Keskustelu

alan kolmas miesANNA-MAJALLE TULI LÄHTÖ!!!27.2.2024 17.30
Ei auttanut SAAMELAISTEN ASIAN ajaminen ANNA-MAJAA, kun koko Suomen PERUSKOLUJÄRJESTELMÄ on ajettu täyteen kaaokseen BILE SANNAN johdolla!!!

ANNA-MAJA jää historiaan RKP:n puheenjohtajana, joka vei RKP:n niin vasemmalle, että EDUSKUNTATALOON olisi tarvinnut rakentaa vasemmalle oma lisärakennus, kun ANNA-MAJA oikeusministerinäkin hyväsyi koko Etelä:Suomen julistamisen mottiin, siirsi muistaaksen kunnallisvaalikin, kun KORONA MIKA oli näyttänyt ANNA-MAJALLE jonkun excelillä ajetun tartuntakäppyrän, joka ei perustunut mihinkään muuhun kuin KORONA MIKAN toiveisiin päästä THL:n pääjohtajaksi siksi, että MIKA käy töissä polkupyörällä ja kuuntelee ajaessaan mielellään METALLIMUSIIKKIA!!!

Kaukana on ne ajat, jolloin AKM:kin äänesti Elisabeth Rehniä Suomen Presidentiksi.

Elisabeth oli sentään RAUTAROUVA, joka ajatteli omilla aivoillaan ja puolustusministerinäkin sai ajettua varuskuntien vessoihin edes jonkilaisen intimiteettisuojan!!!

Kyllähän AKM:kin muistaa ne Haminan aikaiset joukkoistunnatkin lounastuntien jälkeen.

Mutta ihminen on sellainen, että PAKON edessä sitä vaan tottuu kaikkeen, vaikka kyllä se v...taa!!!

ottoRe: ANNA-MAJALLE TULI LÄHTÖ!!!28.2.2024 18.12
Anna-Majan lähtö oli selvää jo viime kesällä.

Siitä saakka kun viikkojen mediamyllytyksellä ei saatu kaadettu laillisten vaalien kautta muodostettua hallitusta.

Eevabiodee lähtee piakkoin myös.

Suunta ja vauhti on vielä arvoitus.

alan kolmas miesRe: ANNA-MAJALLE TULI LÄHTÖ!!!29.2.2024 2.08
Kyllä se vain niin on, että vaaleilla on väliä!!!

2.4.2023 Suomen kansa halusi muutosta SANNA MARIN JOHTAMAN SYÖKSYKIERTEEN jälkeen.

Syntyi onneksi KOKOOMUKSEN ja PERSUJEN JOHDOLLA ihan oikea REFORMIHALLITUS, jonka tehtäväksi tuli paljon muutakin kuin vain taistelu RASISMIA VASTAAN.

Voidaan sanoa, että PÖYTÄ PUTSATTIIN KERTAHEITOLLA.

PUNATULKUISTA ei jäänyt ketään henkiin, vaikka AMERIKAN CNN tietokanava ja WOKE LEHDISTÖ sekä engalntilainen BBC:kin hehkutti ohjelmissaan, kuinka SANNA MARIN ja koko PUNATULKKUPARVI kuuluu maailman tärkeimpiin naisiin:

"The BBC has revealed its list of 100 inspiring and influential women from around the world for 2020.

This year 100 Women is highlighting those who are leading change and making a difference during these turbulent times.

The list includes Sanna Marin, who leads Finland's all-female coalition government, Michelle Yeoh, star of the new Avatar and Marvel films and Sarah Gilbert, who heads the Oxford University research into a coronavirus vaccine, as well as Jane Fonda, a climate activist and actress.

And in an extraordinary year - when countless women around the world have made sacrifices to help others - one name on the 100 Women list has been left blank as a tribute."

BBC:n erikoistiedote vuodelta 2020 PUNATULKKUPARVESTA:

"Sanna Marin
Place of birth: Finland
Prime Minister of Finland
@MarinSanna

Sanna Marin is Prime Minister of Finland and leader of the Social Democratic Party of Finland.

The coalition government she heads has been formed with four other parties, all led by women: Maria Ohisalo (Green League), Li Andersson (Left Alliance), Anna-Maja Henriksson (Swedish People?s Party) and Annika Saarikko (Centre Party).

Finland has been hailed for its handling of Covid-19, with one of the lowest infection rates in Europe, as of November 2020.

We as women leaders can show that it is possible to fight the virus and at the same time tackle climate change, invest in education and make socially just reforms in society.

Related articles
Sanna Marin: The feminist PM who says trans people have a "right to self-identify""

Ketään ei siis tästä PUNATULKKUPARVESTA ole enää jäljelle ja Suomikin nyt kaulojaan myöten suonsilmäkkeessä ja käytännössä saattohoidossa.

- Poissa on BILE SANNA
- Poissa on OHIIOSALO
- Poissa on joka pojan LI
- Poissa on ANNIKKA
- Poissa on ANNA-MAJA

Koskaan aikaisemmin ei ole Suomen historiassa näyhty tällaista ETEEN ILMESTY JA TAAKSE POISTU ILMIÖTÄ!!!

Ei ole ihme, että Suomessa äänestäjät lopulta heräsi PRINSESSA RUUSUSEN UNESTA, kun BKT:n kehitys on ollut kuin HELUNA LEHMÄN häntä.

AIKAVÄLILLÄ 2008-2023 HELUNA LEHMÄN "MAITOTUOTOS" eli markkinahintainen Bruttokansantuote (BKT) kehittyi seuraavasti:

- 2008: 194.3 miljardia euroa
- 2023: 267.7 miljardia euroa

BKT:n keskimääräinen nimellinen kasvu on siis ollut aikavälillä 2008-2023 keskimäärin 2.2% vuodessa.

Kun huomioidaan elinkustannusten kehitys, niin reaaliseksi kaavuksi tulee keskimäärin vain 0.2% vuodessa aikavälille 2008-2023.

Reaalista kansantuotetta on siis 15 vuoden aikana tullut lisää 8.486 miljardia euroa.

Kun tämä kansantuotteen lisäys jaetaan nykyisellä väestöllä, niin jokainen suomalainen on saanut 15 vuoden aikana kansantuotetta kasvatettua vain 1 515.36 eurolla, joka merkitsee sitä, että jokaiselle suomalaiselle syntyi 180 kuukauden aikana kansantuotetta lisää 8.42 euroa, jolla nykyisillä bensan hinnoilla voi ostaa siis kuukaudessa korkeintaan noin 4.4 litraa enemmän bensaa kuin 15 vuotta sitten.

Pari vuotta sittenhän tomaattikilokin maksoi muistaaksen suunnilleen euron kilo, mutta nykyään AKM on jo lopettanut tomaatinkin ostamisen, kun tomaatin kilohinta taitaa olla jo yli 4 euroa.

Sähkön hintakin pomppasi jo joulu-tammikuun vaihteessa pörssissä peräti 2.5 euroon per kWh, mutta Finngridissa sähkönkin hintaa on pidetty kohtuullisena, kun Suomessa pelastetaan koko maailmaa ns. VIHREÄN SIIRTYMÄN avulla.

EU:n komissiokin on jo ilmoittanut, että sähkössäkin siirrytään VARTTIHINNOITTELUUN, jolla varmistetaan se, ettei kuluttajille jää killinkiäkään käteen, kun nähtävästi sähkön laskutuskin alkaa pyöriä VARTIN VÄLEIN!!!!

Putinhan pelasti myös UKRAINAN ja KRIMINKIN ns. VIHREIDEN MIESTEN AVULLA!!!

Ja tietysti KÄÄRYLEKIN valittiin Suomessa EUROVIISUJEN PARHAAKSI UJELTAJAKSI, kun KÄÄRYLE puheutui VIHREÄÄN BOLEROON!!!

AKM alkaa olla sitä mieltä, että suomalaisten on korkea aika hypätä pois tästä EU:n kustannuskarusellista!!!!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: