteaa: "Drill baby, drill".

Sitä se on se ns. common sense eli talonpoikaisjärki.

Talonpoikaisjärki se on tulossa myös Eurooppaan, jossa tiettävästi myös Mercedes Benz on todennut, että nyt otetaan pieni tauko noiden sähköautojen kanssa, kun polttomoottoriautoja (bensa ja diesel) voidaan vielä kehittää vaikka minne.

Kyllähän tässäkin asiassa järki tulee voittamaan, kun aletaan miettiä millaisia haitallisia ympäristövaikutuksia tässä VIHERVASEMMISTOLAISTEN ILMASTOHIHHULEIDEN VIHREÄSSÄ SIIRTYMÄSSÄ OIKEASTI ON.

Toivottavasti virallinen ääni ei ole vielä hankkinut sähköautoa, koska kohtahan alkaa sähöautojen todellinen VEROLLEPANO.

Raamatussahan jo kerrotaan siitä, kuinka ROOMAN KEISARI määräsi myös Josefin ja Marian verolle pantavaksi ja sehän johti sitten siihen, että Beetlehemissä JEESUS LAPSI näki päivänvalon seimessä.

Kyllä historiasta kannattaisi ottaa oppia!!!

Verolle menee sähköautot ja kun sähköautoja on vähän, niin sen tietää, että autoille tulee kova autovero ja tietysti myös 100 eurolla ei saa patteriin virtaa, kuin korkeintaan 50 km matkaa varten.

Sitä paitsi ammattikoulujen opettajat ovat jo todenneet, että amisksesta valmistuneista nykyään vain 25% on heidän mielestään kelpaavia työelämään.

Sehän on täysin selvää, että sähköauton duunaaminen vaatii tietononenörtin taitoja, jolloin voidaan todeta, että tällaista työvoimaa ainakaan Suomen maaseudulla ole.

ottoRe: Donald Trumpetti28.2.2024 18.09
Trumppilaisten takia on tänäänkin kuollut tosita sataa ukrainalaista.

Amerikasta ei kuulu mitään hyvää ennen kuin tämä häiskä vaihtaa hiippakuntaa.

ottoRe: Donald Trumpetti4.3.2024 15.00
Hyviä uutisia Ameriikasta???

Vaikuttaa vahvasti siltä, että molemmat ehdokkaat - nyt tiedossa olevat siis, ovat vanhuuden höperöitä molemmat.

Sen lisäksi trumpetti kuuluu sarjaan "seinähullut"

Trumppi on sekoittanut lähes päivittäin oman maansa poliittisessa kärjessä olevia ja olleita henkilöitä.

Biden taas sekoittaa maanosat ja maat.

Puhuu Meksikosta kun tarkoittaa Gazaa.

Körmähtelee lisäksi ilmeisen selvin päin eli vanhuuden heikkouttaan.

Onpa heikoissa kantimissa vanhimman demokratian poliittinen järjestelmä.

Ainoa toivo on, jotta Luoja puuttuisi peliin ja korjaisi luotunsa parempaan talteen.

Molemmat.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti4.3.2024 18.09
Erittäin hyviä UUTISIA AMERIKASTA taas!!!!

Donaldin VAALIVANKKURIT jyrää. Huomenna on SUPER TUESDAY, jolloin naulataan viimeinen naula RINO NIKKI HAYLEYN ARKUUN!!!!

RINO NIKKI HALEY on osoittatutunut paikallisten demokraattien TROIJAN HEVOSEKSI, sillä erotuksella, että NIKKIN salajuoni on jo paljastettu.

Donald valitsi NIKKIN USA:n YK-lähettilääksi vuonna 2017 ja HALEY kannatti kaikkia TRUMPIN ajamia uudistuksia YK:ssa ja julkisesti piti TRUMPIA erinomaisena presidenttinä.

Menestyksekkään YK-uransa innostamana NIKKILLÄ nousi vallanhimo selvästi hattuun ja NIKKI ajautui TRUMPIN sisäpiirin ulkopuolelle, kun TRUMPILLE alkoi selvitä, että kysymyksessä on joka tapauksessa ns. RINO republikaani, joka on valmis vaikka myymään äitinsä, että pääsee käsiksi korruptiorahoihin, joita pyöritetään Washington DC ns. established byrokraattien toimesta.

NIKKI HALEY on toiminun South Carolinan kuvernöörinä vuosina 2010-2017 ja häntä on kannattanut etenkin toinen RINO ja koruptioherra MITT ROMNEY, joka aikoinaan hävisi myös presidentin vaalin OBAMALLE.

Oman kotivaltionsa esivaalissa NIKKI HALEY hävisi murskaluvuin TRUMPILLE, vaikka demokraattien miljardöörit tukivat NIKKKIÄ massiivisilla summilla ja osa demokraateista vielä äänesti republikaanien vaalissa NIKKIÄ.

TRUMPILLA oli tas esivaalissa vahva South Carolinan senaattorien tuki, joten kysymyksessä oli NIKKIN osalta täydellinen mahalasku.

NIKKIN korruptiotoimintaa kuvaa myös se, että hänet on valittu vuonna 2019 BOEINGIN hallituksen jöseneksi ja tunnetusti BOEING on yksi Amerikan suurimpia puolustusvoimien lentokoneiden ja rakettien valmistajista.

HALEYLLa on siis ollut pitkäaikainen suhde Amerikan puolustusteollisuuteen, kun TRUMP nimitti BOEINGIN entisen CEO:n Patrick M. Shanahanin puolustusministeriksi vuonna 2017, mutta joutui eroamaan vuonna 2019 ilmeisesti siksi, että TRUMP koki BOEINGIN velottaneen puolustusministeriön hankinnoista liikaa.

Tämäkin asia tuli ilmi, OBAMA oli tilannut BOEINGILTA Presidentin lentokoneiden uudistuksen ja TRUMP oli pannut merkille niiden maksaneen muistaakseni 1.2 miljardia dollaria liikaa.

NIKKI HALEY on siis ollut koko ajan RINO rebulikaanien ns. SOTA HAUKKA ja TRUMP on jo vuodesta 2015 lähtien puhunut sen puolesta, ettei USA:n tule ulkomailla sotkeutua esim. Afganistanin ja Irakin kaltaisiin sotiin.

Kuitenkin TRUMP on koko ajan ajanut ns. PEACE THROUGH STRENGTH linjaa eli VOIMAAN PERUSTUVAA RAUHAA.

Tässä suhteessa TRUMP on ollut kriittinen OBAMAN JA SENIILIN BIDENIN edustamalle linjalle, jossa USA:n sotilasmenot ovat jatkuvasti supistuneet reaalisesti ja puolustusvoimiin on levinnyt myös kulttuurimarxilainen transsukupuolinen meno, joka on heijastunut siihen, että palveluhalukkuus armeijassa on vähentynyt.

VIELÄ PAREMPAA tietoa tuli taas USA:n KORKEIMMASTA OIKEUDESTA, joka yksimielisesti 9-0 totesi, että DONALD J. TRUMPIA ei voida estää osallistumasta Presidentin esi- tai varsinaiseen vaaliin.

Näin ollen sikäläisten demokraattien DONALD J: TRUMPIN NOITAVAINO näyttää tulevan päätepisteeseensä!!!

Parasta on, että OTTO & EEROKIN alkaa tutustua, mitä tarkoitetaan käsitteellä OIKEUSVALTIO.

Syyttömistä ei voida tehdä syyllisiä, kuten NEUVOSTOLIITOSSA oli Stalinin aikaan tapana, kun BERIJA oli ottanut käyttöön periaatteen: näytä minulle mies, niin minä osoitan sinulle rikoksen.

SENIILI BIDEN on nyt yrittänyt nyt samaan periaatetta USA:ssa, mutta KORKEIN OIKEUS TOTESI viileästi, että Njet!!!!

ottoRe: Donald Trumpetti5.3.2024 7.26
Oikeusvaltion keskeisiin periaatteisiin kuuluvat vapaat ja rehelliset vaalit.

Ja vaalien voittaja näyttää suunnan mihin mennään.

Sekin lienee selvää, että vaalien voittaja on se, joka saa eniten ääniä.

Ameriikan Yhdysvalloissa ei näin ole.

Ajatelleenpa vaikka vaalia, jossa trumpista leivottiin presidentti.

Pili Clintonin parempi puolisko sai kolme miljoonaa ääntä enemmän.

Mutta huolimatta tästä, käytössä oleva vaalijärjestelmä nostikin trumpin kärkeen.

Kiistätkö aakooämmä jottei näin tapahtunut?

Sikäläisessä systeemissä onkin eurokielellä ilmaistuna selvä oikeusvaltiovaje.

Mutta itse vaaliin.

Neljässä vuodessa on äänestäjäkuntaan tullut neljä uutta ikäluokkaa.

Sielläkin.

Ja vanhimmasta päästä on poistunut ainakin saman verran.

Sekin lienee yleisesti tunnettua, jotta publikaanien kannattajakunnan koulutetuin ja fiksuin osa tuntee voimakasta vastenmielisyyttä tätä seinähullua kohtaan.

Saako se heidät äänestämään jenkkidemaria vai ei?

Se nähtäneen sitten vuoden lopulla.

Trumpin mahdollisesta valinnasta on meidän suomalaisten oltava hyvin, hyvin huolissaan.

Tarjoaahan se putlerille sauman testata sitä kuuluisaa viidettä pykälää.

Ja senhän se tulee tekemään, onhan kepillä jo jäätä kokeiltu.

Ja kokeillaan uudemman kerran kun jäät ja lumet sulavat tuossa kevään korvalla.

Hyviä uutisia ameriikasta tulee erityisesti tuon raakaa tuhoamissotaa käyvän ja kansanmurhaa tekevän putlerin korviin.

Ja tietysti meidän aakooämmän.

eeroRe: Donald Trumpetti5.3.2024 15.11
Kyllä eero ymmärtää mitä tarkoittaa oikeusvaltio.
Enkä missää vaiheessa, tämän osion keskustelussa ole kyseenalaistanut oikeusvaltioperiaatetta.

Kysymys, että onko yhdysvallat se,kaikenkansanuskovaisille se, ainut oikea oikeusvaltio, on kysyjän oman harkinnan varassa.

Se, mitä kyseenalaistin trumpetin kohdalla on. Kun kansa demokraattisesti suoritetuissa kansanvaaleissa äänestää oman suosikkinsa presidentitksi, ja kisan hävinnyt nostaa kapinan yhdysvaltain pyhimpää hallintohuoneistoa kohtaan,
osoittaa, kuinka huono ja typerä häviäjä trumpetti on.

Kuten jo ainoaksi presidenttikaudeksi jääneeksi trumppikausi osoitti, on aivan käsittämätöntä kuinka aivan jopa maalaisjärjenvastaisia mielipiteitä tämä trumppi suustaan ulos laski ja laskee edelleen.

Olen senverran konservatiivi, ns. wanhankansanmies. että kyllä nykypäivänkin alati muuttuvassa yhteiskunnassa tarvis säilyttää jotakin siitä perinteisestä hyvinvointiyhteiskunnasta, niin kotosuomessa kuin ameriikoissakin.

Trumpetilla ei ole kykyä tähän.

Toivottavasti amerikoissa äänestäjät asettuvat järjen voiton kannalle, ei koko globaaliin katastrofiin johtavan idioottimaisen ideologian kannalle.

ottoRe: Donald Trumpetti10.3.2024 15.27
Joutuu myöntämään, jotta trumpetin voittaessa 2016 olin hieman hyvilläni.

En tosin siitä, että trumppi voitti vaan siitä, että rva Clinton hävisi.

Jenkkidemarin voittaessa on aina dollari heikentynyt.

Vastaavasti muut ovat vahvistuneet.

Vahvistuva euro olisi taas ollut myrkkyä vientiteollisuudesta riippuvalle isänmaallemme.

Näin tuolloin järkeilin.

Mutta.

Ei aikaakaan alkoi nousta todella outoja uutisia.

Trumppi tekemässä diilejään pahimman roistovaltion p-korean seinähullun diktaattorin kanssa!

USAn vapaan maailman liput rinnakkain tuon roistovaltion tunnusten kanssa!

Silloin merkkivaloni meni punaiselle ja on siellä pysynyt.

Ja ne "diilit" sen kun vaan jatkuivat.

Moskovan hymyillessä leveästi.

Lopullinen ja peruuttamattomin munaus trumpetilta oli vaalituloksen kiistäminen ja siitä alkunsa saanut mellakointi demokratian pyhäkköön kuten Eerokin totesi.

Se oli yksinomaan trumpin vastuulla.

Jos hänessä olisi ollut miestä edes siteeksi, olisi hän hoitanut mellakoitsijat kotiin heti paikalla.

Sormeakaan tämä idiootti ei nostanut tähän suuntaan.

USAn kansalaiset ovat nyt tukalassa paikassa. Se siellä myönnetäänkin avoimesti.

Pitääkö heidän tehdä valinta hullun ja höperön välillä?

Trumpettia tuskin publikaanit pystyvät vaihtamaan, olisivat sen jo tehneet jos vain se mahdollista olisi ollut.

Siispä jenkkidemarien on nyt pakko löytää joku täysissä ruumiin ja sielun voimissa oleva.

Muutoin voi tapahtua mitä tahansa.

Aivan mitä tahansa.

Tässäkin maassa.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti11.3.2024 0.54
Täytyy valitettavasti opastaa EEROa ja OTTOAKIN USA:n perustuslaista ja Presidentin vaalijärjestelmästä.

Yllä EERO toteaa, että hän ikään kuin pitää arvossa ns. OIKEUSVALTIO PERIAATETTA.

AKM joutuu silloin kysymään, miksi sinä, sitten kirjoitat ihan vakavissasi, että esim. PILI CLINTONIN MUIJAN olisi pitänyt tulla valituksi Yhdysvaltojen Presidentiksi, kun hän sai valtakunnallisesti kaikkiaan enemmän ääniä kuin Donald J. Trump, mutta hävisi kirkkaasti osavaltioiden valitsijamiesten lukumäärässä.

Tässä kohtaa täytyy todeta, että Amerikka on LIITTOVALTIO, jossa on 248 vuotta vanha PERUSTUSLAKI.

Suomen Perustuslaki on ANTERO JYRÄNKIN käsialaa ja se on astunut voimaan nykymuodossaan vasta vuonna 1999.

Suomessa Presidentti kuiten valitaan myös valitaan Perustuslain mukaisessa järjestyksessä.

Samalla tavalla lainsäädäntövaltaa esim. Suomessa käyttää EDUSKUNTA - ei AMMATTIYHDISTYSTEN KESKUSJÄRJESTÖ SAK tai PERÄTI AKT.

Näin tehdään myös Amerikassa.

Amerikassa on 50 osavaltiota, joista kustakin valitaan tietty määrä edustajia ja Presidentiksi tulee se henkilö, joka on saanut eniten valitsijamiehiä osavaltioista.

Valitsijamiesten määrä vaihtelee Amerikassa osavaltioittain riippuen osavaltioiden väkiluvusta.

Vuoden 2016 vaalin tulos valitsijamiehien osalta oli seuraava:

□ TRUMP voitti 30 osavaltiota ja sai 304 valitsijamiestä

□ PILI CLINTONIN MUIJA voitti 20 osavaltiota ja sai valitsijamiehiä vain 227 kpl.

Kuitenkin PILI CLINTONIN MUIJA on nyt jo 8 vuotta putkeen höpöttänyt Amerikan kaikilla pääuutiskanavilla, että vaalit varastettiin häneltä ja TRUMP on ollut laiton Presidentti, joka pitää erottaa virastaan (kaksi epäonnistunutta yritystä).

Nämä puheet ovat tietysti näköjään uponneet EEROONKIN kuin kuuma veitsi voihin.

Vuoden 2020 vaalissa Trump taas hävisi ns. vaa'ankieli osavaltioissa 73 valitsijamiestä, kun Biden ja Trump molemmat voittivat 25 osavaltiota seuraavasti:

Arizona Ääniä Valitsijat
Biden 1 672 143 11
Trump 1 661 686
erotus 10 457

Georgia
Biden 2 473 633 16
Trump 2 461 854
erotus 11779

Michican
Biden 2 804 040 16
Trump 2 649 852
erotus 154188

Pennsylvania
Biden 3 458 229 20
Trump 3 377 674
erotus 80555

Wisconsin
Biden 1 630 866 10
Trump 1 610 184
erotus 20682
Yhteesä 73

Biden sai valitsijamiehiä yhteensä 306
Trump sai valitsijamiehiä yhteensä 232

Se tiedetään jo nyt, että esim. Pennsylvaniassa annettiin laittomia ääniä yli 2 milj. kpl, joista enemmistö meni Bidenille.

Pelkästään tämä olisi muuttanut valitsijamiehet seuraavasti:

- Biden 286
- Trump 252

Kun sitten FBI & CIA sekä kaikki ns. BIG TECH firmat kuten Twitter, Facebook (Meta) ja Google, Youtube ja Instagram sensuroivat Bidenin pojan ns. LAB TOP from HELL tiedot (väitettiin venäläiseksi disinformaatioksi demokraattien toimesta), niin Bidenin kannattajista 17% olisi jättänyt äänestämättä tai olisivat äänestäneet Trumpia, jos kyseinen tietokonetta koskeva tieto olisi paljastettu.

Tällöin Trump olisi voittanut ylivoimaisesti vaalin, koska olisi helposti voittanut kaikki vaa'ankieliosavaltioiden 73 valitsijamiestä.

Yllä mainituissa ns. vaa'ankieliosavaltioissa FACEBOOKIN (META) omistaja MARK ZUCKERBERG vielä sijoitti ns. äänestyslipukkeiden DROP BOXEJA, joihin maksetut yleensä neekerit keräsivät ihmisiltä äänestyslipukkeita, eikä näissäkään lipukkeissa tarvinnut olla mitään varmisusta äänestäjän henkilöllisyydestä.

Zuckerberg sijoitti tähän laittomaan yksityiseen demokraattien vilpilliseen VOTE HARVESTIN operaatioon 410 milj. USD.

Edellisen lisäksi noin 20 milj. äänestyslipukettä toimitettiin vielä postiääninä, eikä niissäkään tarvittu henkilötietoja ja valvonta oli täysin puutteellista, kun postiääniä saattoi palauttaa viikkoja ennen vaaleja ja myös viikkoja niiden jälkeen.

Kun ottaa nämä epävarmuustekijät huomioon ja senkin, että tiedetään, että suuri määrä kuolleita hekilöitäkin äänesti, niin on lähes varmaa, että TRUMP todellisuudessa voitti vaalin, kun yllä mainituissa vaa'ankieliosavaltioissa oli vain erittäin pienet äänierot.

Jos kaikki vaa'ankieliosavaltioiden valitsijamiehet olisivat menneet Trumpille, niin vaalin tulos olisi ollut seuraava:

- Biden 306-73 = 233
- Tump 232+73 = 305

Nykyisten galluppien valossa valitsijamiesten jakautuma olisi 4.11.2024 seuraava:

- Biden 241
- Trump 251

ja 46 valitsijamiehen tilanne on vielä epävarma, mutta kaikkien USA:n galluppine mukaan tällä hetkellä TRUMP johtaa selvästi myös koko maanlaajuisesti eikä vain osavaltioittain.

Tiedossa kuitenkin on, että nykyinen BIDENIN oikeusministeri on jo käynnistänyt operaatiot, joilla hän pyrkii estämään sen, että äänestyslipukkeissa olisi kuten Suomessakin aina on siis äänestävän henkilön tiedot.

Amerikaan on tullut laittomasti Bidenin kauden aikana jo yli 9 milj. muukalaista noin 140 maasta, joista osalle ollaan jo rekisteröimässä demokrattipuolueen äänestysoikeuskin.

Tällaiset demokraattien vippaskonstit ja BIDENIIN kohdistuva syvä epäluulo jopa demokraattien piirissä, saattaa hyvinkin johtaa siihen, että BIDENIN tilalle demokraatit tulevat myöhemmin keväällä asettamaan verevämmän ehdokkaan.

Amerikan median vasemmistolainen suuntaus johtaa siihen, että oikeistolaisen ehdokkaan on lähes mahdotonta nykyään päästä Presidentiksi, joten gallupeista huolimatta tulevan marraskuun vaalista tulee tiukka.

Alla EEROLLE & OTOLLE vähän lisätieto, miten Amerikassa Presidentti valitaan:

"Osavaltiot saavat valitsijamiehiä saman verran kuin niillä on edustajia kongressissa eli edustajainhuoneessa ja senaatissa yhteensä.

Edustajainhuoneen paikkaluvut taas määräytyvät osavaltioiden väkiluvun mukaan (kuitenkin vähintään yksi), ja senaattiin saa jokainen osavaltio edustajia kaksi.

Näin ollen osavaltio saa minimissään kolme valitsijamiestä.

Yhdysvaltain presidentinvaali suosii siis jonkin verran pienempiä osavaltioita.

Osavaltiossa eniten ääniä saanut ehdokas saa kaikki osavaltion valitsijamiehet, pois lukien Maine ja Nebraska, joissa äänet saattavat jakautua useammalle ehdokkaalle.

Koska useimmissa osavaltioissa voittaja osataan arvioida jo ennen vaaleja, vaalikampanjointi keskittyy usein vaa?ankieliosavaltioihin, joissa ehdokkaiden kannatukset ovat tasoissa.

Osavaltiopohjainen vaalijärjestelmä ja kaksikamarinen kongressi ovat liittovaltiota muodostettaessa tehtyjä kompromisseja.

Epäsuora valintatapa mahdollistaa tuloksen, jossa vähemmän ääniä maanlaajuisesti saanut ehdokas voittaa vaalin.

Esimerkiksi vuoden 2016 vaaleissa Hillary Clinton (D) sai 3 miljoonaa ääntä enemmän kuin Donald Trump (R), mutta Trumpista tuli presidentti, koska hän sai selvästi enemmän valitsijamiehiä."

Toistaiseksi lähes kaikki suomalaiset ns. "ASIANTUNTIJAT" prof. MARKKU RUOTSILAA lukuun ottamatta ovat todeneet, ettei mitään vaalivilppiä vuoden 2020 Presidentin vaalissa ole havaittu.

Tällainen Suomessa levitetty tieto on kuitenkin TÄYTTÄ VALETTA!!!!

OTON on turha kiihkota TRUMP vihassaan. Jos oikeasti otat selvää, mitä mies on elämässään tehnyt ja perehtynyt edes pintapuolisesti hänen saavutuksiinsa Presidenttinä, niin luulen, että OTONKIN silmät avautuu.

AKM on jo pitemmän aikaa ihmetellyt, mistä Suomessa fanaattinen viha TRUMPIA kohtaan johtuu, kun TRUMP ei ole millään tavoin ollut tekemisissä Suomen kanssa esim. Presidenttikaudellaan ja taas toisaalta TRUMP on Amerikassa tällä htekellä ylivoimaisesti suosituin poliitikko???

AKM on kohtalaisen varma, että amerikkalaiset kyllä itse tietää paremmin millainen mies TRUMP on kuin kukaan suomalainen, joka on opiskellut miehestä vain Suomen VALTAMEDIAN kautta.

Jostain kumman syystä Suomessa vihataan TRUMPIA eniten maailmassa!!!!

Oleellinen asia TRUMPIN aikaan oli se, että maailassa oli RAUHA ja AMERIKASSA ei ollut inflaatioita, ei ollut laitonta maahanmuuttoa, rikollisuus oli hallinnassa, maassa vallitsi täystyöllsyys ja osakekurssit nousivat kohisten.

Nyt vain kolmessa vuodessa kaikki on Amerikassa muuttunut siten, että 80% kansasta sanoo, että suunta on nyt väärä!!!!

ottoRe: Donald Trumpetti11.3.2024 7.06
Totesit akm tuossa, jotta kuuluisa USAn perustuslaki on pian 250 vuotta vanha.

Liekö vanhin voimassa oleva sen kuuluisan Hammurabin jälkeen.

Sitä sovelletaan parhaillaan tuolla Gazan kaistalla.

"Silmä silmistä ja hammas..."

Ja näin maailma on pian sokea ja hampaaton. Ja ilman hampaita...

Mutta se ei nyt kuulu tähän.

Tunnen jenkkien systeemit.

Vähäisen opillisen sivistyksen kautta ja olipa tuossa työelämän loppumetreillä tilaisuus kuulla Benita Heiskasen sinänsä arvokkaita esitelmiä siitä, miten vaalit tuolla hoidellaan.

Tiedän hänen olevan kulttuurimarxisti muttei se itse vaalitapaa ja sen läpivientiä miksikään muuta.

Eikä muuta sitä tosiasiaa, että äänestäjien vähemmistön äänillä on mahdollisuus valita presidentti tuohon maailman vanhimpaan demokratiaan.

Eikö se ole jo aivan liian vanha?

Kysynpä vaan.

Vai väitätkö, jotta trumppi sai enemmän ääniä taakseen silloin 2016 kuin se rva Clinton?

Valitsijamiesten lukumäärä on sitten oma lukunsa.

Tuollaisen ikivanhan ja aikansa eläneen enemmistövaalisysteemin takia ay-liike on kahden vasemmistopuolueen käsissä sataprosenttisesti.

Tässä maassa.

Ja sen tulos on nähtävissä tänäkin aamuna.

Olisiko mahdollisesti aika vähän säätää siinäkin jotain?

Työväki on jo huomattavin osin säätänyt liittymällä YTK:hon.

Siis se työväki, joka vielä katsoo työn tekemisen olevan ensisijainen keino saada rahaa.

Mutta se ei nyt kuulu tähän.

En ole valtamedian varassa.

En sitten vähääkään.

Mutta en ole myöskään minkäänlaisten ideologisten hörhöjen tai uskovaisten vietävissä.

Jo koulupoikana omaksuin epäilevän asenteen muutoinkin kaikkeen siihen, mitä maailmassa kovaan ääneen huudetaan ja oikeaksi vannotaan.

Politiikkaa tunnen ihan kohtalaisesti sekä teorian että käytännön tasolla.

Maailman vanhin demokratia on syvässä kriisissä.

Se ilmenee juuri nyt siinä, että USAn kansalaisten on valittava joko höperön ja hullun väliltä.

Kaiken lisäksi tuo hullu näyttää myös höperehtivän.

ottoRe: Donald Trumpetti11.3.2024 7.16
Arvoisa Aakooämmä!

Seuraava tekstini on mennyt sinulta kokonaan ohi.

Kirjoitin 18.2:
"Monipuoluejärjestelmään tukeutuva edustuksellinen demokratia on vähiten huono poliittinen järjestelmä.

Tämä on väitteeni.

Perustelen aina kannanottoni. En pidä mitään huonompana tahi parempana mistään ihmeellisestä syystä.

Kaksipuoluejärjestelmässä politiikan suunta poukkoille äärilaidasta toiseen jyrkemmin kuin maissa, joissa on mahdollisuus koota hallitus erilaisista koalitioista.

Jopa oikeisto-vasemmisto akselin yli.

Aina kansalaisten vaaleissa antaman mandaatin mukaisesti.

Samalla kansalaisten vastakkainasettelu on vähäisempää ja erilaisille mielipiteille jää enemmän tilaa.

USA on peruuttamattomasti kahtia jakautunut maa. Suurin syy tähän on trumppilainen politiikka, joka ei anna mitään arvoa eikä tilaa toisille.

Iso-Britanniassa taas niin konservatiivit kuin työväenpuolue ovat sisäisesti jakaantuneet mitä erilaisimpiin suuntauksiin. Ollen osittain toistensa kanssa päällekkäin.

Tavalliselle äänestäjälle onkin siellä vaikea hahmottaa sitä, mille kannalle hän äänensä antaa.

Meillä taas puolueiden ohjelmat eroavat varsin selkeästi toisistaan.

Näillä perusteilla järjestelmämme sekä muut vastaavat ovat vähemmän huonoja.

Mitä suoraan demokratiaan tulee, niin se soveltuu jonkin yksittäisen, tarkasti rajatun asian ratkaisemiseen.

Yleinen yhteiskuntapolitiikka on taas monipuoluejärjestelmän heiniä."

PS:
En tarvitse lainata "hihipediasta" mitään. Kaikki on päässäni.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti11.3.2024 13.02
OTOLTA toivoisin, ettet käyttäisi minusta laatusanaa "ARVOISA", vaikka olen yllä ehkä todennut, että pyrin olemaan arvopohjainen optimistinen REALISTI.

Olen joutunut linjaamaan ajattelutapani tälle suuntaukselle, kun Suomessa on UUDEN PRESIDENTIN myötä nyt siirrytty tähän uuteen NATO-kauteen, jossa panssarivaunut jo harjoittelee kovaa vauhtia Lapin erämaissa ja paikallisilla sotilaskodeilla tuntuu olevan jo munkeista pulaa ja kyläkauppojen pakasteet on jo ostettu loppuun!!!!

On kovin hyödytöntä väitellä siitä, onko Putinin mafiahallinto, monarkia, demokratia tai kaksipuolue järjestelmä tai kommunismi parempi.

Tässä suhteessa kehotan OTTOA ja muitakin tutustumaan esim. alla olevaan vuonna 2016 laadittuun Euroopan hallintojärjestelmiä koskevaan "viralliseen" dokumentiin.

"Syyskuu 2016
Valtioneuvoston selvitysja tutkimustoiminnan
julkaisusarja 37/2016"

AKM:n mielestä hallintojärjestelmien hyvyyttä arvioitaessa TULOKSET KUITENKIN RATKAISEVAT.

Mitä tulee sitten esim. Amerikkaan, josta tässä on nyt paljon puhuttu, niin jostain kummasta syystä kyseinen TASAVALTA ja LIITTOVALTIO on noussut maailman johtavaksi valtioksi itsenäistymisestään 4.7.1776 lähtien ja sikäläinen systeemi perustuu siis itsenäisten valtioiden valtioliittoon, jossa vain tietyt asiat kuuluvat liittohallitukselle.

Tällaisia yhteisiä asioita on huolehtiminen maan rajoista ja puolustusvoimista.

Liittovaltion lainsäädäntövalta on kaksikamarisella kongressilla ja ylähuoneella eli senaatilla.

Molemmat hallintoelimet voivat säätää lakeja, mutta verolakeja voi säätää vain kongressi. Tullakseen hyväksytyksi sekä kongressin että senaatin on hyväksyttävä liittovaltion lait.

Osavaltioilla on sitten omat vastaavat elimensä.

Lakien toimeenpanovaltaa käyttää sitten liittovaltion tasolla erilaiset ministeriöt, joita johtaa presidentti.

Kyllä se kaikilla on tiedossa, että Amerikan hallintojärjestelmässä on paljon puutteita, mutta kysymyksessä on kuitenkin viimeiseen asti TASAVALTA, jossa on haluttu kansanvalta viedä mahdollisimman lähelle kansalaisia ja tästä syystä Amerikassa esim. SANANVAPAUS on aivan keskeinen kansalaisoikeus.

Suomesta taas tiedetään, että meillä on eduskunnassa puolueita kuin VILKKILÄSSÄ KISSOJA ja jokainen pikku riikkinenki vähemmistö täytyy meillä milellään hallituksessa, jotta mitään kansantaloutta ja kansan hyvinvointia parantavia uudistuksia ei saada toteutettua.

Nytkin on UNILUKKARINKIN mukaan hujahtanut peräti 17 vuotta, kun HARTIAVOIMIN ON PELASTETTU MAAPALLOA, VIHREÄTÄ SIIRTYMÄÄ & METSIÄ ON ENNALLISTETTU, mutta kansantalouden kakku on pienentynyt kuin PYY MAAILMANLOPUN EDELLÄ!!!

Nytkin on koko PORUKKA LAKOSSA ainakin kaksi tai jopa 4 viikkoa putkeen ja syksyllä on taas uus lakkorupeama edessä.

RIIKKA PURRAKIN on joutunut jo hankkimaan leikkuulaudatkin, kun joka helvetin ilta RIIKKA joutuu laikkaamaan, kun EKP:n Christine Lafarge vain ilmoittaa, että me ollaan päätetty pitää korot vähintään 3%:ssa, kun meillä on meneillään tuo VIHREÄ SIIRTYMÄ & UKRAINAN SOTA.

Tästä peruskysymyksestä käydään nykyään kovaa keskustelua, kun modernit tiedonvälitystavat ja monopoliyhtiöt ovat alkaneet sensuroimaan kansalaisten toimintoja ja siksi parhaillaan sikäläistä lainsäädäntöä ollaan kovasti kehittämässä.

Onhan se vähän huvittavaakin, että Amerikkaa on kautta historian tarvittu eri puolilla maailmaa jonkinlaisena POLIISINA, kun eri puolilla maailmaa on aina saatu pienempiä ja suurempikin kärhämiä syttymään.

Hyvänä esimerkkinä tästä on esim. se. kun HITLER aloitti Saksassa kehittelemään sitä 1000 vuotista kansallissosialistista valtiotaan ja yhdessä Stalinin kanssa saivat aikaan 2. maailmansodan.

Senkin lopettamiseksi tarvittiin aluksi vastahakoista YHDYSVALTOJA.

Aluksihan USA kyllä tuki mm. Neuvostoliittoa Hitlerin hyökkäyksiä vastaan, mutta Japaanilaisten Pearl Harbourin hyökkäyksen jälkeen vuonna 1941 USA oli avoimesti mukana sodassa.

Ratkaiseva tasiteluhan sitten Euroopassa käytiin liittoutuneiden toimesta Ranskan Normandian maihinnousussa (Overlord operation) 6.6.1944.

Kannattaa muuten käydä katsomassa paikkoja, niin saa kyllä hyvän tuntuman siitä, millaista on ollut syöksyä sakemannien konekiväärien ruoaksi täysin suojattomalla hiekkatöyräällä.

EEROA ja OTTOA vähän tästä kiusaakseni huomautan tässä yhteydessä, että tästä on tehty Darryl F. Zanuckin ohjaaman elokuvakin (1962), johon PAUL ANKA on säveltänyt tunnussävelen "The Longest Day", marssilaulu.

https://youtu.be/Fa1yUAal0K4

AKM:n ollut ihmeisssään, miten USA:n taloudelliset resurssit olivat tuolloin vuonna 1994 mahdollisia tuollaiseen poliisioperaatioon, kun USA:n väestö oli vuonna 1944 vain 138.4 miljoonaa, joka on suunnilleen yhtä suuri kuin nykyään on agressiivisella PUTININ VENÄJÄLLÄ.

Tietysti kysymyksessä oli myös liitto, jossa myös Winston Churchillin Englannin ja Kanadan joukot olivat mukana.

Tuossa uhkarohkeassa Normandian maihinnousussa kuoli 6 000 amerikklaista sotilasta.

Nykyäänhän Yhdysvalloilla on yli 600 sotilaallista tukihohta ympäri maailmaa pitämässä yllä kansainvälistä rauhaa!!!

USA:n vuoden 2024 puolustusbudjetti on 886 miljardia USD.

PUTININ HYÖKKÄYSBUDJETTI nousi vuonna 2023 jo 110 miljardiin USD:iin.

NATON vuoden 2024 siviilibudjetti on taas vain 438.1 milj. euroa ja puolustusbudjetti vain 2.03 miljardia euroa.

Vuonna 2023 NATO maiden yhteenlaskettu puolustusbudjetti oli 1 260 miljardia USD, jostaa suurimmat maat vastasivat seuraavasti (x miljradia USD):

- USA 860.0
- Saksa 68.1
- Englanti 65.8
- Ranska 56.6

Kyllähän tästä kaikesta näkee, että Euroopan puolustus on jätetty häpeällisesti täysin amerikkalaisten veronmaksajien varaan.

Amerikassa taas republikaanit ovat olleet hyvinkin huolissaan siitä, kun SENIILI JOE BIDEN ei ole nostanut puolustusbudjettia läheskään inflaation tahdissa, kun kaikki budjettirahat on syydety ns. NEW GREEN DEALIIN, joka näyttää tulleen tiensä päähän.

Kun BIDENIN aikana kustannustaso on noussut Trumpin ajoista yli 30%:a, niin kohtuullinen puolustusbudjetti olisi nykyään jo noin 1 000 miljardia USD, joka olisi joi noin 13-15% nykyistä vuoden 2024 budjettia suurempi.

SE ON AIVAN SELVÄÄ, että jossain vaiheessa tähän tulee STOPPI, jos suuret EU-maat eivät ala satsata omaan puolustukseensa kunnolla, kun jo puoli Eurooppaa on kohta tulessa!!!

Kuitenkin PUTIN, XI ja Iranin johtajat ovat jo pitempään SENIILIN JOE BIDENIN aikana olleet kovaa vauhtia haastamassa ym. maailman järjestystä ns. BRICS hankkeen avulla.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Donald Trumpetti11.3.2024 15.56
Kuka suomalainen ajattelija sanoo olevansa luonteeltaan Donald J. Trump? Ensimmäisenä oikein vastannut saa pisteen.

ottoRe: Donald Trumpetti13.3.2024 8.56
Tiedän yhden.

Mutta se ei ehkä ole oikea vastaus sen vuoksi, että tämä ajattelija luonteeltaan on enemmän kuin esikuvansa.

Jopa niin, ettei hän kykene keskustelemaan mistään aiheesta, siis ei todellakaan mistään, ettei esikuva nouse jostain kautta esiin.

Vastaavan kaltaista omistautumista asialleen olen tavannut ainoastaan ns. viiden tähden kommunistien sekä joidenkin hihhuliuskovaisten keskuudesta.

Mutta jatketaan kisaa.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti13.3.2024 11.44
DONALD J. TRUMP varmisti viime yönä sen, että hän on Republikaaninen ehdokas tulevissa 5.11.2014 järjestettävässä Presidentin vaalissa.

Demokraattien ehdokas on tällä hetkellä SENIILI JOE BIDEN, mutta Biden vaihdetaan vielä myöhemmin viimeistään kesällä johonkin toiseen, jonka voidaan todeta olevan ns. KONGINITIIVISESTI kyvykäs toimimaan Presidenttinä.

AKM:llä, OTOLLA, EEROLLA eikä Virallisella äänellä ole tässä asiassa äänestysoikeutta, vaikka USA:han voi nykyään kuka tahansa mennä sekä etelästä että pohjoisesta, niin saa sitten ilmaisen bussi- tai lentokonekyydin esim. New Yorkin hotelliin mukaan luettuna mobiililaitteet ja täyden ylöspidon.

Jos hotelli on täynnä, niin joutuu valitettavasti majoittumaan Manhattanillla kaduille telttoihin, mikä aiheuttaa hieman ongelmia, kun voi tulla neekeri tai Venezuelasta karannut vankikarkuri, joka mukiloi tai ampuu sinut kadulle ja poliisi vain seuraa katseella vierestä, kun pikku rikosiin ei saa NYK:issä nykyään puuttua ja poliisi voi joutua itse syytettyjen penkillä.

Kysymyksessä on ns. HUMAN RIGHTS' VIOLATION!!!!

Suomessa vasta opetellaan tätä laitonta MAAHANMUUTTOA, mutta meillä on korkea kyky apinoida kaikki AMERIKAN hulluimpienkin WOKISTIEN ajatukset.

Näitä suuria amerikkalaisia AJATTELIOITA on mm. AOC eli ALEXANDRIA OCASIO-CORTEZ, joka on taas erittäin sanavalmis ja hyvännäköinen naisihminen, joka vuonna 2008 muutti Yhdysvaltojen Floridaan Puerto Ricosta.

AOC muutti myöhemmin New Yorkiin opiskelemaan ja toimi sitten Bronxissa baarinhoitajana, mutta ryhtyi sitten avustamaan tunnettua kommunistia eli BERNIE SANDERSIA, kuten alta käy ilmi:

"After college, Ocasio-Cortez moved back to the Bronx and took a job as a bartender and waitress to help her mother -a house cleaner and school bus driver - fight foreclosure of their home.

She later launched Brook Avenue Press, a now-defunct publishing firm for books that portrayed the Bronx in a positive light. Ocasio-Cortez also worked for the nonprofit National Hispanic Institute.

During the 2016 primary, Ocasio-Cortez worked as an organizer for Bernie Sanders's presidential campaign."

AOC on ollut Amerikan innokkaimpia äärimäisen kalliin New Green Dealin (VIHREÄ SIIRTYMÄ) ajajia ja näiden vasemmistoradikaalien tuki on ollut täysin välttämätöntä, että SENIILI JOE BIDEN on pysynyt vallassa toistaiseksi.

Amerikassa suunta on kuitenkin kääntymässä, koska New Green Deal on johtanut siihen, että keskiverto amerikkalainen on menettänyt lompakostaan muistaakseni 7000-8000 taalaa vuodessa, joka on tietysti täydellistä myrkkyä, kun Amerikassa sosiaalihuoltoa ei ole vastaavalla tavalla kuin Suomessa.

Ainoa tapa selvitä Amerikassa on HUUMEET ja TELTTAMAJOITUS KADUILLA.

Kun tällaisia "matkailijoita" on saapunut Amerikkaan ainakin 10 milj. SENILLIN BIDEN aikana, niin kyllä keskiverto amerikkalainen tietää, mitä ongelmia tästä on jo tullut.

Eikä ongelmat ole millään tavoin vähenemässä, vaikka Suomessa näitä maahanmuuttoasioista höpötettäisiin mitä tahansa.

Eilenkin havaitsin tähänkin asiaan liittyneen UUDEN SUOMEN tiedotteen, kun ULKOPPOLIITTISEN INSTITUUTIN MARIA LINDEN (ent. Annala) teki taas jymyennustuksen DONALD J. TRUMPISTA.

MARIA ennusti nyt, että tultuaan valituksi Presidentiksi, niin TRUMPPI tulee erottamaan Yhdysvallat NATOSTA.

Tällaisessa väitteessähän ei ole pienintäkään järkeä, koska kysymyshän on yksinkertaisesti siitä, että Euroopan on itse huolehdittava puolustuksesta.

Ei Euroopan puolustus voi olla lähes täysin tavallisen amerikkalaisen vastuulla.

Kun Eurooppa huolehtii myös omasta puolustuksestaan, niin tietysti Amerikalla on sitten enemmän mahdollisuuksia korjata oman maansa asioita mm. infran ja energiahuollonkin osalta, joita on vuosikymmenet laiminlyöty.

Totta kai Trumpin tapaiset liikemiehet ymmärtävät, millaisia mahdollisuuksia keskittyminen oman maan asioihin tarjoaa.

Nytkin SENIILI JOE BIDENILLA on vuoden 2025 budjetissa ajatuksena yritysten nykyisen verotuksen nostaminen 15%:sta 26%:iin, jota pidettään täysin käsittämättömänä ideana, jolla on kuitenkin tarkoitus maksaa älyttömäksi todettu New Green Deal.

MARIAHAN on noita TAMPEREEN YLIOPISTON tohtoritutkijoita, jotka näyttävät harjoittavan suomalaisten YLE:n lähetyksiä hartaasti seuraavien kansalaisten aivopesua.

Toinen vastaava TAMPEREEN TOHTORITUTKIJA on nykyään jo SDP:n kansanedustajaksi päässyt JANI KOKKO, joka ei myöskään tunnu koskaan näkevän kolikon molempia puolia.

Linden on yrittänyt jo vuodesta 2015 lähtien todistaa sitäkin, että Donald J. Trump oli laiton Presidentti, johon tulokseen myös YLE:n A-STUDIOSSA usein haastattelema Turun Yliopiston prof. BENITA HEISKANEN näyttää aina tulleen.

MARIA on myös lähes jokaisessa YLE:n A-Studion istunnossa toimittaja PETRI RAIVION ohjauksessa aina todennut, ettei USA:n Presidentinvaalissa vuonna 2020 tapahtunut mitään laitonta, eikä TRUMPILLA ollut oikeutta edes kysyä mitään vaaleihin liittyvistä massiivisista väärinkäytöksistä (noin 20 milj. laittomasta postiäänestä!!!).

Vähitellenhän näissäkin asioissa totuus tulee esille.

Nytkin on jo näytetty, että tammikuun 6. päivän ns. Capitol Hillin valtauksesta Amerikan ns. Established Media ja demokraattipoliitikot ja muutamat republikaanien TRUMPIA vihanneet korruptoituneet ns. RINO poliitikot ovat syöttäneet maailmalle täyttä puppua!!!

AKM on monta kertaa opastanut MARIAAKIN, että vaihda ihmeellä väitöskirjan aihetta hyvän sään aikana, koska näyttää siltä, ettei nykyisestä kirjasta koskaan tule valmista.

Kyseenalaisesta akateemisesta puuhastelusta on tietysti kysymys aina, kun ollaan tekemisissä politiikan kanssa, kun jopa PAAVO ARHINMÄKIKIN on todennut, kuinka TAKKI KÄÄNTYY AINA, kun rahaa tai valtaa on tarjolla!!!

AKM on muutamia tohtoreita sparrannut ja kaikista tuli tohtoreita. Näissä väitöksissä kysymyksessä oli puhtaasti tieteeeliset havainnot.

Mutta jos jo otsaluulla näkee, että puuhastellaan virheellisten olettamusten kimpussa ja näihän useimmiten asianlaita on, kun ollaan tekemisissä politiikan kanssa, niin sen kyllä helposti arvaa, ettei valmista tule koskaan.

Lapin Yliopistossahan elokuvaohjaaja LAURI TÖRHÖNENHÄN väitteli myös tohtoriksi, mutta eihän siinäkään kauaa mennyt, kun todettiin, että LAURI on aiemmin toiminut vuosina 1993-2000 Törhönen oli kokoomuksen kaupunginvaltuutettu Helsingissä ja eiköhän LAURINKIN väitöskirja lopulta hylätä, kun väärän puolueen edustaja teki ansiokkaasta urastaan väitöskirjan.

Virallinen äänikin aikoinaan keräili siemenkultaa RÖMSSYN pelastamiseksi ja alan mies muistaakseni ehdotti pahvista polkupyörää.

AKM oli jo silloin oikeilla linjoilla, kun AKM totesi, että OTANIEMEN purettavaksi määrätty PIENYDINVOIMALA olisi pitänyt siirtää JUANKOSKELLE, niin siitä olisi saatu sähköt ja lämpökin jopa koko KUOPION KAUPUNGILLE!!!!

Tuollainen pienydinvoimala käy tasaisesti tuulesta ja auringosta riippumatta vuodedsta toiseen kymmeniä vuosia putkeen.

MAKE FINLAND GREAT AGAIN!!!!

ottoRe: Donald Trumpetti17.3.2024 13.42
Trumpetti törähti jälleen.

Uhkaili verilöylyllä jollei tule valituksi.

Jotta näin tällä kertaa.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti17.3.2024 17.12
Iltalehden ATTE LEHTONEN heräsi jo viime yönä klo 4:38 levittämään taas ns. FAKE NEWS infoa Donald J. Trumpin Ohion osavaltion Daytonissa pidetystä vaalitilaisuudesta.

Näköjään OTTOKIN on jo huomannut tiedotteen!!!

Tämän FAKE NEWS tiedon TYHJÄNTOIMITTAJA LEHTONEN on poiminut SENIILIN BIDENIN agitaattoreilta ja kuten alta käy ilmi näköjään AP:n, Politicon ja New York Timesin uutisista.

TUNNETTU TOSIASIA KUITENKIN ON, että em. tietolähteet ovat täysin demokraattisen puolueen käskyvallassa ja vääristelemällä uutisia irrottaen esim. TRUMPIN lausuntoja asiayhteyksistään voidaan todellinen tieto muuttaa päin vastaiseksi.

Tätä Trumpin vastaista kampanjaa on Amerikan valtamedia käynyt systemaattisesti jo vuodesta 2015 lähtien ja tunnetusti kaikki Trumpia koskevat väitteet ovat osoittautuneet täysin virheellisiksi ja itse asiassa paikalliset demokraatit ovat ITSE SYYLLISIÄ tällaisiin ja vielä vakavampiin väärinkäytöksiin ja massiiviseen korruptioon, joista TRUMPPIA on koko ajan syytetty.

ILTALEHTI näyttää olevan sen tason AVIISI, että toimituskunta pitää kaikkein luotettavimpana tietolähteenä jopa NEUVOSTOLIITON aikaista PRAVDAA.

AKM ei tätä tietenkään ihmettele, kun PRAVDAHAN taitaa merkitä suomeksi TOTUUS!!!

Totta kai ILTALEHDEN agitaattoreiden täytyy TOTUUTTA USKOA, koska muutenhan tyhjäntoimittajien palkanmaksu loppuu lyhyeen.

Alla ILTALEHDEN syvällinen analyysi FAKE NEWS tieodotteesta:

"Atte Lehtonen
Tänään klo 4:38

Donald Trump sanoi lauantaina kannattajilleen puhuessaan Ohiossa, että hänen vaalitappionsa tietäisi Yhdysvalloille VERILÖYLYÄ.

□ Jos minua ei valita presidentiksi, siitä tulee verilöyly. Siitä tulee verilöyly koko maalle, Trump sanoi puheessaan Daytonissa, kun hän kampanjoi senaattoriehdokas Bernie Morenon puolesta.

Trump ei tarkentanut, mitä hän tarkoitti verilöylyuhkauksellaan.

Kommenttinsa aikana hän valitti maan autoteollisuuden tilasta. Trump jatkoi vakuuttelemalla, että Kiina ei pystyisi myymään Yhdysvaltoihin tuotuja ajoneuvoja, jos hän voittaa vaalit.

Istuvan presidentin JOE BIDENIN kampanjan tiedottaja JAMES SINGER tuomitsi nopeasti Trumpin uhkaavat puheet.

□ Hän haluaa uuden tammikuun 6. päivän, mutta amerikkalaiset antavat hänelle uuden vaalitappion marraskuussa, koska he vastustavat edelleen ääriajattelua, kiintymystä väkivaltaan ja kostonhimoa, Singer sanoo lausunnossa viitaten Capitolin vuoden 2021 mellakkaan.

Tähän kohtaan on sitten ILTALEHDESSÄ LAITETTU DONALD J. TRUMPIN iso kuva, jonka on ottanut jossakin toisessa yhteydessä FREE LANCE PARARAZZI KUVAAJA ERIK S. LESSER ja sitten näköjään ILTALEHDEN tai NEW YORK TIMESIN toimittaja on alle kirjoittanut tekstin, jossa Trump vertaa laittomia maahanmuuttajia muka eläimiin, kun Ohion vaalitilaiuudessa Trump viittasi nimeä mainitsematta äskettäin laittomasti Amerikkaan Venezuelasta tulleeseen eläimelliseen murhamieheen, joka murhasi ilman mitään syytä sairaanhoitajaopiskelija LAKEN RILEYN.

Tämä murhahan oli näyttävästi esillä myös Seniilin JOE BIDENIN State of the Union puhetilaisuudessa, missä SENIILI BIDEN täysin käsittämättömästi huutamalla esitti ja väitti, että LAKEN RILEY olikin nimeltään LINCOLN RILEY ja Venezuelan murhamies JOSE IBARRA ei taas ollut tullut laittomasti Amerikkaan, vaan hän oli ns. NEW COMER tai henkilö, jolla paperit eivät olleet kunnossa.

Totuus tässäkin asiassa on valitettavsti toinen.

"Illegal alien charged with murder of Laken Riley easily crossed into U.S. despite ties to Venezuelan gang: report

March 8, 2024 | Terresa Monroe-Hamilton | Print Article

The alleged killer of Laken Riley had no trouble entering the U.S. illegally even though he had suspected ties to THE BLOODY VENEZUELAN TREN DE ARAGUA GANG.

JOSE IBARRA was reportedly waved across the US border and wasn?t required to check in with authorities until he had been here for two years according to the New York Post.

Authorities claim that both Ibarra and his brother Diego have ties to the vicious Tren de Aragua gang. The Venezuelan was originally busted for illegally entering the U.S. in September 2022 in El Paso, Texas with his girlfriend, Layling Franco, and her 5-year-old son.

He wasn?t in custody long.

LESS THAN 24 HOURS LATER, IBARRA WAS RELEASED ON PAROLE DUE TO LACK OF DETENTION CAPACITY ACCORDING TO IMMIGRATION AND CUSTOMS ENFORCEMENT INSIDERS."

Iltalehden julkaisemassa kuvassa tyhjäntoimittaja ATTE LEHTONEN on otsikoinut sinänsä hyvä kuvan Trrumpista seuraavast:

"Donald Trump viittasi puheensa aikana rajan ylittäviin siirtolaisiin eläiminä. ERIK S. LESSER, EPA / AOP"

Trumpin tiedottaja Steven Cheung vastasi Singerin syytöksiin väittäen, että Trumpin sanat oli irrotettu kontekstista.

Cheung sanoo, että Trump puhui Bidenin kauden vaikutuksista autoteollisuuteen ja talouteen laajemmin.

Kylähän Trump puhui itse asiassa kaiksita Amerikan nykyisistä ongelmista, jotka jokainen joka Amerikan asioita edes jollain tasolla seuraa tietää olevan aivan muut, mitä Suomen Valtamedia meille valitettavasti syöttää.

Tällaista omaan pesään kusemista tai jalkaan ampumista on vaikea ymmätää, koska sekin sataa nyt PUTININ laariin, mitä suurimmalla tavalla.

Asian kyllä ymmärtää, koska ILTALEHTEEN ja Suomen Valtamediaan ylensä on valittu ns. "journalisteiksi " lähinnä pari kymppisiä kesätoimittajia, joilla ei kuitenkaan ole mitään käsitystä, mitä Suomenkaan historiassakaan on tapahtunut.

Saati sitten, että heillä olisi joku realistinen käsitys Amerikan asioista.

ILTALEHDEN ATTE jatkaa yöllistä tariointiaan seuraavasti:

"Capitol-mellakka oli teemana läsnä alusta alkaen Trumpin Daytonin puheessa.

Trump aloitti tapahtuman soittamalla äänitteen mellakan takia vangituista ihmisistä laulamassa Yhdysvaltain kansallislaulua.

Sen jälkeen Trump sanoi armahtavansa häntä tukevat "panttivangit" heti, kun hänestä tulee presidentti.

TOSIASIAHAN tässäkin on, että ns. JAN 6 valtauksessa pidätetyt rauhalliset mielenosoittajat on vangittu ilman mitään oikeudenkäyntejä pitkiin vankeustuomiohin, joista on nyt vähitellen alkanut olemaan oikeusjuttuja, joissa pidätykset on sitten todettu täysin laittomiksi, mutta muutamille on tullut muistaakseni kymmenien vuosien vankeustuomioita, vaikka he eivät olleet syyllistyneet mihinkään rikoksiin, mutta kävelivät vain Capitol Hillin käytävillä poliisien ohjauksessa ja siis neuvojen mukaan.

Amerikkalaiset uutistoimistot ovat alusta lähtien levitelleen, että Jan 6 valtauksessa kuoli useita poliiseja, mutta nykytiedon valossa yksikään poliisi ei tässä hässäkässä kuollut, mutta ainoa kuolonuhri oli
Ashley Babbitt, jonka Michael Byrd kylmäverisesti ampui hänen aseettomana tukeutuessaan rikkoutuneen ovan ikkunasta kättävälle, kun hänen takanaan oleva ihmisjoukko hänet ikkunan läpi työnsi ja ikkunan toiselle puolella lymynnyt Michael Byrd kylmäverisesti tappoi Babbittin, hänet pakittiin sankarina ja haastateltiin vielä johtavilla kaapelikanavilla.

Kuitenkin, nyt tämäkin asia on edennyt oikeuteen ja melko varmasti sieltä tulee vielä Byrdille tuomio ja isot korvaukset Babbittin omaisille, joita FBI on täysin sikamaisesti kohdellut.

Trump jatkoi toistamalla väitettään, jonka mukaan vuoden 2020 presidentinvaalit "varastettiin".

Hän maalaili uhkakuvaa demokratian kuolemasta Yhdysvalloissa, jos häntä ei valittaisi tulevissa vaaleissa.

Tämäkin on täysin totta, koska SENIILI BIDENHAN on tehnyt kaikkensa, että hänen oikeusministerinsä Merrick Garland voisi tekaistujen syytteiden avulla estää TRUMPIN Presidentiksi valinnan samaan tapaan kuin PUTIN eliminoi Aleksei Navalnyin vähää ennen parhaillaan meneillään olevia Venäjän Presidentin vaaleja.

□ En usko, että uusia vaaleja järjestettäisiin. Tai ei varmasti sellaisia vaaleja, jotka olisivat merkityksellisiä.

Puheessaan hän hyökkäsi myös siirtolaisia vastaan. Trump väitti, että muut maat tyhjentävät vankilansa nuorista ihmisistä ja lähettävät heidät rajan yli. Hän muun muassa viittasi siirtolaisiin eläiminä.

□ En tiedä, kutsuisiko heitä ihmisiksi joissain tapauksissa. He eivät mielestäni ole ihmisiä.

Trumpin puheesta on uutisoinut muun muassa uutistoimisto AP, Politico ja New York Times."

Toivottavasti ainakin OTON, EERON ja VIRALLISEN ÄÄNENKIN silmät jossain vaiheessa vielä avautuvat, kuten aikoinaan kävi niillä komministien kissan pennuillakin.

ottoRe: Donald Trumpetti17.3.2024 17.14
Toinen trumpetti törähti myös.

Eikä pelkästään uhkaile vaikka "valituksi" tuleekin.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti18.3.2024 20.46
ILTALEHDEN tyhjäntoimittaja Mulari on ottanut jo avukseen Helsigin yliposton vasemmistolaiseksi tunnetun Teivo Teivaisen avukseen Donald J. Trumpin mollaamisessa:

"Yhdysvaltain ex-presidentti Donald Trump aiheutti jälleen kohun, kun hän lauantai-iltana pitämässään puheessa viittasi "verilöylyyn" ja demokratian loppuun Amerikassa, mikäli hän häviää presidentinvaalit marraskuussa.

Donald Trump uhkaa "verilöylyllä", jos häntä ei valita presidentiksi

Vaikka Trump mainitsi verilöylyn puhuessaan maan autoteollisuuden tilasta, maailmanpolitiikan professori Teivo Teivainen Helsingin yliopistosta arvioi Iltalehdelle, että Trumpin lausunto oli silti poikkeuksellinen.

□ Trump vetoaa sellaisiin poikkeuskeinoihin, joita ei olla juurikaan nähty.

Professorin mukaan Trumpin retoriikka on samankaltaista kuin Venäjän presidentin Vladimir Putinin ja entisen presidentin Dmitri Medvedevin ydinaseilla uhkailu.

□ Maailmanpolitiikassa ydinsodan uhka ja Yhdysvaltain politiikassa demokratian tuho, että tulee verilöyly eikä vaaleja enää pidetä, se on ennennäkemättömän poikkeuksellinen uhka.

Teivaisen mukaan Yhdysvalloissa on kuitenkin tarpeeksi pidäkkeitä estää maan ajautuminen sisällissotaan, mikäli Trump marraskuun vaalit häviää.

□ En usko, että kansalliskaartista, poliisista tai viime kädessä asevoimista löytyy tarpeeksi väkeä, jotka olisivat valmiita oikeaan sisällissotaan. Tämä on vanhan miehen uhittelua, jolla ei ole suurta mahdollisuutta toteutua.

Suunta

Teivaisen mukaan Trumpin aikeet ja elkeet ovat viemässä Yhdysvaltoja Venäjän suuntaan, jossa näennäisesti demokraattisia instituutioita käytetään hallinnon vallan pönkittämiseen."


ILTALEHTI siis jatkaa valitsemallaan linjalla ja Päätoimittaja Juha Ristamäki varmaan toivoo voivansa tämän IMPIVAARALAISEN lehden tyhjäntoimitajien skuupeilla valita Ameriikaan jopa Presidentin.

ILTALEHDEN IMPIVAARAN numeroita ei Amerikassa nykyään lue kukaan muu kuin YLEISRADION FAKE NEWS TOIMITTAJA IIDA TIKKA.

Aiemminhan Amerikassa myös vasemmistolaislehti HESARIN Amerikan toimittajat Saara ja Saska Saarikoski tilasivat myös ILTALEHDEN IMPIVAARA numerot säännöllisesti, jotta voivat raportoida taas sitten Suomeen, miten Amerikassa maa makaa etenkin demokraattisen puolueen ajatushautomoissa.

Suomeen palanneista Saarikoskista Saara onkin jo ehditty potkia pois Hesarin pääkirjoitustoimittajan pestistä ja on korvattu vähemmän vihervasemmistolaiselle Erja Yläjärvellä, joka on jo joutunut kirjoittamaan pari pääkirjoitusta, joissa yllätys, yllätys on jo jonkin verran otetttu etäisyyttä synkimpään vihervasemmistolaiseen päivittäiseen epistolaan.

ottoRe: Donald Trumpetti19.3.2024 7.12
No niin.

Näinhän ne asiat selvisi.

Trumppi ei ole puhunut mitään verilöylystä,
Ja jos sattumoisin niin olisi sanonutkin, niin eihän hän sitä tarkoittanut.

Ei, ei.

Eikä tämä toinen torvikaan mitään pahaa tarkoittanut, kun totesi jotta äänestyslippusia turmelleet hoidellaan.

Hoidellaan kuntoon, terveeksi.

Sehän se todellinen viesti oli.

Kyllä, kyllä näin todella tapahtui sanoisi muuan Saarikkokin.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: