Keskustelu

alan kolmas miesVIHREÄN SIIRTYMÄN HINTA26.3.2024 16.02
VIHREÄN SIIRTYMÄN HINTA ALKAA VÄHITELLEN PALJASTUA KOKO KANSALLE!!!

Hesarikin näyttää juuri raportoineen Tilastokeskuksen tuoreesta raportista, jossa kantasuomalaisten nykyinen noin 5 milj. henkilön lukumäärä kuihtuu vain noin 1 milj. henkilön tasoon tulevan 90 vuotisjakson kuluessa, mikäli nykyistä 1.25 henkilön kokonaishedelmällisyyslukua ei saada kasvuun.

Tämä tilannehan on tietysti täysin katastrofaalinen Suomen kansan kannalta, mutta onhan asiassa myös positiivisia vaikutuksia ainakin kartonkiteollisuudessa, jotka täytyy siis ottaa huomioon, kun mietitään esim. Römssyn tulevaan liiketoimintasuunnitelmaa.

Syntyvyyden lasku tietysti johtaa välittömästi siihen, että maailman maineeseen nousseen ÄITIYSPAKKAUSTEN kysyntä tulee laskemaan jyrkästi.

Valoisa puoli asiassa on kuitenkin se, että PAHVISTEN ARKKUJEN KYSYNTÄ tulee kasvamaan räjähdysmaisesti.

Tunnetustihan ARKUSSA pahvin kulutus on ainakin kaksinkertainen verrattuna pieneen ÄITIYSPAKKAUKSEEN.

Tuota HAUTAUSPAHVIN kysyntää arvioitaessa täytyy muistaa, että onhan se melkoinen urakka, kun noin 4 miljoonalle suomalaiselle laitetaan PAHVIPALTTOO päälle viimeiselle matkalle.

VIHREÄSSÄ SIIRTYMÄSSÄ positiivinen asia on myös se, että myös hautauspalveluyrityksillä alkaa kultainen aika, kun miljoonittain suomalaisia haudataan maan poveen ja pitopalvelut siirtyvät WOLTTI-aikaan.

Tämä on siis se hinta, mitä me suomalaiset maksamme VIHREÄSTÄ SIIRTYMÄSTÄ, jossa TERRA SIPILÄ asetti UNILUKKARIN myötävaikutuksella tavoitteeksi MAAILMAN ENNÄTYKSEN koko itsepäisen kansan tuhoamisessa.

Nyt on meillä todella vellit housussa, kun RAHAT EI RIITÄ JUKULAUTA ja meillä vaan jauhetaan OIKEUSVALTIOPERIATTEESTA, kun koko kansa haukkoo henkitoreissaan ja pelastaa koko maailmaa ilmaston muutoksesta.

Tietysti HESARI näkee ratkaisuksi sen, että puuttuvat suomalaiset korvataan afrikkalaisilla, afgaaneilla, ja lähi-idän pomminheittäjillä, kiinalaisilla ja intialaisilla ns. HUIPPUASIANTUNTIJOILLA.

Mistähän sekin johtuu, ettei suomalaisista saada koulutettua ainuttakaan ns. HUIPPUSASIANTUNTIJAA???

Onko kysymys täydellisestä LAUTAPÄISYYDESTÄ vai pelkästään laiskuudesta???

Eihän ne JUKOLAN POJATKAAN aikoinaan juuri lukuhommista piitanneet, kunhan vain kylillä juoksivat tyttöjä kiusaamassa ja kännissä vielä saunansakin polttivat.

Viime aikoina jopa KEPUN PIIRISSÄ ANNIKKA SAARIKKOKIN on jo tunnustanut, että tässä VIHREÄSSÄ SIIRTYMÄSSÄ MENTIIN VALITETTAVASTI LIIAN PITKÄLLE, kun vielä VIHREÄSSÄ KIIMASSA polkaistiin pystyyn se kuuluisa YLILEVEÄHARTEINEN SOTEKIN yhdessä SANNA MARININ ja muiden VIHERVASSARIEN kanssa.

Luopuessaan KEPUN KUKKULAN KUNINKUUDESTA ANNIKA SAARIKKOKIN näyttää nyt vihdoin ymmärtäneen senkin, että ns. VIHREÄ SIIRTYMÄ on varsinainen suomalaisen yhteiskunnan syöpä, joka pitemmän päälle johtaa valitettavasti koko SUOMEN PIENEN KANSAN ja myös KANSANTALOUDEN TUHOON EU:n BYROKRAATTIEN PAKKOHOIDOSSA!!

Ns. VIHREÄ SIIRTYMÄ on siis vitsaus, josta meidän onmin mahdollisimman nopeasti päästävä eroon ja on syytä keskittyä ns. YDINASIOIDEN HOITOON.

Kuuntelin tuossa äskettäin myös RIIKKA PURRAN haastattelun jossain podcastissa, joka ei onneksi ollut mikään VALTAMEDIAN eli FAKE NEWS HESARIN, YLEN tai IP-lehtien haastattelu, niin siinä RIIKKA sai keskeyttämättä puhua Suomen haasteista, joita tuntuu näin keskellä vihervasemmiston masinoimaa lakkoaaltoa olevan enemmän kuin tarpeeksi.

Kyllä RIIKALLA näyttää hyvin olevan hallinnassa, mitä ongelmia meillä tässä MAASSA on edessä ja myös se, miten nykyiseen tilanteeseen on tultu.

Haastattelun perusteella kävi kuitenkin hyvin selväksi, että SUOMEN ITSENÄISYYS on EU-sopimuksen ja EURO-kytkennän vuoksi menetetty jo kauan sitten.

Viisaana poliitikkona RIIKA ei tätä keskeistä juurisyytä maininnut, mutta tästähän tässä meillä kuitenkin pohjimmiltaan on kysymys.

Siis, jos Suomi ei etene EU:n komission ja parlamentin antaminen sääntöjen mukaan, niin sen jälkeen alkaa samanlainen karttakepin paukuttelu, jota on harjoitettu jo pitemmän aikaa esim. UNKARIN kohdalla, jota on hiillostettu muka OIKEUSVALTIOPERIAATTEEN noudattamatta jättämisestä, kun UNKARISSAKIN on pyritty pääsemään eroon KOMMUNISTISEN KOMENNON AIKAISISTA KÄYTÄNNÖISTÄ.

Meikäläisittäinhän UNKARISSA asiat ovatkin tietysti päin helvettiä, koska UNKARISSA konservatiiviset arvot on siellä nostettu kunniaan.

Viime syyskuun 14. Budapestissa järjestettiin 5. Demographic Summit- kokous, jossa naisten ja perheiden asia oli otettu keskeiseksi teemaksi.

Puhujiksi oli kutsuttu mm. Italian loistava oikeistolainen pääministeri GIORGIA MELONI, joka tietysti puhui perhearvojen puolesta.

Kokouksen kuluessa Suomesta toimittaja RISTO HUVILA haastatteli myös silloin vielä virassa ollutta vuonna 2022 valittua nuorta Presidentti Katalin Novákia, joka kertoi, kuinka hän tultuaan vuonna 2015 nimitetyksi perhe- ja nuorisoasiainsihteeriksi oli käynnistänyt Unkarissa perhepoliittisen uudistusohjelman, joka oli jo tuottanut hyvinkin positiivisia tuloksia.

Kuitenkin YLE:n tiedotti 10.2.2024, että Presidentti Katalin Novák oli joutunut eroamaan virastaan, kun oli paljastunut seuraava ikävä asia:

?"Unkarin presidentti Katalin Novák on eronnut tehtävästään.

Novákin eroa vaadittiin laajasti sen jälkeen, kun hiljattain paljastui, että presidentti oli armahtanut lasten seksuaalisen hyväksikäytön peittelystä tuomitun lastenkodin varajohtajan huhtikuussa 2023.

□ Tein virheen. Tänään on viimeinen päivä, kun puhun teille presidenttinä, Novák sanoi televisioidussa puheessaan, jossa hän ilmoitti erostaan.

Lastenkodin varajohtaja oli tuomittu kolmen vuoden vankeuteen vuonna 2018 lastenkodissa tapahtuneiden hyväksikäyttötapausten peittelystä.

Tekijä oli lastenkodin johtaja, joka on tuomittu kahdeksaksi vuodeksi vankeuteen ainakin kymmenen lapsen hyväksikäytöstä vuosina 2004-2016."

Nuoren Presidentti Katalin NovákIn eropäätöstä on kuitenkin tervehdittävä harvinaislaatuisesta suoraselkäisyydestä, jota ei kyllä valitettavasti Suomessa ole koskaan tapahtunut, vaikka mutkia on laitettu meillä kyllä suoriksi jopa seniiliä Presidentti Urho Kekkosta myöten.

Puhumattakaan niistä kähminnöistä, joita meillä on aikojen saatossa korkeiden poliittisten päättäjien kohdalla jatkuvasti kuitenkin tehty, mutta ei ole sitten kuitenkaan mediassa tai oikeuslaitoksissa asiallisesti käsitelty = "Maan tapa".

Budapestissa 14.9.2023 pidetystä Demographic Summit-kokouksesta toimittaja RISTO HUVILA raportoi vuonna 2022 aloittaneen presidentti Katalin Novákin vuonna 2015 käynnistämästä Unkarin perhepoliittisesta ohjelmasta seuraavasti:

"Puhuttaessa tärkeimmistä innovaatioista, ainakin Suomessa nostetaan ensimmäisenä esiin erilaiset teknologiset ratkaisut ja keksinnöt.

Unkarissa tilanne on toinen.

Siellä PERHEPOLITIIKKA on asetettu yhdeksi keskeisimmistä innovaatioalueista, ja sen hoito on sijoitettu kulttuuri- ja innovaatioministeriöön ajatuksella, että maata tulee kehittää ja innovaatiopolitiikkaa ohjata perheiden ja lasten hyvinvoinnin lähtökohdista.

Unkarin perhepolitiikan suunnittelun ytimessä ovat lapsiperheisiin kohdistuvat veroratkaisut, joiden avulla maa on kyennyt saavuttamaan yllättäviä tuloksia aikaan.

Niistä enemmän tuonnempana, mutta seuraavassa kaksi ideaa, jotka ovat saaneet nuorissa perheissä innokkaan vastaanoton.

□ Alle 30-vuotiaana synnyttävä äiti vapautetaan tuloverosta 30 ikävuoteen asti.

Senkin jälkeen hän saa lasten lukumäärään perustuvia verohelpotuksia synnytettyään neljännen lapsensa, äiti ei enää koskaan maksa tuloveroa!!!

□ Toinen idea on isovanhemmille tarjottava lastenhoitovapaa, eli jos lapsen perhe saa vauvan, isovanhempi voi jäädä laillisesti hoitovapaalle ja työnantajan on siihen suostuttava.

Todistettavasti kyseisen perhepoliittisen ohjelman tulokset ovat olleet lupaavia, kuten alta selviää:

Unkarin perhepoliittinen ohjelma 2010-2022
Kokonaishedelmällisyysluku (lapsia per nainen)

□ 2010: 1.25
□ 2022: 1.52
□ muutos +21.6%

Syntyneiden lasten määrä
□ 2010: 90 335
□ 2022: 88 400
□ muutos -2.1%

Solmittujen avioliittojen määrä
□ 2010: 35 000
□ 2022: 64 000
□ muutos +80.5%

Avioerojen määrä
□ 2010: 23 000
□ 2022: 17 500
□ muutos -26.7%

Aborttien määrä
□ 2010: 40 449
□ 2022: 21 800
□ muutos -46.1%

Työllisyysaste
□ 2010: 62.2%
□ 2022: 80.2%
□ muutos +28.9%

Naisten työllisyysaste
□ 2010: 59.0%
□ 2022: 75.3%
□ muutos +27.6%

Avioliitossa syntyneiden lasten osuus
□ 2010: 50.2%
□ 2022: 75.0%
□ muutos +49.4%

Köyhyysuhan alla elävät lapset
(<18 vuotiaat)
□ 2015: 40.3%
□ 2022: 18.1%
□ muutos -55.1%

Tässäpä olisi Suomenkin poliitikoille vähän mietittävää, kun meilläkin on jo kaikilla tiedossa se, että meillä syntyvyys on painunut ns. VIHREÄN SIIRTYMÄN KIIMASSA jo 1980-luvun syvimpien syövereiden tasolle.

Suomen nuorista nykyään noin 40% on ns. VIHREÄN SIIRTYMÄN KIIMAN vuoksi jo psykiatrisen hoidon tarpeessa, eikä hoitoa ole saatavilla.

Suomen PERUSKOULUISSA kuraattoripalvelutkin on siirretty ns. HYVINVOINTIALUEIDEN KESKUKSIIN ja opetuksessa on tietysti modernisti siirrytty myös ETÄOPETUKSEEN ja AMMATTIKOULUN käyneistä vain noin 25% tuntuu selvitysten mukaan saavuttavan sellaisen tason, että työpaikka löytyy.

YLE:n selvityksenkin mukaan HYVINVOINTIALUEIDEN valtuutettujen vuotuiset kokouspalkkiotkin vaihtelevat karkeasti haarukassa 19 000 - 3 000 euroa.

Tässähän ei voi olla mitään järkeä, koska eihän noissa kokouksissa muuta tehdä kuin käydään kuittaamassa paikalla olo, kun luvuthan tuodaan kokoustajille valmiiksi laskettuina selvityksinä, joita ei tietenkään piikin ollessa auki muuten tarvitse käsitellä kuin vain merkitä luetuksi ja lähettää sitten laskut valtiolle maksettavaksi:

Suomessa myös avioliittojen määrä esim. vuonna 2021 oli jo pienin yli 100 vuoteen ja solmituista avioliitoista noin 50% päätyy meillä eroon.

VIIMEINEN VITSAUS näyttää muhivan jo KIRKONKIN PIIRIISSÄ, jossa liberaalit piispat näyttää haluavan muuttaa myös perinteisen käsityksen AVIOLIITOSTAKIN.

Nähtävästi tässäkin PIISPAT ovat VIHREÄN SIITYMÄN KIIHKOSSAAN asettaneet tavoitteeksi jo MONIAVIOISUUDENKIN AUTUUDEN TILAN, kun MUHAMMEDKIN käsittääkseni meni aikoinaan naimisiin 4 vuotiaan lapsen kanssa.

Vanha suomalinen totuushan on: "Kun nuorena alkaa, niin sen vanhana taitaa"!!!!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: