Keskustelu

PVUlkoinen tarkastus5.5.2015 11.30
Moro,
tässä tapauksessa toimitaan oikein: "
Kuva: tori.fi


Mistä on kyse?

?Keiteleen kunta käynnistää ulkoisen tarkastuksen Väentuvan hirsirungon kaupasta
?Kauppa on herättänyt keskustelua ja epäilyksiä toiminnan oikeellisuudesta

Keiteleen kunta käynnistää ulkoisen tarkastuksen Väentuvan hirsirungon kaupasta. Kunnan tekninen johtaja osti purettavaksi määrätyn rakennuksen hirsirungon kunnalta ja laittoi sen myyntiin huomattavasti kalliimmalla hinnalla.

Toimintatapa on herättänyt epäilyksiä toiminnan oikeellisuudesta. Tarkastuksesta päättänyt kunnanhallitus myös velvoittaa teknisen johtajan antamaan asiassa oman selvityksensä.

Kunta myi hirsirunkoa julkisella tarjouskilpailulla, johon tuli kaksi samansuuruista tarjousta. Tekninen johtaja jääväsi asiassa itsensä. Kunnanjohtaja ja hallintojohtaja avasivat tarjoukset, jolloin asia päätettiin ratkaista arvalla.

Arvonnassa onni suosi teknistä johtajaa ja hänen sukulaistaan, jotka saivat hirsikehikon 2000 eurolla. Myöhemmin ilmeni, että kunnan tekninen johtaja oli laittanut hirsikehikon uudelleen myyntiin 17 900 eurolla. Välissä hän oli hiekkapuhalluttanut rungon sisäpuolelta. "

Ulkopuolisin silmin katsottuna nyt toimitaan oikein.
Juankoskella ei näin tehdä, vaan toimitaan kuten "juankosken maan tapana " on ollut--- piilotetaan, salataan ja laaditaan salainen kokous, joka hyväksyy mukisematta asiat.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: