Keskustelu

Eero KekäläinenLakko12.9.2015 16.07
Nyt kun hallitus on ryhtynyt toimiin, joilla korvataan kariutunut yhteiskuntasopimus, ammattiliitot alkavat työtaisteluun joilla ei ay änkyröitten kanssa päästy yhteiskuntasopimusneuvotteluissa sopimukseen alkavat, mm. kuljetusala, jolla olen työurani luonut, yrittäjänä, joka on aina ollut äärimmäisen vastaanpaneva järjestö, suurien puheitten myötä, aikoavat pysäyttää suomen ens viikon perjantaina.
Niinhän ne ovat olleet omasta mielestään aina suomen valtiaita. Kaikella kunnioituksella poikani kuljetusyrityksen puolesta. Ei oo herkkua ko on kolmenlaiset housussa.


.

alan kolmas miesRe: Lakko13.9.2015 2.17
Vielä on hyvässä muistissa myös sähkölakko, kun Jorma Reinin johdolla katkaistiin sähköpiuhat ja istutettiin suomalaisia monta päivää kynttilän valossa.

AKT-rasvanahat elelee yhä samassa terroristiajassa. Toiminta ei paljon poikkea ISISin turbaanipäisistä hihhuleista ja barbaareista. Pommien heitto sekä naisten ja lasten raiskaus puuttuu vielä.

Säätäköön Juha Sipilä samalla myös tuntuvat lakkosakot.

Pantakoon AKT:n miehet vastuuseen menetetystä viennistä vaikka yhden päivän menetetyn viennnin osalta.

Tietysti olisi myös otettava huomioon lähes samansuuruinen tuonti.

Suomen viennin määrä oli vuonna 2014 55.8 miljardia euroa. Päivää kohden vietiin erilaisia tuotteita siis noiin 152.8 milj, eurolla.

Jos lakkoilun johdosta menetetään yhden päivä vienti, niin Suomi-neito kärsii siis pahimmassa tapauksessa peräti 152.8 milj. euron tappion vain yhden päivän lakkoilun osalta.

AKT:n koko jäsenmäärä lienee noin 50 000, joista tietenkään kaikki eivät typeriä lakkoja kannata..

Jos tehdään oletus, että varsinaisia lakkoänkyröitä on vaikka 50% AKT:n jäsenistä, niin lakkoänkyröille pitäisi määrätä kullekin 6 115 euron suuruinen lakkosakko pelkästään viennin osalta.

Koska vienti ja tuonti ovat suunnilleen yhtä suuret, niin tuo lakkosakko tulee silloin määrätä änkyröille kaksinkertaisena, jos laiton lakko tulee.

Lakkohan on ilman muuta laiton, koska AKT on lähtenyt ristiretkelle lainsäädäntövaltaa käyttävän halllituksen ja eduskunnan kanssa.

Sitä paitsi voidaan todeta, että mitään pakottavaa lainsäädöntöä ei vielä edes ole voimassa ja AKT:n änkyrät jo nyt hyökkää uhmakkaasti barrikaadeille, vaikka kaikki muut suomalsiet tietää sen, että nyt tarttis joka tapauksessa jo tehdä jotakin, koska kaikilla suomalaisilla on jo vellit housuissa.

Jutta Urpilainenkin havaitsi jo monta vuotta sitten, että nyt on tehtävä jotain, kun BKT oli pienentynyt yhteen putkeen jo viisi vuotta. Sitten saatiin demuhin uusi AY:n ryhtiliike demujen Antti Rinteen toimesta.

Rinteenkin olisi hyvä huomata, että demujen typerä politiikka on ajanut demut ikiajoiksi marginaalipuolueeksi, jonka ääni ei tahdo kuulua enää edes oppositiossa.

Missään sivistysmaassa ei joku ammattiliitto voi puuttua siihen, milloin ja miten hallitus ja eduskunta käyttävät niille kuuluvaa lainsäädäntövaltaansa..

Tällaista manooveriä AKT kuitenkin taas kehittelee. AKT:n ja SAK:n toiminta muistuttaa kapinaa.

Eero KekäläinenRe: Lakko13.9.2015 9.39
No johan se nyt lämpes lähes ylikierroksille alan kolmaskin lakkohuumaan.
Kyllähän tosi on että AKT on varsin keskeisenä järjestönä vaikuttava toimija jos lakkoasetta käytetään. Yhtäkkiä ajatellen ei taida suomessa olla yhtä vaikuttavaa järjestöä. Yrittäjät eivät lakkoile, ne vaan rengit lakkoilee, pyörät pyörii ja raha vaihtaa omistajaa.
Siteeraan alan kolmatta siinä, että [joku tällä sivustolla vuosia sitten keksi nimen] Jutta Unelmahöttö Urpilainen tajusi asian, mut ei taida seuraajallaan ex ay pomolla olla eväitä kuitenkaan korjata tilannetta, oppositiosta on helppo huudella. Näin se on maine ja kunnia katoavaista. Entinen mahtipuolue SDP on nyt vain marginaali. Eikä niitä hyviä pressojakaan oo ollu Kekkosen jälkeen. Vaikka maalaisliittolainen olikin. Urho oli pressojen pressa. Mennäämpä kyselemään Kainuuseen ja lappiin ihmisiltä , mitä Urkki sai aikaan kainuulaisille ja lappilaisille. Tiet sinne, tiet tänne, kaikkialle vain hyvää. Ja kun Urkki ärähti politikoille asiat myös toteutui, siinä ei ollut sanansijaa nuoleskelijoille ja Urkki kävi kainuussa ja lapissa tarkistamassa jälkeenpäin tuliko se tie tehtyä sinne mihin minä sanoin.
Saulissa näyttäs olevan ainesta, vaikka onkin porvari.

Eero KekäläinenRe: Lakko13.9.2015 9.46
ja mitäpä nimim. valtuutettu kirjoittelee moisia kommentteja. JW salonen lausuu vain omia ajatuksiaan, se ei ole kapinaa, vaan rakentavaa keskustelua. Pyydän ylläpitoa poistamaan valtuutetun kommentin JW salosta loukkaavana

varavaltuutettuRe: Lakko13.9.2015 10.12
"Valtuutettu" on tyypillinen kepuvaltuutettu, joka ei ota selvää asioista ja totuudesta. Se porukka kuuntelee vain Kangasperkon ja ryhmäjohdon satuja ja toimii vain käskystä.
Ota ensin selvää asioista ja kirjoita sitten, jos on jotain rakentavaa sanottavaa. Olet tyypillinen kepuli-trolli.
Varoitan kuntalaisia tällaisista disinformaation levittäjistä.

Eero KekäläinenRe: Lakko13.9.2015 10.28
vielä valtuutetusta Tämä mielestään valtuutettu saattaa olla peräkylän perunakellarin ainoa valtuutettu, ei oo oikeasti mikään kunnallispolitiikan valtuutettu, koska oikeat valtuuston jäsenet ei uskalla kirjoittaa tälle sivustolle, koska ylläpito paikallistaa lähettävän koneen osoitteen. Nämä ns. höpövaltuutetut huutelee mitä sattuu.

Eero KekäläinenRe: Lakko13.9.2015 10.39
Kiitos ylläpidolle
YP reagoi välittömästi asiattomaan kommenttiin.

Eero KekäläinenRe: Lakko13.9.2015 11.08
Alan kolmannelle miehelle.
Nyt ko olen päivän mutustellut kommenttiasi jonka kirjoitit aamuyöllä kahden jälkeen ja tekstin selvyydestä päätellen et ollut kuppia kummempaa nauttinut, huomaan et sinä jaksat jopa etsiä numeroita kommenttiesi tueksi. Tämä on sinulle kunnioitettava asia. Jotkut lausuu vaikka mitä, mut faktoihin ei tutustuta. Se että mitä minä sanoin aiemmin ylikierroksista oli vain herätyshuuto kaikille sivuston lukijoille.

alan miesRe: Lakko13.9.2015 13.23
Soini osaa puhua kansan kielellä duunarillekin. Ehdottaa tänään seuraavasti:

"EK:n ja SAK:n hyväpalkkaiset herrat voivat ratkaista tämän tilanteen. EK:n ja SAK:n jäsenet, käyttäkää vaikutusvaltaanne, jotta edusmiehenne menevät neuvottelupöytään, se päätös tehdään järjestöissä - ei hallituksessa."

ex ruukkilainenRe: Lakko20.9.2015 17.46
Joseph Stiglitz, talouden nobelisti
Tätä miestä kannattaisi Sipilän kumppaneineen ja ay johtajien kuunnella ja ottaa "vaarin"

alan kolmas miesRe: Lakko20.9.2015 18.54
Sipilän hallituksessa on runsaasti ns. austerity-miehiä ja myös naisia..

Onhan siellä jopa Austerity Ollikin, joka pani kontalleen koko EU:n yhdessä EKP:n ja saksalaisten sekä ranskalaisten pankiirien kanssa.

Kyllä nobelistit Amerikasta yrittivät Ollia neuvoa, mutta jääräpäinen Austerity Olli oli lukenut toiset oppikirjat ja piti päänsä.

Ilman nobel-palkintoakin tiedetään ja on selvää, että puristamalla saadaan sitruunakin tyhjäksi.

Ei siis Suomen talouskaan säästämällä ja veroja korottamalla nouse mihinkään.

Meillä on nykyään kuitenkin runsaasti läskiä kaikissa julkisissa palveluissa. Tulee vieläkin mieleen niukat ajat valtion virastoissa 1950-luvulla, kun kaikki kirjekuoretkin piti käännellä ja liimata uudelleen käytettäväksi.

Kysymyksessä on nykyään ns. saavutetuista eduista, joista kukaan ei halua luopua vapaaehtoisesti, vaikka Suomi-laiva täyttyisi kokonaan vedellä ja uppoaisi.

Se on kyllä ymmärrettävää, että porukalla on mukavampi lähteä tästä maailmasta.

Titanicin vajotessakin Atlantin pohjaan orkesteri ei ryhtynyt turhaan murehtimaan, vaan soitti loppuun asti hyvää tanssimusiikkia takakannella.

Suomessa kaivataan reipas veroalennus ja erityisesti älyttömän veroprogression purku jo keskiluokkaisilta.

Verojärjestelmän totaaliremontin kautta työn tekeminen tulee kaikille kannattavaksi ja yritykset aloittavat investoinnit ja palkkaavat lisää työvoimaa. Sillä se kansantalouden kakku eli bruttokansantuote kasvaa.

Stiglitz on oikeassa Suomen velkatason osalta. Varaa on runsaasti lisätä velanottoa, mutta "syömävelkaa" ei pidä ottaa yhtään lisää.

Verojärjestelmän remontin kautta nykyiset hukkaan menevät miljardit ja miljardit veroeurot palautuu yrityksille ja tietenkin ahkerille työntekijöille.

Sohvissa istumisesta ei kuitenkaan pidä maksaa melkein täyttä palkkaa (ansiosidonnaista) peräti 500 päivää yhteen putkeen.

UteliasRe: Lakko20.9.2015 21.36
Kuinka paljon riihikuivaa rahaa New Stroms Oy tarjosi pesänhoitajalle?

alan kolmas miesRe: Lakko20.9.2015 23.51
4 000 000 euroa tai vielä vähän enemmän, jotta hankinta varmasti olisi onnistunut. NS:llä oli aito halu ostaa pesä ja käynnistää tehdas. Asiaa oli tutkittu vuositolkulla.

NS ei tiedä sitä, mikä oli pesänhoitajan palkkio, mutta kyllä se käsittääkseni oli hyvin kohtuullinen.

Juankosken Nero tietää pesänhoitajan palkkion suuruuden sentin tarkkuudella, kun on ollut Römssyn velkojaintoimikunnassa ensin valitsemassa pesän lunastajan ja sitten hyväskymässä Premium Board Finland Oy:n tarjouksen hintaan 3.125 milj. euroa, joka siis oli selvästi NS:n tarjousta pienempi.

Juankosken Neron oli vielä tuettava varatonta Premium Boardia 5 milj. euron laittomalla kaupungin takauksella ja laittomilla biovoimala järjestyillä, jotta pesän lunastus ylipäätään onnistui Premium Board Finland Oy:ltä.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: