Keskustelu

juristin alkuLuottamuksen menettänyt kaupunginjohtaja6.9.2015 17.02
Juankosken kaupunginjohtaja on jo päättänyt, että New Stroms Oy:n tekemä Juankosken uusia Pelissääntöjä eli kh 165 §:ssä mainittuja perustuslain vastaisia päätöksiä koskeva oikaisuvaatimus jätetään tutkimatta huomisessa hallituksen kokouksessa. Juankoskella voidaankin lakkauttaa kokonaan hallitustyöskentely ja antaa päätöksenteko tykkänään luottamuksensa menettäneen kaupunginjohtajan huoleksi.

KHO:n totesi 1.9.2015 kaupunginjohtajan luottamuksen vaarantuneen biolämpöä koskevassa päätöksenteossa ja kaupunginjohtaja oli esteellinen myös kaupungin laittomasta takauksesta päätettäessä.

Nyt luottamuksensa menettänyt kaupunginjohtaja pitää perustuslain vastaisesti sananvapautta vain Juankosken sisäisenä asiana, josta ei voi valittaa ja vain hän voi antaa juankoskisille ohjeita ja määräyksiä, miten kylässä käyttäydytään.

Onko kaupunginjohtaja taas tapansa mukaan noussut toimissaan vallitsevan lainsäädännön yläpuolelle?

ex ruukkilainenRe: Luottamuksen menettänyt kaupunginjohtaja6.9.2015 18.54
Satusedän tietotoimiston uutisia.
Pelisäännöt ovat luonteeltaan hyvään hallintotapaan kannustavia ohjeita, esittää kaupunginjohtaja kaupunginhallitukselle. Pelisääntöihin voisi myös lisätä sellaisen kannustavan ohjeen, ettei kaupunginhallitus tee keskusteluasioissa päätöksiä, kuten Juankoskella on olllut tapana.

lahjomatonRe: Luottamuksen menettänyt kaupunginjohtaja9.9.2015 22.55
Miksi hallituksessa ja johdossa yleensäkin ollaan hiljaa, kun Suomen ylin hallintotuomioistuin lausuu jotain painavaa? Menikö pojilta huonot housuun?
Tuntuuko nyt hyvältä istua tekemättä mitään?
Missä on Ranen kommentit Koillis-Pravdassa, kun oikea valehtelija on saatu kiinni?



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: