Keskustelu

alan kolmas miesMaailman onnellisin maa!!!22.3.2024 0.55
Suomi oli taas kai seitsemännen kerran MAAILMAN ONNELLISIN MAA!!!

Jopa Amerikassa asia on noteerattu ja juuri sattui silmään NEWSMAX kanavalta maininta tästäkin tärkeästä asiasta.

Suomen VALTAMEDIA on nähnyt tässä jo samat liiketoimintamahdollisuudet, jotka meille siunautui NOKIA ilmiön aikaan.

Samalla kuitenkin ym. uutisessa todettiin että AMERIKKA oli pudonnut sijalle 23.

Suomesta oli uutisoinnissa pari kuvaa, joissa ensimmäisessä UNILUKKARI kävi keskusteluja lappalaisten kanssa ja kaikilla oli Suomen siniristilippu kädessä.

Toisessa kuvassa UNILUKKARI keskusteli pienten lasten kanssa, vaikka tilanne Suomessa on nykyään niin masentava, etteivät nuoret enää lapsiakaan halua Suomessa hankkia.

Taas kaikilla kuvan lapsilla oli kuitenkin Siniristiliput käsissä ja Siniristiliput maalattu myös poskipäihin.

Sanallakaan ei nyt puhuttu enää JOULUPUKISTA eikä myöskään SAUNASTA.

Sanallakaan ei mainittu myöskään sitä, että Suomessa on parhaillaan käynnissä VALLANKUMOUS, jossa AMMATTIYHDISTYSLIIKKEEN KORRUPTIOPORUKKA on jo lähes syrjäyttänyt laillisen hallituksen ja pyrkii väkivalloin VALTAMEDIAN avulla kumoamaan lailisen yhteiskuntajärjestyksenkin.

Suomi on maailman ONNELLISIN MAA, jossa jokaisella on MATTI KUKKAROSSA ja lähes 40% nuorista on psykiatrisen hoidon tarpeessa, mutta hoitoa ei ole saatavilla.

YLILEVEÄHARTEINEN SOTEN nuijittiin väkisin maaliin SANNA PUNATULKKUPORUKAN voimin ja nyt satoja terveyskeskuksia suljetaan, kun VALTIOLLAKIN on MATTI KUKKAROSSA.

LAINSÄÄDÄNNÖSSÄ VETO OIKEUS näyttää olevan HAKANIEMESSA ja ERITYISESTI AKT:n AGITAATTOREILLA.

JALKAPALLOSSAKIN tuli juuri TURPIIN WALESIA vastaan 1-4, kun taas pelattiin Suomen jääkiekkoonkin pesiytynyttä MEIDÄN PELIÄ.

HUUHKAJISTAKIN on yritetty väkisin tehdä MEDIASSA JALKAPALLOIMIÖTÄ, mutta ratkaisun hetkillä aina on tullut kuitenkin turpiin.

Pitäisiköhän Suomessakin alkaa vähitellen miettiä muita asioita kuin VIHREÄTÄ SIIRTYMÄÄ???

Pitäisikö ihan oikeasti alkaa meilläkin miettiä siä, miten SUOMI vähitellen siirtyy VOITTOJEN TIELLE???

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Maailman onnellisin maa!!!22.3.2024 8.39
Voisimmeko kerätä Trumpille kolehdin. Maanantaina lankeaa reilun 400 miljoonan sakko maksuun. Juankosken keskusta on kerännyt Faroconin hallin arvottomuuden vuoksi melkoisen summan, jolla voisimme tukea liittolaismaan tulevaa presidenttiä ahdingossaan.
Rahat säästyivät, koska luulimme menetelleemme väärin. Akm varmaan osaisi auttaa meitä hankkeessamme. Maksaisimme tietysti palvelusta, mutta emme mitään konsulttipalvelun mukaista hintaa.
Ehkä voisimme maksaa vain pääoman tuottaman koron. Venäjän Eurooppaan sijoitetuista varoistakin maksetaan Ukrainalle vain korot.

alan kolmas miesRe: Maailman onnellisin maa!!!22.3.2024 15.35
On hienoa, että Virallinen ääni ei pelkää TRUMPIN nimen mainitsemista, koska marraskuun 5.2024 vaalin jälkeen TRUMP voi olla Suomen suurin ystävä.

Tänään minulle kerrottiin, että Seniili Biden on jo tehnyt ehdotuksen, jolla poistetaan TRUMPILLE kuuluva liittovaltion suojelu mahdollisten salamurhayritysten osalta.

Amerikkalaisessa FAKE NEWS MEDIASSA on myös jo lähdetty vihjailemaan tällaisten salamurhayritysten mahdollisuudesta.

Seniili Biden antoi jo tällaisen määräyksen demokraattien presidenttiehdokkuutta tavoitelleen ROBERT F. KENNEDY JR.:n osalta.

Kuten tunnettua SENIILI on suuri "DEMOKRATIAN YSTÄVÄ", joka on jopa valmis tappamaan kaikki hänen kanssaan eri mieltä olevat poliitikot.

Meneillään on todellakin TRUMPIN saattaminen konkurssiin demokraattien keksimillä luovilla syytteillä, joista ei kuitenkaan ole tulossa mistään tuomioita, kun kaikki oikeusasteet on käyty läpi.

Viimeisimpänä epätoivoisena temppuna JOE BIDENIN agitoima media on nyt ottanut hyökkäysten kohteeksi jo TRUMPIN juuri 18 vuotta täyttäneen BARON pojan, josta on alettu tekemään mediassa ainakin HOMOA ja vaikka mitä, että TRUMP saataisiin näyttämään SIALTA.

Kyllä tässä tilanteessa varmaankin jokainen sentti on tärkeä, jotta TRUMP välttyy konkurssilta, joten VIRALLISEN ÄÄNEN ehdottama KOLEHTI on mittä suurimmassa määrin tervetullut.

Jos AKM voi toimia tässä tärkeässä asiassa ns. VÄLMIEHENÄ, niin onhan se selvää, ettei AKM näistä palveluista ihan konsulttien listahintoja tule velottamaan.

Tässä yhteydessä kannattaa myös muistaa, että meillä on vielä yhteinen työmaakin hoidettavana tuon RÖMSSYN uudelleen käynnistämisekin osalta.

Tässäkin asiassa on se hyvä puoli, ettei turvita satoja miljoonia euroja, koska pieni on tunnutusti kaunista ja kaikki suuri alkaa aina pienestä.

Tässäkään asiassa AKM ei ole heittänyt pyyhettä kehään, kuten äkkinäiset MAMMAN POJAT EERO & OTTO muutama päivä sitten ilmoittivat julkisesti tekevänsä.

AKM on aina tiennyt sen, että Virallisella Äänellä on sitä poliittista silmää, jota monilta MAMMAN POJILTA puuttuu.

Politiikkahan on siitä ihmeellinen laji, että se vaatii SINNIÄ, koska VALTAMERILAIVAT KÄÄNTYY HITAASTI MUTTA VARMASTI.

AKM on aina uskonut, että OIKEUS LOPULTA VOITTAA!!!

TERRA SIPILÄN aikoinaan käyttöön ottama "SUOMI KUNTOON AJATUS", ei ole lainkaan hullumpi idea, kun se kuntoonlaitto vain tapahtuu kunnon ihmisten voimin, eikä lähdetä kulttuurimarxilaiseen LAUKKAAN mukaan!!!

Tässä LAUKASSA ollaan jo antamassa sähkökaapelien sulakkeetkin SAK:n JARKKO ELORANNAN käsiin.

Se on kyllä yhtä vaarallista leikkiä kuin Amerikassa YDINSALKUN koodi on raivopäisenä riehuvan dopatun SENIILIN BIDEN hyppysissä.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Maailman onnellisin maa!!!22.3.2024 21.57
Olemme päättäneet tukirahojen käytöstä siten, että pyrimme ostamaan Trumpin omaisuuden pakkomyynnistä tavaraa. Ensisijainen tavoitteemme on ostaa MAGA- lippiksiä tukeen varatulla summalla. Alustavien tietojen mukaan käytettävissämme on 4,14 euroa eli USA:n dollareissa summa on 4,46 dollaria.
Summa ei nyt ollut kovin suuri, mutta pienistä summista voi kasvaa vielä suuri potti. Amerikassa kansan käsi on karttuisa.

alan kolmas miesRe: Maailman onnellisin maa!!!23.3.2024 16.36
PETTERI ORPO kertoi YLE:n LAUANTAIAMMUSSA ilmeisen vihreälle VAAHERKUMMULLE, että SUOMEN MALLI on näköjään otettu myös EU:n KOMISSIOSSA MALLIKSI, kun UNILUKKARIA on pyydetty laatimaan koko EU:ta koskeva "SELVITYMIS- ja TURVALLISUUSOHJELMA".

UNILUKKARIHAN oli uskaltanut viime hetkillä ennen Presidentin tehtävistä luopumistaan todeta, että SUOMEN MALLI ON se, että taloudellista kasvua ei maassa ole ollut 17 vuoteen, kun meillä oli koko ajan ollut käytössä ns. NATO-OPTIO ja VIHREÄ SIIRTYMÄ.

VIHREÄÄN SIIRTYMÄÄNHÄN MEILLÄ ON MENTY MAAILMAN ENNÄTYSAJASSA.

EDUSKUNTAA TAAS MEILLÄ JOHTAA NYKYÄÄN ns. "NATSIHALLITUS".

TYÖTTÖMIÄ ON MAASSA LÄHES 8% TYÖVOIMASTA, mutta kenelläkään ei ole toimeentulohuolia, kun kaikki ovat ansiosidonnaisella, asumistuella tai toimeentulotuki auttaa sitten vielä aivan viimeisimmässä hädässä.

Meillä ei KAVERILLE JÄTETÄ ja HARMAATA TALOUTTAKIN ALETAAN TAAS JAHTAAMAAN pienen tauon jälkeen!!!

SAK:n muutamat johtohenkilöt päättävät millaista lainsäädäntöä maahan voi säätää.

Heillä tuntuu olevan lainsäädännössä VETO-OIKEUS, koska saavutetuista eduista SUOMESSA ei voida tinkiä missään tilanteessa.

VALTAMEDIA on myös selvittänyt, että kansan SUURI ENEMMISTÖ KANNATTAA POLIITTISIA LAKKOJA ja YLE:n Perjantai-ohjelmassa JOPA PIISPA esittää vakavan syytöksen maan hallitukselle, koska kaikkien ihmisten pitää olla saman arvoisia, heillä täytyy myös olla nähtävästi samat tulot kuin piispoilla (13 000 euroa/kk) ja suurten yritysten, pankkiirien, vakuutusytiöiden ja hyvinvointialueiden johtajilla muutama miljoona vuodessa ja eläkkeellä jopa 10 miljoonaa euroa jne.

JULKISEN TALOUDEN ALIJÄÄMÄ nousee vuonna 2024 jo lähelle 5% BKT:sta ellei säästötoimia onnistuta tekemään.

JULKISYHTEISÖJEN VELKA on jatkuvasti kasvanut ja uhkaa nousta jo vuoden 2024 aikana 80%:iin BKT:stä.

EU:n velkavalvontaviranomaiset kolkuttaa VALTIOVARAINMINISTERIÖN ovillle.

Suomen syntyvyys on samalla tasolla kuin vuonna 1814, mutta kuolleisuus on taas noussut samalla tasolle kuin pahimpina sotavuosina 1939-1944.

YLILEVEÄHARTEISTA SOTEA RAKENNETAAN, vaikka tiedetään ettei YLILEVEILLÄ TIK TOK malleilla pystytä auttamaan niitä 40% nuorista, jotka ovat jo nyt olleet vuosikausia psykiatrisen hoidon tarpeessa, kun VIHREÄÄ SIIRTYMÄÄ ja LUONTOKATOA on saarnattu YLE:n tuuteista yötä päivää.

YLILEVEILLÄ TIK TOK malleilla eikä myöskään roboteilla pystytä auttamaan niitä vanhuksia, jotka INHIMILLISEN KOSKETUKSEN, -TUEN ja - KOMMUNIKAATION PUUTTEESSA on jätetty ERAKOITUMAAN ammattiyhdistysomisteisen KOJAMON (veroista vapaa hyväntekeväisyys säätiö) vuokakasarmeihin kitumaan jatkuvasti kasvavien vuokrien vuoksi.

SYRJÄSEUDUILLA ei enää palveluja ole muille kuin ehkä mehu- ja munkkihuolto NATON sotaharjoitteluihin osallistuvillle sotapojille.

KUITENKIN SUOMI on vuodesta toiseen YK:n selvitysten mukaan KOKO MAAILMAN MALLIMAA ja ONNELLISUUDESSA IHAN OMASSA LUOKASSAAN.

MEILLÄ OLLAAN NIIN ONNELLISIA, että koko kansakunta on jo IMF:n ja EU:n tarkastajien LUUPPIEN ALLA, otetaanko meidät minä päivänä hyvänsä ns. KANSAINVÄLISEN SAATTOHOIDON PIIRIIN.

Tunnetusti saattohoidossa tapana on ruutata ihminen niin ONNELLISEEN tilaan erilaisilla tehohoidon menetelmillä, ettei pahimmatkaan tuskat tunnu, vaikka pää katkaistaisiin viimeisellä matkalla.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Maailman onnellisin maa!!!25.3.2024 17.12
Jos jokainen USA:n asukas olisi avustanut Donald Trumpia samalla summalla kuin Juankosken keskusta on valmis avustamaan, olisi vajaan 500 miljoonan dollarin velka tullut maksetuksi. Emme olisi siis tarvinneet AKM: ltä mitään.
Pyytäisin akm:tä toimittamaan megalippiksiä Juankoskelle tuolla 4,14 eurolla, niin panisin rahat menemään. Nyt alkaa oĺa kiire. Ei kai akm halua idoliaan velkavankeuteen.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Maailman onnellisin maa!!!25.3.2024 19.20
Trumpin sakko pienennettiin melkein kolmannekseen alkuperäisestä. Tämä merkitsee sitä, että Juankosken keskustan lupaaman avustuksen suhteellinen osuus lähes kolminkertaistuu. Uutisissakin jo sanottiin, ettei sakkosumman kerääminen ole enää mitenkään vaikeaa.

alan kolmas miesRe: Maailman onnellisin maa!!!26.3.2024 1.06
New Yorkissa demokraattien KENGURU COURTIN sakkotuomio kompastui jo ensimmäiseen valitukseen.

Itse asissa kyseinen KENGURU OIKEUS oli jo aimmin törmännyt kuusi kertaa tähän oikeudelliseen muuriin, mutta KENGURU COURTIN demokraattien syyttäjä LETITIA JAMES oli luvannut valitsijoilleen vuonna 2018, että hänen tärkein tehtävänsä on saada hänen vihaamansa Donald J. Trump tuhottua hinnalla millä hyvänsä.

Oikeusoppineet antoivat nytkin lausuntonsa, että 175 milj. dollarin sakon olisi pitänyt olla PYÖREÄ NOLLA, kun mitään rikollista ei ole koskaan tapahtunut, eikä asiassa ole ollut ketään vahinkoa kärsinyttä.

Donaldin kiinteistöhankkeiden rahoittaja Deutche Bank oli myös antanut valaehtoisen lausunnon oikeudessa, että he olisivat olleet valmiita rahoittamaan Donaldin hankkeita enemmänkin, kun Donald oli aina hoitanut kaikki sopimukset ensiluokkaisesti.

Vasemmistolainen syyttäjä Letitia James ja vasemmistolainen tuomari Arthur Erdogan olivat kuitenkin hakeneet Donaldille myös liiketoimintakieltoa New Yorkissa.

Valitustuomioistuin kuitenkin kumosi tämänkin demokraattien vaatimuksen, jonka tietysti Amerikan suurin MAFIA RIKOLLINEN eli JOE BIDEN oli käynnistänyt oppi-isänsä PUTININ tapaan.

Donaldin TRUTH SOCIAL nettiyhtiö julkaisi viime perjantaina liittyvänsä SPAC Digital World yhtiöön.

On arvoitu, että Donaldin kassaan tupsahtaa tästäkin liitoksesta suunnilleen 3 800 miljoonaa taalaa.

Näillä rahoilla ei ole vaikeuksia maksaa demokraattien kehittelemistä laitomista sakoista ja oikeudenkäyntikuluista ja osa rahoista jää vielä jäljelle käytettäväksi vaalikampanjassa.

On odotettavissa, että perättömät demokraattien kehittelemät syytteet Donaldia vastaan ja mahdolliset tuomiotkin tulevat kaatumaan viimeistään korkeimmassa oikeudessa, kun mitään perusteita ei syytteille ole ollut olemassa.

Tästäkin syystä MAMMANPOJAT EERO & OTTO eivät sovi lautamiehiksi puhumattakaan, että kelpoisuus HERASTUOMARIN arvostettuun titteliin olisi heidän ulottuvillaan (kts. alla):

"Herastuomari on Suomessa arvonimi, joka voidaan myöntää käräjäoikeuden lautamiehelle pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta toiminnasta.

Arvonimi voidaan myöntää käytännössä vain, jos menestyksekäs lautamiesura on kestänyt vähintään kymmenen vuotta.

Koska lautamiehet valitaan kunnallisvaalien yhteydessä ja työkausi vastaa vaalikautta eli on neljä vuotta, arvonimi voidaan myöntää aikaisintaan kolmannen kauden puolivälissä.

Joissain tapauksissa arvonimi on myös myönnetty kahden valtuustokauden jälkeen eli kahdeksan vuoden jälkeen."

Trumpi tapauksessa siis tapahtui seuraava liike:

"SPAC Digital World Acquisition (NASDAQ:DWAC) jumped 26% as its deal to merge with former President Donald Trump's media company officially closed and it will begin trading on Tuesday.

The newly combined company will begin trading on the Nasdaq on Tuesday under the ticker "DJT," according to a statement on Monday.

The deal closes after DWAC shareholders voted on Friday to approve the combination with Trump Media & Technology Group.

TMTG, as a publicly traded company, will continue to be led by Chief Executive Officer, Devin G. Nunes, and its existing management team."

Tätäkin listautumista yritettiin kaikin keinoin viivyttää viranomaisten toimesta, mutta lopulta tämäkin juttu onnistui.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on, että Devin G. Nunesin sukujuuret ovat Portugalissa ja Nunes on maatalousalalla menestynyt yrittäjä.

Tultuaan valituksi kongressin Intelligence-osaston jäseneksi Numes pääsi käsiksi salaisiin FBI:n tiedoistoihin, joiden perusteella Nunes paljasti FBI:n ja demokraattisen puolueen kehittelemän PERÄTTÖMÄN RUSSIAN ELECTION INTERFERING-ohjelman, jonka avulla Donald J. Trumpista yritettiin tehdä ns. RUSSIAN AGENT ja häirittiin kaikin mahdollisin keinoin Trumpin Presidenttikautta yhdessä demokraattiomisteisen MEDIAN kanssa.

Devin G. Nunes on taas entinen republikaaninen kalifornialainen kansanedustaja, jonka Trump nimitti Social Trurth firman toimitusjohtajaksi kolme vuotta sitten, kun Twitter, Facebook ja Google ja Instragramit sun muut demokraattien omistamat miljardöörit olivat sensuroineet Trumpin kaikilta kanaviltaan.

TMTG on ilmoittanut, että yhtiö pyrkii kehittymään globaaliksi portaaliksi, joka tulee varmistmaan sen, että yhtiössä ns. FREE SPEECHIÄ ei tulla sensuroimaan.

Jo otsaluulla tietää, että maailmassa on tällä hetkellä ISO TILAUS sensuroimattomille MEDIA PORTAALEILLE, kun em. isot amerikkalaiset perinteiset mediayhtiöt ovat jo kehittymättömän juridisen valvonnan avulla onnistuneet saavuttamaan MEDIASSA jo monopoliyhtiöiden aseman.

Kunhan Donald valitaan Amerikassa Presidentiksi, niin AKM tulee lähettämään pyynnön hänen kampanjavastaavalleen, jotta saadaan MAKE AMERICA GREAT AGAIN lippikset lähjaksi sekä Viralliselle äänelle ja myös EEROLLE & OTOLLE, ettei pojille tule paha mieli.

Voisin myös kysäistä, josko niitä kultaisia TRUMPIN lenkkareita on vielä tarjolla, niin saadaan Juankoskellekin asianmukaiset MAKE JUANKOSKI GREAT AGAIN KUTEET kaikille, jotka lähtee käynnistämään Römssyä yhdessä AKM:n kanssa.

AKM on vakuuttunut, että Eerollekin voisi tulla noita kuskaushommiakin, kun näyttää siltä, että nykyään kaikki AKT:n miehetkin ovat heittäytyneet lakkoon.

AKM:llä on taas hyviä uutisia kerrottavana myös ITÄ-SUOMEN erityistalousalueestakin, jota AKM ehtikin jo aiemmin ehdottaa ITÄ-Suomen ongelmien ratkaisuksi.

Eerohan silloinkin vain puuhasteli Palokin kosken ympärillä, kun AKM silloinkin näki mielessään SUUREMMAN KUVAN.

Nyt näyttääkin siltä, että AKM:n ajama ITÄ-SUOMEN erityistalousalue onkin näköjään lähtenyt jo kehittymään.

EK:n hallituksen puheenjohtaja HARRI BROMAN näyttääkin jo tarttuneen myös AKM:n esittämään ideaan ITÄ-SUOMEN ERITYISTALOUSALUEESTA ja sopiihan tämä idea tietysti muillekin Suomen syrjäseuduille kuten Pohjois-Suomi ja Kainuu jne.

"EK on ehdottanut myös erityislähettilään nimittämistä laajan toimenpidekokonaisuuden johtamiseksi.

Erityislähettilään tehtävänä olisi pääministerin ja valtioneuvoston alaisuudessa johtaa ja koordinoida alueen toimijoiden yhteistyötä sekä varmistaa maakuntien yhteisten tavoitteiden toteutuminen Suomessa ja EU-tasolla.

EK:n toimenpideohjelma kattaa kuusi maakuntaa, jotkaovat Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Kainuu, Kymenlaakso, Pohjois-Karjala sekä Pohjois-Savo.

Itäisen Suomen tilanne on vakava ja poikkauksellinen niin talouden kuin turvallisuuden valossa.

On koko maan ja myös EU:n etu, että itäinen Suomi säilyy elinvoimaisena ja asuttuna.

Keinot kasvukäänteeseen löytyvät, kun voimat yhdistetään alueellisesti, kansallisesti ja EU-tasolla. EK:n puheenjohtaja Harri Broman sanoo tiedotteessaan."

alan kolmas miesRe: Maailman onnellisin maa!!!2.4.2024 3.42
Pääsiäisen aikaan on ollut taas hyvin aikaa keskittyä viettämään perinteistä KÄRSIMYSVIIKKOA ja pohdiskella myös sitä, miksi Suomi on MAAILMAN ONNELLISIN MAA???

Vai onko se??

30.3.2024 Ilta-Sanomissa raportoi, kun BBC oli kysynyt suomalaisprofessori Jukka Savolaiselta, mistä suomalaisten onnelllisuus oikein johtuu.

Savolainen toimii Yhdysvaltalaisessa Wayne State Universityssä sosiologian- ja kriminologian professorina.

Savolaisen mukaan suomalaiset kokevat keskimäärin eniten maailmassa nykyisen elämänsä vastaavan parasta kuviteltavissa olevaa elämää.
(Tämä kuitekin johtunee meidän VALTAMEDIAN meille syöttämästä maailmankuvasta!!!)

Pohjoismaissa on vahvat hyvinvointivaltiot, sekä hyvin vähän ihmisiä, jotak ovat äärimmäisen kaukana parhaasat mahdollisesta elämästä, jonka voivat kuvitella, Savolainen sanoo tarkentaen viittaavansa esimerkiksi kodittomiin ja köyhiin ihmisiin.

Ihmiset käyttävät julkista liikennettä ja viihtyvät luonnossa, hän luonnehtii jne.

Savolaisen mukaan suomalaisten onnellisuutta selittää kuitenkin myös korkea luottamuksen taso.

Suomessa voi luottaa siihen, että asiat toimivat.

Se on korkean luottamuksen yhteiskunta.

Ihmiset luottavat MEDIAAN, POLIITIKKOIHIN ja HALLITUKSEEN paljon enemmän kuin muissa maissa.

Onnellisuustutkimuksia laatii englantilainen Oxfordin yliopiston hyvinvointitutkimuslaitos.

Onnellisuutta mitataan kuuden käsitteen avulla: sosiaalinen tuki, tulot, terveys, vapaus, anteliaisuus ja korruption vähäisyys.

Kuten tunnettua kaikkien ym. käsitteiden kohdalla, mikään ei valitettavasti ole vuosikymmeniiin vastannut reaalista maailmaa Suomessa.

Samaisessa IS:n numerossa taas kerrottiin, että jo kohta neljä viikkoa kestänyttä lakkosumaa ja poliittista lakkoilua koskevia työrauhauudistuksia oli jouduttu käsittelemään jopa läpi koko KÄRSIMYSVIIKON.

Ja tietenkin lakkokenraalit ovat todenneet, että poliittisia lakkoja jatketaan niin kauan, kunnes uusi työrauhalaki saadaan säädettyä.

Samaan aikaan myös työoikeuden emeritusprofessori SEPPO KOSKINEN näyttää mediassa ohjeistavan poliittisia lakkoilijoita, kuinka he voisivat jatkaa kansantalouden ja Suomen huoltovarmuuden sekä myös sosiaaliturvan kannalta erittäin vahingollista lakkoilutoimintaansa vielä senkin jälkeen, kun uusi työrauhalainsäädäntö on mahdollisesti hyväksytty.

KOSKINEN näyttää siis hypänneen tässäkin JULKISELLE VALLALLE kuuluvassa lainsäädäntötyössä samaan junaan, jossa myös EV. LUT kirkon ARKKIPIISPA TAPIO LUOMAKIN on jo liittynyt ajamaan lakkolaisten ja myös Suomeen tunkeutuvien rikollistenkin ihmisoikeuksia, vaikka samaan aikaan HEIKKI HURSTI on todennut, että ruokajonot ovat kovassa kasvussa, mutta jaettavaa ei vain enää ole.

Siis ei oo, ei tuu, eikä tilata!!!

Sensuuri iski taas!!!!

alan kolmas miesRe: Maailman onnellisin maa!!!2.4.2024 16.06
Enpä jaksanut jatkaa aamuyöllä MAAILMAN ONNELLISIMMAN MAAN ANALYYSIÄ, koska sensuuri puuttui taas yllättävästi analyysiini.

Nyt voidaankn sitten jatkaa tarinaa suoraan VANTAAN VIERTOLAN KOULUAMPUMISESTA, jossa MAAILMAN ONNELLISIMMASSA MAASSA ilmeisesti 12 vuotias koulupoika ampuu koulussa koulupäivän alkaessa kolmea 12-vuotiasta luokkatoveriaan, joista yksi kuolee ja kaksi toimitetaan vakavasti loukkaantuneina HYKSIIN tehohoitoon.

Niukkasanaisesta poliisin järjestämästä tiedotustilaisuudesta voisi päätellä, että kysymyksessä on ollut se PERINTEINEN TILANNE, jossa nähtävästi koulupoika oli joutunut pitkällisen koulukiusaamisen kohteeksi ja oli sitten päättänyt ratkaista tilanteen tällä tavalla, kun asiaan ei oltu osattu puuttua koulussa eikä nähtävästi myöskään ampujan vanhempien toimesta.

Ampujan käyttämä ampuma-ase oli luvallinen, joten siitä voidaan päätellä, että ampuma-aselupia ei ihan jokaiselle myönnetä ja luvan haltijalla täytyy olla tarve käyttää ampuma-asetta.

Tätä voidaan sitten spekuloida, mikä tällainen tarve on mahdollisesti ollut.

Asiasta järjestettiin poliisien toimesta tiedotustilaisuus, jossa vaitonaiset 6 poliisia ja pelastuslaitoksen työntekijää ja asiantuntijaa eivät tienneet edes sitä, oliko uhrit tyttöjä vai poikia.

Se kuitenkin kerrottiin, että 12-vuotias oli paennut paikalta ja oli tavoittettu Siltamäestä poliisipartion toimesta ase mukanaan noin 50 minuutin kuluttua tapahtumasta.

Nähtävästi poika siis asui Siltamäessä, josta Wikipediasta löytyy alla oleva kuvaus:

"Siltamäki on yksi hienoimmista esimerkeistä 1970-luvun alun lähiörakentamisessa.

Asemakaavan on laatinut ja rakennukset suunnitellut arkkitehti Pentti Ahola.

Lähiö on yleiskaavassa merkitty rakennustaiteellisesti arvokkaaksi alueeksi.

Helsingin yleiskehityksestä poiketen asuntojen hinnat eivät ole alueella huomattavasti nousseet.

Siltamäen hieman yli 8 000 asukkaasta yli 65-vuotiaita on lähes 1 500 eli noin 20 prosenttia.

Nuorempaa väestöä on tuonut alueelle muun muassa Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön asunnot, joita alueella on paljon."

Kaupungin johtoa ja kriisipalvelutyöntekijöitä oli kutsuttu paikalle myös ym. tiedotustilaisuuteen noin puoli kymmentä ja kaikki esittivät asiasta surunvalitteluja ja puhuivat erilaisista kriisipalveluista, joita nyt on sitten tarjolla.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Suomessa tapahtuu vakava kouluampuminen, mutta jälleen kerran jo nyt voitiin todeta, että kysymyksessä oli alaikäinen, joten häntä ei voi laittaa rikosoikeudelliseen vastuuseen.

Pojan käyttämä ampuma-ase oli nähtävästi pistooli tyyppinen, ase oli laillinen ja kuului ilmeisesti ampujan vanhemmalle.

Näyttääkin siltä, että ainakin ampujan vanhempi tulee samaan asiassa syytteen ampuma-aseen luovuttamista alaikäiselle tai sitten todetaan, että alaikäinen oli laittomasti ottanut aseen hallintaansa, jolloin syyte voi tulla ampuma-aseen laittomasta säilytyksestä.

Asiassa olisikin nyt hyvä kuulla myös opetusministeri ANNA-MAJA HENRIKSSONIA, joka tiettävästi on pitänyt suuresti opetusministerin työstään, kun hän on joutunut ottamaan kantaa entisen opetusministeri LI ANDERSSONIN aikana Suomen Peruskouluihin Amerikasta apinoituun INKLUUSIO OPETUKSEEN, jossa kaikkinaista väkivaltaa ja transuaatteita opiskellaan modernisti englannin kielellä pitkin päivää kännyköistä jopa historian tunneilla.

Ei ole sitten mikään ihme, ettei 12-vuotiaat lapsetkaan osaa nykyään enää lukea koulujen seinillä suomeksi kirjoitettuja tauluja, joissa lukee: ÄLÄ AMMU KOULUSSA!!!

Myös KATEKISMUKSET perinteiset 10 käskyä on kouluissa jo autuaasti unohdettu.

Muistaakseni ev. lut. kirkossakin on vielä voimassa ainakin seuraavat säännöt:

5. Käsky: Alä tapa
7. Käsky: Älä varasta

Jos näitäkin käskyjä olisi koulussa päntätty 12-vuotiaan ampujan päähän jo ensimmäiseltä luokalta lähtien ja myös modernissa VARHAISKASVATUKSESSAKIN, niin eiköhän taukinpikin lapsi sen olisi ymmärtänyt.

Poliisien järjestämän tiedotustilaisuuden jälkeen YLE:n erityislähetykseen marssi haastateltaviksi myös Petteri Orpon johdolla alla mainitut Reformihallituksen ministerit:

- Petteri Orpo
- Mari Rantanen ja
- Anna-Maja Henriksson

Kyseiset ministerit olivat YLE:n tiedotustilaisuudessa kyllä hyvin kartalla ja ainakin AKM:n antoi korkeat pisteet taas persujen sisäministeri MARI RANTASELLE, joka selkokielisesti totesi myös ym. ampumisen JUURISYISTÄ KERTOVAN OIREEN:

"Suomen kouluissa poliisi joutuu valitettavasti lähes päivittäin puuttumaan eri laisiin uhkaustilanteisiin."

Mari Rantasen mukaan tähän täytyy puuttua tehokkaasti.

ANNA-MAJA HENRIKSSON esiintyi tiedotustilaisuudessa kyllä myös hyvin empaattisesti, mutta hänen esiintymisestään selvästi näki, että hänellekin on alkanut vasta vähitellen paljastua se, millaiseen tilaan Suomen koululaitos on kulttuurimarxilaisessa WOKE-kiimassa viety.

ANNA-MAJA suorastaan kyynelehti, kun näköjään havaitsi sen toisiasian, että Suomen kouluissa noin 40 000 lasta viikoittain joutuu erilaisen koulukiusaamisen ja väkivallan kohteeksi.

Kyllähän Suomen koulujen rappiotila paljastuu myös siitäkin, kun PISA menestyskin on meillä laskenut koko ajan vuodesta 2006 vuoteen 2022 mennessä kaikissa oppiaineissa ja ertyisen jyrkäksi oppimistulosten heikkeneminen muodostui vuosina 2018-2022 vasemmistolaisen Li Anderssonin hoitaessa kouluasioista INKLUUSIO-OPETUS menetelmin.

Petteri Orpon johdolla ministerit joutuivatkin nyt toteamaan, että psyykkinen pahoinvointi koulunuorten keskuudessa on hyvin yleistä ja siihen REFORMIHALLITUS on nyt joutunut panostamaan myös selkeästi enemmän, mitä tapahtui SANNA MARININ VIHREÄN SIIRTYMÄN KIIMAN AIKAAN, joka johti siihen, että lähes 40% Suomen nuorista on nykyään psykiatrisen terapian tarpeessa, mutta valitettavasti hoitoa ei ole riittävästi saatavilla:

EI ole, EI tuu, Eikä tilata!!!

alan kolmas miesRe: Maailman onnellisin maa!!!2.4.2024 16.48
Kärsimysviikon analyysiä MAAILMAN ONNELLISIMMASTA MAASTA
(jatko -osa):

Sitten IS raportoi 30.3.2024 Suomen SUURESTA ONNEN TILASTA seuraavasti:

- "KAPTEENIN PIMEÄ PUOLI"

- "OMA POIKA JÄTTI KUOLEMAAN"

- "Pienen lapsen äiti ammuttiin kotiinsa"

- "LEVILLÄ PYÖRII SEKSIBISNES"

Vapaan juankosken sensuuri esti ym. Ilta-Sanomissa kerrottujen tuomioiden julkistamisen jostain kumman syystä!!!!

ONNEN MAA JATKUU JA JATKUU!!!

Jos sensuuri sallii!!!!

alan kolmas miesRe: Maailman onnellisin maa!!!2.4.2024 16.54
Maailman ONNELLISIN MAA!!!!

Ilta-Sanomien Kärsimysviikon lukupakettiin toimittaja ESSI MYLLYOJA valisti vielä suomalaisia otsikolla:

"RAUTAROUVA" ei kelpaa feministin esikuvaksi.

Myllyoja viittasi valtiovarainministeri RIIKKA PURRAN torstaina IS:n erikoishaastattelussa antamaan lausuntoon, jossa RIIKKA ihmetteli, miksi nykyfeministit eivät halua nostaa legendaarista MARGARET THATCHERIA ikonikseen.

RIIKKA oli nähtävästi ottanut esille ne kiistämättömät ansiot, jotka THATCHER oli käynnistänyt Britannian poliittisessa elämässä käynnistämillään uudistuksilla.

RIKKA PURRALLEHAN on näköjään tullut eteen aivan vastaava tilanne, kun Suomen valtiolaivan kurssi on pakko saada käännettyä.

Kuitenkin MYLLYOJA toteaa täysin perustelemattomalla lausunnollaan, ettei RIIKKA ymmärrä, mitä feminismi on ja siksi Rautarouva Thatcher ei ole kelvannut feministien esikuvaksi, kun Thatcher ei ollut feministi.

"MYLLYOJA kertoo, että feminismi on harvinaisen väärinymmärretty ideologia.

Arkipuheissa se kääntyy edelleen valitettavan usein naisen suosimiseksi miesten kustannuksella.

Historiallisesti feminismi on toki pyrkinyt parantamaan naisen asemaa - mutta ei miesten kustannuksella.

Kujalla on myös Purra oman feminismikäsityksensä kanssa.

Nykyään feminismi on jakaantunut useisiin eri suuntauksiin, mutta niitä yhdistää tavoite taata kaikille yhtäläiset oikeudet olla ja toimia maailmassa.

MYLLYOJAN mukaan feminismi ei siis vaadi tasa-arvoa vain naisille, vaan ihan kaikille sukupuoleen, ihonväriin, seksuaaliseen suuntautumiseen tai yhteiskunnalliseen asemaan katsomatta."

MYLLYOJAN käsitys feminismistä näyttää kuitenkin täysin karanneen Amerikasta meidän VALTAMEDIAAN levinneeseen WOKISTISEEN DEI ideologiaan (Diversity, Equity, Inclusion), jolla ei kyllä ole itse asiassa mitään tekemistä varsinaisen feminismin kanssa.

MYLLYOJAN markkinoima feminismi on valitettavasti kulttuurimarxilaista höpötystä, jonka tarkoituksena on ainoastaan aiheuttaa hämmennystä yhteiskunnissa.

MYLLYOJAA ottaa selvästi päähän se, että THATCHER edusti konservatiivista ajattelua, jossa ihmisen pätevyys asetetaan esim. ihonvärin tai sukupuolen puhumattakaan seksuaalisen suuntautumisen edelle.

THATCHER oli itsekin hyvin koulutettu, joka oli opiskellut ensiksi kemistiksi ja sen jälkeen suoritti myös juristin tutkinnon.

MYLLYOJA ei tietenkään arvosta THATCHERIÄ, koska hänen on sanottu pelastaneen Britannian kansantalouden ja hänet onkin Britit äänestäneet kaikkien aikojen parhaaksi pääministerikseen vuonna 2013.

AKM epäilee, että Britit itse tietää MYLLYOJAA paremmin, kuka on ollut heidän paras pääministeri.

AKM myös arvostaa sitä, että RIIKKA PURRA on selvästikin jo omien tehtäviensäkin vuoksi joutunut tutustumaan niihin uudistuksiin, jotka Britanniassakin tulivat ajankohtaisiksi, kun kansantalous oli ajettu täyteen kaaokseen LABOUR puolueen ja ammattiliittojen toiminnan kautta.

MAAILMAN ONNELLISIN MAA JATKUU, jos sensuuri sallii!!!

alan kolmas miesRe: Maailman onnellisin maa!!!2.4.2024 17.05
Maailman ONNELLISIN MAA (Jatko-osa):

Raportoidessaan MAAILMAN ONNELLISIMMAN MAAN TAPAHTUMISTA KÄRSIMYSVIIKOLLA ILTALEHTIKÄÄN ei jäänyt yhtään heikommaksi.

30.3.2024 Iltalehdessä sivulla 10 raportoidaan tv-kasvosta:

TV-kasvo "TEEMU TANNER TUOMITTIIN RAISKAUKSESTA".

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut Teemu Tapani Tannerin, 38, raiskauksesta vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Tanner tunnetaan muun muassa YLE:n Sohvaperunat-televisiosarjasta, sekä Kynnet- ja Teksti-tv 666-yhtyeistä.

Muusikko harrasti seksiä naisen kanssa ilman kondomia, vaikka nainen oli vaatinut ehkäisyn käyttöä.

Kyseisen uutisen alla oli eläinsuojelurikostuomio.

"Nala-koiraan omistajalle sakkotuomio"

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut tamperelaisen David Lopezin, 37, eläinsuojelurikoksesta.

Lopez kohteli susitaustaista Nala-koiraansa kaltoin mm. istumalla sen päällä, lyömällä sitä kuonoon ja retuuttamalla.

Nala oli käynyt toisen koiran kimpuun ja Lopez oli kurittanut Nalaa.

Todistajat kertoivat oikeudessa, että Nala-koira oli vikissyt ja ulvonut, kun Lopez raahasi sitä karvoista kiskoen.

Lopez kertoi käyneensä koiransa päälle "näyttääkseen, kuka on johtaja ja jotta tämä ymmärtäisi tehneensä väärin purtuaan toista koiraa".

Oikeus katsoi, että Lopez oli kohdellut Nala-koiraa ylimitoitetun kovakouraisesti.

Oikeuden mukaan Lopezin menettely ei ollut "missään olosuhteissa hyväksyttävää" eikä "varsinkaan asiallista koulutusta".

Käräjäoikeus määräsi Lopezille 420 euron sakot.

IL:n samassa aukeamassa lehti raportoi myös ym. Sievin raa'asta murhasta otsikolla:

"Isänsä tappaneen mielentila tutkitaan"

Syytetty on esitutkinnassa tunnustanut aiheuttaneensa tahallaan uhrille syntyneet vammat ja tämän menehtymisen.

IL:n seuraavalla aukeamalla raportoidaan heti:

"Oikeus tuomitsi taksikuskin tappajan"

Käräjäoikeus ei uskonut syytetyn selityksiä kahakasta.

Kymenlaakson käräjäoikeus on tuominnut 2000 syntyneen Reeti Emil Kovasen 11 vuodeksi ja 5 kuukaudeksi vankeuteen taksinkuljettajan taposta Kuusankoskella.

Oikeuden mukaan Kovasen on täytynyt ymmärtää, että isku, jonka seurauksena terä upposi kokonaan uhrin rintaan, tulee osumaan sydämeen ja aiheuttamaan todennäköisesti kuoleman.

Tapon lisäksi Kovanen sai tuomion törkeästä ryöstöstä ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Oikeus määräsi Kovasen maksamaan uhrin omaisille korvauksia 21 000 euroa.

Tämän uutisen alla on sitten seuraava:

"Samuraimiekalla lyönyt tuomittiin vankilaan":

Satakunnan käräjäoikeus on tuominnut Pasi Pekka Virtasen, 39, törkeästä pahaoinpitelystä kahden vuoden ja kuuden kuukauden vankeusrangaistukseen.

Virtanen löi toista miestä katanalla eli samuraimiekalla selkään 4. toukokuuta 2023. Uhri sai iskusta noin 3 sentin levyisen ja 10 sentin syvyisen haavan.
Kysymyksessä oli riitatilanne.

IL:n samalla aukeamalla vielä lisää:

"Naisen ampuneelle elinkautinen murhasta".

Myös IL on siis noteerannut, kuinka Nico Mikael Vilenius ampui 24-vuotiaan pienen lapsen äidin tämän asunnossa ja lavasti murhan itsemurhaksi.

Oikeus määräsi Vileniukselle korvattavaksi omaisille 29 000 euroa sekä tuhansia euroja hautajais- asianajokuluja.

Oikeudessa otetussa kuvassa Vilenius istuu kädet puuskassa verryttelyasussa ja tietysti suomalaiseen oikeustyyliin lippalakki päässä ja kasvot harmaaseen moottoripyöräkuskin villakauluriin kätkettynä.

Muutama sivu myöhemmin samaisessa IL:n numerossa raportoidaan "Miesten hotelliyöstä, joka päättyi verisesti".

Miesnelikon illanvietto salolaisessa hotellissa päättyi verisesti, kun kolmekymppinen mies tarttui äkisti kääntöveitseen ja hyökkäsi yhden miehen kimppuun.

Ilta oli sujunut rauhallisesti ja hyvässä hengessä, mutta aamuyöllä 29-vuotias mies kiihtyi "nollasta sataan".

Mies iski 32-vuotiasta uhria päin toista kymmentä kertaa kääntöveitsellä.
Iskuista ainakin seitsemän osui.

Veriteon jälkeen mies säntäsi ulos hotellihuoneesta niin vauhdikkaasti, että kengät unohtuivat. Kääntöveitsi katosi paon aikana.

Puukottaja oli kertonut, että uhri oli illan mittaan käyttäytynyt ja puhunut uhkaavaan sävyyn.

Lisäksi mies väitti, että uhri oli pitkin iltaa naljaillut ja "vittuillut" hänelle.

Oikeuden mukaan miehen väkivalta oli "holtitonta lyömistä ja huitomista kääntäveitsellä".

Oikeus katsoi, että oli täysin sattuman varaista, ettei vammat olleet hengenvaarallisia.

OIkeus tuomitsi Otto Santeri Niemen neljän vuoden vankeusrangaistukseen tapon yrityksestä.

Miehen tulee korvata uhrille kivusta, kärsimyksestä ja kuluista yhteensä 6 750 euroa.

AKM:n käsityksen mukaan KÄRSIMYSVIIKON RAPORTOINNIT KANSAKUNNAN TILASTA EIVÄT VALITETTAVASTI vastaa sitä kuvaa, joka Suomesta ym. OXFORDIN yliopiston valheellisen tilaston avulla yritetään ympäri maailmaa Suomesta levittää.
ILTA-SANOMIEN
PÄÄKIRJOITUKSESSA 30.3.2024 toimittaja JOHANNA LAHTI näyttää jo olevan lähestymässä tässä SUOMEN ONNELLISUUS SAAGASSA LÄHESTYMÄSSÄ totuutta:

"Maailman onnellisin kansa-titteli on suorastaan loukkaus.

Suurinta sisua on nähtävissä silloin, kun etsitään vastapuolesta heikkoja kohtia ilkuttavaksi ja puolustetaan oikeassa olemista tai oikeutta uhriutua.

Tavallinen arkikin tuntuu olevan loputonta kärsimystä: töissä on kamalaa, perhe-elämä on ankeaa ja ihmissuhteet ahdistavat.

On selvää, että Suomi on isojen ongelmien äärellä ja eikä niistä pidä vvaita, mutta se ei ole koko todellisuus.

Tämä on yksi maailman hyvinvoivimmista ja vakaimmista maista, jonka kansalaisista iso osa saa elää maailman mittakaavassa suorastaan yltäkylläistä elämää.

Kaikilla suomalaisilla ei todellakaan mene hyvin, mutta aika monella menee.

Tätä osalta suomalaisia sopii odottaa enemmän sisua, tahtoa viedä asioita eteenpäin ja uskoa tulevaisuuteen, jotta voimme jatkossakin nauttia näistä hyvistä oloista.

Eikä kaikkien tarvitse edes pelastaa maailmaa, vähän sisua tarvittaisiin omassa elämässäkin."Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: