Keskustelu

PVSivusto rokkaa8.9.2015 12.06
Moro,
ja on ilo kertoa sivuston kasvavasta suosiosta:

Yhteenveto


Mittaus aloitettu
Yksittäisiä käyntejä yhteensä 795675
Sivulatauksia yhteensä 2459900

Yksittäisiä osoitteita on lähes 800000 kappaletta ja sivulatauksia jo 2,5 miljoonaa kappaletta. Tiedot ovat sivuston pitäjän rekisteristä. Onnittelemme itseämme. Ja kaikille alan miehille : have a nice day.

ToimittajaRe: Sivusto rokkaa8.9.2015 12.14
Sivusto kertoo ensimäisenä mm. onko myrkkykemikaalit viety pois Biolämpö Oy:n pihalta ja maksaako PB 20000 euron uhkasakon; meneekö Biolämpö Oy konkurssiin, koska omistus säilyy Juankoskella n. 30 prosenttisesti ja miksi Juankoski hyväksyi Biolämpö Oy:tä maksettavat velat pääomatukena Biolämpö OY:lle ja juankoskelaiset yhteisvastuullisesti antoi n. 1 miljoonaa euroa laitonta tukea ulkomaalaiselle yrahoittajaporukalle; käynnistetäänkö kohta PB:n konkurssiprosessi; onko PB maksanut takausprovisiota Juankoskelle, vai oliko ne myös laitonta tukea PB:lle; miksi kaupunginjohtajaa ei edes moitita, vaikka on toiminut lainvastaisesti esteellisenä jatkuvasti PB:asiassa; miksi koko omavelkainen takaus oli laitonta tukea ja päätös on kumottu tuomioistuimessa Korkeimmassa hallinto-oikeudessa; miksi NS on voittanut kaikki oikeuskäsittelyt Korkeimmassa hallinto-oikeudessa; miksi takauksen takaisinmaksusta ei puhuta julkisesti ym.

erikoisasiantuntijaRe: Sivusto rokkaa8.9.2015 21.18
Näillä sivuilla käydään katsomassa, mikä on totuus ja mitä hallituksessa on kerrottu lööperiä. Isänmaallinen sivusto, siis.
Kaupunginhallituksen jäsenet eivät uskalla kirjoittaa tänne ja osoittaa tietämättömyyttään.
Kaikkiin olennaisiin Premium Boardia ja Biolämpöä koskeviin kysymyksiin on löytynyt selvyyttä paljon ennen käsittelyä valtuustossa tai hallituksessa.
Toivottavasti valtiovarainministeriössäkin osataan katsoa se kuuluisa "second opinion" täältä.

ValtuutettuRe: Sivusto rokkaa9.9.2015 15.56
Kyllä uskalletaan kirjoittaa, mutta kirjoitukset poistetaan alta aikayksikön

Pena T.Re: Sivusto rokkaa9.9.2015 16.13
"Valtuutettu" on sellaisessa asemassa, että omalla nimellä on hyvä esiintyä. Nimimerkillä otat aina riskin, koska kontrolli on silloin tiukempi journalismin kannalta.
Minä en kuulu sivuston valvojiin, mutta minulle voit aina soittaa: 040 900 3820. Pohditaan tilannetta sitten yhdessä, jos tunnet kokeneesi vääryyttä. Pekan numeron tietänet myös.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: