Keskustelu

alan kolmas miesOLYMPIA-AATTEESTA TEHTIIN DRAG SHOW!!!27.7.2024 16.55
Onpa hienoa havaita, että SUOMEN ULKOMAANKAUPPA- JA KEHITYSMINISTERI PERSUJEN VILLE TAVIO NOSTAA PARIISIN OLYMPIALAISTEN AVAUSTEN OSALTA KISSAN PÄYDÄLLE (kts. alla Ilta-Sanomat):

"Ministeri Ville Tavio pöyristyi olympialaisten avajaisista
Ville Tavion mielestä olympialaiset eivät enää arvosta konservatiiveja.

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Ville Tavio kritisoi Pariisin olympialaisten avajaisia.

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Ville Tavio kritisoi Pariisin olympialaisten avajaisia.

Juho Niemistö
15:06

Ministeri Ville Tavio kritisoi Pariisin olympialaisten avajaisia.

Hänen mielestään avajaiset olivat liian poliittiset.

SUOMEN ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Ville Tavio (ps.) otti lauantaina kovin sanoin kantaa Pariisin olympialaisten avajaisiin.

Tavio kirjoitti X:ssä, että konservatiivit arvostavat olympialaisia, mutta olympialaiset "eivät ainakaan avajaisten perusteella arvosta enää konservatiiveja"

□ Urheilu tulee pitää politiikan ulkopuolella. Vasemmistoaktivismi valjastaa kaiken propagandan ja normalisoi woketustaan, Tavio kirjoitti.

Päivityksen yhteyteen on lisätty kuva, jossa on teksti "woke" siten, että o-kirjain on korvattu olympiarenkailla.

TAVIO tarkensi lauantaina näkemystään puhelimitse.

Hänen mielestään avajaisissa ei olisi tarvinnut tuoda seksuaalivähemmistöjä esiin niin näkyvästi.

□ Avajaiset olivat tällainen pride-liberaalien näytös, Tavio sanoo.

Hän olisi toivonut "poliittisesti neutraalimpaa" tyyliä avajaisiin, etenkin näytöksen kohdassa, jossa drag-esiintyjät ja tanssijat järjestäytyivät pitkän pöydän ääreen samaan tapaan kuin Viimeisessä ehtoollisessa.

□ Eniten jäi mieleen se erikoinen drag queen -osio ja että siihen sisällytettiin kristinuskon parodioimista.

Avajaiset ovat koko perheen ohjelma.
Siksi drag queen -artistin olisi voinut jättää tyylikkäästi poiskin, jos esitys olisi haluttu pitää poliittisesti neutraalina, Tavio sanoo.

Voit katsoa Tavion mainitseman osion alla olevalta videolta. Klippi on Yle Areenasta.

Ministerin mielestä nykyään yleisempää on se, että perinteisten perhearvojen kannattamista ei suvaita, kuin se, että avajaisten kaltaista ?seksuaalista friikkishow?ta? ei suvaittaisi.

□ Nykyään vedotaan siihen, että kaiken, mikä ei ole wokea, väitetään olevan konservatismia, Tavio sanoo.

AVAJAISISSA tuotiin esiin useita ihmisryhmiä ja vähemmistöjä.

Tavion mielestä se vietiin liiallisuuksiin.

□ Mennään vähän liian pitkälle, jos ilman drag queeneja vähemmistöt eivät ole edustettuina.

Olympialaiset eivät ole vain vähemmistöille, vaan kaikille. Kaikki voivat urheilla seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

□ Pitääkö aina tuoda esiin, mikä on kenenkin seksuaalisuus.

Tavion mielestä urheilukisojen avajaisilla ja seksuaalivähemmistöjen kirjon esiin tuomisella ei pitäisi olla tiivistä yhteyttä.

□ Tasa-arvoa edistetään parhaiten olemalla käytännössä suvaitsevaisia erilaisuuksiamme kohtaan.

□ Minua ei yhtään häiritse, että on vaikka mitä drag queen -esityksiä. Olympialaisten valjastaminen tällaiseen politisoituneeseen performanssiin ei ole kuitenkaan tyylikästä.

TAVIO lisää vielä lopuksi, että hän aikoo seurata kisoja ja kannattaa suomalaisurheilijoita avajaiskokemuksestaan huolimatta."

AKM veikkaa, että Juankoskella KESKUSTAN VIRALLINEN ÄÄNI ON KIELI PITKÄLLÄ KATSELLUT TELKKARISTAAN NÄITÄ LÄHES ALASTOMIA DRAG-HYTKYTTELIJÖITÄ, koska VIRALLINEN ÄÄNI ON KIKATTAVAN KAMALA HARRISIN SUURI IHAILIJA ja KAMALAHAN OSALLISTUU MYÖS VALKOISEN TALON PUUTARHASSA JÄRJESTETTÄVIIN DRAG-KARKELOIHIN.

KAMALA PITI MYÖS VALKOISESSA TALOSSA PUHEEN, jossa KAMALA OSOITTI SUURTA YMMÄRYSTÄ, KUN HAMASIN ja PALESTIINALAISAKTIVISTIT NOSTIVAT PALESTIINAN LIPPUJA SALKOON, POLTTIVAT AMERIKAN LIPPUJA ja TURMELIVAT VANHOJA MUITOMERKKEJÄ!!!

MACRONIN järjestämissä Pariisin kisoissa tulemme näkemään jo ilmeisesti ison määrän lähes alastomia yltä päältä tatuoituja naistenkuvatuksia ainakin alkukilpailuissa, joiden syntymätodistuksessa luki aikoinaan: "potra poika syntyi 01:00!!!!

Mitähän PAAVO NURMI ja VILLE RITOLA sanoisivat tästä WOKE-touhusta, joka on tuhonnut koko JALON OLYMPIA-AATTEEN!!!

AKM veikkaa, että Suomen ARVOPOHJAINE REALISTI PRESIDENTTI ALEX STUBB on hyvinkin saattanut olla ihastuksissaan tästä DRAG-touhusta.

Varmaan pian saamme nähdä myös BILE SANNALTA postauksen SELFIEN DRAG-katsomosta tai jonkun innostuneen viestin Pariisin hotellin parvekkeelta sekä mahdollisesti myös SANNAN HYPPIESSÄ TAHDISSA Eiffel-tornin juurelta SUOMEN LIPPU KÄSISSÄÄN CELIN DIONIN laulantaa ihailemassa!!!

Täytyy vain muistaa, ettei näitä DRAG-URHEILUJUHLIA voida enää järjestää, ellei esim. PARIISIN KADUT OLE MIEHITETTY RASKAASTI ASEISTETUILLA MELLAKKAPOLIISEILLA!!!

Amerikasta demokraattien ja sikäläisen VALTAMEDIAN levittämä kulttuurimarxilainen WOKE-meno näyttää tuhoavan koko maailman!!!

alan kolmas miesRe: OLYMPIA-AATTEESTA TEHTIIN DRAG SHOW!!!27.7.2024 17.21
Heikosti alkoi suomalaisilta heti.

ANNIINA AHTOSALOLTA MENI PYÖRÄILYKISASSA KAIKKI PÄIN SENIÄ.

ANNIINALLA OLI KAIKKI PYÖRÄT MENNEET KISASSA RIKKI????

Saattoi ANNIINA ajaa sillä muistakseni VIRALLISEN ÄÄNEN AIKOINAAN EHDOTTAMALLA PAHVIPYÖRÄLLÄ, joka ei nyt valitettavasti kestänyt sadekeliä patentoidusta TECTA-päällystyksestä huolimatta!!!

Luulisi, että FINNVERALTA olisi saanut takauksen kunnon pyörien hankintaan, jos olisi tajunnut ottaa yhteyttä ALEX STUBBIIN ennen kisoja.

ALEX ei ole muistaakseni koskaan valittanut pyörien kunnosta kovissakaan TRIATHLON KISOISSA!!!

ANNIINA taisi ajaa myös jossain norjalaisessa tallissa ja sehän tiedetään, ettei norjalaiset salli suomalaisten kalastaa edes lohta TENONJOESTA.

Mutta kyllä norjalaiset mitaleja kahmii näistäkin kisoista kahamalokaupalla!!!

Olisi korkea aika SUOMESSAKIN HERÄTÄ VÄHITELLEN VOITTAMAAN!!!



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: