Keskustelu

alan kolmas miesCOVID KUULUSTELU4.6.2024 14.41
Nyt alkaa vihdoin tapahtua taas jotain järkevää KORONA HYSTERIAN kanssa.

Amerikassa koko koronahässäkän takapiruna ollut NIH:n pääjohtaja 50 vuotta ollut tri Anthony FAUCI oli kutsuttu kongressin kuulusteluun.

Tunnetustihan FAUCI ja hänen virkamieslääkärinsä olivat levittäneet vuosina 2019-2020 tietoa, että korona oli lähtöisin Kiinssa Wuhanin alueella olevilt eläinmarkkinoilta.

Kuulusteluissa nyt kuitenkin näytettiin, että FAUCI ja muut NIH:n virkamiehet olivat sähköpostiviesteissään salanneet sen, että WUHANIN SOTILASLABORATORIOSSA, oli jatkettu FAUCIN viraston turvin ns. gain of function virustutkumusta, jossa oli pyritty saamaan aikaan mahdollisimman hyvin ihmisissä leviävä virus.

Kaikesta päättäen puutteellisten varotoimien johdosta virus pääsi karkaamaan tutkijoihin ja heistä sitten muihin ihmisiin.

WHO salasi pitkäksi aikaa kyseisen tapahtuman, josta sitten virus pääsi leviämään ympäri maailmaa.

USA:ssa pandemia johti sitten kaiken maailman maskipakkoihin ja koko talouden alasajoon ja koulujen sulkemiseen jopa vuosiksi.

Nyt näytettiin, että maskeilla ei voinut millään tavoin estää pandemian leviämistä.

Rokotepakot johtivat siihen, että monilta ihmisiltä meni alta työpaikat ja mm. armeijassa tuli suuria ongelmia.

Kun Joe Biden saatiin vilpillisten (koronaa hyväksi käyttäen vaalissa) presidentiksi, niin Amerikassa oli kuolleita vasta 100 000.

Kun pandemia todettiin loppuneeksi, niin kuolleita on ollut yhteensä noin 1 100 000 eli onhan Bidenin koronan hoito ollut täysi katastrofi, vaikka Bidenilla on ollut käytössään TRUMPIN aikana Warp Speed ohjelmassa kehitettynä kolmekin toimivaa koronarokotetta.

FAUCIN johdolla kiellettiin kaikki vaihtoehtoiset koronalääkkeiden käytöt tai hoitotavat kuten esim. Ivermectin, jonka käyttöä FDA ei suositellut.

Kuitenkin esim. nykyinen riippumattomien presidentiehdokas Robert Kennedy Jr on todennut, että FDA on vain pyrkinyt estää vaihtoehtoisten ja halvempien hoitotapojsen käytön seuraavasti:

Näyttää siltä, että vähitellen USA:ssakin on alettu vaatia, että esim. FAUCIN toimista tehdään rikosoikeudellinen tutkintapyyntökin ja näyttää siltä, on jo väläytelty sitäkin, että hänet on pantava vastuuseen kansanmurhasta hänen levittämänsä virheellisen informaation vuoksi.

"Independent presidential candidate Robert F. Kennedy Jr. posted on X, formerly Twitter, on Wednesday that the FDA "is biased against many low-cost, generic, and/or natural therapies" and implied that the FDA is in league with the pharmaceutical industry.

Kongressin kuuluisteluissa keskusteltiin myös niistä psyykkisistä ja muista ongelmista, joita on laajasti havaittu niissä osavaltioissa, joissa kouluissa siirryttiin etäopiskeluun ja pineille lapsia pakotettiin käyttämään maskeja, vaikka niistä ei ole ollut mitään hyötyä pandemian leviämisessa, eikä pienet lapset ole olleet vakavan uhkan kohteina.

Kuulusteluissa myöskin näytettiin, kuinka NIH:n ja FDA:n korkeat virkamiehet saivat koronan roketehoidoissa royalty maksuja isoilta lääkeyhtiöiltä yhteensä 910 000 000 dollaria.

Valitettava totuus on, että Suomessakaan ei ole vielä millään tavalla asiallisesti käsitelty, miten KORONA pandemia meillä hoidettiin SANNA MARININ HALLITUKSEN toimesta, jollloin vastuulliset asianhoitajat olivat lähinnä demujen KRISTA KIURU ja THL:n KIRSI VARHILA, joilla ei tiettävästi ole kuitenkaan ollut minkäänlaista lääketieteellistä osaamista.

Mutta näyttää siltä, ettei myöskään suomalainen lääkärikunta kovin hyvin ollut perillä tästäkään maskiasiasta:

"Tiistai-iltana oli A-studiossa keskustelu maskien käytöstä, jossa oli mukana STM:n kansaliapäällikkö Kirsi Varhila ja HUS:n toimitusjohtaja Juha Tuominen.

Varhila oli tuonut esiin, että on tullut akuutiksi selvittää tieteellinen näyttö kasvomaskien käytöstä.

Hallitus on päättänyt, että tehdään selvitys ja kirjallisuuskatsaus asiasta kesäkuun loppuun mennessä, koska aitoa tieteellistä tutkimusta ei ehditä tehdä.

Keskustelun aikana Tuominen oli selvin sanoin tyrmännyt tällaisen selvityksen tarpeen.

Lääkintöneuvos Heikki Pälve tyrmää julkisessa Facebook-kirjoituksessaan Varhilan näkemykset ja esittää neljä perustelua asialleen:

1). Koronaviruksen tartuntatapa on pisaratartunta. Kirurginen maski estää tartunnan 100-prosenttisesti ja heikompi maski vähän huonommin. Teoria siis tiedetään.

2). USA:n kansanterveysvirastolla (CDC) on vahvat resurssit ja se kannattaa maskin käyttöä. Pälve ihmettelee, että STM alkaisi nyt selvittää asiaa ja selvitys valmistuisi vasta kesällä. Luuleeko STM pystyvänsä osoittamaan CDC:n tulokset vääriksi.

3). Influenssaan liittyen on osoitettu, että maskit alentavat tarttuvuutta 80 %.

4). Maailman johtavat lääketieteelliset lehdet Lancet, Jama ja BMA ovat ottaneet kantaa maskien puolesta.

Pälve summeeraa asian näin: ?Olipa akateemista saivartelua koko keskustelu kaikkiaan.? Pälve on sentään lääketieteen tohtori, jonka tietää, mitä on akateeminen tutkimus ja milloin se on paikallaan.

Pidän Varhilan näkemyksiä maskiasiassa täysin vastuuttomina ja niillä on merkittävä rooli koronan torjunnassa.

Maallikkokin ymmärtää maskien käytön merkityksen ynnäämällä yhteen koronatartunan mekaniikan, sairaanhoitohenkilöstön maskien käytön ja maskipakot useissa Euroopan maissa."

Suomessahan vouhkattiin koronan aikaan, että meillä tämä koronahoito on onnistunut suunnilleen maailman ennätyksellisin hienosti ja samaan aikaan Ruotsin tapaa hoitaa koronaa kritisoitiin meillä oikein olan takaa.

Lopputuolus tuntuu kuitenkin viimesimpien tietojen valossa olevan se, että Ruotsissa koronan hoito onnistui huomattavasti paremmin kuin meillä.

Meillä koronanhoidon pitkän aikavälin kustannukset ovat vasta tulossa mm. psyykkisten sairauksien kautta, joten alkaa näyttää siltä, että sekä USA:ssa, Suomessa ja EU:ssa ja monessa muussakin massa KORONA PANDEMIA on kyllä sammutettu, mutta sammutus näyttää tapahtuneen väärällä tavalla.

VERDE-julkaisu kirjoittaa seuraavasti:

"Sellainen elämä, jossa virusta vältellään maailman tappiin asti, ei ole siis järkevää eikä sellaista varmastikaan muiden seurausten takia juuri kukaan enää halua.

Strategian varjopuolet ovat nyt nähtävissä viimeisessä viruksen tukahduttamiseen tähtäävässä maassa, Kiinassa.

Kaikki muut maat, myös saarivaltiot, ovat jo tukahduttamisstrategioista luopuneet.

Tukahduttamisstrategian mahdottomuus olisi toki ollut tiedossa jo kaksi vuotta sitten, mikäli olisimme uskaltaneet luottaa siihen, mitä historian saatossa olemme hengitystieinfektioista oppineet.

Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan."



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: