Keskustelu

alan kolmas miesAmerikassa nauretaan meille15.9.2015 14.53
Suomen Ay-änkyreiden mielenilmaukset herättä hilpeyttä Amerikassa. Kannattaa tsekata Iltalehti.

San Fransicossa ihmetellään, mitä Suomessa oikein puuhataan, kun on syntynyt kärhämää sunnuntain 100% lisistä ja palkattomasta ensimmäisestä sairauspäivästä.

Amerikassa "Sunday is a regular day". Ei silloin kenellekään mitään bonuksia makseta.

Amerikass kaupat on tietysti auki, niin kuin pitääkin. Riippumatta siitä, onko mormooni , katolinen tai joku muu, niin kaikki tykkää, että "Sunaday is as regular day".

Työantaja ei maksa mitään sairaslomia. Jos jäät pitemmäski ajaksi sairaaksi, niin kohta ei ole työpaikalle enää menemistä

Useimmat haastatellut ihmettelivät, miten hyvät olot meillä Suomessa oikein on. Muutama haastatelluista ajatteli jo hymyssä suin lähtevänsä Suomeen.

Ei ihme, että mamujakin tulee jo Suomeen junalasteittain.

alan miesRe: Amerikassa nauretaan meille15.9.2015 15.15
Amerikoissa on jo kymmeniä vuosia sitten menestyneimmät kauppaliikkeet olleet kaiken aikaa auki 24/24 ja 7/7.

Jo pölijäkin tajuaa, että silloin kun muut ovat töissä ei kannata liikkeitä pitää paljon auki, vaan silloin, kun ihmisillä on aikaa käydä kaupassa. Suomen sääntelyhän tappaa kaiken ja osasyynä on ammattiliittojen änkyrät, jotka eivät tätä salli.

PVRe: Amerikassa nauretaan meille15.9.2015 15.53
Moro,
oli hauskaa kuulla taas jenkkien toteamus, että vain juhlapäiviltä saadaan korotettu palkka. Sunnuntai ei ole juhlapäivä, vaan tavallinen työpäivä. Juutalaisten sapattipäiväkin on työpäivä. Ja suurin hilpeys löytyi siitä, että ensimäiseltä sairauspäivältä ei saataisi palkkaa. Siellä ei saada palkkaa yhdeltäkään sairauspäivältä, vaan vakuutus korvaa ne, jos on korvatakseen, ei yrittäjä tai palkanmaksaja.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: