Keskustelu

Pena T. (nro 103)Venäjän propagandaa ehdokkaille13.4.2015 12.31
Minulle soitti suomalainen (savolainen) mieshenkilö, joka oli kuin venäläisen propagandatoimiston palkkaama. Hän kertoi soittaneensa muillekin IPU:n ehdokkaille. Minulla on hänen puhelinnumeronsa tallessa.
Kyseinen henkilö kertoi samat asiat Natosta ja Ukrainan tapahtumista, jotka olemme voineet kuulla Venäjän tiedotusvälineistä, kuten esim., että Krimin valtaus on USA:n aiheuttama. Suomen media on kuulemma USA:n ohjauksessa.
Venäjällä radio, TV ja kaikki merkittävät lehdet ovat Putinin hallinnon alaisuudessa. Minulle soittanut henkilö on Venäjän tunnistetun propagandasodan palveluksessa. Hybridisodasta puhutaan. Tarkoitus on horjuttaa yksimielisyyttämme valtiojohdon tukena. Venäjä yrittää vaikuttaa poliittisen elämän toimijoiden mielipiteisiin ja käsityksiin oikeasta ja väärästä lähihistorian osalta. Kyseinen henkilö epäili jopa Mainilan laukauksista kirjoitettua historiaa, kun kysyin. Lisäksi Suomi oli hänen mielestään lähes liittynyt Natoon, joten Venäjän aggressio on vain ajan kysymys.
Ei siis pidä provosoitua, vaikken Venäjän politiikasta pidäkään. :-)
Putinin ulkomailla olevat 40 mrd dollaria tämä soittaja selitti sillä, että kaikilla valtionjohtajilla on paljon selittämätöntä rahaa, jopa Niinistöllä. Tämä väite kertoi soittajan olevan näitä Venäjän propagandakoneiston "agentteja". Suomessa kun on vielä sananvapauskin.
Mielestäni venäläisten kiinteistöomistuksiin ja mielipidemuokkaukseen on syytä kiinnittää entistä enemmän huomiota, ja vihdoin tehdäkin jotain asioiden korjaamiseksi.
Kyseisen soittelijan ilmoitan suojelupoliisille.

HerraXRe: Venäjän propagandaa ehdokkaille13.4.2015 16.28
Lääkkeet Pena.T. Sua taidetaan heittää nyt hieman yks nolla???

Pena T.Re: Venäjän propagandaa ehdokkaille13.4.2015 16.05
Kyseessä ei ollut normaali äänestäjä, joten viranomaiset tarkastavat Arin lääkityksen. Omani rajoittuu diabetes-tabletteihin 1 kpl / pv.
Katsotaan, mitä jatkossa kuuluu. Aina on mahdollista erehtyäkin.
Soitto oli hyvin omituinen.

KaarloRe: Venäjän propagandaa ehdokkaille13.4.2015 19.04
Esimerkki NATO-vastaisuuden desanteista.

PRe: Venäjän propagandaa ehdokkaille13.4.2015 19.10
Moro,
ja tässä esimerkki ns. professorin antamasta lausunnosta NATO-asiassa. Kyseinen herra on Putinin "lähipiiriläinen":"Aleksandr Zapesotski antaa kirjoituksessaan täyslaidallisen naapurimaata kohtaan.

Venäjän presidentin Vladimir Putinin lähipiiriin kuuluva Pietarin ammattiliittojen humanistisen yliopiston rehtori Aleksandr Zapesotski ryöpyttää Suomea Komsomolskaja pravda -lehdessä julkaistussa kirjoituksessaan.

Hänen mukaansa 70 vuoden ajan toisen maailmansodan jälkeen naapurimaiden suhteet ovat kehittyneet parempaan suuntaan, mutta nyt luvassa on radikaali muutos, eivätkä pietarilaisetkaan pian enää matkusta Suomeen.

? Pietarilaisten on pian myytävä mökkinsä Suomesta ja katsottava muita shoppailukohteita, sillä vaikka Suomen-viisumien määrä on saavuttanut jo miljoonan vuositahdin, on syytä arvella, että rajaportit menevät kohta kiinni ja taloudellinen yhteistyö sekä turismi loppuvat, hän painottaa.


Suomesta tulossa reunavaltio
Ystävyyden lopun taustalle Zapesotski arvioi muun muassa sen, että Yhdysvallat on ottanut Suomen hallintaansa. Suomesta onkin tulossa reunavaltio ja sitä odottaa kansallinen katastrofi.

Zapesotski kuvailee tällaisten maiden olevan sivilisaatioiden rajojen välisessä aukossa, jossa eivät periaatteessa kykene olemaan suvereeneja, vaan juoksentelevat edestakaisin voimakeskuksesta toiseen.

? Vanhan maailman nuoriso lähtee nyt opiskelemaan ja harjoitteluihin Yhdysvaltoihin. Yhdysvallat kontrolloi 93 prosenttia lännen uutisoinnista ja EU-maiden eliitti on Yhdysvaltojen erikoispalveluiden valvonnassa, hän sanoo.

? Yhdysvalloille ei ole Suomesta mitään hyötyä, vain hippunen metsää, järviä ja kallioita lähes vailla väestöä ja etenkään öljyä, kaasua tai ydinaseita.


Juurettomia kukkoilevia poikia
Zapesotskin mielestä EU-maihin on luotu hallinnollinen kerros, joka toimii kansallisten intressien vastaisesti.

? ( Gerhard) Schröder ei sattumalta hävinnyt vaaleissa puolellatoista prosentilla ( Angela) Merkelille, ( Dominique) Strauss-Kahn ei edes päässyt vaaleihin asti ja Suomen pääministeriksi nousi ( Alexander) Stubb, joka on käynyt koulun ja yliopiston USA:ssa, eli käytännössä amerikkalainen.

Joten Herra X, muista lääkkeet.

HerraXRe: Venäjän propagandaa ehdokkaille14.4.2015 11.12
Nyt olen anteeksi pyynnön velkaa sinulle Pena.T. En tiennyt että sairastatte diabeettestä enkä siihen liittyvästä lääkkeestä. PYYDÄN TEILTÄ ANTEEKSI AIHEUTTAMASTANI MIELIPAHASTA!

Pena T.Re: Venäjän propagandaa ehdokkaille14.4.2015 16.05
Eihän siitä mitään mielipahaa syntynyt. "Lääkkeiden unohtaminen" kun tarkoittaa niin monia asioita.
Kiitos vielä erikseen kohteliaasta teitittelystä. Mitä sairastamista

HerraXRe: Venäjän propagandaa ehdokkaille14.4.2015 17.31
Olen edelleen pahoillani typerästä kirjoittelustani! Olen upseeri mutta ali sellainen ja silloin opetettiin koska teititellään sekä sinuttelun raja. Olen ylpeä saamastani silloisesta koulutuksesta!!

näinhänRe: Venäjän propagandaa ehdokkaille14.4.2015 18.03
no eikös upseereille kuulu pieni vinoilu ihan ammatin puolesta!!!

HerraXRe: Venäjän propagandaa ehdokkaille14.4.2015 18.28
Ei todellakaan! Pyysin anteeksi Penalta tyhmyyttäni kuten huomasit. Upseerit kunnioittaa toisiaan kuten miehistöä.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: