Keskustelu

eeroAKM19.3.2024 7.41
Nyt ko katsellaan tämän keskustelupalstan sivuilla esilläolevia kirjoittajia, jäljelle on ennää jäänyt vain akm, otto ja eero ja satunnaisesti virallinen ääni.

Olemme oton kanssa yrittäneet viritellä keskustelua monistakin eri aiheista, kuten monet eri nimimerkit aiemmin,

MUTTA

AKM trumppikiimassaan, aivan käsittämättömiin mittasuhteisiin kohoaviin "hehkutuksiin", käytökseltään idioottimaisuuksiin yltyneen, vankilatuomiota vailla olevan valtapyrkyrin ihannoinnin seurauksena ei kukaan jaksa kokoajan lukea jokaiseen kommenttiin vastauksena saatuun idiotismi-ihannointiin.

Tämän vuoksi keskustelijat palstalta ovat kadonneet.

Antaa olla kalavedet, palokit, antaa olla tenon kyttyrälohet, antaa olla musiikki, antaa olla sellun pillaaminen, kaikki.

Olen vuosien saatossa akmmmästä saanut käsityksen "sivistynyt" ihminen, mut nämä viimeaikaiset ulostulot trumppikiimassaan hyppää yli hilseen.
En ymmärrä moista ihannointia.

Eeron ääni vaikenee toistaiseksi.

ottoRe: AKM19.3.2024 11.40
"Sivupersoonani" Otto tuli tälle palstalle kommentoimaan nimimerkin Akm:n esittämää "varmaa tietoa" siitä, miten edesmenneen viisikon johtama hallitus tulee kaatumaan kolmen kevään takaiseen, ns. budjettiriihitykseen.

Ei kaatunut.

Sittemmin on tullut otettua kantaa asiaan jos toiseenkin.

Todettakoon, että Otto on todellista henkilöään paljon kärkkäämpi kommenteissaan.

Mutta.

Liika on aina liikaa.

Kroonisessa trumppikiimassaan päivästä toiseen hehkuileva akm on enemmän kuin kukaan järkevä ihminen voi sietää.

Jätän palstan toistaiseksi ja siirryn muualle.

alan kolmas miesRe: AKM19.3.2024 22.24
Jos EERO & OTTO heittävät pyyhkeen kehään, kun maassa on meneillään selvä PIILOVALLANKUMOUS, niin eihän sille mitään mahda.

Luulisi kuitenkin, että tällaisessa tilanteessa olisi juuri LAAJA-ALAISEN KESKUSTELUN PAIKKA!!!

AKM on tuonut keskusteluun järjen äänen muistaakseni jo vuodesta 2010 lähtien.

AKM pyydettiin aikoinaan osallistumaan keskusteluun ja sen AKM on tehnyt.

AKM on käyttänyt VAPAASSA kaikille suomalaisille Perustuslain 12 §:n suomia oikeuksia:

"12 §
Sananvapaus ja julkisuus

Jokaisella on sananvapaus.

Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä.

Tarkempia säännöksiä sananvapauden käyttämisestä annetaan lailla.

Lailla voidaan säätää kuvaohjelmia koskevia lasten suojelemiseksi välttämättömiä rajoituksia.

Viranomaisen hallussa olevat asiakirjat ja muut tallenteet ovat julkisia, jollei niiden julkisuutta ole välttämättömien syiden vuoksi lailla erikseen rajoitettu.

Jokaisella on oikeus saada tieto julkisesta asiakirjasta ja tallenteesta."

Jos AKM käsitykset asioista poikkeavat EERON & OTON näkemyksistä, niin eihän sille mitään mahda.

Ihmisillä on erilaisia käsityksiä lähes kaikista asioista.

Yksi tykkää isästä ja toinen äidistä, mutta kyllä ihmisen täytyy pystyä keskustelemaan sellaistenkin ihmisten kanssa, joiden mielipiteet poikkeavat omista.

Pään pistäminen pensaaseen ei Suomen asioita valitettavasti paranna!!!

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: AKM19.3.2024 23.32
On jokseenkin yhdentekevää, mitä mieltä AKM on Trumpista. Akm:n kirjoitusten ansiosta Trumpin mahdollisuudet tulla presidentiksi eivät parane tai huonone yhtään. Nämä kirjoitukset ovat merkityksettömiä USA:n vaalien kannalta.
Uskoin pitkään AKM:n kirjoittelevan piloillaan, mutta hän on aivan tosissaan. Akm on jotenkin merkillinen ja ristiriitainen persoona. Hän on toisaalta järkevä ja osaava, mutta tämä pimeä puoli hänen persoonassaan ajaa hänet aina häviäjän rooliin.
Hän on täysi vastakohta yksinkertaiselle keskustalaiselle, joka on syntynyt menestymään ja voittamaan.
Akm on hieman laiska tässä tehtävässään. Itse toivoisin, että hän kirjoittaisi useammin ja enemmän ja lopulta voittaisi jonkun puolelleen.

alan kolmas miesRe: AKM20.3.2024 14.05
EERO kaatoi yllä koko likasankon AKM:n niskaan, kun AKM on kertonut Amerikan asioista sellaisia asioita, joita SUOMEN VALTAMEDIA ei meille valitettavasti kerro.

AKM mielestä herneen veto nenään tällaisessa asiassa herättää kyllä runsaasti kysymyksiä....

EERO kirjoitti yllä jopa alla olevaa tekstiä:

"AKM trumppikiimassaan, aivan käsittämättömiin mittasuhteisiin kohoaviin "hehkutuksiin", käytökseltään idioottimaisuuksiin yltyneen, vankilatuomiota vailla olevan valtapyrkyrin ihannoinnin seurauksena ei kukaan jaksa kokoajan lukea jokaiseen kommenttiin vastauksena saatuun idiotismi-ihannointiin."

EERON yllä esittämät mielipiteet ovat tietysti täysin sallittuja, mutta jos TRUMPPIA demokraatit ja ns. DEEP STATE on jahdannut USA:n Perustuslain vastaisilla syytteillä jo vuodesta 2015 lähtien, eikä syytteistä ole tuomioita, niin eihän se voi tietenkään syyttömästä ihmisestä tehdä syyllistä muuta kuin sellaisissa valtioissa, joissa ei ole toimivaa oikeuslaitosta.

Virallinen ääni on siinä oikeassa, ettei AKM:n analyyseillä tai mielipiteillä ole tietenkään mitään vaikutusta USA:n Presidentinvaaleihin, eikä AKM tietenkään tähän edes pyri.

AKM on kuitenkin hyvinkin varma siitä, että USA:n Presidentillä on erittäin suuri vaikutus myös pienen SUOMI NEIDON tulevaisuuteen.

JOten meidänkin on hyvä olla perillä, mitä Amerikan Presidentin vaalissakin tapahtuu.

Parhaillaan USA:ssa käydään kiivasta Presidentinvaalikamapanjaa, jossa arvattavasti vain kahdella puolueella on mahdollisuus löytää sopiva Presidentti 5.11.2024.

Tällä hetkellä tilanne on se, että Donald J. Trumpilla näyttää olevan kohtalaisen selväkin johto uSA:n kansalaisten keskuudessa, joten on oletettavaa, että hän voi myös olla USA:n seuraava Presidentti, ellei häntä salamurhata.

Kun tilanne on tällainen, niin olisi suurta idiotismia, mikä Suomessa ei tätä tosiasiaa otettaisi huomioon.

AKM on toiminut konsulttina suunnilleen 50 vuotta ja on ilmeisesti syntynyt konsultiksi.

Konsultihan on sellainen ammatti, ettei konsultti osaa itse tehdä mitään järjesllistä työtä.

Konsulttialahan oli AKM:llekin aluksi outo ala opintojen jälkeen, mutta silloin melko nopeasti selvisi, että koko konsulttitermi tulee englannin kielestä sanasta CONSULT = ANTAA NEUVOJA.

CONSULTANT eli KONSULTTI on siis NEUVOJEN ANTAJA.

Konsulttien antamat neuvot voivat sitten tietysti olla oikeita tai vääriä.

AKM on pyrkinyt siihen, että neuvot olisivat oikeita ja voin todeta, että lähes 100%:stia asiakkaani ovat olleet tyytyväisiä ja kysyneet toistuvasti AKM:n neuvoja jopa vuosikymmeniä putkeen.

YHDEN kerran AKM:sta tuli Ruotsissa PERSONA NON GRATA vuonna 1977, jolloin myös AKM esimiehenä toiminut AKM:ää selvästi kokeneempi konsultti sai myös saman PANNA TUOMION.

Lensimme silloisen PÖYRYN konsulttitoimiston kaikkein teräväpäisimpien konsulttien kanssa yksityiskonella antamaan lausuntomme ns. Vänerskog AB:n 4 BRUK Hankkeesta.

Tarkoitus oli yhdistää neljä pientä ns. kraft-papereita valmistavaa yhtiötä suuremmaksi konserniksi.

Kyseiset yhtiöt olivat seuraavat:

□ Bäckhammars Bruk AB (1969-1981)
□ Åmotfors Bruk AB (-1981)
□ Billingsfors bruk (1978-1981)
□ Deje Bruk (1978-1981)

AKM suoritti yritysten analyysit ja tutustui tehtaisiin, jonka jälkeen tulokset kerrottiin sitten Vänerskogin pääkonttorissa Karlstadissa hankkeen puuhamiehille.

AKM totesi, että tämä hanke johtaa konkurssiin, joten emme voi suositella sitä.

Palattuamma matkalta takaisin Helsinkiin, niin parin päivän perästä tuli JAAKKO PÖYRYLLE viesti, että teiltä kävi kaksi konsulttia kertomassa, ettei VÄNERSKOGIN hanke ole toteuttamiskelpoinen ja näillä kahdella henkilöllä ei ole sitten mitään asiaa VÄNERSKOGIN hankkeisiin.

No eihän siinä mitään. Eihän
JAAKKO meitä moitinut, kun kerroimme totuuden ja varotettiin seuraamuksista.

Vänerskogin hanke päättyi sitten AKM:n esittämällä tavalla konkurssiin, kuten alta toisella kotimaisella kielellä nytkin selviää:

"Under åren 1975-1979 gjorde Vänerskog mycket stora förluster, totalt på 310 miljoner kr.

Vänerskog AB och Vänerskog ekonomiska förening försattes i konkurs vid Karlstads Tingsrätt den 18 december 1981.

Då hade Vänerskog nästan 3000 anställda, och den totala bristen i konkursen var cirka en miljard [3]. Vänerskogkonkursen blev den dittills största konkursen i Sverige.

Företagets historia är skildrad av Göran Dahlgren i boken "En krossad dröm. En analys av Vänerskogskoncernen" (1990).

Efter Vänerskogs konkurs bildades fyra nya skogsägarföreningar snabbt, Västra skogsägarna, Värmlands skogsägare, Örebro skogsägare och slutligen Skaraborgs skogsägare.

De kom senare att uppgå i Mellanskog och Södra Skogsägarna."

Tässäkin asiassa voisi olla hyvä kuulla esim. ANNA-MAJA HENRIKSSONIN käsitys siitä, joutuiko AKM jonkinlaisen NOITAVAINON kohteeksi vähän samalla tavalla kuin Amerikassa nyt DONALD J. TRUMP on ollut myrkyn silmässä jo vuodesta 2015 lähtien, kun hän liikemiehenä lähtikin USA:n Presidentiksi laittamaan "Amerikkaa kuntoon" ihan samalla tavalla kuin Suomessa TERRA SIPILÄ lähti KEPUN tuoreena Puheenjohtajana laittamaan "Suomea kuntoon".

Eipä kukaan kepuloinen TERRA SIPILÄN kimpuun ole käynyt.

Siinähän ei tietenkään voi olla mitään pahaakaan, jos joku haluaa laittaa oman maan ja isommassa maassa jopa koko maailman asioita pannaan kuntoon!!!

AKM on kyllä joutunut hieman arvostelemaan TERRA SIPILÄÄKIN, mutta kyllä TERRA SIPILÄLLÄ on ollut ihan hyvät tavoitteet, vaikka välillä keinot ovat olleet kyseenalaisiakin.

Pahimpina TERRA SIPILÄN virheinä AKM on pitänyt tietysti YLILEVEÄHARTEISTA SOTEA, TERRAFAMEN katastrofifirmaa ja TOLKUTONTA VIHREÄTÄ VOUHOTUSTA.

Tästä vihreästä kepuloisten vouhotuksesta on hyvä tässä vaiheessa ottaa esille 14.10.2011 Itä-Suomeen bioenergiahurmoksessa keskustataustaisten toimijoidenja investoijien toimesta perustettu GREEN FUEL NORDI Oy (GFN).

Hankkeen pontimenahan oli EU:n uusiutuvia energioita koskeva direktiivi ja modernin pyrolyysitekniikan avulla valmistettu pyrolyysiöljy.

AKM ei koskaan näitä hankkeita tietenkään kannattanut ja eilenhän AKM oli huomaavinaan YLE:n alueuutissta, että Lieksassa GFN:n ainoa pyrolyysi laitos oli haettu konkurssiin (kts. alla):

"Bioöljy-yhtiö Green Fuel Nordic hakeutuu konkurssiin - 21 menettämässä työnsä

Runsaasti julkista tukea saanut yritys päätyi lopettamaan toimintansa, koska tarvittavaa lisärahoitusta ei saatu.

Kuuntele juttu1:29
Green Fuel Nordickin Lieksan jalostamo.

Lieksan Kevätniemeen rakennettu bioöljylaitos jää Green Fuel Nordicin konkurssin myötä tyhjilleen. Arkistokuva. Kuva: Green Fuel Nordic Oy

PETRI KARVINEN
18.3. 15:14

Lieksassa bioöljyjalostamoa pyörittävä Green Fuel Nordic hakeutuu konkurssiin. Yhtiö jätti konkurssihakemukset Pohjois-Karjalan käräjäoikeuteen maanantaina.

Konkurssiin haetaan sekä emoyhtiötä että Lieksan jalostamosta vastaavaa GFN Lieksa Oy:tä.

Toimitusjohtaja Antti Wilkmanin mukaan ratkaisuun johti kustannusten noususta johtunut kannattamattomuus.

Green Fuel Nordic haki lokakuun alussa yrityssaneeraukseen, joka ei tuottanut toivottua tulosta.
Toiminnan jatko olisi vaatinut lisärahoitusta, jota yhtiö ei onnistunut keräämään.

Wilkmanin mukaan neuvotteluja käytiin sekä ulkomaisten että kotimaisten tahojen kanssa.

Konkurssi johtaa Wilkmanin mukaan irtisanomisiin. Yhtiöillä on yhteensä 21 työntekijää.

Green Fuel Nordicin liikeideana oli bioöljyn valmistaminen metsäteollisuuden sivuvirroista, kuten hakkeesta ja sahanpurusta.

Yhtiöllä on Lieksassa noin 25 miljoonaa euroa maksanut tuotantolaitos, jonka toiminta on ollut pysähdyksissä jo kauan.

Green Fuel Nordic on saanut toimintaansa miljoonia euroja julkista tukea vuosien varrella. Yhtiö suunnitteli bioöljyjalostamoa myös Iisalmeen."

AKM on tottunut siihen, että tosiasioista, kun kertoo, niin ei välttämättä oli aina kaikkein suosituin henkilö.

TOTUUDEN TORVISTA EI TYKÄTÄ!!!

Tunnettu toisiasia kuitenkin on, että totuus ei pala TULESSAKAAN!!!!

Kyllähän AKM muistaa myös jo kauan sitten edesmenneen ERIKANKIN AKM toistuvat mollausyritykset.

ERIKALLA oli valokuvausliikekin ja ERIKA lupasi kuvat AKM:n joipa BIOVOIMALAN SEINÄÄN.

Mutta tämäkin ERIKAN provikaatio jäi tekemättä eli siis vaiheeseen.

ERIKA oli tässäkin AKM:n jahdissa täysin samoilla linjoilla kuin Amerikassa Georgian osavaltiossa tummaihoinen naissyyttäjä FANI WILLIS ja FANI RAKASTAJA NATHAN WADE yhdessä Seniilin Bidenin oikeusministeri MERRICK GARLANDIN kanssa päättivät laittaa Donald J. Trumpin vankilaan.

FANI WILLIS otti pidätetystä TRUMPISTA rikollisten ns. MUGSHOT valokuvan, jota sitten TRUMP hyödynsi siten, että siitä tuli Amerikan laajimmin levinnyt hieno PASSIKUVA, joka teki TRUMPISTA lähes JEESUKSEN KALTAISEN MARTTYYRIN!!!

Nkyään lähes jokainen amerikalainen tietää, että TRUMPIN ajojahti on demokraattien hätähuuto, kun omaan pesään on kustu jo ainakin 10 vuotta ja kusi alkaa nousta jo jokaisen demokraatin päähän.

Trump oli halunnut tarkistaa puhelinsoitollaan, oliko Gerogian äänet laskettu oikein, kun niissä näytti olevan epämääräisyyksiä ja Seniili Joe Biden oli voittanut äänestuksen vain noin 11 779 äänellä, kun ääniä annettiin yhteensä 4 935 487 kpl, jolloin erotus oli vain 0.2%, kun normaali virhe on ollut helposti 2-3%, kun postiäänissä ei ole tarvinnut äänestyksessä käyttää henkilötunnusta.

Tämäkin täysin käsittämätön demokraattien ajama perusteeton oikeusjuttu saattaa hyvin päättyä vielä siihen, että FANI WILLIS löytää vielä itsensä tiilenpäitä lukemasta.

Petoksesta kiinni jäänyt FANI WILLISIN rakastaja on joutunut eroamaan erityissyytttäjän toimesta ja niin tulee myöhemmin käymään mysö FANI WILLISILLE!!!

On valitettavaa, etteivät EERO & OTTO näköjään pysty seuraamaan, mitä maailmassa tapahtuu, kun ilmeisesti tuijottelevat vain YLE:n A-Studion propaganda lähetyksiä ja lueskelevat Suomen VALTALEHTIÄ, joista PAAVO VÄYRYNENKIN on antanut synkän tuomionsa YLE:n Puoliseiskan ohjelmassa noin viikko sitten.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: AKM20.3.2024 15.46
Kiitos akm:lle tästä paljastavasta kirjoituksesta. Minulla on pikkuserkkuja Michiganin vaa'ankieliosavaltiossa. Haluaisin kertoa heille, että suomalainen tutkimus on todennut Trumpin syyttömäksi ja heidän tulisi äänestää tulevissa vaaleissa Trumpia. Englantini on sen verran heikkoa, että en ryhdy työlääseen käännöstyöhön. Toivon, että hekin saisivat oikeata tietoa presidenttiehdokkaistaan. Tänä päivänä itselleni tärkeämpää on keskustan välikysymyksestä käytävä keskustelu. Täällä on puute rahasta ja palveluista. On hyvä, että Suomessa on vielä yksi puolue, joka on meistä huolissamme.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: