Keskustelu

alan kolmas miesEUROVIISU ETKOT10.5.2024 4.34
Tulipa seurattua Suomen suorituksia EUROVIISUISSA toisella korvalla.

Näyttää siltä, että kysymyksessä ei ole enää mistään laulu- tai sävellyskilpailuista, vaan EBU:n järjestämästä melkein alastontanssioiden hyppelykisoista.

Tietysti YLE:n porukkaa tällainen innostaa suuresti ja kommentaattori MIKKO SILVENNOISEN EUROVIISUHEHKUTUS on ollut piste IIN PÄÄLLÄ.

Koko alkuviikko YLE:n kanavilla on hekutettu KÄÄRIJÄÄ ja sitä, kuinka viime vuonna KÄÄRIJÄ jäi kakkoseksi, kun vastassa oli Ruotsin selvästi laulutaitoinen LOREEN, joka ei ole mikään pystymetsästä todelliseksi artistiksi noussut vantaalainen räppäri, joka on keksinyt pukeutua vihreään vinyyliboleroon ja kuvittelee olevansa EMINEM.

LOREENIN menestyksellinen urahan näyttää alkaneen jo vuoden 2004 Ruotsin Idol voitosta, jonka jälkeen menestystä näyttää tulleen jatkuvalla syötöllä ympäri Europpaa ja siis EUROVIISUISTAKIN on jo kaksi voittoa.

KÄÄRIJÄLLÄ ei ole muita musiikillisia ansiota, kuin toinen sija vuoden 2023 EUROVIISUISSA LIVERPOOLISSA seuraavasti:

"Käärijä aloitti viisumatkansa Liverpoolissa ensimmäisessä semifinaalissa 9. toukokuuta 2023, josta hän pääsi yleisöäänin jatkoon kilpailun finaaliin.

Semifinaalissa, jossa laskettiin vain yleisöäänet, "Cha cha cha" sai eniten pisteitä.

Finaalissa Käärijä sijoittui 526 pisteellä toiselle sijalle.

Siitä tuli Suomen kaikkien aikojen toiseksi korkein sijoitus; edelle menee vain "Hard Rock Hallelujah", jolla Lordi voitti vuoden 2006 kilpailun."

KÄÄRIJÄ HURMOKSESSA YLE:n järjestämissä UMK kisoissa 2024 keksittiin nyt lähettää MALMÖN EUROVIISUIHIN KÄÄRIJÄN jäljissä kulkeva WINDOWS95MAN.

WINDOWS95MAN eli TEEMU KESTERI ei ole KÄÄRIJÄN tapaan edes mikään oikea muusikko vaan jonkin tyyppinen kuvataiteilija:

"Teemu Keisteri (s. 22. elokuuta 1985 Espoo on Espoossa asuva suomalainen kuvataiteilija ja Windows95man-nimellä esiintyvä DJ (ilmeisesti TISKIJUKKA):

Windows95man voitti vuoden 2024 Uuden Musiikin Kilpailun kappaleella "No Rules".

Keisteri edustaa Windows95man-nimellä yhdessä laulaja Henri Piispasen kanssa Suomea vuoden 2024 Eurovision laulukilpailussa, jonka semifinaalista heidät äänestettiin jatkamaan finaaliin, joka pidetään 11. toukokuuta 2024 Malmössä."

MIKKO SILVENNOINEN oli tietysti innoissaan, kun "NO RULES" äänestettiin finaaliin viime tiistaina ja MIKON mielestä Kesterin shortsien vaihto ihonväisten kalsareiden päälle onnistui loistavasti.

AKM katseli ihmeissään, mikä tämä esitys oikein oli EUROVIISUKISOISSA.

Kyllä tuli mieleen vanhat hyvät ajat, kun VESKU LOIRI puhalteli vuonna huilullaan "HUILUMIEHEN" vuonna 1980 sai 6 pistettä ja oli 19.

Vuonna KOJO taas pisti vielä paremmaksi ja vetäisi vuonna 1980 "NUKU POMMIIN", sai 0 pistettä ja oli 18.

Kyllähän VESKU ja KOJOKIN olivat muusikkoina ihan toista tasoa kuin KÄÄRIJÄ ja WINDOWS95MAN KESTERI.

AKM epäilee, että YLE oli päättänyt MALMÖN kisoissa panna kerrankin kunnon siivun lähes 600 milj. euron budjetistaan EBU:lle, jotta KÄÄRIJÄSTÄ saadaan oikein erityislähetykset MALMÖN bileisiin.

Ruotsalaiset isännätkin ottivat säälistä esille jopa MUUMIT ja taisi siellä vilahtaa saunatkin, millä selvästi yritettiin osoittaa myötätuntoa Suomelle, kun KÄÄRIJÄ oli jäänyt HOPEALLE viime vuonna, vaikka nähtävästi korruptoituneissa veikkauksissa viime vuonna oli laskelmoitu, että KÄÄRIJÄ voittaa.

Toisessa semifinaalissa oli nyt sitten mukana myös Israelin esitys, joka luvalla sanoen vaikutti olevan taas yksi parhaista.

Israelin esitys valitiinkin odotetusti finaaliin.

Välittömästi YLE ja Ilta-Sanomat sekä tietysti myös ILTALEHTI olivat taas HAMAS- ja PALESTIINALAISTERRORISTIEN asialla ja tietysti korostivat Euroviisutoimittja MIKKO SILVENNOINEN etunenässä, että Israelille etupäässä buuattiin:

"Toisessa semifinaalissa nähtiin myös Suomi-teemainen väliaikaesitys, jossa mukailtiin humoristisesti sitä, miltä viisujen väliaikashow olisi näyttänyt, jos Suomi olisi voittanut viime vuonna.

Lavalle nousi muumeja, saunojia ja Käärijä, joka esitti lyhennetyn version Cha cha cha -kappaleestaan.

Liveseuranta
Uusin ensin
Vanhin ensin

0:25
Iltalehden viisuseuranta päättyy tältä illalta tähän. Pääpäivä koittaa lauantaina, silloin käydään finaali ja voittaja selviää. Iltalehden tekstiseuranta päivittyy taas silloin. Viisujen tapahtumia seurataan tiiviiseen tahtiin Iltalehden sivuilla koko viikon ajan.

Finaalissa kilpailee siis 26 maata: Suomi, Serbia, Portugali, Slovenia, Ukraina, Liettua, Kypros, Kroatia, Irlanti, Luxemburg, Sveitsi, Alankomaat, Armenia, Kreikka, Israel, Norja, Georgia, Latvia, Viro, Itävalta, Saksa, Ranska, Ruotsi, Italia, Espanja ja Iso-Britannia.

0:18
Illan päättää Herreys. Yhtye esittää viisuvoittokappaleensa Diggi-Loo Diggi-Ley. Esitys toi Ruotsille voiton vuonna 1984.

0:15
Viimeisenä finaaliin pääsee Armenia!

Finaalista putosivat San Marino, Tanska, Albania, Tshekki, Malta ja Belgia.

Vedonlyöjät saivat siis yhdeksän oikein kymmenestä.

0:15
Vielä kaksi finaalipaikkaa jäljellä. Kisan joutuu jättämään tänään kuusi maata.

Yhdeksäntenä jatkoon pääsee Georgia.

0:13
Kahdeksantena jatkoon pääsee Sveitsi, joka on niin ikään yksi ennakkosuosikeista. Nemo puhkesi itkuun.

0:12
Seitsemäntenä jatkoon Viro.

0:12
Kuudentena jatkoon pääsee Kreikka.

0:12
Viidentenä jatkoon Israel. Areenalla buuataan Israelille. Ylen Mikko Silvennoinen sanoo, että tällä kertaa buuauksia kuului enemmän kuin taputuksia.

0:12
Norjan Gåte pääsee neljäntenä jatkoon.

0:11
Kolmantena jatkoon pääsee Alankomaat! Yksi ennakkosuosikeista.

0:10
Toisena jatkoon pääsee Itävalta.

0:10
Ensimmäisenä jatkoon pääsee Latvia. Tätä vedonlyöjät eivät osanneet odottaa.

0:08
Nyt koittaa jännittävä hetki: jatkoon pääsijät julistetaan.

Viisupomo Martin Österdahl vahvistaa, että äänestys on sujunut hyvin ja tulos on saatu.

Jatkoon pääsijät kerrotaan satunnaisessa järjestyksessä.

Jos vedonlyöntitilastoja on uskominen, jatkoon selviytyvät tänään Sveitsi, Alankomaat, Armenia, Kreikka, Israel, Norja, Georgia, Belgia, Viro ja Itävalta. Finaalista karsiutuisivat siis San Marino, Tanska, Albania, Tshekki, Malta ja Latvia.

Lopulliset tulokset saattavat tästä kuitenkin erota."

ALKAISI OLLA KORKEA AIKA SELVITTÄÄ, miten YLE:stäkin rahoja ohjataan näihin EBU:n selvästi poliittisiin hankkeisiin, joissa ainakin ISRAELIN kohdalla näyttää olevan jo käynnissä selvä poliittinen syrjintä ja HOLOCAUST 2, vaikka Suomenkin nykyinen reformihallitus jo viime syksynä 31.8.2023 laati RASISMIN VASTAISEN TIEDONANNON, jossa kaikkinainen RASISMIIN VIITTAAVA toiminta on Suomessa kielletty.

Myös UNILUKKARI on jo NATON VILNAN kokouksesakin vaatinut 11.7.2023, että kaikkinaiselle rasismille pitää Suomessa ottaa nollatoleranssi seuraavasti:

"Minun mielestäni Suomen hallituksen olisi viisasta ottaa selkeä NOLLATOLERANSSIN KANTA RASISMIIN. Se olisi hyvä signaali maailmalle".

Miksi sitten näyttää siltä, että YLE valtio-omisteisena organisaationa ainakin toimittajien toimesta näyttää kuitenkin jatkuvasti vahvasti asettuneen omasta olemassa olostaan taistelevaa ISRAELIA vastaan.

Jostain kummasta syystä Suomen edustajat näyttävät myös asettuneen YK:n Ihmisoikeuden äänestyksissäkin tukemaan Venäjän, Kiinan, Kuuban ja Venezuelan tapaisten totalitarististen valtioiden yhteisrintamaan niiden vaatiessa Israelin asettamista kansainväliseen rikosoikeustuomioistuimeen, kun kuitenkin IRANIN tukemat HAMASIN ja PALESTIINALAISTEN sekä useat ARABITERRRORISTIT ovat itse hyökänneet raakalaismaisesti koko ajan joka suunnasta ISRAELIA vastaan jo Israelin valtion perustamisesta lähtien.

Vastaavia VENÄJÄN vastaisia hankkeita ei valitettavasti ole YK:n piirissä nähty, vaikka UKRAINASSAKIN on siviilejä murhattu ilmeisesti tuhansittain ainakin jo vuodesta 2015 lähtien.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: EUROVIISU ETKOT10.5.2024 6.58
Keskusta ei kommentoi euroviisuja. Emme myöskään arvioi viisuista esitettyjä kommentteja. Molemmat ovat joutavia. Tämän sanon aivan omana mielipiteenäni.
Ylellä ei ole vara lähettää jääkiekon mm-kisoja, mutta viisuja lähetetään monta kertaa vuodessa. Sanon kohta tv-lupani irti.

alan kolmas miesRe: EUROVIISU ETKOT10.5.2024 16.15
Huomasin juuri jonkun IVAN PUOPOLON podcastin, jossa IVAN haastatteli PAAVO VÄYRYSTÄ.

PAAVO ilmoitti, että toistaiseksi hän ei pyri mihinkään poliittisiin tehtäviin, mutta keskittyy vaikuttamaan yrityselämässä.

PAAVO myös totesi, että hän on tullut tällaiseen johtopäätökseen, kun Suomessa poliittinen keskustelu on mennyt suuntaan, jossa ei enää sallita erilaisia mielipiteitä.

PAAVO totesi myös, että tämä koskee tietysti myös EU:ta, jossa pienellä maalla ei ole todellisia mahdollisuuksia vaikuttaa.

PAAVO aivan oikein viittasi myös nykyiseen yksipuoliseen MEDIAAN, jota meille syötetään pääasiassa verovaroin ylläpidetyn YLE:n ja HESARIN sekä sensaatiolehtien kuten SEISKAN sekä ILTA-SANOMIEN ja ILTALEHDEN toimesta.

Kun vielä käyttöön on otettu kaiken maailman vaalikoneet ja tekoälyt, niin on selvää, ettei mitään rajaa voi enää olla sillä, miten tavallisten ihmisten aivopesua ja milloin mitäkin propakandaa voidaan mediassa ja netissä levittää.

MTV Uutisten toimittamat radiouutiset päättyivät jo 4.4.2024 klo 22:00 uutisten jälkeen.

Korvaajaksi BAUER MEDIA on päättänyt ottaa TEKOÄLYN LUKEMAT STT:N UUTISETKIN!!!!!

Että tällä tavalla tässä mennään ja tietysti Suomi on EU:n innokkaimpia maita TEKOÄLYN soveltamisessa tietysti jopa SOTE PALVELUISSA sekä PERUS- ja AMMATTIKOULUISSA, joissa tuskin enää opitaan lukemaan, kirjoittamaan ja laskemaan - laulamisesta puhumattakaan!!!!

Tilanne ei Suomessa siis mitenkään poikkea enää vastaavasta, joka on vallalla kaikissa AUTORITAARISISSA VALTIOISSA kuten esim. VENÄJÄLLÄ, KIINASSA ja KUUBASSA.

Tässä kohden täytyy yhtyä PAAVON käsityksiin.

Kyllähän meillä oli vielä jopa 1970-80 - luvuillakin monipuolinen kirjo puoluelehtiäkin, joista saattoi tunnistaa, mistä päin milloinkin tuuli.

1960-70 luvuilla kaikki suomalaiset istuivat keskiviikkona parhaaseen katseluaikaan katsomaan PEYTON PLACEN tapahtumia ja kansa oli saanut kultturellisen annoksensa.

Aina välissä sitten YLE:n toimesta syötettiin meille KOM TEATTERIN ja kommunistien AGIT PROPIN laulantaa.

AKM on murheekseen pannut merkille, että KAISA KORHONEN ja KAJ CHYDENIUSKIN ovat valitettavasti siirtyneet jo ENKELTEN KUOROON.

Kyllä AKM:n mielestä KAJ CHYDENIUKSENKIN sävellykset olivat aivan toista luokkaa kuin nuo nykyiset KÄÄRIJÄN ja KEISTERIN kaltaiset amerikkalaisia vasemmistolaisia WOKE radikaaleja RÄPPÄREITÄ matkivat puolialastomina EUROVIISU LAVOILLA PYROSATEESSA HYPPIVÄT PELLET OVAT.

RAUHA KAISAN ja KAJN muistolle!!!

Enemmän saisi kansanradio YLESSÄKIN KAISAN ja KAJN sekä AGIT PROPINKIN musiikkia esittää, niin saataisiin palautettua vielä mieliin, mitä se RAUHAN ATTEIDEN ja UTOPIOIDEN ihannointi oikeimmillaan on....

Varmuuden vuoksi eilen YLE sentään lähetti säällisen SATU HASSIN haastattelun, jossa SATU kertoi, miten hänkin entisenä partiolaisena ja diplomi-insinööri isän tyttärenä HURAHTI TAISTOLAISIIN ja VIHERVASEMMISTOLAISIIN AATTEISIIN VIETNAMIN sodan melskeissä!!!!

MEDIASSAKIN nykyään muistetaan aina muistuttaa meitä, että EU on aina ollut RAUHAN ASIALLA!!!!

Kuitenkin nykyään jokainen meistä ympärilleen katselemalla näkee, että EU ei millään tavalla näytä ajavan RAUHAN asiaa, vaan edustaa selkesti BRYSSELIN KORRUPTIO HERROJEN ja NARRIEN sekä kansainvälisten suuryritysten HENKISTÄ-, FYYSISTÄ- ja TALOUDELLISTA PAKKOVALTAA.

Jopa AKM on monta kertaa youtubesta joutunut kuuntelemaan KALLIOLLE KUKKULALLENKIN, kun on yrittänyt palauttaa mieliin noita hyviä aikoja ennen EUROSTOLIITTOA, jolloin sana oli vielä meilläkin vapaa.

Sitä harvoin tulee ajatelleeksi, mikä on todellisuudessa MEDIAN ROOLI tässä kansainvälisssä aivopesussa, jota pyöritetään pääasiassa USA:n demokraattitaustaisten miljardöörien omistamien MEDIA- ja BIG TECH- yhtiöiden kautta.

Amerikassa tutkimusten mukaan noin 90% kaikesta informaatiosta on näiden yhtiöiden käsissä ja tietysti näistä tietolähteistä saadut tiedot ja ns. BIG DATA vuodatetaan sitten käytännössä ilman mitään sensurointia Suomen lähes monopoliasemassa olevan VALTAMEDIAN ja INSTITUUTIOIDEN sekä erilaisten LOBBAUSJÄRJESTÖJEN käyttöön.

YLENKIN tekemien selvitysten mukaan jopa 85% suomalaisista uskoo kaikki, mitä YLEN kanavilta meille lähetetään, olkoon ne sitten uutisia tai viihdeohjelmia.

alan kolmas miesRe: EUROVIISU ETKOT11.5.2024 2.32
Pitihän se arvata, että ISRAEL on haluttu sulkea pois EUROVIISUISTA, koska
YK:ssa ja Seniilin JOE BIDENIN johtamassa USA:ssa NEO NATSIT ovat saaneet vallan ja pyrkivät hävittämään ISRAELIN ja juutalaiset maailman kartalta.

NEO NATSIT ovat liittoutuneet radikaalisten islamististen terrorijärjestöjen kanssa, joiden tavoitteena on myös tuhota koko länsimainen demokraattinen yhteiskuntajärjestelmä ajamalla Yhdysvallatkin syvään yhteiskunnalliseen kaaokseen, jossa kaikki perinteiset instituutiot tuhotaan.

Israelilaiset näyttävät taas kuitenkin tehneen myös parhaan EUROVIISUNKIN ja siinäkin on yksi keskeisistä syistä, miksi ISRAEL on nyt pyritty heittämään ulos MALMÖNkin kisoista, jotta KÄÄRIJÄN ja KEISTERIN kaltaiset musiikin irvikuvat saavat paistatella median sivuilla ja EUROVIISUJEN PYRO ESTRAADEILLA.

EUROVIISUT ei enää paljon puutu Rooman Keisari NERON aikaisesta harponsoitosta uima-altainen äärellä kalliita viinejä naukkaillen, jonka jälkeen NERO sitten tuikkasikin koko Rooman kaupungin tuleen, kun halusi tuhota koko antiikin roomalaisen kulttuurin rakennuksia myöten.

Sama meno on nykyään käynnisä myös EUROVIISUISSA:

kaikki perinteiset arvot pitää hävittää ja tietysti tällainen meno sopii kuin nenä päähän WOKISMIIN vajonneelle YLE:lle ja suomalaiselle yleisölle, jotka ovat tottuneet örveltämään alasti mm. Joensuun ILOSAARIROCKISSA.

"Rooman palo (lat. Magnum Incendium Romae) oli tulipalo tai tuhopoltto, joka tapahtui Roomassa vuonna 64 jaa.

Se oli kahdeksan päivää kestänyt suurpalo, jonka on suuruudessaan arvioitu koskettavan jokaista Rooman asukasta.

Palosta hyötyi eniten keisari Nero, jota monet historioitsijat pitivät palon sytyttäjänä.

Kristittyjen vainot alkoivat ja levisivät Roomassa, kun Nero syytti kristittyjä tuhopoltosta."

alan kolmas miesRe: EUROVIISU ETKOT13.5.2024 2.55
Kuten arvasinkin tietysti Suomen EUROVIISUEDUSTAJA TEEMU KEISTERI munasi taas meidät kansainvälisillä areenoilla kerrassaan ainutlaatuisella tavalla.

Mistä KEISTERI oli saanut ohjeet, että mene hyppimään munasillasi ehkä kaikkein laajalevikkisimpään EBU:n ohjelmaan.

Kysymyksessähän oli EBU:n eli siis Euroopan Unionin järjestämästä seksistisestä "VIIHDEOHJELMASTA", joka päättyi siihen, että Ruotsin moninkertainen EUROVIISU voittaja LOREENKIN kiemurteli lähes alastomana jollakin kultaisella satulalla, joka sai jopa Piqallen ja Moulen Rougen kabareetkin muistuttamaan Rippikoululeirien iltahartaustilaisuuksia.

Tietysti ns. musiikkiammattilaiset lähes yksimielisesti äänesivät Sveitsin NEMON voittajaksi, koska NEMO on tiettävästi sukupuoleton henkilö, jonka kaapistatulon aikaa ei ole kerrottu.

Musiikkiammattilaisia oli kielletty äänestämästä Israelin erinomaista laulua ja niinpä tietysti Suomenkin virallinen musiikkiammattilaisten raati antoi Israelille pyöreän nollan.

Samalla tavalla oli nähtävästi EBU:n toimesta ohjeistettu myös muitakin maita äänestämään.

Vapaassa yleisöäänestyksessä esim. Suomen kohdalla Israelin kappale ja esitys sai tietysti sitten täydet 12 pistettä, eikä se mikään ihme ollutkaan, koska kysymyksessä oli ehdottomasti kaunein ja musiikillisesti paras laulu ja esitys.

Tapansa mukaan ennen EUROVIISU finaalia lauantain ILTALEHTI oli pannut parhaat wokistiset toimittajansa kohottamaan kisatunnelmaa, kun "tyhjäntoimittaja" TIMO NURILAKIN lupasi syödä hattunsa, jos Windows95man ei menesty"

Toivottavasti päätoimittaja Perttu Kauppinen pitää huolen siitä, että TIMO NURILA ihan julkisesti syö karvahattunsa ja samalla pytää Suomen kansalta anteeksi, että hänen toimittajansa syöttävät lukijoilleen tällaista epärealistista höpötystä.

Tällaista sontaa voidaan näköjään odottaa vain PERTTU KAUPPISEN johtamasta sensaatioaviisista:

"Suomi esiintyy viisufinaalissa 17:nä, jota voidaan pitää melko lupaavana esiintymispaikkana.

Yleisesti ottaen parempana esiintymispaikkana on pidetty finaalin jälkimmäistä puoliskoa, koska kappaleiden uskotaan jäävän ensimmäistä puolliskoa paremmin mieleen.

Tätä tukevat myös tilastot. Esimerkiksi vuodesta 1998 lähtien kisa on voitettu toiselta puoliskolta noin kaksi kertaa kolmesta.

Suomen tämänvuotinen lavashow erottuu myös selkeästi kilpakumppaneista.

Esityksestö huokuu "Mies ja alaston ase- ja Austin Powers- elokuvasarjoista tuttuuta "PIPPILIHUUMORIA, joka osuu ja uppoaa vakavamieliseenkin katsojaan.

Intiimialueiden piilottelu kamerakulmilla ja sekopäinen hortoilu miljoonayleisän edessä on nerokasta- ja onhan nakuilu suomalaiselle kansalle melko omaperäistä!

Ja vaikka esityksen huumoripuoli unohdettaisiinkin, niin ysärihittimäinen "NO RULES"- kappale sekä hämmentää että ihastuttaa viisufaneja.

Menestyneet taiteilijat aiheuttavat aina ristiriitaisia tunteita.

Lopuksi suosittelenkin kaikkia leikkaamaan omat farmarihousut Windows95manin tyylin mukaisesti hieman liian lyhyiksi farkkushortseiksi ja odottamaan innolla jännittävää viisufinaalia, joka nähdään TV1-kanavalla ja Areenassa lauantaina kello 22 alkaen."

Iltalehden TYHJÄNTOIMITTAJAT näyttävät näköjään kiihottavan kansaa selvästi jopa julkiseen ITSENSÄ PALJASTELUUN, joka voi Suomessakin täytää jopa laittoman ITSENSÄ PALJASTELUN tunnusmerkit:

"Ekshibitionismi on Suomessa laitonta silloin, jos se aiheuttaa alueella paheksuntaa niissä, jotka eivät ole paljastuksen kohdeyleisöksi suostuneet.

Täten julkisilla alueilla toteutettu paljastelu on usein laitonta.

Myös yksityistiloissa aiheutettu paljastelu voi olla laitonta, jos se aiheuttaa paheksuntaa paljastelun kohteeksi joutuneessa, joka ei ole paljastelun katseluun suostunut, tai jos paljastelu näkyy julkiselle alueelle esimerkiksi ikkunasta, jolloin joku voi pahastua.

Laittomasta ekshibitionismista voi saada Suomessa syytteen sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta, josta voidaan tuomita sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.

Henkilö, joka on taipuvainen laittomaan ekshibitionismiin, saattaa kärsiä sukupuolellisesta paljastamishäiriöstä, jolloin kyseessä on parafilia."

Jäi harmittamaan, ettei KEITERI ollut korvannut MUNAESITYSTÄÄN perinteisellä suomalaisella HUUSSIKULTTUURILLA, niin ehkä sitten 17. sijaltakin olisi asiantuntijaäänillä lyöty luu kurkkuun Sveitsin TYTTÖÄ LEIKKIVÄLLE MAMMAN POJALLE.

Täytyy ihmetellä, että verovaroin ylläpidetty YLE on mukana tällaisissa lähes porno-ohjelmia muistuttavissa "LAULUJUHLISSA".

Iljettäväksi ja jopa vaaralliseksi tämä WOKISTINEN VIISUKISA muodostui katsojille selvästi läpinäkyvän ANTISEMITISMINSÄ ja kaikki LGBT-tunnusmerkit täyttäneen SIRKUSMENON ja TRAPETSITAITELUN vuoksi.

Norjastakin oli lähetetty kisaan kappale jotain karjankutsunta ujellusta 100 vuoden takaa ja sitten vielä päälle joku nykyinen naisujeltaja, joka selkä notkolla kiljui mikrofooiin eikä sanoista saanut mitään selvää, mutta totta kai kansa hurrasi ihastuksissaan.

Tietysti nyt on käynyt ilmi myös se, että EUROVIISUIHIN oli tullut paikalle myös nähtävästi YK:n pääsihteeri GUTERRESIN ohjauksesta tietysti ruotsalaisten oma joka paikan vihervassarilainen häirikkö GRETA THUNBERG.

Kun GRETAN ILMASTOVOUHOTUS ei enää oikein tunnu kiinnostavan ketään, niin tietysti GRETAN on Amerikasta ja HAMAS TERRORISTELTA täytynyt löytää uutta polttoainetta kansainväliselle häriköinnilleen,johon poliisikin nykyään joutuu tavan takaa puuttumaan.

Mikä onkaan hienompaa kuin RAUHAN AATE, jonka nimissä juutalaiset ja Israel täytyy nyt hävittää maailman kartalta.

Suomen KEITARINKIN biisin nimi oli tietysti kuvaava "NO RULES", jonka esityksen jälkeen KEITARIKIN julisti kuuluvalla äänellä vielä eetteriin "NO WARS"!!!!

Valitettavasti KEITARIN huutoon metsä ei kuitenkaan vastannut mitään ja musiikkiammattilaiset antoivat KEITARIN biisistä muistaaksen yhteensä vain 7 pistettä ja vain Viro arvioitiin heikommaksi 0 pisteellä.

Yleisöltä Suomelle tuli vain 31 pistettä, jolloin kokonaispisteitä tuli 38 ja sijoitus oli 19.

Jos Suomi vielä joskus lähettää jonkun edustmaan meitä EUROVIISUIHIN, niin esittäjän ainakin pitää olla jotenkin laulutaitoinen ja parempi on, jos esiintyy vielä täysissä kuteissa.

AKM on sitä mieltä, että jos ensi vuonna on EUROVIISUT, niin pyydetään KASSU HALOSTA säveltämään EUROVIISUJEN VOITTOBIISIN ilman tekoälyä.

Artisteista olisi hyvä järjestää jokinlainen testitilaisuus, jossa selviteään se, että tuleva artisti tai tulevat artistit ovat laulutaitoisia, eikä mitään munataitelijoita.

Ruotsissakin näyttää jo laulajat loppuneen, kun nykyiset veljeksetkin oli palkattu Norjasta edustamaan Ruotsia, joten voidaanhan meillekin palkata joku korkean profiilin artisti, kun meillä alkaa selvästi olla pulaa korkean profiilin artisteista.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: