Keskustelu

lupauksetMissä on puutavaraterminaali, Lösönen ja Tirkkonen31.10.2015 11.21
Jouko Lösönen ja nykyinen hallituksen puheenjohtaja lupasivat ennen vaaleja, että puutavaraterminaali tulee 100 prosentin varmuudella Juankoskelle. Myös kun valtuutettu Vartiainen ja valtuutettu Pohjolainen tekivät valtuustoaloitteen asiasta juuri ennen vaaleja, lupasi myös paikallislehti saman asian ja kaikki haukkuivat Vartiaisen ja Pohjolaisen aloitteen ja henkilöt yhtälailla.
Nyt pitää kysyä, missä puuterminaali tulee sijaitsemaan ja miten se parantaa Juankosken tilannetta.

Eero KekäläinenRe: Missä on puutavaraterminaali, Lösönen ja Tirkkonen31.10.2015 11.52
Puuterminaali tulee olemaan Kaavin Luikonlahdessa. Tästähän on jo tehty periaatepäätös aikoja sitten Arkadianmäellä. Juankosken tilannetta se parantaa siten, et aseman raiteet rullataan. Ainoastaan Kaaville johtavat raiteet säilyy ja autioituvalle ratapihalle voidaan senjälkeen varastoida vaikka esim. Herra kaupunkinjohtaja Kankasperkkiön johtajantuoli, monumentiksi ja siihen viereen kyykkyasentoon palvelijat Lösönen /Kettunen

Kouraan ajattelijaRe: Missä on puutavaraterminaali, Lösönen ja Tirkkonen31.10.2015 12.00
Samanlainen lupaus kuin Jouhtenisen tien päällystäminen. Millähän lupauksella yritetään Kuopion valtuustoon?

PVRe: Missä on puutavaraterminaali, Lösönen ja Tirkkonen31.10.2015 12.04
Moro,
pitää paikkansa. Joten vaalikusetuksesta oli kyse. Olen vain aika kyllästynyt näihin valehtelijoihin ja valheisiin.
Me teimme Pohjolaisen kanssa valtuustoaloitteen juuri siksi, että Juankoskella herättäisiin tekemään asian eteen jotain, ja todella demarit ja keskusta ja paikallislehti tekivät asian eteen paljonkin: haukkuivat meidät ja kertoivat tosiasioina aivan täyttä potaskaa. Nyt valtio satsaa miljoonia euroja Kaaville, ja se onkin ainoa hyvä asia. Tulee ainakin tiestö kuntoon siellä.

Eero KekäläinenRe: Missä on puutavaraterminaali, Lösönen ja Tirkkonen31.10.2015 13.30
Kun minä työkseni liikun viikottain työreviirilläni muitten maakuntien lisäksi mm. keskisuomessa. Keuruu-Saarijärvi-Äänekoski-Viitasaari-Kinnula -Pihtipudas ym.ym. olen huomannut, kuinka oy suomi on jo nyt alkanut panostamaan tiestön kunnostamiseen keskisuomessa. Selvä syyyhteys. Äänekoski biotuotetehdas. Siltojen kunnostaminen nykyisille ajoneuvopainoille ym.ym.
Tämä on niin merkittävä projekti suomen mittakaavassa, et sen rinnalla unohtuu jopa oman maakuntamme murheet.Se että puuterminaalin paikka on päätetty sijoittaa Kaaville on kysymysmerkki, oliko jo silloin olemassa suunnitelmat maailmanluokan jättitehtaan perustaminen sorsasaloon. Tätä voidaan vain arvailla. Puuterminaalin sijoitus Kaaville on varsin perusteltua, koska siellä jo radan valmistumisen aikaan 60 luvun lopulla luikonlahden kaivoksen myötä on ollut runsaasti tavaraliikennettä ja jo silloin tehtiin suuret laanit ratapihan ympäristöön puukuljetuksia silmälläpitäen. 60 luvulla juankoskelaiset eivät ymmärtäneet, et puutakin voidaan kuljettaa junalla. Haaveiltiin vain henkilömatkustajista, junalla helssinkkiin Nyt vasta myöhäisheränneet päättäjät ovat huomanneet, et olis aika perustaa puuterminaali. Vanha sanonta et turha pyristellä ko huonot on jo housussa.
Kaavin kehittyminen on ollut merkillepantavaa jo vuosien ajan. Kaavilla päästiin eroon kepumafian ja varsinkin JRrän ja sannin hitlermäisestä päätöksenteosta jo vuosia sitten. Tulokset ovat kaikkien nähtävissä. Kaavi pikkukuntana kasvaa ja kehittyy. Vieressä KAUPUNKI juankoski näivettyy ja jo piakkoin on vain muisto suomalaisessa yhteiskunnassa, olihan se ainut kaupunki suomessa, missä ei ollut ALKO kauppaa. Ko piakkoin juankoski siirtyy Kuopion laitakaupunginosaksi, ehkä jopa mamujen sijoituspaikaksi, toivotan vain onnea ja menestystä ex kaupungille. Olen vakaasti harkinnut, kuin PV, kohta eläkepäivien koittaessa, palaavani vielä takaisin synnyinkuntaani. Tervetuloa kaikki muutkin paluumuuttajat.

eskimoRe: Missä on puutavaraterminaali, Lösönen ja Tirkkonen31.10.2015 15.51
kuka ihmessä haluaisi juankosken keskustaan tukkirekat rämismään, luikonlahti on oikea paikka tälle häiriötekijälle. ei oo paljon lapsiakaan jäämään rekkojen alle ja ja mummoilla on jo niin huono kuulo ettei ne herää yölliseenkään rekkaralliin

JJ MehtoRe: Missä on puutavaraterminaali, Lösönen ja Tirkkonen31.10.2015 16.53
Eskimo on juuri näitä persläpiä, jotka eivät halua Juankosken nousevan kivikaudelta. Mutta mitäs näille pallinaamoille mitään voi. Jos valtio olisi sijoittanut n. 15 miljoonaa euroa puuterminaaliin, niin se olisi lisännyt työntekijöiden määrää, ja myös uudistanut liikenneväylät täällä Juankoskella. Mutta kuten Eskimo, on myös Juankosken johto aivan samasta paskaläjästä.

Eero KekäläinenRe: Missä on puutavaraterminaali, Lösönen ja Tirkkonen31.10.2015 17.07
No no mehto !!!
Yritäppä jo vihdoin ymmärtää, et juankosken kehitysjuna tuli kaaviltapäin, mut silloisetkin, kuin myös nykyset, vieläkään eivät sitä huomanneet. et se meni jo 20 v sitten. Sitähän toimittaja terävä yritti sanoa, 10 vuotta sitten menneen junan hajujäljillä. Sano et se tulee perä edellä takas. Unelmaa, vain unelmaa on elämä tää.

JussiRe: Missä on puutavaraterminaali, Lösönen ja Tirkkonen1.11.2015 23.13
Ei tullu Lösösen ja ketunhäntä-Raunon lupaamaa, Tirkkosen lupaamaa, kepuleiden lupaamaa ja koillispravdan lupaamaa hanketta Juankoskelle, vaikka ennen vaaleja asia oli varma. Naurattaa valehtelu. Kun siihen on jo tottunut.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: