Keskustelu

alan kolmas miesNATSI KORTTIA PELATTU!!!22.3.2024 21.17
Kukas sen NATSI KORTILLA PELUUN SUOMESSA OIKEIN ALOITTI???

Se oli tietysti ILTALEHDEN ja ILTA-SANOMIEN, HESARIN sekä YLE:n JUMALOIMA:

SANNA MARIN!!!!

SANNAA EI MUUTEN NÄKYNYTKÄÄN EMMA GAALAN PUNAISELLA MATOLLA ALASTI!!!

Venäjällä Putinin tiedotuspäällikkö Dmitri Peskov on tiedottanut, että Ukrainassa vuonna 2022 käynnistetty NATSIEN puhdistamiseksi käynnistetty "de jure" ERITYISOPERAATIO on nyt siirtynyt "de facto" SOTA vaiheeseen.

Jo aiemmin Peskov on ilmoittanut, että kysymyksessä on sota LÄNSIMAITA ja NATOA vastaan,jotka uhkaavat rauhaa rakastavaa VENÄJÄÄ!!!

Herää siis kysymys, miksi meilläkin Suomen VALTAMEDIA ja nimenomaan SANNA MARIN alkoi tämän NATSI KORTILLA pelaamisen?

Tässäkin asiassa meillä on taas ammuttu omaan jalkaan koko ajan ja nyt vielä UNILUKKARIKIN on jo nimitetty EU:n korruptoituneen korkean virkamiehen eli JOSEP BORRELLIN kanssa laatimaan, joku "muka turvallisuussuunnitelma", jolla koko Eurooppa pelastuu.

Espanjalainen sosialisti BORRELLHAN kävi jo ennen PUTININ hyökkääystä neuvotteluja Morkovassa ja palasi kotiin häntä koipien välissä ja nyt tulos on tämä.

UNILUKKARIHAN PELASI NATO-OPTIOLLA lähes koko 12 vuotisen Presidenttipstinsä ajan ja jopa sitä ennen, kun yhteistyö MOOSEKSEN kanssakin luisti kuin HEINÄTEKO.

Nyt on jo SAKSASTAKIN todettu, että VIHREÄ SIIRTYMÄ on ajanut SAKSANKIN talouden kaaokseen, mutta tätähän eivät korruptoituneet saksalaiset ole tietenkään hyvän Putinin ystävä ANGELA MERKELIN ohjauksessa tajunneet, ennen kun on ollut liian myöhäistä.

Onneksi sentään YLE:n vastaava päätoimittaja JOUKO JOKINEN on siirtymässä "eläkkeelle".

Kyllähän JOKISEN aikana YLE:nkin ohjelmissa onkin menty jopa vasemmalta ohi kansanpetturuudesta vuonna 1943 elinkautisen saaneen HELLA WUOLIJOEN aikojen ja tietysti myös myöhemmin REPO RADIOKIN kuulosti melkein oikeistolaiselta medialta.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: