Keskustelu

alan kolmas miesYLEN JOHTOPORUKKA ULOS26.3.2024 18.15
Koko Suomen kansa on ollut jo vuosikaudet kurkkua myöten täynnä YLE:n pakkosyöttämästä kulttuurimarxilaisesta hömpästä ja nyt paljastuu ihan kulttuurimarxilaisesta toimittajakunnasta suoraan HEVOSEN SUUSTA itsestään mitä räikeimmällä tavalla, kuinka

□ Matti APUSEN
□ Jouko JOKISEN ja
□ Merja YLÄ-ANTTILAN

johdolla verovaroin pyöritetty porukka on YLEISRADIOSSA ohjannut suomalaisia täysille harjapoluille muka riippumattomana vastuullisena toimijana.

Tuotettu vahinko on mittaluokassa jopa suurempi, mitä aikoinaan maanpetturuudesta elinkautisen tuomion saanut YLE:n pääjohtaja ja kommunistiagentti HELLA WUOLIJOKI sai aikaan pääjohtajakaudellaan vuosina 1945-1949.

HELLAN poliittisen toiminnan laajuus alla:

"Wuolijoki oli äärivasemmistolainen ja toimi aktiivisesti politiikan kulisseissa. Hän piti vuosina 1918?1920 "poliittista salonkia" Helsingin Eirassa Neitsytpolulla sijainneessa asunnossaan.

Wuolijoen luona vieraili suuri määrä ulkomaiden diplomaatteja ja kansalaisia, englantilaisia upseereita sekä suomalaisia toisinajattelijoita kuten Eino Leino, Elli Tompuri, Väinö Tanner ja Hannes Ryömä.

Lisäksi hän laati Neuvostoliiton lähetystölle Helsingissä säännöllisiä poliittisia tilannekatsauksia.

Wuolijoki ylläpiti etappia, jonka tunnetuin käyttäjä oli John Reed. "Kun John Reed vuonna 1919 eräänä yönä ilmestyi luokseni..., otin hänet vastaan kuin vanhemman veljeni."

Wuolijoki piti aktiivista yhteyttä NKVD:n tiedusteluverkostoihin koko maailmansotien välisen ajan.

Hän pyrki NKVD:n toimeksiannosta säilyttämään kaiken yhteiskuntakelpoisuuden Suomessa eikä siksi liittynyt Suomen salaiseen kommunistiseen puolueeseen.

Kirjailijan kaapu oli eräs tapa hankkia yhteiskunnallista hyväksyntää porvarillisessa maassa.

Liiketoiminta puolestaan palveli suoraan Neuvostoliiton taloudellisia valtapyrkimyksiä Suomessa.

Etsivä keskuspoliisi/Valpo seurasi Wuolijokea vuosia ja epäili häntä sekä Britannian että Neuvostoliiton agentiksi.

Myös Neuvostoliitossa häntä epäiltiin vielä 1930-luvun loppupuolella Britannian asiamieheksi.

Jukka Seppisen mukaan Wuolijoen asemaa suomalaisessa yhteiskunnassa ja NKVD:n organisaatiossa kuvaa "illegaalin residentin" eli korkean asemapaikan omaavan laiton toimintamalli, jota NKVD käytti kautta Euroopan ennen toista maailmansotaa.

Liiketoimiensa vuoksi Wuolijoki matkusteli 1920- ja 1930-luvuilla ahkerasti Neuvostoliitossa.

Tuolloin hän loi hyvät suhteensa myös maan poliittisiin päättäjiin, liiketoimet Neuvostoliitossa olivat aina yhteydessä myös politiikkaan.

Toisaalta Wuolijoki käytti poliittisia suhteitaan myös omien liiketoimiensa edistämiseksi.

Sanna UKKOLAN kolumnista paljastuu nyt, kuinka AAMULEHDESSÄ onkin ollut tällainen Münchausenin sukulaisporukka toimittajina (ns. TAMPEREEN SALONKI), jotka ovat vieneet suomalaisia kuin PÄSSIÄ TEURAALLE ja kaiken huipuksi ovat vielä jakaneet toisilleen kaikki RIIPPUMATTOMAN ja TUTKIVAN JOURNALISMIN PALKINNOT, joista erinomainen esimerkki on nyt, kun KUUSELAN tapaiselle TÄHTITOIMITTAJA itse paljastaa koko Suomen media-alan mädännäisyyden kaikessa karmeudessaan!!!

SANNA UKKOLALLE suuri kiitos, että vihdoinkin puhkaisit TÄMÄN SUOMEN JOURNALISTIEN ja KOKO JOURNALISTILIITOKIN MÄTÄMUNAN kaikessa karmeudessaan:

"Matti Kuuselan teksteissä vilisevät sikin sokin todelliset henkilöt ja journalistiset mielikuvitushahmot.

Fakta ja fiktio iloisessa sekamelskassa; Suomen korkeimmat journalistipomot syytivät palkintoja ja rahaa, kirjoittaa Iltalehden kolumnisti Sanna Ukkola.

Tänään klo 11:06 (päivitetty klo 12:12)

Jouko Jokinen ja Matti Apunen ovat puolustaneet kohuun ajautunutta Matti Kuuselaa julkisuudessa.

"Journalistit käyvät nyt kolmatta päivää keskustelua siitä, onko uutisreportaaseissa ok valehdella ja keksiä juttuja päästä.

Seuraavaksi me juristit varmaan alamme keskustella siitä, pitääkö meidän noudattaa toiminnassamme lakia vai ei", kiteytti valtoimenaan vellovan mediakohun asianajaja Otto Meri X:ssä.

Aamulehdessä työskennellyt Matti Kuusela on Suomen palkituin toimittaja.

Hänelle on myönnetty muun muassa tutkivan journalismin Lumilapio-palkinto, Bonnierin suuri journalistipalkinto, Sanomalehtien Liiton Vuoden paras sanomalehtijuttu -palkinto, Valtion tiedonjulkistamispalkinto, Kalle Kaiharin säätiön kulttuuripalkinto ja Aamulehden Sulka hattuun -palkinto.

Vakuuttava lista. Asiassa on ainoastaan yksi ongelma: Kuusela keksii joskus juttuihinsa asioita päästään. Sepittää. Syöttää pajunköyttä. Petkuttaa. Tai "sujauttaa asiallisen jutun sisään hyväntahtoista fiktiota", kuten hän itse asian muotoilee kirjassaan Journalisti - Toisenlainen toimittaja (Warelia).

Bonnierin suuren journalistipalkinnon vuoden parhaasta jutusta Kuusela voitti Bakusta Pekingiin -juttusarjastaan, jossa oli mukana juuri tällaista "hyväntahtoista fiktiota".

Kirjassaan Kuusela avaa yhden jutun syntyprosessia:

"Muistan yhä, miten helposti, hauskasti ja luovasti se syntyi.

Olimme matkustaneet kaksi päivää yli vuorten ja sanoin Rainelle (kuvaaja): nyt otetaan niin rennosti kuin ikinä mahdollista. Istutaan tässä penkillä kaikessa rauhassa, kuvaa sinä kaikenlaisia autoja, minä keksin niille tarinat."

Itse jutussa on valokuva oranssista Ladasta, jonka katolla keikkuu sohva.
Jutun mukaan autossa istuivat sähköasentaja Oleg ja hitsaaja Vitali, jotka kuljettivat sohvaa Olegin ensimmäiseen omaan asuntoon, jonne hän on muuttanut kaksi kuukautta sitten Nadjan kanssa.

Mistään ei käy ilmi, että Oleg, Vitali ja Nadja ovat toimittajan mielikuvituksen tuotetta, eivät oikeita ihmisiä.

Sen sijaan, että länsimainen toimittaja olisi haastatellut ta?kentilaisia, kertonut heidän todellisuudestaan, arvoistaan ja ajatuksistaan, hän keksi heille nimet ja tarinat itse, omasta suomalaisesta päästään.

Bonnierin raati ei ilmeisesti vaivautunut tarkistamaan juttujen todenperäisyyttä; toimittaja ja kuvaaja palkittiin 7 500 euron journalistipalkinnolla.

Kuusela kertoi tuoreessa elämäkerrassaan myös muista jutuista, joissa hän on käyttänyt fiktiota - ja mediaskandaali oli valmis.

Aamulehti päätyi erittäin poikkeukselliseen ratkaisuun ja poisti verkosta yhteensä 551 Kuuselan juttua.

Kuusela on pitkän linjan toimittaja, mestarillinen tarinankertoja.

Hän kirjoittaa virtuoosimaisesti ja hänestä onkin vuosikymmenten uran aikana sukeutunut Tampereella journalistilegenda, jota pirkanmaalaiset rakastavat lukea."

NIINPÄ niin, TAMPEREEN HENGEN MUKAAN APUNEN & JOKINEN ovat siis yhdessä Suomen verkostoituneimman ihmisen eli Merja YL-ANTTILAN kanssa syöttäneet suomalaisille YLE:n noin 600 milj. euron vuotuisesta veropiikistä täyttä potaskaa mm. VIHREÄN SIIRTYMÄN suurista saavutuksista, täysin tappiollisista verovaroin pyörityetyista TUULIVOIMA PUISTOISTA ja TERRAFAME IHMEKAIVOKSESTA, jossa edessä on lähivuosina kaivoskuilujen sieniviljelmät tai aihtoehtoisesti 5000 MW:n ydinvoimala, jolla ratkaistaan koko Suomen päästötön sähköntarjonta pitkälle vuoteen 2100 saakka.

AKM odottaa, että kohta tulee myös HESARIN tuoreen päätoimittaja Erja YLÄJÄRVEN osalta julkisuuteen tunnustus, että me joudumme myös nyt poistamaan kaikki taannoisen päätomittaja visionääri KAIJUS NIEMEN aikaiset ja SAARIKOSKIEN tarinat Amerikankin asioista sekä Ilta-Sanomien Mikko MARTTISEN analyysit Amerikan sydänmailta, jotka kuitenkin syntyi itse asiassa New Yorkissa jossain pintakapakassa, kun on käynyt ilmi, ettei tarinoissa ole ollut edes siteeksi totuuden siemeniä.

alan kolmas miesRe: YLEN JOHTOPORUKKA ULOS29.3.2024 0.21
Suomen palkituimman Aamulehden toimittaja MATTI KUUSELAN tapaus on vain jäävuoren huippu Suomen ja kansainvälisen KORRUPTOITUNEEN MEDIAN käytännöistä.

Valitettavasti tämä palkittujen ja siten korruptoituneiden toimittajien ja ns. JOURNALISTIEN soluttautuminen läpi koko Suomen VALTAMEDIAN muodostaa massiivisen uhkan koko suomalaisen yhteiskuntajärjestyksen ja myös ulkoisen turvallisuuden osalta.

Tapaus palkittu KUUSELA on nyt muutaman päivän ollut mediapyörityksen kohteena ja yllätys yllätys jopa YLE:n hallintoneuvoston työvaliokuntakin oli kutsuttu koolle, kun SENSAATIOTOIMITTAJA MATTI KUUSELAN entiset Aamulehden päätoimittajat MATTI APUNEN ja JOUKO JOKINEN, joille oli tietysti löytynyt sopivat kallispalkkaiset näköalapaikat YLE:n johtotehtävissä, olivat antaneet KUUSELAN RUNOLLISISTA toimintatavoista jopa kansallisrunoilijaamme RUNEBERGIÄ ylistävämpiä lausuntoja.

MATTI APUNEN aloitti 1. syyskuuta 2019 Tampereen yliopistossa työelämäprofessorina informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunnassa.

Hän toimi jalkapallon Veikkausliigan puheenjohtajana vuosina 2017-2020.

Apunen aloitti Yleisradion hallituksen puheenjohtajana toukokuussa 2021.

Apunen kirjoitti ylioppilaaksi vuonna 1979 ja valmistui yhteiskuntatieteiden maisteriksi vuonna 1989 Tampereen yliopistosta.

Hänen isänsä oli politiikantutkija ja Tampereen yliopiston kansainvälisen politiikan professori Osmo Apunen.

Tietenkään YLE ym. johtokaksikko eivät ole olleet ainoita media-alan "HUIPPUOSAAJIA", jotka ovat sitten voineet olla suomalaista mediakenttää muokkaamassa lähes mielin määrin, kun YLE:n toimitusjohtajana on vielä ollut vuodesta 2018 lähtien MERJA YLÄ-ANTTILA, jota on pidetty jopa Suomen VERKOSTOITUNEIMPANA IHMISENÄ.

MERJAN käskyvallassa YLE:n toimitusjohtajana hän on siis keskeisesti vastannut myös YLE:n nykyisestä noin 600 milj. euron verovaroin kerätystä vuosibudjetista.

Tunnetustihan YLE:n toiminta on ollut raskaasti tappiollista, mutta YLE:n tekemien tiedustelujen mukaan Suomen kansa kuitenkin luottaa YLE:n toimintaan kuin PUKKI SARVIINSA.

Kansan keskuudessa YLE:n toimintaa pidetäänkin 85%:sti luotettavana.

Tunnettu tosiasiahan on, että MERJA YLÄ-ANTTILAN puolisolla on myös vahvasti kytkentä YLE:n tuotantoon, kun MERJA aviomies ARI YLÄ-ANTTILA tuntuu tuottavan melkoisen määrän YLE:n uutismateriaalista.

Vuonna 2018 MERJA YLÄ-ANTTILAA luonnehdittiin seuraavasti:

"Merja Ylä-Anttilaa on kutsuttu Pöllölaakson emännäksi. Hän on tehnyt yli 30-vuotisen uran MTV:llä muun muassa uutisten vastaavana päätoimittajana.

Merja Ylä-Anttila

□ 57-vuotias media-alan konkari, alalla yli 30 vuotta
□ valtiotieteen ylioppilas
□ vuodesta 2001 lähtien MTV:n uutisten vastaavana
päätoimittajana ja viimeiset kolme vuotta Bonnier
Broadcastingin tytäryhtiön Mediahub Helsinki Oy:n
toimitusjohtajana
□ aloittaa Ylen toimitusjohtajana 1.9.2018
□ perheeseen kuuluu mies ja lähes kolmekymppinen
poika

Kun hänelle tarjottiin toimitusjohtajan paikkaa YLE:stä, hän mietti hetken.

Luottamuksen osoitus tuntui kuitenkin suurelta ja tämä tuntui kerran elämässä -tilaisuudelta. Vielä ehtisi tehdä yhden uran ennen eläkettä.

□ Minulla on mediasta keräämäni eväsreppu, josta voin tuoda asioita. Yle on johtava mediatalo ja näköalapaikka.

Täällä on hienoa työskennellä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi.

Siirtyminen kaupallisesta mediasta julkisen palvelun taloon ei tunnu Ylä-Anttilasta oudolta.

Hän on ollut kehittämässä MTV:n uutis- ja ajankohtaistoimintaa sekä vaalilähetyksiä, jotka ovat tavallaan julkista palvelua myös kaupallisessa mediassa.

Ylä-Anttilalla on ollut YLEEN läheinen suhde myös toisella tavalla.

Hänen miehensä Ari Ylä-Anttila on tehnyt pitkän uran talossa. Kotona on kuitenkin ollut pelisäännöt, mistä työasioista puhutaan ja mistä ei.

□ Sama meininki jatkuu, mutta nyt se on helpompaa, kun pelataan samassa joukkueessa, Merja Ylä-Anttila nauraa.

Maikkarilta Ylä-Anttila haluaa tuoda YLEEN etenkin oman tapansa olla ihmisten kanssa. Hyvä ystävä on kutsunut häntä ihmisten toimitusjohtajaksi.

□ Haluan, että on oikeaa tiimityötä, kuunnellaan ja on vuoropuhelua.

Saan aina ihmisistä energiaa ja energiat synnyttävät aina uusia ajatuksia. Se on johtamiskulttuuria, jossa on energiaa, rohkeutta uudistua ja hyvää spirittiä.

Ylen henkilöstölle pitämänsä alkupuheensa lopuksi tuleva toimitusjohtaja siteerasi vuonna 1943 maanpetturuudesta elinkautisen tuomion saanutta entistä YLE:n pääjohtaja HELLA WUOLIJOKEA seuraavasti:

□ "Jossakin Niskavuori-näytelmässä on kohta, jossa nuori emäntä otti sukupolvenvaihdoksessa vallan käsiin ja istahti Niskavuoren pöydän päähän. Hän sanoi, että istun nyt tähän pöydän päähän, mutta teen sen tavallani.?

MERJA YLÄ-ANTTILAN verkostoitumisesta saa hyvän käsityksen, kun muistaa sen, että KOHUTOIMITTAJA MATTI KUUSELALLEKIN myönnettiin tietysti maan ehkä arvostetuin Bonnierin journalistipalkinto ja kuinka ollakaan MERJA laajasti verkostoituneena ihmisenä oli itse tämän palkintoraadin puheenjohtaja.

Tästä Suomen hyvin verkostoituneesta VALTAMEDIAN KENTÄSTÄ voidaan ottaa esille myös sellainenkin yksityiskohta, että YLE:n suosittu UUTISANKKURI PIIA PASANEN on taas Maikkarin Uutispäällikkö TOMI EINOSEN vaimo.

TOMI puolestaan on taas toiminut ym. Bonnier Broadcastingin tytäryhtiön Mediahub Helsinki Oy:n toimitusjohtajana Merja Ylä-Anttilan vuonna 2018 tapahtuneesta YLE:n toimitusjohtajan nimityksestä lähtien.

Toistaiseksi YLE:n hallintoneuvoston työvaliokunnan kokouksen perusteella sekä Apunen ja Jokinen näyttävät selviytyvän kuin koirat veräjästä huolimatta siitä, että kyseisten herrojen toiminta on herättänyt laajaa närkästystä useiden YLE:m kanssa kilpailevien medioiden päätoimittajien taholla ja pääkirjoitusten vyöry on ollut suora vastaus Jokisen ja Apusen pöyristyttäviin kommentteihin.

Ilta-Sanomien entinen vastaava päätoimittaja ANTTI-PEKKA PIETILÄ on vaatinutkin jo Jokisen ja Apusen eroa:

"YLEN maineen ja suomalaisten journalistien uskottavuuden palauttamiseksi Ylen hallituksen puheenjohtajan MATTI APUSEN on parasta erota välittömästi ja Ylen vastaavan päätoimittajan JOUKO JOKISEN pitää jäädä saman tien viettämään pitämättömiä lomiaan ennen kuin jää kokonaan eläkkeelle.

YLEN maineen ja kansalaisten luottamuksen varmistamiseksi Apunen ei saa olla valitsemassa Ylelle uutta päätoimittajaa".

ANTTI-PEKKA PIETILÄN ulostulon ymmärtää hyvin, kun hän itse joutui taannoin eroaman Ilta-Sanomien päätoimittajan toimestaan, kun hän oli uskaltanut sohaista KEPUN laitonta vaalirahoitusta vuonna 2006 ja oli ottanut esille myös MATTI VANHASEN seikkailut Nuorisosäätiössä ja tietysti myös naismaailmassa.

ANTTI-PEKKA PIETILÄ on ottanut julkaisemassaan kirjassa esille myös YLE:n, jonka toiminta ei tietenkään ole ollut millään tavoin sivullinen näissä median poliittisissa kähminnöissä.

Kaikillahan meillä on tietysti vielä hyvässä muistissa myös TERRA SIPILÄN toimesta harjoitettu YLE:n päätoimittaja ATTE JÄÄSKELÄISEN painostus KEPUN toimesta seuraavasi:

"Pietilä rinnastaa Ilta-Sanomiin kohdistuneen painostuksen Ylen ja Kalevan tapahtumiin. Näissä kaikissa keskustalaiset ovat olleet painostuksen takana.

"Päätoimittajien painostaminen nousi puheenaiheeksi, kun pääministeri JUHA SIPILÄÄ (kesk) syytettiin Yleisradion päätoimittajan ATTE JÄÄSKELÄISEN painostamisesta ja lopulta erottamisesta syksyllä 2016.

Yleisradion riippumattomuutta selvittänyt professori OLLI MÄENPÄÄ totesikin raportissaan, että päätoimittaja Jääskeläinen oli mukautunut painostukseen ja kieltänyt usean pääministeriä koskeneen jutun julkaisemisen.

MÄENPÄÄN mukaan menettely oli ollut poikkeuksellinen.

Jääskeläinen oli tunnettu kepusympatioistaan jo Helsingin Sanomissa ja STT:n päätoimittajana".

Nyt alkaisi olla aika myös nimittää riippumaton SELVITYSMIES, joka antaisi valaehtoisen lausunnon EDUSKUNNALLE YLE:n ja muun Suomen VALTAMEDIA harjoittamasta MEDIATERRORISMISTA ja levitetystä kulttuurimarxilaisesta WOKE-kulttuurista.

Tämä Suomen Valtamedian WOKE-kulttuurin levittäminen ja ns. journalistien keskinäinen palkitseminen ei ole kuitenkaan millään tavoin vain kotimainen ilmiö, vaan kysymyksessä on koko KANSAINVÄLISEN MEDIAN korruptoituneesta toiminnasta, jota pyöritetään johtavien mediayhtiöiden sekä ns. BIG TECH konglomeraattien toimesta ympäri maailmaa.

Tällä toiminnalla saadaan sitten hyvin tehokkaasti käynnistettyä missä tahansa epävakaassa maassa vallankumouksellinen tai terroristinen toiminta nykyaikana periaatteessa vain muutamassa tunnissa.

Tunnettu tosiasiahan tässäkin kohtaa on, että Amerikassa sikäläinen VALTAMEDIA käynnisti DONALD J. TRUMPIA koskevan parjauskampanjan ja perättömien tietojen levityksen jo ennen kuin hänestä tuli USA:n 45. Presidentti vuonna 2016.

Valtamedian toimesta "paljastettiin", että Trump oli RUSSIAN AGENT ja käynnistettiin vuosia kestänyt ja 32 milj. dollaria maksanut ns. Crossfire Hurricane (Mueller-tutkimus), jonka tarkoituksena oli estää Trumpin valinta ja tuhota hänen Presidenttikautensa.

On kuitenkin osoittautunut oikeudessa, että näille VALTAMEDIAN valheellisille ja keksityille väitteille ei ole löytynyt mitään todisteita.

Tämänkin FAKE NEWS STORYN SEPITTI demokraattisen puolueen kampanjajohtajat ja 13 THE NEW YORK TIMESIN ja WASHINGTON POSTIN demokraattitoimittajaa, jotka sitten palkittiin vuonna 2017 julkaistusta perättömästä 20 artikkelista maailman ehkä arvostetuimmalla lehdistön palkinnolla eli PULITZER PALKINNOLLA.

TRUMP on nyt vaatinut, että noin 30 PULITZER palkintokomitean jäsentä asetetaan syytteeseen vahingon tuottamisesta.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: